Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Rizes Crete review


Rizes Crete


Έχει ο Οκτώβρης τη δική του ομορφιά….


Γειά σας Glamorous,

Φθινόπωρο! Ήρθανε τα πρωτοβρόχια και τα πρώτα κρύα ,η γη γεμίζει φύλλα. Κυκλάμινα και  χρυσάνθεμα έχουν την τιμητική τους . Έχει τόσο όμορφα χρώματα και η φύση είναι ντυμένη στις αγαπημένες μας αποχρώσεις. Μια εποχή που πραγματικά λατρεύουμε όχι μόνο γιατί ή φύση αναδεικνύει τον πιο όμορφο εαυτό της αλλά και γιατί ξεκινάμε να φοράμε τα πρώτα πουλόβερ, τα πρώτα καλσόν και μπότες. Ο αέρας μυρίζει βρεγμένο χώμα και φύλλα και μέσα σε όλη την ατμόσφαιρα της βροχής δεν μπορούμε να μη διακρίνουμε την ομορφιά . Βροχή, αστραπές, σκοτεινός ουρανός, βροντές και η μυρωδιά της βροχής να μπαίνει από το παράθυρο. Δε θέλετε κάτι άλλο από το να πιείτε το αγαπημένο σας ζεστό τσάι ή καφέ στην αγαπημένη σας κούπα και να χουχουλιάσετε στον καναπέ ή στο κρεβάτι με μια λεπτή κουβερτούλα βλέποντας ταινία, σειρά ή απλά διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Με μια διάθεση ρομαντισμού του φθινοπώρου υποδεχόμαστε τον γλυκό Οκτώβρη. Τα χρώματα αλλάζουν, οι μέρες μικραίνουν, το σκηνικό γίνεται όλο και πιο θεατρικό τον μήνα Οκτώβρη.
Ο Οκτώβρης τρέχει φουριόζος να προλάβει  να μπει σε τάξη . Όλα ετοιμάζονται για το χειμώνα και κάτι μας κάνει αυτόν τον μήνα και θέλουμε να εστιάσουμε στον εαυτό μας.
Καθώς ο βαρύς χειμώνας είναι προ των πυλών και μαζί του θα φέρει χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και βροχές είναι ώρα να προετοιμάσετε το δέρμα σας έτσι ώστε να αποφύγετε προβλήματα όπως έντονη ξηρότητα και αφυδάτωση. Για να αντιμετωπίσετε την ξηροδερμία και να έχετε ένα δέρμα υγιές και λαμπερό ακόμα και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, θα πρέπει να έχετε μια ρουτίνα περιποίησης.

Για τις αρχές Οκτώβρη και για όσους δεν λένε να το βάλουν κάτω και να «χωθούν» στη χειμερινή καθημερινότητα, ετοιμαστείτε, λοιπόν, να ακολουθήσετε τις συμβουλές της εταιρίας Rizes Crete για να μην έχετε <<χειμώνα>> στο δέρμα σας!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία RIZES-CRETE ιδρύθηκε ΤΟ 2011 στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με σκοπό να δημιουργήσει  μια μοναδική σειρά φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια.
Οι συνταγές της εταιρίας έχουν βάση το βιολογικό ελαιόλαδο, φυτά, βότανα και αιθέρια έλαια που υπόσχονται να φροντίσουν την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.


Τα καλλυντικά RIZES-CRETE είναι δερματολογικά ελεγμένα χωρίς PARABENS ,χωρίς σιλικόνες, χωρίς παραφινέλαιο, δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


SHOWER GEL REVITALISING WITH BIO OLIVE EXTRACT &EXOTIC FRUITS
(ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ)




Το πρωί δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Στο τέλος της εβδομάδας νιώθετε μια αφόρητη κούραση να σας καταβάλλει. Αισθάνεστε ανασφάλεια για το μέλλον, άγχος για το παρόν… Είναι προφανές ότι τα αποθέματα ενέργειάς σας έχουν μειωθεί. Είναι, βέβαια, ανώφελο να σας συστήσουμε να έχετε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα. Άλλωστε, η πραγματικότητα είναι εκεί έξω και κανείς δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν τη βλέπει. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μάθετε τον τρόπο να «ακούτε» τον οργανισμό σας και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας όταν το έχετε ανάγκη.
Πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια;
Αφήσαμε πίσω μας οριστικά το καλοκαίρι και προσπαθούμε, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας και ανανεώνοντας τη διάθεσή μας. Πώς μπορούμε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, να κερδίσουμε έξτρα ενέργεια και να αναζωογονήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό μας;
Πολλές γυναίκες αγνοούν την αναγκαιότητα της καθημερινής καθαριότητας και ενυδάτωσης του σώματος, καθώς θεωρούν ότι η επιδερμίδα του δεν είναι τόσο ευαίσθητη όσο του προσώπου. Oι ειδικοί, όμως, τονίζουν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή η επιδερμίδα του σώματος είναι σε αρκετά σημεία πιο ευαίσθητη από αυτήν του προσώπου, καθώς στερείται σμηγματογόνων αδένων και, επομένως, φυσικής προστασίας. Ας μην ξεχνάμε όταν το σώμα βρίσκεται σε κίνηση (π.χ. όταν περπατάμε), αυτομάτως «φορτίζεται». Αυτό που ισχύει τελικά είναι ότι το σώμα μας χρειάζεται καθημερινά σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση .

Αν θέλετε και εσείς ,να βρείτε τη χαμένη σας ενέργεια τις μέρες που ο υδράργυρος κατεβαίνει, δεν έχετε παρά να αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες του SHOWER GEL REVITALISING WITH BIO OLIVE EXTRACT &EXOTIC FRUITS .. θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο μάξιμουμ, ακόμα και κάτω από το τρεχούμενο νερό.

Το SHOWER GEL REVITALISING WITH BIO OLIVE EXTRACT &EXOTIC FRUITS είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στα βιολογικά εκχυλίσματα ελαιόλαδου και εξωτικών φρούτων τα οποία προσφέρουν ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα. Δρα  ευεργετικά στην καθημερινή φροντίδα του σώματος.. Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, χάρη σε έναν φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πλούσιο σε βιταμίνες.
Το πλούσιο τζελ του ξεδιπλώνει δροσερές, αναζωογονητικές νότες από αγαπημένα εξωτικά φρούτα, που χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Το αφρόλουτρο δρα σε όλες τις στρώσεις του δερματικού φραγμού με σκοπό να τον ενισχύσει και να του προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Χαρίζει ευεξία.
Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται και αποκτά άνεση και απαλότητα που διαρκεί όλη την ημέρα. Περιποιείται και καθαρίζει ήπια την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, χαρίζοντας αίσθηση νεανικής φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί.
Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας μια ξεχωριστή εμπειρία στο μπάνιο, την πολυτέλεια και την απόλαυση που αξίζετε δικαιωματικά! Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και το SHOWER GEL που προστίθενται στο νερό χαρίζει απόλαυση στον νου. Βρείτε λοιπόν τον χρόνο για να προσφέρετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την πολυτέλεια ενός ολοκληρωμένου μπάνιου.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Έχει φιλικό Ph για το δέρμα. Η συσκευασία είναι μοντέρνα με σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη!

Τρόπος χρήσης:

Το εφαρμόζουμε κάνοντας πλούσιο αφρό, απλώνοντας το  shower gel σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.


BLUE GEL WITH SEA SALT

(ΤΖΕΛ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ)



Τα εποχιακά ημερολόγια που μας δείχνουν τις εποχές, μας είναι άχρηστα όταν έχουμε την φύση, η οποία με την όψη της φροντίζει να μας ενημερώνει κάθε στιγμή για το τι εποχή διανύουμε; Ανοίγεις το παράθυρο και αντικρίζεις γυμνά δέντρα, χιόνι και κρύο; Χειμώνας. Στη συνέχεια πιάνεις τον εαυτό σου να χαζεύει τα ανθισμένα λουλούδια, κλαδιά με καρπούς και μυρωδιές; Άνοιξη. Την διαδέχεται το καυτό καλοκαίρι με τις ηλιόλουστες μεγάλες μέρες και τα νόστιμα λαχανικά όπου και καταλήγουμε στο φθινόπωρο , με τα κιτρινισμένα φύλλα να πέφτουν από τα δέντρα , τον ήλιο να βασιλεύει γρηγορότερα, και εμάς να μαζευόμαστε σιγά σιγά σπίτι. Έτσι λοιπόν και ο άνθρωπος, ως μέρος της μητέρας-φύσης και ζωντανός οργανισμός που αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον παρατηρεί στο σώμα του κάποιες αλλαγές που έρχονται και φεύγουν με τις εποχές. Μία από αυτές είναι η ξηρότητα της επιδερμίδας που αντιμετωπίζουμε λόγω αέρα και εποχής!!!

Σε κάθε αλλαγή της σεζόν, είναι απαραίτητο να προστατεύσετε κατάλληλα το δέρμα σας. Τώρα είναι η στιγμή που θέλουμε να λάμψουμε και να κάνουμε την επιδερμίδα μας να ανακάμψει από τις ταλαιπωρίες του καλοκαιριού. Με τους κρύους μήνες του χρόνου να είναι και επίσημα εδώ, μία αλλαγή στον τρόπο που φροντίζουμε το σώμα μας κρίνεται απαραίτητη.
Ο Οκτώβρης είναι εδώ και είναι καιρός να προετοιμάσουμε και να περιποιηθούμε λίγο τους εαυτούς μας εν όψει του χειμώνα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να “ξεγελάσετε” τον καιρό και να δείχνετε <<φρέσκιες>>, ακόμη και εάν η θερμοκρασία δεν είναι πάντα με το μέρος σας!

Η φροντίδα για το σώμα είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δείξουμε την εκτίμηση προς τον εαυτό μας και αποτελεί μια διαδικασία που φανερώνει αγάπη για τη ζωή. Όταν η φροντίδα αυτή είναι διαρκής – και όχι μόνο σε περιόδους που το σώμα πρόκειται να εκτεθεί, όπως π.χ. το καλοκαίρι ή σε γιορτές – προσφέρει σημαντικά οφέλη και για την υγεία μας και για την ομορφιά μας.
Όταν, όμως, «συνεργαστούμε» με το σώμα μας και επιλέξουμε τη φροντίδα του ως τρόπο ζωής, τα οφέλη που θα απολαύσουμε είναι και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα .
Επιπλέον, το να εξακολουθήσουμε να προσέχουμε το σώμα μας με την βοήθεια του BLUE GEL WITH SEA SALT και κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου θα μας χαρίσει θετική διάθεση και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση!!!!

Το BLUE GEL WITH SEA SALT είναι μια απαλή ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα-τζελ που ενυδατώνει την επιδερμίδα, δίνοντας αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα.. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη.
Μέσα στις δυνατότητες του BLUE GEL WITH SEA SALT συγκαταλέγονται η βαθιά ενυδάτωση που μπορεί να προσφέρει και η ανανέωση που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας . Με εκχυλίσματα καλέντουλας, χαμομηλιού και αγγουριού που βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας και προσφέρουν ενυδάτωση. 
Η Αλόη είναι το προϊόν που περιέχει βοηθάει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά . Χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα.  Δρα ως προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα και συμβάλλει στην αναπλήρωση της υγρασίας του. Επιπλέον η πανθενόλη και η αλλαντοΐνη δίνουν μια αίσθηση απαλότητας με αναζωογονητική δράση στην επιδερμίδα συμβάλλοντας συγχρόνως στη προστασία της. Το εκχύλισμα χαμομηλιού με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες συμβάλει στην αναγέννηση της επιδερμίδας .

Δροσίζει, ενυδατώνει σε βάθος, αφήνοντας μία ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και ηρεμίας. Απορροφάται γρήγορα.
Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται γρήγορα και εύκολά στην επιδερμίδα και προσφέρει μια άμεση αίσθηση ανανέωσης και δροσιάς.
Αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία της επιδερμίδας και προσφέρει αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα.
Με ελαφριά, δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα και υπέροχο άρωμα. Είναι σε στρογγυλό μπουκάλι και έχει μπλέ χρώμα και έχει ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.

Τρόπος χρήσης:

Το BLUE GEL WITH SEA SALT το εφαρμόζουμε καθημερινά για την περιποίηση πρόσωπού και σώματος.


AVOCANTO OIL

(ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ)


Οι ακραίες θερμοκρασίες, είτε είναι πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές, αλλά και η συχνή και απότομη εναλλαγή τους -χαρακτηριστικό του φθινοπώρου, με τη διαφορά των θερμοκρασιών μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων- είναι καταστροφικοί παράγοντες για το δέρμα μας και τα μαλλιά, αφού προκαλούν την απώλεια της φυσικής τους υγρασίας.
Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις από την επιδερμίδα μας- φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε… Μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με ενυδάτωση, μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστα αποτελέσματα!!
Η ενυδάτωση είναι η βασική ανάγκη κάθε επιδερμίδας ανεξάρτητα από τον τύπο ή την ηλικία. Το « μενού» οφείλει να περιλαμβάνει και παράγοντες που αποτρέπουν ή θέτουν υπό έλεγχο τις διαδικασίες οι οποίες προκαλούν την <<αφυδάτωση>> του σώματος και των μαλλιών.
Στη βιομηχανία της ομορφιάς υπάρχει πάντα κάποιο νέο «θαυματουργό», «επαναστατικό» συστατικό που έχει τη δύναμη να λύνει όλα τα προβλήματα ομορφιάς, το οποίο, συνήθως δίνει, έπειτα από λίγο καιρό, τη θέση του, σε ένα άλλο νεότερο και πιο «επαναστατικό» συστατικό …. Στην περίπτωση όμως του δημοφιλέστατου AVOCADO OIL, όχι μόνο υπήρξε ομοφωνία των ειδικών ως προς την ευεργετική του δράση στην επιδερμίδα και τα μαλλιά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει… και να μας φροντίζει!
Πρόσωπο – σώμα – μαλλιά. Ο σύμμαχός σας για να απαλλαγείτε μια και καλή από την αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα, είναι το λάδι αβοκάντο! Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και κάνει θαύματα όχι μόνο στην επιδερμίδα αλλά και στα θαμπά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε στερόλες οι οποίες βοηθούν στη μείωση των καφέ κηλίδων στο πρόσωπο.

Το AVOCADO OIL είναι μια πολυτελής και ανάλαφρη θεραπεία για τα μαλλιά και την επιδερμίδα, που απορροφάται εύκολα για θρέψη και εντυπωσιακή λάμψη. Οι εξαιρετικές φυσικές ιδιότητες του οργανικού AVOCADO OIL βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας και την ισορροπία του διψασμένου δέρματος και των μαλλιών. Πλούσιο και άμεσα απορροφήσιμο έλαιο περιποίησης για τα μαλλιά και το σώμα .
Το αβοκάντο παραδοσιακά έχει σημαντική συνεισφορά στην κοσμητολογία. Το λάδι αβοκάντο είναι ένα θρεπτικό λάδι, πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνες A,B,C,D,E,H. Επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση , δίνοντας του τροφή και ισορροπία. Οι βιταμίνες B και E δρουν ενάντια στη γήρανση. Η χρήση απαλύνει και αναδομεί την επιδερμίδα, ενώ τονώνει το τριχωτό της κεφαλής. Είναι ιδανικό για εκείνους που έχουν ξηρό ή ερεθισμένο δέρμα ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια εξαιρετική αντιγηραντική θεραπεία για όλα τα ώριμα δέρματα.  Λειτουργεί και σαν φυσικό αντιηλιακό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Μια πλούσια πηγή φυτικών λιπαρών οξέων που βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία του και το προστατεύει από τις φλεγμονές.

Για τα μαλλιά: Εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση με μεθυστικό άρωμα, η οποία απορροφάται αμέσως από την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια απαλά, λεία, λαμπερά και πραγματικά περιποιημένα . Δαμάζει τα φριζαρισμένα μαλλιά.
Για το δέρμα: Προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση με πολύωρη δράση. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα .
Το AVOCADO OIL χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει , η δράση του είναι πολλαπλή:

Αναλυτικότερα:

  • Προστατεύει και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας στο πρόσωπο και το σώμα.
  • Αντιμετωπίζει την ξηρότητα της ώριμης επιδερμίδας.
  • Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει τις ανταλλαγές και την οξυγόνωση των κυττάρων και τους παρέχει θρεπτικά συστατικά.
  • Καταπολεμά τη φυσιολογική γήρανση του δέρματος, προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και την απώλεια ελαστικότητας.

Μοναδικά “προνόμια” συγκεντρώνονται σε ένα προϊόν και σας προσφέρουν καθημερινή ολοκληρωμένη φροντίδα πολλαπλών διαστάσεων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.
Είναι σε γυάλινη κομψή συσκευασία με κατάλληλο δοσομετρητή και είναι πολύ πρακτικό και για ταξίδια!!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζουμε σε νωπά μαλλιά ή στην επιδερμίδα, δουλεύοντας μικρή ποσότητα του ελαίου στην παλάμη σας…Δεν ξεβγάζεται.


DEODORANT CRYSTAL

(ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ)




Κακοσμία στις μασχάλες: Αντιμετώπισέ την με φυσικό τρόπο..

Η ζέστη, η υπερβολική εφίδρωση, το να βγαίνετε έξω φορώντας πολλά ρούχα, το τρέξιμο … Όλα αυτά (και πολλά περισσότερα) κάνουν την εμφάνισή του όλο και πιο έντονα ένα δυσάρεστο φαινόμενο, αυτό της δυσοσμίας του δέρματος από τον ιδρώτα. Είτε είμαστε εμείς που οι μασχάλες που μυρίζουν άσχημα, είτε είναι ο διπλανός μας στη δουλειά, στο λεωφορείο ή κάποιος περαστικός, είναι μια κατάσταση που μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα.
Η υπερβολική εφίδρωση της μασχάλης είναι ένα ενοχλητικό πρόβλημα για κάθε άνθρωπο. Οδηγεί σε κακοσμία του σώματος, λεκιασμένα ρούχα, αυξημένο στρες και κοινωνική απομόνωση.
Η άσχημη μυρωδιά δεν οφείλεται στον ίδιο τον ιδρώτα αλλά στα βακτήρια που αναπτύσσονται στην επιδερμίδα. Όταν τα βακτήρια που κατοικούν στο δέρμα διαλύουν τον ιδρώτα στα συνθετικά του μέρη, δημιουργούν παραπροϊόντα, τα οποία είναι η πηγή της κακοσμίας. Όταν η περιοχή της επιλογής τους παρουσιάζει εφίδρωση, η θερμοκρασία ανεβαίνει και μπορούν να αναπαραχθούν. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η δυσοσμία, επειδή τα συγκεκριμένα βακτήρια αποβάλλουν ορισμένα αέρια.

Επιπλέον στο σημείο κυρίως στις μασχάλες ,υπάρχουν συγκεντρωμένοι περισσότεροι ιδρωτοποιοί αδένες. Όταν κάνει ζέστη ή όταν γυμνάζεστε, η δουλειά των συγκεκριμένων αδένων είναι να απελευθερώνουν νερό (ιδρώτα) για να μειωθεί η θερμοκρασία και να αποφευχθούν άλλα προβλήματα. Για το λόγο αυτό, όταν έχουμε πυρετό συνήθως ιδρώνουμε πολύ.
Ένας πρώτος απλός, όσο και αποδοτικός τρόπος αντιμετώπισης, είναι η επιμονή μας στην επιπλέον καθαριότητα και υγιεινή.
Παρόλα αυτά υπάρχουν φυσικά «όπλα» για να νικήσετε τη δυσοσμία στην περιοχή της μασχάλης .Απομακρυνθείτε από την κακοσμία του σώματος… ακόμα και εάν έχετε ιδρώσει λόγω του άγχους, της ζέστης ή της νευρικότητας. Το καθημερινό ντους, τα καθαρά ρούχα και η χρήση του DEODORANT CRYSTAL είναι τα βασικά μέτρα προκειμένου κάποιος να είναι προστατευμένος από τη δυσοσμία του σώματος.

Το DEODORANT CRYSTAL μπλοκάρει τις άσχημες μυρωδιές, ενώ το ανθιδρωτικό δρα στη ρίζα του προβλήματος, αποτρέποντας την παραγωγή του ιδρώτα. Είναι η κατάλληλη και ιδανική λύση γιατί είναι εξαιρετικά και απόλυτα οικονομικός καθώς έχει και μεγάλη διάρκεια. Δεν περιέχει άρωμα, δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας και απόλυτα φυσική κατά των δυσάρεστων και άσχημων οσμών του σώματος, αφήνει μια εξαιρετική και ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας, και χωρίς να εμποδίζει την αναπνοή της επιδερμίδας και την εφίδρωση του δέρματος. Ο αποσμητικός κρύσταλλος RIZES - CRETE παράγεται από φυσικά ορυκτά άλατα τα οποία αποτρέπουν την κακοσμία του ιδρώτα κατά τη διάρκεια της ημέρας προσφέροντας ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας. Επιτρέπει την εφίδρωση, δεν αφήνει στίγματα στα ρούχα. Ο αποσμητικός κρύσταλλος είναι ορυκτό άλας σε στερεά μορφή που καταπολεμά αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές του σώματος με 100% φυσικό τρόπο.
Σχηματίζοντας ένα αόρατο αλλά πανίσχυρο φιλμ αναχαιτίζει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών που προκαλούν την κακοσμία, χωρίς όμως να εμποδίζει την εφίδρωση ή τη φυσική αναπνοή του δέρματος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ευχάριστο και μοναδικό αίσθημα φρεσκάδας και ευεξίας.

Δρα κατά των βακτηριδίων στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να απορροφούνται και έτσι αποτρέπουν αποτελεσματικά την κακοσμία χωρίς να αναστέλλουν την ευεργετική για τον οργανισμό διαδικασία της εφίδρωσης καθώς δεν μπλοκάρουν τους πόρους. Παράλληλα δημιουργούν ένα φυσικό φίλτρο προστασίας διευκολύνοντας την αναπνοή του δέρματος και διατηρώντας έτσι το αίσθημα φρεσκάδας όλη μέρα! 24 ώρες φρεσκάδας.

Δεν περιέχει οινόπνευμα, σκληρά χημικά, επιβλαβείς ενώσεις αλουμινίου και δεν λεκιάζει τα ρούχα. Είναι φυσικό προϊόν, ασφαλές, ευκολόχρηστο, οικονομικό, και κατάλληλο για όλους.

Αναλυτικότερα:

  • 100% φυσικό προϊόν.
  • Φιλικό για το περιβάλλον.
  • Υποαλλεργικό προϊόν – Χωρίς αρώματα και άλλα πρόσθετα.
  • Δεν περιέχει οινόπνευμα.
  • Δεν λεκιάζει τα ρούχα & δεν αφήνει άσπρους λεκέδες.
  • Εύκολο στη χρήση.
  • Οικονομικό αφού διαρκεί πολλούς μήνες.
  • Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.


Είναι άοσμο και κατάλληλο για όλοι την οικογένεια και είναι σε πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Τρίβετε τον κρύσταλλο μερικές φορές σε υγρό δέρμα μετά το καθημερινό ντους.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Rizes Crete είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γυναικείας ομορφιάς. Συνδυάζει την τέχνη των χρωμάτων, την ακρίβεια των εφαρμογών,  την αισθητική των υφών ,ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων και προσφέρει μοναδικές συνθέσεις στα προϊόντα της που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας. Ομορφιά που μας συντροφεύει καθημερινά. Γιατί μας αξίζει!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Rizes Crete για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://rizescrete.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου