Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.

Στόχος μου είναι με αυτό το blog να βοηθήσω όλες εσάς που ενδιαφέρεστε για τα καλύτερα καλλυντικά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.Εδώ μαζί θα ανακαλύπτουμε καθημερινά κάθε νέο προϊόν που αξίζει πραγματικά την προσοχή μας.Θά λέμε για τα προιόντα που θα μας κάνουνε πραγματικές θεές.

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Mini Cutie review

Mini Cutie

Η ομορφιά σας στα χέρια μας….

Γεια σας Glamorous,

Διανύουμε τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου-χειμώνα, όμως τη συγκεκριμένη εποχή κάθε χρόνο παρατηρείται έξαρση των ιώσεων. Βρισκόμαστε στο φθινοπώρο και η εποχική γρίπη, το κοινό κρυολόγημα αλλά και διάφορες ιώσεις, «απειλούν» την καλή υγεία μικρών και μεγάλων. Κάθε χειμώνα το σκηνικό είναι το ίδιο. Ο οργανισμός σας παραδίνεται εύκολα στα συμπτώματα της γρίπης, με αποτέλεσμα να σας ταλαιπωρούν για μέρες το συνάχι, ο βήχας, ο πονόλαιμος, ο πυρετός..
Προκειμένου να αποφευχθούν οι κίνδυνοι που συνεπάγεται ένα κρυολόγημα ή μια ίωση θα πρέπει να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα.
Η υγιεινή των χεριών και η προσφορά της στον περιορισμό των λοιμώξεων έχει απασχολήσει από ετών την Ιατρική επιστήμη, δεδομένου ότι τα επιθετικά όπλα(φάρμακα) για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων,  δίνουν όλο και συχνότερα τη θέση τους σε αμυντικά  που εξυπηρετούν την πρόληψη.

Τα αμυντικά  όπλα είναι πιο ανέξοδα και πιο αποτελεσματικά, μια και ο άνθρωπος αποφεύγει τη λοίμωξη και συνεπώς τις επιπλοκές της.
Το πιο απλό βήμα για την καθημερινή υγιεινή, είναι το πλύσιμο των χεριών σας, από τα οποία λέγεται ότι μεταφέρονται σε μεγαλύτερο ποσοστό οι λοιμώξεις. Τηρήστε λοιπόν τη σωστή πρακτική για την υγιεινή σας, επιλέγοντας αντισηπτικά χεριών Mini Cutie .
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Όπως οι περισσότερες ιδέες, έτσι και το Mini Cutie γεννήθηκε από μία ανάγκη. Η καθημερινότητα της Νέας Υόρκης, όπου ζούσανε τα τελευταία χρόνια, απαιτούσε  να διατηρήσουνε τα χέρια τους καθαρά κατά την διάρκεια της ημέρας. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι τα περισσότερα αντισηπτικά μύριζαν άσχημα (θα μπορούσες να πεις ότι θυμίζουν κάτι από νοσοκομείο), ήταν μη πρακτικά (μεγάλες και άχαρες συσκευασίες) και βαρετά. Κάνοντας λοιπόν εκτενή έρευνα βρήκανε ένα αντισηπτικό που ήταν πολύ κοντά σε αυτό που φανταζόντουσαν σαν το τέλειο αντισηπτικό. Μύριζε ωραία, ήταν χρηστικό και χαριτωμένο.
Ενθουσιασμένοι με την ανακάλυψη τους, στρωθήκανε στην δουλειά και ξεκινήσανε να σχεδιάζουνε το δικό τους “τέλειο” αντισηπτικό χεριών. Ψάξανε και βρήκανε τα ιδανικά συστατικά, τα πιο συναρπαστικά αρώματα και το τέλειο packaging.
Ένα χρόνο μετά, το Mini Cutie κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε και βλέπουμε τα αντισηπτικά χεριών. Πιστεύουνε ότι κάθε καλλυντικό μπορεί να είναι χαριτωμένο και cool και το αντισηπτικό χεριών είναι μόνο η αρχή!Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:Mini Cutie-Vanilla pack
(Mini Cutie- Βανίλια με θήκη σιλικόνης)Καθημερινά έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο και αντικείμενα. Αυτό έχει σαν συνέπεια να έρχεστε σε επαφή με ακόμα περισσότερα μικρόβια. Είτε το θέλετε είτε όχι είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε, μπορεί όμως να απαλλαχθείτε από αυτά.
Στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε τον εαυτό μας και τα μέλη της οικογένειάς μας υγιή, οι μεγαλύτεροι εχθροί μας είναι αυτοί που δεν μπορούμε να δούμε, τα μικρόβια.
Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Οι δραστηριότητες μιας οικογένειας έχουν ως αποτέλεσμα όλα τα μέλη της να έρχονται σε επαφή με πολλά μικρόβια. Μπορούμε όμως να τα ξεφορτωθούμε γρήγορα.
 Αν φέτος δεν θέλετε να καταφύγετε στις αντιβιώσεις, δοκιμάστε να αφήσετε το Mini Cutie Vanilla δράσει για εσάς. Λόγω των µόνιµων αλλά και των έκτακτων ιώσεων, κρίνεται ως απαραίτητη η διαρκής καθαριότητα και η απολύμανση των χεριών (αλλά και άλλων σημείων του σώματος, ακόμη και των αντικειμένων).
Το αντισηπτικό χεριών αποτελεί μία από τις πιο απλές και οικονομικές παρεμβάσεις σωματικής υγείας. Μάλιστα επιβάλλεται όχι μόνο σε καιρούς όπου μολυσματικές ασθένειες, βρίσκονται σε έξαρση αλλά όλο τον χρόνο, προκειμένου να προφυλασσόμαστε από ένα πλήθος μικροβίων.

Το Mini Cutie Vanilla είναι ένα προϊόν ανάγκης όταν είμαστε καθ' οδόν και δε μπορούμε να πλύνουμε τα χέρια μας με τον κλασικό τρόπο. Πρόκειται για αντισηπτικό χεριών που εξουδετερώνουν το 99,9% των μικροβίων χωρίς τη χρήση νερού ή σαπουνιού, χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα περιποιείται και προστατεύει τα χέρια χάρη στα συστατικά που περιέχει και είναι σε μορφή gel. Το αντισηπτικό χεριών Mini Cutie Vanilla συνδυάζει την φροντίδα του δέρματος με ένα απολυμαντικό δέρματος που είναι φιλικό προς το δέρμα αποτρέποντας την ξηρότητα του δέρματος και καθιστώντας το ιδανικό για τα ευαίσθητα χέρια. Προσφέρει έναν δραστικό μηχανισμό άμεσης και μακράς διάρκειας προστασίας. Απαιτείται μικρότερος χρόνος επαφής με το δέρμα σε σχέση με άλλα παραδοσιακά απολυμαντικά δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο πεδίο χρήσης. 

Το Mini Cutie Vanilla προσφέρει μέγιστη αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητα που προσφέρει άμεση δράση και αποφυγή μολύνσεων. Η καταπραϋντική δύναμη του και η ενυδατική δράση του ,προσφέρουν καθαρισμό και απαλά χέρια !! Περιέχει μπλε κόκκους που ενυδατώνουν τα χέρια σας και κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Mini Cutie, θα λιώνουν στα χέρια σας, διατηρώντας τα απαλά ακόμα και μετά την χρήση του.
Όσο για τη μυρωδιά του… όταν τα πρωτοχρησιμοποιήσαμε δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε πως είναι δυνατόν ένα αντισηπτικό χεριών να μυρίζει τόσο όμορφα . Η Βανίλια και το άρωμα της, δεν χρειάζεται συστάσεις και επεξηγήσεις. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα που υπάρχουν. Φτιάχνει τη "διάθεση" σε όλους. Πρώτο σε προτίμηση στους άνδρες, χαρακτηρίζεται "μεθυστικό" από τις γυναίκες και υπέροχο από τα παιδιά. Χρησιμοποιήστε το όλο το χρόνο και σε κάθε περίσταση.

Αναλυτικότερα:

•Έχει πολύ καλή συμβατότητα με το δέρμα χάρη στους παράγοντες προστασίας που περιέχει .
•Αρωματίζει διακριτικά.
•Απορροφάται αμέσως Χωρίς νερό.
•Χωρίς σαπούνι.
•Χωρίς ξέβγαλμα .
•Καθαρίζει, προστατεύει και περιποιείται τα χέρια.
•Αφήνει αίσθηση απαλότητας χωρίς ξηρότητα ή λιπαρότητα.


Είναι σε ιδανικό μέγεθος και σε θήκη σιλικόνης για να το έχετε πάντα μαζί σας, θα γίνει ο σύμμαχος όλον τον χρόνο για προστασία από ιούς μικρόβια. Η θήκη σιλικόνης μας επιτρέπει να το κρεμάσουμε στην τσάντα μας ή στα κλειδιά μας, έτσι ώστε να το έχουμε πάντα μαζί μας για γρήγορη και εύκολη χρήση! Η συσκευασία του είναι η πιο κομψή που έχουμε δει ποτέ σε αντισηπτικά χεριών.

Μια πολύ μικρή ποσότητα είναι ικανή για να υγράνει τα χέρια σας και να τα απολυμάνει.


Οδηγίες χρήσης:

Βάλτε στην παλάμη σας μια μικρή ποσότητα Mini Cutie Vanilla και απλώστε τη στα χέρια σας μέχρι να στεγνώσει. Μόλις στεγνώσει έχετε πλήρη αντισηψία και καθαρά χέρια.
Mini Cutie- Sweet Pea pack
(Mini Cutie- Γλυκό Μπιζέλι με θήκη σιλικόνης)Εκτός από εμάς τους μεγάλους ,τώρα που αρχίσανε τα σχολεία, τα παιδιά είναι από τη φύση τους γεμάτα ενέργεια και δημιουργικότητα. Όμως μέσα από τις δραστηριότητες τους, είτε στο σχολείο, είτε στο παιχνίδι έρχονται σε επαφή με πολλά μικρόβια που απειλούν την υγεία τους. Η καθημερινή υγιεινή είναι μια συνήθεια χρυσάφι. Πολλές φορές περιορίζουμε τα παιδιά μας από διάφορες δραστηριότητες γιατί θεωρούμε ότι τα προστατεύουμε καλύτερα και εμείς νιώθουμε πιο ήσυχοι.
Από την άλλη πλευρά όμως, περιορίζουμε και την ανάγκη τους για εξερεύνηση, μάθηση και παιχνίδι.
Ένα παιδί έχει ανάγκη τη ζωγραφική, το ποδήλατο, το κυνηγητό και όλα όσα θα το κάνουν κοινωνικό και δημιουργικό.
Μέσα από τις δραστηριότητες, τα παιδιά αναπτύσσουν την κοινωνικότητά τους, το πνεύμα τους, κάνουν νέους φίλους και περνούν αξέχαστες στιγμές.
Είναι σημαντικό να μάθουμε στα παιδιά πως πρέπει να φροντίζουν για την καθαριότητά τους, από μικρή ηλικία. Είναι κάτι σαν το ποδήλατο, που όταν το μάθουμε δεν το ξεχνάμε ποτέ. Το ζητούμενο είναι να τους διδάξουμε τις σωστές συνήθειες καθημερινής υγιεινής, και να αισθανθούν πόσο ωραία είναι να είσαι καθαρός τόσο για σένα τόσο και για τους άλλους γύρω σου.
Ας δώσουμε λοιπόν στα παιδιά την προτροπή να παίξουν ελεύθερα και γενικά να ασχοληθούν με ότι τους ευχαριστεί χωρίς το φόβο και το άγχος να λερωθούν. Τα χέρια μας είναι τα πρώτα που έρχονται σε επαφή με πολλά από τα μικρόβια, είτε στο παιχνίδι, είτε στο σχολείο.

Το πλύσιμο των χεριών μετά από κάθε δραστηριότητα και ειδικά πριν και μετά το φαγητό είναι απαραίτητο. Βέβαια η καθαριότητα των χεριών δεν είναι το κύριο μέλημα των παιδιών, κυρίως όταν η πρόσβαση σε νερό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη.
Τώρα με τα Mini Cutie- Sweet Pea pack τα χέρια των παιδιών μπορούν να είναι κάθε στιγμή της ημέρας καθαρά ό,τι και αν κάνουν.

Το Mini Cutie- Sweet Pea pack είναι ένα ήπιο αντισηπτικό χεριών σε μορφή Gel που καλύπτει την ανάγκη για γρήγορη και εύκολη απολύμανση .
Απλό, γρήγορο και αποτελεσματικό, το Mini Cutie- Sweet Pea pack , προστατεύει από τα μικρόβια. Χωρίς να χρειάζεται σαπούνι ή νερό, αποτελεί μια εξαιρετική λύση υγιεινής για τις μαμάδες, τα παιδιά και τις οικογένειες που χρειάζονται προστασία εν κινήσει, ενώ αφήνει τα χέρια σας με μια αίσθηση φρεσκάδας & χωρίς να κολλάνε. Επίσης, περιέχει ενυδατικούς και μαλακτικούς παράγοντες που προσφέρουν περιποίηση στο δέρμα και καθιστούν το προϊόν ιδανικό για συχνή χρήση. Απορροφάται άμεσα, αφήνοντας τα χέρια στεγνά, καθαρά και απαλά.
Η πρακτική του συσκευασία 30 ml ,δίνει τη δυνατότητα να το έχουμε πάντοτε μαζί μας για άμεση χρήση όταν χρειάζονται καθαρά χέρια ,ενώ η θήκη σιλικόνης του, το κάνει ιδανικό τα παιδιά να το έχουν κρεμασμένο και στην τσάντα τους. Καθαρίζει χωρίς νερό, απολυμαίνει, ενυδατώνει και μαλακώνει τα χέρια. Χάρη στα ενυδατικά του συστατικά δεν προκαλεί ξηρότητα στα χέρια και αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση απαλότητας. Απορροφάται άμεσα, αφήνοντας τα χέρια στεγνά, καθαρά και απαλά. Προσφέρει απαλυντικές ιδιότητες . Περιέχει μπλε κόκκους που ενυδατώνουν τα χέρια σου και κάθε φορά που χρησιμοποιείς το Mini Cutie, θα λιώνουν στα χέρια σου, διατηρώντας τα απαλά ακόμα και μετά την χρήση του.

Αν απολαμβάνετε τις ανοιξιάτικες μυρωδιές των λουλουδιών, το Sweet Pea θα σας συναρπάσει με το άρωμα του!
Είτε βρίσκεστε στο γραφείο, στο σχολείο, στην εξοχή ή στην πόλη, τα καθαρά χέρια πλέον είναι εύκολη υπόθεση.

  •        Στεγνώνει εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα.
  •       Δεν κολλάει.
  •        Αφήνει ευχάριστο άρωμα.Οδηγίες χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι βάζοντας στην παλάμη μας μικρή ποσότητα, απλώνοντας στα χέρια και τρίβοντάς τα μεταξύ τους μέχρι να στεγνώσουν.Mini Cutie-  Strawberry pack
(Mini Cutie Φράουλα με θήκη σιλικόνης)
Το ήμισυ του παντός για την πρόληψη των διαφόρων ασθενειών θεωρείται από τους επιστήμονες το σωστό και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν αρκετοί συνάνθρωποί μας οι οποίοι ενώ γνωρίζουν την αναγκαιότητα αυτή, ξεχνούν ή παραμελούν να καθαρίσουν τα χέρια τους. Κατά τα παιδικά σας χρόνια, η μητέρα σας πιθανώς κατέβαλε κάθε προσπάθεια να σας εκπαιδεύσει στην προσωπική καθαριότητα, με το πλύσιμο των χεριών σας να αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές συνήθειες.
Και αυτό επειδή κατά τη διάρκεια της μέρας αγγίζουμε ένα σωρό πράγματα που είναι γεμάτα βακτήρια.
Αν δεν τηρείτε σωστή υγιεινή, τα βακτήρια συσσωρεύονται στα χέρια σας και αυτό μπορεί εύκολα να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας, αν δεν προσέξετε. Τα χέρια είναι φορείς μικροβίων. Αγγίζοντας τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα σας με άπλυτα χέρια θα μπορέσουν να εισβάλουν μικρόβια στον οργανισμό σας. Τα μικρόβια μεταδίδονται επίσης αν κάποιος φταρνιστεί ή βήξει στα χέρια του και μετά αγγίξει άλλο άτομο ή αντικείμενο. Αν κάποιος έχει αυτά τα μικρόβια στα χέρια του μπορεί να αρρωστήσει αν δεν τα πλύνει πρώτα πριν αγγίξει τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα του.
Εμείς οι γυναίκες πλέον περνάμε πολλές ώρες εκτός σπιτιού, συχνά φεύγουμε από το σπίτι μας νωρίς το πρωί και επιστρέφουμε αργά το βράδυ. H «γεμάτη» καθημερινότητα μιας εργαζόμενης γυναίκας μάς αναγκάζει, για να είμαστε πάντα περιποιημένες, να κυκλοφορούμε συνέχεια με ένα νεσεσέρ γεμάτο καλλυντικά στην τσάντα μας.

Ας μην ξεχνάμε στο νεσεσέρ μας τα προιόντα για σωστή αντισηψία, που αποτελούν απαραίτητη ανάγκη σε καθημερινό επίπεδο, μία ανάγκη που έρχεται να καλύψει αποτελεσματικά το Mini Cutie-  Strawberry pack…

Το Mini CutieStrawberry pack είναι ένα δροσιστικό αντισηπτικό σε μορφή gel, κατάλληλο για την απολύμανση των χεριών .Είναι ένα αξεπέραστο ήπιο αντισηπτικό χεριών.
Επιτυγχάνει την υψηλότερη αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητα ενώ είναι αποδεδειγμένο ότι διατηρεί την υγεία του δέρματος. Περιέχει μπλε κόκκους που ενυδατώνουν τα χέρια μας και κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Mini Cutie, θα λιώνουν στα χέρια μας, διατηρώντας τα απαλά ακόμα και μετά την χρήση του. Μία μικρή ποσότητα που προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της χρήσης του . Δεν κολλάει στα χέρια, καθαρίζει υγιεινά και περιποιείται τα χέρια χωρίς νερό και σαπούνι.
Προσφέρεται για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο, στις συναλλαγές με χρήματα, στα μέσα μεταφοράς, σε δημόσιους χώρους, όπου η ανάγκη για αντισηπτική δράση είναι απαραίτητη και αναγκαία για τη θωράκιση του οργανισμού από αιωρούμενα βακτήρια.

Αποδίδει άμεσο αίσθημα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.
Αναδεικνύει ένα πλούσιο και φρουκτώδες άρωμα φράουλας, μεταφέρει μία αίσθηση "οικειότητας" και "γλυκύτητας" ταυτόχρονα.
Όπως όλα τα Mini Cutie- έτσι και το Strawberry pack μπορεί να "φορεθεί" .Έτσι, δεν θα ξεμείνετε ποτέ από το αγαπημένο σας αντισηπτικό και ακόμη θα έχετε την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε είτε με την θήκη του, είτε χωρίς αυτή, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις ηλικίες!!


Οδηγίες χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι βάζοντας στην παλάμη μας μικρή ποσότητα, απλώνοντας στα χέρια και τρίβοντάς τα μεταξύ τους μέχρι να στεγνώσουν.


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα Mini Cutie είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά. Σας υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Τα προϊόντα Mini Cutie είναι μια από τις καλύτερες φυσικές και οικονομικές επιλογές ,για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ευχαριστώ πολύ την Mini Cutie για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.minicutie.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου