Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Tecnoskin review


Tecnoskin


Βάλτε τα γυαλιά στον ήλιο!


Γειά σας Glamorous,

Ήλιος, θάλασσα, βόλτες, ηλιοθεραπεία… Η «καλή ζωή» ξεκινάει από νωρίς στην Ελλάδα, αφού τα πρώτα κιόλας μπάνια πραγματοποιούνται την άνοιξη, ενώ η καθημερινότητά μας, μάς βρίσκει να απολαμβάνουμε τον ήλιο και την καλοκαιρία όσο περισσότερο μπορούμε.
Κι εκεί που ο ήλιος μας φτιάχνει τη διάθεση αυξάνοντας την παραγωγή των ορμονών ευχαρίστησης, βοηθώντας το σώμα παράλληλα να συνθέσει την απαραίτητη για τα οστά βιταμίνη D, την ίδια στιγμή μας φανερώνει και την κακή του πλευρά, αυτή που μας βλάπτει χωρίς να το καταλαβαίνουμε και που χρειάζεται να πάρουμε τα μέτρα μας για να βγούμε αλώβητοι από την επαφή μαζί του.

Όλοι μας γνωρίζουμε για τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου στο δέρμα μας. Ωστόσο, φαίνεται πως στην καθημερινή μας πρακτική λησμονούμε τις μη αναστρέψιμες συνέπειες, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τη δική μας, καθώς επίσης και το μέλλον των παιδιών μας. Μήπως τελικά είναι ζήτημα διαπαιδαγώγησης και όχι ελλιπούς ενημέρωσης;

Ο ήλιος δίνει φως και ζωή, είναι η χαρά της ζωής! Είναι όμως και ένας φίλος που μπορεί να γίνει επικίνδυνος, αν εμείς δε του δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και αν δε λάβουμε τις προφυλάξεις εκείνες, που θα μας επιτρέψουν να τον χαιρόμαστε, χωρίς να γίνεται επικίνδυνος για το δέρμα, τόσο των ενηλίκων αλλά κυρίως των παιδιών μας.

Πώς μπορείτε να προστατευτείτε;

Σίγουρα το να κυκλοφορείτε μόνο βράδυ θα ήταν λίγο… υπερβολικό.
Ζήστε φυσιολογικά την καθημερινότητά σας, και τηρήστε τις συμβουλές της εταιρίας Tecnoskin για να είστε σίγουροι ότι κάνετε το καλύτερο δυνατό για να προφυλάξετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

tecnoskin σημαίνει υψηλή τεχνολογία με δράση!
Η tecnoskin δημιουργήθηκε για να καλύψει κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Από την πιο απλή και καθημερινή, όπως ο σωστός καθαρισμός ή η ενυδάτωση, έως την πιο σύνθετη όπως η ενίσχυση των δομικών συστατικών της επιδερμίδας.
Παρακολουθούνε τις εξελίξεις της κοσμητολογίας, δημιουργούνε φόρμουλες με υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά και φροντίζουνε το τελικό προϊόν όχι μόνο να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του καταναλωτή, αλλά να είναι και οικονομικά προσιτό.
Τα συστατικά των προϊόντων τους είναι της τελευταίας τεχνολογίας σε περιεκτικότητες που καθιστούν το προϊόν αποτελεσματικό. Είναι εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη. 
Συνδυασμός προϊόντων για μέγιστο αποτέλεσμα. Δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα. Έμφαση στην υφή των προϊόντων για την καλύτερη δυνατή απορρόφηση των δραστικών συστατικών. Και με αεροστεγείς συσκευασίες ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη και σταθερή ποιότητα των πολύτιμων δραστικών συστατικών.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



SUN PROTECT FACIAL CREAM 50+

(ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και ήδη δε χορταίνουμε να απολαμβάνουμε τον ήλιο όπου και όσο μπορούμε, με ατελείωτες βόλτες και ηλιοθεραπεία. Λατρεύουμε το καλοκαίρι και, βέβαια, τη θάλασσα και τον ήλιο που μας αναζωογονούν.
Το φως του ήλιου είναι πραγματικά θαυματουργό, καθώς συμβάλλει στη ρύθμιση διαφόρων λειτουργιών του σώματός μας, καθώς επίσης και στον ύπνο. Οι ακτίνες του ήλιου ανεβάζουν τη διάθεσή μας, αυξάνουν την ευεξία και βελτιώνουν τη γενική κατάσταση της υγείας μας. Συνεπώς, το φως του ήλιου είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια πρόσκαιρη ευχαρίστηση: ο ήλιος αποτελεί σημαντικό στοιχείο ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Επωφελήσου από τη θετική του ενέργεια – όχι όμως χωρίς το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου.

Ωστόσο, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να αποβεί καταστροφική για την ομορφιά και την υγεία σας, αφού εξασθενεί τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας. Η υπερβολική και χωρίς προστασία έκθεση στην ακτινοβολία του ήλιου προκαλεί στο δέρμα σας αλλοιώσεις που σας στερούν τη φρεσκάδα και τη νεανικότητά σας, όπως τραχύτητα, ρυτίδες, χαλάρωση, κηλίδες και πανάδες που διαταράσσουν τον ομοιόμορφο τόνο κτλ.
Λόγω του ότι το πρόσωπό σας εκτίθεται στον ήλιο καθημερινά, είναι αυτό που «υποδέχεται» και την ηλιακή ακτινοβολία, λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της. Για το λόγο αυτό, η αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας είναι απαραίτητο καλλυντικό που πρέπει να φοράτε πάντοτε πριν βγείτε από το σπίτι σας –τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα-, όλο το χρόνο κι όχι μόνο το καλοκαίρι. Η αντηλιακή κρέμα, άλλωστε, βοηθά να διατηρείται η επιδερμίδα σας φρέσκια, λαμπερή και δροσερή, εκτός από το να την κρατά προστατευμένη από τον ήλιο.

Θυμηθείτε ότι όσο πιο αποτελεσματικά προστατεύετε το πρόσωπό σας από τον ήλιο, τόσο περισσότερο εξασφαλίζετε ότι δεν θα «προδώσει» ποτέ την ηλικία σας!
Συνεπώς, η χρήση ενός επιστημονικά ελεγμένου αντηλιακού προϊόντος, κατάλληλου για τον φωτότυπο και τον τύπο της επιδερμίδας σας, εξασφαλίζει την πρόληψη όλων των παραπάνω και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς. Η επιλογή του αντηλιακού είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την υγεία της επιδερμίδας.

Η κρέμα προσώπου SUN PROTECT FACIAL CREAM 50+ με αντηλιακή προστασία είναι ο απόλυτος σύμμαχος κατά της βλαβερής ακτινοβολίας όλο το χρόνο –και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Η SUN PROTECT FACIAL CREAM 50+ είναι αντηλιακή κρέμα προσώπου για όλες τις επιδερμίδες. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι σημαντικά πιο λεπτή και ευαίσθητη από την επιδερμίδα του σώματος. Καθώς δεν καλύπτεται, εκτίθεται πλήρως στις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος, όπως είναι οι ακτίνες του ήλιου, το κρύο και η ατμοσφαιρική ρύπανση. Γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία και φροντίδα – με ένα αντηλιακό που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το πρόσωπο. 
Η αντηλιακή κρέμα προσώπου SUN PROTECT FACIAL CREAM 50+  έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας. Προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα σας τόσο στις διακοπές όσο και στην καθημερινότητά σας: έτσι μπορείτε να απολαύσετε τις ακτίνες του ήλιου ελεύθερα, ενώ η επιδερμίδα του προσώπου σας θα παραμείνει ενυδατωμένη και υγιής. Επιπλέον, θα διασφαλίσει ότι η επιδερμίδα σας παραμένει θωρακισμένη από κάθε είδους βλάβη που μπορεί να προκληθεί από την ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι High-tech αντηλιακή κρέμα με τον ανώτατο δείκτη προστασίας 50+ και ταυτόχρονη προστασία της επιδερμίδας σε 4 επίπεδα:

  • Προστατεύει το DNA των κυττάρων της επιδερμίδας από τις βλάβες που προκαλεί η ακτινοβολία προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση.
  • Ενισχύει το μηχανισμό αποκατάστασης αυτών των βλαβών.
  • Δρα αντιοξειδωτικά.
  • Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Προσφέρει άμεση αντηλιακή προστασία χάρη στα φίλτρα UVA/UVB. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και την εμφάνιση ρυτίδων που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία (φωτογήρανση), χάρη στη σύνθεσή της. Παράλληλα ενισχύει τη δράση των προστατευτικών στρωμάτων της επιδερμίδας και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση. Ενώ η μη λιπαρή σύνθεσή της απορροφάται γρήγορα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό.


Αναλυτικότερα:
  • Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και την εμφάνιση ρυτίδων που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.
  • Προστατεύει άμεσα χάρη στα φίλτρα UVA/UVB.
  • Ενυδατώνει σε βάθος.
  • Μη λιπαρή σύνθεση, απορροφάται αμέσως.
  • Ανθεκτική στο νερό.
  • Αποτελεί ιδανικό προϊόν για την καθημερινή ενυδάτωση, τη φροντίδα και την εξυγίανση του δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο ματ αποτέλεσμα. Φωτίζει το δέρμα χαρίζοντάς του  όμορφη όψη.

Απαντά σε όλες τις απαιτήσεις : Αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ευχαρίστηση.

Και… μην ξεχνάτε πως η ακτινοβολία δρα αθροιστικά γιατί η δράση του ήλιου είναι συσσωρευτική! Προφυλάξτε την επιδερμίδα σας από την έκθεση στον ήλιο και διατηρήστε την υγιή, νεανική και λαμπερή, με όπλο και σύμμαχο την αντηλιακή σας SUN PROTECT FACIAL CREAM 50+.

Με ελαφριά υφή για καλή απορρόφηση. Συνδυάστε την με οποιαδήποτε κρέμα προσώπου tecnoskin.
Έχει υπέροχο άρωμα και έχει πρωτοποριακή συσκευασία airless, που μας βοηθά να πάρουμε εύκολα τη σωστή ποσότητα του προϊόντος που πρέπει να εφαρμόσουμε.

Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόζουμε ομοιόμορφα άφθονη ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο μισή ώρα πριν την έκθεση σας στον ήλιο. Επαναλαμβάνουμε συχνά την εφαρμογή, ιδιαίτερα μετά το κολύμπι. Αποφύγετε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία κατά τις μεσημεριανές ώρες.



SUN PROTECT BODY LOTION SPRAY 50+

(ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ)



Καλοκαίρι: η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου! Ο ήλιος είναι πηγή ζωής, καλής διάθεσης και σωστής ανάπτυξης του οργανισμού μας. Ζούμε σε μια χώρα που τον περισσότερο χρόνο υπάρχει ηλιοφάνεια, η οποία ασκεί μεγάλη επίδραση στην ψυχολογία μας ως λαού μεσογειακού και μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι και ευδιάθετοι. Ο ήλιος, ο φωτοδότης, με τις ακτίνες του ενεργοποιεί όλα τα όντα, ζωντανεύει τη φύση και χαρίζει υγεία, δύναμη και ζωή στον άνθρωπο.

Σήμερα όμως και παράλληλα προς τις αδιαμφισβήτητες ευεργετικές ιδιότητες των ακτινών του ήλιου, γνωρίζουμε, χάρις στην επιστήμη, ότι οι ακτίνες του είναι βλαβερές για την επιδερμίδα μας, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, εάν δεν πάρουμε τα αναγκαία προστατευτικά μέσα. Μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επιβλαβής με ήπια έως σοβαρότερα εγκαύματα αλλά και πιο σοβαρές δερματικές παθήσεις, αν δε λάβουμε τα σωστά μέτρα προστασίας. Οι ακτίνες του ήλιου διαπερνούν το όζον, το οποίο μάλιστα κατά τους επιστήμονες δεν έχει την ίδια πυκνότητα σ’ όλες τις περιοχές του πλανήτη.

Οι συνέπειες από την ασυλλόγιστη έκθεση μας στον ήλιο, είτε είμαστε στην παραλία, είτε εργαζόμαστε, είτε γυμναζόμαστε, χωρίς να έχουμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, ενδέχεται να είναι ανεπιθύμητες για την υγεία μας.

Για να περάσουμε ξέγνοιαστα στις διακοπές μας, αναζητούμε την ιδανική ισορροπία: να εξασφαλίσουμε την ενδεδειγμένη προστασία ανάλογα με το φωτότυπό μας έτσι ώστε να απολαμβάνουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου χωρίς πρόσθετες έγνοιες και επιβαρύνσεις στην επιδερμίδα μας.

Η χρήση της SUN PROTECT BODY LOTION SPRAY 50+, με επιστημονικά ελεγμένα φίλτρα προστασίας και με την τακτική επάλειψη της επιδερμίδας, θα μας αποτρέψει από τα προβλήματα που παραπάνω αναφέραμε και θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα, χωρίς τον κίνδυνο επιδερμικών επιπλοκών και θα μας δημιουργήσει μια όμορφη επιδερμίδα, αυτή που όλοι οι άνθρωποι επιθυμούμε να αποκτήσουμε το καλοκαίρι.


Η SUN PROTECT BODY LOTION SPRAY 50+ είναι ένα πολύ εξελιγμένο αντηλιακό σώματος, το οποίο προσφέρει τη μέγιστη προστασία της επιδερμίδας κατά την έκθεση στον ήλιο ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί προληπτικά σε σχέση με τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου στην επιδερμίδα.
Η μοναδική σύνθεση της σειράς έχει αναπτυχθεί πάνω στη βάση ενός καινοτόμου συμπλέγματος με θρεπτικά συστατικά γνωστά για την ευεργετική αντιοξειδωτική και φωτοπροστατευτική τους δράση στην επιδερμίδα.

Προστατεύει το DNA των κυττάρων της επιδερμίδας από τις βλάβες που προκαλεί η ακτινοβολία προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση. Ενισχύει το μηχανισμό αποκατάστασης αυτών των βλαβών. Δρα αντιοξειδωτικά και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
Άμεση και σίγουρη αντηλιακή προστασία χάρη στα φίλτρα UVA/UVB ενώ η καινοτόμα περιποιητική του σύνθεση, υποστηρίζει τη δράση των προστατευτικών στρωμάτων της επιδερμίδας χαρίζοντας προστασία και ενυδάτωση μακράς διαρκείας.

Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και λευκά σημάδια. Είναι 100% διαφανές και ανθεκτικό στο νερό. Διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αφήνει μια απαλή και μεταξένια αίσθηση.

Αναλυτικότερα:

  • Παρέχει προηγμένη φωτοσταθερή προστασία, προστατεύοντας από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη φωτογήρανση.
  • Βοηθά στην προστασία των κυττάρων της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες, ενισχύοντας τον αμυντικό μηχανισμό της.
  • Μειώνει την πιθανότητα ερεθισμών που προκαλούνται από την έκθεση στη UV ακτινοβολία.
  • Βοηθά στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας, ενισχύοντας τη θωράκιση του υδρολιπιδικού της φραγμού.

Με βελούδινη, μη-λιπαρή υφή για ολοκληρωμένη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Βελτιώνει την ελαστικότητα και συσφίγγει, ενώ προλαμβάνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει το δέρμα, εξασφαλίζοντας νεανική όψη.
Σε μορφή σπρέι για εύκολη χρήση.


Τρόπος χρήσης:


Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε και εφαρμόστε ομοιόμορφα άφθονη ποσότητα προϊόντος στο δέρμα μισή ώρα πριν την έκθεση σας στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά την εφαρμογή, ιδιαίτερα μετά το κολύμπι. Αποφύγετε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Tips: Η μείωση της ενδεδειγμένης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Επαναλάβετε συχνά την εφαρμογή, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα. Αποφύγετε τον μεσημεριανό ήλιο και την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο ακόμα και με τη χρήση αντηλιακού.




SUN PROTECT KIDS 50+

(ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ& ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)




Προστατέψτε τα παιδιά από τα "δόντια" του ήλιου…


Ο ήλιος είναι λαμπερός και αναζωογονητικός. Δημιουργεί συναισθήματα αισιοδοξίας, χαράς και ευτυχίας. Δυστυχώς, όμως, είναι και επικίνδυνος και έχει αποδειχθεί, βάσει πολλών μελετών, ότι η συχνή έκθεσή μας σε αυτόν - χωρίς προστασία - μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό μας.
Γι’ αυτό και πρέπει κάθε φορά που πρόκειται να εκτεθούμε στον ήλιο να φροντίζουμε να προστατευόμαστε. Κι αν εμείς οι ενήλικες πρέπει να προστατεύσουμε μία φορά το δέρμα μας, φανταστείτε πόσο πιο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε με το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών μας.
Το καλοκαίρι για τα παιδιά ξεκινά με το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα. Κάθε μπάνιο μετριέται μαζί με τα παγωτά και κάθε βόλτα στην παραλία είναι μία ξεχωριστή εμπειρία παιχνιδιού.
Πώς θα τα προστατεύσετε από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου;
Η τσάντα της παραλίας δεν πρέπει να περιέχει μόνο κουβαδάκια, μπάλες, φουσκωτά θαλάσσης και άλλα παιχνίδια. Μην ξεκινήσετε προτού σιγουρευτείτε ότι έχετε πάρει μαζί σας το αντηλιακό γαλάκτωμα ή σπρέι για την προστασία του δέρματος των παιδιών σας.
Εφαρμόζοντας καθημερινά – ακόμα και αν δεν πρόκειται να πάτε βόλτα στη θάλασσα – αντηλιακό!

Η προστασία του δέρματος των παιδιών από την πολύ μικρή ηλικία εγγυάται τη διαφύλαξη της υγείας τους στο μέλλον.

Η επιδερμίδα των βρεφών και των μικρών παιδιών χρειάζεται ακόμη υψηλότερο επίπεδο προστασίας από τον ήλιο, επειδή είναι πολύ λεπτότερη και πιο ευαίσθητη από την επιδερμίδα των ενηλίκων. Στα πρώτα χρόνια της ζωής, οι μηχανισμοί προστασίας της επιδερμίδας κατά της ακτινοβολίας UV δεν έχουν αναπτυχθεί αρκετά: επομένως, η επιδερμίδα δεν έχει σχηματίσει καμία ασπίδα προστασίας από το φως ούτε διαθέτει χρωστικές που θα την προστατέψουν από την ακτινοβολία. Επιπλέον, οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας των παιδιών δεν λειτουργούν σωστά στα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Τα παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω πρέπει, επίσης, να είναι προσεκτικά στον ήλιο, καθώς τα ηλιακά εγκαύματα στην παιδική ηλικία είναι μια από τις κύριες αιτίες καρκίνου του δέρματος στην ενήλικη ζωή.

Η αντηλιακή προστασία των παιδιών είναι πολύ σημαντική. Η βρεφική-παιδική επιδερμίδα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα καθώς είναι πιο λεπτή και το σύστημα άμυνας της δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά. Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι τα επαναλαμβανόμενα ηλιακά εγκαύματα που προκαλούνται στην παιδική ηλικία, αυξάνουν τις πιθανότητες εκδήλωσης προβλημάτων στο μέλλον. Προκαλούν φθορές στην παιδική επιδερμίδα, που προσωρινά φαίνονται να επουλώνονται, στην πραγματικότητα όμως δρουν σωρευτικά, αυξάνοντας τον κίνδυνο.

Με τη σειρά παιδικών αντηλιακών SUN PROTECT KIDS 50+, ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα τους, μικρά και μεγάλα παιδιά μπορούν να παίζουν στη θάλασσα και να γίνονται βασιλιάδες στα δικά τους μοναδικά κάστρα από άμμο!

Η SUN PROTECT KIDS 50+ είναι αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για παιδιά και εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία.
Προσφέρει αποτελεσματική, πολύ υψηλή ηλιοπροστασία και δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ. Περιέχει μόνο φυσικά φίλτρα προσφέροντας μέγιστη προστασία της επιδερμίδας κατά την έκθεση στον ήλιο. Δρα αντιοξειδωτικά και προσφέρει πλούσια & εντατική ενυδάτωση. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση αποτρέπει την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς, ενώ απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λευκή χροιά.
Θωρακίζει το DNA και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό για ασταμάτητη εξερεύνηση μέσα στη θάλασσα.
Χάρη στα φίλτρα UVA/UVB προσφέρει άμεση αντηλιακή προστασία ενώ μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Η περιποιητική του σύνθεση υποστηρίζει τη δράση των προστατευτικών στρωμάτων της επιδερμίδας χαρίζοντας ενυδάτωση μακράς διαρκείας. Απορροφάται αμέσως.
Το παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα, SUN PROTECT KIDS 50+ είναι σε μορφή σπρέι, προσφέρει εύκολη εφαρμογή και ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτίνων. Διεγείρει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, προστατεύοντας αποτελεσματικά από τους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν ερεθισμούς και για ενίσχυση της άμυνας της απέναντι στη UV ακτινοβολία. Η ήπια φόρμουλα είναι ειδικά μελετημένη, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης.



Αναλυτικότερα:


  • Άμεση αντηλιακή προστασία ειδικά για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.
  • Διασφαλίζει σίγουρη επάλειψη παντού.
  • Έξτρα ανθεκτικό στο νερό για πιο ξέγνοιαστο παιχνίδι.
  •  Βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.
  • Υποαλλεργικό και χωρίς άρωμα

Παροτρύνει τα παιδιά να προστατεύσουν τον εαυτό τους ως ενήλικες, αλλά και για περισσότερα παιχνίδια κάτω από τον ήλιο!


Τρόπος χρήσης:


Απλώστε επαρκή ποσότητα στο δέρμα τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να διατηρείτε την προστασία, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Βρέφη και παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται στο άμεσο ηλιακό φως.



SUN PROTECT DRY TOUCH OIL SPF 50

(ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΞΗΡΟ ΛΑΔΙ ΣΩΜΑΤΟΣ)





Ήλιος και θάλασσα, ναι μεν μας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, στερούν όμως από την επιδερμίδα τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ,τη λεία όψη και υφή της. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο ήλιος και η θάλασσα αποτελούν πηγή χαλάρωσης και ευεξίας. Έχουν, όμως, και αρκετά δυσάρεστες επιπτώσεις στην επιδερμίδα και στα μαλλιά, όπως η αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο πρόσωπο στο σώμα .
Η επιδερμίδα πρέπει να είναι πάντα σε άψογη εμφάνιση, ειδικά το καλοκαίρι, θα πρέπει να είναι σε μορφή που να είναι αξιοζήλευτη.
Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις – τόσο εμείς όσο και ….η επιδερμίδα μας- από τις καλοκαιρινές διακοπές φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε… Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με ενυδάτωση, μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστα αποτελέσματα!!

Η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Ειδικά όμως για την περίοδο του καλοκαιριού και την καθημερινή, παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει και παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση>> του σώματος και των μαλλιών.

Για να απολαύσετε και να επιστρέψετε, με την επιδερμίδα σώα και αβλαβή, το SUN PROTECT DRY TOUCH OIL SPF 50 είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος!

Το SUN PROTECT DRY TOUCH OIL SPF 50 είναι ξηρό λάδι για πλούσια ενυδάτωση στο σώμα.
Είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για την επιδερμίδα, που απορροφάται εύκολα, για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του, βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών. Προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB. Δρα αντιοξειδωτικά και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Διαθέτει διάφανη, εξαιρετικά ελαφριά σύνθεση που δεν «λαδώνει» και εφαρμόζεται εύκολα αφήνοντας μια αόρατη μεταξένια υφή.

Το SUN PROTECT DRY TOUCH OIL SPF 50 χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει και φίλτρα UV, έχει πολλαπλή δράση. Προστατεύει και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας στο σώμα. Αντιμετωπίζει την ξηρότητα της επιδερμίδας. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχει θρεπτικά συστατικά.
Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο σώματος. Ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί άμεσα, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα. .

Με εντυπωσιακή λάμψη, αφήνει το σώμα απαλό, λείο, λαμπερό και πραγματικά περιποιημένο.. Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα . Εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση με μεθυστικό άρωμα, η οποία απορροφάται αμέσως .
Βελτιώνει αισθητά στη στιγμή την υφή και την όψη του σώματος, χαρίζοντας αξεπέραστη απαλότητα, προσφέροντας απόλυτη ενυδάτωση με πολύωρη δράση. 
Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα .
Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία του SUN PROTECT DRY TOUCH OIL SPF 50 προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και χαρίζει στο σώμα διαρκή λάμψη και ενυδάτωση.


Είναι σε στρογγυλή κομψή συσκευασία ,σε μορφή spray  και είναι πολύ πρακτικό . Απαραίτητο όλες τις εποχές του χρόνου.


Τρόπος χρήσης:

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε και εφαρμόστε ομοιόμορφα άφθονη ποσότητα προϊόντος στο δέρμα μισή ώρα πριν την έκθεση σας στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά την εφαρμογή, ιδιαίτερα μετά το κολύμπι. Αποφύγετε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία κατά τις μεσημεριανές ώρες.






Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα αντηλιακά της εταιρίας  Tecnoskin έρχονται να αποδείξουν ότι δικαίως αξίζουν τον τίτλο του "Καλύτερου Φίλου" της γυναίκας, αλλά και της οικογένειας , αφού φέτος, δεν νοιάζονται μόνο για την επιδερμίδα σας και την προστασία της αλλά και το πώς αυτή δείχνει .
Η Tecnoskin έχει αναπτύξει συνθέσεις υψηλής ανεκτικότητας για όλη την οικογένεια οι οποίες εξασφαλίζουν όχι μόνο την προστασία, αλλά και την ενυδάτωση και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα, τα πρωτοπόρα αντηλιακά της προστατεύουν από τις βραχείες και μακρές ακτίνες UVA και τις ακτίνες UVB, ενώ εξουδετερώνουν τις υπέρυθρες ακτίνες και το ορατό φως, ενσωμάτωσαν την ιδέα μιας τονωτικής φόρμουλας που προφυλάσσει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση. Επειδή ο ήλιος είναι και πηγή ενέργεια, ευεξίας και λάμψης, η Tecnoskin απομόνωσε τα οφέλη του και εμπνεύστηκε από αυτά για να σχεδιάσει προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν συγχρόνως προστασία και ομορφιά.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Tecnoskin για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.tecnoskin-derma.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου