Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

KEDMA Cosmetics review


KEDMA Cosmetics



Γειά σας Glamorous,

Με τις θερμοκρασίες να πέφτουν σιγά-σιγά αποχαιρετούμε αισίως τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου και σε λίγες ημέρες καλωσορίζουμε τον Δεκέμβριο και μαζί, επίσημα πλέον τον χειμώνα. Ήρθε ο καιρός -κυριολεκτικά και μεταφορικά- να δείτε πώς να φροντίσετε σωστά το πρόσωπο σας και να το διατηρήσετε αλώβητο τις κρύες ημέρες και παγωμένες νύχτες που έρχονται.
Όλες μας ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθούμε όμορφες τους κρύους μήνες του χειμώνα. Το κρύο γίνεται ολοένα και πιο αισθητό, και πρέπει να ετοιμαστούμε για να το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα. Ο καιρός δεν είναι και ο καλύτερος το χειμώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το δέρμα σας δεν μπορεί να δείχνει καλύτερα από ποτέ! Για πολλούς το κρύο αναδεικνύει τα όμορφα ροζ μάγουλα, αλλά για τους περισσότερους δημιουργεί το πρόβλημα της ξηρής επιδερμίδας. Oι χαμηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και ο αέρας έχουν αρνητική επίδραση στο δέρμα σας τις ημέρες του χειμώνα. Οι έντονες καιρικές συνθήκες, δυστυχώς, αφυδατώνουν εξαιρετικά το δέρμα με αποτέλεσμα η έντονη ξηρότητα να κάνει την εμφάνισή της σε ευαίσθητα σημεία, όπως το πρόσωπο.

Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες, το δέρμα χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας . Κι αν ψάχνετε γι’ αυτό το trick που θα σας χαρίσει την πολυπόθητη extra ενυδάτωση αυτό έρχεται κατευθείαν από την εταιρία KEDMA Cosmetics και τα προϊόντα της! Θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αισθάνεστε ενυδατωμένες, αλλά και προστατευμένες από τις χαμηλές θερμοκρασίες που απειλούν να αφυδατώσουν την επιδερμίδα και το δέρμα σας!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστορία του Kedma πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο - στην Κλεοπάτρα, μια βασίλισσα που επαναπροσδιορίστηκε την ομορφιά. Μια γυναίκα που ανακάλυψε τους θησαυρούς που αναβιώνουν και ανανεώνουν το σώμα και το πνεύμα: ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας και ο χρυσός. Η Kedma Cosmetics συνδυάζει τα μυστικά των αρχαίων αιγυπτιακών καλλυντικών με τις αναζωογονητικές ιδιότητες των ορυκτών της Νεκράς Θάλασσας, τις αντιγηραντικές ιδιότητες του χρυσού και τις καινοτόμες τεχνολογίες παραγωγής για να φέρουν τη νεολαία, την υγεία και τη ζωτικότητα σε γυναίκες και άντρες παγκοσμίως. Η KEDMA Cosmetics, που ιδρύθηκε το 2002, συνεργάζεται στενά με κορυφαίους δερματολόγους και ειδικούς στον τομέα των καλλυντικών για την ανάπτυξη προϊόντων αιχμής που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της σήμερα και στο μέλλον, βοηθώντας τους να επιτύχουν και να διατηρήσουν τη νεολαία και τη ζωτικότητά τους.

Εκτός από τα ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας, οι φόρμουλες τους περιλαμβάνουν ενεργά και φυσικά συστατικά που αφυπνίζουν το δέρμα σε δράση που έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο υγιές, ομαλότερο και μαλακότερο δέρμα.
Όλα τα προϊόντα KEDMA Cosmetics είναι πιστοποιημένα κατά ISO, δεν περιέχουν παραμπέν και ζωικά συστατικά και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




KEDMA FACIAL CLEANSING OIL-PLATINUM




Καθαρές υποθέσεις…


Η φύση μας έχει προικίσει με ένα πολύτιμο «περιτύλιγμα», την επιδερμίδα. Οφείλουμε να τη διατηρούμε σε καλή κατάσταση, να την προστατεύουμε και, κυρίως, να τη βοηθάμε να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις για τις οποίες η φύση δεν έχει προνοήσει. Αρκεί να σκεφτούμε πως η επιδερμίδα δεν είναι... γενετικά προγραμματισμένη να ανέχεται καθημερινά στην επιφάνειά της στρώσεις μακιγιάζ, καυσαέρια, ρύπους ή τον καπνό του τσιγάρου μας. Οι... «φύσει απρόβλεπτες» αυτές καταστάσεις την εμποδίζουν να λειτουργήσει φυσιολογικά, να αναπνεύσει, να ανανεωθεί.. Ωστόσο η επιδερμίδα μας ανέχεται αδιαμαρτύρητα πολλά βάρη και, ουσιαστικά, το μόνο που μας ζητά, είναι να της δίνουμε τη δυνατότητα να ανασάνει με καθημερινό καθαρισμό, που θεωρείται απ’ όλους τους ειδικούς το σημαντικότερο μέρος της  καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας….

Ο καθαρισμός προσώπου είναι μια από τις συνήθειες που δεν πρέπει να παραμελούμε. Διατηρεί την επιδερμίδα καθαρή, λεία, λαμπερή και υγιή, γεγονός που βοηθάει στη νεανική όψη, απομακρύνοντας το σμήγμα από τους φραγμένους πόρους του δέρματος. Ο καθαρισμός προσώπου είναι μια διαδικασία που αφορά όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και τύπο δέρματος.
Κάνοντας λοιπόν καθαρισμό προσώπου απομακρύνετε όλους τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται καθημερινά στην επιδερμίδα, καθώς και τα μαύρα στίγματα.
Πρόκειται για μια συνήθεια στην περιποίηση προσώπου που έχει βήματα τόσο σε καθημερινή βάση, όσο και σε εβδομαδιαία ή μηνιαία. Ο συνδυασμός αυτών των βημάτων οδηγεί στην διατήρηση του προσώπου καθαρού και έτοιμου να αναζωογονηθεί. Προλαμβάνει την ακμή, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα βοηθά στην ομοιόμορφη εφαρμογή των καλλυντικών και στην καλύτερη απορρόφηση των ευεργετικών συστατικών τους.
Αν η σκόνη, οι ρύποι, το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μέικ-απ ή του αντηλιακού που «φιλοξενούνται» καθημερινά στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορούσαν να αφαιρεθούν στο τέλος της ημέρας με λίγο δροσερό νερό, όλα θα ήταν καλά. Δυστυχώς όμως οι ουσίες αυτές χρειάζονται κάτι πιο ισχυρό για να απομακρυνθούν. Το ρόλο αυτό αναλαμβάνει το προϊόν καθαρισμού KEDMA FACIAL CLEANSING OIL!

Το KEDMA FACIAL CLEANSING OIL αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης. Αυτό το πλούσιο λάδι μετατρέπεται σε λεπτή λοσιόν για να καθαρίσει, να ενυδατώσει και να κατευνάσει το δέρμα του προσώπου σε ένα χάδι, αφήνοντάς το. Είναι εμπλουτισμένο με εξομαλυντικό ελαιόλαδο, ενυδατικό Jojoba , Λάδι Σπόρου και αναζωογονητικό και καταπραϋντικό Λάδι Σπόρου Βορατζιάς, το οποίο είναι πλούσια πηγή Ωμέγα 6. Το αναζωογονητικό νερό Νεκράς Θάλασσας αναζωογονεί το δέρμα για μια υγιή εμφάνιση και το Βούτυρο Κακάο βοηθά στη διατήρηση του φυσικού επιπέδου υγρασίας του δέρματος.
Έτσι και με το KEDMA FACIAL CLEANSING OIL καθαρίζουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας με το άγγιγμα των φυσικών συστατικών.
Με απαλή υφή, που καθαρίζει αποτελεσματικά, βελτιώνει την όψη, έχει μαλακτική δράση και δίνει στο δέρμα φρεσκάδα και υγεία. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες, σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητάς του διατηρώντας μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ ενώ τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την μοναδικά απαλή, αναζωογονημένη και λαμπερή. 

Το KEDMA FACIAL CLEANSING OIL έχει ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Το λάδι καθαρισμού προσώπου απορροφάται γρήγορα και αφήνει ένα μη-λιπαρό φιλμ προστασίας στο δέρμα. Θρέφει, ενυδατώνει και διατηρεί την ισορροπία σε όποιο τύπο δέρματος και αν έχετε -είναι τέλειο για την ενυδάτωση της ξηρής αλλά και της λιπαρής επιδερμίδας.

Ένα λάδι που δίνει απλόχερα υγιή  λάμψη και ζωντάνια.

Είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ καθαριστικό λάδι που γλιστράει και διαθέτει αναζωογονητικό άρωμα. Είναι σε πολυτελή συσκευασία και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνετε μερικές σταγόνες λαδιού με τα δάκτυλα σε στεγνό πρόσωπο και στην περιοχή γύρω από τα μάτια με απαλές κυκλικές κινήσεις. Προσθέτετε ελάχιστο νερό ώσπου το λάδι να γίνει γαλακτώδες και ξεπλένετε με άφθονο νερό. Είναι ίσως η πιο αποτελεσματική και εύκολη λύση για όλους τους τύπους δέρματος.



KEDMA PLATINUM SILKY SERUM



Επένδυση με υψηλές αποδόσεις..

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δραστικές και συχνά απότομες αλλαγές που συντελούνται στο περιβάλλον αποτελούν σοβαρές απειλές για την υγεία του δέρματός μας. Καθώς αυτή η μεταβατική κατάσταση συνοδεύεται ή οδηγεί συχνά σε βαθιές αλλαγές και στον τρόπο ζωής μας, οι αρνητικές επιδράσεις γίνονται ακόμα πιο έντονες.
Τις προηγούμενες δεκαετίες γίναμε μάρτυρες εκτεταμένων μεταβολών στις καθημερινές μας συνήθειες και πρακτικές. Η ζωή μας είναι συχνά γεμάτη άγχος και πίεση, κάτι που επηρεάζει τόσο την πνευματική όσο και την σωματική μας υγεία. Καθημερινά το δέρμα μας δέχεται τις επιθέσεις εξωτερικών παραγόντων, ενώ δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένο για να τις αντιμετωπίσει. Χάνει τη σφριγηλότητά του και δείχνει κουρασμένο, ξηρό, άτονο και όλα αυτά με τη σειρά τους οδηγούν σε πολλές λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, η ηλικία, το χρόνιο στρες, οι κακές διατροφικές συνήθειες, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο κακός ή ελλιπής ύπνος είναι μερικοί από τους σημαντικούς και καθημερινούς κινδύνους στους οποίους εκτίθεται το δέρμα μας.

Το μέλλον της υγείας του δέρματός μας έγκειται σε μια πολύπλευρη προστασία, που απαιτεί το συνδυασμό ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και ενός καθημερινού προγράμματος περιποίησης. Απαραίτητη κρίνεται η χρήση ενός ορού, που θα περιέχει ενισχυμένα αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά ώστε να βοηθούν στη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη να προστατεύσουμε και να «οχυρώσουμε» το ευαίσθητο δέρμα μας από τους ποικίλους αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες. Για το λόγο αυτό, η βελτίωση της υγείας του δέρματός μας σε συνδυασμό με τη διατήρηση και προφύλαξη της σωστής λειτουργίας του αμυντικού συστήματος πρέπει να αποτελεί μία από τις καθημερινές μας προτεραιότητες.

Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει. Ήρθε λοιπόν  η ώρα της ανασύνταξης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η έκθεση σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες αφήνουν την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος. Κατά την διάρκεια του  χειμώνα και την έκθεση στον κρύο, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προετοιμάσουμε το δέρμα είναι να βεβαιωθούμε ότι είναι πλήρως ενυδατωμένο….

Το ιδανικό προϊόν – «ασπίδα προστασίας» είναι το KEDMA PLATINUM SILKY SERUM που περιέχει συστατικά που απαλείφουν όλες τις καταστρεπτικές συνέπειες τις οποίες απειλούν το δέρμα μας!

Το KEDMA PLATINUM SILKY SERUM είναι ορός προσώπου και η μοναδική φόρμουλα παρέχει εντατική ενυδάτωση και αντιρυτιδική προστασία. Ορός μέγιστης δράσης, περιέχει της υψηλότερες συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών στην αγορά των δερμοκαλλυντικών. Πλούσιος σε αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά και είναι ειδικά σχεδιασμένος για να φωτίζει, να προστατεύει και να ενυδατώνει την επιδερμίδα..
Έχοντας μια νεανική εμφάνιση δέρμα μπορεί να γίνει μια πολυτέλεια καθώς γερνάμε. Αλλά χάρη στις εκπληκτικές ιδιότητες και τα οφέλη του Q10, ο καθένας μπορεί να επιδοθεί σε αυτή την πολυτέλεια.

Απολαύστε τη μεταξένια, ομαλή αίσθηση που αποδίδουν τα πολυτελή δραστικά συστατικά αυτού του ορού, συμπεριλαμβανομένων των πολυμερών, που κάνουν το δέρμα σας να αισθάνεται βελούδινο μαλακό με μια ενιαία εμφάνιση υφής δέρματος. Με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το Q10 εξουδετερώνει τις βλάβες των ελεύθερων ριζών, βοηθά στην καταπολέμηση περιβαλλοντικών κινδύνων και ως εκ τούτου αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Το Q10 ενισχύει επίσης την παραγωγή κολλαγόνου, επιταχύνοντας τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος και καθιστώντας το δέρμα σας πιο σφριγηλό και σφικτό από ποτέ, με λιγότερο ορατές ρυτίδες και αναζωογονημένη εμφάνιση. Το προϊόν εμπλουτίζεται επίσης με πολυβιταμίνες (A, E & C) και σκόνη μαργαριταριών που τροφοδοτούν το δέρμα, ενισχύουν την ελαστικότητα και κάνουν το δέρμα να φαίνεται ομαλό και ακτινοβόλο.
Είναι το superfood της επιδερμίδας αναδεικνύοντας έτσι την υπερσυμπυκνωμένη του σύνθεση. Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή του και στο μικρό μοριακό βάρος του, τα δραστικά ενεργά συστατικά που περιέχει, καταφέρνουν να διεισδύουν ευκολότερα και σε μεγαλύτερο βάθος. Διαπερνά την επιφάνεια και να εισχωρεί άμεσα στις βαθύτερες στιβάδες. Η υφή του είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.
Η <<ένεση>> πολυβιταμινών στον ορό προορίζεται για περίπλοκη φροντίδα του δέρματος και τον καθιστά έναν από τους πιο αποτελεσματικούς στην κατηγορία αυτή. Ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται όμως με την προσθήκη των επιστημονικά ελεγμένων, αντιγηραντικών παραγόντων που αποτελούν την Πηγή της Νεότητας για την επιδερμίδα σας.
Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Το SERUM έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς.

Ο KEDMA PLATINUM SILKY SERUM, αποτελεί αποτελεσματικό προϊόν ομορφιάς, λόγω των πολλών και διαφορετικών δράσεων της στην επιδερμίδα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ανανεώνει το κουρασμένο από τη φωτογήρανση δέρμα. Οι καταπληκτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του παρέχουν αυξημένη προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και βοηθούν στην καταστροφή των ελεύθερων ριζών, που είναι υπεύθυνες για όλα τα στάδια της γήρανσης. Η χρήση ενός τέτοιου αποτελεσματικού ορού, βοηθά στην αναπλήρωση των επιπέδων αυτών, κρατώντας την επιδερμίδα λαμπερή και σφιχτή.

Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας. . Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, το ταλαιπωρημένο πρόσωπό  σας θα μεταμορφωθεί σε βελούδο. Και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι παραμένει απαλό για πολλές ώρες. Απαλότητα που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι….
Βέλτιστη ενυδάτωση, που βοηθά στη διατήρηση του προστατευτικού ενυδατικού ιστού με αποτέλεσμα το δέρμα να «αισθάνεται άνεση» . Εμπλουτίζει, θρέφει, εξομαλύνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει σε βάθος.  Η υποαλλεργική της σύνθεση έχει δημιουργηθεί για να σέβεται ακόμα και την πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στην ελαφριά και λεπτόρρευστη υφή της, απορροφάται γρήγορα.
Ενυδατώνει σε βάθος, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και τονώνει το δέρμα και τη διάθεση.

Αναλυτικότερα:


  • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Ελαττώνει τις λεπτές γραμμές.
  • Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  • Αναγεννά το φωτογηρασμένο δέρμα.

Στις αλλαγές των εποχών, η εφαρμογή μιας κούρας ανανέωσης με τον εξειδικευμένο ορό θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε την κούραση, να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» των κυττάρων της επιδερμίδας και να τα βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν το οξειδωτικό στρες.

Είναι σε αριστοκρατικό μπουκαλάκι με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).

Για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και ξηρό και ευαίσθητο.

Τρόπος χρήσης:

Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι καθαρό και στεγνό. Βάλτε μία μικρή ποσότητα στο δέρμα και κάντε απαλό μασάζ με μακρές κινήσεις προς τα πάνω, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η KEDMA Cosmetics μας δίνει  ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ. Μία εταιρία με τρομερή ενέργεια και η δημιουργικότητα που αποπνέει, αποτελεί πηγή έμπνευσης της εταιρίας, που ακολουθεί το πρότυπό της στα προϊόντα που δημιουργεί, δηλαδή τον συνδυασμό ποιότητας και νοοτροπιών! Ψάχνει και φέρνει πάντα μεθόδους για να προλάβει, καλύψει ή ακόμα και να διορθώσει τα σημάδια της γήρανσης σε όλο το πρόσωπο και σώμα. Αποτελεί απαραίτητο σύμμαχο στο να σταμάτα το χρόνο ……… Με φυσικά θαυματουργά αποτελέσματα αποτελεί την καλύτερη αφορμή –και τον πιο εύκολο τρόπο– για να ξεγελάσουμε το χρόνο.
Είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός ομορφιάς για κάθε γυναίκα που θέλει να εκφράζεται ελεύθερα.....


Ευχαριστώ την εταιρία KEDMA Cosmetics Cyprus  για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.kedmacosmetics.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου