Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Organic Brands review


Organic Brands



Γειά σας Glamorous,

Έφτασε η εποχή που αρχίζουμε σταδιακά να αφαιρούμε τα βαριά ρούχα και να εκθέτουμε ολοένα περισσότερο το σώμα μας στον ήλιο… ήρθε η Άνοιξη και τα μπουφάν σιγά σιγά θα γίνουν ζακέτα και από ‘κει που μετράγαμε σοκολάτες δίπλα στο τζάκι, δοκιμάσαμε το πρώτο παγωτό. Και μόνο που ξέρουμε ότι η άνοιξη κάνει τα λουλουδένια της βήματα, και τα δέντρα αρχίζουν σιγά-σιγά να «πλημμυρίζουν» με χρώματα και αρώματα, είναι αρκετά για να μας κάνουν να βγούμε από την χειμερία νάρκη μας και να φωνάξουμε «επιτέλους άνοιξη!»
Λίγο ο ήλιος και η αύρα της άνοιξης και ξεζουμίζουμε την κάθε μέρα που περνάει. Έτσι είναι φίλοι μου η άνοιξη. Είναι ο καιρός που κοιτάς πίσω και το μόνο που πρέπει να σας μένει είναι το χαμόγελο και τις πίκρες να τις πετάς στον κάδο της βαρυχειμωνιάς.
Έχει μια δική της ομορφιά η Άνοιξη. Ξυπνάς σιγά σιγά από τη χειμερία νάρκη, νιώθεις ανανεωμένος, γεμάτος ενέργεια και αισιοδοξία. Τα προβλήματα, αν και συνεχίζουν να υπάρχουν, φαίνονται έστω και λίγο πιο μικρά κι η απογοήτευση δίνει χώρο στην ελπίδα.

Η διάθεσή μας σταδιακά βελτιώνεται και θέλουμε να είμαστε συνεχώς έξω, να βολτάρουμε στην παραλία, να πίνουμε κρύο καφέ, να λιαζόμαστε στα παγκάκια και να ονειροπολούμε . Σύντομα θ’ αφήσουμε στην άκρη το βαρύ μας παλτό, το κασκόλ και τις μπότες και θα αρχίσουμε να παρατηρούμε τα συνολάκια που φορούν οι γύρω μας. Είναι ο καιρός που κάνουμε αλλαγές ακόμα και στα προϊόντα ομορφιάς…

Και αυτή την χαρούμενη εποχή τα Organic Brands μας συντροφεύουν και μας δίνουν τις δικές τους προτάσεις για να είμαστε και αυτή την εποχή ,ανανεωμένες!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Όνειρο τους... να δημιουργήσουνε το πιο αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα με φυσικά και πιστοποιημένα οργανικά καλλυντικά στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης!
Είναι μία ομάδα νέων που αποφασίσανε να συνεργαστούνε και να επενδύσουνε στη χώρα τους.
Προσπαθούνε να εξελίσσονται συνεχώς και να μπορούνε επάξια να συγκριθούνε με τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα καλλυντικών του εξωτερικού! Ταξιδεύουνε, δοκιμάζουνε και ανακαλύπτουνε τα καλύτερα Φυσικά & Βιολογικά καλλυντικά από αναγνωρισμένες εταιρείες όλου του πλανήτη στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Τους έχουν εμπιστευτεί κορυφαίες εταιρείες Πιστοποιημένων Βιολογικών Καλλυντικών από όλο τον κόσμο!

Το www.organicbrands.gr προσφέρει Φυσικά & Οργανικά πιστοποιημένα καλλυντικά, που αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς χρήση parabens ή άλλων επιβλαβών ουσιών, χωρίς συνθετικές χρωστικές και συνθετικά αρώματα. Οι πρώτες ύλες τους δεν προέρχονται από ορυκτέλαια ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Moroccan Natural-African Liquid Black Soap

(100% Φυσικό Μαύρο Υγρό Αφρικανικό Σαπούνι)



Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα ανοιξιάτικο ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.
Η άνοιξη προσφέρεται για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.  Αλλά λίγο η δουλειά που δεν μας αφήνει χρόνο για «μικρές πολυτέλειες», λίγο το τρέξιμο της ημέρας που μας αφήνει κατάκοπες...το μόνο που θέλουμε είναι είτε να κάνουμε γρήγορα ντους το πρωί για να φύγουμε τρέχοντας ή να κάνουμε γρήγορα το βράδυ μπάνιο για να πέσουμε για ύπνο.

Το καθημερινό μπάνιο είναι απαραίτητο όχι μόνον για την σωστή φροντίδα του δέρματος, αλλά και για καλή υγιεινή.  Η φύση μας έχει προικίσει με ένα πολύτιμο «περιτύλιγμα», την επιδερμίδα. Οφείλουμε να τη διατηρούμε σε καλή κατάσταση, να την προστατεύουμε και, κυρίως, να τη βοηθάμε να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις για τις οποίες η φύση δεν έχει προνοήσει. Αρκεί να σκεφτούμε πως η επιδερμίδα δεν είναι... γενετικά προγραμματισμένη να ανέχεται καθημερινά στην επιφάνειά της στρώσεις μακιγιάζ, καυσαέρια, ρύπους ή τον καπνό του τσιγάρου μας. Οι... «φύσει απρόβλεπτες» αυτές καταστάσεις την εμποδίζουν να λειτουργήσει φυσιολογικά, να αναπνεύσει, να ανανεωθεί. Γι’ αυτόν το λόγο ο καθαρισμός θεωρείται απ’ όλους τους ειδικούς το σημαντικότερο μέρος της καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας.

Ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα μας είναι το Moroccan Natural-African Liquid Black Soap.

Το Moroccan Natural-African Liquid Black Soap είναι υγρό καθαριστικό σώματος ,προσώπου και μαλλιών με ήπια αντισηπτική δράση. Έχει υγρή μορφή, άρα είναι εύκολο στη χρήση. Περιέχει ήπια μαλακτικά και ενυδατικά συστατικά τα οποία προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό και περιποίηση της επιδερμίδας.

Το Moroccan Natural-African Liquid Black Soap είναι ένα πλούσιο, ενυδατικό προϊόν καθαρισμού με ωραίο άρωμα, αρκετά απαλό για καθημερινό πλύσιμο της επιδερμίδας μας….. Ο απαλός αφρός του τυλίγει το σώμα και τις αισθήσεις ενώ το Αφρικάνικο Μαύρο Σαπούνι προέρχεται από τη Δυτική Αφρική και αποτελεί μια φυσική πηγή βιταμίνης Α, Ε και σιδήρου. Έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην Γκάνα και τη Νιγηρία. Οι μέθοδοι και τα μυστικά της παραγωγής του έχουν περάσει από γενιά σε γενιά για να κρατήσουν αυτή τη ''συνταγή'' όσο πιο κοντά γίνεται στη μητέρα φύση.
Η σύνθεσή το καταστούν  ιδανικό για ένα χαλαρωτικό μπάνιο...
Δημιουργεί ικανοποιητικό αφρό που είναι εύκολο να απλώσουμε και μετά να ξεβγάλουμε, αφήνοντας την επιδερμίδα μας µε µια αίσθηση καθαριότητας, απαλότητας και μεταξένιας υφής!!!

Συμπυκνώνει τις πιο δραστικές και αντιοξειδωτικές ουσίες της φύσης. Απολαύστε μια νέα εμπειρία ντους με τον απίστευτα αναζωογονητικό πλούσιο αφρό του African Liquid Black Soap.


Αναλυτικότερα:

  • Ενυδατώνει και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
  • Η βιταμίνη Α ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.
  •  Τα αντιοξειδωτικά από τις βιταμίνες βοηθούν στην πρόληψη των ελευθέρων ριζών, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση.
  • Καταπολεμά δραστικά την ακμή και μαύρα στίγματα.
  •  Αντι-βακτηριακή σύσταση,  ισορροπημένο pH και απόλυτα ασφαλές για μαλακή επιδερμίδα.
  • Αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ του προσώπου.
  • Το μαύρο σαπούνι διατηρεί τα φυσικά λίπη της επιδερμίδας και του τριχωτού της κεφαλής και προστατεύει από την ξηρότητα. Διπλασιάζει τον όγκο των μαλλιών, τους χαρίζει κίνηση και αντικαθιστά μοναδικά το σαμπουάν σας.
  • Εξαλείφει τους ερεθισμούς του δέρματος, όπως εξανθήματα, σημάδια κ.ά
  • Αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια, λεία, φρέσκια ​​και καθαρή. Ενυδατώνει ενώ καθαρίζει.

·       Ήπιο προϊόν, σε συσκευασία με δοσομετρητή.Ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια.
Η υπερσυμπυκνωμένη σύνθεσή του το καθιστά εξαιρετικά οικονομικό.

100% φυσικό μαύρο αφρικανικό σαπούνι!
100% φυσική σύσταση χωρίς parabens, προσθήκες αρωμάτων ή τεχνητά χρώματα.


Τρόπος χρήσης:

Πρόσωπο και Σώμα-Βρέξτε την επιδερμίδα σας με λίγη ποσότητα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός.
Ξεπλύνετε με νερό.

Σαμπουάν-Συνιστάται για όλα τα μήκη μαλλιών.
Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και κάντε μασάζ μέχρι να δημιουργήσετε πλούσιο αφρό.
Ξεπλύνετε καλά.



Soutree-Rejuvenating Body Oil

(Ενυδατικό, Αντιγηραντικό Έλαιο Σώματος)


Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητη η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν την εαρινή περίοδο, το σώμα μας μπορεί να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να μη βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα.
Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.
Πρώτα από όλα το δέρμα, είναι εκτεθειμένο σε κάθε λογής εξωτερικές επιθέσεις. Το πλύσιμο, η επαφή με συνθετικά υφάσματα, η τριβή με τα ρούχα, ο κλιματισμός, η αποτρίχωση, ο ήλιος και ο αέρας είναι μόνο μερικές από τις «επιθέσεις» που δέχεται το δέρμα μας καθημερινά. Κάθε μέρα η επιδερμίδα εξασθενεί, χάνει ένα μέρος από το υδρολιπιδικό φιλμ που την προστατεύει, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.
Επίσης, ένας άλλος εχθρός του δέρματος είναι ο χρόνος που περνάει. Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας γερνάει, χάνει την σφριγηλότατα και την ελαστικότητά του. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας ,τη βοηθάει να διατηρείται φωτεινή και νεανική. Χωρίς νερό τα κύτταρα της αφυδατώνονται και την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη. Φανταστείτε το δέρμα μας σαν ένα λουλούδι χωρίς νερό που χάνει τη ζωντάνια του και μαραίνεται. Όταν το δέρμα «διψάει» φαίνεται θαμπό και άγριο κι εμείς κουρασμένες και γερασμένες, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

H ενυδάτωση της επιδερμίδας, αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική και όμορφη επιδερμίδα!!!

Αν θέλετε η επιδερμίδα σας να ξαναβρεί τη ζωντάνια της, το Soutree-Rejuvenating Body Oil θα βοηθήσει στην αποκατάσταση αυτής της ισορροπίας !!!

To Soutree-Rejuvenating Body Oil  είναι ένα νέο καταπληκτικό προϊόν, θρεπτικό ενυδατικό αντιγηραντικό έλαιο, με έντονη αναγεννητική δράση. Προσφέρει αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική του ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα. Eίναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για την επιδερμίδα, που απορροφάται εύκολα, για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές από έλαιο σουσαμιού με εκχύλισμα manjistha και έλαιο βερίκοκου ψυχρής έκθλιψης, βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος . Περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων brahmi, bala και shatavari βιολογικής καλλιέργειας, χαρίζοντας στην επιδερμίδα ενυδάτωση και φυσική λάμψη ενώ αποτρέπουν την δημιουργία πρόωρων ρυτίδων, βοηθά πάρα πολύ, ώστε το ώριμο δέρμα να ξαναποκτήσει τη φρεσκάδα του. Οι υψηλές ενυδατικές ιδιότητες και είναι ιδανικό και για τις ώριμες και "ταλαιπωρημένες" επιδερμίδες.

Αντιμετωπίζει την ξηρότητα της επιδερμίδας. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχει θρεπτικά συστατικά. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο σώματος. Ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί άμεσα, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα. .

Έτσι το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες, είναι ένα απλό μασάζ σε πρόσωπο και σώμα κατά την εφαρμογή.
Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας! Κατάλληλο για γυναίκες & άντρες.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στο σώμα σας κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το καλοκαίρι εφαρμόστε το πριν το ντουζ για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να το απορροφήσει.
Το χειμώνα εφαρμόστε το σαν έλαιο για μετά το μπάνιο.



Laboratoire Altho- Vanilla Infused Shea Butter
(Βούτυρο Καριτέ με Εκχύλισμα Βανίλιας)



Το δέρμα μας υπακούει, όπως και το σώμα μας κάνει το ίδιο στις εναλλαγές του περιβάλλοντος και των εποχών. Αυτό το επιτυγχάνει συνήθως με επιτυχία, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που αυτή η προσαρμογή δεν είναι εφικτή στον απόλυτο βαθμό.
Η άνοιξη είναι η εποχή του χρόνου με τις περισσότερες εναλλαγές σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος και την ίδια στιγμή την ξηρή συνήθως ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, όπως προκύπτει από την προσπάθεια μας ακόμα να το κρατήσουμε ζεστό. Οι συνθήκες αυτές καθιστούν το δέρμα μας πιο ευαίσθητο και ξηρό. Πολλοί δεν το γνωρίζουν, όμως το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα εξίσου―κάποιες φορές  περισσότερο―από τη ζέστη. Για αυτό η βαθιά ενυδάτωση θα πρέπει να είναι η βασική μέριμνά μας για τους ανοιξιάτικους μήνες.

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.
Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας. Την άνοιξη η ενυδάτωση αποτρέπει την αφυδάτωση και επιτρέπει την προστασία από τις φθορές που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος.

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και το Laboratoire Altho- Vanilla Infused Shea Butter είναι η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση που έρχεται να δώσει τη λύση της αφυδατωμένης επιδερμίδας..

Το Laboratoire Altho- Vanilla Infused Shea Butter και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος και δρα πιο εντατικά σε σχέση με το γαλάκτωμα ή την κρέμα σώματος. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.
Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης. Το Βούτυρο Καριτέ έχει εκπληκτικές αναζωογονητικές ιδιότητες και φροντίζει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. 
Το Laboratoire Altho Vanilla Infused Shea Butter είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Βανίλιας και θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας το υπέροχο διακριτικό και αναζωογονητικό άρωμά της! Το Βούτυρο Καριτέ είναι ένα από τα ιδανικότερα έλαια για βαθιά ενυδάτωση. Ενισχύει τον συνδετικό ιστό της επιδερμίδας και παρέχει αντοχή και ελαστικότητα.
Είναι πλούσιο σε βιταμίνες που θρέφουν το δέρμα και το διατηρούν απαλό και ενυδατωμένο. Χάρη στο φυσικό αντηλιακό φίλτρο που περιέχει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει την επιδερμίδα!

Δεν αντικαθιστά το αντηλιακό , ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά παρέχει μία φυσική προστασία και ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας! Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό της άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα!!



Αναλυτικότερα:


  • Είναι ιδανικό για την ξηρή επιδερμίδα καθώς ενυδατώνει, θρέφει και αναγεννά τους κατεστραμμένους ιστούς τους δέρματος.
  • Διαθέτει πλούσια σύσταση με μοναδικές αναπλαστικές, ενυδατικές και θρεπτικές  ιδιότητες.
  • Είναι εξαιρετικό για την αναπλαστική φροντίδα του προσώπου!
  •  Ιδανικό για την καταπολέμηση της ψαλίδας στα μαλλιά καθώς θρέφει σε βάθος και ενυδατώνει τα μαλλιά.
  • Για τα ταλαιπωρημένα χέρια και τα σκασμένα χείλη!
  • Για εξαιρετικό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα!


Πολλαπλές χρήσεις του Shea Butter!

  • Το βράδυ ως μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης!
  • Σε νύχια και πετσάκια για να είναι πιο δυνατά, υγιή και λαμπερά!
  • Χτενίστε τα φρύδια σας με μια μικρή ποσότητα για να τα «τιθασεύσετε» και να τα κρατήσετε περιποιημένα όλη την ημέρα!
  • Ως καταπραϋντικό για την αφυδατωμένη επιδερμίδα μετά την έκθεσή σας στον ήλιο!
  • Για βαθιά ενυδάτωση, απλώστε σε χέρια και πόδια πριν τον ύπνο και καλύψτε τα με γάντια ή κάλτσες!
  • Αναμείξτε το με 1-2 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο και απολαύστε ένα υπέροχο μασάζ!
  • Απλώστε μια λεπτή στρώση στα σημεία που θα βάλετε άρωμα για να επιμηκύνετε την διάρκειά του!
  • Για βαθιά ενυδατωμένα και απαλά χείλη χρησιμοποιείστε το ως lip balm!
  • Εάν είστε έγκυος απλώστε στην κοιλιά για να μειώσετε και να αποτρέψετε την δημιουργία ραγάδων!


Το Βούτυρο Καριτέ έχει αντι-βακτηριακές και επανορθωτικές ιδιότητες!

  • Προσφέρει αντιγηραντική προστασία και βοηθά στην διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας!
  • Καταπραΰνει από ερεθισμούς!
  • Βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος!
  • Αποτελεί την τέλεια θεραπεία για τη βελτίωση της όψης των ραγάδων και προλαμβάνει από την εμφάνιση νέων.
  • Λειτουργεί υπερ-ενυδατικά και θεραπευτικά στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.
  • Με την καθαριστική του δράση, εισχωρεί στους πόρους και διώχνει τους ρύπους και τη λιπαρότητα επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνεύσει.  Για το λόγο αυτό μπορεί άνετα να αντικαταστήσει με επιτυχία το γαλάκτωμα καθαρισμού του προσώπου σας!
  • Χρησιμοποιείται ως after sun για ανακούφιση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο!


Εχει υπέροχο άρωμα που σε ταξιδεύει και είναι σε όμορφη συσκευασία, πρακτική για να την έχουμε όλες τις ώρες μαζί μας….


Τρόπος χρήσης:

·       Τρίψτε λίγο βούτυρο καριτέ στις παλάμες σας για να λιώσει και εφαρμόστε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα.  Κάνετε απαλό μασάζ έως ότου απορροφηθεί εντελώς.
·       Ζεστάνετε λίγο βούτυρο καριτέ στα χέρια σας και περάστε αγγίζοντας απαλά τα μαλλιά σας για να τους δώσετε λάμψη. Χρησιμοποιήστε το ως θεραπεία για πολύ ξηρά μαλλιά.




Beauty Made Easy -Lip Balm RASPBERRY

(Βάλσαμο Χειλιών)




Δώσε γεύση στα χείλη σου…


Ακόμη και την άνοιξη τα χείλη μας χρειάζονται αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση! Τα ενυδατωμένα και περιποιημένα χείλη είναι κάτι που όλοι θαυμάζουν και επιθυμούν. Τα χείλη αποτελούν ένα από τα σημεία προσοχής στο πρόσωπο μιας γυναίκας και χρήζουν κατάλληλη περιποίηση, όλους τους μήνες. Τα χείλη είναι πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο. Τα χρησιμοποιούμε για να μιλάμε, να αισθανόμαστε, να τρώμε, να φιλάμε και να γελάμε. Είναι σύμβολο ομορφιάς και αισθησιασμού. Γι' αυτό και η περιποίησή τους είναι τόσο σημαντική.

Η καθημερινή ενυδάτωση αποτελεί ένα από τα βασικά βήματα καθημερινής περιποίησης των χειλιών. Τα χείλη, εν αντιθέσει με το υπόλοιπο πρόσωπο, δεν έχουν σμηγματογόνους αδένες, γεγονός που τα καθιστά εύθραυστα και χρειάζονται μια ασπίδα προστασίας ενάντια στον αέρα και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η επιδερμίδα στα χείλη μας είναι τόσο μαλακή και λεπτή που τα αιμοφόρα αγγεία που τη διαπερνούν μπορεί να είναι ορατά. Αυτό είναι που δίνει στα χείλη μας κόκκινο χρώμα. Επίσης, η κεράτινη στιβάδα, που προστατεύει την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος, είναι πολύ λεπτή στα χείλη μας. Συνεπώς, τα χείλη μας εξαρτώνται από τη φροντίδα και την προστασία που τους παρέχεται.
Η σωστή καθημερινή ενυδάτωση προλαμβάνει την ξηρότητα και τυχόν σκασίματα, ενώ θρέφει και ανακουφίζει το δέρμα. Το δέρμα το χειλιών παραμένει μαλακό, αναδεικνύοντας το σχήμα τους.
Η ανάγκη λοιπόν για προστασία και εντατική ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και φέρνει σε πρώτη ζήτηση τα lip balm, τα προϊόντα, δηλαδή, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν τα χείλη.
Μέχρι τώρα, είχαμε συνηθίσει τα lip balms ως ένα αναγκαίο μεν, απλό και βαρετό δε προϊόν περιποίησης. Όλες είχαμε από ένα αλλά δεν του δίναμε και ιδιαίτερη σημασία. Το πετούσαμε μέσα στο νεσεσέρ μας, στο συρτάρι μας, βαθιά στη τσάντα μας και όποτε αισθανόμασταν τα χείλη μας ξηρά και σκασμένα ψάχναμε να το βρούμε. Εντάξει υπήρχαν βέβαια και οι εξαιρέσεις, όμως ήταν λίγες. 

Και ξαφνικά έρχεται η Beauty Made Easy με ένα lip balm εντελώς διαφορετικό από αυτά που είχαμε συνηθίσει.

Τα Beauty Made Easy -Lip Balm RASPBERRY προσφέρει άμεση θρέψη και ενυδάτωση στα αφυδατωμένα και σκασμένα χείλη. Τα συστατικά του έχουν επιλεχθεί για να δρουν συνεργιστικά στην άμεση ανακούφιση και ανασύσταση της επιδερμίδας στα χείλη και ταυτόχρονα να προστατεύουν με φυσικό τρόπο από την UVA & UVB ακτινοβολία και τις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες. Δεν περιέχει χρώμα, έτσι είναι κατάλληλο και για άνδρες. Περιέχει το πατενταρισμένο συστατικό Vitaskin E το οποίο προέρχεται από το έλαιο raspberry και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι βοηθάει σημαντικά στην αντιμετώπιση και μείωση των βλαβών τις επιδερμίδας. Επιπλέον, το έλαιο raspberry είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, καροτίνη και μεταλλικά στοιχεία όπως κάλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο.
H ειδική formula φροντίδας αποτρέπει το σκάσιμο των χειλιών, προσφέρει απαλότητα που διαρκεί και αυξάνει την ελαστικότητα των χειλιών. Είναι πολύ ενυδατικό, προστατευτικό, επανορθωτικό και αφήνει υπέροχη αίσθηση στα χείλη. Τα δραστικά στοιχεία που περιέχει ,προσφέρουν ώρες ενυδάτωσης και απαλότητας συνδυασμένη με την απόλυτη υφή ώστε να μη κολλάνε τα χείλη μεταξύ τους!

Το αποτέλεσμα;

Ένα μοναδικό κρεμώδες αποτέλεσμα που θα λατρέψετε! Άλλωστε η έκφραση “χείλη για φίλημα” ταιριάζει με αυτό το Lip Balm.
Έχει εύκολη εφαρμογή, απορροφάται αμέσως, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και θρέφει κατάλληλα τα χείλη καθώς ενυδατώνει, προστατεύει και κάνει απαλά, σέξι χείλια για φίλημα, όλο το χρόνο. Κάνει τα χείλη μας πιο ζουμερά δίνοντάς τους μια γενναία δόση ενυδάτωσης. Ανακουφίζει και απαλύνει τα ξηρά, σκασμένα χείλη. Αυτό το λαχταριστό lip balm θα ντύσει τα χείλη μας με μια στρώση θρεπτικής ενυδάτωσης .

Περιποιηθείτε τα χείλη σας εντελώς φυσικά με το υπέροχο balm της Beauty Made Easy με Raspberry για να φαίνονται τα χείλη σας υγιή και όμορφα ακόμα και όταν έχει ξηρό, ζεστό και κρύο αέρα.
Πόσο τέλεια μπορεί να είναι μία συσκευασία;

Τόσο και άλλο τόσο όταν μιλάμε για τα Beauty Made Easy -Lip Balm RASPBERRY καθώς οι συσκευασίες τους κάθε άλλο παρά κλασσικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Είναι fun, είναι fresh, είναι cute και θυμίζουν ζαχαρωτό!
Είναι έτοιμα να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές, με μοναδική ποικιλία σε γεύσεις που δε μπορεί να μη ξετρελαθείς! 

Οι μικροί κύβοι του Beauty Made Easy εναρμονίζονται πλήρως με την εκάστοτε γεύση που εμπεριέχουν δίνοντας με αυτό το τρόπο ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο προϊόν. Ενώ η συσκευασία του το κάνει να είναι πρακτικό και βολικό, ότι πρέπει για να μπορείτε να έχετε το δικό σας Lip Balm πάντα μαζί σας!


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι εφαρμόζοντας στο κέντρο και στο επάνω μέρος των χειλιών ακολουθώντας τις γραμμές του στόματος. Στη συνέχεια τα εφαρμόστε σε όλο το κάτω χείλος.





Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία Organic Brands με τα προϊόντα της, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για όλη την οικογένεια για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Η φιλοσοφία της εταιρία Organic Brands συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελεί έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση…..

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Organic Brands για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.organicbrands.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου