Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

DEKAZ S.A review


DEKAZ S.A

Αποκαλύψτε …ένα νέο πρόσωπο!

Γειά σας Glamorous,

Οκτώβρης και η φύση ξεθωριάζει. Ο χειμώνας σιγά-σιγά χτυπάει το τζάμι, οι νύχτες βυθίζονται στο σκοτάδι και εμείς πίσω από το τζάμι, "ταξιδεύουμε" στους καλοκαιρινούς προορισμούς που αφήσαμε!
Με κάθε αλλαγή εποχής, είναι απαραίτητο να προστατεύσετε κατάλληλα το δέρμα σας. Τώρα είναι η στιγμή που θέλουμε να λάμψουμε και να κάνουμε την επιδερμίδα μας να ανακάμψει από τις ταλαιπωρίες του καλοκαιριού.
Με τους κρύους μήνες του χρόνου να είναι και επίσημα εδώ, μία αλλαγή στον τρόπο που φροντίζουμε το πρόσωπο μας κρίνεται απαραίτητη. Με το τσουχτερό όμως κρύο δεν αρκεί μόνο να ντυθούμε ζεστά, η απαλή μας επιδερμίδα χρειάζεται εξίσου φροντίδα και προστασία. Το δέρμα το χειμώνα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Θέλει κι αυτή ένα ζεστό "παλτουδάκι" για να την προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του κρύου και του ήλιου.

Συγκεκριμένα, το χειμώνα, το κρύο επιδρά δυσμενώς στις ζώνες που είναι εκτεθειμένες, όπως το πρόσωπο . Αυτό που χρειάζεται για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τις καιρικές συνθήκες είναι η ειδική καλλυντική φροντίδα. Το Α και το Ω της καθημερινής περιποίησης κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι η ενυδάτωση και η προστασία του προσώπου.

Τον τρόπο για να “ξεγελάσετε” τον καιρό και να δείχνετε <<φρέσκιες>>, ακόμη και εάν η θερμοκρασία δεν είναι πάντα με το μέρος σας ,μας τον δίνει η εταιρία DEKAZ S.A με τα καλλυντικά της !



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία DEKAZ ιδρύθηκε το 1981 από τον Ανδρέα Χόνδρο και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες εταιρείες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στο χώρο της ελληνικής επικράτειας. Toν Ιούλιο του 2013 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.), δίνοντάς της τη δυνατότητα να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τους κλάδους δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται Ελβετικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα, OTC και συμπληρώματα διατροφής, κορυφαίων προδιαγραφών.

Για πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία φροντίζει συστηματικά για τη σωστή προώθηση των κορυφαίων Ελβετικών της προϊόντων, μέσω της ενημέρωσης δερματολόγων και πλαστικών ιατρών, με απώτερο στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των καταναλωτών. Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών Ελβετικών προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από τους δερματολόγους και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:


MEY PEEL – OFF MASK PRECIOUS GOLD



Μάσκα χρυσού: η καινοτομία ομορφιάς με μια δόση από παραμύθι.

Αιώνια ομορφιά . Η εμμονή με την ομορφιά, οδηγεί σε περίεργες εμπειρίες. Η αναζήτηση της ιδανικής λύσης για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, είναι το ζητούμενο για τις γυναίκες και η βιομηχανία της ομορφιάς προσπαθεί να ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία. Στη σημερινή εποχή που ζούμε, όλοι προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να φροντίζουν το δέρμα τους και γενικά την εμφάνισή τους. Η αισθητική φροντίδα και περιποίηση εξελίσσεται ασταμάτητα, προσφέροντας αμέτρητες θεραπείες με τη χρήση καλλυντικών προϊόντων. Θεραπείες που στόχο έχουν να προσφέρουν αιώνια ομορφιά και καλαίσθητη εμφάνιση, κάτι που επιθυμούν γυναίκες αλλά και άνδρες όλων των ηλικιών.
Όμως ο πιο σύντομος δρόμος για την επανόρθωση της επιδερμίδας χωρίς αμφιβολία, έρχεται από παλιά με την πιο παραδοσιακή κούρα ομορφιάς από γενέσεως κόσμου. Ο λόγος στις μάσκες, την πλέον παραδοσιακή κούρα ομορφιάς, που βοηθούν την επιδερμίδα να αποκαταστήσει άμεσα τη χαμένη της υγρασία και να ανακτήσει τη φωτεινή , λεία και απαλή της όψη. Με έμπνευση από το «οπλοστάσιο» της φύσης οι μάσκες ενυδάτωσης έχουν αποδείξει διαχρονικά την ευεργετική τους δράση στην όψη και καλή κατάσταση της επιδερμίδας….αφού σε λίγα, μόνο, λεπτά προσφέρουν την υγρασία που έχει ανάγκη η επιδερμίδα.  

Οι μάσκες ομορφιάς , όπως τις γνωρίζαμε μέχρι τώρα, ξεχωρίζουν από τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης για τις ενισχυμένες τους συνθέσεις που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα στην όψη και υφή της επιδερμίδας.
Μια νέα μάσκα αναζωογόνησης προσώπου μας έπεισε ότι αν υπάρχει η σωστή… συνταγή, μπορεί να κάνει θαύματα για την κουρασμένη επιδερμίδα.  «Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», αλλά ίσως είναι η επιδερμίδα σας μετά από μια ανανεωτική χρυσή μάσκα! Τελευταία, η μάσκα χρυσού στο πρόσωπο αποτελεί τη “must” θεραπεία για όλες τις γυναίκες, αφού … κάνουν θαύματα στην ομορφιά και την ευεξία σας!

Ο χρυσός χρησιμοποιήθηκε αρχικά από την Κλεοπάτρα, η οποία κοιμόταν πάντα με μια χρυσή μάσκα προσώπου, για να δέχεται το πρόσωπό της τις ευεργετικές ιδιότητες του χρυσού κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Νιώστε πολυτέλεια με την μάσκα χρυσού MEY PEEL – OFF MASK PRECIOUS GOLD, που όχι μόνο θα ενυδατώσει το πρόσωπό σας αλλά θα εξαφανίσει τα χρόνια από πάνω σας, θα συσφίξει και φωτίσει το δέρμα, μειώνοντας παράλληλα τις ρυτίδες σας.

MEY PEEL – OFF MASK PRECIOUS GOLD πρόκειται για μία χρυσή, ultra glamorous μάσκα ενυδάτωσης, λάμψης και σύσφιξης του προσώπου, που άμεσα διεγείρει την σύσφιξη & τη λάμψη του δέρματος χάρη στο καινοτόμο σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που διεγείρει τη διαδικασία λιπόλυσης συσφίγγει την επιδερμίδα και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. Διαθέτει πλήθος δραστικών συστατικών που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά αλλά και εντελώς ασφαλή για την επιδερμίδα. Η βιταμίνη Β3 διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και μειώνει τις ατέλειες του. Ο συνδυασμός του εκχυλίσματος άνθους Hibiscus Sabdariffa (υψηλής περιεκτικότητας σε πυροσταφυλικό οξύ και AHAs) και του σαλικυλικού οξέος, ενισχύουν τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, βελτιώνοντας τη φωτεινότητα του δέρματος. Το εκχύλισμα από Calendula Officinalis προσφέρει καταπραϋντικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Μειώνει τις γραμμές & τους πόρους ενώ ενυδατώνει & αναδομεί την όψη του δέρματος. Προστατεύει το δέρμα από τις καθημερινές επιθέσεις & δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Τα οφέλη της χρυσής μάσκας είναι ότι αναζωογονεί την επιδερμίδα, διώχνει μακριά τις τοξίνες, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, βοηθά την κυκλοφορία του αίματος, προσφέρεται απολέπιση, ενυδάτωση, χαλάρωση, ενισχύει τον ρυθμό που ανανεώνονται τα κύτταρα του δέρματος.
Η MEY PEEL – OFF MASK PRECIOUS GOLD διεισδύει βαθιά στα στρώματα του δέρματος και συμμετέχει ενεργά στην ανανέωση του.
Αποτέλεσμα;
Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. Το δέρμα γίνεται λαμπερό και απαλό μετά την εφαρμογή της χρυσής μάσκας .

Επιπλέον, έχει ένα άρωμα που απλά δεν περιγράφεται με λέξεις ( ή τουλάχιστον είναι τόσο ωραίο, που ακόμη και η «διακοσμητική», ως τώρα, μύτη μου αποφάσισε να μου θυμίσει τι είναι…όσφρηση) και μια υφή που σου δίνει την αίσθηση πως απλώνεις λιωμένο χρυσό στο πρόσωπό σου! Τέλειο;
Χαρίζει νεανικό, λαμπερό, απαλό, ελαστικό και υγιές δέρμα.


Αναλυτικότερα:

  • Βιταμίνη Β3: διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και μειώνει τις ατέλειες του. Συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και την μείωση των δυσχρωμιών.
  • Συνδυασμός του εκχυλίσματος άνθους Hibiscus Sabdariffa (υψηλής περιεκτικότητας σε πυροσταφυλικό οξύ και AHAs) και σαλικυλικού οξέως: ενισχύουν τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, βελτιώνοντας τη φωτεινότητα του δέρματος.
  • Εκχύλισμα από Calendula Officinalis: προσφέρει καταπραϋντικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
  • Double-Chin Reducing and Reshaping Active: λιπόλυση του λιπώδους ιστού και αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.

Η αίσθηση της αξίζει, αφού η αναζωογόνηση δεν έχει τέλος!
Απολαύστε, μυηθείτε στην πολυτέλεια μιας ολιγόλεπτης απόλαυσης.
Νιώστε ως άλλοι Μίδες και απολαύστε τις ιδιότητες της Mey Peel Off Mask Precious Gold.
Η Mey Peel Off Mask Precious Gold είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ είναι ιδανική για επιδερμίδες που έχουν υπερβολική λιπαρότητα και προβλήματα ακμής. Δερματολογικά ελεγμένο. Δεν περιέχει parabens, mineral oil και GMO.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε ένα λεπτό και ομοιόμορφο στρώμα Mey Peel Off Mask Precious Gold σε απολύτως καθαρό πρόσωπο και λαιμό, μία ή δύο φορές την εβδομάδα, το πρωί ή το βράδυ. Αφήστε το να δράσει για 20-30'. Όταν στεγνώσει, ξεφλουδίστε τραβώντας απαλά. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό.
Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο μετά την εφαρμογή προϊόντων που περιέχουν σαλικυλικό οξύ.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως εάν θέλετε την υπέρτατη απόλαυση, αφεθείτε σε μία μοναδική εμπειρία με τα καλλυντικά της εταιρίας DEKAZ S.A. Τα προϊόντα τους θα σας μυήσουν  σε μια τελετή απόλαυσης. Μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας. Χαλαρώστε και αφεθείτε στη θελκτική απόλαυση των προϊόντων της εταιρίας και νιώστε μια πραγματική αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας μέσα από την πολυτέλεια της DEKAZ S.A.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία DEKAZ S.A για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.dekaz.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου