Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Exetera Cosmetics review

Exetera Cosmetics


Εντυπωσιάστε με πολυτέλεια….


Γειά σας Glamorous,

Γνωρίζουμε το χαβιάρι ως ακριβό έδεσμα, το οποίο απολαμβάνουμε σε ειδικές περιστάσεις με τη συνοδεία εκλεκτής γαλλικής σαμπάνιας και ότι είναι μόνο για λίγους. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάποτε αυτό το ακριβό και προσιτό σε λίγους και εκλεκτούς hors d'oeuvre θα αποτελούσε βασικό συστατικό της κοσμετολογίας καθώς έχει τη μαγική ιδιότητα να σβήνει τα σημάδια του χρόνου από τις ώριμες επιδερμίδες και να αποκαθιστά τη φυσική τους λάμψη.
Αναμφίβολα η ομορφιά αποτελεί μια υπόσχεση ευτυχίας. Και αυτό οι περισσότερες σύγχρονες γυναίκες το γνωρίζουν καλά. Δεν απαιτούνται πλέον υπερβολικές δαπάνες, ούτε πολύωρες επισκέψεις σε ιατρεία αλλά ούτε επώδυνες λύσεις προκειμένου να δείτε το πρόσωπό σας να λάμπει.
Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μας γεμίζουν προσμονή, ακόμα και εάν δεν έχουμε ιδιαίτερα εορταστικά σχέδια, για όλους μας οι γιορτές αποτελούν μια ευκαιρία να δούμε αγαπημένους ανθρώπους, να ανταλλάξουμε δώρα, να ξεκουραστούμε και να διασκεδάσουμε. Φυσικό είναι να θέλουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και με απλές κινήσεις να μπορέσουμε να μεταμορφώσουμε το δέρμα μας κάνοντάς το να δείχνει πολλά χρόνια νεότερο.
Με ανανεωμένη λοιπόν εμφάνιση και διάθεση ας υποδεχτούμε τις γιορτές κοιτάζοντας στον καθρέπτη και στα μάτια των άλλων, τον πιο λαμπερό εαυτό μας.
Απολαύστε  λοιπόν μία ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, πραγματικής λάμψης της επιδερμίδας με την βοήθεια των καλλυντικών Exetera Cosmetics . Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και ζήστε μία πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα προϊόντα της Exetera Cosmetics είναι ανώτερης ποιότητας χάρις στην υψηλή περιεκτικότητα σε εκχύλισμα χαβιαριού. Επιλέξανε το χαβιάρι σαν βασικό συστατικό σε όλα τους τα καλλυντικά γιατί είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μικρο-στοιχεία και αμινοξέα. Αυτά τα συστατικά εντείνουν τις διεργασίες στο εσωτερικό των κυττάρων του δέρματος και ταυτόχρονα επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης με την ενυδάτωση του δέρματος που επιτυγχάνουν.

Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




EXETERA HYDRATING DAY CREAM
(ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ)


Η επιδερμίδα... αγαπά το χαβιάρι…

Αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες. Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.
Ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες δεν είναι προνόμιο της νεαρής ηλικίας! Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία.

Τι συμβαίνει όμως με την όψη του προσώπου μας και το ταλαιπωρημένο μας δέρμα; 
Δεν αρκεί ένα εξειδικευμένο μακιγιάζ για να αποκτήσουμε ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες για λίγη ώρα. Χρειαζόμαστε πιο δραστικά μέτρα…. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το stress, η κούραση επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και την επιδερμίδα μας!
Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας μπορεί να έχουν κάποιες ατέλειες αλλά με κάποια τρικς όλα φαίνονται ιδανικά.

Ε.. λοιπόν φανταστείτε πως με λίγη ενυδατική κρέμα την  ημέρα, και μάλιστα με εφαρμογή που θυμίζει… παιχνίδι, θα μπορούσε να δώσει στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, τη φρεσκάδα, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση που χρειαζόμαστε!

Μέσα στο πέρασμα των χρόνων το χαβιάρι έγινε το πλέον πολύτιμο συστατικό της κοσμετολογίας για τη σύσφιξη και την αντιγήρανση της επιδερμίδας. Ολοι γνωρίζουμε τις πολύτιμες ιδιότητες του χαβιάρι (αυγά ψαριών). Είναι μιά πολύτιμη τροφή, αποτελείται κυρίως από πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την κυτταρική ανανέωση, όπως φώσφορο, ασβέστιο, κάλιο, βιταμίνες κλπ. Όμως πέραν της ωφελιμότητας του όταν το καταναλώνουμε , ωφελεί και προάγει την ομορφιά και υγεία του δέρματος και θεωρείται από την Κοσμετολογία ένα ισχυρό ενυδατικό και αντιγηραντικό προϊόν.

Το Χαβιάρι είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που έχει πάντα έναν αέρα πολυτέλειας. Και αυτό τον αέρα πολυτέλειας μας τον χαρίζει η εταιρία Exetera Cosmetics με την ενυδατική κρέμα ημέρας 
EXETERA- HYDRATING DAY CREAM.

Η EXETERA- HYDRATING DAY CREAM είναι μιά ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση δέρματος, καταπολέμηση της ξηρότητάς, αποκατάσταση της συνοχής των ιστών της επιδερμίδας και γενικά μια ενυδατική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα.
Όσες γυναίκες τα δοκίμασαν κυριολεκτικά την… ερωτεύτηκαν αφού διαπίστωσαν ότι όσα μπορεί να κάνει γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή ,στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Η EXETERA- HYDRATING DAY CREAM είναι μια ενυδατική κρέμα που προσφέρει αντιγηραντική δράση και 24ωρη ενυδάτωση. Περιέχει εκχύλισμα από χαβιάρι οι οποίες απελευθερώνουν τα ενεργά συστατικά τους στα σημεία που έχει ανάγκη το δέρμα μας. Γεμίζει και ομαλοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ παράλληλα δρα αντιοξειδωτικά. Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος και τις ηλιακές ακτινοβολίες. Το δέρμα δείχνει ορατά πιο νεανικό. Η επιδερμίδα γίνεται ελαστική ,σφριγηλή, βελούδινη και το δέρμα ανακτά την νεανική του εμφάνιση.

Η κρέμα προσφέρει συνεχή ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας λεία και υγιή όψη. Αποκτήστε την υγιή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα που ονειρεύεστε. Έχει ως κύριο στόχο να απαλύνει τις ρυτίδες, να ενυδατώσει και να τονώσει τις ξηρές και κουρασμένες επιδερμίδες.. 

Είναι μια κρέμα και με πολύ ανάλαφρη υφή και πολύ πλούσια , που δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και δεν <<τραβάει>>την επιδερμίδα σας, αντίθετα χάρη στο συνδυασμό των δραστικών συστατικών που περιέχει από χαβιάρι αποτελείται από ωφέλιμες πρωτεΐνες, οι οποίες ενισχύουν τον κυτταρικό μεταβολισμό και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Επίσης, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία, που ενισχύουν τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών, προστατεύοντας το εσωτερικό των κυττάρων από την οξείδωσή του και τη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Χάρη σε αυτές τις ενεργές ουσίες, η ώριμη ή πρόωρα γερασμένη επιδερμίδα αποκτά νεανική, σφριγηλή και φωτεινή όψη.

Το δέρμα σας θα αποκτήσει βελούδινη υφή , απαλό σαν μετάξι, με λάμψη και φωτεινότητα.
Το άρωμα της είναι ανάλαφρο και χαλαρωτικό!! Ολη η πολυτέλεια βρίσκετε στο πράσινο μπουκάλι!


Το χαβιάρι αναλυτικότερα:

• Επιταχύνει την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου.
• Συσφίγγει το δέρμα και παρέχει το υψηλότερο δυνατό ποσοστό ενυδάτωσης.
• Διεγείρει την ανάπλαση του δέρματος, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει από τις επιβλαβείς ζημίες της UV ακτινοβολίας.
• Τα συστατικά του χαβιαριού απορροφώνται εξαιρετικά καλά χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις.


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε πρωί σε καθαρό δέρμα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις. Σε συνδυασμό με ειδικό μασάζ προσώπου, γίνεται χαλαρωτικό και προσφέρει ευεξία.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.



EXETERA- REVITALIZING NIGHT CREAM
(ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΟΣ)


Το να σταματήσουμε το χρόνο είναι δύσκολο, πόσο μάλλον το να τον γυρίσουμε πίσω. Μήπως, όμως, μπορούμε να τον ξεγελάσουμε;
Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος για την επιδερμίδα αρχίζει να μετρά αντίστροφα από την πρώτη, ήδη, μέρα της γέννησής μας.
Η παράταση της νεότητας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον άνθρωπο από καταβολής κόσμου. Από τα φαρμακευτικά φυτά της αρχαιότητας και τα ελιξίρια νεότητας που εκθείαζαν στο κοινό τον Μεσαίωνα, μέχρι τις σημερινές προσπάθειες να μείνουμε για πάντα νέοι, ανεξάρτητα από το τίμημα, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν έτοιμοι να δαπανήσουν ακόμα και μια περιουσία προκειμένου να σβήσουν τα σημάδια της φθοράς.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει όμως, η γήρανση της επιδερμίδας είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο. Είναι μια προϊούσα φυσική κατάσταση από την οποία δεν γλυτώνει κανείς. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν τα σημάδια αποτυπώνονται πολύ πριν την ώρα τους.
Αν και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τους εαυτούς μας 18 και πάλι σε μεγάλη ηλικία, τα καλά νέα είναι ότι με το σωστό είδος θεραπείας, μπορούμε να βοηθήσουμε το δέρμα μας να παραμείνει απαλό, λείο και πιο νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το κλειδί δεν είναι ακριβό ή επεμβατικές θεραπείες που θα μας κοστίσουν πολλά λεφτά, αλλά το σωστό είδος των συστατικών που μπορεί να ενισχύσει τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας μας για την ανανέωση, για την <<επισκευή>> από καθημερινές βλάβες στο δέρμα μας και να ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματός μας.
Αντί να περιμένουμε την εφεύρεση που θα «παγώνει» το χρόνο, μπορούμε να επωφεληθούμε από την EXETERA- REVITALIZING NIGHT CREAM.

Η κρέμα νύχτας EXETERA- REVITALIZING NIGHT CREAM δημιουργήθηκε σύμφωνα με τους νυχτερινούς ρυθμούς του σώματος για να παρέχει ένα ορατό αποτέλεσμα αντι-γήρανσης. Ενυδατώνει άμεσα, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, βοηθώντας το να δείχνει νεότερο και φυσικά λαμπερό. Εξουδετερώνει αποτελεσματικά αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.

Η EXETERA- REVITALIZING NIGHT CREAM θα δώσει τροφή στο δέρμα σας και τροφή… για σχόλια θαυμασμού!
Είναι μια προηγμένη κρέμα ομορφιάς που θα γίνει η καθημερινή σας προσιτή πολυτέλεια φροντίδας και ανανέωσης αξιοποιώντας  Η απόλυτη αντιγηραντική κρέμα που δρα για να αποκαταστήσει ακαριαία την υφή και τον τόνο του δέρματος. Η αποκλειστική φόρμουλα της ενεργοποιεί εκ νέου, τονώνει, ενυδατώνει, θρέφει και βοηθά την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας , ακόμα και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. 

Μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης και βελτιώνουν την υφή ελαστικότητα του δέρματος. Αποκαθιστά το περίγραμμα και επανακαθορίζει την εμφάνιση της επιδερμίδας. Αυτή η πλούσια κρέμα ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα. Απόλυτη περιποίηση, θρυλική ανόρθωση και σύσφιξη. Το χαβιάρι  που περιέχει δρα επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος, βοηθώντας το να ανακτήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του. Μειώνει τα σημάδια της κόπωσης, τις λεπτές γραμμές, τη θαμπή όψη, την ξηρότητα και ενισχύει την αντίσταση της επιδερμίδας ενάντια στους στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν γήρανση.

Αντιμετωπίζει τα σημάδια του χρόνου, μειώνει και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Ιδανική για αντιγήρανση, τροφή και σύσφιξη, για καθημερινή περιποίηση . Ενισχυμένη για το απαιτητικό και ώριμο δέρμα, για φρέσκια, αναζωογονημένη και ελαστική επιδερμίδα. Το χαβιαριού υποστηρίζει την μικροκυκλοφορία του δέρματος, προάγει την κυτταρική αναγέννηση και απαλύνει τις ρυτίδες. Η δομή της επιδερμίδας ενισχύεται, χαρίζοντας στο περίγραμμα του προσώπου σφριγηλότητα και ελαστικότητα, τόνωση του επιδερμικού ιστού και πυκνότητα. To χαβιάρι που περιέχει έχει τη δυνατότητα να απορροφάται βαθύτερα από την επιδερμίδα και να προσφέρει πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα αναγέννησης.
Η σύνθεση της κρέμας νυκτός αποκαθιστά την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα , βελτιώνει την υφή και επαναφέρει την εσωτερική φωτεινότητα της επιδερμίδας καθώς κοιμάστε. Συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας, αφήνοντάς την με μια ήπια λάμψη που φαίνεται να προέρχεται από το εσωτερικό. 

Έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει εξαιρετική καθημερινή φροντίδα. Η πλούσια υφή αυτής της κρέμας περικλείει την επιδερμίδα στην απόλυτη χλιδή.
Αποτέλεσμα νεανικό δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία!
Ξεκινήστε τη νυχτερινή τελετουργία σας με την κρέμα EXETERA- REVITALIZING NIGHT CREAM.

Το άρωμα της είναι αέρινο και δεν ενοχλεί καθόλου στον ύπνο!! Είναι σε πολυτελή ,πράσινη συσκευασία με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος, κατάλληλη και για ταξίδια!


Αναλυτικότερα:

  • Συμβάλλει στην αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας.
  • Αναδομεί την επιδερμίδα βελτιώνοντας την υφή της.
  • Ενισχύει την υγρασία της επιδερμίδας και προσδίδει μοναδική μεταξένια αίσθηση.


Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε το βράδυ σε καθαρό δέρμα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις.



Η εταιρία μου έστειλε και μερικά δειγματάκια.



EXETERA- Antiaging Eye Cream

Στο ίδιο μήκος κύματος με την επιδερμίδα του προσώπου οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια στο πέρασμα του χρόνου αλλάζουν.
Όσο κι αν έχουν μπει πια για τα καλά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας , υπάρχουν ακόμη «φωνές» που θέλουν την κρέμα ματιών ,ως περιττή πολυτέλεια ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες, που όλα λειτουργούν ρολόι. Κι όμως αυτή η μικρή περιοχή στην επιδερμίδα του προσώπου, έχει από πολύ νωρίς ανάγκη τις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις… Είτε μας αρέσει είχε όχι, είναι νόμος της φύσης. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. 
Τα μάτια χρειάζονται μια πιο εξειδικευμένη φροντίδα και εδώ έρχεται να βοηθήσει ένα στοχευμένο «όπλο» που αξιοποιεί τη δύναμη του στο δέρμα μας και είναι η κρέμα ματιών EXETERA- Antiaging Eye Cream.
Eίναι μια ανάλαφρη, αντιρυτιδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια, που μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


EXETERA- Extra Firming Face Cream

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια οι νέες γυναίκες-αλλά και οι άνδρες- στην πλειοψηφία τους, προσέχουν πολύ περισσότερο το σώμα τους, τη διατροφή τους, την επιδερμίδα τους, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Παρόλα αυτά, ίσως λόγω του «νεαρού της ηλικίας» όπως έλεγαν οι παλιότεροι, δημιουργείται συχνά η ψευδαίσθηση ότι η φρεσκάδα και η αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας θα διατηρηθούν για πάντα. Όμως οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες , η χαλάρωση έχουν ήδη δρομολογήσει την πορεία τους, απλώς δεν έχουν ακόμα αναδυθεί στην επιφάνεια . Αν λοιπόν θέλετε να ανακόψετε τη φόρα τους και να διατηρήσετε, για όσο γίνεται περισσότερο, τη νεανική εικόνα που βλέπετε σήμερα στον καθρέφτη, προσαρμόστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας στις τωρινές της ανάγκες και, το σημαντικότερο, ενισχύστε την άμυνά της απέναντι στο χρόνο!
Οι ειδικοί δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι η αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας, η πρόληψη δηλαδή των σημαδιών του χρόνου, είναι μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και σαφώς πιο οικονομική από την καταπολέμησή τους, όταν πια θα έχουν εγκατασταθεί στο πρόσωπο και στο λαιμό.
Δεν μπορούμε να κλείσουμε το δρόμο στο χρόνο που περνά, όσο κι αν το θέλουμε πολύ. Μπορούμε ωστόσο να τον …δυσκολέψουμε, να τον αναγκάσουμε να κόψει ταχύτητα, υιοθετώντας την EXETERA- Extra Firming Face Cream.

Προσφέρει: αποκατάσταση του γερασμένου και υποτονικού δέρματος πρόληψη και μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την συνοχή του δέρματος, ενυδατώνει, τονώνει , συσφίγγει  και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα ενισχύοντας τον δερματικό φραγμό . Πλούσια σε αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν, συσφίγγουν και αναδομούν την επιδερμίδα. Με βάση το χαβιάρι ,αναπτύσσει μια έντονη αντιγήραντική , αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση, ενώ παρέχει θρέψη και προστασία στο δέρμα.
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


EXETERA-Intensive Hydrating  Serum

Στην καρδιά των κυττάρων μας λειτουργεί ένα «εργοστάσιο» παραγωγής ενέργειας και ζωτικότητας. Με το πέρασμα όμως του χρόνου και τις επιθέσεις τους περιβάλλοντος η ενέργεια λιγοστεύει και η επιδερμίδα δείχνει θαμπή και κουρασμένη. Οι συσπάσεις των μυών, οι γκριμάτσες που κάνουμε κάθε φορά που γελάμε, θυμώνουμε ή απορούμε, σχηματίζουν δυστυχώς τις γνωστές μας ρυτίδες.
Για να αποκτήσουμε γρήγορα, φυσικά και ορατά αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στην ανανέωση της επιδερμίδας και θα «σβήσουν» τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου, επιλέγουμε το EXETERA-Intensive Hydrating  Serum.
Είναι ειδικός αντιρυτιδικός ορός εντατικής περιποίησης του προσώπου που προσφέρει άμεσα ορατά διορθωτικά αποτελέσματα στην μείωση των βαθιών ρυτίδων και των ρυτίδων έκφρασης. Μετά από λίγες ημέρες θα νομίζετε ότι έχετε πάει στον καλύτερο πλαστικό χειρούργο διότι τα αποτελέσματα είναι άμεσα .Οι ρυτίδες μειώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό και να δεν εμφανίζονται καινούργιες. Τον ορό με χαβιάρι τον βάζoυμε για ισχυρή θεραπεία για την απομάκρυνση ρυτίδων και βαθιά ενυδάτωση καθώς και λείανση των μυών του προσώπου που προκαλούν δυναμικές ρυτίδες. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα τονώνεται και ενισχύονται οι  λειτουργίες  ανάπλασης του .
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.




Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως η Exetera Cosmetics αποτελεί απαραίτητο σύμμαχο στο να σταμάτα το χρόνο ……… Με φυσικά θαυματουργά αποτελέσματα αποτελεί την καλύτερη αφορμή –και τον πιο εύκολο τρόπο– για να ξεγελάσουμε το χρόνο. Λανσάρει μερικά από τα πιο καινοτομικά και πολυτελή καλλυντικά στον κόσμο . Είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά, υπόσχομαι πως αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Exetera Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.exeteracosmetics.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου