Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

DEKAZ S.A review


DEKAZ S.A


Υπέροχα χείλη…


Μιλάμε, χαμογελάμε, τα σουφρώνουμε... Με τα χείλη μας επικοινωνούμε και τραβούμε πάνω τους τα βλέμματα και την προσοχή.
Η εκ φύσεως λεπτή επιδερμίδα από τη μια. Οι αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες από την άλλη, συνηγορούν στα ξηρά, σκασμένα χείλη που μας ταλαιπωρούν κάθε χρόνο ακόμα και τους ανοιξιάτικους μήνες. Η άνοιξη βάζει σε δοκιμασίες τα χείλη μας, τα οποία μένουν απροστάτευτα και αυτή την εποχή του χρόνου. Έτσι, μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα όπως ξηρότητα, κοκκινίλα, αίσθηση τραβήγματος, αφυδάτωση και, σε πιο προχωρημένη κατάσταση, σκασίματα ή και πληγές. H περιοχή γύρω από τα χείλη, όμως, είναι ευαίσθητη και για την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων, που όταν εμφανιστούν, δυσκολεύουν το μακιγιάζ και προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή μας.

Αναμφισβήτητα, είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου μας. Τα χείλη είναι επίσης μια περιοχή πολύ εκτεθειμένη και ευαίσθητη την οποία θα πρέπει να φροντίσουμε ιδιαίτερα, εφαρμόζοντας αρκετές φορές την ημέρα ένα προστατευτικό βάλσαμο, ενώ θα πρέπει να αποφεύγουμε το μάσημα των χειλιών και το γλείψιμο με το σάλιο που προσφέρει μεν στιγμιαία ανακούφιση, αλλά προκαλεί εντονότερη αφυδάτωση και σκασίματα. Σκάνε και ξεφλουδίζουν περισσότερο, γι’ αυτό και έχουν ανάγκη από έξτρα φροντίδα και ενυδάτωση. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα lip balm, το οποίο θα απλώνετε όσο συχνά χρειάζεται.

Με χρώμα, λάμψη και μεταξένια απαλότητα υποδέχεται την Άνοιξη η DEKAZ S.A. Όπως ακριβώς αρμόζει στην εποχή, όπως θέλουμε να φροντίσουμε τα χείλη μας, με βελούδινες υφές. Τόσο μοναδικά και όμορφα καλωσορίζει την νέα εποχή η DEKAZ S.A με τα νέο της REAL REBEL COLOUR PERFECT LIP BALM .





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία DEKAZ ιδρύθηκε το 1981 από τον Ανδρέα Χόνδρο και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες εταιρείες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στο χώρο της ελληνικής επικράτειας. Toν Ιούλιο του 2013 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.), δίνοντάς της τη δυνατότητα να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τους κλάδους δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται Ελβετικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα, OTC και συμπληρώματα διατροφής, κορυφαίων προδιαγραφών.

Για πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία φροντίζει συστηματικά για τη σωστή προώθηση των κορυφαίων Ελβετικών της προϊόντων, μέσω της ενημέρωσης δερματολόγων και πλαστικών ιατρών, με απώτερο στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των καταναλωτών. Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών Ελβετικών προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από τους δερματολόγους και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.






Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




REAL REBEL COLOUR PERFECT LIP BALM

(LIP BALM - ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ)




Τα χείλη, είναι μόνιμα εκτεθειμένα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.. Η επιδερμίδα στα χείλη είναι ιδιαίτερα λεπτή, άρα πιο ευάλωτη με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται έντονη ξηρότητα στις απότομες εναλλαγές - χαμηλή στους εξωτερικούς, υψηλή στους εσωτερικούς χώρους - της θερμοκρασίας. Και η κατάσταση χειροτερεύει όταν επιχειρούμε να «ξεφλουδίσουμε» τα σκασμένα χείλη, που καταλήγουν να ματώνουν και να ερεθίζονται.
Για να διατηρούνται λεία και απαλά τα χείλη έχουν ανάγκη από καθημερινή προστασία. Το ζητούμενο είναι να «σφραγίσουμε» τα φυσιολογικά, αποθέματα υγρασίας που υπάρχουν και ταυτόχρονα, να προσφέρουμε έξτρα θρέψη. Ενισχύουμε έτσι τον προστατευτικό φραγμό και βοηθάμε στη γρήγορη επούλωση τυχόν ερεθισμών.
Η καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας στα χείλη είναι απαραίτητη .Σιγουρευτείτε μόνον ότι γίνεται με τα κατάλληλα συστατικά για τη σωστή προστασία από την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς. Για τη φροντίδα των χειλιών απαιτούνται προϊόντα που προσφέρουν ενυδάτωση και παρέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά. 

Ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου, θα αναδομήσουν το δερματικό ιστό, θα βελτιώσουν την εμφάνιση των χειλιών και θα τα προστατεύσουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η ανάγκη λοιπόν για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα lip balm, τα προϊόντα, δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη. Η απαραίτητη φροντίδα θα τα διατηρήσει υγιή, θα τα προστατέψει από τη φθορά του χρόνου, ενώ το κατάλληλο μακιγιάζ θα τα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Καλό είναι όλα αυτά να τα προλαβαίνουμε με τη χρήση του REAL REBEL COLOUR PERFECT LIP BALM.

Το REAL REBEL COLOUR PERFECT LIP BALM είναι για δημιουργικές και γεμάτες ενέργεια προσωπικότητες που ξέρουν να απολαμβάνουν  τις καθημερινές δόσεις ευτυχίας.
Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζωογονεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.
Έχει δράση θρέψης και επιδιόρθωσης : Ένα ντουέτο από θρεπτικά έλαια και κερί μέλισσας που τροφοδοτεί, αποκαθιστά και προστατεύει μόνιμα τα αφυδατωμένα ή ξερά χείλη.
Προστατεύει, ανακουφίζει και αποκαθιστά τα σκασμένα χείλη και παρέχει καταπράυνση, προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα χείλη, χάρη στη σύνθεσή του, δίνει φυσική λάμψη.. Με υφή που δημιουργεί προστατευτικό φραγμό, προσφέρει άνεση και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Προστατεύει από τις επιθέσεις των καιρικών συνθηκών, ενυδατώνει την επιδερμίδα των χειλιών , επανορθώνει την ξηρότητα και τα σκασίματα και ανακουφίζει την ερεθισμένη επιδερμίδα. Αποτρέπει την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα και θα αποκτήσετε χείλη για φίλημα!! Ιδανικό για χρήση σε χειμερινά αλλά και σε καλοκαιρινά σπορ ,όπως επίσης και για την παραλία.

Το Real Rebel lip balm, έχει την απόχρωση του πράσινου της ελιάς, αλλά στη πραγματικότητα αντιδρά με τη χημεία του σώματος σου για να ενισχύσει και να τονίσει το δικό σου, φυσικό χρώμα των χειλιών. Αναβιώνει το φυσικό χρώμα των χειλιών μας για να δείχνουμε αμέσως νεότερες.
Κάνει τα χείλη μας πιο ζουμερά δίνοντάς τους μια γενναία δόση ενυδάτωσης. Ανακουφίζει και απαλύνει τα ξηρά, σκασμένα χείλη. Αυτό το λαχταριστό lip balm θα ντύσει τα χείλη μας με μια στρώση θρεπτικής ενυδάτωσης . Είναι απίστευτα ελαφρύ, αφήνοντας ένα απαλό αποτέλεσμα, αφού δεν κολλάει στα χείλη και ένα ευχάριστο, απαλό άρωμα. Για γυναίκες που ξέρουν ότι το να ζεις μια ήρεμη και απλή ζωή είναι το πρώτο βήμα για την ευτυχία. Ιδανικό για να αναδείξουμε την ευαίσθητη και ρομαντική μας πλευρά… Ποια θα αντισταθεί σε αυτό το lip balm?

Έχει εύκολη εφαρμογή και απορροφάται αμέσως  Είναι σε μορφή κραγιόν.
Είναι σε πολυτελή, κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας!


Οφέλη:


  • Φυσική περιποίηση και προστασία .
  • Κρεμώδης-ελαφριά σύνθεση .
  • Προλαμβάνει την αφυδάτωση των χειλιών. Ενυδατώνει την επιδερμίδα στα χείλη, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επούλωση των ερεθισμών.
  • Αφήνει το έντονο διακριτικό χρώμα των χειλιών μας.
  • Εξασφαλίζει λεία ,απαλή υφή , ιδανική, δηλαδή, βάση για να απλώνετε το κραγιόν της επιλογής σας.
  •  Είναι το τέλειο προϊόν για να ξεκουράσουμε τα χείλη μας από εκείνα τα ματ κραγιόν που ναι, είναι so in fashion, αλλά αφυδατώνουν τα χείλη.
  • Έχει εξαιρετικά μαλακή και μη κολλώδη υφή.
  •  Δεν χρειάζεται καν καθρέφτη για να τα απλώσεις! Είναι ίσως το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που μπορούμε να το απλώσουμε...με τυφλό σύστημα!

Αυτό το lip balm πλήρωσης θρεπτικών ουσιών είναι πιο θρεπτικό από ένα κλασικό βάλσαμο για τα χείλη.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες εφαρμογές.

Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.




Τρόπος Χρήσης:

Η συστηματική φροντίδα πρωί και βράδυ είναι το μυστικό για να απαλλαγούμε από τα ξηρά και σκασμένα χείλη. Τις πρωινές ώρες έχουμε πάντα στην τσάντα ή στο συρτάρι του γραφείου ένα ενυδατικό balm και φροντίζουμε να το ανανεώνουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Ενώ, το βράδυ πριν κοιμηθούμε το απλώνουμε στα χείλη και αφήνουμε να δράσει όλη νύχτα. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι κοιμόμαστε με το στόμα ανοιχτό είναι η αιτία που το επόμενο πρωί τα χείλη είναι ξηρά. Απλώνουμε λοιπόν το προϊόν χωρίς φειδώ.





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία DEKAZ S.A, έχει ως πρωταρχική αρχή την ομορφιά με σεβασμό στην υγεία της γυναίκας. Μας προσφέρει αψεγάδιαστα και φρέσκα πρόσωπα με φυσική λάμψη και χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα. Τα προϊόντα τους είναι φυσικά, με βάση την ελιά και οι φόρμουλες τους είναι ήπιες, κατάλληλες για όλες τις επιδερμίδες!  Αυτή η πρόταση της DEKAZ S.A ταιριάζει για Glamorous εμφανίσεις!!

Ευχαριστώ πολύ την DEKAZ S.A για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.dekaz.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου