Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Farcom review

Farcom



Όταν η φύση αποκτά έμπνευση...

Γεια σας Glamorous,

O φετινός χειμώνας με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, μας δίνει την αφορμή να θυμηθούμε τα λάθη που επαναλαμβάνουμε -ή  τα… σωστά που ξεχνάμε να κάνουμε-  με αποτέλεσμα να αφήνουμε  την επιδερμίδα μας, απροστάτευτη κι απροετοίμαστη να αντιμετωπίσει  τα στοιχεία της φύσης…
Οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας, με τις διαρκείς μετακινήσεις μας από τους ζεστούς εσωτερικούς χώρους, στον παγωμένο αέρα και τη βροχή, αυξάνουν την ευαισθησία της επιδερμίδας του προσώπου με αποτέλεσμα να δείχνει στεγνή, τραχιά, χλομή και, το πιο χαρακτηριστικό, να αισθανόμαστε ότι μας «τραβάει». Το χειμώνα, ο αέρας είναι τόσο ξηρός που αναζητά και «κλέβει» νερό από όπου κι αν προέρχεται. Στη δική μας περίπτωση , έλκοντας το νερό από τις βαθύτερες στιβάδες του το φέρνει στην επιφάνεια της επιδερμίδας και από εκεί εξατμίζεται με τη διαδικασία της όσμωσης.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι ζούμε τα  χρόνια της κρίσης, με την αναγωγή της κεντρικής θέρμανσης, σε … είδος πολυτελείας και την αναγκαστική επιστροφή στη ζεστασιά του τζακιού και της ηλεκτρικής θερμάστρας , προέκυψε και μια «παράπλευρη απώλεια»… Η επιδερμίδα μας! Το αναψοκοκκίνισμα που βλέπουμε εμείς στην επιφάνειά της, όταν πλησιάζουμε επικίνδυνα την πηγή θερμότητας και παραμένουμε εκεί για ώρα , (στην ιατρική ορολογία ονομάζεται ερύθημα εκ πυραύνων) είναι η αρχή μιας αλυσιδωτής αντίδρασης που ξεκινά από τις μικροφλεγμονές των κυττάρων και φτάνει στην φθορά του κολλαγόνου και της ελαστίνης και στην επιτάχυνση της πρόωρης γήρανσης . Με άλλα λόγια, η παρατεταμένη έκθεση της επιδερμίδας στη θερμότητα, μπορεί να μην προκαλεί έγκαυμα όπως ο ήλιος, αλλά τα σημάδια που αφήνει δεν απέχουν πολύ από αυτά της φωτογήρανσης…

Οι συνέπειες αυτές είναι μάλλον αναπόφευκτες, εφόσον δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον καιρό. Μπορούμε ωστόσο να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να… βγάλει το χειμώνα με την βοήθεια των καλλυντικών της Farcom, αν εντοπίσουμε εγκαίρως τα δικά μας λάθη ή παραλείψεις και τα διορθώσουμε…



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.
Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.
Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MEA NATURA Olive Moisturizing, Revitalizing 24-Hour Face & Eyes Cream
(MEA NATURA Olive -Ενυδατική, Αναζωογονητική 24ώρη Κρέμα για Πρόσωπο & Μάτια)





Θέλετε να γκρινιάξουμε μαζί για το χειμώνα;

Οι ημέρες είναι μικρές, μερικές φορές πολύ κρύες και χρειάζεται πολύς χρόνος για να ντυθούμε (γινόμαστε σαν κρεμμύδια κάτω από μια μπλούζα, ένα πουλόβερ, ένα παλτό, ένα κασκόλ, ίσως κι ένα καπέλο ή σκουφί που πατάει τα μαλλιά μας) … Αλλά το χειρότερο με αυτή τη σεζόν είναι ότι το δέρμα μας κυριολεκτικά τρελαίνεται.
Είχατε ισορροπημένη επιδερμίδα το περασμένο φθινόπωρο; Καλώς ήρθατε στο χειμώνα: τώρα είναι προβληματική, ξηρή, με κοκκινίλες. Αιτία: οι εναλλαγές της θερμοκρασίας (κρύο έξω, αέρας και ασφυκτική θέρμανση στο εσωτερικό). Ο χειμώνας καλά κρατεί και η ξηρή ατμόσφαιρα μόνο ευνοϊκή δεν είναι για την επιδερμίδα.
Τους κρύους και ανεμοδαρμένους μήνες του χειμώνα, η φροντίδα του δέρματος δεν είναι απλή υπόθεση. Εκτός αυτού, το πιθανότερο είναι ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για μια έστω και μικρή καθημερινή περιποίηση δεν επαρκεί. Έτσι, η αντιμετώπιση της ξηρότητας σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσεται σε έναν άνισο αγώνα ενάντια στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στο παραφορτωμένο πρόγραμμά σας.
Η ανάγκη για πλούσια ενυδάτωση, αυτήν την περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Επιλέγοντας τα σωστά συστατικά έχουμε κάνει το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα. Η συνέπεια στην καθημερινή εφαρμογή είναι το επόμενο….
Η πρώτη σας επιλογή πρέπει να είναι τα προϊόντα που συγκρατούν την υγρασία. Είναι αυτό που χρειάζεστε ώστε το δέρμα σας να διατηρεί την απαλότητά του κατά τη διάρκεια των παγερών χειμωνιάτικων ημερών. Φτάσαμε λοιπόν στην ουσία: Επιλέξτε προϊόντα που σας δίνουν αυτό που χρειάζεστε χωρίς να αφυδατώνουν το δέρμα.
Για να μεταμορφώσετε το δέρμα σας και να επαναφέρετε τη λάμψη που είναι αλληλένδετη με την υγρασία, εφαρμόστε μερικές απλές οδηγίες με το προϊόν MEA NATURA Olive Moisturizing, Revitalizing 24-Hour Face & Eyes Cream που χωρούν άνετα στο πρόγραμμά σας.

Η MEA NATURA Olive Moisturizing, Revitalizing 24-Hour Face & Eyes Cream προορίζεται για την εντατική περιποίηση του δέρματος . Είναι μία κρέμα 24ης ενυδάτωσης εξειδικευμένης δράσης για το πρόσωπο και μάτια.. Προσφέρει ενυδάτωση, τόνωση και προστασία στο ταλαιπωρημένο δέρμα και έχει καταπραϋντική δράση. Θα διατηρήσει αλλά και θα αναδείξει  την φυσική ομορφιά μας ενώ παράλληλα θα μας θωρακίσει από τα πρώτα εποχιακά σημάδια. Ετοιμαστείτε για μια «καθολική επίθεση» στην επιδερμίδα σας …
Είναι μια κρέμα πλούσια, λευκού χρώματος, που απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Μια εξαιρετική κρέμα προσώπου που με την  δροσερή υφή της είναι ικανή να χαρίσει στο νεανικό δέρμα μας ,τη φρεσκάδα, την απαλότητα και την ελαστικότητα που του αξίζει. Κάνει το δέρμα μας πιο ενυδατωμένο, ενώ από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, έχουμε την αίσθηση ότι η επιδερμίδα μας «ξεδιψά».
Είναι εμπλουτισμένη με αγνό λάδι ελιάς οργανικής καλλιέργειας, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, και ενεργό σύμπλεγμα ENRICH NATURA Hydro – Skin, πλούσιο σε συστατικά φυτικής προέλευσης όπως φωσφολιπίδια, πολυσακχαρίτες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Έναν συνδυασμό που προσφέρουν ενισχυμένη ενυδάτωση και επανόρθωση .

Αναπληρώνει, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και ενισχύει τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας για την καλύτερη προστασία της από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις. Διατηρεί την επιδερμίδα υγιή, φωτεινή και ελαστική, σε βάθος χρόνου. Αναζωογονεί, εξισορροπεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα του προσώπου και ματιών αφήνοντας μία υπέροχη αίσθηση απαλότητας. Θα αισθάνεστε την επιδερμίδα σας ελαφριά σαν πούπουλο αφού απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει και χαρίζει πιο νεανική και υγιή όψη.

Επιπλέον αποτελεί εξαιρετική βάση και για μακιγιάζ, αφού χάρη στη λεπτόρρευστη και μη λιπαρή υφή της…Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από το  foundation.
Αποτέλεσμα: Όμορφη επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα κάθε στιγμή.


Αναλυτικότερα:

  • Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη.
  • Συμβάλλει στη φυσική ενδυνάμωση της λιπιδικής μεμβράνης, που συγκρατεί την υγρασία στο δέρμα προστατεύοντας από την ξηρότητα.
  • Αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα και την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.
  • Ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που επιβαρύνουν την υγεία και την όψη της επιδερμίδας.
  • Συντελεί στην ενίσχυση της κυτταρικής αναπνοής και στην τόνωση του μεταβολισμού των κυττάρων, φυσικές διεργασίες της επιδερμίδας που βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου, για να διατηρείται ελαστική, μοναδικά απαλή και λεία με υγιή, φωτεινή όψη.


Το άρωμα της είναι θυμίζει ένα χάδι απαλότητας και είναι πολύ διακριτικό!!
Είναι σε πολύ πρακτική ,στρογγυλή συσκευασία ,ώστε να μπορούμε να την έχουμε και στην τσάντα μας.
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Την απλώνουμε καθημερινά, πρωί ή/και βράδυ με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνουμε απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση.
Στην περιοχή των ματιών, απλώνουμε ταμποναριστά με απαλές κινήσεις από την εσωτερική γωνία και προς τα πάνω.
Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή και λαμπερή.




MEA NATURA Pomegranate Anti-Ageing, Anti-Wrinkle 24-Hour Face Cream
(MEA NATURA Pomegranate Αντιγηραντική / Αντιρυτιδική 24ώρη Κρέμα Προσώπου)



Οι ρυτίδες δεν εμφανίζονται έτσι ξαφνικά.  Από την πρώιμη παιδική μας ηλικία χαμογελάμε, κατσουφιάζουμε, μιλάμε και κάνουμε γκριμάτσες.  Η νεανική επιδερμίδα, απαλή και ενυδατωμένη, επανέρχεται γρήγορα στην αρχική της μορφή.  Όσο όμως μεγαλώνουμε, το δέρμα μας γίνεται πιο ξηρό και λιγότερο ελαστικό, οπότε δυσκολεύεται να επανέλθει.  Έτσι, οι γραμμές έκφρασης του προσώπου μετατρέπονται τελικά σε μόνιμες ρυτίδες.
Για όλη αυτή τη διαδικασία υπάρχουν πολλές αιτίες. Αρχίζοντας από την ηλικία των 30, ή ακόμη νωρίτερα σε κάποιες περιπτώσεις, οι διακυμάνσεις στα επίπεδα των ορμονών προκαλούν τη μείωση της ελαστικότητας του δέρματος και καθυστερούν την ανανέωση των κυττάρων, καθώς και την κυκλοφορία του αίματος.
Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε πως μαζί με τον χειμώνα έρχεται η βροχή, η υγρασία, το κρύο και ο αέρας: όλοι αυτοί οι διαβρωτικοί παράγοντες έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην ποιότητα της επιδερμίδας μας. Επίσης, αυτήν την εποχή του χρόνου, οι άφθονες διακυμάνσεις στη θερμοκρασία (συχνά μεταφερόμαστε από ένα κρύο σε ένα ζεστό περιβάλλον) και οι όχι τόσο υγιεινές διατροφικές συνήθειες (συχνά προτιμούμε βαριά και ανθυγιεινά πιάτα, και αφήνουμε τις σαλάτες για το καλοκαίρι…) έχουν ως αποτέλεσμα το σώμα μας να χάνει τους αμυντικούς μηχανισμούς του, και να έχει μειωμένη ικανότητα αναγέννησης.
 Για όλους αυτούς τους λόγους, πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικές αν θέλουμε να διατηρούμε την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας μας και να προλαμβάνουμε την πρόωρη γήρανση.
Η βάση για μια αποτελεσματική μέθοδο φροντίδας της επιδερμίδας παραμένει ουσιαστικά απαράλλακτη από την εποχή των γιαγιάδων μας: ο καθαρισμός, η τόνωση, η ενυδάτωση και η θρέψη αποτελούν ακόμα τα θεμέλια για την καλή φροντίδα του δέρματος. Αυτό που έχει αλλάξει είναι τα προϊόντα που έχουμε στη διάθεσή μας – ή, πιο συγκεκριμένα, τα συστατικά τους.  Τα σύγχρονα προϊόντα περιποίησης εκτός από το ότι αντιμετωπίζουν βλάβες από εξωτερικούς παράγοντες,  μειώνουν, επίσης, και τα σημάδια γήρανσης που τυχόν έχουν εμφανιστεί.

Αυτοί οι αντιγηραντικοί «ήρωες» περιέχονται απαραίτητα σε προϊόντα αντιγήρανσης που είναι πραγματικά αποτελεσματικά, όπως η κρέμα στοχευμένης δράσης MEA NATURA Pomegranate Anti-Ageing, Anti-Wrinkle 24-Hour Face Cream.

Η MEA NATURA Pomegranate Anti-Ageing, Anti-Wrinkle 24-Hour Face Cream είναι αντιγηραντική, αντιρυτιδική 24ώρη κρέμα και έχει πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Είναι μια εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα προσώπου με ενυδατικά συστατικά. Η ενισχυμένη σύνθεσή της με οργανικό έλαιο από σπόρους ροδιού και αντιγηραντικούς παράγοντες, αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα…… ''γεμίζει'' τις ρυτίδες από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής, επανορθώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου και προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης. Παράλληλα, προστατεύει από τη φθορά και τα ενεργοποιεί για την παραγωγή λιπιδίων και πρωτεϊνών που ''γεμίζουν'' τις ρυτίδες από μέσα. Έτσι, η επιδερμίδα επανακτά τη χαμένη λάμψη, την ομοιομορφία και τη νεανική και φρέσκια όψη της. Παράλληλα, θρέφει, επουλώνει και ενυδατώνει σε βάθος. Έτσι, οι ρυτίδες μειώνονται και η επιδερμίδα γίνεται και πάλι φρέσκια, νεανική και λαμπερή, χωρίς σημάδια γήρανσης.

Είναι λευκού χρώματος , χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα και έχει ένα υπέροχο φρουτένιο άρωμα ροδιού και είναι σε στρογγυλή, κομψή ,γυάλινη συσκευασία.. Απλώνεται και απορροφάται εξαιρετικά εύκολα και αφήνει ευχάριστη αίσθηση.….. Χρησιμοποιείτε την κρέμα ως βάση πριν από το μακιγιάζ. Η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει αρκεί για να θωρακίσει την επιδερμίδα από τη φθορά του χρόνου. Παρέχει συνεχές επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.



Αναλυτικότερα:

  • Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στα σημάδια γήρανσης και στη μείωση, λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  • Συντελεί στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην τόνωση της κυτταρικής ανανέωσης, σημαντικών φυσικών διεργασιών που διατηρούν την νεανική λάμψη και όψη στην επιδερμίδα.
  • Βοηθά στην προστασία από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών και από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες που ενεργοποιούν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
  • Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, δρώντας ευεργετικά για την αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα, χαρίζοντας ακόμα και στις πιο ξηρές, θαμπές επιδερμίδες άμεση αναζωογόνηση, υγιή και φωτεινή όψη.



Τρόπος χρήσης:


Απλώνουμε καθημερινά, πρωί ή/και βράδυ με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνουμε απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών.

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Ιδανική και για ξηρές επιδερμίδες.
Ενδείκνυται για τις ηλικίες: 25  30  35  40  45  50 55.

Τις κρέμες προσώπου μπορεί κάποιος να τις προμηθευτεί από επιλεγμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και καταστήματα καλλυντικών ανά την Ελλάδα.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, τι και αν βρισκόμαστε στην εποχή των «παγετώνων» και η επιδερμίδα μας «διψά» για ενυδάτωση.  Με την εταιρία Farcom ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στην αντίληψη ότι «η ομορφιά θέλει κόπο» και να ανακαλύψουμε τρόπους να είμαστε όμορφες χωρίς κόπο, εύκολα και όπως θέλουμε εμείς.
Εμπιστευθείτε τις σειρές  προσώπου Farcom για την περιποίηση του προσώπου σας και απολαύστε την απαλότητα και κυρίως την ποιότητα των προϊόντων της.
Με τα προϊόντα της Farcom δεν πρέπει να θεωρούμε τον χειμώνα τόσο «κρύο» και άμορφο.


Ευχαριστώ πολύ την Farcom για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου