Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

PhysisCare review


PhysisCare


Ενεργός Άνθρακας: Ένας πολύτιμος σύμμαχος ομορφιάς..

Γειά σας Glamorous,

Μπορεί να συμπεριφέρεται κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όμως όταν έρχεται ο χειμώνας αρχίζει να συμπεριφέρεται... ιδιότροπα. Πώς να φροντίσουμε την επιδερμίδα όταν την πιάνουν οι ευαισθησίες της;
Εχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα στην οποία ο χειμώνας είναι σχετικά ήπιος σε σύγκριση με τις βορειότερες χώρες. Παρ’ όλα αυτά, ίσως έχουμε παρατηρήσει πως ο κρύος καιρός σε συνδυασμό με τη θέρμανση είναι ένα ενοχλητικό δίδυμο για την επιδερμίδα μας, ιδιαίτερα όταν είναι έτσι κι αλλιώς ευαίσθητη.
Ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για να αναζωογονήσουμε το πρόσωπο και το σώμα μας. Χαρίστε τους απαλή αίσθηση ποντάροντας σε στοχευμένα προϊόντα πλούσια σε δραστικές ουσίες.
Τον αποκαλούν μαύρο διαμάντι, όχι μόνο για το χρώμα του αλλά και για τη μοναδική δράση του. Ενεργός άνθρακας!
Ναι, καλά διαβάσατε. Και τώρα ήρθε η ώρα του να…μαγνητίσει, σαν active charcoal πλέον, τη βιομηχανία καλλυντικών και να γίνει -δικαίως- ένα από τα πιο δημοφιλή beauty trends. Τι είναι όμως ο ενεργός άνθρακας;

Οι θεραπείες με ενεργό άνθρακα είναι ό,τι πιο hot τα τελευταία χρόνια στη μάχη κατά της γήρανσης, καθώς καταπολεμούν αποτελεσματικά ρυτίδες, πανάδες, ουλές και ανοικτούς πόρους. «Ο ενεργός άνθρακας έχει υποστεί ειδική επεξεργασία με οξυγόνο, ώστε να δρα σαν μαγνήτης για τις τοξίνες και τα βλαβερά υπολείμματα. Τραβάει τα βαρέα στοιχεία και εξουδετερώνει τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος αφήνοντας το δέρμα καθαρό, ανακουφισμένο και με σφιχτούς πόρους.

Αναζητήστε και ανανεώστε την επιδερμίδα σας δίνοντας της αναζωογόνηση και λάμψη που χρειάζεται με προϊόντα από ενεργό άνθρακα από την εταιρία Physiscare και κάντε στην επιδερμίδα σας ένα πολύτιμο δώρο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η PhysisCare  ιδρύθηκε  με όραμα τη δημιουργία πρωτοποριακών και αποτελεσματικών φυσικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης και φροντίδας, έχοντας ως προτεραιότητα την  υγεία και την ομορφιά. Η ελληνική χλωρίδα από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα παράγει θησαυρούς ανεκτίμητης αξίας  και αποτελεί  αστείρευτη πηγή υγείας κι ευεξίας. Οι φόρμουλες της PhysisCare αξιοποιούν τη σοφία της φύσης και βασίζονται σε βιολογικά συστατικά και σε αγνά εκχυλίσματα της ελληνικής γης. 
Όλα τα προϊόντα της  PhysisCare  παρασκευάζονται στην Ελλάδα  με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, σύμφωνες με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία,  έχουν υψηλά ποσοστά φυσικής περιεκτικότητας, είναι δερματολογικά ελεγμένα  και απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, parabens, και παράγωγα  πετρελαίου.



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:


PHYSISCARE- ACTIVATED CHARCOAL

(ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ)


How to detox… Η φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Η όμορφη επιδερμίδα ξεκινά από την υγιή επιδερμίδα! Η ατμοσφαιρική ρύπανση, η σκόνη, το στρες και η κακή διατροφή την επηρεάζουν, κάνοντάς την να δείχνει θαμπή, άτονη και κουρασμένη!
Η συσσώρευση των ρύπων στην επιδερμίδα μας μπορεί να επιφέρει κυτταρικές βλάβες, ξηρότητα, φλεγμονές και πρόωρη γήρανση του δέρματος. Για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας καθαρή και υγιή, ένας καλός καθημερινός καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος. Ο σχολαστικός καθαρισμός της επιδερμίδας πρωί και –πολύ περισσότερο– βράδυ επιβάλλεται!
Είναι γεγονός ότι το δέρμα είναι το μεγαλύτερο, αλλά και ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας: μας προστατεύει, αποτελεί το «σύνορό» μας με το περιβάλλον, αλλά παράλληλα μας χαρακτηρίζει. Είναι ο εκφραστής των συναισθημάτων μας καθώς και της υγείας μας, αφού ακτινοβολεί, πάντα, την εσωτερική μας κατάσταση. Έχουμε, λοιπόν, την υποχρέωση να το φροντίζουμε και να το προστατεύουμε για να είμαστε, αλλά και να φαινόμαστε, όμορφοι και υγιείς.

Το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική περίοδο για προγραμματισμό νέων δράσεων και στρατηγικών για τη νέα εποχή.
Οι ιεροτελεστίες detox με ενεργό άνθρακα είναι απαραίτητες για να δείτε άμεσα την επιδερμίδα σας να αναγεννάται και να λάμπει!
Η ενεργός άνθρακας πάντοτε θεωρούταν ότι έχει “θαυματουργές ιδιότητες που βοηθούν το δέρμα. Eίναι γνωστός από την αρχαιότητα για την εξαιρετική καθαριστική του ικανότητα και τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες. Αν νομίζετε ότι η μαύρη σκόνη άνθρακα είναι μια σημερινή «εφεύρεση» κάνετε λάθος! Η πρώτη χρήση του για καθαρισμό, αποτοξίνωση αλλά και επούλωση των πληγών, χάνεται στα βάθη του χρόνου. Πρώτοι εκτιμούν την αξία του οι Αιγύπτιοι, το 1550 π.Χ.! Ο Ιπποκράτης μιλά για την ευεργετική δράση του σε γαστρεντερικές διαταραχές, ενώ οι καθαριστικές του ιδιότητες είναι γνωστές και στην Ασία-στην Ινδία όπως και στην Κίνα του 15ου αιώνα, στα χρόνια της δυναστείας των Μινγκ!
Ο ενεργός άνθρακας, χωρίς αμφιβολία, η πιο παραδοσιακή κούρα ομορφιάς από γενέσεως κόσμου. Ενώ η σημερινές γυναίκες τον θεωρούν ότι είναι η κορυφαία τάση ομορφιάς αυτή την στιγμή.
Ανακαλύψτε τις θαυματουργές ιδιότητες του και αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα με το αγνό και τρυφερό σαπούνι PHYSISCARE- ACTIVATED CHARCOAL , που είναι συνώνυμο με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα.

Το PHYSISCARE- ACTIVATED CHARCOAL με ενεργό άνθρακα είναι ένα φυσικό σαπούνι .Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα δραστικό συστατικό, που έχει φυσική προέλευση . Η ευεργετική του δράση έγκειται στην ιδιότητά του να απορροφάει τις τοξίνες και κατ’ επέκταση τις βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό. Αυτή η οξυγόνωση δημιουργεί μία υπερ-πορώδη επιφάνεια, αυξάνοντας την ικανότητά του άνθρακα να απορροφά ύλη και τις τοξίνες. Ίσως πρόκειται για το πιο απορροφητικό καλλυντικό συστατικό με ικανότητα να απορροφά χιλιάδες φορές το βάρος του.
Αυτή η υπερ-απορροφητικότητα, καθώς και οι αντιβακτηριακές του ιδιότητες, κάνει τον ενεργό άνθρακα ένα ιδανικό συστατικό για όλες τις επιδερμίδες ακόμα και για τις πιο λιπαρές.
Χρησιμοποιείται σε πρόσωπα με τάσεις ακμής για να απομακρύνει τις ακαθαρσίες, να θεραπεύσει τα σπυράκια, και για την πρόληψη περαιτέρω ξεσπασμάτων ακμής, αλλά και για όλους τους τύπους δέρματος ως συστατικό αντιγήρανσης, μιας και συσφίγγει τους πόρους και λειαίνει την επιδερμίδα. Επίσης, μειώνει τις φλεγμονές, πράγμα σημαντικό για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.
Καθαρίζει σε βάθος, απελευθερώνει τους πόρους από τοξίνες, ρύπους και σμήγμα με αποτέλεσμα να αποτρέπει τη δημιουργία φαγεσώρων και να επαναφέρει τη φωτεινή όψη στις θαμπές, άτονες, επιδερμίδες.

Δεδομένου ότι δεν φράζει τους πόρους , μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά και να δώσει στο δέρμα λάμψη και απαλότητα.
Ένας βαθύς καθαρισμός προσώπου με το σαπούνι PHYSISCARE- ACTIVATED CHARCOAL βοηθάει στην καλύτερη και την ευκολότερη εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ, ενώ επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά των καλλυντικών προϊόντων να εισχωρήσουν βαθύτερα στις επιδερμικές στιβάδες, για να εξασφαλίσει την απαραίτητη αντιγήρανση αλλά και ενυδάτωση. Επειδή ο ενεργός άνθρακας δεν έχει πρόσθετες χημικές ουσίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, ο ενεργός άνθρακας μπορεί να σας φανεί λίγο στεγνός πάνω στην επιδερμίδα σας.
Λειτουργεί σαν μαγνήτης που παγιδεύει και απορροφά εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα, σκόνη, μακιγιάζ και τοξίνες από την επιφάνεια του δέρματος.

Το χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με ενεργό άνθρακα παρασκευάζονται με την παραδοσιακή μέθοδο της ψυχρής σαπωνοποίησης. Για να δημιουργηθεί ένα σαπούνι με πλούσια, κρεμώδη υφή και τέλειες καλλυντικές ιδιότητες, ένα μικρό μέρος ελαιολάδου έχει αντικατασταθεί με φυτικά έλαια, όπως το καστορέλαιο, το έλαιο καρύδας, χαρίζοντας ολοκληρωμένη και βαθιά περιποίηση στην επιδερμίδα. Η εφαρμογή ενεργού άνθρακα με τη μορφή σαπουνιού στο δέρμα απομακρύνει από τη μία το περιττό σμήγμα της επιδερμίδας και επιπλέον δεσμεύει τις τοξίνες, τα βαρέα μέταλλα και τα βακτήρια που υπάρχουν επάνω σε αυτό. Αυτή η ιδιότητα μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια στην περίπτωση των ατόμων που ταλαιπωρούνται από ακμή και άλλες δερματικές παθήσεις.
Το σαπούνι παράγει μαλακό και πλούσιο αφρό, προσφέροντας ένα μοναδικό αίσθημα πολυτέλειας και αναζωογόνησης στο δέρμα.
Το αποτέλεσμα είναι ένα χειροποίητο σαπούνι εξαιρετικής ποιότητας, που είναι κατάλληλο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.
Χαρίστε, λοιπόν, στην επιδερμίδα σας βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση και απαλλαγείτε μια για πάντα από την ακμή, τα μαύρα στίγματα και τη γυαλάδα!

Για όλους τους παραπάνω λόγους και ακόμα περισσότερους χρησιμοποιήστε το σαπούνι με ενεργό άνθρακα, για ένα μεταξένιο δέρμα όλο λάμψη.
Στα συν του, το αναζωογονητικό άρωμά του, ένα μείγμα 100% φυσικών αιθέριων ελαίων γαρίφαλου, δεντρολίβανου και πράσινης μέντας!
Ιδανικό για τις λιπαρές επιδερμίδες καθώς και για τους υπόλοιπους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Η πλάκα του σαπουνιού θα πρέπει να έρχεται σε απευθείας επαφή με το δέρμα και μετά να ακολουθεί ελαφρύ μασάζ για περίπου 2 λεπτά πριν ξεπλυθούμε με νερό. Για να επωφεληθούμε με τη μέγιστη διάρκεια του προϊόντος, σας συμβουλεύουμε το σαπούνι μετά τη χρήση να τοποθετείται σε σαπουνοθήκη ή κρεμάμενο πουγκί για να στεγνώνει σωστά.



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως τα προϊόντα της εταιρίας PhysisCare συνδυάζουν ιδανικά την σύγχρονη επιστήμη και την υψηλή ποιότητα μαζί με τη φροντίδα της φύσης. Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιδερμίδας και να προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα. Τέλεια ισορροπημένες συνθέσεις σε συνδυασμό με ενυδατικά και μαλακτικά συστατικά, φροντίζουν την επιδερμίδα αφήνοντας την τέλεια ενυδατωμένη, δροσερή και απαλή. Προσφέρουν βελούδινη απαλότητα, φυσική ομορφιά και αίσθηση ευχαρίστησης. Νιώστε ανανεωμένες και δυναμικές…

Ευχαριστώ την εταιρία PhysisCare για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.physiscare.gr/

https://www.facebook.com/Physiscare/

1 σχόλιο: