Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

CEDRAFLON review


CEDRAFLON



Πείτε αντίο στα βαριά και κουρασμένα πόδια..


Γειά σας Glamorous,

Σας στηρίζουν και δέχονται όλο το βάρος σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πόδια πρησμένα, βαριά, κουρασμένα. Κάτι η πολύωρη ορθοστασία, κάτι το περπάτημα, κάτι τα άβολα παπούτσια… κι αναζητάτε απεγνωσμένα ένα θαύμα… επί ποδός.
Γυναίκες όλων των ηλικιών συχνά  παραπονούνται ότι αισθάνονται μονίμως τα πόδια τους βαριά, κουρασμένα, με πόνο στις γάμπες ακόμα και με μικρής διάρκειας ορθοστασία.
Με την πάροδο της ημέρας και όσο περισσότερη ορθοστασία έχει η εργασία τους, σε συνδυασμό με παπούτσια με ψηλά τακούνια, η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Τα πόδια αρχίζουν να καίνε, να πρήζονται, να μουδιάζουν και σε πολλές περιπτώσεις να δυσκολεύεστε ακόμα και στον ύπνο.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα βαριά, κουρασμένα πόδια ή να προλάβουμε τη δυσάρεστη αλλά και δυνητικά επικίνδυνη αυτή κατάσταση;
Μην ξεχνάτε τα πόδια σας είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του σώματός σας, επειδή στηρίζουν το βάρος σας όλη τη μέρα. Θα πρέπει λοιπόν να τα προσέχετε πολύ και να σιγουρεύεστε ότι τα χαλαρώνετε και τα ξεκουράζετε σωστά, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε δραστήριοι την επόμενη μέρα. Σωστή ξεκούραση των ποδιών δεν σημαίνει να βγάζετε τα παπούτσια σας στο τέλος μιας ατέλειωτης μέρας, αλλά να τους εξασφαλίζετε ειδική φροντίδα.
Ακολουθώντας τις συμβουλές της εταιρίας Servier Hellas , με την κατάλληλη προσοχή και φροντίδα, μπορείτε να δείτε μεγάλη αλλαγή στην κατάσταση των ποδιών σας.

Στοχεύουν στην ανακούφιση των «βαριών» και πρησμένων κάτω άκρων να μας εγγυούνται «ξεκούραστα» χωρίς πόνο πόδια.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Servier ιδρύθηκε το 1954 και σήμερα είναι ο 1ος Γαλλικός ανεξάρτητος φαρμακευτικός όμιλος. Είναι παρών σε 140 χώρες, με περισσότερους από 21.000 εργαζόμενους, εκ των οποίων 3000 στην Έρευνα. Η Servier δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1977.
Καθοδηγούνται από την πίστη στην υπεροχή του επαγγέλματός τους. Ο οργανισμός τους βασίζεται στην έρευνα, εκπληρώνει τη βασική του ανάγκη να είναι αφοσιωμένος στο μέλλον.



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



CEDRAFLON

Πόδια ανάλαφρα και δροσερά… φόρα τα ψηλοτάκουνα σου άφοβα..


Κλεισμένα μέσα σε χοντρά καλσόν και μπότες, ή ανεβασμένα σε ψηλοτάκουνα, τα άκρα μας ταλαιπωρούνται, ασφυκτιούν. Tα πόδια μας είναι τα πιο ταλαιπωρημένα μέλη του σώματός μας, καθώς είναι τα πρώτα που υφίστανται την κούραση από τους καθημερινούς εξοντωτικούς ρυθμούς και δέχονται το βάρος ολόκληρου του σώματός μας.
Το σενάριο είναι γνωστό: γυρίζετε επιτέλους στο σπίτι έπειτα από πολλές ώρες ορθοστασίας και αισθάνεστε τα πόδια σας βαριά και ασήκωτα. Για μια πολυάσχολη γυναίκα, όμως, τα κουρασμένα και πρησμένα πόδια μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα να μοιάζει με μαρτύριο. Η πολύωρη ορθοστασία και η καθημερινή κούραση δεν έχουν επιπτώσεις μόνο στην ψυχολογία μας, αλλά και στα άκρα μας. Ειδικά τα κουρασμένα πόδια “ταλαιπωρούν” πολλούς ανθρώπους: ειδικά για όσους εργάζονται σε συνθήκες που απαιτούν να στέκονται όρθιοι ή να κάθονται σε μία καρέκλα για πολλές ώρες συνεχόμενα, το αποτέλεσμα είναι τα πόδια τους να πονάνε, να “καίνε” και να δημιουργούν ιδιαίτερη δυσφορία.

Μετά από μια δύσκολη και κουραστική ημέρα, είναι επιβεβλημένο να ξεκουράσουμε τα πόδια μας. Έτσι, πέραν των άλλων, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της επόμενης μέρας και θα αποφύγουμε την αθροιστική δράση των λεγόμενων “συμπτωμάτων υπέρχρησης” των ποδιών. Όταν η κούραση και η καταπόνηση των ποδιών από την ορθοστασία συσσωρεύονται, είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να προκαλέσουν ενοχλήσεις (πόνος, πρήξιμο) και προβλήματα που μπορεί να γίνουν χρόνια.
Τα βαριά και κουρασμένα πόδια δεν χρειάζεται να αποτελούν κομμάτι της ζωής κανενός. Όχι πια!

Αν λοιπόν θέλετε να απαλλαγείτε από το αίσθημα πρηξίματος και βάρους και να πατάτε γερά στις ψηλοτάκουνες γόβες σας έχοντας το δικό σας μυστικό για το πως θα ξεκουραστούν, ενυδατωθούν και αναζωογονηθούν τα ταλαιπωρημένα πόδια τους στο τέλος της μέρας. Δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε την δερμοκαλλυντική κρέμα Cedraflon.

Η κρέμα ποδιών Cedraflon είναι το μυστικό για ξεκούραστα πόδια. Είναι μια αναζωογονητική κρέμα ποδιών με λεπτή υφή, είναι διακριτικά αρωματισμένη και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, ενώ με το δροσιστικό άμεσο αποτέλεσμα ανακουφίζει από την αίσθηση των κουρασμένων ποδιών. Δεν είναι λιπαρή και δεν αφήνει ίχνη, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε στιγμή της ημέρας για να προσφέρει άνεση και ξεκούραση. Εξασφαλίζει καθημερινή ανακούφιση από πονεμένα, "βαριά" και κουρασμένα πόδια, ενυδατώνει, δροσίζει, ανακουφίζει. Το μυστικό της δεν είναι άλλο από το κίτρο Κορσικής (Το λευκό ευωδιαστό λουλούδι του δέντρου του κίτρου παράγει ένα μεγάλο ωοειδές φρούτο με πυκνή και ανάγλυφη φλούδα. Συλλέγεται μεταξύ των μηνών Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου ακριβώς πριν την ωρίμανση του όταν ακόμα έχει λαμπερό πράσινο χρώμα ), βασικό συστατικό της δερμοκαλλυντικής κρέμας Cedraflon. Το κίτρο Κορσικής είναι πρόγονος του λεμονιού και του λάιμ που καλλιεργείται εδώ και αιώνες στο γαλλικό νησί και είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις αναζωογονητικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. 

Τα ενεργά συστατικά της καταπραΰνουν τα δυσάρεστα συμπτώματα που προκαλούν η ορθοστασία, η κακή κυκλοφορία του αίματος, η καθιστική ζωή, τα συχνά ταξίδια και η έντονη άσκηση, στα πόδια. Η εξειδικευμένη και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση της Cedraflon, συνδυάζει τα τονωτικά πλεονεκτήματα του Κίτρου Κορσικής με την δροσιστική αίσθησης της μέντας, προσφέρει αίσθημα δροσιάς και ανακούφισης ,προσφέροντας άμεση καταπραϋντική δράση, αναζωογόνηση και ενυδάτωση στα κουρασμένα πόδια. Η σύνθεσή του είναι η απάντηση για τα πρησμένα, κουρασμένα πόδια, αφού τονώνει, δροσίζει και ανακουφίζει.
Διαμορφώνεται με Cédrat που βοηθά στην αντιοξειδωτική λειτουργία, ανακουφίζει, αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα. Βοηθάει στην απαλλαγή από την αίσθηση βάρους και κόπωσης στα πόδια και τα πέλματα. Επιπλέον, τρέφει το δέρμα σε βάθος και το αφήνει πιο απαλό, ελαστικό και λείο.

Αναλυτικότερα:

  • Ανακουφίζει. 100% των γυναικών ανέφεραν άμεση μείωση της αίσθησης βάρους και κούρασης των ποδιών αλλά και ένα υπέροχο αίσθημα χαλάρωσης.
  • Δροσίζει.92% ένιωσαν άμεσα δροσιά λόγω του μοναδικού  συνδυασμού του κίτρου Κορσικής και της μέντας.
  • Ενυδατώνει. Χάρη στη σύνθεσή της, η Cedraflon, διεισδύει στην ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας. 96% των γυναικών ένιωσαν το δέρμα τους λείο και απαλό.98% των γυναικών αισθάνθηκαν το δέρμα τους ενυδατωμένο.


Προσθέστε μια Γαλλική πινελιά στη ζωή σας και επενδύστε στην κομψότητα της απλότητας. Αγαπήστε το σώμα σας, τον εαυτό σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας έχοντας πάντα στο μυαλό σας το δικό σας μυστικό για ξεκούραστα, δροσερά και πάντα ενυδατωμένα πόδια με αυτή την κρέμα.

Είναι ολοκληρωμένη φροντίδα των ποδιών για όλο τον χρόνο. Θα τα νιώσετε αμέσως ξεκούραστα κι έτοιμα… για δουλειές!
Διατίθεται στα φαρμακεία.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε τη κρέμα με ελαφριές ανοδικές κινήσεις από τον αστράγαλο μέχρι τα μέσα του μηρού. Επαναλάβετε μέχρι και  4 φορές την ημέρα, εάν το κρίνετε απαραίτητο. Μετά την εφαρμογή πλύνετε τα χέρια σας.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Cedraflon  είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες στον κόσμο. Ολόκληρη η δραστηριότητά τους βασίζεται σε τρεις κύριες αρχές: Πρωτεύουσα αρχή τους είναι η ικανοποίηση των αναγκών ,αλλά και όσους ωφελούνται από αυτά. Εξ ίσου σημαντική είναι η επιθυμία τους να συμβάλλει η έρευνά τους στην πρόοδο της ιατρικής. Η τρίτη τους αρχή είναι ακόμα πιο κρίσιμη, αφού πολύ συχνά παραβλέπετε: κάθε άτομο που εργάζεται για αυτούς πρέπει να βρίσκει την πληρότητα μέσω αυτού που κάνει και μέσα σε αυτό που κάνει.
Η Cedraflon θα κάνει τη ζωή σας πιο όμορφη.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Servier Hellas για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.servier.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου