Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Olivellenic Organics review


Olivellenic Organics



Γειά σας Glamorous,

Ο χειμώνας σε λίγο καιρό θα είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμαζόμαστε  για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα και τα μαλλιά σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνα; Είμαστε αποφασισμένοι να τα φροντίσουμε ώστε να υποδεχτούμε το χειμώνα με πρόσωπο –μαλλιά γεμάτα ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;
Όποια και αν είναι η εποχή, η καλή επιδερμίδα είναι το θεμέλιο της αυτοπεποίθησης όσον αφορά στην ομορφιά. Όταν σκεφτόμαστε την ομορφιά, το μυαλό μας πάει σε μυστικά ομορφιάς σε κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, σε όμορφα χτενίσματα για τα μαλλιά. Αυτή είναι μια σημαντική προσέγγιση στην ομορφιά γιατί, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότερες από εμάς είμαστε πάντα πρόθυμες να μάθουμε έναν καινούριο τρόπο για να γίνουμε πιο ελκυστικές.
Πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια αφορμή για να ανανεώσουμε την εμφάνιση μας και ο ερχομός του Νοεμβρίου δεν αποτελεί εξαίρεση.
Μπορεί ο χειμώνας να είναι για τα μαλλιά και το πρόσωπό μας η χειρότερη εποχή του χρόνου. Λίγο ο απρόβλεπτος καιρός της εποχής, λίγο η υγρασία, λίγο η βροχή, όλα αυτά μπορεί να μας χαλάσουν το αποτέλεσμα που παλεύαμε για αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη…

Με το τσουχτερό όμως κρύο δεν αρκεί μόνο να ντυθούμε ζεστά, η απαλή μας επιδερμίδα και τα μαλλιά χρειάζονται εξίσου φροντίδα και προστασία.
Ιδιαιτέρα τώρα όμως παρά ποτέ, πρέπει δέρμα και μαλλιά να είναι κατάλληλα εξοπλισμ
ένα γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές.
Κάθε εποχή έχει τα μυστικά της όσο αφορά τη beauty ρουτίνα μας και πιο συγκεκριμένα τα «σωτήρια» tips που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την επιδερμίδα-μαλλιά μας λαμπερή και ενυδατωμένη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Την λύση στο πρόβλημα μας θα το δώσει η εταιρία Olivellenic Organics με ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων!!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Olivellenic είναι η πρώτη Ελληνική εταιρία με βάση το Ελληνικό ελαιόλαδο.
Με σεβασμό στην παράδοση και με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, δημιουργήθηκε μια σειρά πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών που σκοπό έχει την ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.
Ο αρμονικός συνδυασμός του ελαιόλαδου με πλήθος επιλεγμένων φυτικών εκχυλισμάτων και ελαίων που χρησιμοποιούμε όπως Αλόη, Πράσινο τσάι, Αβοκάντο, Κόκκινο σταφύλι, Ιβίσκο, Ρούσκο, Καλέντουλα, Ιπποφαές, κ.ά. με τις ευεργετικές ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητές τους συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας.
Έχουνε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υψηλή ποιότητα των δραστικών συστατικών που χρησιμοποιούνε ,αλλά και στην ικανή και αποτελεσματική ποσότητα τους, νοιάζονται για το περιβάλλον και είναι κατά των πειραμάτων στα ζώα.
Τα βιολογικά καλλυντικά τους είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα.

Δεν περιέχουν τα απαγορευμένα και βλαβερά για τους ανθρώπους και το περιβάλλον SLS, SLES, PARABENS, VASELINE, PROPYLEN GLYCOL παράγωγα πετρελαίου , σιλικόνες, προϊόντα ζωικής προέλευσης και γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


SUPER REPAIR PLANT STEM CELL SYSTEM CREAM
(ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ)





Το δέρμα γερνάει...γιατί;

Γενετικά προγραμματισμένη, πρόκειται για φυσιολογική διαδικασία, αποτέλεσμα αργής εκφύλισης των ιστών που καθορίζεται από τη γενετική κληρονομιά του κάθε ατόμου.
Είναι αυτό που ονομάζουμε « βιολογικό ρολόι », το οποίο δεν κάνει «τικ-τακ» με τον ίδιο τρόπο για όλους μας…
Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η διαδικασία γήρανσης ξεκινά γύρω στην ηλικία των 25 ετών. Εξελίσσεται με σταθερούς ρυθμούς και επιταχύνεται με τη μείωση των επιπέδων των ορμονών λόγω της εμμηνόπαυσης. Αποτέλεσμα: επιδερμίδα που εμφανίζει χαλάρωση, έχει χάσει την ελαστικότητά της και παρουσιάζει σημάδια γήρανσης, όπως ρυτίδες, σκούρες κηλίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.
Ο πιο σημαντικός παράγοντας δημιουργίας ρυτίδων και χαλάρωσης του δέρματος είναι η υπεριώδης ακτινοβολία. Στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό η εμφάνιση ρυτίδων και χαλάρωσης στο δέρμα οφείλεται στην υπερβολική έκθεση στον ήλιο και όχι στη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης. Μια άλλη αιτία πρόωρης γήρανσης του δέρματος είναι το κάπνισμα γιατί επηρεάζει αρνητικά το κολλαγόνο και δημιουργεί πολύ συχνά τις ρυτίδες του καπνιστή κυρίως στο άνω χείλος. Ρυτίδες και άλλες βλάβες στο δέρμα μπορεί να προκληθούν επίσης από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας, την κακή διατροφή και το άγχος. Τέλος, ρυτίδες μπορεί να δημιουργηθούν λόγω ορμονικής γήρανσης.

Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να μας κυριεύει πανικός: ακόμα κι αν φαίνεται αναπόφευκτο, η διαδικασία γήρανσης μπορεί να επιβραδυνθεί χάρη στην υιοθέτηση των σωστών συνήθειων και στη χρήση στοχευμένων αντιγηραντικών προϊόντων όπως της κρέμας SUPER REPAIR PLANT STEM CELL SYSTEM CREAM.

H SUPER REPAIR PLANT STEM CELL SYSTEM CREAM είναι αντιρυτιδική κρέμα ανανέωσης με φυτικά βλαστοκύτταρα, αργκάν, έλαιο κόκκινου σταφυλιού και ιπποφαούς Olivellenic.
Είναι για θρέψη, βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και περιορισμό της δημιουργίας ελευθέρων ριζών που προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η επαναστατική αυτή κρέμα που καταπολεμά τις ρυτίδες είναι για γυναίκες που θέλουν ολοκληρωμένη δράση ενάντια στις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο βαθιές, την απώλεια σφριγηλότητας και την αλλοίωση της υφής της επιδερμίδας. Παρέχει συνεχής επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν θρέψης, επανόρθωσης και ανάπλασης της επιδερμίδας. Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή της ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την κυτταρική ανανέωση προσφέροντας προηγμένη αντιρυτιδική προστασία στο δέρμα.

Τα φυτικά βλαστοκύτταρα βοηθούν στην αναγέννηση του δέρματος χαρίζοντας λάμψη και νεανικότερη εμφάνιση στο πρόσωπο, ενώ συμβάλλουν σημαντικά και στην προστασία των επιδερμικών κυττάρων από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Σε συνδυασμό δε με το λάδι αργκάν, το οποίο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος. Το έλαιο από κόκκινο σταφύλι, λόγω της περιεκτικότητάς του σε πολυφαινόλες και ρεσβρερατρόλη, έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ είναι γνωστό και για την ενυδατική και μαλακτική του δράση, η οποία σε συνδυασμό με την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου που επιτυγχάνεται μέσω των βλαστοκυττάρων, χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια απαλότητα. Το έλαιο ιπποφαούς, τέλος, φημίζεται για την ανανέωση που επιφέρει στην επιδερμίδα, καθώς επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει, βελτιώνει το οβάλ του προσώπου και χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Ενισχύει τη μείωση των ρυτίδων και ενισχύει τη διείσδυση των δραστικών συστατικών στο δέρμα, περιορίζοντας τις αναπόφευκτες απώλειες υγρασίας που προκαλούνται στην επιδερμίδα, βοηθώντας έτσι να διατηρηθεί ένα φρέσκο, ενυδατωμένο και λείο δέρμα. Ενεργούν σε συνέργεια για την αποκατάσταση των δερματικών βλαβών που προκαλούνται, παρέχοντας αντιρυτιδική δράση. Συμβάλλει στην αποκατάσταση και την ομαλή ανανέωση των κυττάρων, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη ζωντάνια στο κουρασμένο δέρμα και ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα.
Είναι η στοχευμένη κίνηση για να λειάνετε και να γεμίσετε τις ρυτίδες. Το πρόσωπό σας γίνεται ορατά πιο νεανικό.
Πρέπει και εσείς να είστε μία από εκείνες που θα απολαμβάνουν τα μεγάλα και πραγματικά οφέλη που μπορούν να προσφερθούν μόνο από αυτή την κρέμα!

Αναλυτικότερα:

  • Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στα σημάδια γήρανσης και στη μείωση, λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  • Συντελεί στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην τόνωση της κυτταρικής ανανέωσης, σημαντικών φυσικών διεργασιών που διατηρούν την νεανική λάμψη και όψη στην επιδερμίδα.
  • Βοηθά στην προστασία από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών και από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες που ενεργοποιούν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
  • Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη για επιδερμίδα υγιή, απαλή και λεία.

Έχει ελαφρύ και υπέροχο άρωμα και είναι σε κομψή γυάλινη συσκευασία. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας!
Ιδανική για ώριμες και κουρασμένες επιδερμίδες.


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.



OLIVE HAIR MASK CONDITIONER

(ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους και ο καιρός είναι πιο κρύος από κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες το φθινόπωρο- χειμώνα είναι τα άτονα και χωρίς λάμψη μαλλιά τους!
 «Θεέ μου τι μαλλιά είναι αυτά!». Σίγουρα πολλές από εσάς το αναφωνείτε αυτές τις ημέρες καθώς βλέπετε τις επιπτώσεις του – υπέροχου κατά τα άλλα – χειμώνα. Εύθραυστες, ξηρές άκρες και λιπαρές ρίζες – καλωσορίσατε μαλλιά του χειμώνα!
Γι’ αυτό λοιπόν εκτός από το σώμα και το πρόσωπό μας πρέπει να ενυδατώσουμε και να περιποιηθούμε και τα μαλλιά μας ώστε να παραμείνουν υγιή και λαμπερά τους κρύους αυτούς μήνες του χρόνου. Συνήθως το χειμώνα τα μαλλιά γίνονται πιο ατίθασα ,δείχνουν άτονα, έχουν χάσει τη ζωντάνια τους, έχουν χάσει τη φυσική τους υγρασία και φριζάρουν. Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν κάνουν καθόλου καλό στα μαλλιά! Σε συνδυασμό μάλιστα με τις βαφές και το συχνό styling, μπορεί να καταστρέψουν τα προστατευτικά λέπια της τρίχας και να της στερήσουν την πολύτιμη υγρασία από το εσωτερικό της, με αποτέλεσμα την ξηρότητα, τη θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη.
Ο αέρας, η βροχή, η θερμότητα επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής σας και κατά συνέπεια την ψυχολογία σας!
Το χειμώνα, τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από περιποίηση περισσότερο από ποτέ! «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι υγιή, απαλά και ελαστικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, να σφύζουν από ζωή και να εκπέμπουν λάμψη».
Είναι λοιπόν η ώρα να απελευθερώσετε τον πιο θαρραλέο εαυτό σας, γιατί η λέξη «θράσος» είναι το σύνθημα αυτής της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για διακριτικότητα . Αν δε σκοπεύετε να πέσετε σε χειμερία νάρκη και θέλετε να ζήσετε αυτό το χειμώνα στο μέγιστο, καλωσορίστε τη νέα εποχή με την OLIVE HAIR MASK CONDITIONER.

H OLIVE HAIR MASK CONDITIONER είναι βιολογική μάσκα-conditioner μαλλιών της σειράς Organic Olive είναι ένα ειδικά μελετημένο προϊόν με διπλή δράση. Τα ενεργά συστατικά της, το λάδι, το μέλι και η αλόη, θρέφουν και τονώνουν τα μαλλιά. Οι πρωτεΐνες μεταξιού, η προβιταμίνη Β5 και το εκχύλισμα ροδιού χαρίζουν ανθεκτικότητα, ζωντάνια και εκτυφλωτική λάμψη. Θρέφει τις ξηρές άκρες και δε δημιουργεί λιπαρότητα στη ρίζα ακόμα και με καθημερινή χρήση. .
Με την πλούσια ενυδατική σύνθεση που διαθέτει ενυδατώνει εντατικά ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, δίνοντας στα μαλλιά μας μια έντονη και ανάλαφρη αίσθηση ενυδάτωσης και αφήνοντάς τα απαλά και μεταξένια από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κλείνει τα λέπια και να λειαίνει άμεσα την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας χάρη στα μαλακτικά συστατικά που περιέχει.

Χάρη στη μαλακτική του δράση που ξεμπλέκει τα μαλλιά, το conditioner, με τη λεπτόρρευστη , ανάλαφρα βελούδινη υφή του αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, ξαναδίνοντάς τους τη χαμένη τους ομορφιά και εξαιρετική απαλότητα. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την απαλότητα, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους.
Με ελαφριά σύνθεση, βοηθά στην διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της τρίχας , προσφέροντας υγιή μαλλιά με λάμψη. Ελαχιστοποιεί  τις εύθραυστες άκρες , μειώνει αισθητά το φριζάρισμα και δίνει στα μαλλιά πλούσια αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη ενυδάτωση, που στοχεύει στις πιο ξηρές περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανάλαφρα, απαλά μαλλιά που έχουν την ελευθερία να κινούνται ξανά.
Χάρη στα απολύτως φυσικά συστατικά της, η μάσκα είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών.
Είναι σε υπέροχη στρογγυλή συσκευασία! Με μεθυστικό άρωμα! Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών!


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα, σε όλο το μήκος της τρίχας, σε λουσμένα μαλλιά. Αφήστε το να δράσει για 10-15 λεπτά και κατόπιν ξεβγάλατε με άφθονο νερό.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως  η υγεία και η ομορφιά είναι το κλειδί της ζωής! Αν ψάχνετε να «ξεκλειδώσετε» τα μυστικά της ομορφιάς, της ευεξίας και της μακροζωίας τότε η εταιρία Olivellenic Organics με τα προϊόντα της είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για ν’ ανακαλύψετε ποιοτικά προϊόντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά των μαλλιών, αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά τους, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά συστατικά. Με τις μοναδικές τους συνθέσεις και τα ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Olivellenic Organics για την χορηγία των προϊόντων..
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.cosmoliva.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου