Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Farcom review


Farcom


Άνοιξη! Ώρα για …Dolce Vita

Γεια σας Glamorous,

Ο καιρός έφτιαξε κι εσείς πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε. Αποχαιρετίστε το κρύο, τις ζεστές κάλτσες και την κουβέρτα στον καναπέ. Τη χλωμή επιδερμίδα, τα κόκκινα χέρια και την ομπρέλα στην τσάντα. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και πρέπει να το ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ.
Η Άνοιξη μας φτιάχνει πάντα τη διάθεση και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μια ανεξήγητη χαρά . Ο καλός καιρός είναι ο σύμμαχος μας για ανάλαφρο και γεμάτο χρώματα ντύσιμο και είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλουμε προς τα έξω την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας!
Η λέξη διακοπές δεν φαντάζει πια τόσο μακριά και μια μικρή απόδραση είναι ιδανική για την πιο ωραία εποχή του χρόνου. Είναι η ιδανική στιγμή για απόδραση στην εξοχή. Σε ένα από εκείνα τα μέρη που διατηρούν τον τοπικό τους χαρακτήρα, εκεί που τρόπος ζωής είναι η αίσθηση του χρόνου να κυλάει αργά. Γιατί απόδραση σημαίνει να… κόβουμε ταχύτητα και να αφήνουμε πίσω τις σκέψεις, τόσο απλά όσο είναι η αναπνοή.
Αλλά και για όσες δεν μπορούν να απολαύσουν έναν ανοιξιάτικο προορισμό, κλείστε το κινητό τηλέφωνο και χαλαρώστε στην πόλη ,αφεθείτε στον ρυθμό της.

Οτι και αν κάνετε, όπως και αν είναι το πρόγραμμα της καθημερινής σας ζωής , η ομορφιά έχει σημαντική θέση στην ημέρα σας. Σας δίνει δύναμη, αέρα σιγουριάς και αισιοδοξία! Μην παραλείπετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Κι αν δεν έχετε πολύ χρόνο, και πάλι μπορείτε με απλά, γρήγορα βήματα να δείχνετε περιποιημένη.

Πέρα όμως από τις εποχές του χρόνου, πέρα από τη διάθεση μας , πέρα και από τα χρώματα που επιλέγουμε να φορέσουμε, η Farcom θέλει να σας προτρέψει να είστε κάθε μέρα, ότι και αν κάνετε, ο πιο όμορφος εαυτός σας.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.
Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.

Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





HD KERATIN-NUTRI BALANCE HAIR MASK

(ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΜΑΛΛΙΩΝ)




Αλλαγή σεζόν σημαίνει ανανέωση στην εμφάνιση…


Σήμερα θα μιλήσουμε για εσάς… Ναι, ναι, όλα γύρω από εσάς. Κυρίως θα μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας, την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, και πως μπορείτε να νιώθετε όμορφη και να λάμπετε, ώστε να μπορούν όλοι να βλέπουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.
Ο ρόλος των γυναικών έχει αλλάξει πάρα πολύ στις μέρες μας. Πλέον είμαστε μητέρες, φίλες, εργαζόμενες, σύζυγοι, κόρες … Τουλάχιστον 10 ρόλοι που διαδραματίζονται ταυτόχρονα σε καθημερινή βάση και συνδυάζονται άψογα. Κάθε μία από εμάς έχει τη δική της ζωή, αλλά όλες έχουμε έναν κοινό παρονομαστή και αυτός είναι η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.
Για να ενισχύσουμε αυτό το γεγονός, έχουμε στη διάθεσή μας ένα πλήθος δεξιοτήτων, που μας βοηθούν καθημερινά, να πετύχουμε τους στόχους μας και να γίνουμε οι γυναίκες που θέλουμε να είμαστε. Αναρωτιέστε ποιες είναι αυτές;

Η δύναμη της αυτοεκτίμησης και της εμπιστοσύνης στις ικανότητές μας. Η πίστη στην ευφυΐα και την αντοχή στην πολυπραγμοσύνη είναι μόνο μερικές από τις δεξιότητές μας.
Η ομορφιά είναι μια σημαντική πηγή δύναμης και βοηθά να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Η ομορφιά δεν είναι κάτι το επιφανειακό, είναι ένα όπλο που μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε δυνατή και να καταφέρετε πράγματα που δεν πιστεύατε. Γιατί όταν η εξωτερική μας εμφάνιση είναι όμορφη, έτσι όμορφη είναι και η ζωή μας.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να νιώσετε όμορφη, οργανώσετε τη ρουτίνα ομορφιάς σας σε απλά βήματα, που θα μπορούν να γίνουν τόσο γρήγορα, όσο και ο χρόνος. Τα μαλλιά είναι σίγουρα ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουμε στην εμφάνισή μας αλλά και εκείνο στο οποίο θα πειραματιστούμε αρκετά συχνά. Όλες βιώνουμε κατά καιρούς bad hair days, ξεσπάμε πάνω τους μετά από ένα χωρισμό ενώ πειραματιζόμαστε ανάλογα με την ηλικία και τη μόδα. Παράλληλα όμως έχουμε να θυμόμαστε τέλεια χτενίσματα (που δύσκολα πετυχαίνουν). Τα μαλλιά σας δεν πρέπει μόνο να δείχνουν λαμπερά αλλά πρέπει επίσης να είναι και απαλά έτσι ώστε να είναι όντως υγιή. Είναι πολύ εύκολο να ταλαιπωρήσετε τα μαλλιά σας και να αμελήσετε  τη σωστή τους φροντίδα με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο απαλά. Χρησιμοποίησε λοιπόν μια ειδική μάσκα που θα επαναφέρει την απαλότητα των μαλλιών σας και θα συμβάλει ταυτόχρονα και στην όψη τους.

Ξεκινήστε, φροντίζοντας τα μαλλιά σας με την HD KERATIN-NUTRI BALANCE HAIR MASK, είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντλήσετε έμπνευση!

Η HD KERATIN-NUTRI BALANCE HAIR MASK  είναι μάσκα αυξημένης προστασίας και φροντίδας για μαλλιά όλο δύναμη και ζωντάνια. Αποτελεί την ιδανική εντατική θεραπεία για γυναίκες που θέλουν βαθιά περιποίηση και προστασία για τα μαλλιά τους. Το ενεργό της σύμπλεγμα μειώνει το σπάσιμο, δυναμώνει και αναδομεί σε βάθος την τρίχα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Με σύνθεση πλούσια σε μαλακτικούς παράγοντες, αμινοξέα κερατίνης φυτικής προέλευσης και βιοσακχαρίτες, δρα ευεργετικά για τη φυσική ενδυνάμωση της τρίχας. Επιπλέον, χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και αποτρέπει την περαιτέρω φθορά που προκαλείται από το styling. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαλλιά όπου έχουν εφαρμοστεί χημικές εργασίες και ντεκαπάζ.
Ενισχύει την προστατευτική στοιβάδα της επιδερμίδας, ενώ τα ενεργά μαλακτικά συστατικά της αφήνουν μια αίσθηση απαλότητας στα μαλλιά.
Αναδομεί άμεσα τα μαλλιά, βελτιώνοντας θεαματικά την υφή τους και χαρίζοντας αίσθηση απαλότητας και πολυτέλειας. Η μοναδική μάσκα συνδυάζει εξαιρετικά οφέλη ανανέωσης για τα μαλλιά με περιποίηση για θρέψη και αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής, για σαγηνευτικό αποτέλεσμα από τις ρίζες ως τις άκρες.
Αναζωογονεί και επαναφέρει τη λάμψη στα μαλλιά, προστατεύει από το φριζάρισμα, χαρίζοντας μοναδική υγιή όψη. Αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία σε ξηρά και κανονικά μαλλιά.
Ενυδατώνει σε βάθος το εσωτερικό της τρίχας χαρίζοντας ελαστικότητα που διαρκεί και ευκολία στο χτένισμα.

Τρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει, ενώ βοηθά στην αποτροπή της κατακάθισης των περιβαλλοντικών ρύπων και φρεσκάρει τα μαλλιά ανάμεσα στα λουσίματα, με το μοναδικό άρωμα.

Είναι πλούσια σε υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή της. Είναι σε μεγάλη συσκευασία και είναι πολύ πρακτική για τα ταξίδια μας ..
Με αυτή την μάσκα τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν και σίγουρα τους αξίζει αυτή η έξτρα περιποίηση!


Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόζουμε τη μάσκα, μετά το σαμπουάν, αφήνουμε να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάζουμε. Τα μαλλιά σας απολαμβάνουν εντατική θρέψη και γίνονται ευκολοχτένιστα.




HD COLOR SHEEN MASK FOR COLOR -TREATED HAIR

(ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ)




Δεν είναι σημείο των καιρών. Εδώ και χιλιάδες χρόνια, η επιθυμία είναι πάντα ίδια. Θέλουμε να αλλάξουμε χρώμα στα μαλλιά μας για να «διορθώσουμε» τη φύση, γιατί το επιτάσσει η μόδα, για να καμουφλάρουμε τα σημάδια του χρόνου που περνά.
Σύμφωνα με έρευνες , οι Ελληνίδες, σε ποσοστό σχεδόν 50%, έχουν απαρνηθεί το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους! Σε αντίθεση με τα παλιότερα χρόνια, οι γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους όχι μόνο για να καλύψουν τα λευκά αλλά και για να «παίξουν» με την εικόνα τους, να ανανεωθούν, να αποκτήσουν ένα διαφορετικό look, να προσθέσουν ένταση και λάμψη στο φυσικό τους χρώμα.
Οι δυνατότητες που προσφέρει η βιομηχανία της ομορφιάς για μια μικρή ή μια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας είναι πολλές: βαφές με μόνιμο ή παροδικό αποτέλεσμα, για ρεφλέ ή για κάλυψη των λευκών, σε μορφή κρέμας, τζελ ή αφρού, με φυτικά ή hi-tech συστατικά...
Τα προϊόντα βαφής εξελίσσονται και βελτιώνονται διαρκώς προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες επιλογής, ευκολία στην εφαρμογή και, φυσικά, μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων.
Φωτεινά, λαμπερά με ομοιόμορφο χρώμα. Έτσι ακριβώς είναι τα μαλλιά λίγα λεπτά μετά τη βαφή. Πολύ σύντομα όμως χάνουν την αρχική τους λάμψη. Και το ραντεβού στο κομμωτήριο για την επόμενη βαφή αργεί ακόμη. Τι φταίει άραγε και ξεθωριάζουν τόσο εύκολα;

Για να διατηρήσετε την ένταση και τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών, μέχρι να επιστρέψετε από τις διακοπές, προσπαθήστε να αποφύγετε μερικά… ατοπήματα, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο ξεθώριασμα.
Για τα «καμένα» μαλλιά, τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που μοιάζουν με άχυρο, αναζητήστε τον ένοχο όχι στη βαφή αλλά στον τρόπο ή τη συχνότητα που τη χρησιμοποιείτε, εσείς ή ο κολορίστ σας. Για παράδειγμα, η τρίχα που αποχρωματίζεται (με ντεκαπάζ) για να δεχτεί το εκτυφλωτικό ξανθό που ονειρεύεστε είναι σίγουρα πιο ευαισθητοποιημένη και εύθραυστη. Αν το διάστημα που αφήνετε να περάσει ανάμεσα σε δύο βαφές είναι πολύ μικρό, αν την καταπονείτε επιπλέον με θερμό styling (πρέσα, σεσουάρ κλπ) , τότε σίγουρα τα μαλλιά θα υποστούν ανεπανόρθωτη φθορά. Εναπόκειται επομένως τόσο σε εσάς όσο και στην εμπειρία και το ταλέντο του κολορίστ να ελέγξετε τη φθορά και να προστατέψετε τα μαλλιά σας. Αντί να κατηγορείτε τη βαφή, σεβαστείτε τις αντοχές της –βαμμένης- τρίχας. 

Τι σημαίνει αυτό;

Χρησιμοποιείτε στο λούσιμο εξειδικευμένες συνθέσεις ενυδάτωσης, θρέψης και επανόρθωσης. Περιορίστε το καθημερινό styling ή τουλάχιστον θωρακίστε την τρίχα με προϊόντα που την προστατεύουν από τη θερμότητα.

Τη λύση τη δίνει μόνο μια εντατική θεραπεία με την μάσκα HD COLOR SHEEN MASK FOR COLOR -TREATED HAIR που περιέχει ενυδατικούς παράγοντες που θρέφουν σε βάθος και οχυρώνουν την τρίχα.

Η HD COLOR SHEEN MASK FOR COLOR -TREATED HAIR είναι μάσκα αυξημένης προστασίας και περιποίησης χρώματος για βαμμένα μαλλιά.. είναι μια μάσκα προστασίας για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Θρέφει την τρίχα σε βάθος, χωρίς να την βαραίνει. Προστατεύει και ενισχύει την ένταση του χρώματος, δίνοντας τους λάμψη και ζωντάνια. Η ελαφριά μεμβράνη που δημιουργείται απωθεί το νερό και βοηθά στην προστασία του χρώματος, ενισχύοντας παράλληλα τη λάμψη στα μαλλιά σας.

Η κρεμώδης και αισθησιακή της υφή προσφέρει σώμα στην τρίχα και παρουσιάζει ομογένεια, τα βαμμένα μαλλιά ξεμπλέκονται εύκολα και είναι προστατευμένα, οι ανταύγειες αναδεικνύονται.
Με σύνθεση πλούσια σε μαλακτικούς παράγοντες, αμινοξέα κερατίνης φυτικής προέλευσης και σύστημα ενεργών συστατικών ANTI-FADE, βοηθά στη προστασία του χρώματος από το ξεθώριασμα. Αναζωογονεί σε βάθος  χαρίζοντας μεταξένια υφή και υγιή όψη στα μαλλιά, ενώ το χρώμα αναδεικνύεται  έντονο και φωτεινό. Διευκολύνει στο χτένισμα και ξεμπλέκει άμεσα τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, αφήνοντάς τα απαλά και ανάλαφρα. Η εξαιρετική της σύνθεση λειαίνει και αναπληρώνει την τρίχα. Η ανάλαφρη υφή της μάσκας επιτρέπει την άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών μόλις εφαρμόζεται, χαρίζοντας απαλότητα και προσφέροντας ανάλαφρο αποτέλεσμα.
Κλειδώνει το χρώμα ,δρα κατά ξεθωριάσματος και έχει ενισχυμένη δράση περιποίησης. Διατηρεί λαμπερό το χρώμα για μεγαλύτερο διάστημα και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση.

Το τριχωτό αναζωογονείται. Τα μαλλιά είναι πανέμορφα τόσο στην όψη, όσο και στο άγγιγμα.

Με απαράμιλλη μεταξένια υφή και λάμψη!

Αναλυτικότερα:

  • Προσφέρει εντατική φροντίδα, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα μαλλιά .
  •  Διατηρεί και παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος, προστατεύει την τρίχα από την οξείδωση και εμποδίζει το ξεθώριασμα.
  • Επανορθώνει τις φθορές από τις επανειλημμένες βαφές και τα προστατεύει από το σπάσιμο και την ψαλίδα χάρη στο σύστημα ενεργών συστατικών ANTI-FADE.
  •  Ιδανική για όσους θέλουν να συνδυάσουν τα οφέλη μιας μάσκας ενυδάτωσης και θρέψης με την προστασία και διατήρηση του χρώματος.


Αποτέλεσμα: το χρώμα των μαλλιών σας είναι πιο όμορφο, πιο λαμπερό και τα μαλλιά πιο απαλά.

Με ισχυρό εξωτικό άρωμα για σαγηνευτικά, μεταξένια και λαμπερά μαλλιά.


Τρόπος χρήσης:

Αφού λουστείτε με το σαμπουάν HD Color Sheen, απλώστε ομοιόμορφα σε νωπά μαλλιά την μάσκα HD Color Sheen, κυρίως σε μήκη και άκρες. Για μια ενισχυμένη δράση, τυλίξτε τα με μια ζεστή πετσέτα και αφήστε τη μάσκα για 3 – 5  λεπτά και έπειτα ξεβγάζετε καλά με άφθονο νερό.


* Τα προϊόντα HD είναι νέα προϊόντα με ευεργετικές ιδιότητες!




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως  τα προϊόντα Farcom αποτελούνται, από μία ευρύτατη γκάμα προϊόντων φροντίδας σώματος, προσώπου μαλλιών. Ύστερα από μια πορεία πολλών ετών και με το να είναι συνώνυμο της οικονομίας και της ποιότητας, η εταιρεία Farcom κατέχει σήμερα μια δυναμική θέση και παρουσία στην ελληνική αγορά και έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις, η οποία ξεχωρίζει. Η διαρκής αναζήτηση για καινοτόμες ιδέες και πρακτικές και η δημιουργία επαναστατικών προϊόντων στην ελληνική αγορά, εξελίσσουν συνεχώς το concept και αναδεικνύουν την Farcom πρωτοπόρο στον κλάδο της. Είναι κορυφαία προϊόντα με υψηλή τεχνογνωσία!



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Farcom για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου