Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Lenga Grape Spa review

  • Lenga Grape Spa


Τα καλοκαίρια που φεύγουν…

Γεια σας Glamorous,

Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Οι περισσότεροι έχουμε τελειώσει με τη άδειά μας και γυρνάνε ξανά στις δουλειές. Γεμάτοι οι δρόμοι της επιστροφής. Γεμίζουν οι άδειες πόλεις και μπαίνουμε και πάλι στους ρυθμούς τις καθημερινότητας μας.
Οι παραλίες που έσφυζαν από κόσμο τώρα αδειάζουν  .Και το αγαπημένο και μελαγχολικό φθινόπωρο μας καλωσορίζει σιγά-σιγά.

Μαζί με το φθινόπωρο έρχονται νέα ξεκινήματα, ξεκινάς σχολή ή ψάχνεις δουλειά, βάζεις στόχους για τη νέα σεζόν, αποφασίζεις τι θα κάνεις φέτος, γράφεσαι στο γυμναστήριο, παίρνεις σημαντικές αποφάσεις, κρύβεις τα καλοκαιρινά, βγάζεις μακρυμάνικα, ξεκινάνε οι βροχές και το πάπλωμα είναι ό,τι καλύτερο ειδικά τα πρωινά του Σαββάτου που έχουν άλλη χάρη πια.
Η εποχή ενδείκνυται επίσης για αλλαγές στην εμφάνιση μας, μιας και το καλοκαίρι ήταν απαγορευτικό (λόγω ηλιοφάνειας), το φθινόπωρο μας θέλει ανανεωμένες και δεν αργεί και πάντα η αρχή της σεζόν αποζητά μια βελτίωση στην όψη και τη διάθεση μας… Διατηρήστε λοιπόν ζωντανές τις όμορφες αναμνήσεις του καλοκαιριού, αλλά αρχίστε σιγά σιγά να οργανώνετε το boudoir σας για τη νέα σεζόν που ξεκινάει.
Αυτό το φθινόπωρο έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε μοναδική φροντίδα στην επιδερμίδα σας κάνοντας την να λάμπει από ομορφιά και υγεία!

Η καλύτερη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την μουντή διάθεση της νέας εποχής είναι να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την ομορφιά που μόνο τα  προϊόντα Lenga Grape Spa μπορούν να της χαρίσουν……….



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Λένγκα Γρηγοριάδου ,μαζί με τον σύζυγό της Απόστολο Μούντριχα έχουνε το Οινοποιείο Κτήμα Αβαντίς στην Εύβοια.
Οι καταπράσινοι αμπελώνες τους, η στροφή σε πιο φυσικά καλλυντικά λόγω της εγκυμοσύνης στα δίδυμα παιδάκια τους και οι σπουδές τους γύρω από το αμπέλι και το κρασί, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την δημιουργία της σειράς Lenga Grape Spa.
Η 20χρονη οινοποιητική παράδοση σε συνδυασμό με το επιστημονικό προσωπικό,  τους επιτρέπει να αντλούνε αποτελεσματικά όλα τα φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά από το  σταφύλι.. Η σειρά WINE & GRAPE spa Lenga, προερχόμενη αποκλειστικά από σταφύλια, σας προσφέρει την πιο πλούσια αντιοξειδωτική προστασία, την ενυδάτωση και ανανέωση που χρειάζεται το δέρμα σας για να είναι και να φαίνεται πάντα νέο και λαμπερό.
Έχουνε εσωκλείσει στα προϊόντα τους - τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά δραστικά συστατικά. Οι αποτελεσματικές αντιοξειδωτικές φόρμουλες, οι  πλούσιες φυσικές συνθέσεις, οι πολυτελείς υφές και οι μεθυστικές μυρωδιές σταφυλιών, είναι όλα όσα επιθυμεί η κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά την εμφάνισή της.
Τα Lenga Grape Spa δεν περιέχουν parabens, παράγωγα πετρελαίου, χρωστικές ουσίες, ούτε αλλεργιογόνα συστατικά. Πρόθεσή τους είναι να παράγουνε όσο το δυνατόν πιο οικολογικά προϊόντα, τείνοντας στο 100% της φυσικής σύνθεσης.
Σε όλα τους τα προϊόντα γίνονται μικροβιολογικοί και δερματολογικοί έλεγχοι και δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Syrah Scrub
(Απολέπιση σώματος με φυσικούς κόκκους σταφυλιού)





Δεν ξέρω ποια εποχή μου αρέσει περισσότερο. Αλήθεια. Κάθε φορά υποδέχομαι την καινούρια με ενθουσιασμό και ελπίδα. Αυτή η αλλαγή από μόνη της σα να με γεμίζει αισιοδοξία και ας αφήνω πίσω την άμμο, την ξεγνοιασιά, τις παραλίες, και τα πόδια τα σταυρωτά πάνω στις καρέκλες, στα μπαλκόνια, στις ξαπλώστρες. Το σίγουρο είναι ότι το τέλος του καλοκαιριού έφτασε!
Μια εποχή που ακόμη κρατάμε την αλμύρα της θάλασσας και τα χάδια του ήλιου στο πρόσωπο, παρότι ο Σεπτέμβρης οδεύει προς την είσοδό του! Η διάθεση ίσως να επιμένει καλοκαίρι, η επιστροφή όμως στις υποχρεώσεις και το κλεινόν άστυ μας επαναφέρει στην τάξη! Μια μεταβατική περίοδος, που μας έχει για παρηγοριά ένα χαμόγελο στα χείλη όταν αναπολούμε τις ξένοιαστες στιγμές του καλοκαιριού!
Μια εποχή που κάνουμε λίστες με τα do και don’ts της νέας χρονιάς, κάτι σαν υποσχέσεις στον εαυτό μας. Κάνουμε όνειρα και στόχους. Είναι σαν να είναι όλα εφικτά. Σα να έχουμε πάρει δύναμη και τρελή ώθηση από τον ήλιο και την θάλασσα και να μη μας σταματάει τίποτα.
Πώς θα μπορούσαμε να αποτυπώσουμε αυτή την μετάβαση στην καθημερινή μας περιποίηση; Πώς θα μπορούσαμε άραγε να κλειδώσουμε για λίγο ακόμη το καλοκαιράκι στο πρόσωπό μας αλλά παράλληλα να διατηρούμε και τον παλμό της εποχής;
Το καλοκαίρι σε λίγο καιρό θα είναι πια παρελθόν και όλοι προετοιμάζεστε για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είστε αποφασισμένοι να το φροντίσετε ώστε να υποδεχτείτε το φθινόπωρο με ένα σώμα γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του σώματός σας και να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα σε χρόνο ρεκόρ, πείτε «ναι» στην απολέπιση με Syrah Scrub .

Έτσι ανανεώνεται και «αναπνέει» πάλι το δέρμα μας, κάτι που αποτελεί σημαντική διαδικασία και το φθινόπωρο.

Το Syrah Scrub είναι ένα μπεζ χρώματος, απαλό και δροσερό καθαριστικό απολέπισης σώματος. Κάνει Βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και κάνει απομάκρυνσή συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων. Με φυσικούς, σφαιρικούς μικρόκοκκους από κουκούτσια σταφυλιού και εκχύλισμα από ρούσκο, καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες χωρίς να αφυδατώνει, και κάνει αποσυμφόρηση των πόρων από σμήγμα, ιδρώτα, και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Μας προσφέρει καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς να νιώθουμε το δέρμα μας να τραβάει. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσει και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Τα συστατικά που περιέχει είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία που διεγείρουν τις διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος αφήνοντας μια αίσθηση ενέργειας και νεότητας, ενώ το υπέροχο άρωμα του θα σας ενθουσιάσει σαν ένα μοσχοβολιστό όνειρο.
Αφήνει την επιδερμίδα του σώματος μας να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!

Αναλυτικότερα:

  • Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
  • Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
  • Αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή και λεία.
  • Πλούσιο, λουλουδάτο άρωμα.


Είναι σε υπέροχη στρογγυλή και μεγάλη συσκευασία για να έχουμε άφθονο προϊόν και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!

Το χρησιμοποιούμε 2- 3 φορές την εβδομάδα, απλώνοντας με κυκλικές κινήσεις το scrub σε νωπή επιδερμίδα. Κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το σώμα για 2-3 λεπτά. Απομακρύνουμε το scrub, ξεπλένοντας με άφθονο χλιαρό νερό.
Δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας…



Body Lotion Syrah
(Γαλάκτωμα Σώματος)





To καλοκαίρι φεύγει, αφήνοντας πίσω του όμορφες αναμνήσεις, γλυκές βραδιές και ταξιδιάρικα καλοκαιρινά αρώματα. Ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε το φθινόπωρο με χρώματα κι αρώματα που θα μας βάλουν στο κλίμα της εποχής. Αρώματα που μας ταξιδεύουν, που μας θυμίζουν τη νοσταλγία της βροχής, που μας θυμίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Το φθινόπωρο είναι μια περίοδος που πολλές φορές επιζητούμε την ανανέωση, μικρές ή μεγάλες αλλαγές για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. Η ανανέωση αυτή μπορεί να αφορά και την εμφάνιση μας, τα μαλλιά μας και την επιδερμίδα μας.
Η επιδερμίδα μας λόγω εποχής χρειάζεται ενυδάτωση. Η σωστή ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική και για το σώμα….Μόνο που εδώ μιλάμε για σαφώς ποιο μεγαλύτερη  επιφάνεια και ίσως κάποια πιο δύσκολα σημεία που ενδεχομένως να χρειάζονται ακόμα πιο εντατική περιποίηση.
Το σώμα μας εκτίθεται στις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας και να παρουσιάσει πολύ εύκολα τραβήγματα, έλλειψη άνεσης και ξηρότητα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που υπονομεύει την υγεία του και επιτάσσει ενυδάτωση. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν πολύ συχνά αφρόλουτρο ή σαπούνι σε συνδυασμό με πολύ ζεστό νερό, γεγονός που μπορεί επίσης να ευνοήσει την απώλεια των φυσικών λιπιδίων της επιδερμίδας. Γι’ αυτό συνιστάται οπωσδήποτε η χρήση ενός γαλάκτωμα σώματος στη συνέχεια, ώστε να αποκαταστήσει την χαμένη υγρασία..
Η νέα και πιο σύγχρονη τάση στον τομέα της περιποίησης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας του σώματος ακούει στο όνομα Body Lotion Syrah και εξυπηρετεί τις ανάγκες της κάθε περιοχής του σώματος μας!

Το γαλάκτωμα σώματος Body Lotion Syrah είναι λευκού χρώματος, με βελούδινη υφή, για όλες τις επιδερμίδες, επανορθώνει σε βάθος το δέρμα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί. Η πλούσια υφή του εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Διαθέτει μια εξαιρετική σύνθεση με βάση το ελαιόλαδο και εκχυλίσματα από έλαιο σταφυλιού που ενεργοποιούν το φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μειώνοντας αισθητά την ξηρότητα του δέρματος, ενισχύοντας την αναζωογόνηση των κυττάρων και χαρίζει σε όλο το σώμα τη χαμένη φυσική λάμψη και ελαστικότητα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες εμποδίζει την πρόωρη γήρανση ενώ το έλαιο αμυγδάλου προσφέρει τις απαραίτητες βιταμίνες για υγιή επιδερμίδα. 

Το σαγηνευτικό άρωμα κόκκινων σταφυλιών με νότες βανίλιας, δίνει μια γλυκιά αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησής. 
Η υπέροχη συσκευασία είναι πολύ προσεγμένη και πολύ όμορφη!!!!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας που θέλουν βαθιά θρέψη και ευχάριστη εφαρμογή βαθιά ενυδατωμένη, η επιδερμίδα αποκτά μεταξένιο άγγιγμα και δείχνει πιο όμορφη.

Εφαρμόζουμε το γαλάκτωμα σώματος αμέσως μετά το μπάνιο, όταν το σώμα μας είναι ακόμα νωπό, εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερη υγρασία στην επιδερμίδα μας.


DRY OIL PATHOS
(Ξηρό Λάδι Pathos)




Τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας….

Μπορεί ο ήλιος και η θάλασσα, να μας προσφέραν ναι μεν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, στερούν όμως από την επιδερμίδα τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ,τη λεία όψη και υφή της. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο ήλιος και η θάλασσα αποτελούν πηγή χαλάρωσης και ευεξίας. Έχουν, όμως, και αρκετά δυσάρεστες επιπτώσεις στην επιδερμίδα και στα μαλλιά, όπως η αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο πρόσωπο στο σώμα και στα μαλλιά.΄
Η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Ειδικά αυτή την περίοδο, το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση>> του σώματος και των μαλλιών.
Για αυτό τις ημέρες που δεν προλαβαίνουμε να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας όπως της αξίζει, αναγκαζόμαστε να προσπεράσουμε  ορισμένα σημαντικά βήματα, όπως αυτό της ενυδάτωσης.Αυτό όμως, μπορεί σταδιακά να αφυδατώσει το δέρμα μας, γι' αυτό καλό είναι να μην το παραλείπουμε  ακόμη κι αν βιαζόμαστε.

Την λύση μας την δίνουν τα πιο διάσημα προϊόντα της τελευταίας, τουλάχιστον, τριετίας με πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα.
Δεν χωράει αμφιβολία ότι ζούμε στην εποχή των beauty oils. Μια πανάρχαια μέθοδος καλλωπισμού και φροντίδας της επιδερμίδας κερδίζει, καθημερινά, πόντους χάρη στις σύγχρονες φόρμουλες ξηρών ελαίων.
Η Lenga Grape Spa δημιούργησε ένα καινούριο προϊόν, το DRY OIL PATHOS. Ένα πολυχρηστικό ξηρό λάδι ενυδάτωσης και λάμψης για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Θρέφει, επανορθώνει, απαλύνει, αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και επιβραδύνει την διαδικασία γήρανσης και μεταμορφώνει την επιδερμίδα, τόσο στο πρόσωπό όσο και στο σώμα,  τα μαλλιά ακόμα και τη διάθεση μας.

Το  ξηρό λάδι DRY OIL PATHOS είναι για ενυδάτωση, αντιγήρανση και λάμψη είναι ότι ζητάει η κάθε γυναίκα.  Μία σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα, δείχνει πιο νέα και πιο λαμπερή. Ειδικά  τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου  ο ήλιος και η θάλασσα αφυδατώνουν την επιδερμίδα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά. Επομένως χρειάζεται προσοχή και επιπλέον φροντίδα. Το πρόσωπο και το σώμα σας μένουν απαλά και μεταξένια . Τα μαλλιά σας είναι ελαστικά, απαλά και λάμπουν με υγεία .
Είναι ιδανικό λάδι για να χαρίσετε στο δέρμα σας ότι χρειάζεται για να είναι υγιές και λαμπερό. Τα συστατικά του είναι ένας μοναδικός συνδυασμός  από 6 έλαια (σταφύλι, αμύγδαλο, argan, φραγκόσυκο, βερύκοκο, macadamia) 100% φυτικής προέλευσης και συμβάλουν στην ανανέωση της επιδερμίδας. Εύχρηστο και πολυχρηστικό, το ξηρό λάδι της Lenga Grape Spa θα γίνει το βασικό μπουκαλάκι στο νεσεσέρ σας.

Η ρευστή υφή και πάνω απ' όλα η λιποφιλική του σύσταση, συντελεί στο να απορροφάται άμεσα και σε μεγαλύτερο βάθος στην επιδερμίδα. Είναι ιδανικός «μεταφορέας» των ενεργών συστατικών του προϊόντος γεγονός που συμβάλλει στην ακόμη πιο αποτελεσματική του δράση.

Ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά το διάφανο μπουκάλι του, που υμνεί την ομορφιά και αφεθείτε στην οσφρητική τελειότητα της εσάνς του, που αναδεικνύει το  πιο θηλυκό εαυτό σας, γεμάτο πάθος για κάθε στιγμή της ζωής!!!

tips:
Face: 1-2 ψεκασμοί στο χέρι αρκούν για να απλώσετε το λάδι σε όλο το πρόσωπο με απαλές κινήσεις. Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ για καλύτερη απορρόφηση.

Body: Ψεκάστε σε όλο το σώμα μετά το μπάνιο για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Μπορείτε επίσης να το πάρετε μαζί σας στην παραλία και να το χρησιμοποιήσετε λίγο πριν φύγετε για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και φυσικά να μυρίζετε υπέροχα.

Hair: Super ενυδατικό και προστατευτικό λάδι και για τα μαλλιά. Απλώστε μια ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και χαρίστε τους ενυδάτωση, λάμψη και προστασία από τη θερμότητα.



Shampoo Fresh Grape
(Σαμπουάν Fresh Grape)



Θέλουν και τα μαλλιά τις <<βιταμίνες>> τους…

Λεπτή, αδύναμη τρίχα, μαλλιά χωρίς όγκο, που πέφτουν με ανησυχητικούς ρυθμούς. Μακαρίζετε τις φίλες σας για τα πλούσια μαλλιά, με όγκο και σώμα, που τους προίκισε η φύση-άσχετα αν αυτές παλεύουν καθημερινά να θέσουν υπό έλεγχο το… ανεξέλεγκτο  φούντωμα- και παρακαλάτε για ένα θαύμα που θα χαρίσει όγκο και στα δικά σας , λεπτά και άτονα μαλλιά; Δεν είστε οι μόνες….
Ακόμα κι αν δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να μετράμε με τρόμο τις τρίχες που χάνουμε έπειτα από κάθε λούσιμο, η αίσθηση ότι τα μαλλιά μας δείχνουν πιο λίγα, αρκεί για να μας θορυβήσει. Τι συμβαίνει λοιπόν; Και πώς μπορούμε να προλάβουμε ή έστω να περιορίσουμε το πρόβλημα;
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πρόβλημα δεν απασχολεί πλέον μόνο όσες έχουν εκ φύσεως μαλλιά με λεπτή τρίχα, αλλά τα τελευταία 10 περίπου χρόνια αγγίζει έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό γυναικών. Ο «ένοχος» κρύβεται –και πάλι- στο lifestyle μας. Εκτός από το στρες, που επηρεάζει έτσι κι αλλιώς κάθε κύτταρο του σώματός μας, αν εστιάσουμε στα μαλλιά, θα δούμε ότι πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν η διατροφή και οι ορμόνες (οι δικές μας και… οι άλλες) . Οι στερητικές δίαιτες (crash diets), όπως και οι ορμόνες που δυστυχώς βρίσκονται πλέον σε όλη την τροφική αλυσίδα, οδηγούν, με μαθηματική ακρίβεια, στην εξασθένηση και λέπτυνση της τρίχας.

Αν τα μαλλιά σας είναι εκ φύσεως λεπτά, δοκιμάστε το σαμπουάν Fresh Grape. Έχει ανάλαφρη σύνθεση με ενεργά συστατικά, βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα, που αυξάνουν τη διάμετρο της τρίχας, δυναμώνουν τα λεπτά, χωρίς όγκο μαλλιά, τους δίνουν «σώμα» και ανάλαφρη κίνηση. Περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν ρύπους, σκόνη και περίσσιο σμήγμα, χωρίς να απογυμνώνουν την τρίχα από τα φυσικά της έλαια και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Εμπλουτισμένο με Βιοτίνη και φυτικά δραστικά συστατικά που δυναμώνουν, περιποιούνται, και προστατεύουν την τρίχα. Περιέχει εκχύλισμα από λευκά σταφύλια πλούσιο σε κατεχίνες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και παράγωγο κυστεΐνης που δυναμώνει τους θύλακες της τρίχας αποτρέποντας την τριχόπτωση.
Αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά χωρίς να τα βαραίνει. Νοιώστε τα μαλλιά σας ευμεταχείριστα, λαμπερά και απαλά!
Χάρη στην τζελ σύνθεσή του, τυλίγει το στέλεχος της τρίχας με απαλότητα, προστατεύοντάς την χωρίς να τη βαραίνει. Τέλεια προστατευμένα, τα μαλλιά είναι απαλά, ελαστικά και ανάλαφρα. Η φυσική λάμψη αναδεικνύεται.

Το Shampoo Fresh Grape θρέφει τη ρίζα και τις άκρες των μαλλιών με τις απαραίτητες πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά με αποτέλεσμα να τους επιτρέπει να είναι δυνατά, υγιή, ενώ τα κάνει και πολύ πιο λαμπερά.

Έχει υπέροχο αναζωογονητικό, φρουτένιο άρωμα και είναι σε στρογγυλή συσκευασία, πρακτική και για ταξίδια !!

Εφαρμόζουμε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Tο αφήνουμε 1-2 λεπτά να δράσει. Ξεβγάζουμε καλά με άφθονο νερό!


Hair Conditioner
(Κρέμα Μαλλιών)


Μεταμόρφωση επί… κεφαλής…


Κάποιες, οι περισσότερες, δεν ζουν χωρίς αυτά. Κάποιες άλλες τα χρησιμοποιούν με φειδώ και κάποιες άλλες απλώς τα απεχθάνονται. Αν και συνθέτει το πιο βασικό στάδιο στη διαδικασία του λουσίματος, αφού κλείνει και λειαίνει άμεσα τα λέπια της τρίχας , ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη, εξακολουθεί να τελεί υπό αμφισβήτηση από ένα σημαντικό ποσοστό γυναικείου πληθυσμού. Ο λόγος για τα Hair Conditioner, τα σύγχρονα πολύ-εργαλεία, που ελέγχουν, διαμορφώνουν, μεταμορφώνουν τα μαλλιά και το στιλ μας και κάνουν το χτένισμα παιχνιδάκι ακόμα και για τις πλέον ... ανεπίδεκτες.
Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη των conditioners. Συνήθως κάθε σαμπουάν συνοδεύεται από ένα conditioner που ξεπλένεται. Έτσι ολοκληρώνουμε την περιποίηση των μαλλιών μας με το Hair Conditioner της εταιρίας LENGA GRAPE SPA.

H μαλακτική κρέμα μαλλιών Lenga με την πλούσια ενυδατική σύνθεση που διαθέτει ενυδατώνει εντατικά ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, δίνοντας στα μαλλιά μας όγκο και θρέψη , αφήνοντάς τα απαλά και μεταξένια από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Η σύνθεση του με Προβιταμίνη Β5 , δίνει στα μαλλιά πλούσια αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη ενυδάτωση, που στοχεύει στις πιο ξηρές περιοχές. Είναι πλούσια σε έλαιο από κουκούτσι σταφυλιού, φωσφολιπίδια, φυτοστερόλες σόγιας και βιταμίνη F που λειαίνουν την τρίχα, ελαχιστοποιούν τις εύθραυστες άκρες και μειώνουν αισθητά το φριζάρισμα. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανάλαφρα, απαλά μαλλιά που έχουν την ελευθερία να κινούνται ξανά. Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών!

Χάρη στη μαλακτική του δράση που ξεμπλέκει τα μαλλιά, το conditioner, με τη λεπτόρρευστη , ανάλαφρα βελούδινη υφή του αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την απαλότητα, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους.

Είναι σε υπέροχη στρογγυλή συσκευασία! Με μεθυστικό άρωμα φρέσκου σταφυλιού που σε ταξιδεύει σε απέραντους αμπελώνες!
Το χρησιμοποιούμαι απλώνοντας το  σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Ξεβγάζουμε καλά με άφθονο νερό. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.



Shower Gel-Barrel Bath
(Αφρόλουτρο Barrel Bath)

Με την πάροδο των χρόνων το δέρμα του σώματός μας χάνει την ελαστικότητα του και τα δομικά συστατικά του. Εμφανίζονται η ξηροδερμία, οι γραμμές, η χαλάρωση …. Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις μέρες, το δέρμα μας χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας .
Κι αν ψάχνουμε γι’ αυτό το trick που θα μας χαρίσει την πολυπόθητη extra ενυδάτωση... αυτό έρχεται κατευθείαν από τη φύση!
Η ενυδάτωση του δέρματος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα περιποίησης της επιδερμίδας του σώματος. ¨Όταν το δέρμα είναι σωστά ενυδατωμένο μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ καλύτερα τις κακουχίες της καθημερινότητας (ρύπους, ήλιος κ.α.). Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι ή το χειμώνα, το δέρμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση και ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας.

Για να διατηρηθεί το δέρμα του σώματός μας φρέσκο, νεανικό και χωρίς τα σημάδια του χρόνου, χρειάζεται την δική του ξεχωριστή περιποίηση. Μία σωστή «συμπεριφορά» θα μας βοηθήσει να  απαλλαγούμε από την ξηρή και θαμπή επιδερμίδα . Και την λύση μας την δίνει το αφρόλουτρο Shower Gel-Barrel Bath..

Μετατρέπει το ντους σας σε ένα μικρό ταξίδι αισθήσεων και απολαύστε τις μυρωδιές των φρούτων , όπως κόκκινων σταφυλιών, κερασιού, γλυκιάς κανέλας και βανίλιας που φυλακίζονται στο αφρόλουτρό. Απολαύστε την καθαριότητα και χαλάρωση που σας προσφέρει το θηλυκό άρωμα κόκκινων σταφυλιών και Ανατολίτικου μυστικισμού που αναδύεται στον χώρο. Θα τονώσει τον αισθησιασμό σας και θα σας ταξιδέψει σε ένα υπόγειο κελάρι βαρελιών που ωριμάζει για χρόνια το κόκκινο κρασί Syrah. Με ανάλαφρη μυρωδιά αρκεί για να σας φτιάξει τη διάθεση.
Αναγεννά το σώμα και κατευνάζει το πνεύμα προσφέροντας στιγμές ευεξίας και αρμονίας. Η σύνθεσή με Ω6 λιπαρά οξέα από το έλαιο σταφυλιού συνδυασμένο με φυσικά εκχυλίσματα, τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζουν .Είναι ιδανικό καθώς απαλύνει, θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τη επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Τα φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά από το εκχύλισμα σταφυλιού προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Είναι διάφανου χρώματος και το καλύτερο είναι το γεγονός πως με λίγη μόνο ποσότητα δημιουργεί πλούσιο αφρό, με αποτέλεσμα να διαρκεί για πολλές. …πολλές χρήσεις! 

Η συσκευασία είναι όμορφη και μοντέρνα .
Το εφαρμόζουμε σε υγρό δέρμα και δημιουργούμε πλούσιο αφρό. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.


Tip:
Συνηθίζετε βγαίνοντας από το μπάνιο να αρπάζετε στα γρήγορα την πετσέτα και να την τρίβετε πάνω στο νωπό δέρμα; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταλαιπωρία για την μαλακή και ευαισθητοποιημένη από το ζεστό νερό επιδερμίδα… Χρησιμοποιήστε το μπουρνούζι σας για να σκουπίσετε με ελαφρύ ταμπονάρισμα το σώμα και πριν στεγνώσει απόλυτα, απλώστε ένα ενυδατικό γαλάκτωμα της LENGA GRAPE SPA για να «φυλακίσει» την υγρασία στους πόρους του δέρματος- επιπλέον φροντίστε μέχρι να ολοκληρώσετε την περιποίηση να μην ανοίξετε την πόρτα του μπάνιου, για να εκμεταλλευτείτε τους υδρατμούς του χώρου.









Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο των προϊόντων φροντίδας του δέρματος LENGA GRAPE SPA, θα ήθελα να προσθέσω ότι η σειρά είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται σε μία ευρεία γκάμα «προκλήσεων» που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας καθημερινά. Καθώς και ότι η LENGA GRAPE SPA έκανε το «θαύμα» της κυκλοφορώντας μία καινοτόμα σειρά προϊόντων περιποίησης και φροντίδας προσώπου και σώματος, πετυχαίνοντας την ιδανική «σύμπραξη» εμπεριστατωμένης γνώσης, που απορρέει από τη δύναμη της Επιστήμης, και τη δύναμη της σοφίας που διέπει μόνο τη Μητέρα Φύση. Το φθινόπωρο που έρχεται ,είτε το αγαπάς είτε όχι, είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή να δοκιμάσεις πολλά νέα πράγματα! LENGA GRAPE SPA ένα όνομα που εμπνέεται από την ελληνική φύση, μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με ειδικά μελετημένες συνθέσεις και με βάση τα πιο αγνά, φυτικά και ευεργετικά συστατικά.. για να καλομάθετε τον εαυτό σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο! Περιηγήθηκα σε έναν υπέροχο χώρο με ιστορία , γνώση και υπέροχους ανθρώπους που ξέρουν τι κάνουν. Περήφανη που είναι στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας ,μπορείτε και εσείς να κλείσετε το ραντεβού σας σε αυτόν τον υπέροχο χώρο για να απολαύσετε το δικό σας spa.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία LENGA GRAPE SPA για την χορηγία των προϊόντων, μυώντας με στον υπέροχο κόσμο ,ομορφιάς της!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.lengagrapespa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου