Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

DEKAZ S.A review


DEKAZ S.A


​Ο ήλιος αγαπά την Ελλάδα…

Γειά σας Glamorous,

Ο ήλιος είναι η κινητήριος δύναμή μας! Μας ανεβάζει τη διάθεση, μας γεμίζει ενέργεια και μας κάνει να νιώθουμε πιο υγιείς. Σε μια χώρα, όπως η δική μας, χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε τη «ζεστασιά» του κάθε στιγμή. Η επιδερμίδα όμως δείχνει να ….δυσανασχετεί. Η απότομη έκθεση στον ήλιο και η υπερβολική εφίδρωση απειλούν σοβαρά την έξωθεν καλή εικόνα της. Ο ήλιος είναι μεν πηγή ζωής, θερμότητας και καλής διάθεσης. Ταυτόχρονα όμως όταν η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία χωρίς την κατάλληλη προστασία εγκυμονεί πολλούς και σοβαρούς κινδύνους αφού έχει αποδειχθεί πως ενεργοποιείται η διαδικασία σχηματισμού ελευθέρων ριζών, σημειώνονται δομικές αλλαγές στο DNA των κυττάρων και αποδυναμώνεται η ανοσοποιητική λειτουργία του δέρματος.
Όσο προχωράμε προς την καρδιά της θερινής περιόδου η προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας.
Η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία αποτελεί την πιο ουσιαστική κίνηση για την καλή υγεία και όψη της επιδερμίδας. Με την προϋπόθεση, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ότι δεν σταματά στην παραλία υποδεικνύοντας το αντηλιακό.

Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, λανθασμένες αντιλήψεις και εμμονές γύρω από το μαύρισμα, συνεχίζουν να καθορίζουν τη συμπεριφορά μας κάτω από τον ήλιο. Τα καλά νέα είναι πως τα αντηλιακά έχουν μπει πλέον στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.
Τα αντηλιακά λοιπόν είναι οι ειδικά σχεδιασμένες καλλυντικές συνθέσεις με ουσίες που αντανακλούν ( οργανικής προέλευσης ) ή απορροφούν (συνθετικής προέλευσης) την υπεριώδη ακτινοβολία στοχεύοντας στην καθημερινή προστασία του δέρματος.

Μπορεί στις νεανικές μας «αμαρτίες» να βρίσκαμε παρηγοριά στις συνταγές της γιαγιάς , επάλειψη με γιαούρτι ή φλούδες αγγούρι εν είδει κομπρέσας . Για καλή μας τύχη όμως η βιομηχανία της ομορφιάς προσφέρει πλέον αρκετές στον αριθμό και ιδιαίτερα αποτελεσματικές προτάσεις για προστασία και μια από αυτές είναι της εταιρίας DEKAZ S.A .



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία DEKAZ ιδρύθηκε το 1981 από τον Ανδρέα Χόνδρο και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες εταιρείες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στο χώρο της ελληνικής επικράτειας. Toν Ιούλιο του 2013 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.), δίνοντάς της τη δυνατότητα να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τους κλάδους δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται Ελβετικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα, OTC και συμπληρώματα διατροφής, κορυφαίων προδιαγραφών.

Για πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία φροντίζει συστηματικά για τη σωστή προώθηση των κορυφαίων Ελβετικών της προϊόντων, μέσω της ενημέρωσης δερματολόγων και πλαστικών ιατρών, με απώτερο στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των καταναλωτών. Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών Ελβετικών προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από τους δερματολόγους και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



MEY SUN EMULSION VERY HIGH PROTECTION SPF 50+

(ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ)




Εδώ αρχίζει η σωστή προστασία….

Μπορεί τα περιοδικά να μας δελεάζουν με την κατάλευκη επιδερμίδα της Σκάρλετ Γιόχανσον και οι επιστήμονες να μας προειδοποιούν για τους κινδύνους από τις ακτίνες UV, η ηλιοθεραπεία όμως είναι μια από τις «ένοχες απολαύσεις» του 20ου αιώνα που δεν εννοούμε να εγκαταλείψουμε… Όσο κι αν ο καιρός παραμένει αναποφάσιστος, οι προβλέψεις για τις επόμενες μέρες…. δείχνουν παραλία.

Ο ήλιος είναι ακίνδυνος μόνο στις καρτ-ποστάλ και τις φωτογραφίες. Εξαιτίας της ελληνικής ηλιοφάνειας, ιδίως το καλοκαίρι, έχει τεράστιες επιπτώσεις για το δέρμα μας. Ωστόσο, ο ήλιος έχει και τα θετικά του, γι’ αυτό άλλωστε τον αποκαλούν ζωοδότη. Η κύρια ευεργετική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι η σύνθεση της βιταμίνης D, η οποία είναι απαραίτητη για υγιή, δυνατά οστά, και η θετική επίδραση στον ψυχισμό μας, αφού ενεργοποιεί τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας. Απολαύστε, λοιπόν, τον ήλιο με γνώμονα πάντα την προστασία και την ασφάλειά σας.
Αν έπρεπε να σας δώσουμε μία συμβουλή ομορφιάς για την υγεία και την προστασία του δέρματος σας, αυτή θα ήταν να φοράτε αντηλιακό. Χιλιοειπωμένη μπορείτε να πείτε, αλλά πάντα σωστή.  Για να απολαύσουμε ήλιο και θάλασσα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, αναζητούμε το αντηλιακό που θα προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας
Έστω κι αν το φετινό καλοκαίρι δεν μοιάζει με τα προηγούμενα, ο καυτός ήλιος είναι πάντα και παντού παρών και η ανάγκη να θωρακίσουμε την επιδερμίδα μας απέναντι  στην υπεριώδη ακτινοβολία παραμένει επιτακτική.

Για να παραμείνει ο ήλιος φίλος μας, όμως, η προστασία του δέρματός μας πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Αντιμετωπίζουμε τον ήλιο αποτελεσματικά και υπεύθυνα με το αντηλιακό MEY SUN EMULSION VERY HIGH PROTECTION SPF 50+. Για όσους επιθυμούν να είναι ξέγνοιαστοι σε μία παραλία κάτω από τις ακτίνες του ήλιου, ένα καινοτόμο προϊόν που θα μας συντροφεύσει και αυτό το καλοκαίρι!


Το MEY SUN EMULSION VERY HIGH PROTECTION SPF 50+ είναι  αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, πολύ υψηλής προστασίας, για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Παρέχει πολύ υψηλή προστασία από την UV ηλιακή ακτινοβολία. Ο συνδυασμός αντηλιακών φίλτρων ευρέως φάσματος – UVA και UVB, βοηθά στην ελαχιστοποίηση των επιβλαβών επιδράσεων της ηλιακής ακτινοβολίας, όπως είναι το ερύθημα και η πρόωρη γήρανση.

Με την βελούδινη σύνθεσή του και τα επιλεγμένα UV αντηλιακά φίλτρα του, δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ προστασίας από τις UVA και UVB ακτίνες. Η ενίσχυσή του από ένα μείγμα εκχυλισμάτων παράκτιων φυτών, τα οποία παρέχουν φυσική φωτο-προστασία. Το εκχύλισμα παράκτιου χαμομηλιού (Tripleurospermum Maritimum Extract), με έντονη ενυδατική δράση, μειώνει τις γραμμές έκφρασης, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και των glycosaminoglycans και προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες που προκαλεί η UVΑ ακτινοβολία.

Και εξειδικευμένα βλαστικά κύτταρα Κριτάμου (Crithum Maritimum Callus Culture Filtrate) μειώνουν την παραγωγή της μελανίνης και ρυθμίσουν τον μηχανισμό χρώσης του δέρματος, βοηθώντας αποτελεσματικά την αντιμετώπιση των χρωματικών διαταραχών (πανάδες, καφέ κηλίδες κ.λ.π.). Προσφέρει στην επιδερμίδα, την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και αντιρυτιδική προστασία ενώ προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Επιπλέον έχει βελούδινη υφή και κάνει την όψη μας που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για βάση make-up.

Προστατεύει από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών που προκαλεί η UVB ακτινοβολία.

Επιπλέον, είναι ένα πολύ πρακτικό προϊόν καθώς έχει λεπτόρρευστη, υγρή, μη λιπαρή υφή για πανεύκολη εφαρμογή και προορίζεται για όλη την οικογένεια. Το υψηλό SPF που διαθέτει, κάνει το MEY SUN EMULSION VERY HIGH PROTECTION SPF 50+ ιδανικό για δέρματα με φωτοευαισθησία που δε μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο ελεύθερα, όπως και για άτομα που έχουν ανοικτό φωτότυπο. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία. Σέβεται την επιδερμίδα, χωρίς να έχει κολλώδη υφή.
Υπερασπίζεται αποτελεσματικά την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

Η καινοτομική του συσκευασία σε σωληνάριο με ειδικό στόμιο εξασφαλίζει εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή.

Δερματολογικά ελεγμένο, δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, χωρίς parabens, χωρίς τεχνητά χρώματα, χωρίς mineral oil, χωρίς oxybenzone.


Τρόπος χρήσης:

Η αντηλιακή προστασία ξεκινά μισή ώρα πριν από την έκθεση στον ήλιο, για να έχει τον απαιτούμενο χρόνο να απορροφηθεί επαρκώς. Η σωστή ποσότητα είναι όσο ένα κουταλάκι του γλυκού για το πρόσωπο και ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ για το σώμα. Φροντίζουμε να το απλώνουμε σωστά από την κορυφή έως τα νύχια χωρίς να ξεχνάμε τους λοβούς των αυτιών, το λαιμό, τη ράχη των χεριών, τα δάχτυλα των ποδιών και τη γραμμή του μαγιό. Το ανανεώνουμε, τουλάχιστον, κάθε δύο ώρες - έστω και αν είναι ανθεκτικό στο νερό ή μετά από κάθε βουτιά αφού, πρώτα, σκουπίσουμε καλά την επιδερμίδα.


Οι χρυσοί κανόνες προστασίας :

·       Ακολουθήστε μερικές πολύ βασικές οδηγίες για να μην ταλαιπωρήσετε την επιδερμίδα σας.
·       Απλώστε το αντιηλιακό σας 30΄ πριν βγείτε στον ήλιο.
·       Μην τσιγκουνεύεστε με την ποσότητα αντιηλιακού που απλώνετε.
·       Μετά την κολύμβηση, το σκούπισμα με πετσέτα, το παιχνίδι ή την άσκηση, επαναλάβετε την εφαρμογή.
·       Αυξήστε την ποσότητα, τη συχνότητα επάλειψης και το δείκτη προστασίας στα παιδιά, γιατί έχουν πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.
·       Αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο από τις 11.30 μέχρι τις 16.30.

Tips: Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι η χρήση αντηλιακών είναι άκρως απαραίτητη αλλά δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε αφού η προστασία που μας παρέχουν δεν φτάνει στο 100%.
Για να περιορίσουμε όσο γίνεται περισσότερο τον κίνδυνο, θα πρέπει να συνδυάσουμε τη χρήση αντηλιακών με υψηλό δείκτη προστασίας (ειδικά για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες), με άλλα μέσα προστασίας, όπως είναι το πλατύγυρο καπέλο, τα γυαλιά ηλίου και η ομπρέλα.



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία DEKAZ S.A αναζητά καθημερινά νέες τάσεις και επιστημονικές εξελίξεις στον κόσμο των καλλυντικών για να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα υψηλών προδιαγραφών .Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να παράγει τα πιο επαγγελματικά, φυσικά, πρωτοποριακά, καθημερινά και εξειδικευμένα, υψηλής ποιότητας καλλυντικά. Η κινητήρια δύναμη πίσω από την ύπαρξή τους είναι το πάθος τους για τη δημιουργία προϊόντων που είναι καθαρά και αποτελεσματικά για όλη την οικογένεια.

Ευχαριστώ πολύ την DEKAZ S.A για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.dekaz.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου