Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ELIX review

ELIX


Γειά σας Glamorous,

Η επιδερμίδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει στη διάρκεια του …βίου της. Από λεία, απαλή, ροδαλή στη βρεφική ηλικία, «ανήσυχη» στην εφηβεία, σφριγηλή, φωτεινή και ελαστική στα νεανικά μας χρόνια καταλήγει έντονα ξηρή, λεπτή, τραχιά με ορατή χαλάρωση στην ωριμότητα. Το ίδιο, ακριβώς, και οι ανάγκες της. Γεννιόμαστε με ένα συγκεκριμένο τύπο δέρματος. Όμως είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουμε …..μαζί όλη μας τη ζωή. Ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες που μεσολαβούν στο πέρασμα του χρόνου μπορούν να αλλάξουν άρδην τη φυσιολογία και τον τύπο του δέρματος. Και τις περισσότερες φορές προς το χειρότερο….

Γνωρίζουμε πως ο τύπος της επιδερμίδας είναι γενετικά προκαθορισμένος και τα βασικά του χαρακτηριστικά φαίνονται στην εφηβεία. Ωστόσο το δέρμα , όπως κάθε ζωντανός οργανισμός στη διάρκεια του βίου του αλλάζει αφού επηρεάζεται, όπως είναι φυσικό, είτε από το περιβάλλον, είτε από τις ορμονικές μεταβολές είτε πάλι και από τον τρόπο ζωής. Και δεν εννοούμε τις τυχόν μικροαλλαγές που μπορεί να εντοπίσουμε σε κάθε εποχή του χρόνου - η λιπαρή, για παράδειγμα, να γίνει ακόμη πιο λιπαρή στη διάρκεια του καλοκαιριού ή η ξηρή να υποφέρει περισσότερο το χειμώνα- αλλά για ουσιαστικές μεταβολές του τύπου δέρματος, που αποτυπώνονται σταδιακά μέχρι να τις αντιληφθούμε, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούνται οι καθημερινές του ανάγκες άρα και η ρουτίνα περιποίησης.

Κι εμείς μαθαίνουμε να τις «διαβάζουμε» σωστά για να προσαρμόζουμε ανάλογα την καθημερινή της περιποίηση. Στο χέρι μας είναι να ενισχύσουμε τους φυσικούς επανορθωτικούς μηχανισμούς, επιλέγοντας καλλυντικά από την εταιρία ELIX.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η Genomed, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Από το 2009 που ιδρύθηκε, κύριο μέλημα του δημιουργού της ήταν ο σχεδιασμός και η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων, που θα συμβάλλουν όχι απλά στη κάλυψη των αναγκών ομορφιάς των Ελλήνων καταναλωτών, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.
Σήμερα η Genomed, πέρα από την ανάπτυξη και τη παραγωγή προϊόντων για λογαριασμό τρίτων με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, αναπτύσσει δική της εμπορική δραστηριότητα μέσα από την μάρκα Elix, η οποία διατίθεται μόνο σε επιλεγμένα φαρμακεία.


Η Elix είναι ένα ελληνικό brand που περιλαμβάνει καλλυντικά προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας, καθώς και τις ιδιαίτερες και εξειδικευμένες ανάγκες της ευαίσθητης ή/και της λιπαρής επιδερμίδας, με ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, για την υγεία της επιδερμίδας και την ομορφιά σας. Ωστόσο, η δραστηριοποίηση της εταιρίας δεν σταματάει εδώ. Σε συνεργασία με την Εταιρία Τεχνοβλαστός, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προχώρησε σε έρευνα και αποκωδικοποίηση του ανθρωπίνου DNA, ώστε, να προσφέρει στην Ελληνική αγορά υπηρεσίες Προδιαθετικής Γονιδιωματικής. Αυτές οι υπηρεσίες γονιδιακού ελέγχου, μέσω της έγκαιρης και έγκυρης ανίχνευσης του γονιδιακού προφίλ, επιτυγχάνουν τη πρόληψη πιθανών διαταραχών που αφορούν την Υγεία, τη Παχυσαρκία, τη Γήρανση, τις Αντοχές και τις Δυνατότητες και έχουν ως αποτέλεσμα, τη παροχή εξειδικευμένων και εξατομικευμένων συμβουλών, υπηρεσιών και προϊόντων.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ELIX FACE CLEANSING 3 IN 1

(ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 3 ΣΕ 1)


Η επιδερμίδα του προσώπου είναι το μοναδικό σημείο που δέχεται καθημερινά και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου μακιγιάζ- συχνά παραπάνω από μια στρώση-, σκόνη, ρύπους και μικροσωματίδια , τα οποία αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Όλα αυτά δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον που την εμποδίζει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά.
Ο μοναδικός τρόπος για να την απαλλάξουμε από όλα τα παραπάνω είναι να φροντίζουμε την καθημερινή τόνωσή του. Μόνον όταν η επιδερμίδα είναι καθαρή μπορεί να λειτουργεί φυσιολογικά, να αναζωογονείται, να αναπνέει ελεύθερα αλλά και να «αξιοποιεί» τα ενεργά συστατικά των προϊόντων περιποίησης προς όφελός της. Αρκεί να γίνεται σωστά με προϊόντα που σέβονται τις ιδιαίτερες ανάγκες της.
Το πρόσωπό μας έχει ανάγκη από καθημερινή φροντίδα και προστασία, ώστε να δείχνει συνεχώς λαμπερό και αψεγάδιαστο. Για το λόγο αυτό τονώνοντας το πρόσωπό μας προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την δυνατότητα να αναπνεύσει  και να αναζωογονηθεί , φροντίζοντας  μ ‘ αυτό τον τρόπο  να αποφύγουμε μελλοντικές  μολύνσεις και ερεθισμούς. Είναι από τις βασικές φροντίδες της ομορφιάς καθώς καθαρίζει, αναζωογονεί, χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα μας και την βοηθάει να αναπνέει. Είναι μια απαραίτητη καθημερινή ιεροτελεστία ακόμα και τις ημέρες που δεν βαφόμαστε για να απομακρύνουμε από το δέρμα μας ρύπους, ιδρώτα και σμήγμα.
Κάντε την όλη διαδικασία του καθαρισμού ευχάριστη  και  σκεφτείτε πως προσφέρετε στον εαυτό σας κάτι πολύ αναγκαίο. Για να διατηρήσουμε την υγεία της επιδερμίδας μας και τον χειμώνα απαντάμε στην κλήση του με μια τονωτική εμπειρία με το ELIX FACE CLEANSING 3 IN 1.

Το ELIX FACE CLEANSING 3 IN 1 είναι μια τονωτική ,υγρή, λοσιόν που καθαρίζει, ενυδατώνει σε βάθος και προσφέρει αντιγηραντική προστατευτική δράση. Πλούσια σε αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά που βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας και του σμήγματος χωρίς να αφυδατώνει, ενώ διατηρεί την επιδερμίδα φρέσκια, υγιή και ματ. Ολοκληρώνει τη διαδικασία του καθαρισμού, μειώνει τη λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους. Σέβεται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας και καθαρίζει σε βάθος.
Έχει ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης.
Ο συνδυασμός με εκχύλισμα αγγουριού, πράσινου τσαγιού και Αμαμηλίδας με αποτέλεσμα να έχει καταπραϋντική, αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση. Ενώ η Πανθενόλη και την Αλλαντοΐνη, συμβάλλουν στον καθαρισμό της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην ανανέωση του δερματικού ιστού, ενυδατώνουν καταπραΰνουν και απαλύνουν από τους ερεθισμούς. Όλα αυτά τα συστατικά που περιέχονται στην επιδερμίδα, συμβάλλουν στη διατήρηση της υγρασίας και την αύξηση της ελαστικότητας, αφήνοντάς την φρέσκια και λαμπερή.
Ενυδατώνει, ανανεώνει και τονώνει όλη την ημέρα! . Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα . Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα .

Ενσωματώνοντας την πεμπτουσία των πιο πολυτελών συστατικών στις υψηλότερες συγκεντρώσεις , η τελετουργία του ELIX FACE CLEANSING 3 IN 1 προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα και διαρκή λάμψη και ενυδάτωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

  •  Η επιδερμίδα τονώνεται σε βάθος και καταπραΰνεται, με όμορφη και υγιή εμφάνιση.
  • Τονώνει σε βάθος και απομακρύνει τους ρύπους.
  • Ενυδατώνει την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική ισορροπία υγρασίας.
  • Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος επιδερμίδας χάρη στην εξαιρετικά απαλή σύνθεσή της.


Τα ελαφριά συστατικά που περιέχει, της προσδίδουν ένα δροσερό άρωμα. …Είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Δερματολογικά Ελεγμένο. Δεν περιέχει Parabens, Πολυαιθυλενογλυκόλη, Χρωστικές, Σιλικόνες.



Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας ταμποναριστά με βαμβάκι στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Χρησιμοποιήστε την πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό προσώπου.



ELIX LIFT CREAM

(ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Τι είναι όμως αυτό που την προκαλεί; Το βιολογικό μας ρολόι που χτυπά ακατάπαυστα ή το εχθρικό περιβάλλον που μας «τραυματίζει»;
Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που ο χρόνος αποτυπώνεται στην επιδερμίδα χωρίς εμείς να μπορούμε να το αποτρέψουμε. Η πρόκληση βρίσκεται στην πρόωρη γήρανση.
Μια μικρή ρυτίδα στο μέτωπο. Λεπτές γραμμές στα μάτια. Αλλαγές ανεπαίσθητες για τους γύρω μας, ανησυχητικά  σημάδια για μας. Από τη στιγμή αυτή, μέχρι ο χρόνος να πάρει οριστικά τη ρεβάνς, συμβαίνουν πολλά  κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας. …
Συνήθως, αντιλαμβανόμαστε το δέρμα σαν ένα τεράστιο περιτύλιγμα του σώματός μας. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι ένα ζωντανό όργανο -το μεγαλύτερο του οργανισμού- πολυλειτουργικό, καθρέφτης της υγείας μας και αξιόπιστος «κυματοθραύστης» των εξωτερικών επιθέσεων που δεχόμαστε.
Επίσημα ο χρόνος αντίστροφης μέτρησης για την επιδερμίδα ξεκινά την επομένη της γέννησής μας. Όμως αυτή η διαδικασία αργεί πολύ να αποτυπωθεί στην επιφάνεια.
Αργεί στα αλήθεια; Γιατί λοιπόν τότε κάποια σημάδια- σκουρόχρωμες κηλίδες, ρυτίδες, θαμπό χρώμα, τραχιά υφή- είναι πολύ νωρίς έντονα ορατά ;
Ξεκινάμε από τη φυσιολογία του δέρματος. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι πιο λεπτή από εκείνη του σώματος άρα και πιο ευάλωτη. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι είναι μόνιμα εκτεθειμένη σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στις, κάθε άλλο παρά ευνοϊκές, περιβαλλοντικές συνθήκες, μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε το λόγο για τον οποίο εμφανίζονται πρόωρα, τις περισσότερες φορές, τα ίχνη γήρανσης.

Στην ηλικία των 20 χρόνων η ανανέωση των κυττάρων γίνεται με ταχείς ρυθμούς, κάθε «γρανάζι» του δέρματος λειτουργεί με ακρίβεια ρολογιού και η νεανική επιδερμίδα -που τροφοδοτείται σταθερά με λιπίδια και την απαραίτητη υγρασία- έχει όψη λαμπερή και σφριγηλή. Στα 30, τα κύτταρα αρχίζουν να... καθυστερούν. Η ανανέωσή τους ακολουθεί πιο αργούς ρυθμούς και η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και άτονη, λόγω της συσσώρευσης νεκρών κυττάρων στην επιφάνειά της. Το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας δεν συγκρατεί ικανοποιητικά την απαραίτητη υγρασία και η ανισορροπία αυτή οδηγεί στην αφυδάτωση και στο σχηματισμό των πρώτων ρυτίδων. Δέκα χρόνια αργότερα, η κυτταρική ανανέωση είναι ακόμα πιο αργή, ενώ γύρω στα 50 η παραγωγή νέων κυττάρων έχει πλέον περιοριστεί στο 50%.

Μπορούμε να την προλάβουμε;

Ναι, χωρίς αμφιβολία.

Η εξωγενής γήρανση ή οι ρυτίδες του σύγχρονου life style- αφού στην πλειοψηφία τους οφείλονται σε μια σειρά από καθημερινές λανθασμένες επιλογές και τρόπο ζωής-, σε αντίθεση με την ενδογενή ή βιολογική που οφείλεται στη φυσιολογική φθορά με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να προληφθεί . Πρώτη και βασική κίνηση η σωστή «εκπαίδευση» . Γνωρίζοντας τους παράγοντες, μπορούμε με την έγκαιρη και σωστή φροντίδα να οχυρώσουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα στις επιθέσεις.
Ξεκινάμε από την καθημερινή αντιοξειδωτική προστασία. Πλήθος ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης, που αξιοποιούνται ανάλογα από τη βιομηχανία της ομορφιάς, προσφέρουν την ασπίδα προστασίας που έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Σε εμάς δεν απομένει παρά η τελική επιλογή. Εννοείται ότι η ενυδάτωση παραμένει βασικός στόχος στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε τις επαρκείς ώρες ύπνου και την αποχή από κακές συνήθειες, βλέπε κάπνισμα, είναι σίγουρο πως έχουμε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προλάβουμε την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Ο λόγος πλέον στα γονίδια…..

Πρωταγωνιστής κατά της γήρανσης είναι η κρέμα ELIX LIFT CREAM.

Η ELIX LIFT CREAM είναι αντιγηραντική, αντιρυτιδική κρέμα ημέρας, για θρέψη, βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και περιορισμό της δημιουργίας ελευθέρων ριζών που προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η επαναστατική αυτή κρέμα που καταπολεμά τις ρυτίδες είναι για γυναίκες που θέλουν ολοκληρωμένη δράση ενάντια στις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο βαθιές, την απώλεια σφριγηλότητας και την αλλοίωση της υφής της επιδερμίδας. Παρέχει συνεχής επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η σύνθεσή της περιέχει ένα ισχυρό συνδυασμό επιλεγμένων ενεργών δραστικών συστατικών (Tens’Up& Liftonin XPress) εξασφαλίζει ένα άμεσο αποτέλεσμα lifting, για λείο και νεανικό δέρμα, ενώ παράλληλα, από την πρώτη εφαρμογή συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και αναδομεί την επιδερμίδα μειώνοντας τις βαθιές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης.

Επιπλέον, το βραβευμένο βιοτεχνολογικό προϊόν Neodermyl, διαχέεται στην επιδερμίδα και ενισχύει τους ινοβλάστες για τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να γεμίζει τις ρυτίδες από μέσα και να βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου (ισοδύναμα αποτελέσματα με μια ένεση κολλαγόνου πλήρωσης σε μόλις 2 εβδομάδες για 15% μείωση των ρυτίδων). Τέλος, ο συνδυασμός υαλουρονικού οξέος και φυτικών βλαστοκυττάρων, ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, αυξάνουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο χρώμα.
Ενεργούν σε συνέργεια για την αποκατάσταση των δερματικών βλαβών που προκαλούνται, παρέχοντας αντιρυτιδική δράση. Συμβάλλει στην αποκατάσταση και την ομαλή ανανέωση των κυττάρων, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη ζωντάνια στο κουρασμένο δέρμα και ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.
Τα συστατικά της κρέμας προσφέρουν κλινικά αποδεδειγμένη ισχυρή αντιγηραντική δράση, θρέψη και σύσφιξη, για δέρμα λείο και λαμπερό. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα. Είναι η στοχευμένη κίνηση για να λειάνετε και να γεμίσετε τις ρυτίδες . Το πρόσωπό σας γίνεται ορατά πιο νεανικό.
Πρέπει και εσείς να είστε μία από εκείνες που θα απολαμβάνουν τα μεγάλα και πραγματικά οφέλη που μπορούν να προσφερθούν μόνο από αυτή την κρέμα!

Έχει ελαφρύ και υπέροχο άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας!

Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόζεται καθημερινά ποσότητα κρέμας σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και με απαλές κυκλικές κινήσεις, κάνετε ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.


ELIX LIFT SERUM

(ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



«Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον», έλεγαν πολύ σωστά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Το ίδιο ισχύει και για την γήρανση της επιδερμίδα μας, η οποία από πολύ νωρίς μας κρούει το καμπανάκι του κινδύνου, με διάφορες ενδείξεις που συνήθως αγνοούμε μέσα στους έντονους ρυθμούς που ζούμε.
Ώσπου μια ωραία ημέρα αντικρύζουμε το είδωλο μας στον καθρέφτη και βλέπουμε να μας χαμογελά, ο άλλος μας εαυτός. Αυτός με τη θαμπή όψη, τις ρυτίδες στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, τα λιγότερο ογκώδη χείλη, το διαφορετικό σχήμα προσώπου.
Είναι η στιγμή που αναρωτιόμαστε: "που πήγε η παλιά μου εικόνα;" Τι έγινε το οβάλ του προσώπου μου; Οι ενδείξεις έχουν γίνει πια αποδείξεις. Και μπορεί ίσως το μακιγιάζ μας να κρύβει τα πρώτα σημάδια του χρόνου, αλλά ο καθρέφτης μας το πρωί τα αναδεικνύει.
Είναι γεγονός πως, πλέον, η εικόνα είναι εκείνη που αφήνει πλέον τις σημαντικότερες πρώτες εντυπώσεις και έχει κυριαρχήσει για τα καλά. Επομένως, η ανάγκη για συνεχή βελτίωσή της είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.
Η γήρανση του δέρματος δεν είναι παρά μια όψη της γενικευμένης γήρανσης. Είναι όμως ορατή στους γύρω μας. Φροντίζουμε να βελτιώνουμε τα σημάδια που μας ενοχλούν αισθητικά, όμως δεχόμαστε με χαμόγελο τις μικροαλλαγές που παρατηρούμε στο πρόσωπο και το σώμα μας. Η νιότη πηγάζει από την ψυχολογία και όσο το θυμόμαστε αυτό, δε γερνάμε… απλά μεγαλώνουμε.

Tο να μείνουμε για πάντα νέες ίσως να είναι εφικτό κάποτε. Το να δείχνουμε όμως υγιής και φρέσκιες είναι πολύ εύκολο πλέον – αν δίνουμε έστω και ελάχιστο χρόνο στην περιποίησή μας με ένα serum προσώπου. Η γήρανση συμβαίνει σε όλους αργά ή γρήγορα. Όμως είναι κάτι το οποίο μπορεί να επιβραδυνθεί αρκετά με την χρήση του ELIX LIFT CREAM. Όσο νωρίτερα τα αντιληφθούμε τόσο εύκολα θα τα αντιμετωπίσουμε.
Ο ELIX LIFT CREAM είναι αντιρυτιδικός συμπυκνωμένος ορός άμεσης σύσφιξης για το πρόσωπο για άμεσα ορατό νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση.

Η υφή του ELIX LIFT CREAM είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο διάφανο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.

Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας.
Ο ELIX LIFT CREAM έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.
Περιέχει ενεργά δραστικά συστατικά του (Tens’Up& Liftonin XPress) εξασφαλίζει ένα άμεσο αποτέλεσμα lifting, για λείο και νεανικό δέρμα, ενώ παράλληλα, από την πρώτη εφαρμογή, συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και αναδομεί την επιδερμίδα μειώνοντας τις βαθιές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης.

Επιπλέον, το βιοτεχνολογικό προϊόν Neodermyl, διαχέεται στην επιδερμίδα και ενισχύει τους ινοβλάστες για τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να γεμίζει τις ρυτίδες από μέσα και να βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου (ισοδύναμα αποτελέσματα με μια ένεση κολλαγόνου πλήρωσης σε μόλις 2 εβδομάδες για 75% μείωση των ρυτίδων).
Τέλος, ο συνδυασμός υαλουρονικού οξέος και φυτικών βλαστοκυττάρων, ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, αυξάνουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο χρώμα.
Προσδίδει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στους ιστούς, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και συγκρατεί το νερό στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας που άμεσα κάνει την επιδερμίδα είναι πιο ελαστική, άνετη, λεία και ενυδατωμένη. Σε νεότερες αναφορές θεωρείται ως το «κλειδί της πηγής της νεότητας» η τοπική χρήση του Υαλουρονικού Οξέος.
Είναι σε όμορφη συσκευασία με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).

Αναλυτικότερα:

  • Προηγμένη αντιγηραντική σύνθεση.
  • Ενυδάτωση υψηλής απόδοσης.
  • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.
  • Προλαμβάνει και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.
  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Χαρίζει απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και καθημερινή χρήση.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζεται καθημερινά ποσότητα του ορού σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό και με απαλές κυκλικές κινήσεις, κάνετε ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.


ELIX REJUVENATING CREAM

(ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ)



Και ποια δε θέλει να έχει ένα φρέσκο, ενυδατωμένο, λαμπερό, υγιές και πάνω απ’ όλα σφριγηλό πρόσωπο που θα απογειώνει την ομορφιά της και θα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες δεν περιποιούνται κατάλληλα το πρόσωπό τους; Μάλλον όλες μας, ειδικά αν ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ένα σφριγηλό πρόσωπο χωρίς να σπαταλάμε πολλά χρήματα. Στη σύγχρονη κοινωνία, η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, όταν έχουν νεανικότερη εμφάνιση αντιμετωπίζονται καλύτερα τόσο στις διαπροσωπικές τους σχέσεις όσο και στους επαγγελματικούς τους στόχους.
Εντούτοις η γήρανση, φυσική αρνητική συνέπεια κάθε οργανισμού, έρχεται αμείλικτα τόσο γονιδιακά , όσο και λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος (ήλιος, stress, κ.λπ.).
Μπορεί η πίεση της καθημερινής πρωινής ρουτίνας να σας αναγκάζει να κάνετε τα πάντα βιαστικά, όμως σε ορισμένα θέματα δεν χωράνε βιασύνες! Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη λάμψη του προσώπου σας, το γραφείο σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από εκεί που είναι. Συγκεκριμένα, η σωστή ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα θέμα που αφορά αφενός μεν στην υγεία της επιδερμίδας και αφετέρου στην αισθητική της εμφάνιση. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχετε καθημερινά προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας με μια ποιοτική κρέμα προσώπου.

Γι’ αυτό, αν πράγματι θέλετε τα προϊόντα περιποίησης που αγοράζετε να έχουν εμφανή αποτελέσματα στο πρόσωπό σας, οργανώστε καλύτερα το πρωινό σας πρόγραμμα και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή τους. Εξάλλου, αν εσείς οι ίδιες λάμπετε, θα λάμψει και η μέρα σας!

Ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς;

Μα φυσικά η κρεμά ανανέωσης για τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ELIX REJUVENATING CREAM.

Η ELIX REJUVENATING CREAM είναι μια λεπτόρρευστη  και απαλή κρέμα προσώπου και σώματος, με εξελιγμένη σύνθεση, με άλας υαλουρονικού οξέος που ενυδατώνει την επιδερμίδα, συμβάλλει στην αύξηση ελαστικότητας του δέρματος, καθώς και την ανανέωση των δερματικών κυττάρων. Παράλληλα χάρη στα ενεργά φυτικά εκχυλίσματα Alkanna tinctoria root, Betula alba bark/leaf, Calendula officinalis & Picea abies, εξασφαλίζει πλούσια αντιφλεγμονώδη, αντιερεθιστική και αντιμικροβιακή δράση.  Η επιδερμίδα στην πάσχουσα περιοχή αναδομείται, οι ουλές λειαίνονται και το δέρμα επανακτά την ομοιόμορφη όψη του.
Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας που προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό stress. Παράλληλα, ενεργοποιεί και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.
Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας. Είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος.

Αναλυτικότερα:


  • Συντελεί στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην τόνωση της κυτταρικής ανανέωσης, σημαντικών φυσικών διεργασιών που διατηρούν την νεανική λάμψη και όψη στην επιδερμίδα.
  • Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, δρώντας ευεργετικά για την αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα, χαρίζοντας ακόμα και στις πιο ξηρές, θαμπές επιδερμίδες άμεση αναζωογόνηση, υγιή και φωτεινή όψη.


Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο…..Εχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες.
Είναι σε όμορφη ,πρακτική συσκευασία κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζεται σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, απευθείας στη στοχευμένη περιοχή.


ELIX EYE CREAM

(ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ)




Ξενυχτάμε, περνάμε ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, εκφραζόμαστε, ερχόμαστε αντιμέτωπες με ένα εχθρικό περιβάλλον και βέβαια…μεγαλώνουμε. Η λεπτή, σαν τσιγαρόχαρτο και εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, οι ελάχιστοι σμηγματογόνοι αδένες που διαθέτει και οι όλοι αυτοί οι μικροσκοπικοί μυς που βρίσκονται κάτω από αυτήν, έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες, το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές που κλέβουν τη φρεσκάδα από το βλέμμα μας.
Στη δεκαετία των 20, θεωρούμε ότι η κρέμα ματιών δεν είναι απαραίτητη και καταφεύγουμε σ’ αυτήν, όταν οι πρώτες λεπτές γραμμές έχουν πια σχηματιστεί. Μήπως όμως θα μπορούσαμε να τις έχουμε προλάβει, προσφέροντας έγκαιρα στην επιδερμίδα τα αναγκαία εφόδια για να αμυνθεί απέναντι στην πρόωρη γήρανση;
Κάποιοι κατατάσσουν τις εξειδικευμένες καλλυντικές συνθέσεις για την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια στα… περιττά έξοδα, στις τεχνητές ανάγκες που μας δημιούργησε η βιομηχανία καλλυντικών, λέγοντας πως η κρέμα προσώπου είναι υπεραρκετή. Είναι όμως πράγματι έτσι; Θα μας επιτρέψετε να διαφωνήσουμε…

Είναι 10 φορές πιο λεπτή από την επιδερμίδα του προσώπου, εκτίθεται καθημερινά στην υπεριώδη ακτινοβολία και τα σημάδια του χρόνου εμφανίζονται εκεί πολύ πιο γρήγορα. Το μικρό της πάχος την κάνει ευάλωτη σε αλλεργικές αντιδράσεις, η διαφάνειά της κάνει ορατές τις μικροσκοπικές επιφανειακές φλέβες ευνοώντας –σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες-την εμφάνιση μαύρων κύκλων, ενώ η συσσώρευση υγρών στην περιοχή κάτω από τα μάτια προκαλεί συχνά οιδήματα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αυτή η λεπτή και εύθραυστη επιδερμίδα, είναι η πιο σκληρά εργαζόμενη ζώνη του προσώπου … Με τα βλέφαρα να ανοιγοκλείνουν 10.000 φορές την ημέρα, τους μικροσκοπικούς μυς που περιβάλλουν τα μάτια να συσπώνται άλλοτε για να τα προστατέψουν από τον ήλιο ή από τον καπνό του τσιγάρου μας κι άλλοτε για να τα κάνουν να… χαμογελάσουν και με δεδομένη την ξηρότητα της επιδερμίδας- διαθέτει ελάχιστους σμηγματογόνους αδένες- δεν είναι τυχαίο που σταδιακά, στα πλάγια των ματιών σχηματίζονται λεπτές ακτινωτές γραμμές, το γνωστό «πόδι της χήνας» .

Η πρόληψη με την ELIX EYE CREAM είναι ένας πολύ βασικός λόγος για την καθημερινή εφαρμογή της κρέμας ματιών. Και η ενυδάτωση της περιοχής αποδεικνύεται εξίσου αποτελεσματική όσο και για την επιδερμίδα του προσώπου.

Η ELIX EYE CREAM είναι πολλαπλής δράσης κρέμα ματιών, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα, απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης, ενυδατώνει και αυξάνει την ελαστικότητα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Με πολύ ελαφριά υφή, χαρίζει ένα νεανικό, δροσερό και ξεκούραστο βλέμμα. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.

Η ELIX EYE CREAM καλύπτει τα σημάδια της κόπωσης και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, φωτίζει και ενυδατώνει. Εξαφανίζει αποτελεσματικά την εμφάνιση λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια. Ειδικά σχεδιασμένη να προστατεύει τους πιο ευαίσθητους ιστούς του προσώπου, διορθώνει επίκτητες ατέλειες αφήνοντας το δέρμα εμφανώς πιο νεανικό και λαμπερό.
Λειαίνει, θρέφει ,ενυδατώνει και προστατεύει το εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών και χειλιών  χάρη στα πλούσια σε ενεργά δραστικά συστατικά, όπως Αλόη, Υαλουρονικό Οξύ και Πανθενόλη, προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση, συμβάλει στην ανανέωση του δερματικού ιστού, ενυδατώνει σε βάθος την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδα, απορροφά τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα.
Ο συνδυασμός εκχυλίσματος Αγγουριού και Πράσινου Τσαγιού, θρέφουν και απαλύνουν την επιδερμίδα, προσφέροντας, ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. Τα συστατικά Dermonectin και Hyalοxyl, αυξάνουν την ελαστικότητα και βελτιώνουν τη σφριγηλότητα του δέρματος, συμβάλλουν στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
Καταπραΰνει άμεσα και προσφέρει άνεση στο δέρμα.. Αντιμετωπίζει τις γραμμές, αποκαθιστά την ελαστικότητα, αποσυμφορεί και καταπραΰνει, βελτιώνοντας παράλληλα την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.
Με πλούσια υφή, έχει φυσική σύνθεση, προσφέρει άνεση, χωρίς λιπαρότητα.

Είναι σε στρογγυλή συσκευασία και είναι πρακτική και για τα ταξίδια μας!
Το άρωμα της είναι απαλό και αέρινο!!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Δερματολογικά Ελεγμένο. Δεν περιέχει Parabens, Πολυαιθυλενογλυκόλη, Χρωστικές, Σιλικόνες.


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε γύρω από τα μάτια μικρή ποσότητα (σε καθαρό πρόσωπο), κάθε πρωί και βράδυ με απαλές κυκλικές ανοδικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί.


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Genomed με την σειρά προϊόντων Εlix παρέμεινε πάντα πιστή στις πεποιθήσεις της, ακολουθώντας την διαίσθησή της και βασίστηκε στο πνεύμα της ανεξαρτησίας της. Έχει διατηρήσει το ίδιο ειλικρινές πάθος για την κατανόηση του δέρματος και την επιθυμία να καινοτομήσει με ανακαλύψεις. Στην Elix, τόλμη και πρωτοτυπία συμβαδίζουν με την εξαιρετική εμπειρία. Η συναρπαστική της περιπέτεια  γράφεται μέρα με τη μέρα .

Οι σειρές προϊόντων της Elix συνδυάζουν την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελούν έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα. Τα προϊόντα της έχουν σύγχρονη διάθεση…..


Ευχαριστώ την εταιρία Genomed για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.elix-cosmetics.gr

https://www.facebook.com/elix.cosmetics/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου