Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

DMR MEDICAL review


DMR MEDICAL


Πρησμένα πόδια; Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας..

Γειά σας Glamorous,

Πόδια κουρασμένα, πρησμένα, με αίσθημα βάρους, καψίματος και πόνο;
Εάν το φορτωμένο σας πρόγραμμα επιβάλλει να είστε όλη την ημέρα στο πόδι, είτε όρθιοι είτε περπατώντας, είναι πιθανό να είσαστε τις περισσότερες φορές πολυάσχολες , πάντα στο δρόμο από το πρωί ως το βράδυ. Υπάρχει η δουλειά, η οικογένεια, η φροντίδα του σπιτιού, και φυσικά, η ανάγκη να φροντίσουμε τον εαυτό μας, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.
Τα πόδια μας μπορεί να πρηστούν και αυτό μας κάνει να τα αισθανόμαστε βαριά και κουρασμένα. Είναι επίσης πολύ πιθανό να φοβάστε το ζεστό καιρό, επειδή τα πόδια σας βαραίνουν και το περπάτημα μετατρέπεται σε σύρσιμο των ποδιών. Το πρόβλημα επιδεινώνεται με τα όμορφα ψηλά τακούνια και τα λίγα επιπλέον κιλά.
Και ας μην ξεχνάμε τους άνδρες. Το άγχος, ο καθιστικός τρόπος ζωής, το επιπλέον βάρος, ακόμα και το κάπνισμα, όλα συντελούν στο να εμφανίζουν και οι άνδρες πρησμένα πόδια με αίσθημα βάρους και πόνο.
Αν τα παραπάνω ακούγονται οικεία σε εσάς, υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρετε: Αν θέλετε να διατηρείτε αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης στα πόδια σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και ξεκούραστα, υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν. Υπάρχουν ακόμη μέθοδοι που θα σας ξεκουράσουν τις δύσκολες στιγμές που η δουλειά τραβάει μέχρι αργά!

Ποιος σας είπε ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε ανάλαφρα και δροσερά πόδια; Ακολουθήστε τις απλές συμβουλές που μας προτείνει η εταιρία DMR medical και πετάξτε το βάρος από πάνω σας.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία DMR MEDICAL, ιδρύθηκε το 2017 , από άτομα με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία 14 ετών στο χώρο της φροντίδας των κάτω άκρων. Ύστερα από παρότρυνση πολλών κορυφαίων αγγειοχειρουργών, η σύσταση μιας τέτοιας εταιρείας αποτέλεσε μονόδρομο.
Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας είναι η πρόληψη και η διάδοση των προϊόντων (κάλτσες- τζελ),που θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία των κάτω άκρων. Αθλητές (επαγγελματίες-ερασιτέχνες),ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και γενικότερα όλοι αυτοί που καταπονούν καθημερινά τα πόδια τους, με τα προϊόντα τους, θα δουν μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητα τους και θα βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα ζωής τους.
Άλλωστε 'όπως είπε και ο Tom Stoppard :Μια υγιής στάση ζωής είναι μεταδοτική, αλλά μην περιμένεις να ανταποκριθούν όλοι σε αυτό. Εσύ όμως, να παραμείνεις φορέας.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


HEMERFLOW GEL



Κλεισμένα μέσα σε χοντρά καλσόν και μπότες, ή ανεβασμένα σε ψηλοτάκουνα, τα άκρα μας ταλαιπωρούνται, ασφυκτιούν και η επιδερμίδα τους γίνεται τραχιά και ξηρή.
Μπορεί να μην τους δίνουμε τη δέουσα σημασία, όμως τα πόδια μας δέχονται τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία από όλα τα σημεία του σώματός μας και έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας. Tα πόδια μας είναι τα πιο ταλαιπωρημένα μέλη του σώματός μας, καθώς είναι τα πρώτα που υφίστανται την κούραση από τους καθημερινούς εξοντωτικούς ρυθμούς και δέχονται το βάρος ολόκληρου του σώματός μας.  Πόσες φορές ,σας έχει συμβεί να γυρνάτε σπίτι σας έπειτα από μια κουραστική ημέρα με ορθοστασία και αναμονή στις ουρές και να διαπιστώνετε ότι τα πόδια σας είναι πρησμένα και κουρασμένα?
Tα ακατάλληλα παπούτσια, η καθημερινή ορθοστασία, η πολύωρη ακινησία, λίγο οι κακές διατροφικές συνήθειες και τα περιττά κιλά, όλα τα επιβαρύνουν. Αν και τα πόδια μας καταπονούνται ίσως περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του σώματός μας, η αλήθεια είναι ότι συχνά τα αμελούμε μέχρι τη στιγμή που θα έρθει το καλοκαίρι. H συχνή φροντίδα είναι καθοριστική τόσο για την όμορφη εικόνα τους όσο και για την αποφυγή διάφορων προβλημάτων που εντείνονται τους ζεστούς μήνες.

Μην ανησυχείτε, όμως, υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι για να ξεπρηστούν και να ανακουφιστούν.
Το ακαταμάχητο σύμβολο γοητείας και θηλυκότητας, πρέπει να αναδεικνύεται ακόμα και τον χειμώνα. Για να διατηρήσουν όμως τα πόδια σας τον επίζηλο τίτλο τους, απαιτούν άσκηση, προστασία και σωστές κινήσεις φροντίδας.  Η σχολαστική, και τακτική φροντίδα μπορεί να τα προστατέψει από πολλά προβλήματα και φυσικά να βελτιώσει την εικόνα τους. Για πόδια, λοιπόν, ανάλαφρα και όμορφα, αρκεί να ακολουθήσουμε κάποιους βασικούς κανόνες και να αφεθούμε στην ευεργετική δράση που προσφέρει το HEMERFLOW GEL.

Το HEMERFLOW GEL είναι τζελ για εντατική δροσιστική φροντίδα, με μαλακτική δράση για βαριά κουρασμένα πόδια. Αντιμετωπίζει τα κουρασμένα, βαριά πρησμένα πόδια λόγω ορθοστασίας ή κόπωσης.
Η σύνθεσή της είναι η απάντηση για τα πρησμένα, κουρασμένα πόδια, αφού τονώνει τη μικροκυκλοφορία, δροσίζει, ανακουφίζει!!Ο καινοτόμος συνδυασμός  τονωτικών παραγόντων με αποσυμφορητικά, ενυδατικά και μαλακτικά ενεργά  αντιμετωπίζει κουρασμένα, βαριά, πρησμένα πόδια λόγω ορθοστασίας, κόπωσης ή κακής κυκλοφορίας, ανακουφίζει το αίσθημα βάρους και την κατακράτηση υγρών στα κάτω άκρα. Προσφέρει ενίσχυση μικροκυκλοφορίας και αύξηση ελαστικότητας φλεβικών τοιχωμάτων, ενώ μειώνει την αίσθηση βάρους και καύσου, αποσυμφορεί τα οιδήματα και αναδομεί την επιδερμίδα. Μειώνει την ερυθρότητα , ενισχύει τη μικροκυκλοφορία  , δεν περιέχει parabens και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Ανακουφίζει, ξεκουράζει και δροσίζει τα πόδια. Συμβάλλει στο να αποκτήσετε λεία και όμορφα πόδια και προσφέρει στα πόδια σας άμεση αίσθηση χαλάρωσης και ξεκούρασης. Μειώνει την αίσθηση  συμφόρησης και  το σύνδρομο των ‘’heavy legs’’, (βαριά πόδια), ενώ ταυτόχρονα περιέχει πολύτιμα συστατικά που απαλύνουν και ενυδατώνουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.
Βελτιώνει αισθητά την τοπική μικροκυκλοφορία ,παρέχοντας ταυτόχρονα άμεση αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης.
Έχει ανάλαφρη υφή και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να κολλάει προκειμένου να σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή.

Αναλυτικότερα:

Αντιμετωπίζει: Κουρασμένα, βαριά, πρησμένα πόδια λόγω ορθοστασίας, κόπωσης, κακής κυκλοφορίας. Αίσθημα βάρους και κόπωσης .Κατακράτηση υγρών στα κάτω άκρα.

Προσφέρει: Ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας .Μείωση αίσθησης βάρους και καύσου και αποσυμφόρηση των οιδημάτων. Αναδόμηση της επιδερμίδας.
Αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια μας!!
Έχει διακριτικό άρωμα και είναι πρακτική για να την βάζετε στην τσάντα σας και να την χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα.


Τρόπος Χρήσης :

 Απλώστε επαρκή ποσότητα στις γάμπες και βοηθήστε την καλύτερη κυκλοφορία με ολιγόλεπτο τοπικό μασάζ, ανοδικών κινήσεων .




HEMERFLOW FILM



Δύσκολη η ζωή για τα πόδια σας. Μας κουράζουν, αλλά δεν έχουμε πάψει να τα λατρεύουμε, αφού μας κάνουν κομψές και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας. Αλήθεια, πρέπει να αδιαφορούμε για τον πόνο που μας προκαλούν; Διαρκές “τρέξιμο”, κούραση, ορθοστασία, έντονη αθλητική δραστηριότητα, παπούτσια που στενεύουν και δυσκολεύουν την κίνηση, περιττά κιλά που επιβαρύνουν τα πόδια… όλα αυτά δεν είναι παρά μικρές και μεγάλες πιέσεις που υφίστανται τα πόδια μας καθημερινά.
Το καθημερινό περπάτημα και οι ατέλειωτες ώρες ορθοστασίας τα κουράζουν και τα καταπονούν. Κι αν νομίζετε ότι ένα ζευγάρι ανατομικά παπούτσια αρκεί για να εξασφαλίσετε την υγεία και την καλή κατάσταση τους μάλλον έχει έρθει η ώρα να αναθεωρήσετε. Κι αυτό γιατί, ενώ βοηθούν αρκετά αλλά , δεν αρκούν.
Συνήθως τα πρησμένα πόδια, σας εκλιπαρούν να τα προσέχετε και να καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά, ή μπορούν ακόμα και να χτυπήσουν το καμπανάκι της υπερκόπωσης…

Οι γυναίκες συχνά διαμαρτυρόμαστε για το πρήξιμο που αισθανόμαστε στα πόδια άλλες φορές σε μεγάλο βαθμό που η διαφορά είναι αισθητή και άλλες φορές σε μικρότερο βαθμό. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί τα πόδια μας να φαίνονται πρησμένα και να τα νιώθουμε βαριά. Αυτό που θέλουμε σίγουρα σε μία τέτοια κατάσταση να νιώσουμε είναι ανακούφιση. Αυτό όμως στο οποίο πρέπει αρχικά να δώσουμε σημασία είναι η αιτία που οδήγησε σε αυτό το πρήξιμο. Τα πρησμένα πόδια θα μας δυσκολέψουν στην κίνηση και δεν θα μας αφήσουν εύκολα να κάνουμε τις καθημερινές μας ασχολίες.

Τα κουρασμένα και πρησμένα πόδια μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα να μοιάζει με μαρτύριο. Όχι πια!
Εάν ψάχνετε λύσεις ανακούφισης, δοκιμάστε σαν πρόταση το HEMERFLOW FILM.

Το HEMERFLOW FILM είναι φιλμ τζέλ με μαλακτικές ιδιότητες για περισσότερη διάρκεια και δράση. Αντιμετωπίζει τα κουρασμένα, βαριά πρησμένα πόδια λόγω ορθοστασίας ή κόπωσης. Έχει  ευεργετική δράση στη μικροκυκλοφορία. Αυτό επιτρέπει να βελτιωθεί η μικροκυκλοφορία και να μειώσει την αίσθηση του βάρους στα κάτω άκρα.
Το ειδικό φιλμ τζελ έχει καινοτόμο σύνθεση με αποσυμφορητικά και ενυδατικά μαλακτικά ενεργά συστατικά. Ενισχύει  την μικροκυκλοφορία στα κάτω άκρα και ανακουφίζει από τα ενοχλητικά πρηξίματα και την κατακράτηση υγρών, εφαρμόζοντας την με ένα ελαφρύ μασάζ ανοδικών κινήσεων.
Το προϊόν Hemerflow Film αφορά μια γελη η οποία είναι ικανή να παραμένει για 6 ώρες επάνω στην περιοχή χωρίς να χάνει την ιδιότητα της. Στεγνώνει άμεσα (2-3 λεπτά) δημιουργώντας μια μεμβράνη, η οποία ανακουφίζει από το αίσθημα βάρους, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί στο δέρμα τις ευεργετικές δράσεις των ενεργών συστατικών για όλη την ημέρα.

Το μασάζ με το ειδικό Hemerflow Film βοηθά στην διατήρηση της καλής κυκλοφορίας, στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας στα πόδια με αποτέλεσμα την ανακούφιση και αναζωογόνησή τους.
Χαρίζει πιο τονωμένα, αναζωογονημένα και άνετα πόδια και προσδίδει επίσης μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.
Απαράμιλλο για να ξαναβρούμε την φόρμα μας στο τέλος μιας κουραστικής  ημέρας.


Τρόπος χρήσης:


Επαλείψτε τοπικά με απαλό μασάζ .




TRUEFORM LEG HEAL




Ισορροπώντας σε ψηλά τακούνια.. Οι συνήθεις «ύποπτοι»…

«Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά», λέει ο διάσημος σχεδιαστής ψηλοτάκουνων παπουτσιών Manolo Blahnik. Είναι όμως έτσι; Πως τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μπορούν να μας ωφελήσουν, αλλά και να μας βλάψουν.
Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι το φετίχ κάθε γυναίκας. Είναι αξεσουάρ που μας συνοδεύει σε ειδικές -και όχι μόνο- περιστάσεις.
Μας κουράζουν, αλλά δεν έχουμε πάψει να τα λατρεύουμε, αφού μας κάνουν κομψές και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας. Αλήθεια, πρέπει να αδιαφορούμε για τον πόνο που μας προκαλούν; Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή μας και δίνουν συμβουλές, ώστε η χρήση τους να γίνει όσο το δυνατόν λιγότερο επιβαρυντική.
Σφίγγουν τα πόδια, περιορίζουν την κίνηση, είναι κουραστικά, ευνοούν το στραμπούληγμα, βυθίζονται στο γκαζόν, πιάνονται στις σιδερένιες σχάρες, κι όμως… τα ανεχόμαστε. Η Μέρλιν Μονρόε δεν τα αποχωριζόταν ποτέ. Η Κάρι Μπράντσο, η δημοσιογράφος της δημοφιλούς σειράς «Sex and the city», δεν διανύει δρόμο χωρίς τα Manolo Blahnik. Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια πρωταγωνιστούν στην γκαρνταρόμπα μας. Ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι είναι σύμβολο του σεξ, της εξουσίας και ότι τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Oι στυλίστες τα προτείνουν γιατί προσθέτουν… πόντους στην εμφάνισή μας. «Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά», λέει ο διάσημος σχεδιαστής ψηλοτάκουνων παπουτσιών Manolo Blahnik. Oι ορθοπεδικοί, όμως, εφιστούν προσοχή! Τα θεωρούν υπεύθυνα για βλάβες των πελμάτων και για το 80%, περίπου, των διαστρεμμάτων.
Τα πόδια σηκώνουν όλα τα βάρη! Φυσικό είναι πολλές φορές να είναι ‘’βαριά και ασήκωτα’’.

Έχετε επιλέξει το περπάτημα ως τρόπο άσκησης, λατρεύετε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια ή η εργασία σας απαιτεί πολλές ώρες ορθοστασίας; Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα τα πόδια σας να πονούν, να πρήζονται ή να μουδιάζουν συχνά. Φροντίστε τα και δώστε τους ώθηση με την κάλτσα TRUEFORM LEG HEAL.

Η TRUEFORM LEG HEAL είναι γυναικεία κάλτσα διαβαθμισμένης συμπίεσης 15-20mmhg . Για τη μαμά, τη health freak, τη fit freak, τη φοιτήτρια, το party animal, την καριερίστρια… Οι κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης απευθύνονται σε κάθε δραστήρια γυναίκα, που θέλει τα πόδια της να παραμείνουν δυνατά, όμορφα και υγιή σε κάθε συνθήκη της ζωής της!
Η ευεργετική δράση του μασάζ και η συμπίεση , ενεργοποιεί τη ροή του αίματος στο σώμα, απομακρύνει το βάρος, το πρήξιμο και την κούραση από τα πόδια και τα προστατεύει. Για πραγματικά ανάλαφρη αίσθηση από το πρωί μέχρι το βράδυ! Εξαιρετικά ανθεκτικές, δεν σκίζονται και δεν μειώνεται η ελαστικότητά τους, ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση! Ελαστικές κάλτσες με από τον αστράγαλο έως το γόνατο.

Την πρώτη φορά που θα φορέσετε τις κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης, είναι πολύ πιθανό η αίσθηση να σας ξενίσει… Δώστε στο σώμα σας λίγο χρόνο να συνηθίσει και αμέσως τα πόδια σας θα βιώσουν την αναζωογονητική δράση και τα άμεσα αποτελέσματα της συμπίεσης!

Ποιες το χρειάζονται:

Όλες οι γυναίκες που αγαπάνε τα πόδια τους και θέλουν να τα διατηρήσουν όμορφα και υγιή, χωρίς κούραση! Υπάλληλοι γραφείου, αεροσυνοδοί, μαμάδες, γιαγιάδες, σερβιτόρες, πωλήτριες, μοντέλα, ξεναγοί, νοσηλεύτριες… ας μην βάζουμε ταμπέλες! Tα πόδια όλων έχουν ανάγκη από την ίδια φροντίδα, οποία και αν είναι η εργασιακή σας στάση, η ηλικία ή η καθημερινότητά σας! Είτε κάθεστε είτε παραμένετε όρθιες για πολλές ώρες, αυτές οι κάλτσες είναι απαραίτητες για την καλή υγεία και την ωραία εικόνα των ποδιών σας.
Η ελαστική, διπλή πλέξη τους (80% νάιλον, 20% spandex) αγκαλιάζει τα πόδια σας αφήνοντας μια εξαιρετικά απαλή και ζεστή αίσθηση, ιδανική για όλες τις κρύες μέρες του χρόνου. Οι ίνες τους χαρίζουν υπέροχο, ματ αποτέλεσμα και καλύπτουν τις ατέλειες, για λεία και καλοσχηματισμένα πόδια και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να μην χάνουν την ελαστικότητά τους ακόμη και μετά από καθημερινή χρήση. Τέλος, το τελείωμα κρατάει τις κάλτσες σταθερές και δεν τις αφήνει να γλιστρήσουν, για σίγουρη άνεση σε κάθε σας βήμα! Σε όλα τα νούμερα .

Φροντίδα:
Όλοι χρειαζόμαστε λίγη φροντίδα… το ίδιο και τα ρούχα μας! Χαρίστε στις κάλτσες σας την πιο απαλή φροντίδα και διατηρήστε τις σαν καινούριες για πάρα πολύ καιρό, ακολουθώντας δύο απλά tips! Αν έχετε χρόνο, το καλύτερο είναι να τις πλύνετε στο χέρι με χλιαρό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό, τρίβοντας απαλά. Αν όχι, τις βάζετε σε ένα δίχτυ προστασίας ή μια μαξιλαροθήκη και ρυθμίζετε το πλυντήριό σας στην πλύση για ευαίσθητα. Μην ξεχνάτε! Η σωστή φροντίδα είναι πολύ σημαντική, ειδικά για τα ρούχα που φοράμε, άρα και ταλαιπωρούμε, καθημερινά!


Τρόπος χρήσης:

Τις φοράμε καθημερινά.





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία DMR MEDICAL, έχει ως πρωταρχική αρχή την ομορφιά με σεβασμό στην υγεία της γυναίκας. Μας προσφέρει αψεγάδιαστα και φρέσκα άκρα με φυσική λάμψη. Για να είστε όμορφη και με καλή διάθεση φροντίστε τον εαυτό σας . Αυτό το χειμώνα η DMR MEDICAL, μας προτρέπει να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας, με προϊόντα που μας δίνουν φροντίδα…Ένα δώρο ομορφιάς για εμάς.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία DMR MEDICAL για την χορηγία των προϊόντων!!
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.dmrmedical.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου