Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

DEKAZ S.A review


DEKAZ S.A

‘Όταν το δέρμα θέλει να διαμαρτυρηθεί, κοκκινίζει!

Γειά σας Glamorous,

Κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όμορφες και να λάμπουμε. Προσέχουμε τη διατροφή μας, προσέχουμε την έκθεσή μας στις καιρικές συνθήκες και φυσικά προσέχουμε τα καλλυντικά μας.
Γιατί όμως μερικές φορές ότι και αν κάνουμε το πρόσωπό μας εμφανίζει κοκκινίλες; Και πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε;
Δυστυχώς, δεν υπάρχει απόλυτος κανόνας όταν μιλάμε για ερυθρότητα. Είτε περιστασιακή είτε μόνιμη, εντοπισμένη ή διάχυτη, η ερυθρότητα έχει πλήθος αιτίων και εκδηλώσεων. Στην ουσία, οι καθημερινοί στρεσογόνοι παράγοντες είναι οι πιθανότερες αιτίες της υπερευαισθησίας του δέρματος.
Όμως, αυτό που είναι κοινό σε όλες τις μορφές ερυθρότητας είναι οι σοβαρές επιπτώσεις στην ποιότητα του δέρματος: ο τόνος του δέρματος είναι ολοφάνερα λιγότερο ομοιογενής, ενώ η υφή του δέρματος είναι πιο τραχιά και η δυσφορία στη ζέστη μεγαλύτερη. Αν και η εμφάνιση της ερυθρότητας μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, έχει την τάση να επιδεινώνεται με την ηλικία. Με τον καιρό, η ανομοιογενής χροιά και η δυσφορία γίνονται μόνιμες.

Το πρώτο βήμα για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του, είναι να κατανοήσουμε γιατί συμβαίνει και από πού προέρχεται. Μετά, θα μπορούμε να διαλέξουμε πλέον την περιποίηση που μας χρειάζεται.
Η ανάγκη για εξειδικευμένη περιποίηση γίνεται ακόμα πιο επιτακτική. Το ίδιο και η ανάγκη μας για προϊόντα που «ακούνε» την επιδερμίδα μας όταν «φωνάζει» για σωστή φροντίδα.

Η DEKAZ S.A μελέτησε τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας και την αντίδρασή της σε ποικίλους παράγοντες και προσφέρει την ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS MIRACLE FORMULA. Σκοπός της είναι να βελτιώσει τα συμπτώματα του ευαίσθητου και αντιδραστικού δέρματος, καθώς και την τάση για ερυθρότητα!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η εταιρεία DEKAZ ιδρύθηκε το 1981 από τον Ανδρέα Χόνδρο και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες εταιρείες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στο χώρο της ελληνικής επικράτειας. Toν Ιούλιο του 2013 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.), δίνοντάς της τη δυνατότητα να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τους κλάδους δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται Ελβετικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα, OTC και συμπληρώματα διατροφής, κορυφαίων προδιαγραφών.

Για πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία φροντίζει συστηματικά για τη σωστή προώθηση των κορυφαίων Ελβετικών της προϊόντων, μέσω της ενημέρωσης δερματολόγων και πλαστικών ιατρών, με απώτερο στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των καταναλωτών. Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών Ελβετικών προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από τους δερματολόγους και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS MIRACLE FORMULA



Καλοκαίρι: Οι κοκκινίλες δεν κάνουν διακοπές!

Ηλιακή ακτινοβολία, υψηλές θερμοκρασίες που αγγίζουν «κόκκινο», έντονη ζέστη και υγρασία είναι μερικές από τις συνθήκες που υπάρχουν τους θερινούς μήνες. Όμως η επιστροφή των ηλιόλουστων ημερών μπορεί να κάνει το δέρμα σας να αντιδράσει με αναπάντεχους τρόπους. Ερυθρότητα, κνησμός, αίσθηση καύσου… όλα αυτά μπορεί να είναι σημάδια ότι το δέρμα σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το δέρμα μας χρειάζεται περισσότερη φροντίδα σε σχέση με κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Τότε είναι που η ερυθρότητα ή η κάθε ευαισθησία που μπορεί να έχει το δέρμα μας κάνει αισθητή την παρουσία της.
Μπορεί όμως το ελαφρό κοκκίνισμα στα μάγουλα να θεωρείται χαριτωμένο , κομψό και σημάδι υγείας, όταν όμως η ερυθρότητα είναι πολύ έντονη, και εμφανίζεται ακόμα και στη μύτη, το πηγούνι και το μέτωπο, τότε είναι ένδειξη της ροδόχρους ακμής.
Όποιος κι αν είναι ο τύπος του δέρματός σας, ορισμένοι παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν ή να ευνοήσουν την εμφάνιση υπερβολικής ευαισθησίας : το δέρμα σας αντιδρά πιο έντονα, εκεί που θα προτιμούσατε να μην αντιδρά καθόλου...

Είτε είναι ο ελάχιστος ερεθισμός στο πρόσωπο, επίμονη ερυθρότητα, επίπονα ή οιδήματα με αίσθηση καύσου, η ροδόχρους νόσος μπορεί να προκαλέσει αισθητική δυσφορία για τα  εκατομμύρια ασθενών που εκτιμάται ότι υποφέρουν ψυχολογικά και συναισθηματικά από αυτήν τη διαταραχή.

Ενώ πολλοί μπορεί να πιστεύουν πως η ροδόχρους νόσος είναι απλώς μια ερυθρότητα στο πρόσωπο, τα σημάδια και τα συμπτώματα συχνά έχουν μεγαλύτερη έκταση, οιδήματα, σπυράκια, έξαψη, ορατά αιμοφόρα αγγεία, πύκνωση του δέρματος. Πολλά είναι αυτά λοιπόν που μπορεί να πυροδοτήσουν τη ροδόχρου νόσο, εκδηλώνοντας όλα τα παράξενα και καθόλου ευχάριστα συμπτώματά της. Το στρες, τα πικάντικα φαγητά, το αλκοόλ -κυρίως το κόκκινο κρασί-, φυσικά τα καυτά ροφήματα, ο ήλιος, αλλά και οι όποιες ακραίες θερμοκρασίες και κυρίως οι απότομες εναλλαγές, είναι ορισμένοι από τους βασικούς παράγοντες που προκαλούν αυτή την δυσάρεστη ερυθρότητα, τη φλόγωση και τις ευρυαγγείες στο δέρμα με ροδόχρου νόσο. Αν είσαστε κάπου εδώ, πρέπει για αρχή να αποφύγετε ό,τι νιώθετε ότι προκαλεί αυτή την έξαρση των συμπτωμάτων, αλλά και να αλλάξετε κάπως την καθημερινή ρουτίνα περιποίησής σας.

Αν ταλαιπωρείστε από ερυθρότητα ή ανομοιόμορφη όψη, χρειάζεστε την ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS MIRACLE FORMULA  μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες κρέμες για την αντιμετώπιση και αποκατάσταση της ροδόχρου νόσου παρέχοντας ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση.

Η ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS MIRACLE FORMULA είναι μια κρέμα κάλυψης, περιποίησης και προστασίας από UVA & UVB ακτινοβολία, για ευαίσθητα και με-ερυθρότητα δέρματα.
Μια στοχευμένη φόρμουλα αποκλειστικά για υπερευαίσθητα και με-τάση-για-ερυθρότητα δέρματα προσφέροντας μία άμεση, απαλή και μακράς διάρκειας βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας. Συνδυάζει την τεχνολογία με μικροκάψουλες για αποτελεσματική κάλυψη της ερυθρότητας, καθώς και κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά που καταπολεμούν την ερυθρότητα, όπως την α-βισαβολόλη, ζεόλιθο, προβιταμίνη Β5 και βούτυρο καριτέ, συν το δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF25, για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Είναι μια απαλή κρέμα με ρυθμιστική δράση που μειώνει τα συμπτώματα του ερυθρού, ευαίσθητου και μη ανεκτικού δέρματος. Ρυθμίζει άμεσα και σημαντικά το κοκκίνισμα, ανακουφίζει και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα.
Η εξαιρετικά απαλή, μη λιπαρή ενυδατική κρέμα καταπραΰνει άμεσα τις επιδερμίδες με ορατή ερυθρότητα — ακόμα και τις επιδερμίδες που πάσχουν από ροδόχρου νόσο.

Με την πάροδο του χρόνου, βοηθά στη βελτίωση της άνεσης της επιδερμίδας. Το καταπραϋντικό της σύστημα δίνει στην επιδερμίδα την καθημερινή φροντίδα που χρειάζεται, ενώ κατευνάζει την ερεθισμένη επιδερμίδα, μετριάζει την ερυθρότητα και μειώνει ορατά τον σχηματισμό της ξηροδερμίας (φολίδες).
Ενας μοναδικός συνδυασμός ενεργών συστατικών δρουν συνεργικά, συμβάλλοντας στην επιτάχυνση της αποκατάστασης του δέρματος ,στη διατήρηση της συνολικής υγείας και στην πρόληψη μελλοντικών βλαβών. Συνεργεί στην ενδυνάμωση του φυσικού μηχανισμού του δέρματος για την θεραπεία του ευαίσθητου δέρματος.

Προστατευθείτε με την  ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS MIRACLE FORMULA για να απολαύσετε το καλοκαίρι χωρίς να νοιώθετε σαν να κάνατε παράκαμψη μέσα από ένα λιβάδι γεμάτο τσουκνίδες!

Είναι σε κομψή συσκευασία με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.
Για οποιοδήποτε επιδερμίδα με περιστασιακή ή επίμονη ερυθρότητα.
Είναι δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για κάθε ηλικία.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το πρωί ως μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας και επαναλάβετε όποτε χρειαστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Εφαρμόστε αρχικά μικρή ποσότητα κρέμας και κάνετε απαλό μασάζ μέχρι να επιτευχθεί ομοιόμορφος τόνος στην επιδερμίδα. Επαναλάβετε εφόσον χρειαστεί, για βαθύτερο χρώμα – τόνο. Συνίσταται η καθημερινή χρήση για περίπου 8 εβδομάδες για πλήρη θεραπεία και προστασία. Είναι μη-φαγεσωρογόνο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως foundation ή concealer.





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία DEKAZ S.A, διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων που αναδεικνύουν το πιο "μαγνητικό" κομμάτι του εαυτού σας! Παράγει ποικίλα προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου, των χεριών και των μαλλιών, υψηλής ποιότητας και άρτιας αισθητικής προϊόντα, που διακρίνονται για την πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Βασισμένα σε υψηλή τεχνολογία, με άρτιο επιστημονικό έλεγχο και πάντα τεκμηριωμένο με κλινικές μελέτες .Η DEKAZ S.A έχει εξελιχθεί σε αξιόπιστο <<σύμβουλο>> ομορφιάς και μας παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις όσον αφορά την υγεία, την αισθητική και τη σωστή περιποίηση του δέρματος.


Ευχαριστώ πολύ την DEKAZ S.A για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.dekaz.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου