Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Exesio review


Exesio


Love is in the …hair….

Γειά σας Glamorous,
Αν είσαστε από τους ανθρώπους που δεν τα πάνε καλά με τις χαμηλές θερμοκρασίες και νομίζετε πως "ο χειμώνας φταίει για όλα", μάλλον η επιστήμη είναι με το μέρος σας και σας επιβεβαιώνει πως ένας μουντός καιρός μπορεί να επηρεάσει και τα μαλλιά σας .
O φετινός χειμώνας με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, μας δίνει την αφορμή να θυμηθούμε τα λάθη που επαναλαμβάνουμε -ή  τα… σωστά που ξεχνάμε να κάνουμε-  με αποτέλεσμα να αφήνουμε  τα μαλλιά μας, απροστάτευτα κι απροετοίμαστα να αντιμετωπίσουν τα στοιχεία της φύσης…
Τα μαλλιά μας, όμως, χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση για να δείχνουν δυνατά και υγιή, καθώς οι κίνδυνοι που τα απειλούν καθημερινά είναι περισσότεροι και πιο ύπουλοι από όσο νομίζατε. Οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας, με τις διαρκείς μετακινήσεις μας από τους ζεστούς εσωτερικούς χώρους, στον παγωμένο αέρα και τη βροχή, αυξάνουν την ευαισθησία των μαλλιών μας . Μην ξεχνάμε ότι ζούμε τα  χρόνια της κρίσης, με την αναγωγή της κεντρικής θέρμανσης, σε … είδος πολυτελείας και την αναγκαστική επιστροφή στη ζεστασιά του τζακιού και της ηλεκτρικής θερμάστρας , προέκυψε και μια «παράπλευρη απώλεια»… Τον χειμώνα, ο αέρας είναι τόσο ξηρός που αναζητά και «κλέβει» νερό από όπου κι αν προέρχεται.

Ο χειμώνας επιτάσσει να δώσουμε και πάλι στην κεφαλή μας την προσοχή που της αξίζει .

Καθώς ο βαρύς χειμώνας είναι προ των πυλών και μαζί του θα φέρει χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και βροχές είναι ώρα να προετοιμάσετε τα μαλλιά σας έτσι ώστε να αποφύγετε προβλήματα όπως αδύναμα και άτονα μαλλιά χωρίς λάμψη. Για την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών σας, αλλά και για ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα ακολουθήστε τις συμβουλές της εταιρίας Exesio για να μην έχετε <<χειμώνα>> στα μαλλιά σας!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενδυνάμωσης και περιποίησης μαλλιών από το 2004. Από κοινού με έτερους επιστημονικούς συνεργάτες και με   κλινικές μελέτες , έχουνε αναπτύξει μια σειρά προϊόντων που  βοηθούν αποτελεσματικά, σίγουρα και με φυσικό τρόπο την ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής και επαναφέρουν την υγεία των μαλλιών.
Στα χρόνια παρουσίας τους στο χώρο, συνεργάζονται με το σύνολο των φαρμακοποιών της χώρας μας, όπως και με πολλά επιλεγμένα κομμωτήρια. Συνεχίζοντας την παράδοση των καλών προϊόντων EXESIO,αναπτύσσουνε καινούργια εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία αφορούν στην ενδυνάμωση του τριχωτού, αλλά παράλληλα αποκαθιστούν την ποιότητα και την εμφάνιση του στελέχους της τρίχας, επιτυγχάνοντας αναδόμηση και ενυδάτωση με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:





EXESIO MASK & SHAMPOO

(EXESIO ΜΑΣΚΑ & ΣΑΜΠΟΥΑΝ)




Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους και ο καιρός είναι πιο κρύος από κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες το χειμώνα είναι τα άτονα και χωρίς δύναμη μαλλιά τους!
 «Θεέ μου τι μαλλιά είναι αυτά!». Σίγουρα πολλές από εσάς το αναφωνείτε αυτές τις ημέρες καθώς βλέπετε τις επιπτώσεις του – υπέροχου κατά τα άλλα – Χειμώνα. Εύθραυστες, ξηρές άκρες , λιπαρές ρίζες και χωρίς δύναμη– καλωσορίσατε μαλλιά του χειμώνα!
Γι’ αυτό λοιπόν εκτός από το σώμα και το πρόσωπό μας πρέπει να ενυδατώσουμε και να περιποιηθούμε και τα μαλλιά μας ώστε να παραμείνουν υγιή , λαμπερά και δυνατά τους κρύους αυτούς μήνες του χρόνου. Συνήθως το χειμώνα τα μαλλιά δείχνουν άτονα, έχουν χάσει τη ζωντάνια τους και έχουν χάσει τη φυσική τους υγρασία. Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν κάνουν καθόλου καλό στα μαλλιά!
Σε συνδυασμό μάλιστα με τις βαφές και το συχνό styling, μπορεί να καταστρέψουν τα προστατευτικά λέπια της τρίχας και να της στερήσουν την πολύτιμη υγρασία από το εσωτερικό της, με αποτέλεσμα την ξηρότητα, τη θαμπή ,άτονη και χωρίς δύναμη, ταλαιπωρημένη όψη τους.

Ο αέρας, η βροχή, η θερμότητα επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής σας και κατά συνέπεια την ψυχολογία σας!
Το χειμώνα, τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από περιποίηση περισσότερο από ποτέ! «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι υγιή, απαλά και ελαστικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, να σφύζουν από ζωή και να εκπέμπουν λάμψη».
Είναι λοιπόν η ώρα να απελευθερώσετε τον πιο θαρραλέο εαυτό σας, γιατί η λέξη «θράσος» είναι το σύνθημα αυτής της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για διακριτικότητα . Αν δε σκοπεύετε να πέσετε σε χειμερία νάρκη και θέλετε να ζήσετε αυτό το χειμώνα στο μέγιστο, καλωσορίστε τη νέα εποχή με το EXESIO MASK & SHAMPOO.

Το EXESIO MASK & SHAMPOO είναι ένα ισχυρό δυναμωτικό μαλλιών βασισμένο στην σύμπραξη και ευνοϊκή επίδραση ενεργών συστατικών από τα φυτά: δάφνη, αβοκάντο, πολυτρίχι και στην επουλωτική και αναπλαστική επίδραση της μαστίχας Χίου.
Περιέχει βιταμίνες και πρωτεΐνες που στόχο έχουν με φυσικό τρόπο και χωρίς καμία παρενέργεια να «απελευθερώσουν» την δυνατότητα των μαλλιών μας να μεγαλώνουν πιο γρήγορα….ένα σύμπλεγμα που βοηθά στην εντατική θρέψη της τρίχας, και ενισχύοντας την. Τα συστατικά της δάφνης και το καλλίτριχο που περιέχει ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος στη στιβάδα του δέρματος που βρίσκονται οι ρίζες των τριχών του κεφαλιού με όλο το «μηχανισμό» τους. Το αβοκάντο μαλακώνει το δέρμα, το κάνει ελαστικό και του δίνει την ικανότητα να μπορεί να απαλλάσσεται ευκολότερα από τοξίνες, ρύπους και σμήγμα που φωλιάζουν στους πόρους και τα συστατικά της μαστίχας Χίου δρουν επουλωτικά και αναπλαστικά.
Τα μαλλιά αποκτούν δύναμη και κίνηση, γίνονται απαλά και βελούδινα , με λάμψη που διαρκεί.

Το σαμπουάν EXESIO MASK & SHAMPOO έχει φόρμουλες υψηλής απόδοσης που εγγυώνται, κάθε μέρα, μαλλιά το ίδιο όμορφα και εντυπωσιακά! Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα και χωρίς δύναμη μαλλιά, με πλούσια περιποιητικά συστατικά που δυναμώνουν την τρίχα. Βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητα, καθώς διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, συμβάλλοντας στην επανασύνδεση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα, ανάλαφρη εικόνα και συνολικά όμορφη εμφάνιση! «Περιβάλλει» και προστατεύει την τρίχα.
Περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν ρύπους, σκόνη και περίσσιο σμήγμα, χωρίς να απογυμνώνουν την τρίχα από τα φυσικά της έλαια και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Αυξάνει ορατά την κάλυψη και την πυκνότητα του τριχωτού, προσφέροντας άμεσα αναζωογόνηση. Είναι ελαφρύ και εύκολο στο ξέβγαλμα, κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και πιο εύκολα στο styling. Χαρίζει ευκολία και διάρκεια στο χτένισμα. Χαρίζει ζωντάνια, δύναμη και κίνηση στα λεπτά και άτονα μαλλιά. Διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα των μαλλιών αφήνοντάς τα ανάλαφρα.
Με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Εισχωρεί στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες , διατηρώντας τους παράλληλα καθαρά και σε καλή κατάσταση. Οπότε αφήστε τα μαλλιά σας να καμαρώνουν.
Το άρωμα του είναι υπέροχο και διαρκεί για πολλές ώρες, ενώ η συσκευασία είναι κομψή και μεγάλη, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!
Αναλυτικότερα:

  • Δυναμώνει τα μαλλιά σας.
  • Τα μαλλιά σας θα γίνουν πιο απαλά και λαμπερά.
  • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Αποτελεί μια πολύτιμη περιποίηση πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να τους δώσει λάμψη, δύναμη, τόνωση και προστασία.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάνουμε απαλό μασάζ σε όλο το μήκος τους. Ξεβγάζουμε με νερό και επαναλαμβάνουμε. Αποφεύγουμε την επαφή με τα μάτια.



EXELIXIS POWER MASK

(ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ)



Στο λίγο χρόνο που διαρκεί μια επίσκεψη στο κομμωτήριο ζητάμε συνήθως να αλλάξει άρδην η όψη και η υφή της τρίχας. Δεν είναι πάντα εύκολο. Γιατί, όπως επισημαίνουν οι κομμωτές, το πρόβλημα ξεκινά από τη δική μας λανθασμένη , καθημερινή «συμπεριφορά» στα μαλλιά.
Αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας απέχουν πολύ από την εικόνα που θα θέλατε, παρά τη φροντίδα που τους προσφέρετε; Ότι είναι αδύναμα και θαμπά; Πριν κατηγορήσετε το στρες, τις ορμόνες σας, τη ρύπανση, την υγρασία, το σαμπουάν ή τον κομμωτή σας, πάρτε τα πράγματα από την αρχή… της τρίχας, εκεί που η ρίζα της συναντά το τριχωτό, δηλαδή το δέρμα του κεφαλιού. Και τότε σκεφτείτε, τι κάνετε, ή τι δεν κάνετε για την καλή του υγεία…
Από λεία και απαλή μπορεί να γίνει άγρια και ξηρή. Η υφή της τρίχας στο πέρασμα του χρόνου επηρεάζεται –θετικά και αρνητικά- από εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς παράγοντες. Βαφή από νεανικής, ήδη, ηλικίας, πιστολάκι για το καθημερινό στέγνωμα , σίδερο ισιώματος ή ψαλίδι για μπούκλες συνθέτουν το παζλ για την αθροιστική φθορά των μαλλιών. Έντονη ξηρότητα, θαμπό χρώμα, ψαλίδα, σπάσιμο της τρίχας και δυσκολία στο φορμάρισμα εξαιτίας της άγριας υφής είναι τα ορατά σημάδια της φθοράς.
Προνοήστε για τη σωστή, καθημερινή περιποίηση ώστε να τα διατηρείτε πλούσια, λεία και λαμπερά.
Το παραδοσιακό μυστικό ομορφιάς των μαλλιών αποτελεί πλέον βασική κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Οι μάσκες εντατικής δράσης αξιοποιούν φυσικές πρώτες ύλες και συστατικά βιοτεχνολογικής προέλευσης με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν τα μαλλιά να διατηρήσουν τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια. Αρκεί να μάθετε να επιλέγετε την κατάλληλη, εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας.
Σίγουρα δεν είναι κάτι νέο στη φροντίδα των μαλλιών. Η παράδοση, μάλιστα, θέλει τις μάσκες να είναι το μυστικό για τα υπέροχα, πλούσια, λαμπερά μαλλιά των γυναικών της αρχαίας Αιγύπτου. Σήμερα όμως, σύγχρονες δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες και οι συχνές τεχνικές επεξεργασίες που ταλαιπωρούν αφάνταστα τα μαλλιά και στερούν από την τρίχα τη φυσική της λάμψη και απαλότητα κάνουν πλέον τη χρήση τους επιτακτική. .

Την οριστική λύση λοιπόν τη δίνετε φροντίζοντας για την εντατική περιποίηση με την ενυδατική μάσκα EXELIXIS POWER MASK.

 Η EXELIXIS POWER MASK παρέχει εντατική ενδυνάμωση και αναδόμηση στα μαλλιά από την ρίζα εως την άκρη. Δίνει όγκο και λάμψη στα μαλλιά αφήνοντάς τα λαμπερά, μεταξένια, μαλακά και ευκολοχτένιστα. Η Exelixis Power Mask δεν είναι μια απλή μάσκα μαλλιών. Είναι το ειδικό καλλυντικό που εγγυάται τη δύναμη, την υγεία και την ομορφιά στα μαλλιά σας.
Με δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Παρέχει διπλή δράση: θρέψη και δύναμη, μετατρέποντας ακόμα και τα πιο αδύναμα μαλλιά σε υγιή. Η δύναμη αναδόμησης οφείλεται σε έναν πλούσιο φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες που διεισδύει στους πόρους της τρίχας και αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της. Επιπλέον, προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα.
Περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών, που βοηθούν την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της, αναδομεί τα κατεστραμμένα σημεία της και τη θωρακίζουν ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις.
Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη και δύναμη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .

Μπορεί να αποκαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα σε λίγες μόνο εφαρμογές, την τρίχα και να δώσει πίσω στα μαλλιά σας τη χαμένη τους δύναμη!

Είναι σε υπέροχη ,μεγάλη και στρογγυλή συσκευασία για να έχουμε άφθονο προϊόν!!


Τρόπος χρήσης:
Εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά, αμέσως μετά το λούσιμο, από τη ρίζα ως την άκρη, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με τα δάκτυλα. Αφήνουμε για 15 λεπτά και ξεβγάζουμε πολύ καλά. Στεγνώστε και χαρείτε τα νέα υπέροχα μαλλιά σας.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Exesio είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γυναικείας ομορφιάς. Συνδυάζει την ακρίβεια των εφαρμογών,  την αισθητική των υφών ,ξεχωριστά αρώματά τους, μας προσκαλούν σε ένα απολαυστικό ταξίδι αισθήσεων και προσφέρει μοναδικές συνθέσεις στα προϊόντα της που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας. Ομορφιά που μας συντροφεύει καθημερινά. Γιατί μας αξίζει!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία EXCESSIVE_Health's House για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://www.facebook.com/EXCESSIVE_Healths-House-1003440926488917/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου