Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Olivolio Cosmetics review



Olivolio Cosmetics




Γειά σας Glamorous,

Η ώρα της αναγέννησης της φύσης είναι εδώ.. Άνοιξη σημαίνει λουλούδια και ανθισμένα δέντρα. Μπήκε η άνοιξη για τα καλά. Οι μέρες έχουν μεγαλώσει, ο καιρός είναι γλυκός, ωραίες λιακάδες, πράσινο και λουλούδια παντού, το καλοκαίρι έχει δρομολογηθεί. Όλη αυτή η ωραία ατμόσφαιρα φυσικό είναι να έχει αντίχτυπο και στη διάθεση μας. Το φως, η ζέστη, τα χρώματα, η προοπτική του καλοκαιριού είναι βάλσαμο στην ψυχή μας.
Μπορεί η χρονική μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη να μας βρίσκει νωχελικούς, κάποιους άλλους να είναι ακόμη υπό την επήρεια των ιώσεων και ταυτόχρονα όλους μας σε ένα διαρκές «τρέξιμο» για τις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να έχει εμφανή συμπτώματα κόπωσης και να νιώθουμε ότι μας «εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μας» και τα αποτέλεσμα να διαγράφονται στην επιδερμίδα μας ,που δεν είναι στα καλύτερα της!!
Επίσημη έναρξη της άνοιξης και το σώμα επανέρχεται στο προσκήνιο. Λίγο πριν πετάξουμε τα βαριά ρούχα επικεντρώνουμε την προσοχή μας στα προβλήματα που αλλοιώνουν την άψογη όψη της επιδερμίδας μας και αναζητούμε τις εξειδικευμένες λύσεις.
Για να προλάβουμε τα «καμπανάκια» του οργανισμού μας, και ειδικότερα την άνοιξη που οι καιρικές συνθήκες βοηθούν, η ενίσχυση του δέρματος μας θα πρέπει να είναι προτεραιότητά μας. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορούμε να <<γλυτώσουμε>> την επιδερμίδα μας ,έτσι απλά με μια γλυκιά παιδική ανάμνηση των περισσότερων από εμάς, εκείνο το βραχιολάκι από άσπρη και κόκκινη στριμμένη κλωστή που μας έφτιαχνε συνήθως η γιαγιά, την τελευταία ημέρα του Φλεβάρη για να το φοράμε στον καρπό του χεριού μας όλο το Μάρτιο και να μας προστατεύει από τον πρώτο ήλιο της άνοιξης.

Χρειαζόμαστε πιο εξειδικευμένες λύσεις και προετοιμάζουμε την επιδερμίδα μας με βασικό σύμμαχο την τόνωση του δέρματος μας και τον εφοδιάζουμε με καλλυντικά Olivolio Cosmetics …..που σημαίνουν μοδάτα, μοναδικά και υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές!   Διαμορφώστε τις δικές σας τάσεις ομορφιάς και καθορίστε το δικό σας προσωπικό στιλ με την Olivolio Cosmetics.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η σειρά Olivolio με εκχύλισμα παρθένου Ελληνικού ελαιόλαδου ως κύριο συστατικό της, είναι μια ιδανική σειρά εξειδικευμένων προϊόντων περιποίησης και φροντίδας δέρματος και μαλλιών.
Το ελαιόλαδο διδόταν φαρμακευτικά για εσωτερική ή εξωτερική χρήση τόσο για την υγεία όσο και την ομορφιά.
Σήμερα είναι διεθνώς παραδεκτό ότι οι αντιόξινες ουσίες όπως οι βιταμίνες Ε και Κ που βρίσκουμε στο ελαιόλαδο παρέχουν ένα μηχανισμό άμυνας που καθυστερεί την διαδικασία γήρανσης ενώ χαρίζει σε δέρμα, μαλλιά και νύχια υγεία και ομορφιά. Είναι γνωστή η χρήση του στην υγιεινή του σώματος αλλά και στην περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του ελαιόλαδου πρωτοαναφέρθηκαν από τον Ιπποκράτη, τον πατέρα της Ιατρικής. 

Στον Ιπποκράτειο Κώδικα βρίσκονται περισσότερες από 60 φαρμακευτικές χρήσεις του ελαιόλαδου, με κυριότερη αυτή κατά των δερματικών παθήσεων.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




OLIVOLIO SHOWER GEL



Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, λοιπόν, που ίσως να άφησε ίχνη στην ψυχή και το σώμα μας, γιατί να μην πατήσουμε ένα pause και να αναρωτηθούμε αν πράγματι αντιλαμβανόμαστε εμάς και τους άλλους. Ο καιρός έχει ανοίξει κι όλα οδηγούν στην άνοιξη! Την εποχή που όπου κι αν κοιτάξεις βλέπεις χρώματα κι απολαμβάνεις υπέροχες μυρωδιές απ’ τα λουλούδια. Οι αμυγδαλιές ανθίζουν και η μυρωδιά της άνοιξης μας κάνει να θέλουμε να βγούμε, να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας…Αυτή η άνοιξη, όπως και κάθε άνοιξη, είναι περίοδος αλλαγών. Στη φύση, στον καιρό, μέσα μας. Είναι η ευκαιρία μας να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, να απαλλαγούμε από περιττά βάρη και να βγάλουμε στην επιφάνεια τον καλύτερό μας εαυτό. Τον μήνα Μάρτιο μπορούμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία του σώματος μας!!

Ιδανικό σώμα δεν υπάρχει. Μικρές, όμως, αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε ατέλειες, αποκτώντας το «καλύτερό μας σώμα».
Το δέρμα για να διατηρήσει την ελαστικότητα και την νεανικότητα του την Άνοιξη πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο ιδίως με την αύξηση της θερμοκρασίας. Τα χρώματα και οι μυρωδιές της άνοιξης έρχονται να μας ανανεώσουν. 

Για να τα ζήσουμε και να τα απορροφήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις, ταξιδεύουμε το σώμα μας με το OLIVOLIO SHOWER GEL.
Το αφρόλουτρο OLIVOLIO SHOWER GEL είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στο παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε, που δρουν  ευεργετικά στην καθημερινή φροντίδα του σώματος.. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, έναν φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσιο σε βιταμίνες.
Το πλούσιο τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Το αφρόλουτρο δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.
Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το OLIVOLIO SHOWER GEL που προστίθενται στο νερό χαρίζει απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.

     • Καθαρίζει απαλά το δέρμα σας.

     • Αναζωογονεί και μαλακώνει το δέρμα σας ενώ έχει ήπιο      άρωμα και προσφέρει μια αύρα από άνεση και ηρεμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!


Για όλους τους τύπους δέρματος.



Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  shower gel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



OLIVOLIO BODY LOTION



Ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους. Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που το ντους συστήνεται ως ένα φυσικό αναλγητικό για τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους από έντονο στρες. Όμως, όσο εμείς απολαμβάνουμε την ηρεμία που μας προσφέρει , η επιδερμίδα... υποφέρει. Και όταν αυτή η διαδικασία διαρκεί αρκετή ώρα, τα πρώτα σημάδια αφυδάτωσης- αίσθηση τραβήγματος και τραχιά υφή- δεν αργούν να φανούν. Όσο κι αν μας βοηθά να χαλαρώσουμε, το ζεστό νερό βλάπτει σοβαρά την ισορροπία της επιδερμίδας. Η έντονη αφυδάτωση που συνοδεύεται από τραχιά υφή και ενοχλητικό τράβηγμα είναι μόνο η αρχή. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο έντονος αέρας επίσης βάλλουν την επιδερμίδα μειώνουν την υγρασία της και την παραγωγή σμήγματος και προκαλούν έντονη ξηρότητα, κοκκινίλες, σκάσιμο και σε ακραίες περιπτώσεις μάτωμα. Με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερη ανάγκη για πιο εντατική ενυδάτωση.
Η ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για όμορφη, απαλή και ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Προετοιμαστείτε για τις μέρες που έρχονται και ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με πλούσια συστατικά που θα μετατρέψουν την καθημερινή σας ενυδάτωση σε απόλαυση.
Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε ένα σαγηνευτικό προϊόν με εκπληκτικές ιδιότητες πάνω στο γυναικείο δέρμα. Και να το κάνει στην κυριολεξία να λάμπει? Να συνδυάζει φυσικά συστατικά που ενυδατώνουν βαθιά και αφήνουν αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα και να αποκτά βελούδινη αίσθηση στο άγγιγμα?

Η Olivolio Body Lotion θα θωρακίσει και θα μας χαρίσει ένα μεταξένιο δέρμα!!

Είναι πλούσια και κρεμώδες η Olivolio Body Lotion, είναι απόλαυση για την επιδερμίδα. Λιώνει επάνω στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λεία. Είναι λευκού χρώματος και με παχύρευστη υφή και περιέχει παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε.…Με 24ωρη δροσερή ενυδάτωση και ελαφριά αίσθηση, προσφέρει υγιή λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια και η ντελικάτη γλυκιά μυρωδιά της μας ταξιδέψει σε ευχάριστους χαλαρωτικούς προορισμούς και δίνει αίσθηση καθαριότητας. Ιδανική ακόμα και για πιο ξηρές επιδερμίδες! Αφήνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο.
Η καθημερινή χρήση διατηρεί το δέρμα θρεπτικό και ενυδατωμένο.

Είναι σε υπέροχη, μεγάλη συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια μας!
Για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:


Την χρησιμοποιούμαι  καθημερινά μετά το ντους , απλώνοντας τη Olivolio Body Lotion με φορά από τα πόδια προς τον κορμό, ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις μασάζ για να προκαλέσετε υπεραιμία!


OLIVOLIO DONKEY MILK FOAM BATH



Κάθε νέα σεζόν υπάρχει αυτή η ανάγκη για ανανέωση. Και όταν μιλάμε για την άνοιξη εκτός από την ανάγκη υπάρχει και τεράστια όρεξη και ενθουσιασμός! Μύρισε  άνοιξη. Ήρθε  η  βασίλισσα  των  εποχών , η ωραιότερη  εποχή  του  χρόνου. Η φύση  ξανάνιωσε.  Τι  χαρούμενη  εποχή! Τι  ομορφιά ! Τι  μαγεία! Η γη  φόρεσε  τα  πράσινα  και  στολίστηκε  με  κάθε λογής  λουλούδια. Το νόημα της άνοιξης κρύβεται στις μυρωδιές της ζωής με το πράσινο, τη δροσερή μυρωδιά του βρεγμένου γρασιδιού και των μπουμπουκιών που ανθίζουν. Αυτές οι μυρωδιές σάς αναζωογονούν, σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν να νιώσετε αυτό το αίσθημα της αναγέννησης που είναι συνώνυμο της άνοιξης.
Η φροντίδα του δέρματός μας χρειάζεται ανανέωση για την καλύτερη μετάβαση από τον χειμώνα στην Άνοιξη. Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος, η μετάβαση των εποχών μπορεί να έρθει απότομα για την επιδερμίδα…. Η άνοιξη προσφέρεται για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.  Αλλά λίγο η δουλειά που δεν μας αφήνει χρόνο για «μικρές πολυτέλειες», λίγο το τρέξιμο της ημέρας που μας αφήνει κατάκοπες...το μόνο που θέλουμε είναι είτε να κάνουμε γρήγορα ντους το πρωί για να φύγουμε τρέχοντας ή να κάνουμε γρήγορα το βράδυ μπάνιο για να πέσουμε για ύπνο…. Και όμως η Άνοιξη είναι η εποχή για να απελευθερώσετε το ταξιδιάρικο πνεύμα σας !
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα εαρινό ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.

Το OLIVOLIO DONKEY MILK FOAM BATH είναι το προϊόν που θα μας μυήσει στον απόλυτο καθαρισμό σώματος.

Είναι ένα φυσικό προϊόν που προσφέρει στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς ανακουφίζει από την ξηρότητα. Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύει το νερό. Καταπραΰνει το δέρμα παρέχοντας του μια διαρκή υδάτωση και λάμψη ενώ επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος. 

Το OLIVOLIO DONKEY MILK FOAM BATH περιέχει πολλά ακόμη ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά. Έχει εμπλουτιστεί με γάλα γαϊδάρας πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, Γ, Δ & Ε, είναι μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα, πολύ αποτελεσματική ως θεραπεία κατά της γήρανσης. Αφήνει το δέρμα σας καθαρό και πραγματικά μαλακό. Το OLIVOLIO DONKEY MILK FOAM BATH είναι προάγγελος της άνοιξης και του έρωτα.
Είναι ελαφρά λευκού χρώματος και  χάρη στο OLIVOLIO DONKEY MILK FOAM BATH η ημέρα ξεκινά με ένα χάδι. Πλούσιο σε υφή , χαρίζει μια μοναδική εμπειρία φροντίδας στο μπάνιο, αλλά και μετά από αυτό, αφού αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση απαλότητας, αναζωογόνησης και ενυδάτωσης. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται  ακόμα και την ευαίσθητη επιδερμίδα. Συμβάλλει στην αποτελεσματική ενυδάτωση της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ελαστική.
Κάνει πλούσιο αφρό και όλη η ηλιόλουστη γλυκύτητα του εισβάλει στο μπάνιο σας, πλημμυρίζοντάς το με ένα απαλό άρωμα για μια στιγμή σαγηνευτικής χαλάρωσης και απόλαυσης…..

Είναι σε υπέροχη συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια μας!

Για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το FOAM BATH σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.



OLIVOLIO MASSAGE OIL-ARGAN OIL




Από επιτυχημένο trend της σύγχρονης βιομηχανίας της ομορφιάς, έχουν μπει πια για τα καλά στη ρουτίνα καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας. Πολλές γυναίκες νομίζουν πως τα oils είναι μία καινούργια μόδα που προστέθηκε πρόσφατα στη λίστα με τις επιλογές μας για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Δεν ισχύει, όμως, αφού τα έλαια αποτελούν μέρος της περιποίησης των γυναικών για πάρα πολλά χρόνια και σε κάποιους πολιτισμούς για χιλιάδες χρόνια!
Τα έλαια περιποίησης προσφέρουν, χωρίς αμφιβολία, πολλαπλά οφέλη. Απολαμβάνουμε  τις μοναδικές αναζωογονητικές, καταπραϋντικές, αντιοξειδωτικές, επουλωτικές ακόμα και αντιγηραντικές τους ιδιότητες μέσα από καλλυντικές συνθέσεις και ελιξίρια ομορφιάς . Όταν όμως αποφασίζουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην «καθαρή» τους μορφή, θα πρέπει να τα γνωρίζουμε καλά και κυρίως να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητές τους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η OLIVOLIO, δημιούργησε τη σειρά MASSAGE OIL-ARGAN OIL. Στόχος της;

Να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη σε όλους τους τύπους δέρματος . Α! Και φυσικά να μας φτιάξει τη διάθεση, αφού μυρίζει καλοκαίρι.
Προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ χρησιμοποιείται ως προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Επιπλέον, το ARGAN OIL είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό λάδι .Το μοναδικό αυτό λάδι ενυδατώνει βαθιά και θρέφει το δέρμα. Όταν θερμανθεί αποκτά μια μορφή εκλεπτυσμένου ελαίου που απορροφάται εύκολα από το δέρμα και χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή και όψη, αφήνοντας παράλληλα ένα ελαφρύ άρωμα και μια αίσθηση εξωτικής περιποίησης! Ίσως νομίζετε πως είναι λιπαρό, κολλάει στα ρούχα, αφήνει λεκέδες, δεν ενυδατώνει επαρκώς, κοκ. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Το ARGAN OIL ενυδατώνει σε βάθος και δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα ή λιπαρότητα στο δέρμα. Απορροφάται ταχύτατα και εις βάθος, διατηρώντας την ενυδάτωση για μεγαλύτερο διάστημα.


Είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προστατεύοντας το δέρμα από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών. Επίσης, το ARGAN OIL, χάρη στη μικρή μοριακή δομή του, επιτρέπει τη γρήγορη απορρόφησή του από το δέρμα, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Στην κοσμητολογία, το λάδι ARGAN OIL είναι πασίγνωστο και για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες . Θα αποκτήσετε λεία, ενυδατωμένη και μεταξένια επιδερμίδα!!
Τα αποτελέσματά του είναι καταπληκτικά και θα σταθεί ένας πολύτιμος σύμμαχος στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε από την αντιαισθητική τραχιά όψη του δέρματός σας.

Το λάδι είναι διάφανο και έχει υπέροχο άρωμα, η δε συσκευασία του είναι μεγάλη και πολύ πρακτική!

Τρόπος χρήσης:

Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εντατική εβδομαδιαία θεραπεία ενυδάτωσης και περιποίησης.






Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Olivolio Cosmetics, έχει ως πρωταρχική αρχή την ομορφιά με σεβασμό στην υγεία της γυναίκας. Μας προσφέρει αψεγάδιαστα και φρέσκα σώματα με φυσική λάμψη και χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα. Τα προϊόντα τους είναι φυσικά, με βάση την ελιά και οι φόρμουλες τους είναι ήπιες, κατάλληλες για όλες τις επιδερμίδες!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Olivolio Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.olivolio.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου