Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Lactacyd review


Lactacyd

SUMMER SAFE!

Το καλοκαίρι ονειρευόμαστε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στη θάλασσα, παιχνίδια στην άμμο, διακοπές και πολλές άλλες όμορφες εικόνες.
Εκτός όμως από ευχάριστες εκπλήξεις, το καλοκαίρι κρύβει και δυσάρεστες.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, το καλοκαίρι είναι μία δύσκολη εποχή σχετικά με ζητήματα υγιεινής. Πρώτο και κύριο πρόβλημα είναι φυσικά ο ιδρώτας, μετά η λιπαρή επιδερμίδα, oι συνεχείς αποτριχώσεις αλλά και η ταλαιπωρία που φέρνει ένα ταξίδι ή το camping. Και φυσικά ενώ προσέχουμε πάντα να μυρίζουμε ωραία και να μην φανεί στο πρόσωπο μας η κούραση και η δυσφορία, δεν ξεχνάμε ποτέ και την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.
Οι εξορμήσεις στην παραλία και στην πισίνα εκτός από τις καλύτερες εκπλήξεις, προμηνύουν και δυσάρεστες, αφού το καλοκαίρι, η θάλασσα και γενικότερα η ζέστη, ευνοούν την ανάπτυξη βακτηριδίων αλλά και άλλων δερματικών ερεθισμών της ευαίσθητης περιοχής.
Η σωστή υγιεινή και περιποίηση της περιοχής είναι από τις πιο σημαντικές καθημερινές υποχρεώσεις που δεν πρέπει καμία γυναίκα να αγνοεί.

Η ευαίσθητη περιοχή έχει ιδιαίτερη φυσιολογία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται συγκεκριμένη φροντίδα για να διατηρείται η κατάλληλη ισορροπία.
Είναι σημαντική η επιλογή προϊόντων καθαρισμού με ελαφριά σύνθεση, που θα ξεπλένουν την περιοχή χωρίς να διαταράσσουν το pH της και χωρίς να προκαλούν οποιαδήποτε ενόχληση (π.χ. κνησμό, καύσος κτλ.).

Για να διατηρηθεί η φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής  χρησιμοποιούμαι τα προϊόντα  Lactacyd που βοηθούν στην αναστολή της ανάπτυξης παθογόνων !
Και μην ξεχνάτε! Η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε σωστά από πολύ μικρή ηλικία! 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το Lactacyd ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1950 από επιστήμονες που ήθελαν να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη του ερεθισμού. Κατά τις δοκιμές για τα καλύτερα συστατικά, ανακάλυψαν τις αρετές του γαλακτικού οξέος. Το γαλακτικό οξύ παράγεται φυσιολογικά από το γυναικείο σώμα ως προστασία για την ευαίσθητη περιοχή. Το αποτέλεσμα της έρευνάς τους ήταν ένα προϊόν καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή που προσφέρει στις γυναίκες την απαλότητα που αναζητούν για την καθημερινή υγιεινή τους. Η αποτελεσματικότητα και η ανεκτικότητα αυτού του ήπιου καθαριστικού έχει αποδειχθεί από πολλές δοκιμές και επιβεβαιώθηκε με τη χρήση από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η υγεία της γυναίκας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. 


Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, το Lactacyd είναι ο ειδικός για τη γυναικεία υγιεινή, με μια κληρονομιά αφιερωμένη στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής.





Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα είναι:





Lactacyd Pharma with Antibacterials
(ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ)




Καλοκαίρι & γυναικείες μολύνσεις!

Η ιδανική μας μέρα ξεκινάει σε μια ονειρεμένη παραλία!
Χαλαρά πρωινά, νωχελικά μεσημέρια, βουτιές στην θάλασσα και ατελείωτες ώρες στην παραλία.
Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν πραγματική όαση στην καθημερινότητα και είναι απαραίτητες για τη χαλάρωση και αναζωογόνηση του οργανισμού μας. Θα μας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια και τα ψυχολογικά εφόδια για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις υποχρεώσεις μας με «γεμάτες τις μπαταρίες».
Όμως, πολλές φορές τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν αλλιώτικα εάν δεν είμαστε προσεκτικοί. Γιατί το καλοκαίρι φέρνει μαζί του και κάποια προβλήματα υγείας που πρέπει να ξέρουμε πώς να τα προλάβουμε και φυσικά πώς να τα αντιμετωπίσουμε!

Η ζέστη, το βρεγμένο μαγιό η θάλασσα και η πισίνα μπορεί να μας χαλάσουν τις καλοκαιρινές μας διακοπές γιατί είναι παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη μικροβίων που μπορεί να προσβάλλουν την ευαίσθητη περιοχή.

Αποτελούν το συχνότερο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και τη συνηθέστερη αιτία που επισκέπτονται το γυναικολόγο τους. Ένας από τους κυριότερους λόγους που οι γυναίκες είναι τόσο ευαίσθητες στις διάφορες μολύνσεις είναι η ανατομία του γυναικείου γεννητικού συστήματος. Κάτι η ελλιπής ή λανθασμένη υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, κάτι η ζέστη και η υγρασία στη παραλία, τα στενά εσώρουχα και παντελόνια, η ελεύθερη σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις, η αλλαγή pH του κόλπου πριν και κατά την έμμηνο ρύση, η χρήση αντιβιοτικών, η υπερβολική κατανάλωση γλυκών και ζάχαρης καθώς και η εγκυμοσύνη είναι κάποιες από τις πιο συνήθεις αιτίες εμφάνισης τους.

Για την πρόληψη δυσάρεστων ερεθισμών από τη χρήση θάλασσας και πισίνας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Lactacyd Pharma Antibacterial.

Το Lactacyd Pharma with Antibacterials  είναι απαλό υγρό καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής για την καθημερινή υγιεινή της γυναίκας, με Αντιβακτηριακές Ιδιότητες, ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της ευαίσθητης περιοχής. Περιέχει φυσικούς αντιβακτηριακούς παράγοντες που βοηθούν στην αναστολή της ανάπτυξης βακτηρίων και στην πρόληψη της εμφάνισης λοιμώξεων και δυσοσμίας.
Περιέχει φυσικό αντιβακτηριακό παράγοντα και θυμάρι που συμβάλλουν στην ενεργό προστασία έναντι του πολλαπλασιασμού των βακτηρίων, ενώ ενισχύουν τη φυσική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής.
To θυμάρι αναζωογονεί, ανανεώνει και τονώνει. Είναι γνωστό για τις αντισηπτικές και αντιβακτηριακές του ιδιότητες. Το άλας χαλκού είναι ένα φυσικό αντιβακτηριακό, που προέρχεται από το ηλιέλαιο και βοηθά στη μικροβιακή σταθερότητα. Το ισορροπημένο, όξινο pH του σέβεται τη φυσική οξύτητα της ευαίσθητης περιοχής .




Αναλυτικότερα:


  • Γυναικολογικά Ελεγμένο.
  • 24h αντιβακτηριακή προστασία.
  • Βοηθά στην αναστολή της ανάπτυξης βακτηρίων και στην πρόληψη των λοιμώξεων και της δυσοσμίας.
  • Η χρήση του ενδείκνυται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μετά τον τοκετό και κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις που ενέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης λοιμώξεων, όπως ο αθλητισμός, το κολύμπι, η χρήση στενών ρούχων κ.τ.λ. Χωρίς σαπούνι, SLS, χρωστικές, οινόπνευμα
  • pH3,5


Προστατεύει από την τοπική ξηρότητα, τους ερεθισμούς, τις επιμολύνσεις και τις κολπίτιδες και είναι ιδανικό για την περιποίηση της περιοχής μετά το κολύμπι σε θάλασσα ή πισίνα. Καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει, προστατεύει και καταπραΰνει. Προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και αρωματίζει.

Είναι σε υπέροχο,πρακτικό μπουκάλι με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος, αλλά κατάλληλο και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Αραιώστε με νερό και εφαρμόστε με το χέρι , καθαρίζοντας την εξωτερική κολπική περιοχή. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.



Lactacyd Pharma Soothing
(ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ)




Προφύλαξη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος πολύ όμορφη, ιδιαίτερα για τη χώρα μας που διαθέτει ήλιο, θάλασσα και παραλίες.
Ο καυτός ήλιος, η θάλασσα, οι διακοπές, η ανεβασμένη διάθεση και γενικά η ανεμελιά του καλοκαιριού δημιουργούν μία αίσθηση χαλάρωσης σε εμάς τις γυναίκες όσον αφορά τα «πρέπει» που ακολουθούμε όλον τον υπόλοιπο χρόνο, η οποία μας κάνει λίγο απρόσεχτες σε κρυφούς κινδύνους που παραμονεύουν να ταράξουν το παιχνιδιάρικο και ανέμελο κλίμα των ημερών.

Το καλοκαίρι είναι για το γυναικείο σώμα η χαρά της απελευθέρωσης από τα βαριά ρούχα και τις συνθετικές υφές τους, όμως, είναι και η εποχή κατά την οποία θεριεύουν τα μικρά (ή μεγαλύτερα) γυναικολογικά προβλήματα, γι' αυτό συνήθως οι γυναικολόγοι εκτός από αυξημένη προσοχή συνιστούν και παρατηρητικότητα. Οι μικρές ενοχλήσεις στην περιοχή, τα ασυνήθιστα σημάδια στο εσώρουχο, πόνοι και μικροενοχλήσεις, δεν πρέπει να αφήνονται στην τύχη τους, ειδικά αν οι επισκέψεις σε παραλίες και πισίνες είναι συχνές και αν η σεξουαλική δραστηριότητα είναι πιο έντονη απ' ό,τι συνήθως.
Δυσφορία, κνησμός και γενικότερα αίσθημα ενόχλησης και πόνου στην περιοχή του κόλπου είναι μερικά σημάδια που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Όταν το σώμα μιλάει,ακούστε το! Προσέξτε τα σημεία που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Μη φυσιολογική αιμορραγία,κολπικά υγρά, οσμή, κνησμός και πόνος ενδέχεται να υποδεικνύουν μόλυνση΄όπως κολπίτιδα ή ακόμα και σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας όταν κάτι νιώθετε ότι δεν πάει καλά.       


Προκειμένου λοιπόν να χαρείτε τις διακοπές σας, χρησιμοποιείστε το Lactacyd Pharma Soothing που βοηθάει στην ανακούφιση και τη μείωση των συμπτωμάτων κολπικών ενοχλήσεων. 

Το Lactacyd Pharma Soothing (Καταπραϋντικό) βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της δυσφορίας στην περιοχή του κόλπου, όπως ο ερεθισμός, ο κνησμός και η ερυθρότητα. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της δυσφορίας που οφείλεται λόγω του κνησμού, της ερυθρότητας, το αίσθημα καύσου και άλλες μικροενοχλήσεις στην ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας.

Με καταπραϋντικές ιδιότητες μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, καθώς οι καταπραϋντικές και ενυδατικές του ιδιότητες προστατεύουν την ευαίσθητη περιοχή, σε αντίθεση με τα κοινά σαπούνια. Αυτό οφείλεται στο εκχύλισμα μπλε μαργαρίτας και βισαβολόλη (συστατικά γνωστά για τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους), τα οποία καθαρίζουν την περιοχή από τις εκκρίσεις που προκαλούν ερεθισμό και καταπραΰνουν τον ευαίσθητο και φλεγμένων βλεννογόνο.

Είναι εύκολο στην εφαρμογή του, έχει ευχάριστη οσμή και καθίσταται ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση του ευαίσθητου και ερεθισμένου βλεννογόνου.

Το Lactacyd Pharma Soothing προσφέρει άμεση ανακούφιση και καταπράυνση, μειώνοντας το 92% των συμπτωμάτων ερεθισμού (τσούξιμο – κνησμός). Ενδείκνυται και ως συμπληρωματική αγωγή σε θεραπεία για κολπικές λοιμώξεις. Προσφέρει μια απαλή δράση καθαρισμού χωρίς να προκαλέσει ξηρότητα.
Θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο φρέσκες, με αυτοπεποίθηση, ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Είναι σε υπέροχο ,πρακτικό μπουκάλι με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος, αλλά κατάλληλο και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Αραιώστε με νερό και εφαρμόστε με το χέρι , καθαρίζοντας την εξωτερική κολπική περιοχή.
Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Ξεπλένει την περιοχή ερεθισμού καταπραΰνοντας και
ανακουφίζοντας.



Lactacyd Moist Wipes
(ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ)


Ευαίσθητη περιοχή χωρίς… ευαισθησίες και το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι για πολλούς η πολυαναμενόμενη εποχή των διακοπών, των αποδράσεων και της χαλάρωσης. Η μέρα μεγαλώνει, οι ρυθμοί πέφτουν, ο κόσμος μένει έξω από το σπίτι περισσότερες ώρες, ενώ για πολλούς τα μπάνια στη θάλασσα είναι αδιαπραγμάτευτη απόλαυση κάθε χρόνο με την πρώτη άνοδο της θερμοκρασίας.
Δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε να χαλάσει αυτή τη χαλάρωση και τις στιγμές ανεμελιάς που τόσο επιζητούμε όλη τη χρονιά. Βόλτες στην αμμουδιά, κολύμπι στα αρμυρισμένα νερά και στις καταγάλανες πισίνες, και ατέλειωτες ώρες στην παραλία. Το βρεγμένο μαγιό, οι πετσέτες στην άμμο, η θάλασσα ή η πισίνα, όμως, έχουν άλλα σχέδια για φέτος το καλοκαίρι. Σκοπεύουν να δηλώσουν την παρουσία τους με τρόπο επιβλαβή και ενοχλητικό για την ευαίσθητη μας περιοχή.

Η σωστή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί τις γυναίκες όλων των ηλικιών σε όλη τη διάρκεια του έτους. Το καλοκαίρι όμως, όταν είμαστε πιο εκτεθειμένες σε επίφοβους παράγοντες, ευνοούνται οι μικρές μολύνσεις και η ανάπτυξη δερματικών ερεθισμών στην ευαίσθητη περιοχή.
Έτσι, καλό είναι να θυμηθούμε ξανά μερικές χρήσιμες συμβουλές, όχι απαραίτητα για να «αμυνθούμε» σε κάποια ενόχληση, αλλά για να είμαστε προνοητικές και να φροντίζουμε για τη σωστή υγιεινή της… πιο προσωπικής μας περιοχής! 

Για να σας μείνουν οι φετινές διακοπές αξέχαστες και να νιώθετε αναζωογόνηση και φρεσκάδα όλη μέρα τα μαντηλάκια Lactacyd Moist Wipes σας δίνουν τη λύση.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Lactacyd έχουν ως βάση το βιολογικό γαλακτικό οξύ, το οποίο είναι
βασικό για την υγεία του κόλπου και του δέρματος, καθώς λειτουργεί ως ρυθμιστής pH και ως
ενυδατικός παράγοντας. Εμπλουτισμένα με αλλαντοΐνη, γνωστή για τις καταπραϋντικές της
ιδιότητες.

Αποτελούν ιδανική λύση για την προσωπική υγιεινή τοπικού καθαρισμού όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο νερό και σαπούνι. Θα σας χαρίσουν στιγμές φρεσκάδας ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα- από το γραφείο μέχρι την βόλτα στην παραλία. 

Τα μαντηλάκια καθαρίζουν, αναζωογονούν και απομακρύνουν τις οσμές. Υγιεινή, φρεσκάδα και προστασία για κάθε περίσταση.
Σε συσκευασία των 15 τεμαχίων.

Τρόπος χρήσης:

Πρακτικά, απαλά και ήπια μαντηλάκια καθαρισμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, κάθε μέρα για φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση!




Για το τέλος θα ήθελα να πω, γιατί LACTACYD;

Όπως ακριβώς υπάρχουν προϊόντα σχεδιασμένα μόνο για τον καθαρισμό του προσώπου και του σώματός σας, έτσι υπάρχουν και τα LACTACYD που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη περιοχή, ώστε να διατηρείται η σωστή ισορροπία του pH και η υγιεινή της περιοχής αυτής.
Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί για όσες έχουν πολυάσχολο πρόγραμμα, αλλά δεν θέλουν συμβιβασμούς όσον αφορά την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Είτε επιλέξετε τα υγρά μαντηλάκια (ιδανικά για το καλοκαίρι) είτε τα υγρά καθαρισμού το LACTACYD σάς δίνει τα απαραίτητα εργαλεία για να είστε φρέσκες όλη μέρα, ώστε να μπορείτε να μένετε συγκεντρωμένες στα σημαντικά πράγματα!
Το LACTACYD δημιούργησε μια σειρά προϊόντων φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής που είναι γυναικολογικά και δερματολογικά ελεγμένα, ώστε να είναι ασφαλή αλλά και ήπια. Φιλικά προς την επιδερμίδα προϊόντα, που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής οι οποίες εντείνονται τους καλοκαιρινούς μήνες, το LACTACYD προσφέρει σε κάθε γυναίκα μια ξεχωριστή περιποίηση για την υγιεινή της, ανάλογα με τις επιθυμίες της.

Σας ευχόμαστε Καλές & Ανέμελες Διακοπές!


Ευχαριστώ πολύ το LACTACYD για την χορηγία των προϊόντων!
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.lactacyd.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου