Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

IMEL PROFESSIONAL reviw


IMEL PROFESSIONAL



Αντηλιακή προστασία: Αρχίστε από ...ψηλά


Γειά σας Glamorous,

Η έκθεση στον ήλιο είναι μόνο η αρχή. Αλάτι και χλώριο ακολουθούν για να ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή ταλαιπωρία των μαλλιών.
Μπορεί τα σημάδια να μην είναι τόσο άμεσα εμφανή . Όμως τα μαλλιά και , κυρίως, το τριχωτό της κεφαλής υποφέρουν στον ήλιο το ίδιο όσο και η επιδερμίδα. Τις συνέπειες τις διαπιστώνουμε στο τέλος του καλοκαιριού όταν τα μαλλιά μας έχουν χάσει πια την στιλπνάδα και ζωντάνια τους. Εκτός κι αν φροντίσουμε έγκαιρα για την καθημερινή προστασία τους.
Η έκθεση της τρίχας, χωρίς τη σωστή προστασία, στην υπεριώδη ακτινοβολία , στο αλάτι της θάλασσας αλλά και το χλώριο της πισίνας είναι η αιτία για την έντονη αφυδάτωση, την απώλεια λάμψης και πειθαρχίας που εμφανίζουν τα μαλλιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτά είναι τα πρώτα σημάδια τα οποία, όμως, σε βάθος χρόνου και όσο εμείς αμελούμε την προστασία τους, οδηγούν στην πρόωρη γήρανση της τρίχας.

Η λέξη-κλειδί στην καλοκαιρινή περιποίηση των μαλλιών είναι ενυδάτωση. Μόνον έτσι έχουμε σοβαρές πιθανότητες να παραμείνουν λεία, φωτεινά και απαλά στο τέλος των διακοπών. Δεν είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα για να πετύχουμε το στόχο μας είναι η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων τόσο για τον καθαρισμό όσο και για το styling.


Η καθημερινή προστασία με τα εξειδικευμένα προϊόντα IMEL PROFESSIONAL έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να σώσει την καλή τους υγεία, όψη και υφή.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Imel Professional ιδρύθηκε το 1986, θέτοντας ως κύριο στόχο της την παραγωγή και εμπορία επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Χάρη στην αφοσίωση των ιδρυτών της και των καταξιωμένων επιστημονικών συνεργατών της, γρήγορα εδραιώθηκε στην χώρο της κοσμετολογίας.
Βασικός αλλά και διαχρονικός στόχος της Imel Professional είναι η παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματικών προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Η Imel Professional διαθέτει μια ποικιλία από προϊόντα ομορφιάς για την καθημερινή φροντίδα (αφρόλουτρα, κρέμες σώματος κλπ.), καθώς και επαγγελματικές βαφές μαλλιών σε 115 αποχρώσεις. Μια πρωτοποριακή τεχνολογία που επεκτείνει το αποτέλεσμα του χρώματος προστατεύοντας και δυναμώνοντας την τρίχα. Τα επαγγελματικής απόδοσης προϊόντα της Imel Professional αξιοποιούν στο μέγιστο πιστοποιημένα οργανικά συστατικά όπως το ελαιόλαδο, τις πρωτεΐνες μεταξιού, το έλαιο Argan και το έλαιο Macadamia, με το ελάχιστο των χημικών ουσιών για πιο φυσικά υγιή μαλλιά και μεγαλύτερης διάρκειας χρώμα.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





SHAMPOO IMEL ΜACADAMIA OIL

(ΣΑΜΠΟΥΑΝ IMEL MACADAMIA OIL)


Ποιο σαμπουάν ταιριάζει στα μαλλιά μου;

Η σχέση ανάμεσα στα όμορφα μαλλιά, τη μεγάλη αυτοπεποίθηση και την καλή μας διάθεση είναι ευθέως ανάλογη. Κι αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν είναι καθόλου περίεργο…
Τα λαμπερά μαλλιά δεν είναι απλώς επιταγή της μόδας. Είναι άμεσα συνδεδεμένα με το lifestyle, την επιτυχία, ακόμα και το κοινωνικό μας στάτους. Αντανακλούν ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, “υπαινίσσονται” πλούτο και πολυτέλεια.
Ίσως ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι αλήθεια πως τα μαλλιά μπορούν να παίξουν το ρόλο του κοινωνικού βαρόμετρου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η εικόνα των μαλλιών μας μπορεί να επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις, ακόμα και την καριέρα μας. Κι αυτό γιατί, τα υγιή, λαμπερά μαλλιά μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Οι άνθρωποι τα συνδέουν υποσυνείδητα με την επιτυχία, την ευζωία και την επιβεβαίωση.
Πολύ πριν και από την επιδερμίδα, τα μαλλιά είναι το πρώτο σημείο στο οποίο αποτυπώνονται, διατροφή και life style. Αν είμαστε στο σωστό δρόμο, τότε είναι πλούσια, υγιή και φωτεινά. Σε αντίθετη περίπτωση, φροντίζουν να το δείξουν. Και σίγουρα έχουν τον τρόπο τους…..

Καθημερινή έκθεση στο περιβάλλον, βαφές, styling με θερμότητα, μη ισορροπημένη διατροφή, lifestyle, είναι πολλοί οι λόγοι που προκαλούν στρες στην τρίχα και εντέλει καταστρέφουν τα μαλλιά  μας .
Η εικόνα είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ,«πολύ ταλαιπωρημένα» μαλλιά . Άτονα, θαμπά, εύθραυστα, «καμένα» από τεχνικές εργασίες… Ενώ στην υγιή τρίχα, τα «λέπια» του περιτριχίου - ο εξωτερικός της φλοιός- είναι λεία και σε αρμονική διάταξη, έτσι ώστε το ένα να επικαλύπτει το άλλο , στη φθαρμένη τρίχα τα προστατευτικά της λέπια είναι ανασηκωμένα ή λείπουν εντελώς. Έτσι τα μαλλιά εξασθενούν, γίνονται ξηρά, φριζάρουν εύκολα, κάνουν ψαλίδα…
Αναρωτιέστε γιατί όταν σας περιποιούνται στο κομμωτήριο, τα μαλλιά σας δείχνουν πιο ανάλαφρα, πιο στιλπνά και αργούν να λαδώσουν;  Το μυστικό κρύβεται στην τέχνη του σωστού λουσίματος…
Το λούσιμο παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία και την καλή εμφάνιση των μαλλιών, στο πόσο «καθαρά» δείχνουν και για πόσο καιρό. Είναι τέχνη, και, όπως κάθε τέχνη έχει τα μυστικά της…

Η επιλογή του σαμπουάν είναι μια εξαιρετικά σημαντική λεπτομέρεια στη διαδικασία επανόρθωσης των μαλλιών.
 Η σειρά καθημερινής περιποίησης SHAMPOO IMEL ΜACADAMIA OIL κάνει ακριβώς αυτό!

To SHAMPOO IMEL ΜACADAMIA OIL είναι σαμπουάν για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Περιποιείται τα μαλλιά μας επαναφέροντας τη φυσική υγρασία και δίνοντάς τους μεταξένια απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει ενώ παράλληλα φροντίζει και το δέρμα του κεφαλιού.
Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε φέτος το καλοκαίρι; Ίσως λάμψη αλλά και  αυτό το βρίσκουμε στο SHAMPOO IMEL ΜACADAMIA OIL. 
Η σειρά αυτή περιέχει έλαιο macadamia & κερατίνη. Η κερατίνη αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ το έλαιο macadamia διεισδύει στους πόρους της τρίχας και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της. Επιπλέον, προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα. Το πολύτιμο έλαιο macadamia κάνει την τρίχα στιλπνή, υγιή, αυξάνοντας την επιφάνεια ανακλαστικότητάς της, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά. Η κερατίνη είναι ένα βασικό δομικό συστατικό της τρίχας ( περίπου το 90%), μία πρωτεΐνη η οποία υπάρχει και στην επιδερμίδα, στα δόντια όπως και στα νύχια. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη, την οποία παράγει καθημερινά ο ίδιος οργανισμός. Αποτελείται από 18 αμινοξέα και χαρίζει δύναμη , λάμψη και ελαστικότητα στην τρίχα. Στο πέρασμα του χρόνου και όσο η τρίχα είναι εκτεθειμένη σε εξωτερικές επιθέσεις, η κερατίνη φθείρεται, μειώνεται και τα μαλλιά καταλήγουν ξηρά, άτονα, θολά, σπάνε εύκολα..

Επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη της τρίχας, τα ενυδατώνει και προστατεύει από το φριζάρισμα και την ψαλίδα. Χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες προσδίδει απαλότητα και υπέροχη υφή στα μαλλιά. Το SHAMPOO IMEL ΜACADAMIA OIL είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και μεταξένιο τελείωμα με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα..

Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, στόχος του είναι να προσφέρει υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο. Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.
Εισχωρεί στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες , διατηρώντας τους παράλληλα καθαρά και σε καλή κατάσταση. Οπότε αφήστε τα μαλλιά σας να καμαρώνουν.

Αναλυτικότερα:

  • Καθαρίζει σε βάθος και προσφέρει ενδυνάμωση και λάμψη.
  • Συμπυκνωμένη φόρμουλα, που αναδομεί το κατεστραμμένο σκέλος της τρίχας.
  • Επανορθώνει αποτελεσματικά τα μαλλιά .



Με μεθυστικό άρωμα…. Και σε στρογγυλή, μεγάλη συσκευασία με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τρόπος χρήσης:


Βρέχετε καλά τα μαλλιά σας και χρησιμοποιείτε αρκετή ποσότητα από το Shampoo κάνοντας απαλό μασάζ. Ξεπλένετε καλά και επαναλαμβάνετε την αρχική διαδικασία, επιμένοντας στο τελευταίο ξέβγαλμα, ώστε να μην παραμείνουν ίχνη αφρού και ρύπων στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής σας.



HAIR MASK IMEL MACADAMIA OIL & KERATIN

(ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ IMEL MACADAMIA OIL & ΚΕΡΑΤΙΝΗ)



Στο λίγο χρόνο που διαρκεί μια επίσκεψη στο κομμωτήριο ζητάμε συνήθως να αλλάξει άρδην η όψη και η υφή της τρίχας. Δεν είναι πάντα εύκολο. Γιατί, όπως επισημαίνουν οι κομμωτές, το πρόβλημα ξεκινά από τη δική μας λανθασμένη , καθημερινή «συμπεριφορά» στα μαλλιά.
Αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας απέχουν πολύ από την εικόνα που θα θέλατε, παρά τη φροντίδα που τους προσφέρετε; Ότι είναι αδύναμα και θαμπά; Πριν κατηγορήσετε το στρες, τις ορμόνες σας, τη ρύπανση, την υγρασία, το σαμπουάν ή τον κομμωτή σας, πάρτε τα πράγματα από την αρχή… της τρίχας, εκεί που η ρίζα της συναντά το τριχωτό, δηλαδή το δέρμα του κεφαλιού. Και τότε σκεφτείτε, τι κάνετε, ή τι δεν κάνετε για την καλή του υγεία…
Από λεία και απαλή μπορεί να γίνει άγρια και ξηρή. Η υφή της τρίχας στο πέρασμα του χρόνου επηρεάζεται –θετικά και αρνητικά- από εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς παράγοντες. Βαφή από νεανικής, ήδη, ηλικίας, πιστολάκι για το καθημερινό στέγνωμα , σίδερο ισιώματος ή ψαλίδι για μπούκλες συνθέτουν το παζλ για την αθροιστική φθορά των μαλλιών. Έντονη ξηρότητα, θαμπό χρώμα, ψαλίδα, σπάσιμο της τρίχας και δυσκολία στο φορμάρισμα εξαιτίας της άγριας υφής είναι τα ορατά σημάδια της φθοράς.
Προνοήστε για τη σωστή, καθημερινή περιποίηση ώστε να τα διατηρείτε πλούσια, λεία και λαμπερά.
Το παραδοσιακό μυστικό ομορφιάς των μαλλιών αποτελεί πλέον βασική κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Οι μάσκες εντατικής δράσης αξιοποιούν φυσικές πρώτες ύλες και συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν τα μαλλιά να διατηρήσουν τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια. Αρκεί να μάθετε να επιλέγετε την κατάλληλη, εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας.

Σίγουρα δεν είναι κάτι νέο στη φροντίδα των μαλλιών. Η παράδοση, μάλιστα, θέλει τις μάσκες να είναι το μυστικό για τα υπέροχα, πλούσια, λαμπερά μαλλιά των γυναικών της αρχαίας Αιγύπτου. Σήμερα όμως, σύγχρονες δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και οι συχνές τεχνικές επεξεργασίες που ταλαιπωρούν αφάνταστα τα μαλλιά και στερούν από την τρίχα τη φυσική της λάμψη και απαλότητα κάνουν πλέον τη χρήση τους επιτακτική. .
Την οριστική λύση λοιπόν τη δίνετε φροντίζοντας για την εντατική περιποίηση με την ενυδατική μάσκα HAIR MASK IMEL MACADAMIA OIL & KERATIN.

Η HAIR MASK IMEL MACADAMIA OIL & KERATIN είναι μάσκα προστασίας ,ένα απολύτως απαραίτητο προϊόν, εάν έχετε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Με δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.
Παρέχει διπλή δράση: θρέψη και λάμψη, μετατρέποντας ακόμα και τα πιο ξηρά και αδύναμα μαλλιά σε υγιή. Η δύναμη αναδόμησης οφείλεται στο έλαιο macadamia & κερατίνη, έναν πλούσιο φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Η κερατίνη αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ το έλαιο macadamia διεισδύει στους πόρους της τρίχας και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της. Επιπλέον, προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα.

Περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών, που βοηθούν την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της, αναδομεί τα κατεστραμμένα σημεία της και τη θωρακίζουν ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις.
Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .
Μπορεί να αποκαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε λίγες μόνο εφαρμογές, την τρίχα και να δώσει πίσω στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη!

Είναι σε υπέροχη ,μεγάλη και στρογγυλή συσκευασία για να έχουμε άφθονο προϊόν!!

Τρόπος χρήσης:


Την εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήνουμε 2-3λεπτά για να δράσει και ξεβγάζουμε!

Tips:
Απλώστε τη μάσκα σε στεγνά μαλλιά και αφήστε την να δράσει 60 λεπτά. Λουστείτε.


COLOR MASK IMEL – SILVER & RED

(ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ IMEL ΜΕ ΧΡΩΜΑ)



Ουδέν κρυπτόν στα μαλλιά υπο τον ήλιο..

Οι δυνατότητες που προσφέρει η βιομηχανία της ομορφιάς για μια μικρή ή μια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας είναι πολλές: βαφές με μόνιμο ή παροδικό αποτέλεσμα, για ρεφλέ ή για κάλυψη των λευκών, σε μορφή κρέμας, τζελ ή αφρού, με φυτικά ή hi-tech συστατικά...
Μόλις βάψαμε τα μαλλιά μας και το αποτέλεσμα πέτυχε! Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι «ύπουλοι» παράγοντες που μπορούν να θαμπώσουν το χρώμα μέσα σε λίγες μέρες.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταλάβουμε τι επηρεάζει και καταστρέφει τα μαλλιά μας, έτσι ώστε να το αποφεύγουμε.
Η αλλοίωση του χρώματος των βαμμένων ή με ανταύγειες μαλλιών, η απώλεια υγρασίας, εξαιτίας του ήλιου και της ζέστης, της θάλασσας και της πισίνας, ευθύνονται για το γεγονός ότι τα μαλλιά καταλήγουν να δείχνουν λιγότερο υγιή το καλοκαίρι απ’ ότι τον υπόλοιπο χρόνο.
Τα μαλλιά ξεθωριάζουν και αποχρωματίζονται επειδή καθώς είναι ταλαιπωρημένα από τις χημικές διεργασίες της βαφής, δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα μόρια των χρωστικών ουσιών στον πυρήνα της τρίχας.
Με το πέρασμα του χρόνου, τα χρωστικά πιγκμέντα της τρίχας μπορεί να καταστραφούν από την έντονη έκθεση στον ήλιο– το αποτέλεσμα: ξεθωριασμένα ξανθά μαλλιά.

Αλλά μην ανησυχείτε! Με σωστή φροντίδα από μέρους σας, τα μαλλιά σας θα επιβιώσουν το καλοκαίρι χωρίς να καταστραφούν και θα υποδεχτούν το φθινόπωρο λαμπερά και γεμάτα υγεία. Για να μπορείτε πάντα να απολαμβάνεται την ηλιόλουστη πλευρά της ζωής!
Για να σιγουρευτείτε ότι θα διατηρήσουν τη λάμψη και τη ζωντάνια τους ακόμα και μετά από υπερβολική έκθεση στον ήλιο, σας προσφέρουμε τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς για το καλοκαίρι ώστε τα μαλλιά σας να διατηρήσουν τη λάμψη τους! Τα βαμμένα και με ανταύγειες μαλλιά έχουν αυξημένες και εξειδικευμένες ανάγκες φροντίδας για να διατηρήσουν το λαμπερό αποτέλεσμα του χρώματος.
Για να αποκαταστήσουμε τη λάμψη τους, κάνουμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα εντατική θεραπεία με την μάσκα μαλλιών COLOR MASK IMEL – SILVER & RED.

Η COLOR MASK IMELSILVER & RED είναι μάσκα μαλλιών με χρώμα (ασημί και κόκκινο) η οποία παρατείνει την επίδραση του χρώματος προστατεύοντας και δυναμώνοντας την τρίχα. Ενισχύει και τονώνει το χρώμα των μαλλιών σας, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει τη λάμψη στα θαμπά βαμμένα μαλλιά. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για βαμμένα μαλλιά, ώστε να θρέψει το χρώμα.
Με συνθέσεις και υφές που ταιριάζουν  στις ανάγκες κάθε γυναίκας, ενισχύουν την άμυνά  ενάντια στις «επιθέσεις» του ήλιου, προστατεύοντας από τις γνωστές ανεπιθύμητες συνέπειες: το ξεθώριασμα του χρώματος, τις αδύναμες άκρες, την ψαλίδα, την άγρια υφή και την έλλειψη λάμψης!
Η ελαφριά μεμβράνη που δημιουργείται απωθεί το νερό και βοηθά στην προστασία του χρώματος, ενισχύοντας παράλληλα τη λάμψη στα μαλλιά σας.

Παρατείνει την επίδραση του χρώματος ,προστατεύοντας και δυναμώνοντας την τρίχα. Ενισχύει και τονώνει το χρώμα των μαλλιών σας ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει την λάμψη στα θαμπά βαμμένα μαλλιά.
Το χρώμα των μαλλιών σας είναι πιο όμορφο, πιο λαμπερό και τα μαλλιά πιο απαλά.
Η μάσκα θα αφήσει τα βαμμένα μαλλιά σας απίστευτα απαλά και λαμπερά. Θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των μαλλιών σας.

Αναλυτικότερα:

  • Προσφέρει εντατική φροντίδα, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα μαλλιά χάρη στα πλούσια συστατικά της.
  • Διατηρεί και παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος, προστατεύει την τρίχα από την οξείδωση και εμποδίζει το ξεθώριασμα.
  • Επανορθώνει τις φθορές από τις επανειλημμένες βαφές και τα προστατεύει από το σπάσιμο και την ψαλίδα.
  • Ιδανική για όσους θέλουν να συνδυάσουν τα οφέλη μιας μάσκας ενυδάτωσης και θρέψης με την προστασία και διατήρηση του χρώματος.

Είναι η ασπίδα προστασίας για να έχουμε όμορφα μαλλιά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!
Το προϊόν διατίθεται  σε 5 αποχρώσεις: Silver, Red ,Copper , Brown, Violet.
Η Silver είναι σκούρου χρώματος και η Red έχει υπέροχο κόκκινο χρώμα.
Με υπέροχο άρωμα που χαλαρώνουν τη διάθεση.

Είναι σε όμορφες συσκευασίες του ανάλογου χρώματος και με ειδική κάνουλα.

Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε τη μάσκα χρώματος ομοιόμορφα σε όλο το μήκος των μαλλιών. Αφήνουμε τη μάσκα να δράσει για 15-30 λεπτά. Μετά ξεπλένουμε τα μαλλιά μας με άφθονο νερό.



HAIR SERUM IMEL MACADAMIA OIL

(ΟΡΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ IMEL MACADAMIA OIL)


Άστα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα, άστα να ανεμίζουνε στην τρελή νοτιά...», λέει το γνωστό τραγούδι αλλά όσο κι αν λατρεύετε το ανέμελο look στην παραλία, δεν πρέπει να είσαστε και τόσο… ανέμελες όσον αφορά στα μαλλιά σας το καλοκαίρι.
Θάλασσα. Ήλιος. Camping. Πισίνα. Ατελείωτα πάρτι. Η εποχή του καλοκαιριού είναι η πιο ελεύθερη της ζωής μας. Ζούμε στο μέγιστο κάθε μας στιγμή, χωρίς περιορισμούς. Το διασκεδαστικό καλοκαίρι όμως μπορεί να είναι απειλητικό για τα λαμπερά, ζωντανά και πλούσια μαλλιά μας, κάτι που οι περισσότεροι αγνοούν.
Συνήθως φροντίζουμε για την καλή υγεία των μαλλιών μας μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. Έχετε σκεφτεί ποτέ όμως πόση ανάγκη έχουν από μία ολοκληρωμένη περιποίηση πριν τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα και την έκθεση στον ήλιο;
Οι ακτίνες UV που βλάπτουν το δέρμα προκαλούν αντίστοιχες βλάβες και στα μαλλιά αν δε χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη προστασία. Ο ήλιος διασπά τους δεσμούς που καθιστούν ισχυρή την κερατίνη της τρίχας και οδηγεί σε αδύναμα μαλλιά και στο ξεθώριασμα του χρώματος.

Ο καυτός ήλιος του καλοκαιριού δεν θα δείξει… έλεος στις «πλούσιες» τρίχες σας, οπότε αν θέλετε να έχετε δυνατά μαλλιά, γεμάτα λάμψη και δύναμη όλη τη σεζόν, πρέπει να μεριμνήσετε από τώρα για αυτά.

Για να δυναμώσουμε την τρίχα και να της δώσουμε πίσω τη χαμένη της λάμψη και θα την ενυδατώσουμε ώστε να είναι αρκετά δυνατή για την ταλαιπωρία που αναπόφευκτα θα υποστεί τους επόμενους μήνες λόγω του ήλιου και της θάλασσας.
Για την πρόληψη της φθοράς των μαλλιών από τον ήλιο θα βοηθούσε να χρησιμοποιείτε το HAIR SERUM IMEL MACADAMIA OIL που θα λειτουργήσει ως ασπίδα πάνω στα μαλλιά σας, μιας και η ηλιακή ακτινοβολία τα ταλαιπωρεί και τα κάνει εύθραυστα και αφυδατωμένα.

Το HAIR SERUM IMEL MACADAMIA OIL είναι ορός μαλλιών και είναι υπερ-συμπυκνωμένο προϊόν περιποίησης που προορίζετε για μαλλιά που έχουν ανάγκη από εντατική θρέψη ή περιποίηση. Έχει ελαφριά υφή και δημιουργεί ένα ισχυρό φιλμ γύρω από την τρίχα και της παρέχει στο maximum όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζεται για να δείχνει τέλεια.
Η χρήση του επαναφέρει τα μαλλιά στη φυσική τους κατάσταση, τα ενυδατώνει και τους χαρίζει λάμψη. Επιπλέον, διευκολύνει στο ξέμπλεγμα των μαλλιών. Από την πρώτη κιόλας χρήση τα μαλλιά σας είναι πιο λαμπερά και απαλά, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. 
Η καινοτόμα σύνθεσή του προστατεύει τα μαλλιά από την θερμοκρασία. Αναπλάθει άμεσα την ίνα τρίχας, ενισχύοντας και λειαίνοντας την επιφάνειά της, συμβάλλοντας στην πρόληψη της ψαλίδας. Λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας και προσφέρει περιποίηση με μεγάλη διάρκεια.

Δρα ταυτόχρονα στη ρίζα της τρίχας και σε όλο το μήκος της, χάρη σε ένα συνδυασμό δραστικών συστατικών με έλαιο macadamia & κερατίνη που επανορθώνουν και χαρίζουν πυκνότητα στα μαλλιά .
Γεμάτα δύναμη και ζωντάνια, τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την απαλότητα, τον όγκο και την πυκνότητά τους, n τρίχα προστατεύεται από τις εξωτερικές επιθέσεις και γίνεται πιο χονδρή. Το χτένισμα διευκολύνεται, n φόρμα των μαλλιών σας κρατά όλη μέρα. Άμεση επανόρθωση της φθοράς της τρίχας, κλειδώνοντας τα μόρια στο εσωτερικό της. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών.

Αποτελεί το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά μας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις.
Με ανάλαφρο άρωμα. Είναι σε στρογγυλή συσκευασία σε μορφή σπρέι για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά μαλλιά, ανάμεσα από τα λουσίματα σαν θεραπεία, ή σε λουσμένα μαλλιά.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζουμε το προϊόν στο τριχωτό της κεφαλής και κάνουμε μασάζ με απαλές κινήσεις. Το serum macadamia oil της Imel δεν ξεβγάζεται.



HAIR MASK SPRAY IMEL ARGAN OIL LEAVE ON

(SPRAY ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ IMEL ARGAN OIL LEAVE ON)



Ένα εντυπωσιακό φόρεμα, ένα φανταστικό ζευγάρι παπούτσια και… έτοιμη. Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά, καθώς αυτό που δίνει τη λάμψη και κάνει εκθαμβωτική τη γυναικεία παρουσία είναι τα λαμπερά μαλλιά. Είναι αυτά που προδίδουν ισχυρή προσωπικότητα, προσδίδουν αυτοπεποίθηση και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ολοκληρωμένο παρουσιαστικό που σίγουρα δεν περνά ποτέ απαρατήρητο.
Όπως συμβαίνει με καθετί λαμπερό, έτσι και η δημιουργία εκθαμβωτικού look -κάτι που, κακά τα ψέματα, αποτελεί φιλοδοξία κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της- έχει και αυτή τα δικά της μυστικά, τη δική της ιεροτελεστία. Ας μην ξεχνάμε τα λαμπερά, δυνατά και υγιή μαλλιά, αποτελούν καθρέφτη της υγείας του οργανισμού μας. Αν τα μαλλιά μας απαιτούν αρκετό χρόνο για να αποκτήσουν φόρμα και λεία υφή ενώ αρκούν μόλις λίγα λεπτά σε υγρό περιβάλλον για να χάσουν όλα τα παραπάνω τότε φροντίζουμε με το HAIR MASK SPRAY IMEL ARGAN OIL LEAVE ON για να μην  μειωθεί η λάμψη τους!!

Το HAIR MASK SPRAY IMEL ARGAN OIL LEAVE ON είναι σπρέι ολικής φροντίδας μαλλιών και προσφέρει εντατική περιποίηση για μαλλιά μεταξένια, με υγιή εμφάνιση.
Αυτό που το διαφοροποιεί από τα άλλα προϊόντα είναι ότι προσφέρει βαθιά περιποίηση και προστασία εναντίον της φθοράς, επειδή περιέχει περισσότερα ενυδατικά συστατικά και απαλότερες ουσίες.
Ενυδατώνει, θρέφει, επανορθώνει την τρίχα, τη λειαίνει , της χαρίζει όγκο, προστατεύει το χρώμα και καταπολεμά τη λιπαρότητα .Είναι η ιδανική απάντηση σε κάθε ανάγκη των μαλλιών. Θρέφει  και αναδομεί την τρίχα από μέσα προς τα έξω. Για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά με argan oil και κερατίνη. Η κερατίνη αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ το argan oil διεισδύει στους πόρους της τρίχας και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της. Επιπλέον, προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα.

Αποτέλεσμα ακόμα τα μαλλιά που είναι πιο ευαίσθητα σε εξωτερικούς παράγοντες και το χρώμα τους ξεθωριάζει να τους εξασφαλίζει όχι μόνο τη διάρκεια και την ένταση του χρώματος, αλλά και την υγεία τους. Αναζωογονεί και λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας ενώ την προστατεύει από την ψαλίδα ενώ διαθέτει ισχυρή επανορθωτική και προστατευτική δράση από  την υπεριώδη ακτινοβολία και το σχηματισμό ελευθέρων ριζών στα φυσικά μαλλιά.

Μοναδικά “προνόμια” συγκεντρώνονται σε ένα προϊόν και σας προσφέρουν καθημερινή ολοκληρωμένη φροντίδα πολλαπλών διαστάσεων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Αναλυτικότερα:

  • Προστασία του χρώματος.
  • Έλεγχος κατά του φριζαρίσματος.
  • Προστασία από την θερμότητα.
  • Ευκολία στο styling και στο ίσιωμα.
  • Προστασία ενάντια στις σπασμένες άκρες.
  • Απαλότητα και μεταξένια υφή.
  • Ξεμπλέκει και διευκολύνει το χτένισμα.
  • Αυξημένη μαλακτική δράση.


Είναι σε πολύ όμορφη συσκευασία!!Και είναι πρακτική ακόμα και για ταξίδια. .Το άρωμα του είναι πραγματικά μαγευτικό!!

Κατάλληλο για χρήση πριν και μετά την πισίνα και τη θάλασσα.


Τρόπος χρήσης:


Σε νωπά μαλλιά: Ψεκάστε σε νωπά μαλλιά και αφήστε να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποιήστε κάποιο θερμικό εργαλείο.
Σε στεγνά μαλλιά: Ψεκάστε μικρή ποσότητα στην παλάμη σας και απλώστε σε στεγνά μαλλιά  από τη μέση ως τις άκρες. Δεν ξεβγάζεται και είναι για όλους τους τύπους μαλλιών.





Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία IMEL PROFESSIONAL είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γυναικείας ομορφιάς. Συνδυάζει την τέχνη των χρωμάτων, την ακρίβεια των εφαρμογών,  την αισθητική των υφών ,ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων και προσφέρει μοναδικές συνθέσεις στα προϊόντα της που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας. Ομορφιά που μας συντροφεύει καθημερινά. Γιατί μας αξίζει!



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία IMEL PROFESSIONAL για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.imel.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου