Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Valmont Greece review

Valmont Greece

Με ''καθαρό'' μέτωπο….

Γειά σας Glamorous,

Η καθημερινότητα στη μολυσμένη ατμόσφαιρα των μεγαλουπόλεων,  είναι μια διαρκής επίθεση για την επιδερμίδα- πολύ περισσότερο αν είναι ευαίσθητη. Την αφυδατώνει, αποδυναμώνει την προστατευτική της ασπίδα, επιτείνει την ευαισθησία της.
Μέσα σε ελάχιστα χρόνια η περιβαλλοντική ρύπανση έφτασε να συναγωνίζεται σε επικινδυνότητα την υπεριώδη ακτινοβολία, σε ό,τι αφορά την επιδερμίδα. Οι ρύποι, η σκόνη, το καυσαέριο, δεν εγκαθίστανται απλώς στην επιφάνειά της αλλά προξενούν σοβαρές φθορές και στις βαθύτερες στιβάδες της.
Συγκεκριμένα, τα αιωρούμενα σωματίδια- 20 φορές μικρότερα από τους πόρους της επιδερμίδας – τα οποία διεισδύουν σε βάθος, προκαλώντας αφυδάτωση, σοβαρές φθορές στη φυσική ασπίδα υγρασίας , ορατούς ερεθισμούς και φλεγμονές.
Και ας μην ξεχνάμε ότι σιγά σιγά μπαίνουμε και στο εορταστικό πνεύμα των ημερών και οι νυχτερινές μας εμφανίσεις, που θα απαιτούν έντονο μακιγιάζ. Σε αντίθεση όμως με το ζήλο που δείχνουμε τη στιγμή της εφαρμογής του μακιγιάζ , πολλές φορές όταν επιστρέφουμε στο σπίτι δεν το αφαιρούμε, αγνοώντας, ίσως, πως αυτή ακριβώς είναι η πιο βασική κίνηση για να διατηρούμε άψογη την επιδερμίδα μας ….. για το επόμενο μακιγιάζ.

Οι πόροι φράζουν, η επιδερμίδα αφυδατώνεται και αποκτά τραχιά υφή , τα μάτια ερεθίζονται, κοκκινίζουν , εμφανίζονται ενοχλητικά στίγματα. Κι όλα αυτά γιατί …πέφτουμε για ύπνο χωρίς ντεμακιγιάζ. Κι αν η κακή συνήθεια επαναλαμβάνεται συχνά, η επιδερμίδα καταλήγει ξηρή, θαμπή, άτονη, πολύ πριν σημάνει το βιολογικό μας ρολόι. Πιο απλά, τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι ….ante portas.
Το πρώτο «θύμα» είναι οι ευαίσθητες επιδερμίδες γιατί οι ρύποι και μακιγιάζ αποδυναμώνουν τον , έτσι κι αλλιώς, εύθραυστο φραγμό τους, μειώνοντας δραστικά την ικανότητά τους να προστατεύονται αποτελεσματικά. Πρόβλημα όμως έχουν και οι κανονικές επιδερμίδες οι οποίες, εκτεθειμένες καθημερινά στο μολυσμένο αστικό περιβάλλον εμφανίζουν πολύ συχνά, σημάδια ευαισθητοποίησης.

Όσο αργά λοιπόν κι αν επιστρέφουμε σπίτι ή όσο κουρασμένες κι αν είμαστε, δεν πρέπει να παραλείπουμε το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Γιατί μόνον όταν είναι καθαρή οι φυσικοί μηχανισμοί επανόρθωσης λειτουργούν σωστά και οχυρώνεται επαρκώς για να αντιμετωπίσει τις καθημερινές επιθέσεις.

Η Valmont Greece, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη εξειδικευμένης φροντίδας για την προστασία της ευαίσθητης-και όχι μόνο- επιδερμίδας από την ρύπανση, απάντησε εμπλουτίζοντας τη γνωστή σειρά με προϊόντα καθαρισμού!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Valmont είναι μια μάρκα που διαχειρίζεται από μια οικογενειακή εταιρία στην Ελβετία. Ιδρύθηκε το 1985 σε ένα ιατρικό περιβάλλον, μία κλινική κοντά στο Montreux, και ανήκει στην ομάδα των κυτταρικών καλλυντικών. Δηλαδή χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη, εκχυλίσματα από κύτταρα, όπως το DNA του γονιμοποιημένου ωάριου του άγριου σολομού του Καναδά καθώς άλλα φυσικά συστατικά όπως το νερό των παγετώνων των Άλπεων συμβάλουν στην ανάπλαση κυττάρων.
Επίσης άλλα φυσικά συστατικά όπως το νερό των παγετώνων των Άλπεων συμβάλουν στην ανάπλαση κυττάρων. Η Valmont σβήνει άμεσα και μακροπρόθεσμα τα σημάδια του περάσματος του χρόνου με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Απόλαυση. Λεπτές υφές και στιγμιαία διείσδυση των προϊόντων χάρη σε high-tech συστατικά και οχήματα–λιποσώματα, νάνο emulsion-εγγυώνται για την υψηλή απόδοση τους.
Το κατάστημα της Valmont Greece βρίσκεται στην Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, 3 Βασιλέως Γεωργίου Α!



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Valmont - White Falls


Η φύση μας έχει προικίσει με ένα πολύτιμο «περιτύλιγμα», την επιδερμίδα. Οφείλουμε να τη διατηρούμε σε καλή κατάσταση, να την προστατεύουμε και, κυρίως, να τη βοηθάμε να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις για τις οποίες η φύση δεν έχει προνοήσει. Αρκεί να σκεφτούμε πως η επιδερμίδα δεν είναι... γενετικά προγραμματισμένη να ανέχεται καθημερινά στην επιφάνειά της στρώσεις μακιγιάζ, καυσαέρια, ρύπους ή τον καπνό του τσιγάρου μας. Οι... «φύσει απρόβλεπτες» αυτές καταστάσεις την εμποδίζουν να λειτουργήσει φυσιολογικά, να αναπνεύσει, να ανανεωθεί. Όλα αυτά δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον που την εμποδίζει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά.  Γι’ αυτόν το λόγο ο καθαρισμός θεωρείται απ’ όλους τους ειδικούς το σημαντικότερο μέρος της καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας.
Ο μοναδικός τρόπος για να την απαλλάξουμε από όλα τα παραπάνω είναι να φροντίζουμε για τον καθημερινό, βραδινό καθαρισμό. Δεν είναι τυχαίο που οι ειδικοί τονίζουν ανελλιπώς πως είναι η πιο σημαντική κίνηση στη ρουτίνα περιποίησης. Μόνον όταν η επιδερμίδα είναι καθαρή μπορεί να λειτουργεί φυσιολογικά, να αναζωογονείται, να αναπνέει ελεύθερα αλλά και να «αξιοποιεί» τα ενεργά συστατικά των προϊόντων περιποίησης προς όφελός της. Αρκεί να γίνεται σωστά με προϊόντα που σέβονται τις ιδιαίτερες ανάγκες της.

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της ομορφιάς του δέρματος…..

Το γαλάκτωμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ της Valmont κερδίζει την προτίμησή μας για την αποτελεσματικότητα και πλούσια φροντίδα που προσφέρει στην επιδερμίδα μας.

Το Valmont - White Falls αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης. Έτσι και με το γαλάκτωμα καθαρισμού Valmont - White Falls καθαρίζουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας με το άγγιγμα των φυσικών συστατικών. Είναι σχεδιασμένο για αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου και των ματιών, από το μέικ-απ και τους ρύπους.
Απομακρύνει μακιγιάζ, σκόνη, ατμοσφαιρικούς ρύπους και νεκρά κύτταρα και απελευθερώνει αποτελεσματικά τους πόρους για να αναπνέει και να αναζωογονείται σωστά η επιδερμίδα. Κι όλα αυτά χωρίς να την απογυμνώνουν από τα φυσικά της λιπίδια και να διαταράσσουν έτσι την ισορροπία στην επιφανειακή στιβάδα .

Η ειδική του απαλή σύνθεση με Νερό Παγετώνων, βοηθάει την ενυδάτωση και την φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας. Βελτιώνει την δομή της επιδερμίδας αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στο δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Έχει πλούσια λεπτόρρευστη υφή η οποία απορροφάται πλήρως με το μασαζ για να απομακρύνει το μακιγιάζ, προστατεύοντας την επιδερμίδα από την ξηρότητα. Βοηθάει στην καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ, ενώ επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά των καλλυντικών προϊόντων να εισχωρήσουν βαθύτερα στις επιδερμικές στιβάδες, για να εξασφαλίσει την απαραίτητη αντιγήρανση αλλά και ενυδάτωση.
Το Valmont - White Falls έχει ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Εξαιρετικά απαλό για ευαίσθητα δέρματα.
Από την πρώτη κιόλας χρήση, η επιδερμίδα αποκτά υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας. Μέρα με τη μέρα, γίνεται πιο απαλή και πιο όμορφη.
Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι σε στρογγυλή πολυτελή συσκευασία, με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!


Αναλυτικότερα:

  • Καθαρίζει την επιδερμίδα ιδιαίτερα απαλά και σε βάθος, αφαιρώντας τους ρύπους.
  • Αφαιρεί το μακιγιάζ και την αδιάβροχη μάσκαρα.
  •  Διατηρεί τη φυσικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας
  • Η περιποιητική σύνθεση της είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.


Τρόπος Χρήσης:

Απλώστε το γαλάκτωμα καθαρισμού σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις και αφαιρέστε με βαμβάκι.




Valmont - Vital Falls


Ο Χειμώνας είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμαζόμαστε  για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είμαστε αποφασισμένοι να το φροντίσουμε ώστε να υποδεχτούμε το χειμώνα με ένα πρόσωπο γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;
Όποια και αν είναι η εποχή, η καλή επιδερμίδα είναι το θεμέλιο της αυτοπεποίθησης όσον αφορά στην ομορφιά. Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, το μυαλό μας πάει σε μυστικά ομορφιάς σε κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, σε όμορφα χτενίσματα για τα μαλλιά, σε tips μακιγιάζ. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση στην ομορφιά γιατί, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότερες από εμάς είμαστε πάντα πρόθυμες να μάθουμε έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο ελκυστικές.
Μπορεί τα πάντα κάθε χρόνο σε θέμα περιποίησης να αλλάξουν , ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι μια σταθερή αξία ,που παραμένει.
Βέβαια, πολλές από εμάς θέλουμε να βρεθούμε στο κρεβάτι μας, έτοιμες για ύπνο , με καθαρό , αμακιγιάριστο πρόσωπο , και όλο αυτό να έχει γίνει αυτόματα με ένα… μαγικό τρόπο; Μάλλον όλες, και είναι λογικό γιατί κάποιες φορές, όταν νυστάζουμε και νιώθουμε όλη την κούραση της μέρας, η ιδέα και μόνο του καθαρισμού, μας προκαλεί βαρεμάρα και είναι σα να μας σπρώχνει όλο και πιο κοντά στο μαξιλάρι μας …
Προκειμένου όμως να έχουμε όμορφη επιδερμίδα, το πρώτο, πολύ σημαντικό βήμα είναι ο σωστός καθαρισμός κάθε βράδυ. Τι θα κερδίσουμε από αυτό; Τα οφέλη είναι πολλά γιατί το μυστικό για νεανική επιδερμίδα είναι να μπορεί η επιδερμίδα να αναπνεύσει σωστά και να απορροφήσει τα κύρια δραστικά συστατικά των κρεμών που χρειάζεται να διεισδύσουν καλύτερα .

Το πρόσωπό μας έχει ανάγκη από καθημερινή φροντίδα και προστασία με προϊόντα  Valmont - Vital Falls, ώστε να δείχνει συνεχώς λαμπερό και αψεγάδιαστο……..

H Valmont - Vital Falls, είναι μια τονωτική ,υγρή, πράσινη λοσιόν πλούσια σε αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά που βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας και του σμήγματος χωρίς να αφυδατώνει, ενώ διατηρεί την επιδερμίδα φρέσκια, υγιή και ματ. Ολοκληρώνει τη διαδικασία του καθαρισμού, μειώνει τη λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους. Σέβεται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας και καθαρίζει σε βάθος. Έχει καταπραϋντική και αναζωογονητική δράση, ενώ τα συστατικά που περιέχει με Νερό Παγετώνων και μενθόλ είναι επιλεγμένα για βέλτιστη ανοχή και υψηλή δυνατότητα αφαίρεσης μακιγιάζ. H λοσιόν έχει ενυδατικό αποτέλεσμα ενώ προετοιμάζει άψογα την επιδερμίδα για την εφαρμογή μιας κρέμας ημέρας ή νύχτας. Καθαρίζει εντατικά την επιδερμίδα, απαλλάσσοντάς την από τους ρύπους και τους αιχμαλωτίζει σαν μαγνήτης για τέλειο καθαρισμό και αφαίρεση του μακιγιάζ, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα που καταπραΰνει, δροσίζει και ολοκληρώνει τον καθαρισμό του προσώπου. Σέβεται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας και καθαρίζει σε βάθος. Βελτιώνει την υφή του δέρματος γύρω από την περιοχή των ματιών, χαρίζοντας μοναδική λάμψη.

Είναι εξαιρετικά φρέσκια και μη κολλώδη υφή για ένα απόλυτα καθαρό και λείο δέρμα!! Χαρίζει στο δέρμα σας άμεση αίσθηση άνεσης.
Το άρωμά της αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας.
Είναι σε στρογγυλό πολυτελές μπουκάλι, κατάλληλο και για την τσάντα μας.


Αναλυτικότερα:

  • Η επιδερμίδα τονώνεται σε βάθος και καταπραΰνεται, με όμορφη και υγιή εμφάνιση.
  • Τονώνει σε βάθος και απομακρύνει τους ρύπους
  •  Ενυδατώνει την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική ισορροπία υγρασίας.
  • Κατάλληλη ειδικά για ξηρές/ευαίσθητες επιδερμίδες χάρη στην εξαιρετικά απαλή σύνθεσή της.


Τρόπος Χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας με βαμβάκι στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Χρησιμοποιήστε την πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό προσώπου.






Δίπλα από το κατάστημα της Valmont Greece (στον ίδιο χώρο)βρίσκεται και η KG Perfumery.


H KG Perfumery είναι στην καρδιά της Αθήνας και είναι μια νέα boutique υψηλής αρωματοποιίας και έρχεται να μας ταξιδέψει σε ένα κόσμο μυστηριακό, πρωτόγνωρο και μεθυστικό! Ακολουθήστε  τα ντελικάτα αρώματα από αιγυπτιακό γιασεμί, φύλλα πιπεριού, ξερό δαμάσκηνο, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο και ανακαλύψτε ένα από τα πιο εξεζητημένα και ιδιαίτερα αρωματοπωλεία στην Αθήνα!



Δοκίμασα αρώματα από τις Γαλλικές εταιρίες :



AMOUAGE INTERLUDE WOMAN: Περίπλοκο γυναικείο άρωμα κτισμένο όπως μια συμφωνία με τιτανικές αντιθέσεις ανάμεσα σε νότες ξύλου και μπαχαρικών! Περιγράφεται σαν κάτι χαώδες και στη μέση μία παύση ενότητας και γαλήνης. Στην καρδιά του περιέχει λουλούδια όπως τριαντάφυλλο, άνθη πορτοκαλιού ,γιασεμί παντρεμένα με Βανίλια και σανταλόξυλο!
AMOUAGE FIGMENT WOMAN: Το Figment είναι μια έκφραση της φαντασίας μας. Ούτε η φαντασία ούτε η πραγματικότητα, είναι ένα οσφρητικό ολόγραμμα, που αποτελείται από τα θραύσματα που αποτελούν την έντονη ομορφιά της ζωής », Κοιτάζοντας στον απατηλό κόσμο της μεγαλοπρέπειας το άρωμα αυτό είναι ένας πλούσιος μύθος που προκαλεί την ποιητική ομορφιά ενός λουλουδιού … Στην καρδιά αυτού του αρώματος είναι άνθη πορτοκαλιού ,γιασεμί!




MONTALE PARIS-SANTAL WOOD: Ένα αφροδισιακό άρωμα από καυτά μπαχαρικά: Μοσχοκάρυδο, Μαύρο πιπέρι από τη Μαδαγασκάρη και Κάρδαμο μας μεταφέρει στην Ινδία με ένα πολύτιμο σανταλόξυλο και στο Μαρόκο χάρη με το Κέδρο. Για άντρες και γυναίκες!
MONTALE PARIS- OUDMAZING: Ένα καταπληκτικό Aoud από τη Μαλαισία. Ανοίγοντας με πορτοκάλι και περγαμόντο, το Oudmazing σύντομα γλυκοποιείται με ένα απολαυστικό μεσογειακό σύκο και μια ζουμερή έκρηξη φρέσκου αχλαδιού. Καθώς το εξωτικό, συντονισμένο oud ξετυλίγεται, συνοδεύεται από αισθησιακές λουλουδένιές νότες ίριδας και αιγυπτιακού γιασεμιού και πλούσιο, γήινο πατσουλί, που συμπληρώνει τη βάση της βαθιάς βανίλιας και του λευκού μόσχου. Αν όλα ακούγονται πάρα πολύ μεγάλα και πλούσια και ζουμερά και θαυμάσια για να συγκρατηθούν, δεν είστε μακριά. Για άντρες και γυναίκες!
MONTALE PARIS- FRUITS OF THE MUSK .Ένας φρουτώδης κήπος της Ιταλίας: μανταρίνι της Σικελίας, Περγαμόντο της Καλαβρίας. Τα βατόμουρα, τα σμέουρα και τα φύλλα φράουλας εναρμονίζονται με τα βουλγαρικά τριαντάφυλλα, υπογραμμισμένα από το λεπτό και απαλό Λευκό Μόσχο ενώνει για να προσθέσει το βάθος και την πολυπλοκότητα.. Για γυναίκες!
MONTALE PARIS-ORANGE FLOWERS: Αποκαλύπτει έναν λαμπρό συνδυασμό μπαχαρικών και εσπεριδοειδών από τη Σικελία, το μαγευτικό πορτοκαλί λουλούδι συνδυάζεται φωτεινά με Ylang-Ylang, Γιασεμί και Πατσουλί σε μια πολύτιμη βάση Cedar Wood, Oak Moss και λεπτές Pods Vanilla. Για γυναίκες!



IL PROFVMO-FLEUR DE BAMBU: Ένα μυθικό φυτό, το μπαμπού είναι μια απαράμιλλη πηγή πλούτου. Αυτό το λουλουδάτο και υδρόβιο άρωμα συνδυάζει λουλούδια και μίσχους σε μια κομψή αλχημεία που θα ευχαριστήσει τις γυναίκες που αναζητούν μια λεπτή γλυκύτητα. Για γυναίκες!
IL PROFVMO-VOILE BLANCHE: Μια ευχάριστη ανάμνηση των γλυκών καλοκαιρινών ημερών στο Saint Tropez, αυτό το άρωμα αναδεικνύει το νούφαρο, το άγριο γιασεμί και το hoya. Το κεράσι, η λευκή άμμο και το λινάρι λουλουδιών φέρνουν στη ζωή παθιασμένες αναμνήσεις μιας ελεύθερης, αδέσμευτης γυναίκας. Για γυναίκες!
IL PROFVMO- VANILLE BOURBON: Λεπτό και ακαταμάχητο, η Vanille Bourbon αιχμαλωτίζει και μαγεύει τα πιο απομακρυσμένα όνειρά σας. Κατασκευασμένο από την ορχιδέα, το άρωμα εντείνεται με πινελιές από κεχριμπάρι, Tahitian Gardenia και ηλιοτρόπιο. Η ηλιόλουστη ποιότητά του διευκολύνει το μυαλό και τις αισθήσεις.



ETAT LIBRE D'ORANGE- YES I DO: Και απαντάει: «Ναι, το κάνω». Η γοητευτική φρεσκάδα με λευκά λουλούδια που δίνουν τη θέση τους σε μια βάση πανούργου πατσουλί. Για γυναίκες!

ETAT LIBRE D'ORANGE- YOU OR SOMEONE LIKE YOU: Ενας κήπο της με τριαντάφυλλα, με μέντα και άγρια χόρτα αν και οι μεμονωμένες πρώτες ύλες τελικά δεν έχουν σημασία. Μια μυρωδιά που μεταμοσχεύετε στον εαυτό σας. Συνθετική και φυσική ομορφιά. Δυνατότητα." Για άντρες και γυναίκες!
ETAT LIBRE D'ORANGE- TRUE LUST RAYON VIOLET DE SES YEUX: Ένα άρωμα που κυκλοφόρησε του Αγ. Βαλεντίνου.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με τα προϊόντα της  εταιρία Valmont Greece δεν χρειάζεται να αφιερώνουμε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να διατηρούμαστε φρέσκιες, ώστε να κάνουμε πιο όμορφη την καθημερινότητά μας. Με τα υπέροχα προϊόντα τους, μας επιτρέπετε, στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της σύγχρονης ζωής  να μην επηρεαζόμαστε αρνητικά και να θυμόμαστε ευτυχισμένες στιγμές, να αντλούμαι ευχάριστα συναισθήματα και δύναμη και να αντιμετωπίζετε πιο αποτελεσματικά τις πιέσεις, πηγαίνοντας κόντρα στη ρουτίνα! Προϊόντα με ζεστές και γλυκές νότες, ένας ύμνος για τη σαγηνευτική και επικίνδυνη δύναμη του θηλυκού .

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Valmont Greece για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.orloffbeauty.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου