Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

KEDMA Cosmetics review


KEDMA Cosmetics


Το πιο όμορφο Καλοκαίρι μας... ξεκινάει τώρα!


Γειά σας Glamorous,

Οι περιπετειώδεις διακοπές, η κοσμοπολίτικη ανάσα ενός νησιού, η ησυχία του βουνού ακόμα και ένα μεγάλο ταξίδι σε μία από τις ελκυστικότερες πρωτεύουσες του κόσμου, απαιτούν σωστή προετοιμασία για μία γυναίκα που θέλει να είναι παντού και πάντα όμορφη και εξοπλισμένη με τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα, που θα ενισχύουν και θα εμπλουτίζουν την εμφάνισή της.
Το καλοκαίρι είναι εποχή χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και ανανέωσης, αλλά μπορεί να αποδειχθεί «βαρύ» για την ομορφιά. Είναι ιδιαίτερα σκληρό με το πρόσωπο που μένει ολημερίς εκτεθειμένο στον ήλιο, ενώ η συνεχής έκθεση στο νερό και στον ιδρώτα μπορεί να καταστρέψει ένα τέλειο πρόσωπο.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία η εκ βάθρων περιποίησή του, ώστε να αναδεικνύεται σωστά το μακιγιάζ μας αλλά και να μην δείχνουμε κουρασμένες ακόμη και αν έχουμε ξενυχτήσει πολύ (μακάρι να χορεύετε όλες μέχρι πρωίας!). Όπως λοιπόν και στη ζωή, οι σωστές βάσεις είναι η μισή υπόθεση κάθε προσπάθειας, έτσι και η ομορφιά χρειάζεται σωστές βάσεις για να αναδειχθεί η καλύτερη εικόνα της.
Με τις σωστές κινήσεις, θα πετύχετε την καλύτερη ανανέωση για τη καλοκαιρινή  σας γοητεία!
Επειδή η μαγεία του καλοκαιριού μας περιμένει, ας προετοιμαστούμε για να τη ζήσουμε χαμογελώντας με το πιο λαμπερό μας πρόσωπο!


Εύκολα στην χρήση, αποτελεσματικά και αξιόπιστα, τα προϊόντα KEDMA Cosmetics καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και κάνουν το δέρμα πιο όμορφο, απαλό και λείο όλο το καλοκαίρι.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστορία του Kedma πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο - στην Κλεοπάτρα, μια βασίλισσα που επαναπροσδιορίστηκε την ομορφιά. Μια γυναίκα που ανακάλυψε τους θησαυρούς που αναβιώνουν και ανανεώνουν το σώμα και το πνεύμα: ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας και ο χρυσός. Η Kedma Cosmetics συνδυάζει τα μυστικά των αρχαίων αιγυπτιακών καλλυντικών με τις αναζωογονητικές ιδιότητες των ορυκτών της Νεκράς Θάλασσας, τις αντιγηραντικές ιδιότητες του χρυσού και τις καινοτόμες τεχνολογίες παραγωγής για να φέρουν τη νεολαία, την υγεία και τη ζωτικότητα σε γυναίκες και άντρες παγκοσμίως. Η KEDMA Cosmetics, που ιδρύθηκε το 2002, συνεργάζεται στενά με κορυφαίους δερματολόγους και ειδικούς στον τομέα των καλλυντικών για την ανάπτυξη προϊόντων αιχμής που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της σήμερα και στο μέλλον, βοηθώντας τους να επιτύχουν και να διατηρήσουν τη νεολαία και τη ζωτικότητά τους.

Εκτός από τα ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας, οι φόρμουλες τους περιλαμβάνουν ενεργά και φυσικά συστατικά που αφυπνίζουν το δέρμα σε δράση που έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο υγιές, ομαλότερο και μαλακότερο δέρμα.
Όλα τα προϊόντα KEDMA Cosmetics είναι πιστοποιημένα κατά ISO, δεν περιέχουν παραμπέν και ζωικά συστατικά και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.


Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




KEDMA PURIFYING MUD MASK



Καλοκαίρι με καθαρό πρόσωπο!


Καθημερινά πριν βγούμε στην παραλία η ανάγκη να προετοιμάσουμε και να οχυρώσουμε την επιδερμίδα είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.
Στη διάρκεια της μέρας, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, η επιδερμίδα είναι σε θέση άμυνας. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει, όσο φυσικά είναι δυνατόν, τις πολλαπλές επιθέσεις . Η επιδερμίδα, όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι ζωντανός οργανισμός. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που οι συνθήκες αλλάζουν, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Όχι πάντα με επιτυχία. Φροντίζει όμως να στέλνει τα ανάλογα μηνύματα…

Από τη μία γυαλίζει και εμφανίζει σπυράκια. Από την άλλη «τραβάει».  Αν αυτή η καθημερινότητα σας θυμίζει κάτι, τότε η φύση ή οι καταστάσεις σας προίκισαν με μια επιδερμίδα, έναν… τύπο που παίζει σε πολλά ταμπλό. Η φροντίδα της; γρίφος για γερούς λύτες.
Ένα ακόμη ενδιαφέρον beauty trend, αποδεικνύεται ο ιδανικός τρόπος να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας ανά περιοχή του προσώπου .
Με έμπνευση από το «οπλοστάσιο» της φύσης οι μάσκες εντατικής περιποίησης έχουν αποδείξει διαχρονικά την ευεργετική τους δράση στην όψη και καλή κατάσταση της επιδερμίδας.
Οι μάσκες αποτελούν, χωρίς αμφιβολία, την πιο παραδοσιακή κούρα ομορφιάς από γενέσεως κόσμου. Οι γυναίκες σε κάθε σημείο του πλανήτη μάθαιναν να αξιοποιούν τους καρπούς της γης για να εξασφαλίζουν προστασία, φροντίδα, άριστη όψη και καλή υγεία στην επιδερμίδα.

Η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Οι μάσκες, λόγω της συμπυκνωμένης τους σύνθεσης , είναι ο πιο εύκολος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα την εξειδικευμένη φροντίδα που, ανά διαστήματα, έχει ανάγκη.

Για να απολαύσουμε αλλά και να κρατήσουμε όμορφες αναμνήσεις – τόσο εμείς όσο και ….η επιδερμίδα μας- από τις καλοκαιρινές διακοπές φροντίζουμε έγκαιρα να οργανωθούμε και μόνον η συστηματική και στοχευμένη φροντίδα με την KEDMA PURIFYING MUD MASK μπορεί να αποτρέψει τις φθορές της επιδερμίδας.

Η KEDMA PURIFYING MUD MASK είναι διαμορφωμένη μαύρη λάσπη Νεκράς θάλασσας και με κερί από μέλισσες. Φυσική μάσκα καθαρισμού που ενισχύει την κυτταρική ανανέωση, αναζωογονεί το δέρμα και μαλακώνει τους πόρους. Τα πρόσθετα αρωματικά έλαια λεβάντας και αβοκάντο δημιουργούν ηρεμιστικά και καταπραϋντικά αποτελέσματα ενώ ενυδατώνουν το δέρμα. Οι προ-βιταμίνες B5 και E αναζωογονούν το δέρμα. Περιλαμβάνει ωμέγα 3, κολλαγόνο και σκόνη μαργαριταριών.

Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα απελευθερώνοντας του πόρους του δέρματος. Προσφέρει εντατική αποτοξίνωση και αισθητή λείανση της υφής της επιδερμίδας αναδεικνύοντας τη φυσική της λάμψη.
Περιέχει δραστικά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις γεγονός που εξηγεί τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα οποία προσφέρει. Όμως ο βασικός λόγος που αυτή η μάσκα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα προϊόντα καθημερινής περιποίησης είναι ο χρόνος που…. δίνουμε στο προϊόν. Οι συνοπτικές διαδικασίες που ακολουθούμε πρωί και βράδυ για τον καθαρισμό και την εφαρμογή των προϊόντων δεν επιτρέπουν στην επιδερμίδα να απορροφήσει σε βάθος τα πολύτιμα ενεργά συστατικά από το καθένα ξεχωριστά. 

Με τη μάσκα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γιατί, εκ των προτέρων, ξέρουμε ότι χρειάζεται να έχουμε στη διάθεσή μας τουλάχιστον 10-15 λεπτά, όπως συνήθως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας. Σε συνθήκες μάλιστα ….απόλυτης ηρεμίας. Σαν να προσφέρουμε κατ’ οίκον μια εμπειρία spa στην επιδερμίδα μας!
Συσφίγγει και χαρίζει σφριγηλότητα στην επιδερμίδα. Προσφέρει άμεση αναζωογόνηση, φωτεινό χρώμα και λεία, απαλή υφή στην επιδερμίδα .
Η εντατική ενυδάτωση  με μάσκα είναι λοιπόν η πρώτη και η πιο ουσιαστική βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα αυτήν την εποχή του χρόνου. Ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας στην επιφανειακή στιβάδα, οι οποίοι συχνά συνδυάζονται για ενισχυμένη δράση.

Η εντατική ενυδάτωση με την KEDMA PURIFYING MUD MASK είναι η ουσιαστική βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα αυτήν την εποχή του χρόνου.

Κερδίζει πόντους χάρη στα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει στην επιδερμίδα από τη στιγμή, κιόλας, της εφαρμογής της.
Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει και το τελευταίο χιλιοστό στην επιδερμίδα του προσώπου και να δημιουργεί έτσι ένα προστατευτικό φιλμ ιδιαίτερα πλούσιο σε δραστικά συστατικά.
Ανακτήστε τη νεανική ζωντάνια και λάμψη της επιδερμίδας σας.
Εφαρμόζονται κατ' οίκον και προσφέρει εντατική αποτοξίνωση, καθαριότητα και εξυγίανση που έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Είναι ευεργετική για κάθε ηλικία και κάθε τύπο επιδερμίδας. Φυσικά, οι ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες είναι αυτές που θα ωφεληθούν τα μέγιστα.

Είναι σε κομψή γυάλινη, πολυτελή συσκευασία ,κατάλληλη και για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια!

Τρόπος χρήσης:

Καθαρίστε το δέρμα σας. Εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε για 10-15 λεπτά. Αφού η μάσκα είναι εντελώς στεγνή, ξεπλύνετε με ζεστό νερό σε ήπιους κύκλους.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως όλες οι γυναίκες επιθυμούμε να εντυπωσιάσουμε τα πλήθη με την λαμπερή μας εμφάνιση και η εταιρία KEDMA Cosmetics με τα προϊόντα της θέλει να ζήσουμε αυτές , όπως ακριβώς θα θέλαμε. Μας χαρίζει στιγμές, δυνατές εμπειρίες και νέες δυνατότητες! Μας δίνει την δυνατότητα να αιχμαλωτίσουμε σε φωτογραφίες την υπέροχη επιδερμίδα μας…. να απολαμβάνουμε λαμπερές στιγμές!! Μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε τη μαγεία και τις καλύτερες στιγμές, στις εμφανίσεις μας!!



Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία KEDMA Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.kedmacosmetics.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου