Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

A beauty review

A beauty

​Αυτά που θέλει η επιδερμίδα…..


Γειά σας Glamorous,

Η αλλαγή των εποχών και της θερμοκρασίας σημαίνει επίσης αλλαγές για το δέρμα σας, έτσι τώρα είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας, ώστε να την προστατέψετε και να προετοιμάσετε το δέρμα σας για τους κρύους μήνες που έρχονται. Καθώς το φθινόπωρο είναι εποχή μετάβασης από καλοκαίρι σε χειμώνα, χρειαζόμαστε την ενυδάτωση, την αποκατάσταση, την αποτοξίνωση και την προστασία των προϊόντων που θα δώσουν στο δέρμα την τροφή που χρειάζεται για να αισθανόμαστε υγιείς. Καθώς η θερμοκρασία μειώνεται, οι καιρικές συνθήκες μπορεί να κάνουν το δέρμα στεγνό και ξηρό, έτσι είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα που απαιτούνται για την προστασία και λάμψη.
Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό και νεανικό το φθινόπωρο. Επιλέγοντας τα σωστά συστατικά έχουμε κάνει το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα. Η συνέπεια στην καθημερινή εφαρμογή είναι το επόμενο….

Από τη μακριά λίστα λοιπόν των προϊόντων της καθημερινής ρουτίνας επιλέξαμε τα απολύτως απαραίτητα, αυτά που δίνουν το στίγμα της σωστής φροντίδας .

Εκμεταλλευόμαστε λοιπόν το φθινόπωρο για να ανανεώσουμε, να ξεκουράσουμε και να φροντίσουμε το δέρμα μας, με ειδικές θεραπείες αναζωογόνησης από την εταιρία A beauty, που μπορούμε να κάνουμε εύκολα και γρήγορα σπίτι μας.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρεία Α beauty δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, και διάθεση προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης προσώπου, μαλλιών, σώματος, αξεσουάρ και αρωμάτων.
Τα προϊόντα τους καλύπτουν όλες τις ανάγκες για την περιποίηση και τον καθαρισμό του δέρματος της σύγχρονης γυναίκας. Σχεδιάζονται, παρασκευάζονται με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή. Εκτός από τα προϊόντα τα οποία εισάγουνε ξεκινήσανε από το 2013 την παραγωγή εδώ στην Ελλάδα των δικών τους προϊόντων με την επωνυμία Abeauty.
Η A beauty δημιούργησε την δική της σειρά βερνικιών και μολυβιών μακιγιάζ για τα μάτια και τα χείλη Α beauty colors καθώς και την σειρά περιποίηση προσώπου A beauty face. Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας τους είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα αιθέρια έλαια και συστατικά που έχουν εγκρίσεις από του πιο αξιόπιστους ευρωπαϊκούς οργανισμούς.






Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




NUMIS MED-DAY CREAM-HYALURONIC ACID + UREA 5%
(ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ + ΟΥΡΙΑ)



Δεν αμελούμε την ενυδάτωση το φθινόπωρο…..

Είναι γεγονός. Εδώ και πολλές ημέρες πια, δεν βλέπετε από το παράθυρό σας το απέραντο γαλάζιο, ούτε κολυμπάτε σε καταγάλανα νερά. Το δέρμα σας δεν μυρίζει κυκλαδίτικη βουκαμβίλια και γιασεμί. Και κάπου εδώ σας πιάνει η νοσταλγία των αρωμάτων, των καλοκαιρινών αισθήσεων, της ανεμελιάς…
Ε μην μου μελαγχολείτε. Μπορείτε με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα που δεν απαιτούν κόπο και χρόνο, να νιώθετε πως είσαστε ακόμη σε διακοπές.
Ξεκινάμε με την ενυδάτωση που αποτελεί το πιο βασικό βήμα για όμορφη, απαλή και ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Προετοιμαστείτε για τις ξηρές μέρες που έρχονται και ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με πλούσια συστατικά που θα μετατρέψουν την καθημερινή σας ενυδάτωση σε απόλαυση.

Η ανάγκη για πλούσια ενυδάτωση, αυτήν την περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι και την έκθεση στον ήλιο, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσετε το δέρμα σας για τις δροσερές θερμοκρασίες του φθινοπώρου είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο. Η καθημερινή έκθεση σε κρύο καιρό μπορεί να είναι εξίσου επιζήμια για το δέρμα όπως και η επίμονη έκθεση στον ήλιο, έτσι η ενυδάτωση του δέρματος είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου για την καταπολέμηση της ξηρότητας. Η καλύτερη απόδειξη για το πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση στην υγεία και άριστη εικόνα αλλά και υφή της επιδερμίδας είναι το απαλό, ροζ δέρμα ενός μωρού. Σκεφτείτε μόνο ότι το 75% του συνολικού βάρους τη στιγμή του ερχομού μας στη ζωή είναι νερό, ποσοστό που στην ενήλικη ζωή μας φτάνει, στις καλύτερες περιπτώσεις, το 60%. 

Με το πέρασμα του χρόνου, λοιπόν, και σε συνδυασμό με τις αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες τα αποθέματα μειώνονται ενώ οι φυσικοί μηχανισμοί συγκράτησης του νερού στις κατώτερες στιβάδες εξασθενούν. Γεγονός που αναδεικνύει την ανάγκη για πλούσια ενυδάτωση προκειμένου η επιδερμίδα να παραμένει υγιής , σφριγηλή και φωτεινή. Βασική, φυσικά, προϋπόθεση να έχετε επιλέξει το κατάλληλο ενυδατικό προϊόν.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε μπροστά στο ράφι και λίγο πριν την τελική σας επιλογή να θυμάστε να αγοράσετε την NUMIS MED-DAY CREAM-HYALURONIC ACID + UREA 5%.


Η NUMIS MED-DAY CREAM-HYALURONIC ACID + UREA 5% είναι μια απαλή ,ρευστή κρέμα ημέρας προσώπου για στεγνά, ξηρά και ευαίσθητα δέρματα, που απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Μια εξαιρετική κρέμα προσώπου καθημερινής χρήσης για ενυδάτωση. Πολύ απαλή και δροσερή κρέμα για το πρόσωπο, με σύνθεση εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ + Ουρία 5% ώστε να προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση στην επιδερμίδα και ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητας του δέρματος.
Στη σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς συστατικά έρχονται και παρέρχονται. Υπάρχουν όμως και σταθερές αξίες με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα όπως είναι το υαλουρονικό οξύ. Η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει αρκεί για να θωρακίσει την επιδερμίδα από τη φθορά του χρόνου. Δίκαια έχει κερδίσει το ρόλο του πρωταγωνιστή στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης, ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος . Πρόκειται για ένα ισχυρό υγραντικό παράγοντα που ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας χάρη στην ικανότητά του να συγκρατεί νερό μέχρι και 1000 φορές τον όγκο του. Έτσι, εξασφαλίζει πλούσια ενυδάτωση, «γεμίζει» εκ των έσω τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. 

Γι’ αυτές, άλλωστε, τις πολύτιμες ιδιότητες το βρίσκουμε πολύ συχνά να συνδυάζεται με άλλα δραστικά, ενεργά συστατικά στις ενυδατικές κρέμες καθημερινής περιποίησης. Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας και είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ και για ένα δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία!! Αποκαταστούμε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα του προσώπου μας και αναδεικνύουμε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός μας για έναν εξίσου απολαυστικό χειμώνα….

Έχει ενυδατικές ιδιότητες, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Το άρωμα της θα δώσουν ένταση και δύναμη σε κάθε γυναίκα.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά.
Είναι σε κομψή στρογγυλή συσκευασία και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!!


Οδηγίες Χρήσης:
Την βάζουμε καθημερινά, πρωί ή/και βράδυ, απλώνοντάς την  σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, στο πρόσωπο .



NUMIS MED-FACE &BODY WASH
(ΤΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ + UREA 5%)



Αρκετά πιο νωρίς, όπως δείχνουν τα καιρικά φαινόμενα της τελευταίας εβδομάδας, διαθέσεις, ο χειμώνας έρχεται απειλώντας την καλή εικόνα της επιδερμίδας του σώματος.
Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά η επιδερμίδα υποφέρει περισσότερο το χειμώνα. Κρύο, παγωμένος αέρας, απότομες και συχνές εναλλαγές θερμοκρασίας από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους είναι οι βασικοί λόγοι για την αφυδάτωση , το θαμπό χρώμα και την αίσθηση τραβήγματος που νιώθουμε πολύ συχνά. Ένδειξη ότι κάτι λείπει από την καθημερινή περιποίηση. Στο χέρι μας είναι να εντοπίσουμε τα σημάδια έγκαιρα για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα τη σωστή φροντίδα για να παραμένει λεία, απαλή και υγιής όλο το χρόνο.
Ο καθημερινός καθαρισμός δεν είναι ποτέ αρκετός αν δεν γίνεται με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τύπου δέρματος. Σε αντίθετη περίπτωση η υγεία της επιδερμίδας απειλείται σοβαρά.
Ο καθαρισμός θεωρείται, και όχι άδικα, το πιο σημαντικό μέρος στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας. Δεν είναι μόνο ότι απομακρύνει μακιγιάζ, παραπανίσιο σμήγμα και σκόνη. Απελευθερώνει τους πόρους του σώματος, βοηθάει την επιδερμίδα να αναπνέει και να αναζωογονείται και, επιπλέον, την προετοιμάζει να δέχεται τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων φροντίδας. Μόνον όταν η επιδερμίδα είναι καθαρή οι εξειδικευμένοι παράγοντες της φόρμουλας – ιδιαίτερα στη νυχτερινή…. βάρδια που γίνεται η πιο ουσιαστική δουλειά για την αναζωογόνηση και επανόρθωση της επιδερμίδας- διεισδύουν καλύτερα και σε μεγαλύτερο βάθος.

Πριν να είναι αργά, οργανώνουμε την καθημερινή περιποίηση του σώματός μας και προσώπου ,με βάση τις αυξημένες ανάγκες της. Προετοιμαστείτε για τις μέρες που έρχονται και ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με το NUMIS MED-FACE &BODY WASH..

Το NUMIS MED-FACE &BODY WASH είναι ήπιο τζελ καθαρισμού που αναπτύχθηκε να καθαρίζει τα εξαιρετικά ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Απομακρύνει όλα τα ίχνη και μικροσωματίδια ρύπων και περιορίζει τις επιπτώσεις του σκληρού νερού στην επιδερμίδα (που προκαλούν έλλειψη άνεσης και ξηρότητα). Είναι  εμπλουτισμένο με ουρία 5% που προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τους καθημερινούς ρύπους και προκαλεί πλούσιο, κρεμώδη, ανθεκτικό και συμπαγή αφρό, καθώς και αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τη λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τη φυσική βιόσφαιρα του δέρματος. Η σύνθεσή του τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζει. Είναι ιδανικό καθώς απαλύνει, θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τη επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Είναι διάφανου χρώματος και το καλύτερο είναι το γεγονός πως με λίγη μόνο ποσότητα δημιουργεί πλούσιο αφρό, με αποτέλεσμα να διαρκεί για πολλές. …πολλές χρήσεις!

Το φιλικό στο δέρμα Ph 5.5 που περιέχει, σταθεροποιεί τον όξινο μανδύα στο πολύ ευαίσθητο δέρμα και έτσι ενισχύει τη φυσική αντοχή του.

Το αγαπημένο άρωμα που έχει, εγκλωβίζει μέσα σε ένα μπουκάλι την αγαπημένη μας ανάμνηση … Πόσες φορές μυρίσατε κάτι ωραίο και αμέσως χαλαρώσατε; Μια εισπνοή αρκετή για να απελευθερώσει τις ενδορφίνες μας και να πλημμυρίσει το μυαλό από ωραίες εικόνες.

Έχει πρακτική αντλία για την απαιτούμενη ποσότητα που χρειαζόμαστε αλλά και για οικονομία. Το χρησιμοποιούμαι καθημερινά για την αίσθηση απαλότητας που αφήνει.



Οδηγίες Χρήσης:
Εφαρμόζουμε το Gel καθαρισμού NUMIS MED-FACE &BODY WASH το πρωί και/ή το βράδυ, σε νωπό ή στεγνό δέρμα. Δημιουργούμε αφρό, ξεπλένουμε καλά και στη συνέχεια στεγνώνουμε.






Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα ομορφιάς  της εταιρίας A beauty καλύπτουν όλες τις ανάγκες για την περιποίηση του δέρματος της σύγχρονης γυναίκας. Σχεδιάζονται, παρασκευάζονται και ελέγχονται με μεράκι, υψηλό αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Διατηρούνε την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων στα κορυφαία επίπεδα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας . Κάθε ένα από τα προϊόντα τους υπόσχεται ορατά αποτελέσματα, με μοναδικό στόχο τη φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας, την βελτίωση της όψης και την κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης.


Ευχαριστώ πολύ την A beauty για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.abbeauty.com

3 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ενδιαφέρον και αναλυτικό review :)

    Καλή εβδομάδα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε Αγγελική,πάντα προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο αναλυτική για να σας δείχνω τα καλύτερα προιόντα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα!

      Διαγραφή