Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Wet n Wild Greece review


Wet n Wild Greece


Το μακιγιάζ της Λαμπρής…..


Γειά σας Glamorous,

Ακόμα δεν έφυγαν οι γιορτές των Χριστουγέννων και το Πάσχα σχεδόν έφτασε. Το Πάσχα είναι μια όμορφη εποχή του χρόνου να γιορτάσουμε και να απολαύσουμε τις ομορφιές της φύσης. Αυτή την εποχή όπου κι αν πάτε στην Ελλάδα, παντού είναι όμορφα. Το Πάσχα , η κατανυκτική ατμόσφαιρα ενός Επιτάφιου σε στενά σοκάκια, ανάμεσα σε πετρόχτιστα σπίτια και η Ανάσταση στο προαύλιο μιας φρεσκοβαμμένης εκκλησίας χωρίς τη φασαρία της πόλης ανακατεύεται με τα αγριολούλουδα, η λύπη με τη μουσική και την έξαψη και τα έθιμα απλώνουν σε κάθε τόπο σκόνη μαγείας. Πάντως, όπου κι αν πάτε να θυμάστε ότι η Ανάσταση είναι γιορτή πανανθρώπινη με όλο το συμβολισμό της Άνοιξης, αλλά και όλων των ζωντανών της γης.
Ο καιρός είναι ανοιξιάτικος και η διάθεση μας παιχνιδιάρικη, το Πάσχα είναι κοντά και δεν πρέπει να παραμελήσετε το μακιγιάζ σας. Οι αλλαγές των χρωμάτων της άνοιξης κάνει την ρουτίνα ομορφιάς σας να φαίνεται διασκεδαστική. Μπορεί η Μεγάλη Εβδομάδα να μην ενδείκνυται για φαντεζί make up, όμως η Ανάσταση και η βραδιά που ίσως θα ακολουθήσει σε κάποιο κλαμπ απαιτεί κάτι ιδιαίτερο και ελκυστικό.
Έχετε ακόμα λίγες μέρες στην διάθεση σας, να αποφασίσετε τι θα κάνετε με την εμφάνιση σας και πώς θα πετύχετε ένα glamorous μακιγιάζ για το Πάσχα.
Οι γιορτινές ημέρες είναι εδώ για να σας θυμίσουν να αναδείξετε την πιο φωτεινή σας πλευρά και να τους εντυπωσιάσετε όλους και το Πάσχα!

Με κίνητρο την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς των γυναικών, η Wet n Wild Greece αναδεικνύει το μοναδικό προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας. Φορέστε τα καλά σας, βάψτε τα νύχια σας και συνεχίστε με το μακιγιάζ σας. Ακολουθείστε μερικές συμβουλές μακιγιάζ από την εταιρία Wet n Wild Greece για να λάμψετε την Ανάσταση..




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.
Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.

Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MEGAGLO CONTOURING PALETTE – CARAMEL TOFFEE Nr 750



Το contouring γίνεται εύκολο…


Το Πάσχα επιτέλους καταφθάνει και τρίβουμε τα χέρια μας καθώς ξέρουμε ότι μαζί του καταφθάνουν επίσης μέρες ευτυχίας, χαλάρωσης κι ευχάριστου χρόνου με τους δικούς μας ανθρώπους. Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή, τη μεγαλύτερη της Ορθοδοξίας, που σε συνδυασμό με τις ηλιόλουστες και ανθισμένες μέρες της Άνοιξης, δεν αποτελεί παρά ευκαιρία για μικρές εκδρομές κι αποδράσεις για μία χαρούμενη Λαμπρή.
Λίγο, πολύ, όλοι έχουμε κάνει τα πλάνα μας, ή τουλάχιστον ξέρουμε πώς θέλουμε να περάσουμε τις ημέρες αυτές. Ξέρουμε και τι θα χρειαστούμε όμως;
Όσες έχετε οργανώσει μία μίνι πασχαλινή απόδραση, σίγουρα θα σκέφτεστε το πακετάρισμα. Ξέρουμε όλες ότι η άνοιξη είναι δύσκολη περίοδος για να επιλέξετε τι θα πάρετε μαζί σας, αφού ο καιρός είναι απρόβλεπτος. Τα πράγματα ωστόσο είναι λίγο πιο εύκολα για το νεσεσέρ που πρέπει να πάρετε μαζί σας και να έχει όλα τα απαραίτητα κι όχι διάφορα περιττά που απλά πιάνουν χώρο και βαραίνουν τη βαλίτσα. Εκτός από κόκκινα αυγά, ρούχα για την Ανάσταση και τις λεπτομέρειες της Κυριακής του Πάσχα σκεφτείτε μεταξύ άλλων το μακιγιάζ θα στολίζουν το πρόσωπό σας.
Εξάλλου τα beauty trends για φέτος επιτάσσουν φυσικότητα, επομένως δεν χρειάζεστε πολλά προϊόντα μακιγιάζ. Αρκεστείτε στα παρακάτω και θα είστε καλυμμένες για τις μέρες που θα λείψετε.
Αν θέλετε το μακιγιάζ που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος πιστών με το κερί στο χέρι, τότε δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε με το παιχνίδι των «φωτοσκιάσεων».

Με το σύγχρονο προϊόν MEGAGLO CONTOURING PALETTE μπορούμε να βελτιώσουμε την δομή του προσώπου μας χωρίς να δείχνει υπερφορτωμένο, κάτι που το καθιστά εφαρμόσιμο και στις καθημερινές εμφανίσεις μας.
Η φωτοσκίαση είναι η διαδικασία του να ρίχνεις σκιές και φως, καλύπτοντας έτσι κάποια σημεία του προσώπου μας και αναδεικνύοντας κάποια άλλα. Για να τονίσουμε τα σημεία που θέλουμε, χρησιμοποιούμε ανοιχτά χρώματα που προσδίδουν φωτεινότητα και όγκο. Για να σκιάσουμε κάποια άλλα, χρησιμοποιούμε σκουρόχρωμες αποχρώσεις μειώνοντας τον όγκο, έτσι οι περιοχές αυτές δείχνουν μικρότερες. Περίπου ισχύει ότι και με τα ρούχα, τα σκουρόχρωμα μας αδυνατίζουν ενώ τα ανοιχτόχρωμα μας παχαίνουν. Σε γενικές γραμμές αν θέλετε να "υποβαθμίστε" μια περιοχή του προσώπου σας ώστε να μην φαίνεται θα πρέπει να την σκιάσετε, ενώ για την αναδείξετε θα πρέπει να την φωτίσετε.

Για να έχουμε ένα επαγγελματικό CONTOURING στο σπίτι μας, η Wet n Wild Greece δημιούργησε μια νέα παλέτα αποχρώσεων αποκλειστικά για να φωτίσουμε την επιδερμίδα μας. Αυτό το σετ είναι σχεδιασμένο για να σχηματίζει και να τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας δημιουργώντας εφέ αυθεντικής διάστασης.

Η χρήση τους είναι η εξής:


Βήμα 1: Σκίαση - Περίγραμμα

Χρησιμοποιούμαι ένα πινέλο για να απλώσουμε την σκούρα πούδρα στα πλαϊνά της μύτης και στις βαθουλώσεις που δημιουργούνται κάτω από τα μάγουλα. Για να τις βρείτε ρουφήξτε τα μάγουλα σας!!! Μπορούμε επίσης να την εφαρμόσουμε στο περίγραμμα της γνάθου, στο πηγούνι και στα περιμετρικά του προσώπου (στις άκρες των μαλλιών).

Βήμα 2:

Χρησιμοποιούμε ένα πινέλο και τινάζουμε ελαφρά την ανοιχτόχρωμη πούδρα πάνω από το περίγραμμα σκίασης που έχουμε ήδη απλώσει στα ζυγωματικά. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσουμε την πούδρα στην μύτη μας, στο πηγούνι και στο μέτωπο για να δώσουμε υγιή όψη στην επιδερμίδα μας.


Βήμα 3: Λάμψη

Απλώνουμε την ανοιχτόχρωμη πούδρα στο κέντρο του μετώπου, από την επάνω άκρη της μύτης έως την κάτω, μέχρι το κέντρο του πηγουνιού μας. Μπορούμε επίσης να την απλώσουμε στις κορυφές των ζυγωματικών. Αναμειγνύουμε  όλες τις πούδρες με το πινέλο μας.


Αναλυτικότερα:

• Χρησιμοποίησε τις αποχρώσεις ξεχωριστά ή ανάμιξε και συνδύασέ τες για να ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου.
• Απλά επέλεξε την απόχρωση σκίασης ή συνδύασε αποχρώσεις και άπλωσε κάτω από τα ζυγωματικά, κατά μήκος της μύτης ή του μετώπου, ή κάτω από το σαγόνι.
• Χρησιμοποίησε την απόχρωση highlighting για να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια και κάτω από τη γέφυρα της μύτης για ένα φυσικά τονισμένο ή ένα εντυπωσιακά γλυπτό look.
Λαξεύει και δίνει σχήμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου
Φωτοσκίαση μπορούμε να κάνουμε καθημερινά και εύκολα με αυτό το προϊόν, διότι όλα τους απλώνονται πολύ εύκολα και μας χαρίζουν μια φυσική όψη(και το καλό είναι ότι δεν φαίνεται καθόλου ότι έχουμε <<παίξει>> με ένα μαγικό τρόπο δημιουργώντας  την ψευδαίσθηση μιας πιο λεπτής μύτης, ενός πιο λεπτού προσώπου και πιο έντονων ζυγωματικών).

Η MEGAGLO CONTOURING PALETTE κάνει θαύματα……….

Είναι σε υπέροχη και πολύ πρακτική παλέτα ,κατάλληλη για την τσάντα μας.



COLOR ICON EYESHADOW TRIO Nr 381






Ο Μάιος κι ο Απρίλιος είναι οι μήνες των λουλουδιών και της ελπίδας. Η άνοιξη φθάνει στο αποκορύφωμά της, η φύση ανθίζει και μαζί οι προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο.
Η γιορτινή ατμόσφαιρα του Πάσχα ξυπνάει τη διάθεση και εντείνει την επιθυμία μας για μια ωραία και λαμπερή εμφάνιση. Ποια γυναίκα δεν θέλει να λάμπει τις γιορτές; Η ομορφιά είναι ο «απόλυτος» γιορτινός στόχος και το μέσο για να το πετύχετε, είναι  η σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα όπλα της φύσης και της Κοσμετολογίας.
Έξοδοι, πάρτι, εκδηλώσεις, δείπνα. Οι γιορτές μας βρίσκουν με γεμάτη ατζέντα και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, γεγονός που κάνει την ανάγκη να δείχνουμε άψογες ακόμη πιο έντονη. Οι τόσες συναναστροφές που προκύπτουν την εορταστική περίοδο απαιτούν από εμάς να είμαστε στα καλύτερά μας! Παράλληλα, η ατμόσφαιρα των εορτών που συνδυάζεται με τη λάμψη και τα φώτα αυξάνει τις απαιτήσεις για ομορφιά που ακτινοβολεί.
Θέλουμε να αναδείξουμε τον λαμπερό μας εαυτό και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν ξεχωριστές και αν είναι δυνατόν να γίνουμε και να φαινόμαστε νεότερες, μέσα σε μία μέρα! Έφτασε η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ιδιαίτερα μέσα στην περίοδο των εορτών.
Για να είμαστε τις φετινές γιορτές του Πάσχα πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας με συγγενείς και φίλους.

Σύμμαχός μας σε αυτή την γιορτινή αποστολή είναι αναμφισβήτητα μια παλέτα που περιλαμβάνει τα πάντα για ένα ολοκληρωμένο look στη στιγμή. Μία τέτοια παλέτα είναι και η COLOR ICON EYESHADOW TRIO Nr 381.

Όπως όλα τα παιχνίδια, όμως, έχει και αυτό τους «κανόνες» του. Tα χρώματα στις σκιές είναι προσωπική επιλογή και τίποτα δεν είναι απαγορευτικό, ειδικότερα όταν η ηλικία σας, δίνει το άλλοθι να πειραματιστείτε με εντυπωσιακές και έντονες αποχρώσεις, αρκεί, βέβαια, να αποφεύγετε τις υπερβολές.

H COLOR ICON EYESHADOW TRIO είναι μια εξαιρετικής σχεδίασης παλέτα από σκιές, που δημιουργεί συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, τονίζει, αναδεικνύει και δίνει εντυπωσιακό look ματιών –με χαμηλών τόνων, φυσική, αισθησιακή εμφάνιση. Ολες οι σκιές COLOR ICON EYESHADOW TRIO είναι σε μορφή σκόνης ,3 εναρμονισμένες αποχρώσεις σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το τέλειο make-up ματιών, για βλέμμα φυσικό, σας δίνουν μια ποικιλία που σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί τους. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Εγγυάται την πλήρη  ικανοποίηση από αυτό το προϊόν ομορφιάς. Κάθε παλέτα αποτελείται από σατινέ , και ιριδίζουσες διάφορες αποχρώσεις, προσφέροντας έντονη χρωματική απόδοση. Η ανάλαφρη και μεταξένια υφή της γλιστράει απαλά και παραμένει άψογη για ώρες...
Η παλέτα σκιές COLOR ICON EYESHADOW TRIO έχει φωτεινά χρώματα στους αγαπημένους τόνους των γυναικών. Όμορφα χρώματα στις αποχρώσεις του ροζ, εκρού αλλά και καφέ για ένα ολοκληρωμένο, τέλειο αποτέλεσμα .
Η παλέτα COLOR ICON EYESHADOW TRIO είναι αέρινη, δεν βαραίνει τα μάτια, ενώ παράλληλα συνδυάζει χρώμα και αποτέλεσμα, τονίζοντας τη φυσική μας ομορφιά. Αποχρώσεις και τόνοι λάμψης ρυθμιζόμενης έντασης μας επιτρέπουν να επιλέξουμε πόσο έντονο επιθυμούμε το αποτέλεσμα και μας χαρίζουν την ελευθερία να εκφράσουμε τη δική μας, λαμπερή προσωπικότητα….. εμπνευσμένα από την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα .

Το διπλό απλικατέρ της παλέτας, μάλιστα, κάνει την εφαρμογή εύκολη υπόθεση.

Όλες οι σκιές είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένες και προσφέρουν σταθερό χρώμα με ευπροσάρμοστη, άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή που παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα.
Είναι εύκολη στην εφαρμογή και πολύ πρακτική συσκευασία για να την έχουμε παντού μαζί μας!!!

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!



LARGE EYESHADOW BRUSH





Μπορεί αυτό το θέμα να μην διακρίνεται ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα για την πρωτοτυπία του και θα δεχτούμε αν αυτή είναι και μία δική σας σκέψη, καθώς κάθε χρόνο το ίδιο θέμα, αυτές τις ημέρες, φιγουράρει σε κάθε γυναικείο site ή περιοδικό.
Όμως, αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα, η ύπαρξή του έχει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, αφού και εσείς και εμείς ενδιαφερόμαστε, όχι μόνο τις πρώτες ημέρες της κάθε νέας σεζόν αλλά σχεδόν κάθε μέρα, να μάθουμε όλες τις νέες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς. Γιατί αυτή είναι η φύση μας, απλά, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Γιατί όλες θέλουμε να γνωρίζουμε ποια απόχρωση κραγιόν είναι η πιο hot αυτής της σεζόν και ποιες νέες τάσεις μπορούν να υιοθετηθούν ώστε να ανανεωθεί το look μας και να τονίσουμε την αυτοπεποίθησή μας.
Γιατί είμαστε γυναίκες!
Κάθε γυναίκα έχει ένα είδος μακιγιάζ που ξέρει ότι της πηγαίνει, εμπιστεύεται και εφαρμόζει πιστά κάθε πρωί πριν φύγει από το σπίτι.
Όσο ωραίο, όμως, να γνωρίζετε ποια χρώματα και υφές αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας, άλλο τόσο είναι να πειραματίζεστε με νέα trends αφού μόνο έτσι μπορείτε να ανακαλύψετε τη δυναμική που μπορεί να έχει το πρόσωπό σας.
Ας μη ξεχνάμε πως μακιγιάζ δε σημαίνει μόνο καλλωπισμός. Μπορεί, άνετα, να αποτελέσει μια δεξαμένη στην οποία μπορείτε να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας. 

Το μακιγιάζ είναι τέχνη και, όπως κάθε τέχνη, έχει τα δικά του κόλπα και «σύνεργα» …Τα Wet n Wild - πινέλα μακιγιάζ , θα σας βοηθήσουν, για ένα αποτέλεσμα που θα καταπλήξει.

Τα Wet n Wild - πινέλα μακιγιάζ ,είναι πινέλα για σκιές ματιών με ειδικά σχεδιασμένα για απόλυτη ακρίβεια και κομψό φινίρισμα! Τα πινέλα LARGE EYESHADOW BRUSH, είναι μια από τις πιο καινούριες και επαναστατικές μεθόδους για να απλώσετε το μακιγιάζ σας. Δημιουργούν ένα άψογο φινίρισμα με λίγες μόνο κινήσεις, απορροφώντας όσο το δυνατόν λιγότερο προϊόν!
Τα πινέλα μακιγιάζ LARGE EYESHADOW BRUSH ,διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τα πιο ευφάνταστα look με επαγγελματική ακρίβεια. Τα πινέλα μοιάζουν βγαλμένα κατευθείαν από τα νεσεσέρ των κορυφαίων make-up artists. Τα Wet n Wild - πινέλα μακιγιάζ είναι τα απόλυτα εργαλεία πολλαπλών χρήσεων με ένα μακρύ ή και κοντό σχήμα με απαλή υφή όπου απλώνουν και αναμιγνύουν powder ή cream σκιές ματιών, πούδρες προσώπου και υγρά ή κρεμώδη concealer στα πιο δυσπρόσιτα περιγράμματα του προσώπου. Οι τρίχες τους είναι πάρα πολύ πυκνές, και το αποτέλεσμα που δίνουν είναι full κάλυψης. Ιδιαίτερο μαλακό & πυκνό πέλος, είναι για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για ευαίσθητο δέρμα.

Η υψηλή ποιότητα, σε συνδυασμό με την μεταξένια, απαλή υφή και την λεπτή πυκνότητα χαρίζει άμεση πρόσφυση.
Φτιαγμένα από πολύ απαλό τρίχωμα υψηλής ποιότητας για να δημιουργούν ένα λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Τα πινέλα είναι πολύ όμορφα σε λευκό χρώμα και οι τρίχες παίζουν με το λευκό-ρόζ και είναι κατάλληλα για την τσάντα μας!!
Το LARGE EYESHADOW BRUSH θα σας καταπλήξει!!!



Πώς να Καθαρίσετε τα Πινέλα σας:

1.Τοποθετήστε τα πινέλα σε ζεστό νερό.
2.Απλώστε μια μικρή ποσότητα απαλό σαμπουάν και κάντε ελαφρές μαλάξεις και θα αρχίζει να βγάζει αφρό.
3.Ξεπλύνετε καλά κάτω από τρεχούμενο νερό. Θα παρατηρήσετε ότι το νερό αφήνει το πινέλο ακόμα χρωματισμένο απο την προηγούμενη εφαρμογή.
4.Συνεχίστε να ξεπλένετε μέχρι να μην βγάζει καθόλου χρώμα το πινέλο.
5.Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.



LASH RENEGADE MASCARA-E145A



Στην εποχή της εικόνας, τα μάτια είναι το κατεξοχήν μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω μας, γι’ αυτό και χρειάζονται τη φροντίδα μας. Η περιποίηση της περιοχής των ματιών αποτελεί μια από τις προτεραιότητες των γυναικών που θέλουν να προσέχουν την εμφάνισή τους. Τα μάτια είναι από τα μεγαλύτερα όπλα της γοητείας, αφού ένα βαθύ βλέμμα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.
Η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, που προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα, είναι η μάσκαρα. Το μυστικό “συστατικό” για ένα περιποιημένο, ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι φυσικά, μερικές στρώσεις από τη μάσκαρά σας, η οποία χαρίζει μήκος, όγκο και λάμψη στις βλεφαρίδες σας. Ακόμη κι αν προτιμάτε τα σχετικά φυσικά beauty looks, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκαρά σας για να αναδείξετε το βλέμμα σας και να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε να έχετε το αγαπημένο σας προϊόν συνεχώς στο νεσεσέρ σας, ώστε να πετυχαίνετε τα πιο λαμπερά μακιγιάζ όπου κι αν βρίσκεστε.
Ακόμα κι αν δεν είστε από τις κοπέλες που βάφονται καθημερινά, αποκλείεται να μη σας αρέσει να τονίζετε τις βλεφαρίδες σας για να κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο και «ξύπνιο». Εσείς πάλι που λατρεύετε το μακιγιάζ, θα έχετε δοκιμάσει κάθε μάσκαρα που κυκλοφορεί στην αγορά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα έχετε πειραματιστεί με ψεύτικες βλεφαρίδες.
Οι πλούσιες βλεφαρίδες φωτίζουν τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα.

Η μάσκαρα LASH RENEGADE MASCARA είναι για έκρηξη στον Όγκο ,αύξηση στο μήκος και την ένταση των βλεφαρίδων σου, χωρίς όριο. Οχι μόνο τονίσει, αλλά θα μετατρέψει τα μάτια σας σε «πρωταγωνιστές» του μακιγιάζ, δίνοντας ένταση, όγκο και θηλυκότητα στο βλέμμα. Είναι μια μάσκαρα για αξεπέραστο χρώμα και πλούσιο όγκο, ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας έντονο πλούσιο μαύρο χρώμα!

Ταυτόχρονα δείχνει τις βλεφαρίδες απίστευτα πυκνές και έντονες, χαρίζοντας ένας εξαιρετικά μεγάλο μήκος, έντονο και βαθύ αποτέλεσμα. Ευκολοφόρετη, ιδανική για κάθε εμφάνιση. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον όγκο των βλεφαρίδων αλλά και στο μήκος τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Προσφέρει όλα όσα θέλετε από μία μάσκαρα. Δίνει ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα. Αφήστε το βλέμμα σας να τα πει ολα με ενα βλέμμα που λέει πολλά.
Επιλέξτε τη μάσκαρα LASH RENEGADE MASCARA και χρησιμοποιήστε τη σωστά για να σας κοιτούν όλοι στα μάτια!
Με βουρτσάκι τελευταίας γενιάς που «αγκαλιάζει» ακόμη και τις πιο μικρές βλεφαρίδες και μια υπέροχη φόρμουλα που δίνει όγκο, καμπύλη, μήκος και ένταση, το ατίθασο look δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο.
Το πρωτοποριακό βουρτσάκι μεγιστοποιεί τις βλεφαρίδες αυξάνοντας την ένταση τους χάρη στο στρογγυλεμένο άκρο και προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο επιτρέποντας σου να φτάσεις με ευκολία μέσα στη γωνία του ματιού. Η νέα, πρωτοποριακή βούρτσα που διαθέτει είναι για ειδικές εργασίες … καλύπτει ιδανικά κάθε βλεφαρίδα με παχιά στρώση μάσκαρα, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα και εξαιρετική βελτίωση της εμφάνισης.
Αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες σας με την τρυφερότητα που τους αξίζει, και τυλίγεται γύρω από ολόκληρη την γραμμή των βλεφαρίδων σας χωρίς να τις κολλάει.


Για μάτια που ξεχωρίζουν!

Αναλυτικότερα:


  • Smudge-proof.*
  • Δεν μουτζουρώνει.
  • Οφθαλμολογικά ελεγμένη.
  •  Ασφαλής για χρήση με φακούς επαφής.
  • Δεν περιέχει γλουτένη και αρώματα.


*Η διαφορά από μία water proof μάσκαρα είναι πως, η wateproof είναι πιο ανθεκτική στα δάκρυα και στο νερό γι’ αυτό ενδείκνυται περισσότερο για κολύμπι. Μία Smugde proof μάσκαρα είναι πιο ανθεκτική στον ιδρώτα και στη λιπαρή επιδερμίδα γύρω από τη περιοχή των ματιών. Γι’ αυτό και ενδείκνυται περισσότερο για περιβάλλοντα με υψηλή θερμοκρασία ή αρκετή υγρασία.

 Είναι πολύ μοντέρνα και παιχνιδιάρικη συσκευασία!

Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε πάντα τη μάσκαρα σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες χωρίς υπολείμματα ή έλαια από το ντεμακιγιάζ. Διαφορετικά, θα κάνει κόμπους, θα ξεθωριάσει γρήγορα ή θα μας μουντζουρώσει.
Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων. Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι ή με το ειδικό ντεμακιγιάζ ματιών .



MEGALAST LIQUID CATSUIT MATTE LIPSTICK-REBEL ROSE Nr 924




Η ομορφιά και η περιποίηση είναι δύο λέξεις απόλυτα συνυφασμένες με τη φύση της γυναίκας και την επιθυμία της να νιώθει, αλλά και να είναι όμορφη. Κάνουμε ένα μικρό ταξίδι σε άλλες δεκαετίες και βαδίζουμε σε ασπρόμαυρες ταινίες, όπου τα χείλη των γυναικών ξεχώριζαν και ξεσήκωναν τα πλήθη.
Αναμφισβήτητα, μπροστά από τη μεγάλη οθόνη και πίσω από τον φωτογραφικό φακό συναντήσαμε προσωπικότητες και περσόνες που ηγήθηκαν της μόδας, την ξεπέρασαν και φρόντιζαν να αναδεικνύουν κάτι από το δικό τους style και χαρακτήρα.
Το κραγιόν είναι αναμφισβήτητα  ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των γυναικών.  Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει αγοράσει ποτέ και που να μην έχει ξοδέψει αρκετά ώστε να βρει το ιδανικό για τα δικά της χείλη.  Επιπλέον, αποτελεί βασικό στοιχείο του μακιγιάζ και για πολλές κυρίες είναι μέρος της καθημερινής τους εμφάνισης.

Το κραγιόν, είναι το προϊόν που αποδεδειγμένα αγοράζουν κατά πλειοψηφία οι γυναίκες και μάλιστα δε διστάζουν να ξοδέψουν αρκετά, ώστε να βρουν το ιδανικό για τα δικά τους χείλη. Το κραγιόν είναι το απαραίτητο προϊόν για κάθε εντυπωσιακό μακιγιάζ και ακριβώς γι’ αυτό υπάρχουν αρκετές γυναίκες, μία εκ των οποίων είμαι κι εγώ, οι οποίες νιώθουν γυμνές αν βγουν χωρίς να δώσουν λίγο χρώμα στα χείλη τους. Αναμφισβήτητα το κραγιόν είναι το αγαπημένο καλλυντικό των γυναικών και βρίσκεται καθημερινά σε όλες τις τσάντες. Άλλωστε όποια γυναικεία τσάντα και να κοιτάξει κανείς, όλο και ένα δύο κραγιόν θα βρει μέσα. Αυτό όμως που προβληματίζει τις περισσότερες γυναίκες είναι ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας τους και ποιες από αυτές είναι της μόδας.
Η φετινή άνοιξη μας θέλει φλογερές χαρίζοντας μας το MEGALAST LIQUID CATSUIT MATTE LIPSTICK.

Το MEGALAST LIQUID CATSUIT MATTE LIPSTICK-REBEL ROSE Nr 924 είναι θηλυκό ,σέξι και κάνει ζουμερά χείλη. Αυτό το κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση. Να κάνει ένα βαρετό σύνολο να δείχνει φοβερό και μία άχρωμη επιδερμίδα λαμπερή και υγιή.
Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες. Ένα νέο ματ κραγιόν για τα χείλη, μια ελαφριά φόρμουλα με πολύ μεγάλη διάρκεια και εύκολη εφαρμογή για ένα έντονο, διαρκές αποτέλεσμα που δεν στεγνώνει τα χείλη. Υγρή υφή που γλιστράει στα χείλη και μεταμορφώνεται σε ματ φινίρισμα με πολύ πλούσιο χρώμα, μεγάλης διάρκειας. Είναι πλούσιο σε χρώμα, δεν αφήνει ενοχλητικές «στάμπες» στις επιφάνειες που αγγίζουν τα χείλη.
Απλώνεται εύκολα πάνω στα χείλη και διαρκεί ακόμα και μετά από ώρες. Η φόρμουλα του ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη, ενώ η μεγάλη γκάμα 7 χρωματικών αποχρώσεων εγγυάται ότι θα βρεις τον τόνο που σου ταιριάζει. Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα. Αυτή η σειρά κραγιόν ενώνει την υψηλή κάλυψη και τη διασπορά χρώματος με μία μόνο εφαρμογή και μια ανάλαφρη αίσθηση πούπουλων στα χείλη. Η κρεμώδης υφή του είναι μακράς διαρκείας και δεν στεγνώνει τα χείλη.
Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της λόγο να λατρέψει αυτό το κραγιόν για τα χείλη της. Το MEGALAST LIQUID CATSUIT MATTE LIPSTICK-REBEL ROSE Nr 924  προκαλεί αισθησιασμό και εκπέμπει αυτοπεποίθηση!

Το MEGALAST LIQUID CATSUIT MATTE LIPSTICK-REBEL ROSE Nr 924 είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ.


Αναλυτικότερα:


  • Η ελαφριά φόρμουλα προσφέρει ακρίβεια, απόδοση και πλούσιο, έντονο χρώμα που δεν στεγνώνει τα χείλη.
  •  Η φόρμουλα περιέχει παράγοντες που δημιουργούν μια χαρακτηριστική μεμβράνη που λειαίνει τα χείλη για ένα άνετο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.
  •  Περιέχει παράγωγα macadamia για επιπλέον ενυδάτωση και βιταμίνη Ε που συμβάλλει στη βελτίωση της υφής των χειλιών.
  • Χωρίς αρώματα και γλουτένη.
  • Cruelty-Free.



Αυτό το κραγιόν σάπιου μήλου θα σας παρασύρει με τους τρελούς ρυθμούς ζωής.
Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν.


Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Wet n Wild Greece μας δίνει την ευκαιρία να επιλέξουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας προϊόντα ομορφιάς που θα είναι πολυτελή, πολύχρωμα, γεμάτα υπέροχα αρώματα και μοναδικό design. Θα διαλέξουμε την  επιτομή της πολυτέλειας. Η τελειότητα στην υπηρεσία της ομορφιάς...Τα προϊόντα Wet n Wild Greece έχουν ξεχωρίσει και επιλέξει πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα τους έχουν ποιότητα με καταπληκτική λάμψη και με εξαιρετική συμπεριφορά .


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Wet n Wild Greece για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα Wet n Wild Greece τα βρίσκετε εδώ:http://www.skourascosmetics.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου