Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Wet n Wild Greece review



Wet n Wild Greece




Γεια σας Glamorous,


Είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι η διάθεσή μας «ανεβαίνει», ιδιαίτερα σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι μία κανονική πρόκληση για το καθημερινό μακιγιάζ.

Βλέμμα που θυμίζει τροπική παραλία, χείλη σαν ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα, ηλιοκαμένη όψη που φέρνει στο μυαλό τις διακοπές.

Υπάρχουν συνήθειες όμως που αν και πρόθεσή τους είναι ν’ αρέσουν, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αντιαισθητικό.

Το μακιγιάζ είναι τέχνη και αν δεν γνωρίζετε τους κανόνες είναι καλύτερο ή να συμβουλευτείτε ειδικό ή να επιλέξετε τρόπους ασφαλείς που δεν θα σας εκθέσει το αποτέλεσμα.


Ο ήλιος, η υγρασία και η ζέστη αλλοιώνουν το μακιγιάζ και ταλαιπωρούν την επιδερμίδα. Είναι ενδεικτικό ότι σε κοινωνικά γεγονότα που γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως γάμοι και βαφτίσεις, βλέπουμε κυρίες να έχουν επιχειρήσει να «καμουφλάρουν» τα σημάδια του χρόνου, αλλά και η υπερβολική χρήση make up και πούδρας εμφανίζει τελικά εντονότερο το πρόβλημα, σε συνδυασμό με τον ιδρώτα και τη ζέστη.

Το καλοκαίρι, το make up πρέπει να περιορίζεται, να γίνεται πιο ελαφρύ και αναδεικνύει την αξία της φυσικής ομορφιάς. Οι προτάσεις είναι πολλές και εμπνέουν για να δημιουργήσουμε με διαφορετικό μακιγιάζ, ανάλογα με τη διάθεση και το στυλ μας, την εικόνα που θα αναδείξει περισσότερο τα χαρακτηριστικά μας και θα προβάλλει την ομορφιά μας.


Αν πρέπει να διαλέξουμε ένα μόνο προϊόν μακιγιάζ για το νεσεσέρ του καλοκαιριού, τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα μια παλέτα που περιλαμβάνει τα πάντα για ένα ολοκληρωμένο look στη στιγμή. Μία τέτοια παλέτα είναι και η MakeUp Academy Palette της Wet n Wild..




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.


Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.





Τo προϊόν που δοκίμασα είναι:




MakeUp Academy Palette

























Πώς πρέπει να είναι το μακιγιάζ των καλοκαιρινών διακοπών; Τι να προτιμήσουμε, τι να αποφύγουμε και σε τι να δώσουμε έμφαση;

Μια γυναίκα μπορεί να ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα για να ακολουθήσει την μόδα, αλλά στο τέλος κάθε εποχής είμαι σίγουρη ότι αρκετά από αυτά καταλήγανε στο βάθος της ντουλάπας. Τώρα που ασχολούμαι με θέματα ομορφιάς, συχνά παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο στο μακιγιάζ. Υπάρχουν γυναίκες που θα φορέσουν οτιδήποτε είναι της μόδας και άλλες που μένουν πιστές στις ίδιες αποχρώσεις. Oι πρώτες κατατάσσονται στην κατηγορία των τολμηρών και οι δεύτερες ανήκουν στην ομάδα των κλασικών; «Το πρώτο πράγμα που προσπαθούμε να βρούμε είναι ποια χρώματα αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Να αναζητήσουμε τους συνδυασμούς που θα έρχονται σε συμφωνία με τους φυσικούς τόνους του δέρματός της. Η απόχρωση της επιδερμίδας μας είναι ο προσωπικός οδηγός που καθορίζει τα χρώματα που μας κολακεύουν, τα οποία μπορεί να είναι και εντελώς διαφορετικά από τα χρώματα που συνήθως διαλέγουμε»,. Αναρωτιέστε, λοιπόν, ποια χρώματα σας πάνε;

Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση και στην εμφάνισή μας. Για να αντανακλά όμως τον καλύτερό μας εαυτό, πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση μας. Στις τάσεις μόδας στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι ,παρατηρούμε πως τονίζεται ιδιαίτερα η φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας με απαλά χρώματα. Επειδή όμως κάθε γυναίκα είναι και μια ξεχωριστή προσωπικότητα τα έντονα χρώματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού για πολλές θα συνδυαστούν άψογα με την έντονη προσωπικότητά τους! Η μόδα μπορεί να δίνει έμφαση στην φυσική ομορφιά αλλά δεν ξεχνάει πως μερικές φορές θέλουμε το κάτι ξεχωριστό που θα δημιουργήσει μυστήριο, ένταση βλέμματα θαυμασμού.


Η MakeUp Academy Palette είναι μια επαγγελματική, εξαιρετικής ποιότητας παλέτα για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο!! Μοναδική παλέτα μακιγιάζ που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.


Το υπέροχο αυτό σετ περιέχει 130 Χρώματα και τρία τμήματα:


Μεσαίο τμήμα - 72 σκιές ματιών σε σκόνη.

Αριστερά αυτού- 29 κρέμες glitter

Δεξί τμήμα - 29 πολυχρηστικά προϊόντα για χείλη, μάτια και ζυγωματικά.


Επίσης, περιλαμβάνονται: 4 διπλά απλικατέρ για τις σκιές ματιών και 1 μεγάλος καθρέφτης.

Η πιο πρακτική κασετίνα για ολοκληρωμένο μακιγιάζ είναι εδώ και σας περιμένει να την εκμεταλλευτείτε! Θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμη περισσότερο αυτό που ήδη λατρεύετε να κάνετε… γιατί το μακιγιάζ είναι δημιουργία! Αποκτήστε την και απολαύστε την με στυλ… και πάνω από όλα δημιουργικότητα! Βρείτε την τέλεια σκιά για κάθε εποχή, τον τόνο του δέρματος και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κλεισμένη σε μια κομψή, μαύρη θήκη, αυτή η παλέτα είναι εύκολη να πάρετε μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε . Περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα ζεστών και δροσερών τόνων ,σε  ματ και για λάμψη τελειώματα. Τα σκοτεινά χρώματα θα σας επιτρέψουν να διορθώσετε και να αποκρύψετε σχεδόν κάθε ψεγάδι ή αποχρωματισμό. Τα προϊόντα αυτής της παλέτας έρχονται σε μια ελαφριά σύσταση και υφή. Αυτό το σύνολο σκιών είναι όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε με τα μάτια σας. Βελτιώστε τα βλέφαρά σας με βασικές αποχρώσεις, εντατικοποιήστε με αποχρώσεις και προσθέστε μια φωτεινή αφή με επισημασμένες αποχρώσεις. Κάθε αξιοζήλευτη ματιά παραμένει για ώρες στο τέλος, της ημέρας ή νύχτας.


 Πιστεύουμε πως θα πρέπει να ταιριάζετε το χρώμα της σκιάς σας με το χρώμα των ματιών σας. Αυτή η παλέτα σας δίνει αυτή την δυνατότητα διότι διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων!


Αναλυτικότερα:


Σκούρα Καστανά μάτια: Οι γυναίκες με καστανά μάτια έχουν το ευρύτερο φάσμα επιλογών όταν πρόκειται για την επιλογή της χρωματικής παλέτας στο μακιγιάζ τους. Ο λόγος είναι το οτι το καστανό (καφέ) είναι ένα ουδέτερο χρώμα, και δεν έχει την τάση να ανταγωνίζεται με τα χρώματα κατά τον ίδιο τρόπο που κάνουν άλλες αποχρώσεις.

Καστανά μάτια: Τα καστανά μάτια διαθέτουν μια ιδιαίτερη απόχρωση μεταξύ πράσινου και καφέ και συχνά έχουν «κηλίδες» από χρυσό και γκρι, που τους παρέχουν μια φυσική λάμψη. Αποχρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: γήινες (αποχρώσεις δηλ. του μπεζ και του καφέ), πράσινες, λιλά, μελιτζανί, σάπιο μήλο.

Ανοιχτά Καστανά μάτια: Αυτή η απόχρωση ματιών είναι τόσο όμορφη, τόσο μοναδική και τόσο διαφορετική! Πρόκειται για ένα μείγμα από χρυσό και καφέ! Αποχρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: μπεζ, ροδακινί, πορτοκαλί, γαλάζιο, γαλαζογκρί, μπλέ.

Γαλανά (aqua) μάτια: Τα γαλανά μάτια είναι υπέροχα και τονίζονται απίστευτα με χρώματα που ανήκουν στην κατηγορία τους ή και με αντίθετα χρώματα στο φάσμα. Αποχρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: αποχρώσεις του γαλάζιου, αποχρώσεις του γαλαζογκρί, μπεζ, ροδακινί.

Μπλε μάτια: Τα μπλε μάτια διαθέτουν έναν φυσικό δροσερό τόνο. Έτσι θερμότερες αποχρώσεις τείνουν να απογειώνουν το χρώμα της ίριδας. Απλά να έχετε κατά νου και να προσέχετε οτι σε αυτή την απόχρωση ματιών, να αποφύγετε την υπερβολική ποσότητα χρώματος στο καπάκι του ματιού γιατί αποσπά την προσοχή από την ομορφιά του ματιού. Αποχρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: αποχρώσεις του μπλε, μπεζ, καφέ-γκρι.

Πράσινα μάτια: Όπως και τα γαλανά μάτια τα πράσινα είναι εντυπωσιακά και για να αναδειχτούν ακόμη πιο πολύ χρειάζονται ανοιχτόχρωμες σκιες. Αποχρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: αποχρώσεις του πράσινου, αποχρώσεις του μωβ, γκρι, ασημί, ροζ.



Η MakeUp Academy Palette σας προσκαλεί ταυτόχρονα να ανακαλύψετε όλες τις αποχρώσεις των lip gloss , που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει οποιοδήποτε βλέμμα. Επιλέξτε γυαλιστερά, με λάμψη και σπινθηριστά για να αναδείξετε τα χείλη σας.

Αυτή η εξαιρετική παλέτα θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε χιλιάδες looks  για όλα τα skintones, τις επιθυμίες και τις περιστάσεις. Συνδυάστε τις σκιές ματιών και τα lip gloss .. Ανακαλύψτε τις αποχρώσεις από φυσικό και γοητευτικό έως τολμηρό και φωτεινό βλέμμα. Ολα με μια ευέλικτη παλέτα εφοδιασμένη με εύχρηστα εργαλεία.Η παλέτα μπορεί να κλείσει για να προστατεύσει το προϊόν μέσα.






Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η Wet n wild είναι κορυφαία εταιρεία στην ομορφιά, γιατί νοιάζεται για τους καταναλωτές της. Γνωρίζουνε ότι τα προϊόντα ομορφιάς είναι αναγκαία και βλέπουνε ότι τα ποιοτικά προϊόντα είναι απαραίτητα στη ρουτίνα του make up σας, καταλαβαίνοντας συγχρόνως ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε όλο το μισθό σας για ένα μόνο κραγιόν! Τα προϊόντα Wet n Wild αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα, επάξια από τη SKOURAS COSMETICS.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία SKOURAS COSMETICS για την χορηγία των προϊόντων!



Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.skourascosmetics.gr

2 σχόλια:

  1. Τρελαίνομαι για αυτή την κασετίνα!Θέλω να την δοκιμάσω!!Είδα ότι έχει τα πάντα και είναι σε καλή τιμή.Just Glamorous θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα άρθρα σας για μακιγιάζ.Φιλιά Χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Χαρά..Η συγκεκριμένη παλέτα είναι υπέροχη και μόνο που την κοιτάς.Σε παροτρύνω να την δοκιμάσεις,εκτός ότι θα την έχεις για χρόνια,όντως η τιμή της είναι πραγματικά καλή και η ποιότητα δεν παίζεται...Υπέροχη,υπέροχη!

      Διαγραφή