Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

My Beauty Vibe review


My Beauty Vibe



Γεια σας Glamorous,

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλες έχουμε "ξεχυθεί" στις παραλίες. Τα πρώτα μπάνια έχουν ξεκινήσει. Ξεπεράσαμε το γεγονός ότι ακόμη είναι αρκετά κρύα και ότι το συναίσθημα του "πάγου" κρατά για πολύ λίγο και αμέσως μετά έρχεται η απόλαυση.
Οι βουτιές στη θάλασσα ή στην πισίνα είναι μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες του καλοκαιριού, αν εξαιρέσουμε τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν.
Το καλοκαίρι ανέκαθεν αποτελούσε μια πρόκληση για το δέρμα και τα μαλλιά. Σίγουρα τα καλά που φέρνει το καλοκαίρι υπερτερούν από τα άσχημα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες "προκλήσεις". Από τη μία ο ήλιος και από την άλλη οι υψηλές θερμοκρασίες, που προκαλούν μεγαλύτερη αφυδάτωση λόγω ιδρώτα.
 Ο ήλιος, πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες, ευθύνεται και για πολλά δερματικά προβλήματα εάν δεν πάρουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Αποτέλεσμα, η επιδερμίδα να έχει ταλαιπωρηθεί χάνοντας τη φυσική φρεσκάδα και λάμψη, ειδικά στο πρόσωπο μιας και αυτό είναι περισσότερο εκτεθειμένο.

Για να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από τις καταπονήσεις της ζέστης και της ηλιακής ακτινοβολίας, πρέπει να φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενυδατωμένοι, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.
Αλλά ποια είναι τα απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να έχουμε μαζί μας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός μας τις ημέρες των διακοπών;

Τώρα το καλοκαίρι, ενισχύουμε τη φροντίδα της επιδερμίδας μας με τα καλλυντικά της εταιρίας My Beauty Vibe , που θα μετατρέψουν την καθημερινή μας περιποίηση σε απόλαυση.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η My Beauty Vibe μέλος της Tita Products LTD εμπορεύεται και εξάγει σε όλο τον κόσμο υψηλής ποιότητας καλλυντικά της H&B, για το πρόσωπο, το σώμα καθώς και προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά.
Τα προϊόντα τους, τα οποία έχουν σαν βάση ιχνοστοιχεία και μέταλλα της Νεκράς Θάλασσας, είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες, φυτικά εκχυλίσματα καθώς και αιθέρια έλαια, προκειμένου να επιτευχθεί ο τελικός στόχος για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Τα καλλυντικά της H&B κατασκευάζονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παραγωγής, όπως ISO και GMP και η εισαγωγή τους στην Ελλάδα είναι εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς έχουν γνωστοποίηση CPNP. Επιπλέον ΚΑΝΕΝΑ από τα προϊόντα δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχει Paraben.

Οι επιστήμονες στην H&B εργάζονται συνεχώς για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούν σκληρά για την αναβάθμιση και την βελτίωση των υπαρχόντων προϊόντων. Η σειρά προϊόντων τους διαθέτει πάνω από 200 κωδικούς για το πρόσωπο, το σώμα και την περιποίηση των μαλλιών, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά!
Στην My Beauty Vibe έχουνε καταφέρει να διατηρήσουνε την ανταγωνιστικότητά τους προσφέροντας χαμηλές τιμές στον καταναλωτή διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



SOAPLESS FACE PEELING WITH DEAD SEA MUD

(ΠΗΛΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ)


Πολυήμερες ή ολιγοήμερες, με παρέα ή μόνο για δύο, οι διακοπές είναι η διέξοδος από την καθημερινότητά μας, η ευκαιρία να αλλάξουμε παραστάσεις και να ανακτήσουμε τις χαμένες ισορροπίες. Επιπλέον, πολλοί τις θεωρούν ως ιδανική εποχή για να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους, καθώς η χαλαρότητα του καλοκαιριού, μοιάζει ιδανική για τον στόχο αυτό.
Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ένα απαραίτητο διάλειμμα από το καθημερινό άγχος, την πίεση και την ρουτίνα και ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Είναι σημαντικές, γιατί ως ένα βαθμό μας επανασυνδέουν με την ανεμελιά των παιδικών μας χρόνων, κάτι που για τον ψυχισμό μας μεταφράζεται πως, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα από τα συνηθισμένα, άρα μπορούμε να αφεθούμε σε μια πιο χαλαρή πραγματικότητα χωρίς περιορισμούς και ευθύνες.
Όσο κι αν θέλουμε όλα να πάνε τέλεια την περίοδο αυτή, πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο, διάφοροι λόγοι και αφορμές να αποτελέσουν εμπόδιο για να απολαύσουμε τις διακοπές μας.

Ο ήλιος και η θάλασσα -οι μεγάλες καλοκαιρινές μας αγάπες – μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα υγρασίας. Ένα από αυτά είναι τα σημάδια που αφήνει το καλοκαίρι στο πρόσωπό μας, μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα που πλέον είναι εμφανή. Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες, αφυδατωμένη όψη, είναι μερικά από αυτά.
Άραγε, μπορείτε να έχετε λαμπερό πρόσωπο ανώδυνα;
Αν δεν θέλετε το πρόσωπό σας να δείχνει θαμπό και κουρασμένο, πριν ακόμα μπει ο Αύγουστος, κι αν δεν σας περισσεύει χρόνος και χρήμα για θεραπείες σε ινστιτούτα, δοκιμάστε το πήλινγκ προσώπου SOAPLESS FACE PEELING WITH DEAD SEA MUD και «πολεμήστε» τις επιπτώσεις του ήλιου και της θάλασσας στην επιδερμίδα σας.

Το πήλιγκ θα ανανεώσει την εξωτερική στιβάδα του δέρματος (κερατίνη στιβάδα της επιδερμίδας) και θα βελτιώσει κοσμετολογικά/αισθητικά το δέρμα το οποίο θα το νοιώθετε πιο λαμπερό, απαλό, φρέσκο και υγιές.

Το SOAPLESS FACE PEELING WITH DEAD SEA MUD είναι ένα απαλό Πήλινγκ Προσώπου χωρίς Σαπούνι με λάσπη Νεκράς Θάλασσας, φτιαγμένο ειδικά για καθημερινό καθαρισμό.
Επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα, συμβάλλοντας έτσι στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα. Έτσι βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια, νεανική και λαμπερή. Παράλληλα επιτυγχάνεται η εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και μειώνεται η λιπαρότητα του δέρματος.

Είναι ένα ήπιο peeling, μαύρου χρώματος με μικρόκοκκους που  καθαρίζει σε βάθος το δέρμα μας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη. Η καινοτόμος φόρμουλα του είναι εμπλουτισμένη με λάσπη της Νεκράς Θάλασσας , η οποία είναι γνωστή για τις πολλές της ιδιότητες. Είναι επίσης εμπλουτισμένη με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού,  Aloe Vera και Χαμομηλιού, ώστε να απαλλάξει την επιδερμίδα μας από υπολείμματα σμήγματος κάνοντας απολέπιση. Τονώνει και αναζωογονεί  τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα!!! Συμβάλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου…. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσει και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα.

Το SOAPLESS FACE PEELING WITH DEAD SEA MUD, κάνει απολέπιση του δέματος που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας που κάνουν το δέρμα να φαίνεται άτονο, καθώς και τα υπολείμματα μακιγιάζ, τη λιπαρότητα  και τη βρωμιά. Έτσι είναι ακόμη ευκολότερο να διεισδύσουν τα ενυδατικά συστατικά που θα εφαρμοστούν στο δέρμα κλπ.

To SOAPLESS FACE PEELING WITH DEAD SEA MUD είναι ο εβδομαδιαίος «ενισχυτής» μας.΄

Θα κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σας, να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!
Έχει ελαφρύ άρωμα και είναι σε πολυτελή στρογγυλή συσκευασία!!! Κατάλληλη και για ταξίδια!
Είναι κατάλληλο για νεανικό δέρμα και για τους άνδρες ως προετοιμασία πριν το ξύρισμα.



Τρόπος Χρήσης:


Απλώνουμε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού σε υγρό πρόσωπο, κάντε μασάζ και ξεπλένουμε καλά. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε κανονική ως μικτή επιδερμίδα.



TREATMENT MUD SHAMPOO FOR HAIR AND SCALP

(ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΛΑΣΠΗ)


Πως να αντιμετωπίσετε την τριχόπτωση φέτος το καλοκαίρι..



Αν και τα πλούσια, λαμπερά μαλλιά είναι η περηφάνια των... ιδιοκτητών τους και η ανομολόγητη ζήλια όσων δεν τα διαθέτουν, ο τρόπος ανάπτυξης και η φροντίδα τους περιβάλλονται από πολλούς μύθους. Σύμβολο δύναμης και ανεξαρτησίας, τα μαλλιά είναι πλήγμα για την αυτοπεποίθησή μας όταν αρχίζουν να πέφτουν. Μπορεί η τριχόπτωση να μην έχει καμία απολύτως επίπτωση στην υγεία μας, επηρεάζει όμως σημαντικά τον ψυχισμό μας.
Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολούσε ανέκαθεν πολλές γυναίκες και άνδρες. Θεωρητικά οι αιτίες της τριχόπτωσης είναι πολλές και για να αποδοθεί η κατάσταση σε μια συγκεκριμένη αιτία πρέπει να πραγματοποιηθεί μια σειρά εξετάσεων. Η εποχικότητα είναι ένας παράγοντας που εξετάζεται, καθώς η τριχόπτωση ενισχύεται ιδιαίτερα την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι το κεφάλι μας βρίσκεται περισσότερο εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία UVA/UVB, στο χλώριο της πισίνας, στο αλάτι της θάλασσας, στην άμμο και τη σκόνη, παράγοντες που επιβαρύνουν περισσότερο την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η παραγωγή των ορμονών που ρυθμίζουν την ανάπτυξη της τρίχας αυξάνεται σημαντικά. Η τριχόπτωση είναι η πιο συνηθισμένη κατάσταση που μπορεί να παρουσιαστεί, ως επακόλουθο της ταχείας ανάπτυξης της τρίχας κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το καλοκαίρι πολλοί άνθρωποι χάνουν περισσότερους τρίχες, αλλά αυτό δεν είναι κάτι ανησυχητικό, καθώς οφείλεται στον φυσικό κύκλο της τρίχας.
Η φυσιολογική τριχόπτωση οφείλεται στο ότι οι τρίχες δεν βρίσκονται όλες στην ίδια φάση ανάπτυξης: καθημερινά κάποιες αναγεννώνται και άλλες πεθαίνουν. Έτσι, το να χάνει κάποιος έως 100 τρίχες την ημέρα είναι κάτι φυσιολογικό.
Η απώλεια δείχνει ότι τελείωσε ο κύκλος ζωής του στελέχους της τρίχας και από τον θύλακο θα βγει ένα καινούργιο.
Αν θέλετε οι τρίχες σας να βρουν πάλι το δυναμικό τους χαρακτήρα ακολουθήστε μια απλή θεραπεία με το φυσικό δυναμωτικό... 
TREATMENT MUD SHAMPOO FOR HAIR AND SCALP.

Το TREATMENT MUD SHAMPOO FOR HAIR AND SCALP είναι θεραπευτικό σαμπουάν με Λάσπη για τα Μαλλιά & την Επιδερμίδα της Κεφαλής και περιέχει μια πρωτοποριακή φόρμουλα με άκρως αποτελεσματικά συστατικά που απομακρύνουν το λίπος και τη βρωμιά που συσσωρεύονται στο τριχωτό της κεφαλής.
Ενεργοποιεί την πυκνότητα και δυναμώνει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους αμέσως περισσότερο όγκο.     
Υπόσχεται και κάνει την διαφορά .Η σύνθεση του αποτελείται από λάσπη Νεκράς Θάλασσας, Ιπποφαές, κρόκο αυγού, εκχύλισμα Aloe Vera, δεντρολίβανο, έλαιο jojoba, βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5 και  μαγνήσιο. Η λάσπη Νεκράς Θάλασσας περιέχει μαγγάνιο, ένα ανόργανο μεταλλικό στοιχείο το οποίο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα μικρά αιμοφόρα αγγεία και βοηθά στην ενδυνάμωση των μαλλιών, μειώνει την απώλεια τους και εμποδίζει την πιτυρίδα.
Η αποτελεσματικότητα του έγκειται στο ότι διεγείρει τους θύλακες των τριχών και έτσι αυξάνει το πάχος και τη ταχύτητα της ανάπτυξης των μαλλιών.

Το σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης επαναφέρει τη ζωντάνια στα μαλλιά, αφήνοντας ευχάριστη υφή.
Χαρίζει απαλό καθαρισμό και σέβεται τη φυσιολογία και τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής, με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες. Εξυγιαίνει το τριχωτό διευκολύνοντας την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών .Δυναμώνει και αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας με πληθώρα τονωτικών συστατικών. Συμβάλλει στην ρύθμιση της λιπαρότητας, αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις styling και ρύπανση.


Αναλυτικότερα:


  • Αποκαθιστά την ισορροπία του τριχωτού.
  • Δρα προληπτικά κατά της τριχόπτωσης.
  • Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία.
  • Αναδομεί τις ίνες των τριχών.
  • Χαρίζει άμεσα πλούσιο όγκο στα μαλλιά.
  • Διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών.
  • Ενισχύει την πυκνότητα της τρίχας.

Αυτή είναι η φροντίδα που αγαπούν τα μαλλιά μας! Το σαμπουάν TREATMENT MUD SHAMPOO FOR HAIR AND SCALP είναι πολύ καλό για τα μαλλιά μας.

Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα στο πρόγραμμα περιποίησης των μαλλιών μας . Μας βοηθά να φροντίσουμε τα μαλλιά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο συνδυασμός δράσης του μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία.
Η καθημερινή χρήση εξασφαλίζει  απαλά, δυνατά και υγιή μαλλιά, λαμπερά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.
Για άνδρες και γυναίκες με πρόβλημα τριχόπτωσης.


Τρόπος Χρήσης:

Εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας μασάζ για να ενισχύσουμε τη μικροκυκλοφορία. Ξεπλένουμε με άφθονο νερό.



TREATMENT HAIR MASK WITH DEAD SEA MUD

(ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ)

Σηκώστε... ασπίδα προστασίας στον ήλιο…




Τώρα το καλοκαίρι φροντίζετε το παρουσιαστικό σας, μήπως όμως παραμελείτε τα μαλλιά σας; Για να είναι όμορφα, έχουν ανάγκη από καλή φροντίδα και σωστή περιποίηση.
Είστε έτοιμες για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Έχετε πάρει τα μέτρα σας, για να απολαύσετε τις διακοπές σας με ασφάλεια και ταυτόχρονα να δείχνετε περιποιημένες και λαμπερές. Το ίδιο, όμως, πρέπει να κάνετε και για τα μαλλιά σας. O ήλιος, ο αέρας, το νερό της θάλασσας και της πισίνας είναι στοιχεία που ταλαιπωρούν τα μαλλιά και καταστρέφουν την τρίχα, αλλοιώνοντας τη δομή της. Η ζέστη τα ξηραίνει, η ηλιακή ακτινοβολία και το χλώριο ξεθωριάζουν το χρώμα τους, το αλμυρό νερό τα αφυδατώνει και ο αέρας τα κάνει άγρια. Και σε αντίθεση με το δέρμα, τα μαλλιά δεν έχουν έναν άμεσο τρόπο να μας δείξουν ότι υποφέρουν, ωσότου είναι πολύ αργά.

Δεν έχει σημασία αν είστε λάτρεις του camping ή των boutique ξενοδοχείων, η αλήθεια για το καλοκαίρι είναι μία, η υγρασία, το αλάτι και –κυρίως– ο ήλιος βλάπτουν σοβαρά την τρίχα και βάζουν τα μαλλιά σας στο δρόμο προς το φριζάρισμα και την ξηρασία.
Η πολύωρη έκθεση στον καυτό ήλιο, το μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα καθώς και η ελλιπής φροντίδα καθιστούν πιο αναγκαία από ποτέ την περιποίηση των μαλλιών, προκειμένου αυτά να αποκτήσουν ξανά υγιή και λαμπερή όψη.
Ωστόσο, με την απαραίτητη προστασία και τα κατάλληλα προϊόντα, υπάρχουν τρόποι να προλάβετε τα χειρότερα και να διατηρήσετε την όμορφη εικόνα τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πώς πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην περιποίησή τους, αρκεί να επενδύσετε στα κατάλληλα προϊόντα. Βρείτε, λοιπόν, αυτά που σας ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών και τις ανάγκες σας.
Την λύση έρχεται να φέρει η μάσκα μαλλιών TREATMENT HAIR MASK WITH DEAD SEA MUD που προσφέρει εντατική θεραπεία και αναζωογόνηση μέσα σε λίγα λεπτά.

Η TREATMENT HAIR MASK WITH DEAD SEA MUD είναι θεραπευτική μάσκα μαλλιών. Αποτελεί την ιδανική εντατική θεραπεία για γυναίκες που θέλουν βαθιά περιποίηση και προστασία για τα μαλλιά τους. Το ενεργό της σύμπλεγμα μειώνει το σπάσιμο, δυναμώνει και αναδομεί σε βάθος την τρίχα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Κορεσμένη με υγρασία, με βάση τη φυσική Λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, το έλαιο καρότου, το έλαιο Ιπποφαούς, φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες Β5 + Ε και ιχνοστοιχεία και μέταλλα από τη Νεκρά Θάλασσα για μέγιστη θρέψη των μαλλιών και του δέρματος του τριχωτού της κεφαλής. Δρα ευεργετικά για τη φυσική ενδυνάμωση της τρίχας. Η μάσκα μαλλιών λάσπης αποκαθιστά τη δύναμη, τη λάμψη και τη ζωντάνια των μαλλιών και προστατεύει το χρώμα τους.  Η μάσκα αγκαλιάζει τα μαλλιά με μια προστατευτική στρώση που προφυλάσσει από τη φθορά της ακτινοβολίας του ηλίου. Με την τακτική χρήση, η τρίχα γίνεται μαλακή, ελαστική και λαμπερή.
Επιπλέον, χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και αποτρέπει την περαιτέρω φθορά που προκαλείται από το styling. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαλλιά όπου έχουν εφαρμοστεί χημικές εργασίες .

Ενισχύει την προστατευτική στοιβάδα της επιδερμίδας, ενώ τα ενεργά μαλακτικά συστατικά της αφήνουν μια αίσθηση απαλότητας στα μαλλιά.
Αναδομεί άμεσα τα μαλλιά, βελτιώνοντας θεαματικά την υφή τους και χαρίζοντας αίσθηση απαλότητας και πολυτέλειας. Η μοναδική μάσκα συνδυάζει εξαιρετικά οφέλη ανανέωσης για τα μαλλιά με περιποίηση για θρέψη και αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής, για σαγηνευτικό αποτέλεσμα από τις ρίζες ως τις άκρες.
Αναζωογονεί και επαναφέρει τη λάμψη στα μαλλιά, προστατεύει από το φριζάρισμα, χαρίζοντας μοναδική υγιή όψη. Αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία σε ξηρά και κανονικά μαλλιά.

Ενυδατώνει σε βάθος το εσωτερικό της τρίχας χαρίζοντας ελαστικότητα που διαρκεί και ευκολία στο χτένισμα.
Τρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει, ενώ βοηθά στην αποτροπή της κατακάθισης των περιβαλλοντικών ρύπων και φρεσκάρει τα μαλλιά ανάμεσα στα λουσίματα, με το μοναδικό άρωμα.

Είναι πλούσια σε υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή της. Είναι σε μεγάλη στρογγυλή συσκευασία και είναι πολύ πρακτική για τα ταξίδια μας ..

Με αυτή την μάσκα τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν και σίγουρα τους αξίζει αυτή η έξτρα περιποίηση!
Δεν περιέχει Parabens και δεν έχει ελεγχθεί σε ζώα.



Τρόπος χρήσης:


Μετά το λούσιμο, στύψτε την περίσσεια του νερού από τα μαλλιά σας. Απλώστε μια καλή ποσότητα μάσκας, ξεκινώντας από τις ρίζες και κάνετε μασάζ προς την κατεύθυνση των άκρων, περιμένετε περίπου 2-3 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως  τα προϊόντα My Beauty Vibe αποτελούνται, από μία ευρύτατη γκάμα προϊόντων φροντίδας σώματος, προσώπου μαλλιών. Ύστερα από μια πορεία πολλών ετών και με το να είναι συνώνυμο της οικονομίας και της ποιότητας, η εταιρεία My Beauty Vibe κατέχει σήμερα μια δυναμική θέση και παρουσία στην ελληνική αγορά και έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις, η οποία ξεχωρίζει. Η διαρκής αναζήτηση για καινοτόμες ιδέες και πρακτικές και η δημιουργία επαναστατικών προϊόντων στην ελληνική αγορά, εξελίσσουν συνεχώς το concept την αναδεικνύουν πρωτοπόρο στον κλάδο της. Είναι κορυφαία προϊόντα με υψηλή τεχνογνωσία!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία My Beauty Vibe για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://mybeautyvibe.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου