Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Mythos Cosmetics review

Mythos Cosmetics

Σσσσ… μην ξυπνάς ακόμα το Σεπτέμβρη….

Γεια σας Glamorous,

One step at a time…”. ‘Έτσι τον προχωράμε αυτόν τον μακρύ Αύγουστο: βήμα-βήμα, μέχρι να ξαναμπούμε σε ρυθμούς καθημερινότητας – ρουτίνας – υποχρεώσεων. Κι εκεί που λέμε ότι τα καταφέρνουμε, το μυαλό μας αυτονομείται και κάνει πισωγυρίσματα σε μέρες γεμάτες ήλιο, θάλασσα, ανεμελιά. Και φτου κι απ’ την αρχή να το επαναφέρουμε στην τάξη.
Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα ζούμε την μετα-καλοκαιρινή άρνησή μας και κάπως έτσι πιάνουμε τον εαυτό μας να «πνίγεται» ώρες -ώρες. Είμαστε έτοιμη να μπούμε στο πρώτο πλοίο της γραμμής και να αποδράσουμε ξανά. Είναι δυνατόν να «φοβόμαστε» τόσο την ολική επαναφορά στην πραγματικότητα; Μήπως βλέπουμε το ποτήρι μόνο μισοάδειο; Άραγε αυτό συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο εγώ έμεινα κολλημένη να αναπολώ τις μέρες της ραστώνης;
Και επειδή αυτά τα βασανιστικά ερωτήματα δε θα απαντηθούν μόνα τους, πάρτε μια βαθιά ανάσα, και αποφασίστε να ανασυνταχθείτε. Ο φόβος και το άγχος για τα δύσκολα και απαιτητικά που έρχονται, είναι αναμενόμενα. Σε μεγάλες δόσεις όμως σε κολλάνε σε μια δυσάρεστη καθημερινότητα, σε τέλμα και αδράνεια. Διώξτε την ανησυχία και το άγχος και αφιερώστε τον πολύτιμο χρόνο σας ,στον εαυτό σας!!

Το τέλος του Αύγουστου είναι ο ιδανικός μήνας του χρόνου, για νέα ξεκινήματα, νέες υποσχέσεις στον εαυτό μας και μια νέα, φρέσκια ματιά στα πράγματα! Καιρός για ανανέωση λοιπόν!
Και επειδή η αλλαγή φυσικά ξεκινά από μέσα μας, αλλά είναι όμορφο να αντικατοπτρίζεται και στο πρόσωπό μας, σας έχω το ιδανικό δώρο, για να δείξετε τον πιο φρέσκο εαυτό σας: Με τα καλλυντικά Mythos Cosmetics..

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….
Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!
Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....
Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους. Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


MYTHOS-FACIAL TONIC LOTION
(ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)


Ο μήνας μπορεί να αλλάζει σιγά-σιγά, όμως η καλοκαιρινή διάθεση δεν αλλάζει –τουλάχιστον, όχι ακόμα-. Και σε αυτό συνηγορεί, εκτός από την καλή διάθεση, και ο καιρός. Με τις θερμοκρασίες ακόμα υψηλές, στην Ελλάδα είναι ακόμα καλοκαίρι.  37 Αυγούστου έχουμε και μπορούμε να το συζητήσουμε !!
Όχι, δε θα σας κοιτάζουμε με απειλητικό βλέμμα, αν τύχει να μας ευχηθείτε «Καλό Φθινόπωρο», όμως μπορούμε να σας εξηγήσουμε γιατί ζούμε απλά έναν μακρύ, απολαυστικό Αύγουστο.
Εντάξει… έφτασε κι αυτή η άβολη στιγμή που πρέπει να το παραδεχτούμε : το καλοκαιράκι έκανε τον κύκλο του. Σε λίγο θα έρθει η ώρα για το καθιερωμένο Σεπτεμβριανό New Year’s Resolution. Για εμάς αυτή είναι η στιγμή που παίρνουμε τις αποφάσεις που αφορούν όλα εκείνα που θέλουμε να αλλάξουμε, να πετάξουμε, να διορθώσουμε ή να βελτιώσουμε, ώστε να γίνει η καθημερινότητά μας ακόμα καλύτερη.
Μοιραζόμαστε μαζί σας λοιπόν, κάποια από εκείνα τα προϊόντα που θα αναδείξουν την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας, την επόμενη, μεγάλη-κουραστική-απαιτητική-βαρετή  χρονιά που θα ακολουθήσει, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!
Καλοκαιρινές διακοπές ή όχι, το σίγουρο είναι ότι ο καθαρισμός του προσώπου αποτελεί μία απαραίτητη διαδικασία περιποίησης καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου….όπου και να είμαστε !!!

H MYTHOS-FACIAL TONIC LOTION είναι μια τονωτική ,υγρή, λοσιόν πλούσια σε αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά που βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας και του σμήγματος χωρίς να αφυδατώνει, ενώ διατηρεί την επιδερμίδα φρέσκια, υγιή και ματ. Ολοκληρώνει τη διαδικασία του καθαρισμού, μειώνει τη λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους. Σέβεται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας και καθαρίζει σε βάθος. Περιέχει εκχύλισμα φύλλων ελιάς / φασκομηλόνερο και πανθενόλη, με αποτέλεσμα να έχει καταπραϋντική και αναζωογονητική δράση, ενώ τα καθαριστικά συστατικά που περιέχει είναι επιλεγμένα για βέλτιστη ανοχή και υψηλή δυνατότητα αφαίρεσης μακιγιάζ. H λοσιόν έχει ενυδατικό αποτέλεσμα ενώ προετοιμάζει άψογα την επιδερμίδα για την εφαρμογή μιας κρέμας ημέρας ή νύχτας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

  • Η επιδερμίδα τονώνεται σε βάθος και καταπραΰνεται, με όμορφη και υγιή εμφάνιση.
  • Τονώνει σε βάθος και απομακρύνει τους ρύπους
  •  Ενυδατώνει την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική ισορροπία υγρασίας.

·       Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος επιδερμίδας χάρη στην εξαιρετικά απαλή σύνθεσή της.

Τα ελαφριά συστατικά που περιέχει, της προσδίδουν ένα δροσερό άρωμα. …Είναι σε στρογγυλό μπουκάλι, κατάλληλο και για την τσάντα μας.

Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας με βαμβάκι στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Χρησιμοποιήστε την πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό προσώπου.



MYTHOS-HAIR & BODY INTENSIVE MOISTURIZING DRY OIL
(ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΘΡΕΨΗ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ & ΣΩΜΑ)



Ταξίδια και περιποίηση επιδερμίδας…..

Ήλιος και θάλασσα, ναι μεν μας πρόσφεραν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, στερούν όμως από την επιδερμίδα τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ,τη λεία όψη και υφή της. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο ήλιος και η θάλασσα αποτελούν πηγή χαλάρωσης και ευεξίας. Έχουν, όμως, και αρκετά δυσάρεστες επιπτώσεις στην επιδερμίδα και στα μαλλιά, όπως η αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο πρόσωπο στο σώμα και στα μαλλιά.
Η επιδερμίδα πρέπει να είναι πάντα σε άψογη εμφάνιση, ειδικά το καλοκαίρι, θα πρέπει να είναι σε μορφή που να είναι αξιοζήλευτη.
Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις – τόσο εμείς όσο και ….η επιδερμίδα μας- από τις καλοκαιρινές διακοπές φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε… Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με ενυδάτωση, μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστα αποτελέσματα!!
Η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Ειδικά όμως για την περίοδο του καλοκαιριού και την καθημερινή, παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει και παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση>> του σώματος και των μαλλιών.

Για να απολαύσετε και να επιστρέψετε, με την επιδερμίδα σώα και αβλαβή και τα μαλλιά λαμπερά και υγιή, το MYTHOS-HAIR & BODY INTENSIVE MOISTURIZING DRY OIL είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος!

Το MYTHOS-HAIR & BODY INTENSIVE MOISTURIZING DRY OIL είναι ξηρό λάδι για πλούσια ενυδάτωση σε μαλλιά και σώμα.
Eίναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά και την επιδερμίδα, που απορροφάται εύκολα, για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του αγνού λαδιού ελιάς, βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών.
Το MYTHOS-HAIR & BODY INTENSIVE MOISTURIZING DRY OIL χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει από αγνό λάδι ελιάς, τζοτζόμπα, βερίκοκο, λιναρόσπορος, ηλίανθος, δενδρολίβανο και φίλτρα UV, έχει πολλαπλή δράση. Προστατεύει και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας στο σώμα. Αντιμετωπίζει την ξηρότητα της επιδερμίδας. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχει θρεπτικά συστατικά. Δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά και προστατεύει την τρίχα, ενυδατώνοντας και περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής.
Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και σώματος. Ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί άμεσα, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που «κλειδώνει» την υγρασία τόσο στα μαλλιά όσο και στην επιδερμίδα. .
Με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα.. Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα . Εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση με μεθυστικό άρωμα, η οποία απορροφάται αμέσως από την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα . Δαμάζει τα φριζαρισμένα μαλλιά.

Ενώ στο σώμα βελτιώνει αισθητά στη στιγμή την υφή και την όψη τους, χαρίζοντας αξεπέραστη απαλότητα, προσφέροντας απόλυτη ενυδάτωση με πολύωρη δράση. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα .
Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία του MYTHOS-HAIR & BODY INTENSIVE MOISTURIZING DRY OIL προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει στα μαλλιά και στο σώμα διαρκή λάμψη και ενυδάτωση.

Είναι σε στρογγυλή κομψή συσκευασία με κατάλληλο δοσομετρητή και είναι πολύ πρακτικό . Απαραίτητο όλες τις εποχές του χρόνου.


ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ψεκάστε 1 – 2 φορές στις παλάμες σας ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών σας. Εφαρμόστε σε μήκη και άκρες για μέγιστη προστασία από την καθημερινή φθορά και το σπάσιμο. Σε νωπά μαλλιά διευκολύνει το χτένισμα, ξεμπερδεύει άμεσα χωρίς να βαραίνει. Σε στεγνά μαλλιά, πριν ή μετά το styling και το πιστολάκι, για περισσότερη πειθαρχία και μείωση του φριζαρίσματος.

ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη. Ψεκάστε και απλώστε ομοιόμορφα στο σώμα σας, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Επιμείνετε σε αγκώνες και φτέρνες, αν έχετε ανάγκες αυξημένης ενυδάτωσης. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΒΓΑΛΜΑ.



MYTHOS- FIRMING MASSAGE OIL
(ΛΑΔΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ)



Διώξε την κυτταρίτιδα…

Είναι ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών που δεν την έχουν και ο μόνιμος εχθρός αυτών που – δυστυχώς- την έχουν εμφανίσει.
Διότι παρά το γεγονός, ότι μπορεί να έχουν προσπαθήσει να την εξαφανίσουν ακολουθώντας αυστηρά υγιεινή διατροφή, πίνοντας άφθονο νερό και κάνοντας γυμναστική, εκείνη πολλές φορές δεν λέει να φύγει από πάνω τους.
Ποια δεν έχει υποφέρει από την κυτταρίτιδα; Αν είστε γυναίκα, τότε σίγουρα την έχετε βιώσει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Η κυτταρίτιδα χτυπά τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, ανεξάρτητα αν έχουν λίγα ή παραπανίσια κιλά. Σαφώς, η συσσώρευση τοπικού λίπους ευνοεί την εμφάνισή της ή επιδεινώνει την κατάστασή της. Πρόκειται για τα αντιαισθητικά μικρά εξογκώματα που μετατρέπουν το να φορέσουμε μαγιό ή ένα στενό τζιν σε δυσάρεστη εμπειρία.
Ίσως η κυτταρίτιδα να μην αποτελεί πρόβλημα για σας ή ίσως να είναι τόσο εμφανής στο σώμα σας που δεν είστε σίγουρες πώς να την αντιμετωπίσετε. Δεν έχει σημασία αν έχετε σώμα μοντέλου ή όχι. Η κυτταρίτιδα «χτυπάει» σε όλες την πόρτα. Καταρχάς, πρέπει να είμαστε αντικειμενικές: η κυτταρίτιδα δεν εξαφανίζεται μέσα σε μια νύχτα. Η κυτταρίτιδα είναι ένα φαινόμενο πολυσύνθετο και η αντιμετώπισή της απαιτεί συνεχή και συστηματική προσπάθεια, αλλαγή στον τρόπο ζωής και διατροφής μας, καθώς και επιμονή και υπομονή. 
Ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε αισθητά την εμφάνισή της με το MYTHOS- FIRMING MASSAGE OIL.

Το MYTHOS- FIRMING MASSAGE OIL είναι ένα λάδι για μασάζ με φυσικά αντικυτταριτιδικά συστατικά. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και εξαλείφει τις τοξίνες από τους ιστούς. To Λάδι Ελιάς και τα έλαια από: άγριο κυπαρίσσι , μαυροπίπερο ,δεντρολίβανο , περγαμόντο και λεκιθίνη θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, επαναφέροντας την απαλότητα και τη σφριγηλότητά του, ενώ η Βιταμίνη Ε με τις αντιοξειδωτικές τις ιδιότητες προστατεύει την φυσική ισορροπία της επιδερμίδας.
Το Λάδι για Μασαζ κατά της κυτταρίτιδας είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για να απαλλαγείτε από την όψη "φλοιού πορτοκαλιού". Δρα κατευθείαν στις περιοχές με κυτταρίτιδα για να αποκαταστήσει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος και να ενεργοποιήσει την μικροκυκλοφορία. Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Στοχευμένη δράση που διαρκεί. Βελτιώνει την όψη και λειαίνει. Το λάδι , προλαμβάνει εντυπωσιακά τη δημιουργία της κυτταρίτιδας όπου υπάρχει προδιάθεση, ενώ βελτιώνει ουσιαστικά την υφή του δέρματος στα σημεία που έχει ήδη εκδηλωθεί. Επιτυγχάνεται λείανση και σύσφιξη της επιδερμίδας σε λίγες μόνο βδομάδες. Θα αποκτήσετε λεία ,ενυδατωμένη και μεταξένια επιδερμίδα!!
Τα αποτελέσματά του είναι καταπληκτικά και θα σταθεί ένας πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε από την αντιαισθητική όψη της κυτταρίτιδας.

Το λάδι είναι διάφανο και έχει υπέροχο άρωμα, η δε συσκευασία του είναι μεγάλη και πολύ πρακτική!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο επιδερμίδας. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στο σώμα και με συνεχείς μαλάξεις αφήστε το να απορροφηθεί καλά από την επιδερμίδα. Σας προτείνουμε να αφήσετε το λάδι να απορροφηθεί πλήρως - αποφύγετε να το ξεπλύνετε με νερό για 3-6 ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το καθημερινά. Μετά από έντονο μασάζ με το MYTHOS- FIRMING MASSAGE OIL, η κυτταρίτιδα θα «γλιστρήσει» από το δέρμα σας!


MYTHOS- FOOT SCRUB
(ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ)


Είστε έτοιμες να δείξετε τα …πόδια  σας….

Το καλοκαίρι οι εμφανίσεις γίνονται ολοένα και πιο αποκαλυπτικές! H μόδα προστάζει καυτά μίνι και σορτς που αφήνουν τα πόδια εκτεθειμένα σε όλα τα βλέμματα. Τα γυναικεία πόδια γίνονται συχνά αντικείμενο κριτικής και αποτελούν σημεία-φετίχ του σώματος μιας γυναίκας. Τα γυναικεία πόδια είναι ένα μέρος του σώματος που τονίζει έντονα τη γυναικεία θηλυκότητα. Οι γυναίκες που ξέρουν πώς να τα περιποιούνται σωστά αλλά και πώς να τα προβάλλουν σίγουρα λαμβάνουν περισσότερη προσοχή από το ανδρικό κοινό. Άλλοτε κλεισμένα μέσα σε χοντρά καλσόν και μπότες, ή ανεβασμένα σε ψηλοτάκουνα, τα άκρα μας ταλαιπωρούνται, ασφυκτιούν και η επιδερμίδα τους γίνεται τραχιά και ξηρή.
 Aν και τα πόδια μας καταπονούνται ίσως περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματός μας, η αλήθεια είναι ότι συχνά τα αμελούμε μέχρι τη στιγμή που θα έρθει το καλοκαίρι. H συχνή φροντίδα είναι καθοριστική τόσο για την όμορφη εικόνα τους όσο και για την αποφυγή διάφορων προβλημάτων που εντείνονται τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της ζέστης.

Φρόντισε τα πόντο-πόντο με τα κατάλληλα προϊόντα και τη φροντίδα που σας προτείνει η εταιρία MYTHOS και να είστε σίγουρη ότι θα παρασύρεται τους πάντες στα... άκρα!

Το peeling ποδιών είναι η τέλεια λύση για την περιποίηση και την αναζωογόνηση του δέρματος και στα πόδια .
Το MYTHOS- FOOT SCRUB αποκαθιστά την φυσική απαλότητα και ελαστικότητα την επιδερμίδας σας. Εντατική δροσιστική φροντίδα που μαλακώνει και αφαιρεί τα αφυδατωμένα νεκρά κύτταρα του δέρματος, κάνει απολέπιση ενώ ταυτόχρονα δροσίζει και ανακουφίζει!!
Περιέχει βούτυρο ελιά για ενυδάτωση και ανακούφιση, ηφαιστειακή άμμος, λευκή & πράσινη άργιλος και κόκκους από κουκούτσια για αναζωογόνηση. Η MYTHOS- FOOT SCRUB ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος προσελκύοντας και δεσμεύοντας νερό και για αυτό είναι κατάλληλη και για τα πιο απαιτητικά και ξηρά πόδια!! Έχει ανάλαφρη υφή και είναι ιδανική για αφυδατωμένο δέρμα  στα γόνατα και για την αναζωογόνηση του δέρματος των ποδιών . Έχει φυσική & ισχυρή απολεπιστική δράση, ενυδατικές & θρεπτικές ιδιότητες μάσκας , κάνει βαθύ καθαρισμό και τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια μας!!
Είναι πρακτική για να την βάζετε στην τσάντα σας και να την χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα.

Την εφαρμόζουμε με ελαφρύ μασάζ σε πέλματα, αστραγάλους, γάμπες, για περίπου δύο λεπτά μετά το πλύσιμο και ξεπλύνετε καλά. Εφαρμόστε τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα.


MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LEMON
(ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙ)


Try it, feel it….

Το σώμα μας στέλνει πληροφορίες, τις οποίες αν αξιοποιήσουμε κατάλληλα θα διατηρήσουμε τον οργανισμό μας σε μια ισορροπία. Είναι σημαντικό να μην παραλείπουμε  να βρίσκουμε χρόνο προκειμένου να «ακούμε» το σώμα μας και να αξιολογούμε τα μηνύματα που εκπέμπει, για να αναγνωρίζουμε προβλήματα ή να προλαμβάνουμε καταστάσεις.
Κοκκινίλες, ερεθισμοί, ξηρότητα, αφυδάτωση. Είναι γεγονός ότι το δέρμα μας υποφέρει! Η περιποίηση του δέρματος μας είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία του οργανισμού μας. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες του, όπως η αναπνοή, η άμυνα, η παραγωγή βιταμίνης D και άλλες. Επομένως, η επιμελής φροντίδα του δέρματος, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση όχι μόνο της ομορφιάς μας αλλά και της υγείας μας.

Ενα μπάνιο ,μας χαλαρώνει και μας προσφέρει απόλαυση!  Ποιος λέει, λοιπόν, ότι το μπάνιο του σπιτιού δεν μπορεί –γρήγορα και εύκολα– να μετατραπεί σε έναν προνομιακό χώρο ευεξίας και χαλάρωσης, που θα προσδίδει στον καθένα, όχι μόνο σωματική, αλλά και πνευματική ανάταση;

Απλά κινητοποιήσετε τη φαντασία σας, δημιουργήστε τη δική σας ξεχωριστή γωνιά και αφεθείτε στα ευεργετήματα που μπορεί να σας προσφέρει το MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LEMON.
Από τους αρχαίους χρόνους το λεμόνι χρησίμευε σαν καλλυντικό, προστίθεται σε αρώματα, σαπούνια. Οι γυναίκες που μαζεύουν λεμόνια έχουν πολύ ωραία και απαλά χέρια λόγω του αιθέριου ελαίου που περιέχει η φλούδα.

Είναι ένα εκλεπτυσμένο σαπούνι με πλούσιο, κρεμώδη αφρό που τρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντας το πρόσωπο και το σώμα μας μαλακά. Ιδιαίτερα απαλό με την επιδερμίδα το MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LEMON δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας . Είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό με πολυάριθμα καταπραϋντικά και απολυμαντικά συστατικά καθώς καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να το στερεί από τα φυσικά του λιπαρά στοιχεία, που -κατά γενική ομολογία- καταφέρνουν άλλα σαπούνια καταλήγοντας έτσι σε ξηρό και στεγνό δέρμα.
Η σύστασή του βασίζεται στο Λάδι Ελιάς που είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα μας.. Η ποικιλία των χρήσεων του ελαιόλαδου και οι μαλακτικές και απολυμαντικές τους ιδιότητες,  το καθιστούν κάτι πολύ παραπάνω από συστατικό καλής διατροφής, καθώς η χρήση του στη μορφή του σαπουνιού, αν και μοιάζει παλιομοδίτικη, σε πολλούς, παραμένει υπολογίσιμη δύναμη. Το Λάδι Ελιάς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που καταπολεμούν τη δράση των ελεύθερων ριζών, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά και διαρκώς ο ανθρώπινος οργανισμός.
Ενώ το άρωμα Λεμονιού που περιέχει ,είναι γνωστό για τη δράση του στη καταπολέμηση των τοξινών της επιδερμίδας. Περιποιείται την επιδερμίδα του σώματος αφήνοντας την υπέροχα καθαρή, ενώ ταυτόχρονα την αναζωογονεί χαρίζοντας της φρεσκάδα και λάμψη. Το άρωμα Λεμονιού έχει αποδειχτεί πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας που δείχνει να έχει χάσει την ακτινοβολία και τη λάμψη της. 

Το σαπούνι λεμονιού είναι ιδανικό και για λιπαρές επιδερμίδες που τείνουν να παρουσιάζουν "λεκέδες" και στίγματα, καθώς η αντιοξειδωτική του δράση επαναφέρει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σε φυσιολογικά επίπεδα. Το άρωμα λεμονιού χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και "ανεβάζει" τη διάθεση.

Η πλάκα του σαπουνιού είναι πρασινωπού χρώματος και σίγουρα θα σας μεταφέρει στους Ανδουλουσιανούς κήπους με τα Λεμόνια!!


MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH CHAMOMILE
(ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ)


Το καλοκαίρι πολλές φορές μας κουράζει και μας αφυδατώνει, κάτι που φαίνεται στο δέρμα μας. Υπάρχουν όμως πολύ απλές, καθημερινές λεπτομέρειες που μπορούν να μας αναζωογονήσουν. Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο ωραία, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.
 Δυστυχώς όμως το καλοκαίρι οι κανόνες αλλάζουν και κάνουν την περιποίησή μας πιο απαιτητική. Η περιποίηση του σώματος αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία το καλοκαίρι. Η ζέστη, η θάλασσα, ο ιδρώτας και η σκόνη είναι μερικοί από τους παράγοντες που μας αναγκάζουν να κάνουμε ντους συχνότερα από ότι συνήθως καθώς και να χρησιμοποιούμε προϊόντα που χαρίζουν επιπλέον δροσιά στην επιδερμίδα. Αλλά και η ατμοσφαιρική ρύπανση που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, κάνει τον καθαρισμό του σώματος και μαλλιών, να είναι επιτακτική ανάγκη!!

Στην προσπάθεια μας να νιώθουμε όμορφες και γοητευτικές μας βοηθάει το MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH CHAMOMILE.

Το MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH CHAMOMILE είναι σαν χάδι, που απελευθερώνει τα φυσικά αρώματά του. Σε αγκαλιάζει, αναπνέει, ζει μαζί σου. Προσφέρει φυσική ενυδάτωση, προστατεύοντας το δέρμα από ξηροδερμία ……Είναι ο ιδανικότερος και αγνότερος τρόπος να περιποιηθούμε  την επιδερμίδας μας, είναι να χρησιμοποιήσουμε το σαπούνι με άρωμα χαμομήλι. Το σαπούνι χαμομηλιού θα σας χαρίσει τέλεια καθαριότητα, καταπραΰνοντας την ευερέθιστη επιδερμίδα. Το σαπούνι με χαμομήλι είναι ο καταλληλότερος τρόπος να καθαρίσουμε την επιδερμίδα μας και να την προστατέψουμε με το υπέροχο ελαφρύ άρωμα χαμομηλιού. Διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών και εκπληκτική υφή, που ικανοποιεί τις αισθήσεις και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και μεταξένια απαλή! Επιπρόσθετα, διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών και εκπληκτική κρεμώδη υφή, που ικανοποιούν τις αισθήσεις και αφήνουν την επιδερμίδα αναζωογονημένη και μεταξένια απαλή! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας αποκτώντας πλούσια ενυδάτωση και νιώστε φρεσκάδα και ασύγκριτη απαλότητα όποιον τύπο δέρματος κι αν έχετε. Κάντε το καθημερινό σας μπάνιο απόλαυση και μια υπέροχη περιποίηση σώματος.

Χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα. Ένα κίτρινο σαπούνι απόλυτης καθαριστικής ικανότητας με πλούσιο βελούδινο αφρό για πρόσωπο και σώμα!!!!

Το χρησιμοποιούμαι όσο συχνά θέλουμε και όταν θέλουμε να μυρίσουμε κάτι που θα μας φτιάξει τη διάθεση!


MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LAVENDER
(ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΒΑΝΤΑ)


Πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια; Ο ήλιος και το φως μπαίνουν από το παράθυρό μας, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας και ανανεώνοντας τη διάθεσή μας. Πώς μπορούμε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να κερδίσουμε έξτρα ενέργεια και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό μας;
Πολλές γυναίκες αγνοούν την αναγκαιότητα της καθημερινής καθαριότητας του σώματος, καθώς θεωρούν ότι η επιδερμίδα του δεν είναι τόσο ευαίσθητη όσο του προσώπου. Oι ειδικοί, όμως, τονίζουν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή η επιδερμίδα του σώματος είναι σε αρκετά σημεία πιο ευαίσθητη από αυτήν του προσώπου, καθώς στερείται σμηγματογόνων αδένων και, επομένως, φυσικής προστασίας. Ας μην ξεχνάμε όταν το σώμα βρίσκεται σε κίνηση (π.χ. όταν περπατάμε), αυτομάτως «φορτίζεται». Αυτό που ισχύει τελικά είναι ότι το σώμα μας χρειάζεται καθημερινά σωστό καθαρισμό .

Αν θέλετε και εσείς ,να βρείτε τη χαμένη σας ενέργεια τις μέρες που ο υδράργυρος ανεβαίνει, δεν έχετε παρά να αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες του MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LAVENDER .
Θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο μάξιμουμ, ακόμα και κάτω από το τρεχούμενο νερό. Περιποιηθείτε καθημερινά την επιδερμίδα του σώματός σας, ώστε να τη διατηρήσετε νεανική, ελαστική και απαλή σαν βελούδο.
Νιώστε λοιπόν σιγουριά και αυτοπεποίθηση και δείξτε το σε κάθε σας στιγμή με την βοήθεια του MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LAVENDER ακόμα κι αν μόλις αφαιρέσατε όλο το αλάτι και την άμμο από την παραλία, το να κάνετε ένα ντους στο σπίτι είναι προφανώς απαραίτητο.
Το MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LAVENDER, αναγεννά το σώμα και κατευνάζει το πνεύμα προσφέροντας στιγμές ευεξίας και αρμονίας. Η σύνθεσή του τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζουν .Είναι ιδανικό διότι είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που απαλύνουν, θρέφουν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν τη επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Είναι μωβ χρώματος και δημιουργεί πλούσιο αφρό….
Έχει ένα ευχάριστο χαλαρωτικό άρωμα Λεβάντας που εγκλωβίζει μέσα μας την αγαπημένη μας ανάμνηση … Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα που υπάρχουν. Φτιάχνει τη "διάθεση" σε όλους και αποτελεί ένα "απαραίτητο" άρωμα. Πρώτο σε προτίμηση στους άνδρες , χαρακτηρίζεται "μεθυστικό" από τις γυναίκες και υπέροχο από τα παιδιά. Πόσες φορές μυρίσατε κάτι ωραίο και αμέσως χαλαρώσατε; Μια εισπνοή αρκετή για να απελευθερώσει τις ενδορφίνες μας και να πλημμυρίσει το μυαλό από ωραίες εικόνες.
Τώρα που η επιδερμίδα σας δείχνει άψογη, χαρίζοντας στον εαυτό σας την ιδανική επιδερμίδα και ένα τέλειο καλοκαίρι!

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, σε τρεχούμενο νερό. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.


EAU DE TOILETTE WILD ROSE



Άρωμα γυναίκας….

Λένε πως η όσφρηση είναι η πιο ισχυρή από τις 5 αισθήσεις και αυτή που έχει την ιδιότητα να ξυπνά και να ξαναζωντανεύει ξεχασμένες αναμνήσεις όσο καμία άλλη. Η μυρωδιά ενός αρώματος μπορεί να γίνει όχημα να αναλογιστούμε ολόκληρη την παιδική μας ηλικία. Ολοι μας έχουμε τις δικές μας μυρωδιές που μου θυμίζουν ανθρώπους, ιστορίες και καταστάσεις!
 Τα αρώματα, θέλοντας και μη, τα συνδέουμε με αγαπημένα (ή και μισητά) μας πρόσωπα, πρώην, νυν και επίδοξους εραστές ή και τον εαυτό μας, σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας. Όποιον και να ρωτήσετε, σίγουρα θα έχει μια ιστορία να σας πει για κάποια κολόνια που δεν αντέχει να μυρίζει, επειδή του θυμίζει κάτι δυσάρεστο. Και είμαι βέβαιη πως κι εσάς μια μέρα θα σας έτυχε κάποιος άγνωστος ξαφνικά να νιώσει απρόσμενα οικεία μαζί σας μόνο και μόνο εξαιτίας του αρώματος που φορούσατε.
Τα χρησιμοποιούμε για να γοητεύσουμε, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, να αυτοσυγκεντρωθούμε, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να αναζωογονηθούμε. Ένα άρωμα μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε όλα τα παραπάνω αρκεί να πληροί 3 προϋποθέσεις: να μας αρέσει, να ταιριάζει στην προσωπικότητά μας και να είναι συμβατό με τη χημεία του σώματός μας. Η προσωπικότητα μιας γυναίκας περιγράφεται και από τα γυναικεία αρώματα που χρησιμοποιεί και την χαρακτηρίζουν. Όπως είπε και μια πασίγνωστη γυναίκα, “Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα δεν έχει μέλλον”.

Το EAU DE TOILETTE WILD ROSE είναι αναζωογονητικό και δροσερό ,με φρουτώδες και λουλουδάτο άρωμα για γυναίκες, προσφέρει αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

Το άρωμα EAU DE TOILETTE WILD ROSE φαίνεται να αναδύει ελαφρότητα και αρμονία. Η αγνότητα και η μοναδικότητά του, το κάνουν να μοιάζει λουλούδι μεταξύ λουλουδιών. Γιατί τα συστατικά του κατάφεραν να το παντρέψουν μαζί τους. Κανένα δεν επιθυμεί να επιβληθεί στα άλλα ή να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Άγριο τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Κρινάκια δίνουν τον δικό τους τόνο στη συμφωνία. Προτού όμως χωθούν στη συμφωνία, μια νότα από φρούτα κάνει έντονη τη δική της συμμετοχή. Μανταρίνι, Πορτοκάλι, Γκρέιπφρουτ, που γίνονται πιο αισθησιακά και γλυκά. Ας μη ξεχνάμε όμως το Σανταλόξυλο και το Πατσουλί, που χαρίζουν συγκίνηση και ένταση. Οι γυναίκες λιώνουν και εναρμονίζονται μ’ αυτή την απαστράπτουσα μουσική που αντηχεί σε όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς τους. Το Eau de Toilette WILD ROSE εξατμίζεται <<νόστιμα>> ...

Το ζεστό τελείωμα ενισχύει την ένταση σε κάθε πέταλο.

Τέλος, το εκχύλισμα για μεγαλύτερο πάθος! Πίσω από το ταλέντο του δημιουργού κρύβεται η γη και η δροσιά της, η επιλογή πιο ευγενικών υλικών και η πολύ σκληρή δουλειά εκείνων που τα καλλιεργούν και τα μαζεύουν. Φροντίδα και ακρίβεια, όπως αξίζει σ’ ένα τέτοιο άρωμα.
Ακόμα πιο πολύτιμο και αστραφτερό, το μπουκάλι, ένας διακριτικός συνδυασμός δύναμης και απαλότητας. Το αναλλοίωτο άρωμα φιλοξενείται σε μπουκάλι, γεμάτο αρμονία.

Το άρωμα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία που εκπέμπουν παλμό – πίσω από τα αυτιά, στον αυχένα του λαιμού, στη βάση του λαιμού, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό των καρπών, πίσω από τα γόνατα ή στο εσωτερικό των αστραγάλων.

Είναι για όλους τους τύπους δέρματος.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία Flax βασίζεται στο συνδυασμό των νεότερων επιτευγμάτων της κοσμητολογίας και της θρεπτικής δύναμης των φυσικών συστατικών. Τα προϊόντα τους κέρδισαν την αναγνώριση των καταναλωτών που εκτιμούν την αξία των καινοτομιών, της υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας των φυσικών καλλυντικών. Παρακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς, καινοτομούνε με τα προϊόντα τους, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της ομορφιάς.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Flax για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου