Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

CosmetiCom review


CosmetiCom


Το μακιγιάζ το καλοκαίρι έχει τους δικούς του κανόνες…


Γειά σας Glamorous,

Όταν σκέφτεστε θάλασσα και ήλιο, σκέφτεστε την Ελλάδα. Μια χώρα συνώνυμη με το φως, τις πεντακάθαρες θάλασσες, τις βραβευμένες παραλίες και μαρίνες, τα αναρίθμητα νησιά, τα θαλάσσια σπορ. Ακόμα κι αν δεν έχετε ζήσει τη δεκαετία του 1960 θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Ελλάδα ήταν ήδη από τότε διάσημη σε όλο τον κόσμο για τον ήλιο και τις παραλίες της  και έως σήμερα, παραμένει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως. Στο μπλε της θάλασσας, τις παρθένες και εξωτικές παραλίες, το απαράμιλλο φως του Αιγαίου, τους φιλόξενους ανθρώπους, τα νησιά με τη μοναδική αρχιτεκτονική και το σπουδαίο πολιτισμό. Η Ελλάδα απολαμβάνει το καλοκαίρι και σας προσκαλεί να το χαρείτε κι εσείς με όλες σας τις αισθήσεις. Με βουτιές σε κρυστάλλινα νερά, ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης σε εξωτικές παραλίες και μοναχικούς όρμους.

Η Ελλάδα λούζεται στο φως και ζει πλάι στη θάλασσα όλο το χρόνο! Με το καλοκαίρι να είναι εδώ για τα καλά και τις υψηλές θερμοκρασίες να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

O ήλιος, η ζέστη και ο ιδρώτας ταλαιπωρούν αρκετά την επιδερμίδα και γι’ αυτό δεν πρέπει να την επιβαρύνετε κι άλλο με ακατάλληλα προϊόντα. Οι καιρικές συνθήκες, η θάλασσα και ο νησιώτικος αέρας ταλαιπωρούν το δέρμα μας και μεταβάλλουν τις ανάγκες του προσώπου μας για σωστό και λειτουργικό μακιγιάζ. Είναι ενδεικτικό ότι σε κοινωνικά γεγονότα που γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως γάμοι και βαφτίσεις, βλέπουμε κυρίες να έχουν επιχειρήσει να «καμουφλάρουν» τα σημάδια του χρόνου (όπως οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια ή το στόμα), αλλά η υπερβολική χρήση make up και πούδρας εμφανίζει τελικά εντονότερο το πρόβλημα, σε συνδυασμό με τον ιδρώτα και τη ζέστη.

Ας μην ξεχνάμε πως το μακιγιάζ το καλοκαίρι έχει τον εξής ένα κανόνα: φυσική ομορφιά!

Φυσικά, οι φετινές προτάσεις της εταιρίας CosmetiCom, μας άρεσαν πολύ, καθώς είδαμε να βασιλεύουν οι γήινοι χρωματισμοί, οι φυσικές αποχρώσεις, το ανεπιτήδευτο look, και πάνω από όλα η φυσική και όπως πρέπει ομορφιά της γυναίκας.



BEAUTY UK- PRIME FX - FOUNDATION PRIMER



Το καλοκαίρι είναι, σίγουρα, μία ονειρεμένη εποχή. Ο καιρός έχει ζεστάνει και οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει δραματικά.
Τις ζεστές μέρες το να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο μπορείτε να το πείτε και κατόρθωμα. Η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι μία κανονική πρόκληση για το καθημερινό μακιγιάζ και θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτική. Υπάρχουν συνήθειες όμως που αφορούν από νεαρά κορίτσια έως ώριμες γυναίκες που, αν και πρόθεσή τους είναι ν’ αρέσουν, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αντιαισθητικό.
Η ομορφιά και η λάμψη μας απασχολεί όλες για αυτό το πρώτο βήμα είναι η σωστή καλλυντική φροντίδα, με εξειδικευμένα προϊόντα που χαρίζουν νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.
Το μακιγιάζ θα τονίσει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και είναι απαραίτητο για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι το τέλειο μακιγιάζ χρειάζεται μία άψογη βάση. Η τέλεια βάση αναδεικνύει όλο σας το μακιγιάζ.
Καλύτερος σύμμαχος στο καθημερινό σου μακιγιάζ είναι το σωστό primer. Με την σωστή βάση θα είσαι σίγουρη πως το look που δημιούργησετε θα μείνει στη θέση του όλη μέρα και θα αντέξει ακόμα και στο πιο ξέφρενο clubbing.

Θεωρείτε ότι είναι σπατάλη, δεν ξέρετε τη χρήση του ή απλά νιώθετε ότι είναι μια υπερβολή, ένα ακόμα στρώμα που θα κάνει την επιδερμίδα σας πιο βαριά; Κάνετε λάθος και εμείς είμαστε εδώ να σας αποδείξουμε το αντίθετο .

Οι μακιγιέρ ορκίζονται στο όνομά του. Αποστολή του; Να λειάνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, να «γεμίσει» τις ρυτίδες και να απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα, ώστε το μέικ απ να παραμείνει αναλλοίωτο και η όψη μας αψεγάδιαστη καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Το primer είναι το προϊόν που εφαρμόζεις πριν το foundation και μετά την ενυδατική κρέμα. Στόχος του είναι να διατηρήσει ενυδατωμένο το δέρμα σου, να απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα να αποτελέσει την ιδανική βάση για ένα αναλλοίωτο μακιγιάζ με διάρκεια.
Ο σκοπός των primer είναι να «γεμίσει» τις ανομοιομορφίες της επιφάνειας της επιδερμίδας ώστε κάθε προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε μετά να εφαρμοστεί σε λεία και ομοιόμορφη επιφάνεια. Εάν έχετε λεπτές γραμμές ή έντονους πόρους, το primer μπορεί να τους εξομαλύνει. Αυτό σημαίνει ότι το concealer, το make up ακόμα και η σκιά ματιών εφαρμόζονται πολύ καλύτερα με το primer ως βάση. Μερικές φορές το μακιγιάζ οξειδώνεται και μετά από κάποιες ώρες μπορεί να πάρει πορτοκαλί απόχρωση. Η χρήση του primer βοηθά στη διατήρηση της πραγματικής απόχρωσης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, το primer διατηρεί αναλλοίωτο το μακιγιάζ για περισσότερο, δημιουργεί έναν καμβά έτοιμο να υποδεχθεί το μακιγιάζ σας. Εν συντομία: κάνει το μακιγιάζ σας σταθερό!

Η τέλεια επιδερμίδα θέλει χρόνο. Ας το παραδεχτούμε όμως – κανείς δε λέει όχι σε ένα θαύμα. Έχουμε το αμέσως καλύτερο! To BEAUTY UK- PRIME FX - FOUNDATION PRIMER.

Το BEAUTY UK- PRIME FX - FOUNDATION PRIMER είναι η απόλυτη προετοιμασία της επιδερμίδας απαραίτητη στα κιτ εργαλείων κάθε επαγγελματία make-up artist, καθώς δημιουργεί αυτή την τέλεια ματ βάση για καθημερινό κράτημα. Είναι σε υγρή κρεμώδη μορφή και έχει ελαφριά σύνθεση και είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τα foundations μεγάλης διάρκειας και υψηλής κάλυψης να απλώνονται εύκολα και ομοιόμορφα στην επιδερμίδα. Περιέχει θρεπτικά συστατικά, που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντας αψεγάδιαστη όψη. Δημιουργήστε τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σας με αυτό το primer που φωτίζει την επιδερμίδα. Χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, παρατείνει τη διάρκεια του make-up και μειώνει την όψη των πόρων. Λειτουργώντας τέλεια σαν βάση κάτω από το μέικ-απ, η σύνθεση αυτή λειάνει και βελτιώνει την επιδερμίδα σας.

Είναι ανάλαφρο, μεταξένιο primer που εφαρμόζεται άψογα και χαρίζει ένα διάφανο φινίρισμα στην επιδερμίδα σας, για ονειρικό αποτέλεσμα "μαλακής εστίασης". Τόσο βελούδινο, σαν αγγελικό άγγιγμα. Επαγγελματική βάση με εξαιρετική μεταξένια υφή, δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται αμέσως. Είναι ανθεκτική και σταθερή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Εφαρμόζεται πριν ή και μαζί με το foundation και κρατά το μακιγιάζ φρέσκο όλη την ημέρα!!
Αρκεί μία μικρή ποσότητα για να καλύψετε όλο το πρόσωπό σας. Το προετοιμάζει κατάλληλα και κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και λεία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το foundation να απλώνεται πιο εύκολα, ενώ έχει διάρκεια για ώρες.

Όλα τα φώτα στραμμένα επάνω σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του, για ένα φυσικό look χωρίς γυαλάδα.
Χρησιμοποιήστε το τακτικά για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας και να δημιουργήσετε τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Έχει ανάλαφρο άρωμα και είναι σε πρακτική συσκευασία για τα ταξίδια μας!


Τρόπος χρήσης:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Primer με οποιοδήποτε foundation μεγάλης διάρκειας .Εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση και μεγάλη διάρκεια.

Καλλιτεχνική συμβουλή: για πιο ανάλαφρο και δροσερό αποτέλεσμα, βάλτε Primer και αναμείξτε το προϊόν με ίση ποσότητα από το Foundation στη ράχη του χεριού σας. Αναμείξτε τις δύο συνθέσεις και απλώστε τις όπως εφαρμόζετε συνήθως το foundation. Χρησιμοποιήστε μεγαλύτερη ποσότητα βάσης για πιο ελαφριά και διάφανη κάλυψη. Η τεχνική αυτή είναι εξαιρετικά κατάλληλη για τις ξηρές επιδερμίδες και ιδανική για να πετύχετε φρέσκια και αψεγάδιαστη όψη με το foundation μεγάλης διάρκειας και απόλυτης κάλυψης που χρησιμοποιείτε.



BEAUTY UK- CC CREAM



Σαββατοκύριακα στην παραλία, απογεύματα με μπάρμπεκιου στον κήπο, μεσημεριανοί καφέδες. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, θέλετε να είσαστε, όσο το δυνατόν, περισσότερο έξω, για να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες. Κάποιες από εσάς έχετε ήδη κλείσει διακοπές σε ηλιόλουστα νησιά και η διάθεση σας βρίσκεται στα ύψη. Όλοι αγαπούν το καλοκαίρι! Και πως μπορείτε να ισχυριστείτε το αντίθετο αφού είναι η εποχή... που όλα επιτρέπονται!
Το καλοκαίρι οι αλλαγές στη διάθεση και στον εαυτό μας είναι, εκτός από επιταγές της μόδας, και ψυχοθεραπευτικές. Μας δίνουν έναν καμβά να παίξουμε με διαθέσεις και διαφορετικές πλευρές της εικόνας μας, να δοκιμάσουμε χρώματα, υλικά, στιλ και όλα αυτά, φυσικά, με το ανάλογο μακιγιάζ.
Η αλήθεια είναι ότι λατρεύουμε το μακιγιάζ, απλά τις μέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα θέλει άλλη προσέγγιση. Όταν έρχεται το καλοκαίρι και πιάνουν οι ζέστες οι κανόνες του μακιγιάζ είναι πολύ διαφορετικοί και υπάρχει τρόπος να δείχνετε περιποιημένες χωρίς να κάνετε υπερβολές.


Η ζέστη και η υγρασία του καλοκαιριού μπορεί να καταστρέψουν και το καλύτερο μακιγιάζ, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να καλύψετε τις ατέλειες και να τονώσετε τα «δυνατά» σας σημεία. Το καλοκαίρι ο συνδυασμός του foundation με τον ιδρώτα  είναι καταστροφικός για το δέρμα γιατί φράζει τους πόρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλεί μαύρα στίγματα και σπυράκια. Το δέρμα δηλαδή δεν αναπνέει.   Γι’ αυτό είμαστε της άποψης ότι αυτήν την περίοδο δεν χρειάζεται να φορτώνετε το δέρμα σας με πολλά προϊόντα.  Χρησιμοποιείστε μία κρέμα που περιλαμβάνει όλα αυτά που χρειάζεσαι.

Είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αναζητούν μια πιο γρήγορη και ανάλαφρη λύση, είτε ενδιαφέρεστε για το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε το μακιγιάζ σας, χρειάζεστε ένα βασικό προϊόν για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και αυτό είναι η BEAUTY UK- CC CREAM.

Η BEAUTY UK- CC CREAM  δηλ. CC (Color Correction- διόρθωση χρώματος) είναι μια διορθωτική φροντίδα με χρώμα που έχει αναπτυχθεί για να διορθώσει τις χρωματικές ατέλειες του δέρματος. Μια ενυδατική κρέμα με πιο ανάλαφρη και λιγότερο λιπαρή σύνθεση από ότι μια BB σύνθεση αλλά πλούσια σε αντιγηραντικά συστατικά που στοχεύει κυρίως στη διόρθωση του χρώματος της επιδερμίδας.
Αποτελεί διάδοχο της κρέμας BB με μια φροντίδα σε βάθος. Ενυδατώνει το δέρμα, δίνοντας ταυτόχρονα ένα ελαφρύ χρώμα που καλύπτει τις ατέλειες.
Σε αντίθεση με την ΒΒ κρέμα που καλύπτει τις ατέλειες, η κρέμα CC, χάρη στα ενεργά διορθωτικά συστατικά της που στοχεύουν στις ατέλειες και κάνουν την επιδερμίδα πιο φωτεινή, μπορεί ιδανικά να λειτουργήσει ως ιδανική βάση για το μακιγιάζ.

Επίσης είναι πιο λεπτόρρευστες από τις BB και έχουν ελαφρύτερη και πιο ανάλαφρη υφή και δεν προσφέρει ιδιαίτερη κάλυψη, εφόσον δεν περιέχει χρωστικές. Έχει όμως συστατικά που εξισορροπούν τις χρωματικές ατέλειες της επιδερμίδας.
Χαρίζει στο πρόσωπο λάμψη και φωτεινότητα. Ενεργεί κατά των κηλίδων και των δυσχρωμιών και έχει αντιερεθιστική δράση. Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα ενώ παράλληλα έχει και αντιγηραντική δράση.  Δεν φράζει τους πόρους και παρέχει προστασία από UVA/UVB με SPF30.

Διαχέει το φως αλλά και βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και καμουφλάρει οπτικά και συγχρόνως καταπολεμά τις κοκκινίλες, τις κηλίδες, την άτονη και θαμπή επιδερμίδα.
Μέσα σε δευτερόλεπτα, προσφέρει μέτρια κάλυψη, ενυδατώνει, προστατεύει και εξουδετερώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας.
Μπορεί να εφαρμοστεί και σκέτη χωρίς μέικ απ  και να κάνει την επιδερμίδα λεία, φωτεινή και ομοιόμορφη.

Βάλτε και εσείς λοιπόν τη BEAUTY UK- CC CREAM στην καθημερινότητά σας και κερδίστε από όλα τα προτερήματα που έχει να σας προσφέρει ο νέος σας σύμμαχος!

To άρωμα της είναι ελαφρύ και υπέροχο.
Είναι σε όμορφη μαύρη συσκευασία. Κατάλληλη και για ταξίδια.


Τρόπος χρήσης:

Η χρήση της είναι πάρα πολύ εύκολη. Αφού καθαρίσετε το δέρμα σας απλώνετε μια με δύο στρώσεις από τη CC Cream, μια με δύο φορές την ημέρα. Αν γυαλίζει το πρόσωπό σας μπορείτε να απλώσετε από πάνω λίγη πούδρα.



BEAUTY UK-LIPS MATTER –THAT LL PEACH YOU



Είναι διαχρονικό, είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και όταν το φοράμε στα χείλη μας νιώθουμε αμέσως διαφορετικά.
Καλωσορίζουμε επίσημα το καλοκαίρι δίνοντας του γεύση και ζωντάνια με τον καλύτερο τρόπο, φορώντας δηλαδή το αγαπημένο μας κραγιόν. Το κραγιόν είναι αναμφισβήτητα  ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των γυναικών.  Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει αγοράσει ποτέ και που να μην έχει ξοδέψει αρκετά ώστε να βρει το ιδανικό για τα δικά της χείλη.  Επιπλέον, αποτελεί βασικό στοιχείο του μακιγιάζ και για πολλές κυρίες είναι μέρος της καθημερινής τους εμφάνισης.
Το κραγιόν είναι το απαραίτητο προϊόν για κάθε εντυπωσιακό μακιγιάζ και ακριβώς γι’ αυτό υπάρχουν αρκετές γυναίκες, μία εκ των οποίων είμαι κι εγώ, οι οποίες νιώθουν γυμνές αν βγουν χωρίς να δώσουν λίγο χρώμα στα χείλη τους. Αναμφισβήτητα το κραγιόν είναι το αγαπημένο καλλυντικό των γυναικών και βρίσκεται καθημερινά σε όλες τις τσάντες.

Αυτό όμως που προβληματίζει τις περισσότερες γυναίκες είναι ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας τους και ποιες από αυτές είναι της μόδας. Συχνά η απόχρωση που επιλέγουμε μετατρέπεται στην ‘υπογραφή’ μας αφού δεν είναι λίγες εκείνες που μένουν σταθερές για χρόνια στην αγαπημένη τους απόχρωση, ακόμα και αν έχουμε δεκάδες άλλες αποχρώσεις. Άλλες πάλι, πελαγώνουμε κάθε φορά που πρέπει να επιλέξουμε κραγιόν. Ποια απόχρωση πρέπει να αγοράσουμε; Κάτι κλασικό ή την τελευταία λέξη της μόδας; Να στολίσουμε τα χείλη μας με μια έντονη απόχρωση ή να γειώσουμε το μακιγιάζ μας με κάτι πιο απαλό;

Φέτος, η μόδα στο μακιγιάζ των χειλιών προστάζει φωτεινές, ζωηρές και έντονες αποχρώσεις που ταιριάζουν με ένα ηλιοκαμένο look και μας ταξιδεύουν σε εξωτικές παραλίες ή μας δίνουν ένα girly ύφος, αλλά και διακριτικό χρώμα στα χείλη, σχεδόν φυσικό, που μας δίνει άψογη όψη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το φυσικό look με BEAUTY UK-LIPS MATTER THAT LL PEACH YOU έρχεται στο επίκεντρο των τάσεων καλοκαίρι 2018 και αποτελεί το απόλυτο must στα χείλη αυτό το καλοκαίρι.

Το BEAUTY UK-LIPS MATTER THAT LL PEACH YOU είναι η ομορφιά της νέας συλλογής Lips Matter από την ομορφιά του Ηνωμένου Βασιλείου που υπόσχεται χρώμα υψηλής επίπτωσης και πολυτελή τελειώματα από ματ βελούδινη κρέμα και υφή.
Η μοναδική φόρμουλα έχει πλούσια, κρεμώδη υφή και στεγνώνει με το τελικό ματ φινίρισμα!
Είναι σε  ροδακινή τόνο στα χείλη μαζί με μικρές πινελιές λάμψης. Είναι για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά λαμπερό και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων look με μία πινελιά σοφιστικέ φυσικότητας. Αποτελεί την επιτομή της ιδέας για περιποιημένη τελειότητα καθώς δίνει το κατάλληλο βάθος και τη σωστή ουδετερότητα. Είναι μια τόσο απαλή, κρεμώδης και μοντέρνα απόχρωση με εξαιρετική διάρκεια.
Θα το φορέσετε περισσότερο από όλα: στη δουλειά, στο ραντεβού, στην έξοδο, το πρωί, το βράδυ. Επίσης, θα δώσει τις απαραίτητες ισορροπίες σε ένα έντονο μακιγιάζ ματιών.

Το BEAUTY UK-LIPS MATTER THAT LL PEACH YOU προσφέρει χρώμα μεγάλης διάρκειας που αφήνει μια ανάλαφρη αίσθηση απαλότητας όλη την ημέρα, ενώ χαρίζει μια γοητευτική λάμψη. Αφήνει πιο ομοιογενή και ομοιόμορφη στρώση χρώματος στα χείλη για καλύτερη κάλυψη και βοηθάει το χρώμα να μένει σταθερό στα χείλη όλη την ημέρα δίνοντας μία βελούδινη αίσθηση διατηρώντας τη φρεσκάδα.
Η μαλακή υφή του μπορεί να ενταθεί με κάθε εφαρμογή για να επιτραπεί η διακριτική όσο και η τολμηρή εμφάνιση. Η φόρμουλα του ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη, ενώ η μεγάλη γκάμα 10 χρωματικών αποχρώσεων εγγυάται ότι θα βρεις τον τόνο που σου ταιριάζει. Από απαλές παλ αποχρώσεις μέχρι έντονα χρώματα, που αντικατοπτρίζουν την εξαιρετικά γυναικεία διάθεση των τάσεων για το καλοκαίρι .  Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.
Σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε την εικόνα που επιθυμείτε και που ταιριάζει στη διάθεση σας.

Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν.

Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως φέτος το καλοκαίρι στα προϊόντα της εταιρίας CosmetiCom θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και σε διαφορετικές υφές. Είναι μια εταιρία καλλυντικών η οποία έχει αγαπηθεί από γυναίκες σε  όλο τον κόσμο και όχι άδικα μιας και τα προϊόντα τα οποία μας προσφέρει είναι σίγουρα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά.
CosmetiCom.. το επιβάλει το καλοκαίρι…αλλά και η ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία CosmetiCom για την χορηγία των προϊόντων .
Τα προϊόντα CosmetiCom τα βρίσκετε εδώ:http://www.cosmeticom.gr/blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου