Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Bebeauty review


Bebeauty


Γειά σας Glamorous,

Όποια και αν είναι η εποχή, η καλή επιδερμίδα είναι το θεμέλιο της αυτοπεποίθησης όσον αφορά στην ομορφιά. Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, το μυαλό μας πάει σε μυστικά ομορφιάς σε κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, σε όμορφα χτενίσματα για τα μαλλιά, σε tips μακιγιάζ. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση στην ομορφιά γιατί, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότερες από εμάς είμαστε πάντα πρόθυμες να μάθουμε έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο ελκυστικές.
Πώς πρέπει να είναι το μακιγιάζ σας; Τι να προτιμήσουμε, τι να αποφύγουμε και σε τι να δώσουμε έμφαση;

Μια γυναίκα μπορεί να ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα για να ακολουθήσει την μόδα, αλλά στο τέλος κάθε εποχής είμαι σίγουρη ότι αρκετά από αυτά καταλήγανε στο βάθος της ντουλάπας. Τώρα που ασχολούμαι με θέματα ομορφιάς, συχνά παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο στο μακιγιάζ. Υπάρχουν γυναίκες που θα φορέσουν οτιδήποτε είναι της μόδας και άλλες που μένουν πιστές στις ίδιες αποχρώσεις. Oι πρώτες κατατάσσονται στην κατηγορία των τολμηρών και οι δεύτερες ανήκουν στην ομάδα των κλασικών; «Το πρώτο πράγμα που προσπαθούμε να βρούμε είναι ποια χρώματα αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Να αναζητήσουμε τους συνδυασμούς που θα έρχονται σε συμφωνία με τους φυσικούς τόνους του δέρματός της. Η απόχρωση της επιδερμίδας μας είναι ο προσωπικός οδηγός που καθορίζει τα χρώματα που μας κολακεύουν, τα οποία μπορεί να είναι και εντελώς διαφορετικά από τα χρώματα που συνήθως διαλέγουμε»,. Αναρωτιέστε, λοιπόν, ποια χρώματα σας πάνε;

Το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση και στην εμφάνισή μας. Για να αντανακλά όμως τον καλύτερό μας εαυτό, πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση μας. 

Στις τάσεις μόδας στο μακιγιάζ,παρατηρούμε πως τονίζεται ιδιαίτερα η φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας με απαλά χρώματα. Επειδή όμως κάθε γυναίκα είναι και μια ξεχωριστή προσωπικότητα τα απαλά χρώματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού για πολλές θα συνδυαστούν άψογα με την προσωπικότητά τους! 
Η Bebeauty δίνει έμφαση στην φυσική ομορφιά και δεν ξεχνάει πως μερικές φορές θέλουμε το κάτι ξεχωριστό που θα δημιουργήσει μυστήριο, ένταση βλέμματα θαυμασμού.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Το bebeauty.gr σας προσφέρει καλλυντικά προϊόντα από εταιρείες όπως Jordana, Milani, La Girl, Sleek, Technic και πολλές ακόμα σε μοναδικές τιμές
Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




JORDANA PRIME NO-SHINE MATTIFYING FACE PRIMER





Φρεσκάδα και φωτεινότητα που επιθυμείτε, μετατρέποντας το πρόσωπο σε έναν άψογο καμβά. H Σταχτοπούτα χρειάστηκε το μαγικό ραβδάκι της νονάς της για να μεταμορφωθεί σε καλλονή μέσα σε 1΄΄. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τη ρακένδυτη πρωταγωνίστρια του παραμυθιού (αν και θα θέλαμε να έχουμε μια νονά σαν τη δική της), ωστόσο,  μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνισή μας σε λίγα μόλις λεπτά ..
Tο καθημερινό μακιγιάζ είναι μία πρόκληση και θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτική. Υπάρχουν συνήθειες όμως που αφορούν από νεαρά κορίτσια έως ώριμες γυναίκες που, αν και πρόθεσή τους είναι ν’ αρέσουν, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αντιαισθητικό.
Η ομορφιά και η λάμψη μας απασχολεί όλες για αυτό το πρώτο βήμα είναι η σωστή καλλυντική φροντίδα, με εξειδικευμένα προϊόντα που χαρίζουν νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.
Το μακιγιάζ θα τονίσει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και είναι απαραίτητο για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι το τέλειο μακιγιάζ χρειάζεται μία άψογη βάση. Η τέλεια βάση αναδεικνύει όλο σας το μακιγιάζ.

Καλύτερος σύμμαχος στο καθημερινό σου μακιγιάζ είναι το σωστό primer. Με την σωστή βάση θα είσαι σίγουρη πως το look που δημιούργησετε θα μείνει στη θέση του όλη μέρα και θα αντέξει.
Θεωρείτε ότι είναι σπατάλη, δεν ξέρετε τη χρήση του ή απλά νιώθετε ότι είναι μια υπερβολή, ένα ακόμα στρώμα που θα κάνει την επιδερμίδα σας πιο βαριά; Κάνετε λάθος και εμείς είμαστε εδώ να σας αποδείξουμε το αντίθετο .
Οι μακιγιέρ ορκίζονται στο όνομά του. Αποστολή του; Να λειάνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, να «γεμίσει» τις ρυτίδες και να απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα, ώστε το μέικ απ να παραμείνει αναλλοίωτο και η όψη μας αψεγάδιαστη καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Το primer είναι το προϊόν που εφαρμόζεις πριν το foundation και μετά την ενυδατική κρέμα. Στόχος του είναι να διατηρήσει ενυδατωμένο το δέρμα σου, να απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα να αποτελέσει την ιδανική βάση για ένα αναλλοίωτο μακιγιάζ με διάρκεια.

Ο σκοπός των primer είναι να «γεμίσει» τις ανομοιομορφίες της επιφάνειας της επιδερμίδας ώστε κάθε προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε μετά να εφαρμοστεί σε λεία και ομοιόμορφη επιφάνεια. Εάν έχετε λεπτές γραμμές ή έντονους πόρους, το primer μπορεί να τους εξομαλύνει. Αυτό σημαίνει ότι το concealer, το make up ακόμα και η σκιά ματιών εφαρμόζονται πολύ καλύτερα με το primer ως βάση. Μερικές φορές το μακιγιάζ οξειδώνεται και μετά από κάποιες ώρες μπορεί να πάρει πορτοκαλί απόχρωση. Η χρήση του primer βοηθά στη διατήρηση της πραγματικής απόχρωσης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, το primer διατηρεί αναλλοίωτο το μακιγιάζ για περισσότερο, δημιουργεί έναν καμβά έτοιμο να υποδεχθεί το μακιγιάζ σας. Εν συντομία: κάνει το μακιγιάζ σας σταθερό!
Η τέλεια επιδερμίδα θέλει χρόνο. Ας το παραδεχτούμε όμως – κανείς δε λέει όχι σε ένα θαύμα. Έχουμε το αμέσως καλύτερο! To JORDANA PRIME NO-SHINE MATTIFYING FACE PRIMER.

Το JORDANA PRIME NO-SHINE MATTIFYING FACE PRIMER είναι η απόλυτη προετοιμασία της επιδερμίδας απαραίτητη στα κιτ εργαλείων κάθε επαγγελματία make-up artist, καθώς δημιουργεί αυτή την τέλεια ματ βάση για καθημερινό κράτημα. Είναι σε υγρή κρεμώδη μορφή και έχει ελαφριά σύνθεση και είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τα foundations μεγάλης διάρκειας και υψηλής κάλυψης να απλώνονται εύκολα και ομοιόμορφα στην επιδερμίδα. Περιέχει θρεπτικά συστατικά, που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντας αψεγάδιαστη όψη. Δημιουργήστε τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σας με αυτό το primer που φωτίζει την επιδερμίδα. Χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, παρατείνει τη διάρκεια του make-up και μειώνει την όψη των πόρων. Λειτουργώντας τέλεια σαν βάση κάτω από το μέικ-απ, η σύνθεση αυτή λειάνει και βελτιώνει την επιδερμίδα σας.

Είναι ανάλαφρο, μεταξένιο primer που εφαρμόζεται άψογα και χαρίζει ένα διάφανο φινίρισμα στην επιδερμίδα σας, για ονειρικό αποτέλεσμα "μαλακής εστίασης". Τόσο βελούδινο, σαν αγγελικό άγγιγμα. Επαγγελματική βάση με εξαιρετική μεταξένια υφή, δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται αμέσως. Είναι ανθεκτική και σταθερή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Εφαρμόζεται πριν ή και μαζί με το foundation και κρατά το μακιγιάζ φρέσκο όλη την ημέρα!! Για την εξομάλυνση του δέρματος, το JORDANA PRIME NO-SHINE MATTIFYING FACE PRIMER αναδεύει μεγάλους πόρους και λεπτές γραμμές.
Όλα τα φώτα στραμμένα επάνω σας.

Αρκεί μία μικρή ποσότητα για να καλύψετε όλο το πρόσωπό σας. Το προετοιμάζει κατάλληλα και κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και λεία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το foundation να απλώνεται πιο εύκολα, ενώ έχει διάρκεια για ώρες.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του, για ένα φυσικό look χωρίς γυαλάδα.
Χρησιμοποιήστε το τακτικά για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας και να δημιουργήσετε τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Έχει ανάλαφρο άρωμα και είναι σε πρακτική συσκευασία για τα ταξίδια μας!
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα πάνω σε καθαρό, ξηρό δέρμα.

Τρόπος χρήσης:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Primer με οποιοδήποτε foundation μεγάλης διάρκειας .Εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση και μεγάλη διάρκεια.



JORDANA POWDER BLUSH COLOUR BLUSHING ROSE 2,2G- Νr 37



Τι καλύτερο από ενα αψεγάδιαστο δέρμα;

Όταν μια γυναίκα ξεκινά το μακιγιάζ της έχει ένα πράγμα στο μυαλό της: Με ποιο τρόπο θα το κάνει για να έχει το πιο φυσικό αλλά και ταυτόχρονα το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα με το τι χρώμα κραγιόν θα χρησιμοποιήσετε ή με ποια σκιά θα βάψετε τα μάτια σας, εκείνο που θα καθορίσει την ποιότητα του μακιγιάζ είναι η καλή βάση και να μοιάζει με έργο τέχνης.
Κατά καιρούς εφοδιάζετε το νεσεσέρ σας με άπειρα καλλυντικά, αλλά πρόσφατα συνειδητοποιήσατε πως δεν έχετε επενδύσει στο πιο σημαντικό. Η πούδρα είναι ένα από τα καλλυντικά προϊόντα που οι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουν να εντάξουν στο νεσεσέρ τους και φοβούνται να χρησιμοποιήσουν στο μακιγιάζ τους. Μία πούδρα προσθέτει την τελευταία πινελιά σε κάθε beauty look σας κι έτσι δεν θα πρέπει να λείπει από τη λίστα σας καθώς δημιουργεί ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες.

Η πούδρα στο πρόσωπο είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας αφού μπορεί να κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει άψογη χωρίς να τις στερεί τη φυσικότητά της. Η πούδρα είναι ένα από τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Καλύπτει τις μικρές ατέλειες του δέρματος και εξαφανίζει τη γυαλάδα προσφέροντας μία μεταξένια, ματ υφή. Αρχικά πρέπει η ίδια να ορίσεις ποια ακριβώς δραστηριότητα θέλεις να έχει η πούδρα σου!
Είναι εύχρηστες και μπορείτε να τις έχετε μαζί σας από το πρωί ως το βράδυ. Δημιουργούν μία άψογη βάση για το υπόλοιπο μακιγιάζ, χωρίς να φαίνεται ότι έχετε απλώσει βάση στο πρόσωπο.
Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα – που μάλλον όλες έχετε μία- ήρθε η ώρα να το κάνετε με την χρήση της JORDANA POWDER BLUSH COLOUR BLUSHING ROSE .

H JORDANA POWDER BLUSH COLOUR BLUSHING ROSE αναδεικνύει κάθε beauty look σας και χαρίζει στο πρόσωπό σας μία φωτεινή και υγιή όψη και είναι απαραίτητο για κάθε στιγμή της μέρας.
Δίνει στο δέρμα σας υγιή, φρέσκια , φυσική εμφάνιση και λαμπερό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εξασφαλίζει μεταξωτό φινίρισμα στο μακιγιάζ. Η φόρμουλα του προϊόντος κάνει το δέρμα να φαίνεται φρέσκο και να ακτινοβολεί. Η σκόνη δεν πέφτει, κάνοντας το αποτέλεσμα είναι ορατό για πολλές ώρες. Τονίζει τέλεια τα ζυγωματικά. Αυτό η εξαιρετική φίνα πούδρα προσφέρει απαλή, προσαρμοζόμενη απόχρωση και είναι μακράς διάρκειας.
Ένα ανάλαφρη και εφαρμόζεται και αναμειγνύεται εξαιρετικά ομοιόμορφα. Αυτή η ζωηρή και μεταξένια πούδρα θα φέρει στα μάγουλά σας μια όμορφη πινελιά χρώματος.
Η πλούσια σύνθεσή της επιτρέπει τη λεία και ομοιόμορφη εφαρμογή του χρώματος.
Σμίλευση, Σχήμα, Λάμψη. Τοποθετείστε αυτή την εξαιρετική μεταξένια, πολυτελή πούδρα για ενισχυμένο περίγραμμα και υγιή λάμψη. Έχει  δροσερό, λαμπερό ροζ χρώμα!

Χαρακτηριστικά:

  • Δίνει στα μάγουλα υγιές χρώμα.
  • Φωτίζει.
  • Εξαιρετικά φίνα.
  • Εύκολη εφαρμογή.
  • Απόχρωση που διαρκεί.


Η μικρή συσκευασία της σας επιτρέπει να την έχετε πάντα μαζί σας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στα μάγουλα με πλατύ πινέλο και απλώστε σβήνοντας.



JORDANA UNDERCOVER CREAMY CONCEALER STICK 03-SOFT BEIGE


Ξενυχτάμε, περνάμε ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, εκφραζόμαστε, ερχόμαστε αντιμέτωπες με ένα εχθρικό περιβάλλον και βέβαια…μεγαλώνουμε. Η λεπτή, σαν τσιγαρόχαρτο και εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, οι ελάχιστοι σμηγματογόνοι αδένες που διαθέτει και οι όλοι αυτοί οι μικροσκοπικοί μυς που βρίσκονται κάτω από αυτήν, έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες, το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές που κλέβουν τη φρεσκάδα από το βλέμμα μας.

Τα μάτια είναι από τα πρώτα σημεία του σώματός μας που αποκαλύπτουν τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες μας. Αν τα εξετάσουμε προσεκτικά, βλέπουμε κατά καιρούς να παρουσιάζονται σημάδια γήρανσης, κόπωσης, αϋπνίας και στρες. Λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι, σακούλες και ξηρότητα εμφανίζονται, χτυπώντας το «κουδουνάκι του κινδύνου». Η κύρια αιτία που φαίνονται έντονα είναι ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή από την υπόλοιπη επιδερμίδα του προσώπου. Καθημερινές κακές συνήθειες, όπως η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα, το αλκοόλ, αλλά και η ηλικία, διάφοροι παθολογικοί παράγοντες σε συνδυασμό με τη λεπτή επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, που είναι πιο ευαίσθητη στα σημάδια του χρόνου και της κούρασης, ευνοούν την εμφάνιση των μαύρων κύκλων…
Μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις, που εννοείται ότι έχω κάνει κι εγώ στον εαυτό μου. …. «Πώς θα φωτίσω το βλέμμα μου;», «Πώς θα καλύψω τις ρυτίδες;» «Τι θα κάνω με τους μαύρους κύκλους;» «Πώς θα κάνω το βλέμμα μου να φαίνεται πιο ξεκούραστο;»
Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, γιατί με τη βοήθειά της  JORDANA UNDERCOVER CREAMY CONCEALER STICK 03-SOFT BEIGE θα μάθετε να τους... ρετουσάρετε!

Η αλήθεια είναι πως το concealer κάνει θαύματα και δύσκολα το αποχωριζόμαστε τις μέρες που είμαστε κουρασμένες και οι μαύροι κύκλοι μας είναι έντονοι! Επιπλέον, είναι το μαγικό προϊόν που καλύπτει σπυράκια, κοκκινίλες και ατέλειες….

Το JORDANA UNDERCOVER CREAMY CONCEALER STICK 03-SOFT BEIGE είναι λεπτόρρευστο και πολύ ελαφρύ, γι' αυτό σου δίνει την εντύπωση ότι δεν θα καλύψει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους. Όμως, όταν απλώνεται στην επιδερμίδα, συμβαίνει κάτι μαγικό. «Σβήνει» όλες τις ατέλειες χωρίς να αισθάνεσαι ότι «φοράς» κάτι. Κι επίσης, χάρη στην υδαρή σύνθεσή του, δεν συσσωρεύεται στις ρυτίδες. 
Το JORDANA UNDERCOVER CREAMY CONCEALER STICK 03-SOFT BEIGE είναι ένα προϊόν πολλαπλής χρήσης που χρησιμοποιείτε για την απόκρυψη κηλίδων, τους μαύρους κύκλους, φωτίζοντας κάτω από τα μάτια και αναδεικνύει το  πρόσωπό μας.
Η συσκευασία του έρχεται σε μορφή στικ  που δίνει το ακριβές ποσό που απαιτείται για την εφαρμογή του. Είναι ανθεκτικό, μικρό και για τα ταξίδια-φιλικό. Έχει μια πολύ αμυδρή μυρωδιά που δεν διαρκεί για πολύ και σβήνει σταδιακά μετά την εφαρμογή. Το concealer είναι αξιοπρεπώς χρωματισμένο και προσφέρει άψογο φινίρισμα!

Τρόπος χρήσης:

Συνήθως το εφαρμόζουμε πριν το make up ,αλλά εάν ξεχαστούμε το βάζουμε και από επάνω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά!!



W7 ELECTRICA BLUE MASCARA



Στην εποχή της εικόνας, τα μάτια είναι το κατεξοχήν μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω μας, γι’ αυτό και χρειάζονται τη φροντίδα μας. Η περιποίηση της περιοχής των ματιών αποτελεί μια από τις προτεραιότητες των γυναικών που θέλουν να προσέχουν την εμφάνισή τους. Τα μάτια είναι από τα μεγαλύτερα όπλα της γοητείας, αφού ένα βαθύ βλέμμα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

Η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, που προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα, είναι η μάσκαρα. Το μυστικό “συστατικό” για ένα περιποιημένο, ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι φυσικά, μερικές στρώσεις από τη μασκαρά σας, η οποία χαρίζει μήκος, όγκο και λάμψη στις βλεφαρίδες σας. Ακόμη κι αν προτιμάτε τα σχετικά φυσικά beauty looks, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μασκαρά σας για να αναδείξετε το βλέμμα σας και να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε να έχετε το αγαπημένο σας προϊόν συνεχώς στο νεσεσέρ σας, ώστε να πετυχαίνετε τα πιο λαμπερά μακιγιάζ όπου κι αν βρίσκεστε.
Ακόμα κι αν δεν είστε από τις κοπέλες που βάφονται καθημερινά, αποκλείεται να μη σας αρέσει να τονίζετε τις βλεφαρίδες σας για να κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο και «ξύπνιο». Εσείς πάλι που λατρεύετε το μακιγιάζ, θα έχετε δοκιμάσει κάθε μάσκαρα που κυκλοφορεί στην αγορά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα έχετε πειραματιστεί με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Οι πλούσιες βλεφαρίδες φωτίζουν τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα. Πώς όμως θα μετατρέψετε τις βλεφαρίδες σαγηνευτικά σέξι; Τα επαναστατικά όπλα που θα σας βοηθήσουν να μετατραπείτε σε σταρ από την δεκαετία του ’60 εμφανίστηκαν κάνοντας το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα.
Επιλέξτε τη W7 ELECTRICA BLUE MASCARA και χρησιμοποιήστε τη σωστά για να σας κοιτούν όλοι στα μάτια! Με την W7 ELECTRICA BLUE MASCARA το αποτέλεσμα είναι καλύτερο κι από ψεύτικες βλεφαρίδες.

Η μάσκαρα W7 ELECTRICA BLUE MASCARA είναι για έκρηξη στον Όγκο και χωρίς όριο. Οχι μόνο τονίσει, αλλά θα μετατρέψει τα μάτια σας σε «πρωταγωνιστές» του μακιγιάζ, δίνοντας ένταση, όγκο και θηλυκότητα στο βλέμμα. Είναι μια μάσκαρα για αξεπέραστο χρώμα και πλούσιο όγκο, ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας έντονο πλούσιο μπλε χρώμα! Μάσκαρα που χαρίζει το έντονο σαγηνευτικό βλέμμα.
Συνδυάζει το μέγιστο όγκο από τη ρίζα ως τις άκρες και μια απίστευτη ελαφρότητα και ευελιξία.
Ταυτόχρονα δείχνει τις βλεφαρίδες απίστευτα πυκνές και έντονες, χαρίζοντας ένας εξαιρετικά έντονο και βαθύ αποτέλεσμα. Ευκολοφόρετη, ιδανική για κάθε εμφάνιση. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον όγκο των βλεφαρίδων αλλά και στο μήκος τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Προσφέρει όλα όσα θέλετε από μία μάσκαρα. Δίνει ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα. Αφήστε το βλέμμα σας να τα πει ολα με ενα βλέμμα που λέει πολλά.

Αναλυτικότερα:


  • Τέλεια κάλυψη κάθε βλεφαρίδας.
  • Ακριβής διαχωρισμός των βλεφαρίδων.
  • Βαθύ μπλέ.
  • Ανθεκτικότητα όλη την ημέρα.
  • Δεν κολλάει .


Η νέα, πρωτοποριακή βούρτσα που διαθέτει είναι για ειδικές εργασίες και καλύπτει ιδανικά κάθε βλεφαρίδα με παχιά στρώση μάσκαρα, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα και εξαιρετική βελτίωση της εμφάνισης. Σειρές εύκαμπτων μαλλιών ευθυγραμμισμένες σε διαφορετικές κατευθύνσεις διευκολύνουν την εφαρμογή της μάσκαρα και τον ακριβή διαχωρισμό, κάθε βλεφαρίδα είναι καλυμμένη με βαθύ μπλε στρώμα! Αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες σας με την τρυφερότητα που τους αξίζει, και τυλίγεται γύρω από ολόκληρη την γραμμή των βλεφαρίδων σας χωρίς να τις κολλάει.
Για μάτια που ξεχωρίζουν!

Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε πάντα τη μάσκαρα σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες χωρίς υπολείμματα ή έλαια από το ντεμακιγιάζ. Διαφορετικά, θα κάνει κόμπους, θα ξεθωριάσει γρήγορα ή θα μας μουντζουρώσει.
Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων. Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι ή με το ειδικό ντεμακιγιάζ ματιών .


CONSTANCE CARROLL LIPSTICK CORAL -SUNSET




Είναι διαχρονικό, είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και όταν
φοράμε στα χείλη μας κραγιόν νιώθουμε αμέσως διαφορετικά.
Καλωσορίζουμε επίσημα το χειμώνα δίνοντας του γεύση και ζωντάνια με τον καλύτερο τρόπο, φορώντας δηλαδή το αγαπημένο μας κραγιόν. Το κραγιόν είναι αναμφισβήτητα  ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των γυναικών.  Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει αγοράσει ποτέ και που να μην έχει ξοδέψει αρκετά ώστε να βρει το ιδανικό για τα δικά της χείλη.  Επιπλέον, αποτελεί βασικό στοιχείο του μακιγιάζ και για πολλές κυρίες είναι μέρος της καθημερινής τους εμφάνισης.
Το κραγιόν είναι το απαραίτητο προϊόν για κάθε εντυπωσιακό μακιγιάζ και ακριβώς γι’ αυτό υπάρχουν αρκετές γυναίκες, μία εκ των οποίων είμαι κι εγώ, οι οποίες νιώθουν γυμνές αν βγουν χωρίς να δώσουν λίγο χρώμα στα χείλη τους. Αναμφισβήτητα το κραγιόν είναι το αγαπημένο καλλυντικό των γυναικών και βρίσκεται καθημερινά σε όλες τις τσάντες.
Αυτό όμως που προβληματίζει τις περισσότερες γυναίκες είναι ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας τους και ποιες από αυτές είναι της μόδας. Συχνά η απόχρωση που επιλέγουμε μετατρέπεται στην ‘υπογραφή’ μας αφού δεν είναι λίγες εκείνες που μένουν σταθερές για χρόνια στην αγαπημένη τους απόχρωση, ακόμα και αν έχουμε δεκάδες άλλες αποχρώσεις. Άλλες πάλι, πελαγώνουμε κάθε φορά που πρέπει να επιλέξουμε κραγιόν. Ποια απόχρωση πρέπει να αγοράσουμε; Κάτι κλασικό ή την τελευταία λέξη της μόδας; Να στολίσουμε τα χείλη μας με μια έντονη απόχρωση ή να γειώσουμε το μακιγιάζ μας με κάτι πιο απαλό;

Φέτος, η μόδα στο μακιγιάζ των χειλιών προστάζει φωτεινές, ζωηρές και έντονες αποχρώσεις που ταιριάζουν με ένα girly ύφος, αλλά και διακριτικό χρώμα στα χείλη, σχεδόν φυσικό, που μας δίνει άψογη όψη από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Το φυσικό look με CONSTANCE CARROLL LIPSTICK CORAL –SUNSET έρχεται στο επίκεντρο και αποτελεί το απόλυτο must στα χείλη.

Το CONSTANCE CARROLL LIPSTICK CORALSUNSET είναι σε  γήινο τόνο στα χείλη μαζί με μικρές πινελιές λάμψης. Είναι για για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά λαμπερό και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων look με μία πινελιά σοφιστικέ φυσικότητας. Το CONSTANCE CARROLL LIPSTICK CORALSUNSET σε απόχρωση έντονο πορτοκαλί που κοκκινίζει, αποτελεί την επιτομή της ιδέας για περιποιημένη τελειότητα καθώς δίνει το κατάλληλο βάθος και τη σωστή ουδετερότητα. Είναι μια τόσο απαλή, κρεμώδης και μοντέρνα απόχρωση με εξαιρετική διάρκεια.

Θα το φορέσετε περισσότερο από όλα: στη δουλειά, στο ραντεβού, στην έξοδο, το πρωί, το βράδυ. Επίσης, θα δώσει τις απαραίτητες ισορροπίες σε ένα έντονο μακιγιάζ ματιών.

Σε αντίθεση με άλλα κραγιόν μεγάλης διάρκειας, που μπορεί να δείχνουν στεγνά και θαμπά στα χείλη, το CONSTANCE CARROLL LIPSTICK CORALSUNSET προσφέρει χρώμα μεγάλης διάρκειας που αφήνει μια ανάλαφρη αίσθηση απαλότητας όλη την ημέρα, ενώ χαρίζει μια γοητευτική λάμψη. Αφήνει πιο ομοιογενή και ομοιόμορφη στρώση χρώματος στα χείλη για καλύτερη κάλυψη και βοηθάει το χρώμα να μένει σταθερό στα χείλη όλη την ημέρα δίνοντας μία βελούδινη αίσθηση διατηρώντας τη φρεσκάδα.
Η μαλακή υφή του κραγιόν μπορεί να ενταθεί με κάθε εφαρμογή για να επιτραπεί η διακριτική όσο και η τολμηρή εμφάνιση. Η φόρμουλα του ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη, ενώ η μεγάλη γκάμα χρωματικών αποχρώσεων εγγυάται ότι θα βρεις τον τόνο που σου ταιριάζει. Από απαλές παλ αποχρώσεις μέχρι έντονα φούξια και σκούρα έντονα μπορντό, που αντικατοπτρίζουν την εξαιρετικά γυναικεία διάθεση.  Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.

Σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε την εικόνα που επιθυμείτε και που ταιριάζει στη διάθεση σας.
Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν.

Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!



JORDANA NAIL POLISH COLOUR NP-153 VERY BERRY



Σιγά- σιγά υποδεχόμαστε το χειμώνα  για τα καλά στη ζωή μας, είτε στα ρούχα και αξεσουάρ μας είτε στο μακιγιάζ και στα νύχια μας. Πάντα ψάχνουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην εμφάνιση μας και ιδιαίτερα στα νύχια, που αποτελεί καθαρά γυναικεία υπόθεση. Όλες τις ημέρες του χρόνου τα πάντα περνάνε από τα χέρια μας, όπως οικιακές δουλειές, μητρικά και συντροφικά χάδια (αν και αυτά τα δυο είναι χαρά μας!), επαγγελματικές υποχρεώσεις κλπ. Μας αξίζει λοιπόν και με το παραπάνω, το πιο όμορφο manicure! Σίγουρα πολλές από εμάς, με το τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που έχουμε, αφήνουμε την περιποίηση των νυχιών μέχρι να μας πιάσει ο πρώτος πανικός! Αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε τα δυναμικά αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητα χέρια μας, χωρίς ένα περιποιημένο manicure!
Τα περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικά για μια γυναίκα και ένα καλό μανικιούρ – πεντικιούρ θα τα κάνει να δείχνουν υπέροχα. Ένα όμορφο μανικιούρ εδώ και πολύ καιρό έγινε αναπόσπαστο μέρος της εικόνας μιας πραγματικής γυναίκας.
Είτε είμαστε από τις φανατικές του μανικιούρ είτε όχι, επιβάλλεται να έχουμε περιποιημένα νύχια.

Τα βερνίκια νυχιών  ήταν ανέκαθεν το σύμβολο ομορφιάς, της περιποιημένης και μοιραίας γυναίκας.
Οι νότιοι το λένε μανό. Οι βόρειοι όζα. Οι «Ελβετοί» της Ελλάδας βρίσκουν την μέση λύση στον όρο «βερνίκι νυχιών». Όπως και να το λένε πάντως, όλες οι γυναίκες το έχουν πάντα σε… αφθονία, ποικιλία χρωμάτων και σε ετοιμότητα για να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή στιλ στα νύχια τους ! Στις σύγχρονες κοινωνίες, η περιποίηση των νυχιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής φροντίδας κάθε γυναίκας, αλλά και διαχρονική επιταγή της μόδας.

Στην σημερινή εποχή διατηρώντας μια απόλυτη αίσθηση διακριτικότητας, η συλλογή JORDANA NAIL POLISH COLOUR απευθύνεται στην αφοπλιστική προσωπικότητα και την ανατρεπτική ατζέντα κάθε γυναίκας.  Έντονες, πλούσιες αποχρώσεις τονίζουν την κλίση της στα γοητευτικά φώτα της δημοσιότητας. Πολυτελείς και απαλές, αποτελούν την τέλεια κάλυψη για τα μυστικά σχέδια της.
Πρόκειται για μια σαγηνευτική συλλογή από υπέροχες αποχρώσεις που συνδυάζονται μοναδικά μεταξύ τους δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό, προσωπικό στυλ. Μία ασφαλής επιλογή χρώματος μανικιούρ για τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις είναι το χρώμα του βατόμουρου  .

Το εκθαμβωτικά απαλό χειμωνιάτικο JORDANA NAIL POLISH COLOUR NP-153 VERY BERRY που δοκίμασα είναι τολμηρό, απαλό και έτοιμο να ανεβάσει παλμούς.

Το JORDANA NAIL POLISH COLOUR NP-153 VERY BERRY είναι ένα από τα πιο κομψά χρώματα και πάντα in-fashion, αρκεί όμως να ταιριάζει η απόχρωση που σας αρέσει με το χρώμα του δέρματός σας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να το «τολμούν» έστω μια φορά τον χρόνο. Το JORDANA NAIL POLISH COLOUR NP-153 VERY BERRY βερνίκι ενσαρκώνει τη κοριτσίστικη θηλυκότητα, είναι πολύ σικ για βραδινή έξοδο και συνδυάζεται άψογα με όλα τα κραγιόν.
Είναι μακροχρόνια αγάπη! Με ειδική φόρμουλα παρέχει στα νύχια ένα απίστευτα μακράς διάρκειας μανικιούρ και μια καταπληκτική λάμψη τζελ. Η πρωτοποριακή τεχνολογία χρώματος προσφέρει έντονο χρώμα σε συνδυασμό με τέλεια κάλυψη.

Το JORDANA NAIL POLISH COLOUR NP-153 VERY BERRY απλώνεται σχεδόν με κλειστά μάτια….. η επαναστατική του σύνθεση παρέχει την ταχύτερη λύση στην βαφή νυχιών. Έχει εύκολη εφαρμογή με ένα μόνο πέρασμα και στεγνώνει γρήγορα. Όταν στεγνώνει το φινίρισμα είναι εξαιρετικό, γυαλιστερό και λαμπερό. Το πινέλο του κάνει μας δίνει πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα!
Η συλλογή διατίθεται με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις .

Είναι σε παιχνιδιάρικη,girly συσκευασία!

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με την χρήση βάσης πριν το βερνίκι.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως φέτος το χειμώνα στα προϊόντα της εταιρίας Bebeauty θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και σε διαφορετικές υφές. Είναι μια εταιρία καλλυντικών η οποία έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες και όχι άδικα μιας και τα προϊόντα τα οποία μας προσφέρει είναι σίγουρα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Bebeauty για την χορηγία των προϊόντων .
Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:http://www.bebeauty.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου