Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

A beauty review

A beauty

Γειά σας Glamorous,

Πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια αφορμή για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και ο ερχομός του Νοεμβρίου δεν αποτελεί εξαίρεση.
Μπορεί ο χειμώνας να είναι για τα μαλλιά μας η χειρότερη εποχή του χρόνου. Λίγο ο απρόβλεπτος καιρός της εποχής, λίγο η υγρασία, λίγο η βροχή, όλα αυτά μπορεί να μας χαλάσουν το αποτέλεσμα που παλεύαμε για αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη…
Τα μαλλιά δεν υπακούν πάντα στις  δικές μας διαθέσεις ούτε συμμερίζονται την αγωνία μας για ένα αξιοπρεπές look. Κάποιες μέρες, μάλιστα, το να τα  τιθασεύσουμε φαντάζει, απλώς, ακατόρθωτο. Μαλλιά που ξαφνικά φριζάρουν, μαλλιά που λαδώνουν, μαλλιά χωρίς λάμψη. Ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες. Γιατί, όμως, συμβαίνει;
Όπως επιβεβαιώνουν πολλοί ειδικοί, η εμφάνιση και η «συμπεριφορά» των μαλλιών εξαρτώνται από τα επίπεδα των ορμονών στο σώμα και τις αυξομειώσεις τους κατά τη διάρκεια του γυναικείου κύκλου. Μολονότι θεωρούμε ότι η επιδερμίδα είναι αυτή που «άγεται και φέρεται» από τα παιχνίδια των ορμονών στη διάρκεια του γυναικείου κύκλου, σε πολλές περιπτώσεις, το ίδιο ευάλωτα είναι και τα μαλλιά.

Έχουν λοιπόν... «δύσκολες» μέρες και τα μαλλιά;

Το χρώμα και τα χτένισμα αναδεικνύονται ιδανικά μόνον όταν τα μαλλιά είναι υγιή. Διατροφή, προστασία και εξειδικευμένη καλλυντική φροντίδα με προϊόντα A beauty, συνθέτουν το παζλ για την ολοκληρωμένη περιποίηση.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρεία Α beauty δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, και διάθεση προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης προσώπου, μαλλιών, σώματος, αξεσουάρ και αρωμάτων.
Τα προϊόντα τους καλύπτουν όλες τις ανάγκες για την περιποίηση και τον καθαρισμό του δέρματος της σύγχρονης γυναίκας. Σχεδιάζονται, παρασκευάζονται με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή. Εκτός από τα προϊόντα τα οποία εισάγουνε ξεκινήσανε από το 2013 την παραγωγή εδώ στην Ελλάδα των δικών τους προϊόντων με την επωνυμία A beauty.
Η A beauty δημιούργησε την δική της σειρά βερνικιών και μολυβιών μακιγιάζ για τα μάτια και τα χείλη Α beauty colors καθώς και την σειρά περιποίηση προσώπου A beauty face. Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας τους είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα αιθέρια έλαια και συστατικά που έχουν εγκρίσεις από του πιο αξιόπιστους ευρωπαϊκούς οργανισμούς.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



DIPLONA HAIR SALON VOLUME + ENERGY SHAMPOO
(ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΛΕΠΤΑ, ΑΔΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΑΤΟΝΑ ΜΑΛΛΙΑ)



Αν μακαρίζετε τις φίλες σας για τα πλούσια μαλλιά, με όγκο και σώμα, που τους προίκισε η φύση-άσχετα αν αυτές παλεύουν καθημερινά να θέσουν υπό έλεγχο το… ανεξέλεγκτο  φούντωμα- και παρακαλάτε για ένα θαύμα που θα χαρίσει όγκο και στα δικά σας , λεπτά και άτονα μαλλιά; Δεν είστε οι μόνες….
56% των γυναικών σε όλο τον κόσμο, δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη όγκου στα φυσικά λεπτά μαλλιά τους, - γνωστά και ως baby ή fine hair- κυρίως γιατί τους είναι αδύνατον να καταφέρουν να διατηρήσουν έστω κι ένα στοιχειώδες styling.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πρόβλημα δεν απασχολεί πλέον μόνο όσες έχουν εκ φύσεως μαλλιά με λεπτή τρίχα, αλλά τα τελευταία 10 περίπου χρόνια αγγίζει έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό γυναικών. Ο «ένοχος» κρύβεται –και πάλι- στο lifestyle μας. Εκτός από το στρες, που επηρεάζει έτσι κι αλλιώς κάθε κύτταρο του σώματός μας, αν εστιάσουμε στα μαλλιά, θα δούμε ότι πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν η διατροφή και οι ορμόνες.
Για να έχουμε ωστόσο ανάπτυξη υγιών τριχών θα πρέπει να υπάρχει σταθερή τροφοδοσία των θυλακίων τους με θρεπτικά συστατικά. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα: Μπορεί εμείς να θεωρούμε –δικαίως- ότι τα μαλλιά μας να είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της εμφάνισής μας, για τον οργανισμό μας όμως είναι ένα ασήμαντο-αν όχι άχρηστο- κομμάτι του. Αυτό σημαίνει ότι όταν τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνει μέσω της τροφής , είναι λιγοστά, θα τα διοχετεύσει κατά προτεραιότητα στα ζωτικά μας όργανα και μόνο αν… περισσέψει κάτι θα φτάσει και στα μαλλιά…Μόνο αν ενισχύετε συστηματικά την κεφαλή σας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, εξασφαλίζετε την άριστη εικόνα και υφή τους.
Αν αναρωτιέστε γιατί όταν σας περιποιούνται στο κομμωτήριο, τα μαλλιά σας δείχνουν πιο ανάλαφρα, πιο στιλπνά και αργούν να «λαδώσουν»;  Το μυστικό κρύβεται στην τέχνη του σωστού λουσίματος…
Το λούσιμο παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία και την καλή εμφάνιση των μαλλιών, στο πόσο «καθαρά» δείχνουν και για πόσο καιρό. Είναι τέχνη, και, όπως κάθε τέχνη έχει τα μυστικά της…
Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουμε είναι να μην ιεραρχούμε σωστά τις ανάγκες των μαλλιών μας, με αποτέλεσμα να επιλέγουμε ακατάλληλα σαμπουάν.
Τα μαλλιά του καθενός είναι διαφορετικά και απαιτούν εξειδικευμένη φροντίδα. Οι ιδιαιτερότητες των άτονων, χωρίς όγκο μαλλιών. Τα μαλλιά σας δείχνουν πιο λίγα και είναι πολύ δύσκολο να τα διαμορφώσετε όταν έχουν χάσει το σώμα τους; Φανταστείτε η επιστήμη να μπορούσε να δώσει στα μαλλιά σας αυτό που η φύση δεν κατάφερε να πετύχει. 
Την λύση για τα λεπτά, αδύναμα και άτονα μαλλιά μας την δίνει το σαμπουάν το DIPLONA HAIR SALON VOLUME + ENERGY SHAMPOO.

Το DIPLONA HAIR SALON VOLUME + ENERGY SHAMPOO περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν ρύπους, σκόνη και περίσσιο σμήγμα, χωρίς να απογυμνώνουν την τρίχα από τα φυσικά της έλαια και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Αυξάνει ορατά την κάλυψη και την πυκνότητα του τριχωτού, προσφέροντας άμεσα όγκο μεγάλης διάρκειας. Είναι ελαφρύ και εύκολο στο ξέβγαλμα, κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και πιο εύκολα στο styling. Αφήνει τα μαλλιά μαλακά, λαμπερά και χαρίζει ευκολία και διάρκεια στο χτένισμα. Χαρίζει όγκο, ζωντάνια, δύναμη και κίνηση στα λεπτά και άτονα μαλλιά. Διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα των μαλλιών αφήνοντάς τα ανάλαφρα.

Περιέχει καθαριστικούς παράγοντες βαθιάς ενυδάτωσης, θα απολαμβάνετε εξαιρετικά καθαρό τριχωτό της κεφαλής, υαλουρονικό(Το υαλουρονικό οξύ είναι γνωστό για την αντιρυτιδική του φροντίδα και έχει την ικανότητα να διατηρεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό εντός των κυττάρων του δέρματος) ,βιταμίνες και αντηλιακά φίλτρα και στόχος του είναι να προσφέρει υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Εισχωρεί στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες ,χαρίζοντας και ενισχύοντας τον όγκο τους ,διατηρώντας τους παράλληλα καθαρά και σε καλή κατάσταση. Οπότε αφήστε τα μαλλιά σας να καμαρώνουν.
Το άρωμα του είναι υπέροχο και διαρκεί για πολλές ημέρες, ενώ η συσκευασία είναι κομψή και μεγάλη, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!

Αναλυτικότερα:
  • Δίνει όγκο και ενέργεια.
  • Χωρίς σιλικόνη και parabens.
  • Vegan.



Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάνουμε απαλό μασάζ σε όλο το μήκος τους. Ξεβγάζουμε με νερό και επαναλαμβάνουμε. Αποφεύγουμε την επαφή με τα μάτια.

 Ιδανικό για καθημερινή χρήση.



DIPLONA HAIR SALON-SERUM
(ΣΕΡΟΥΜ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ)


Πτωτικές τάσεις...

Πανικοβάλλεστε βλέποντας τα μαλλιά σας να πέφτουν; Ίσως να φταίει ο ...χειμώνας. Μην τα χάνετε . Βοηθήστε τα απλά να ξαναβρούν τη δύναμή τους.
Ακόμη κι αν διατροφή, life style και καθημερινή περιποίηση είναι στο σωστό δρόμο , υπάρχουν συγκεκριμένες χρονικές περίοδοι που οι ορμονικές αλλαγές του οργανισμού συμβάλλουν στην αραίωση της τρίχας ή στην εμφάνιση τριχόπτωσης.
Όσο κι αν η τριχόπτωση θεωρείται πρόβλημα κατεξοχήν ανδρικού γένους, υπάρχουν συγκεκριμένες περίοδοι στη ζωή κάθε γυναίκας που η υγεία των μαλλιών απειλείται σοβαρά. Λένε πως η περιστασιακή τριχόπτωση στις γυναίκες και οι αιτίες που την προκαλούν θυμίζουν αστυνομικό μυθιστόρημα με πολλούς υπόπτους αλλά κανένα σίγουρο ένοχο. «Συνήθεις ύποπτοι» θεωρούνται το στρες, η μη ισορροπημένη διατροφή, τα ορμονικά προβλήματα, μια πρόσφατη ασθένεια, η μόλυνση του περιβάλλοντος αλλά και οι ακτίνες UV. Η υπεριώδης ακτινοβολία δημιουργεί ελεύθερες ρίζες. 

Αυτές επηρεάζουν τον βολβό της τρίχας, προκαλώντας συσπάσεις στα αιμοφόρα αγγεία που τον τροφοδοτούν με θρεπτικά συστατικά. Η τρίχα ατροφεί, γίνεται λεπτή, άτονη και εμφανίζει έντονη τριχόπτωση- χάνουμε δηλαδή καθημερινά περισσότερες από 50-100 τρίχες. Τα καλά νέα όμως είναι ότι, σε αντίθεση με τους άντρες που χάνουν ολοκληρωτικά τα μαλλιά τους, στις γυναίκες το πρόβλημα εκδηλώνεται με λέπτυνση της τρίχας στην κορυφή του τριχωτού της κεφαλής, απώλεια όγκου, αλλοίωση στην υφή και αραίωση, η οποία όμως είναι αναστρέψιμη.
Δεν θα πρέπει ωστόσο να ξεχνάμε πως η χειμερινή τριχόπτωση- θεωρείται φυσιολογικό φαινόμενο επομένως δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί, με την προϋπόθεση ότι η διάρκειά της δεν ξεπερνά τους 3 μήνες.
Ευτυχώς το πρόβλημα είναι σχεδόν πάντα αναστρέψιμο. Μπορεί να αντιμετωπιστεί ή και να προληφθεί αν υιοθετήσουμε ορισμένες καλές συνήθειες κι αν ακολουθήσουμε με συνέπεια μια εξειδικευμένη αγωγή κατά της τριχόπτωσης.
Η αγωγή αυτή είναι με το DIPLONA HAIR SALON-SERUM. Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .

Το DIPLONA HAIR SALON-SERUM είναι διάφανου χρώματος και σε υγρή μορφή. Αποτελεί το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά μας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών.
Είναι εξειδικευμένο serum χωρίς ξέβγαλμα.. Εμπλουτισμένο με Redensyl ή αλλιώς galvanizer ανάπτυξη των μαλλιών. Ξυπνά τα βλαστικά κύτταρα των μαλλιών και δημιουργείτε μια νέα φάση ανάπτυξης όλων των τριχών. Στόχευση βλαστικών κυττάρων και ανθρώπινων ινοβλαστών από την δερματική θηλή για τη βελτίωση της ανάπτυξης των μαλλιών με ταυτόχρονη μείωση της τριχόπτωσης. Ορατά αποτελέσματα μετά από 3 μήνες. Υαλουρονάνη: υαλουρονικό οξύ είναι  γνωστό στην αντιρυτιδική φροντίδα και έχει την ικανότητα να διατηρεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό εντός των κυττάρων του δέρματος.
 Τα ενεργά συστατικά που περιέχει εμπλουτίζουν τη φορμουλά τους προλαμβάνουν ή αναστέλλουν την τριχόπτωση προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία, διεγείροντας τον βολβό της τρίχας και διευκολύνοντας την θρέψη και την αιμάτωσή του. Έτσι επιμηκύνουν τη ζωή της τρίχας και κάνουν τα μαλλιά πιο δυνατά και πιο πυκνά.

Επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη της τρίχας, τα ενυδατώνει και προστατεύει από το φριζάρισμα και την ψαλίδα. Χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες προσδίδει απαλότητα και υπέροχη υφή στα μαλλιά. Το DIPLONA HAIR SALON-SERUM είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και μεταξένιο τελείωμα με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα..

Με μεθυστικό άρωμα…. Και σε στρογγυλή συσκευασία με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προιόντος.


Αναλυτικότερα:

  • Αποτελεσματική φροντίδα για την κληρονομική τριχόπτωση και αραίωση των μαλλιών. Για δυνατά μαλλιά.
  • Χωρίς σιλικόνη και parabens.
  • Vegan.


Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία της DIPLONA HAIR SALON-SERUM προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει στα μαλλιά διαρκή λάμψη.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνω το air Conditioner- Serum σε στεγνά μαλλιά ,απλώνοντας 3,5 ml στην περιοχή που θέλετε να δράση κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Δεν ξεβγάζετε και έχει δράση εως 6 ώρες!





Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η φιλοσοφία της A beauty <<η ζωή είναι για να τη ζεις. Όχι για να ασχολείσαι με τρίχες>>. Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία A beauty με τα προϊόντα της, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλη την οικογένεια για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση…..
Εμπρός λοιπόν, άδραξε με το A beauty!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την A beauty για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.abbeauty.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου