Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Vican Healthcare review


Vican Healthcare

Γειά σας Glamorous,

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλες έχουμε "ξεχυθεί" στις παραλίες. Τα πρώτα μπάνια έχουν ξεκινήσει. Ξεπεράσαμε το γεγονός ότι ακόμη είναι αρκετά κρύα και ότι το συναίσθημα του "πάγου" κρατά για πολύ λίγο και αμέσως μετά έρχεται η απόλαυση.
Οι βουτιές στη θάλασσα ή στην πισίνα είναι μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες του καλοκαιριού, αν εξαιρέσουμε τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν.

Το καλοκαίρι ανέκαθεν αποτελούσε μια πρόκληση για το δέρμα. Σίγουρα τα καλά που φέρνει το καλοκαίρι υπερτερούν από τα άσχημα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες "προκλήσεις". Από τη μία ο ήλιος και από την άλλη οι υψηλές θερμοκρασίες, που προκαλούν μεγαλύτερη αφυδάτωση λόγω ιδρώτα.
 Ο ήλιος, πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες, ευθύνεται και για πολλά δερματικά προβλήματα εάν δεν πάρουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Αποτέλεσμα, η επιδερμίδα να έχει ταλαιπωρηθεί χάνοντας τη φυσική φρεσκάδα και λάμψη, ειδικά στο πρόσωπο μιας και αυτό είναι περισσότερο εκτεθειμένο.

Για να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από τις καταπονήσεις της ζέστης και της ηλιακής ακτινοβολίας, πρέπει να φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενυδατωμένοι, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

Αλλά ποια είναι τα απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να έχουμε μαζί μας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός μας τις ημέρες των διακοπών;

Τώρα το καλοκαίρι, ενισχύουμε τη φροντίδα της επιδερμίδας μας με τα καλλυντικά της εταιρίας Vican Healthcare, που θα μετατρέψουν την καθημερινή μας περιποίηση σε απόλαυση.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H Vican Α.Ε. ιδρύθηκε το 1976 από τον κ. Νίκο Αναγνωστάκη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εξαγωγή παραφαρμακευτικών προϊόντων, ορθοπεδικών, καλλυντικών και προϊόντων O.T.C.  

Η Vican Α.Ε. έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία προϊόντων των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών εργοστασίων (Laboratories Gilbert, Larus Pharma, Cizeta Medicali, Cuxson Gerrard, Asepta Monaco, κ.α.) για την Ελλάδα και σε κάποιες περιπτώσεις και για τα Βαλκάνια.  Στην Ελλάδα η εταιρεία συνεργάζεται με την πλειονότητα των φαρμακείων, μεγάλες αλυσίδες καλλυντικών, ορθοπεδικά καταστήματα, super markets.  Η Vican Α.Ε. διατηρεί ένα πλήρως οργανωμένο τμήμα πωλήσεων καθώς και πλήρως οργανωμένο και άρτια εκπαιδευμένο τμήμα ιατρικής ενημέρωσης.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



VICAN WISE BEAUTY - 24H BEAUTY CREAM FACE & EYE


Και ποια δε θέλει να έχει ένα φρέσκο, ενυδατωμένο, λαμπερό, υγιές και πάνω απ’ όλα σφριγηλό πρόσωπο που θα απογειώνει την ομορφιά της και θα την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες γυναίκες οι οποίες δεν περιποιούνται κατάλληλα το πρόσωπό τους; Μάλλον όλες μας, ειδικά αν ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε ένα σφριγηλό πρόσωπο χωρίς να σπαταλάμε πολλά χρήματα. Στη σύγχρονη κοινωνία, η εξωτερική εμφάνιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, όταν έχουν νεανικότερη εμφάνιση αντιμετωπίζονται καλύτερα τόσο στις διαπροσωπικές τους σχέσεις όσο και στους επαγγελματικούς τους στόχους.

Εντούτοις η γήρανση, φυσική αρνητική συνέπεια κάθε οργανισμού, έρχεται αμείλικτα τόσο γονιδιακά (το DNA του ασθενούς) όσο και λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος (ήλιος, stress, κ.λπ.).
Μπορεί η πίεση της καθημερινής πρωινής ρουτίνας να σας αναγκάζει να κάνετε τα πάντα βιαστικά, όμως σε ορισμένα θέματα δεν χωράνε βιασύνες! Η αλήθεια είναι πως, σε αντίθεση με τη λάμψη του προσώπου σας, το γραφείο σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από εκεί που είναι. 
Συγκεκριμένα, η σωστή ενυδάτωση του προσώπου και των ματιών είναι ένα θέμα που αφορά αφενός μεν στην υγεία της επιδερμίδας και αφετέρου στην αισθητική της εμφάνιση. Επομένως, είναι σημαντικό να παρέχετε καθημερινά προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα σας με μια ποιοτική κρέμα προσώπου& ματιών.

Γι’ αυτό, αν πράγματι θέλετε τα προϊόντα περιποίησης που αγοράζετε να έχουν εμφανή αποτελέσματα στο πρόσωπό σας, οργανώστε καλύτερα το καλοκαιρινό σας πρόγραμμα και αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή τους. Εξάλλου, αν εσείς οι ίδιες λάμπετε, θα λάμψει και η μέρα σας!

Ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς;

Μα φυσικά η ενυδατική & συσφικτική κρέμα VICAN WISE BEAUTY - 24H BEAUTY CREAM FACE & EYE.

Η VICAN WISE BEAUTY - 24H BEAUTY CREAM FACE & EYE είναι ενυδατική και συσφικτική κρέμα που δρα στα σημάδια της γήρανσης. Είναι μια πλούσια και απαλή κρέμα για πρόσωπο και μάτια , που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση ενώ προσφέρει εντατική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης & τις ρυτίδες, με έντονη αναπλαστική δράση. 
Είναι για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ,καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, αποτρέποντας τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αυξάνοντας την ενυδάτωση. Χαρίζει προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα μας.. με ειδικά μελετημένη σύνθεση και στοχευμένη δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης , προστατεύει και περιποιείται χάρις στα βασικά συστατικά της επιδερμίδας, προσφέροντας Κολλαγόνο και Ελαστίνη εξωτερικά και προστατεύοντας τα ήδη υπάρχοντα. 

Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με: MATRIXYL Synthe’6, Υαλουρονικό οξύ, Ιχθυοκολλαγόνο, Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, Λευκό τσάι, Πανθενόλη, Αλλαντοΐνη, Αλόη, Αμυγδαλέλαιο, Αντιηλιακά φίλτρα UVA και UVB, Εκχύλισμα μαστίχας, Έλαιο αβοκάντο. Το MATRIXYL SYNTHE’6 είναι ένα αντιγηραντικό πεπτίδιο που ενισχύει 6 βασικά δομικά στοιχεία της εσωτερικής δομής του δέρματος. Γεμίζει τις ρυτίδες από μέσα προς τα έξω, ιδιαίτερα στο μέτωπο και στο πόδι της χήνας για επιδερμίδα ορατά πιο λεία και ζωντανή. 

Ο συνδυασμός του υαλουρονικού οξέος και του Matrixyl Synthe'6 προσφέρουν κλινικά αποδεδειγμένη δράση και άμεση ενυδάτωση προσφέροντας μια ολοκληρωμένη αντιγηραντική φροντίδα. Ας μην ξεχνάμε πως το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα ενεργό σύμπλεγμα αντιγηραντικής, αντιρυτιδικής δράσης που αποδεδειγμένα ενυδατώνει την επιδερμίδα και συμβάλλει στην προστασία της ενάντια στα σημάδια γήρανσης και τη δημιουργία ρυτίδων. 

Παράλληλα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος.
Επίσης εξισορροπεί και λειαίνει τις ρυτίδες καθώς μειώνει τον όγκο και το βάθος τους «αναδομώντας» την επιδερμίδα στα σημεία που το χρειάζεται.

Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.
Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο….. Έχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες.

Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.
Είναι σε υπέροχη συσκευασία ,κατάλληλη και για την καλοκαιρινή τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μια ποσότητα της 24h beauty Cream στο πρόσωπό σας πρωί και βράδυ, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις.



VICAN WISE BEAUTY – BLACK DETOX MASK



How to detox… Η φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς.


Η όμορφη επιδερμίδα ξεκινά από την υγιή επιδερμίδα! Η ατμοσφαιρική ρύπανση, η σκόνη, το στρες και η κακή διατροφή την επηρεάζουν, κάνοντάς την να δείχνει θαμπή, άτονη και κουρασμένη!
Η συσσώρευση των ρύπων στην επιδερμίδα μας μπορεί να επιφέρει κυτταρικές βλάβες, ξηρότητα, φλεγμονές και πρόωρη γήρανση του δέρματος. Για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας καθαρή και υγιή, ένας καλός καθημερινός καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος. 

Ο σχολαστικός καθαρισμός της επιδερμίδας πρωί και –πολύ περισσότερο– το βράδυ επιβάλλεται!
Είναι γεγονός ότι το δέρμα είναι το μεγαλύτερο, αλλά και ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας: μας προστατεύει, αποτελεί το «σύνορό» μας με το περιβάλλον, αλλά παράλληλα μας χαρακτηρίζει. Είναι ο εκφραστής των συναισθημάτων μας καθώς και της υγείας μας, αφού ακτινοβολεί, πάντα, την εσωτερική μας κατάσταση. Έχουμε, λοιπόν, την υποχρέωση να το φροντίζουμε και να το προστατεύουμε για να είμαστε, αλλά και να φαινόμαστε, όμορφοι και υγιείς.

Το καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική περίοδο για προγραμματισμό νέων δράσεων και στρατηγικών για τη νέα εποχή. Οι ιεροτελεστίες detox με ενεργό άνθρακα είναι απαραίτητες για να δείτε άμεσα την επιδερμίδα σας να αναγεννάται και να λάμπει!
Η ενεργός άνθρακας πάντοτε θεωρούταν ότι έχει “θαυματουργές ιδιότητες που βοηθούν το δέρμα. Είναι γνωστός από την αρχαιότητα για την εξαιρετική καθαριστική του ικανότητα και τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες. Αν νομίζετε ότι ο μαύρος άνθρακας είναι μια σημερινή «εφεύρεση» κάνετε λάθος! Η πρώτη χρήση του για καθαρισμό, αποτοξίνωση αλλά και επούλωση των πληγών, χάνεται στα βάθη του χρόνου. 
Πρώτοι εκτιμούν την αξία του οι Αιγύπτιοι, το 1550 π.Χ.! Ο Ιπποκράτης μιλά για την ευεργετική δράση του σε γαστρεντερικές διαταραχές, ενώ οι καθαριστικές του ιδιότητες είναι γνωστές και στην Ασία-στην Ινδία όπως και στην Κίνα του 15ου αιώνα, στα χρόνια της δυναστείας των Μινγκ!
Ο ενεργός άνθρακας, χωρίς αμφιβολία, η πιο παραδοσιακή κούρα ομορφιάς από γενέσεως κόσμου. Ενώ η σημερινές γυναίκες τον θεωρούν ότι είναι η κορυφαία τάση ομορφιάς αυτή την στιγμή.
Ανακαλύψτε τις θαυματουργές ιδιότητες του και αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα με την VICAN WISE BEAUTY – BLACK DETOX MASK, που είναι συνώνυμη με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα.

Η VICAN WISE BEAUTY – BLACK DETOX MASK είναι μάσκα προσώπου με ενεργό άνθρακα - ένα φυσικό στοιχείο με ισχυρές καθαριστικές ιδιότητες. Βοηθά στη μείωση των ατελειών αφαιρεί το σμήγμα και διατηρεί το δέρμα χωρίς λιπαρότητα. Απομακρύνει τις τοξίνες και βοηθάει στην αναπνοή των κυττάρων της επιδερμίδας. Δρα σαν ‘’μαγνήτης’’, έλκοντας τις ακαθαρσίες του δέρματος μέσα από τους πόρους, όπως το λάδι, η βρωμιά, τα χημικά και άλλα σωματίδια. Βελτιώνει τον τόνο, την υφή και τη γενική κατάσταση του δέρματος. Πρόκειται για μια απαλή, φόρμουλα που δεν ξηραίνει, εξισορροπεί το pΗ και δεν ερεθίζει ενώ παράλληλα καθαρίζει και αποφράσσει τους πόρους. Προλαμβάνει, καθαρίζει και εμποδίζει το σχηματισμό ακμής.
Προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα ακολουθήσουν.  Είναι μια αποτοξινωτική μάσκα και θα αφήσει το δέρμα σας να νιώθει φρέσκο ​​και αναζωογονημένο.

Επιπλέον είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά που προσδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα! Με ειδική σύνθεση με Ενεργό Άνθρακα, Καολίνη, Φυτοπλαγκτόν, Λευκό τσάι, Πανθενόλη , Αλόη. Ο Ενεργός Άνθρακας έχει εξαιρετική προσροφητική του ικανότητα και τις καθαριστικές ιδιότητες. Επίσης βοηθάει τα δέρματα με τάση ακμής και απομακρύνει το μακιγιάζ, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και ανακουφισμένο.


Αναλυτικότερα:

  • Αφήνει το δέρμα σας καθαρό και τέλεια απαλό.
  • Ιδανική και με εξαιρετικά αποτελέσματα σε λιπαρές επιδερμίδες. Λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής.
  • Για επιδερμίδα με τοξίνες και ρύπους.
  • Μετά τον καθαρισμό και θεραπεία της λιπαρής επιδερμίδας.
  • Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.



Για όλους τους παραπάνω λόγους και ακόμα περισσότερους χρησιμοποιήστε την VICAN WISE BEAUTY – BLACK DETOX MASK, για ένα μεταξένιο δέρμα όλο λάμψη.

Είναι σε κομψή, μαύρη συσκευασία ,με απίστευτα υπέροχο άρωμα και είναι κατάλληλη και πρακτική ακόμα και για τα ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε τη μάσκα με ενεργό άνθρακα κάθε φορά που θέλετε να έχετε ανανεωμένη επιδερμίδα που ακτινοβολεί λάμψη όλη μέρα.



VICAN WISE BEAUTY – BLACK DETOX SOAP



Φραγμένοι πόροι, μαύρα στίγματα, περιστασιακά σπυράκια, λιπαρότητα. Μια κατάσταση της επιδερμίδας που ταλαιπωρεί πολλές νέες γυναίκες 20,30 ακόμα και 40 χρόνων.
Λάθη ή παραλείψεις στην καθημερινή περιποίηση που "εκφοβίζουν" την επιδερμίδα σας και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υγεία και την καλή της εμφάνιση….Η επιδερμίδα είναι ζωντανός οργανισμός που στο πέρασμα του χρόνου αλλάζει. Αναζητήστε την αιτία στις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιθέσεις που υφίσταται καθημερινά, στις ορμονικές αλλαγές αλλά και στη βιολογική γήρανση. Που σημαίνει ότι αλλάζουν και οι ανάγκες της.
Τα «μηνύματα» είναι εμφανή , μπορείτε εύκολα να τα αναγνωρίσετε για να προσαρμόζετε ανάλογα την καθημερινή φροντίδα. Η έντονη λιπαρότητα κυρίως στο σημείο Τ – μέτωπο, μύτη, πιγούνι, εμφανίζεται και σπέρνει τον πανικό. Τα πρώτα σημάδια της ακμής αλλοιώνουν τη μέχρι πρότινος, άψογη εικόνα της επιδερμίδας. Γυαλίζει, οι πόροι είναι εμφανείς , συχνά έχει γκριζοπράσινη απόχρωση.

Η καθημερινότητα με τη λιπαρή επιδερμίδα είναι αρκετά δύσκολη. Όλα ξεκινούν από τους πόρους της επιδερμίδας. Είναι το σημείο από το οποίο απελευθερώνεται το σμήγμα, η φυσική λιπαντική ουσία του δέρματος. Σε ιδανικές συνθήκες οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν την ποσότητα σμήγματος που έχει ανάγκη η επιδερμίδα για να διατηρείται λεία και απαλή. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν η ποσότητα σμήγματος είναι πολύ περισσότερη απ’ όση χρειάζεται η επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να παγιδεύεται μέσα στους πόρους. Και γίνεται ακόμη πιο σύνθετο εξαιτίας των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφανειακή στιβάδα της. Σμήγμα και νεκρά κύτταρα μπλοκάρονται στους πόρους κι έτσι εμφανίζονται οι φαγέσωρες τα μαύρα ή λευκά στίγματα, που δεν είναι τίποτα άλλο από μικρές κύστες με εγκλωβισμένο σμήγμα στο εσωτερικό τους.

Αν και φυσικά δεν αποτελούν απειλή για την υγεία, όλα τα παραπάνω είναι αρκετά ενοχλητικά, δεδομένου ότι εμφανίζονται σε πολύ εμφανή σημεία του σώματός σας, όπως στο πρόσωπο.
Έτσι, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα του δέρματος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και με ασφάλεια με το VICAN WISE BEAUTY – BLACK DETOX SOAP.

Όποια και αν είναι τα αίτια, αλλά και η μορφή με την οποία εμφανίζεται το παραπάνω πρόβλημα, ιδανικό  όπλο είναι το εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης VICAN WISE BEAUTY – BLACK DETOX SOAP, που θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από το πρόβλημα και να έχουμε όμορφη και νεανική επιδερμίδα. Το VICAN WISE BEAUTYBLACK DETOX SOAP είναι σαπούνι προσώπου με ενεργό άνθρακα που απομακρύνει τις τοξίνες και προσφέρει έναν βαθύ καθαρισμό.
Είναι πλούσιο σε ενεργά συστατικά που προσδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα! Ο συνδυασμός με ενεργό άνθρακα, φυτοπλαγκτόν και πολύτιμα έλαια αποτοξινώνει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει, προσδίδει εκπληκτικές ιδιότητες.

Ο ενεργός άνθρακας απομακρύνει ρύπους και σμήγμα από το πρόσωπο, βοηθώντας λιπαρές επιδερμίδες και ακνεϊκά δέρματα.  Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό τον "καθαρισμό" του δέρματος, καθώς βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και συμβάλει στη τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας μέσα από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά. Οι αισθητικοί χρησιμοποιούν τον ενεργό άνθρακα για την περιποίηση του προσώπου και πιο συγκεκριμένα για τον "καθαρισμό" των πόρων και τον "εμπλουτισμό" της επιδερμίδας με θρεπτικά μεταλλικά στοιχεία.

Μειώνει τη λιπαρότητα και το σμήγμα. Είναι ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα και περιποίηση της επιδερμίδας, ενώ είναι γνωστό για την έντονα αντισηπτική του δράση.

Τα συστατικά του ενεργού άνθρακα το έχουν καταστήσει και σήμερα παγκοσμίως γνωστό, καθώς η επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει πλέον οτι αναστέλλει την ανάπτυξη των μυκήτων και έχει ισχυρή δράση κατά των εξωτερικών μολύνσεων του δέρματος. Η ήπια καθαριστική δράση του το καθιστά κατάλληλο για χρήση στο πρόσωπο, αφήνοντάς το καθαρό και αναζωογονημένο.

Περιποιείται την επιδερμίδα αφήνοντας την υπέροχα καθαρή!
Προτείνουμε τη χρήση του τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ως προληπτική αγωγή κατά των δερματικών διαταραχών. Η χρήση του μπορεί να σας απαλλάξει από ενοχλητικά σπυράκια και κοκκινίλες της επιδερμίδας.

Είναι σε υπέροχη συσκευασία κατάλληλη και για την τσάντα μας.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μια ποσότητα του σαπουνιού σε στεγνό και καθαρό πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ.
Ξεπλύνετε με άφθονο νερό μέχρι να απομακρυνθούν και τα τελευταία υπολείμματα του σαπουνιού.
Για καλύτερα αποτελέσματα, σε λιπαρές ή μικτές επιδερμίδες, αφήστε το σαπούνι να δράσει για πέντε λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.



VICAN WISE BEAUTY MICELLAR CLEANSING FOAM


Ζούμε και αναπνέουμε τον μολυσμένο αέρα της πόλης. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι το μοναδικό σημείο που δέχεται καθημερινά και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου μακιγιάζ- συχνά παραπάνω από μια στρώση-, σκόνη, ρύπους και μικροσωματίδια , τα οποία αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Ας μην ξεχνάμε πως η επιδερμίδα μας είναι η πρώτη που υφίσταται τις βλαβερές συνέπειες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης..

Όπως δείχνουν λοιπόν οι μελέτες, το κοκτέιλ των περιβαλλοντικών ρύπων από αιθαλομίχλη, σκόνη, καυσαέρια και όζον, εγκαθίσταται στην επιφάνεια, αποδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά, ερεθισμοί, κοκκινίλες και το δέρμα να καταλήγει θαμπό, άτονο και ξηρό. Στο τέλος της μέρας, σε μια τόσο μικρή περιοχή, όπως είναι η επιδερμίδα του προσώπου, συσσωρεύονται όλα τα παραπάνω και την κάνουν να ασφυκτιά και την εμποδίζουν να λειτουργήσει φυσιολογικά, με αποτέλεσμα σταδιακά να αποδυναμώνεται και να μην μπορεί να εκπληρώσει το βασικό της ρόλο, που είναι η προστασία του οργανισμού. Όλα αυτά δημιουργούν ένα περιβάλλον που την εμποδίζει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. . 
Ο μοναδικός τρόπος για να την απαλλάξουμε από όλα τα παραπάνω είναι να φροντίζουμε για τον καθημερινό, βραδινό καθαρισμό. Δεν είναι τυχαίο που οι ειδικοί τονίζουν ανελλιπώς πως είναι η πιο σημαντική κίνηση στη ρουτίνα περιποίησης.

Στην ανάγκη για προστασία, ενίσχυση και βαθύ καθαρισμό - το τρίπτυχο της σωστής φροντίδας από τη ρύπανση- η εταιρία Vican Healthcare απαντά με καλλυντικά, που περιέχουν νέα, αλλά και ήδη αναγνωρισμένα ενεργά συστατικά τα οποία φαίνεται να οχυρώνουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα.

Γι’ αυτό, η Vican Healthcare αναπτύξει ισχυρές ασπίδες προστασίας  που θα την κάνουν άτρωτη στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.
Για αρχή ο καθαρισμός, -πρωινός και βραδινός με VICAN WISE BEAUTY MICELLAR CLEANSING FOAM - είναι η πιο σημαντική φροντίδα που μπορούμε να προσφέρουμε στο δέρμα μας από την εφηβική μας ηλικία μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Το VICAN WISE BEAUTY MICELLAR CLEANSING FOAM είναι απαλός αφρός για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ. Απομακρύνει όλα όσα συσσωρεύονται στη διάρκεια της μέρας και της νύχτας, απελευθερώνει τους πόρους και δίνει τη δυνατότητα στο δέρμα να αναπνέει για να αναζωογονείται σωστά. Απομακρύνει μακιγιάζ, σκόνη, ατμοσφαιρικούς ρύπους και νεκρά κύτταρα και απελευθερώνει αποτελεσματικά τους πόρους για να αναπνέει και να αναζωογονείται σωστά η επιδερμίδα. Κι όλα αυτά χωρίς να την απογυμνώνει από τα φυσικά της λιπίδια και να διαταράσσουν έτσι την ισορροπία στην επιφανειακή στιβάδα .

Αφήνει το δέρμα καθαρό και τα δραστικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης εισχωρούν άμεσα και σε μεγαλύτερο βάθος.
Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης. Έχει απαλή υφή, καθαρίζει αποτελεσματικά, βελτιώνει την όψη, έχει μαλακτική δράση και δίνει στο δέρμα φρεσκάδα και υγεία. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.  

Το VICAN WISE BEAUTY MICELLAR CLEANSING FOAM περιέχει πολλά ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά, συνδυάζοντας την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης , αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Πλούσιος ,θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητάς του διατηρώντας μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ ενώ τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την μοναδικά απαλή, αναζωογονημένη και λαμπερή.

Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι σε στρογγυλή συσκευασία, με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε τον αφρό σε βρεγμένο πρόσωπο, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.




VICAN WISE BEAUTY - KONJAC FACE SPONGE BAMBOO CHARCOAL POWDER



Μας απασχολεί όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Καθώς μεγαλώνουμε τα παλιά κύτταρα της επιδερμίδας τείνουν να παραμένουν στην επιφάνεια για μεγαλύτερο διάστημα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται άτονη, τραχιά και θαμπή, με ατέλειες, όπως σπυράκια ή ξεφλούδισμα. Όλοι μας επιθυμούμε μια υγιή και όμορφη επιδερμίδα, αφού στο πρόσωπο καθρεφτίζεται ο εσωτερικός μας κόσμος, η ψυχή μας. Το πρόσωπο είναι το μόνο μέρος του σώματος που μένει εκτεθειμένο και ακάλυπτο καθημερινά όλο το χρόνο. 
Η επιδερμίδα του επιβαρύνεται από τη σκόνη και τους ρύπους του περιβάλλοντος, από τον καπνό των τσιγάρων, από τα συστατικά που περιέχουν οι κρέμες και τα προϊόντα του μακιγιάζ. Αν όλοι αυτοί οι ρύποι δεν αφαιρούνται συστηματικά, οι πόροι του δέρματος κλείνουν, δημιουργείται υπερέκκριση σμήγματος και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνειά του το εμποδίζουν να αναπνεύσει.

Επιπλέον, αν η επιδερμίδα δεν καθαρίζεται συχνά, όποια ενυδατική ή αντιγηραντική φροντίδα κι αν θελήσετε να της προσφέρετε, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Βέβαια, το πρόσωπό μας διαθέτει φυσικούς μηχανισμούς για την ανανέωση της επιδερμίδας, αλλά με το πέρασμα των χρόνων και λόγω των σύγχρονων συνθηκών ζωής αυτή η διαδικασία επιβραδύνεται. Οπότε ο καθαρισμός και η απολέπιση κρίνονται  απαραίτητα και είναι η πιο σημαντική φροντίδα ομορφιάς.
Το  καλοκαίρι η επιδερμίδα μας  έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, ειδικότερα όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, το δέρμα μας έχει ανάγκη από μεγαλύτερη προστασία. Τώρα που το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο από κάθε άλλη εποχή, στο χέρι μας είναι να εντοπίσουμε τα σημάδια έγκαιρα για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα τη σωστή φροντίδα για να παραμένει λεία, απαλή και υγιής όλο το χρόνο. Προστατευτείτε από την ζέστη των ημερών… και παραμείνετε ανανεωμένες και όμορφες μέσα στο καλοκαίρι!

Για να διατηρήσουμε την υγεία της επιδερμίδας μας και το καλοκαίρι απαντάμε στην κλήση του με μια αναζωογονητική εμπειρία απολέπισης  με το VICAN WISE BEAUTY - KONJAC FACE SPONGE BAMBOO CHARCOAL POWDER.

Το VICAN WISE BEAUTY - KONJAC FACE SPONGE BAMBOO CHARCOAL POWDER είναι από φυσικό μπαμπού και ενεργό άνθρακα. Ο σπόγγος είναι κατασκευασμένος από 100% από τις ίνες της ρίζας του φυτού konjac (το οποίο είναι βρώσιμο και χρησιμοποιείται στην ασιατική κουζίνα).. Τα φυσικά μέταλλα και τα αντιοξειδωτικά παρέχουν απαλό, απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμό. Η προσθήκη ενεργού άνθρακα βοηθά στην απορρόφηση ελαίων, υπερβολικού σμήγματος και άλλων ρύπων. Κάνει εξαιρετική απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης και σας αφήνει να νιώσετε απαλή και λεπτή επιδερμίδα. Λόγω των τονωτικών ιδιοτήτων του προστατεύει από την γήρανση και συμβάλλει στην ελαστικότητα του δέρματος.

Καθαρίζει και αναζωογονεί το πρόσωπό με  εξαιρετική απαλότητα.. Χρησιμοποιείται το για εντατικό καθαρισμό του προσώπου μας, διότι καθαρίζει βαθιά τους πόρους απομακρύνοντας τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα. Αφαιρεί απαλά τις ακαθαρσίες από την επιδερμίδα καθώς και το υπερβολικό σμήγμα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή να αποσταθεροποιήσει το PH του. 

Το σφουγγάρι προσώπου VICAN WISE BEAUTY - KONJAC FACE SPONGE BAMBOO CHARCOAL POWDER επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό και την ήπια απολέπιση της επιδερμίδας και έτσι το δέρμα γίνεται απαλό και φωτεινό. Χαρείτε μια τέλεια, καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα! Χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του προσώπου, είτε από μόνα τους, είτε σε συνδυασμό με το συνηθισμένο καθαριστικό σας. Η απορροφητικότητα και η μεγάλη αντοχή του, μας παρέχουν υψηλή και ποιοτική απόδοση.

Ιδανικό για:

  • Καθαρίζει το πρόσωπο σε βάθος.
  • Αφαιρεί το μακιγιάζ και τη μάσκα προσώπου.
  • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Βοηθάει την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα του δέρματος.
  • Συνεισφέρει στην διατροφή των κυττάρων της επιδερμίδας.
  • Επιτρέπει την ήπια απολέπιση της επιδερμίδας.
  •  Ιδανικό για ευαίσθητο και ευαίσθητο δέρμα. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, parabens, είναι 100% βιοδιασπώμενο.



Τρόπος χρήσης:

Βρέξτε το σφουγγάρι με χλιαρό νερό μέχρι να γίνει τελείως απαλό. Η μηχανική κυκλική  κίνηση που πραγματοποιείται κατά την διάρκεια του καθαρισμού ενεργεί στις ατέλειες του δέρματος και προάγει την κυτταρική ανανέωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή με μικρή ποσότητα του συνηθισμένου σας καθαριστικού προσώπου για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του. Τέλος ξεπλένετε το σφουγγάρι και το αφήνετε να στεγνώσει σε καθαρό αέρα. Μετά το στέγνωμα το σφουγγάρι θα γίνει και πάλι σκληρό.




VICAN WISE BEAUTY - KONJAC FACE SPONGE GREEN TEA POWDER




Θέλετε και να αργήσετε να γεράσετε και να ζήσετε πολύ;

Μην αναζητάτε τα ελιξίρια της νεότητας σε πολύπλοκες και μυστήριες διαδικασίες. Τα αποτελεσματικότερα μυστικά είναι προσιτά και απλά.
O τρόπος με τον οποίο θα γεράσουμε θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο θα ζήσουμε». Αυτό το είπε ο Αριστοτέλης, πολλά χρόνια πριν ξεκινήσουν οι επιστημονικές μελέτες που αναζητούν τρόπους να απομακρύνουν τα γηρατειά και να αυξήσουν τα χρόνια ζωής μας. 

Η αναζήτηση της αιώνιας νεότητας είναι το όνειρο του ανθρώπου... από πάντα. Ωστόσο, κανείς ποτέ δεν ξέφυγε από τη γήρανση και τη φθορά. Oι περισσότεροι έχουμε αποδεχθεί και τα δύο ως προϋποθέσεις για την ύπαρξη της ζωής, αλλά πάντα ελπίζουμε σε ένα θαύμα, καθώς η γήρανση μειώνει σιγά-σιγά τις φυσικές μας δυνάμεις, τη γονιμότητα, την ελκυστικότητά μας, τη μνήμη μας και κλονίζει την υγεία μας. Μπορούμε να δραπετεύσουμε από το γήρας; Αυτό το ερώτημα αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τους επιστήμονες. Η βιοχημεία της γήρανσης είναι αναμφισβήτητα ένα μυστήριο και συνιστά σήμερα ένα ευρύ πεδίο έρευνας. Η γήρανση, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορεί να αποτραπεί, μπορούμε όμως να πετύχουμε αποτελεσματική αναζωογόνηση, παράταση νεότητας , τουλάχιστον για το σώμα μας.

Η αντιγήρανση ή το anti-aging είναι η διαδικασία κατά την οποία προσπαθούμε να καθυστερήσουμε τη γήρανση. Τη φυσιολογική, δηλαδή, φθορά του οργανισμού εσωτερικά και εξωτερικά, που επέρχεται καθώς περνούν τα χρόνια και οδηγεί στην προοδευτική επιδείνωση της κατάστασης των κυττάρων, των ιστών και στη φθίνουσα πορεία όλων .
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κύρια αιτία γήρανσης της επιδερμίδας εντοπίζεται στους βιορυθμούς των κυττάρων του σώματος. Όσο είναι συγχρονισμένοι, η επιδερμίδα λειτουργεί σωστά και διατηρεί τη νεανικότητά της. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνουμε, αυτοί οι ρυθμοί αποσυγχρονίζονται.

Η προσπάθεια αύξησης των χρόνων νεότητας και της διάρκειας της ζωής μας είναι προσδοκία όλων των εποχών, όνειρο, στόχος και επιδίωξη κάθε γυναίκας (αλλά και άνδρα) είναι να ζήσει πολλά, καλά και όμορφα χρόνια. Τώρα μπορεί να το πετύχει, ενισχύοντας την επιδερμίδα του σώματός μας... με τo VICAN WISE BEAUTY - KONJAC FACE SPONGE GREEN TEA POWDER.

To VICAN WISE BEAUTY - KONJAC FACE SPONGE GREEN TEA POWDER είναι σφουγγάρι καθαρισμού για το πρόσωπο με Πράσινο Τσάι! Το πράσινο τσάι είναι φυσικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν τα κύτταρα. Διαθέτει ισχυρά αντιοξειδωτικά οφέλη, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από τις καταστροφικές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Το φυσικό συστατικό κάνει το δέρμα πιο απαλό και ζωντανό, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και αναζωογονώντας την εμφάνιση του δέρματος. Αυτό το σφουγγάρι είναι ιδιαιτέρως κατάλληλο για όσους επιθυμούν να προστατέψουν το δέρμα τους από τη γήρανση.

Οι φυτικές του ίνες είναι πλούσιες σε υγρασία, δρουν αλκαλικά με φυσικό τρόπο και βοηθούν το δέρμα να ξανακερδίσει την φυσική του ισορροπία. Χάρη στην μοναδική δομή του σφουγγαριού, παρέχει απαλό μασάζ και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος.
Χάρη στην πορώδη υφή του καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά την επιδερμίδα.
Καθαρίζει απαλά, αλλά σε βάθος τους πόρους και επαναφέρει την φυσική λάμψη του δέρματος. Δεδομένου ότι τα σφουγγάρια Konjac μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εντελώς χωρίς προϊόντα καθαρισμού και περιέχουν ελάχιστα συστατικά (1-2), παρέχουν ιδανικό καθαρισμό σε ευαίσθητες επιδερμίδες και σε επιδερμίδες με τάση προς αλλεργίες. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού αυτό το σφουγγάρι συνιστάται για μικτή έως ξηρή επιδερμίδα. Για ένα φυσικό και αποτελεσματικό καθάρισμα προσώπου.

                                      Αναλυτικότερα:

  • Ιδανικό για το ευερέθιστο, υπερευαίσθητο δέρμα.
  • Το χαλαρωτικό Πράσινο τσάι προστατεύει το δέρμα από φθορές.
  • Συσφίγγει τους πόρους.
  • Χρησιμοποιείται με ή χωρίς καθαριστικό.
  • Καθαρίζει το πρόσωπο σε βάθος.
  • Αφαιρεί το μακιγιάζ και τη μάσκα προσώπου.
  • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Βοηθάει την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα του δέρματος.
  • Συνεισφέρει στην διατροφή των κυττάρων της επιδερμίδας.
  • Επιτρέπει την ήπια απολέπιση της επιδερμίδας.
  • Μη τοξικό.
  • Αφαιρεί τις τοξίνες.
  • 100% βιοδιασπώμενο.
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.



Αναζωογονεί σώμα και πνεύμα, καθώς είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικό πράσινο τσάι.
Χαρίστε στον εαυτό σας μια αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης, που θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας απόδρασης στη φύση!


Τρόπος χρήσης:

Βυθίστε το Vican Konjac Sponge σε χλιαρό νερό μέχρι να διογκωθεί και πιέστε ελαφρά ώστε να απομακρυνθεί η μεγάλη ποσότητα νερού.
Κάντε απαλό μασάζ σε υγρή επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις.
Καθαρίστε το σφουγγάρι πιέζοντας το ελαφρά κάτω από το νερό.
Κρεμάστε το σφουγγάρι σε ένα σημείο που να αερίζεται για να στεγνώσει.
Μετά την χρήση να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.




VICAN WISE BEAUTY - KONJAC BODY SPONGE



Το Καλοκαίρι είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμάζεστε για τις διακοπές μας τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είστε αποφασισμένοι να το φροντίσετε ώστε το καλοκαίρι να έχετε ένα σώμα γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;

Το όμορφο δέρμα απαιτεί προσπάθεια. Όταν κοιτάμε στον καθρέφτη και βλέπουμε γραμμές, κηλίδες, σημάδια στη μύτη και τα μάγουλα, θυμόμαστε τη σημασία της απολέπισης του προσώπου.
Αλλά τι γίνεται με το υπόλοιπο σώμα μας; Το δέρμα καλύπτει το ανθρώπινο σώμα από την κορυφή ως τα νύχια και διαρκώς αποβάλλει νεκρά κύτταρα με ρυθμό έως και 50.000 ανά λεπτό!
Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές αυτά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος δεν πέφτουν, αλλά συσσωρεύονται και φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας, στην οποία δίνουν και μια τραχιά υφή. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση σε όλο το σώμα σας και όχι μόνο το πρόσωπό σας! Η απολέπιση σε όλο το σώμα μπορεί να σας βοηθήσει στην πρόληψη της ακμής του σώματος σε πολλά σημεία κάτω από το λαιμό σας, όπως στο στήθος, στην πλάτη και στα χέρια. Επίσης, μπορεί να σας βοηθήσει να μην δημιουργούνται σπυράκια στο δέρμα επειδή οι τρίχες που μεγαλώνουν υποδορίως δεν μπορούν να βγουν στην επιφάνεια εξαιτίας των νεκρών δερματικών κυττάρων που τις εμποδίζουν.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του σώματός σας και να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα σε χρόνο ρεκόρ, πείτε «ναι» στην απολέπιση.
Έτσι ανανεώνεται και «αναπνέει» πάλι το δέρμα μας, κάτι που αποτελεί σημαντική διαδικασία και το καλοκαίρι.
Και κάπου εκεί έρχεται το VICAN WISE BEAUTY - KONJAC BODY SPONGE.

Το VICAN WISE BEAUTY - KONJAC BODY SPONGE είναι απαλό σφουγγάρι απολέπισης. Δίνει στην επιδερμίδα σας την αίσθηση απαλότητας και καλή όψη. Τονώνει τη μικροκυκλοφορία και προετοιμάζει την επίμαχη περιοχή να δεχθεί και να αφομοιώσει καλύτερα το προϊόν φροντίδας. Σας ανεβάζει τη διάθεση ενώ ομορφαίνει και απαλύνει την επιδερμίδα σας. Το δέρμα είναι πιο υγιές, καθαρό, απίστευτα απαλό και φωτεινό.

Κάνοντας μασάζ στο σώμα, το σφουγγάρι VICAN WISE BEAUTY - KONJAC BODY SPONGE ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και το καλύτερο από όλα είναι ότι κατά την εφαρμογή του δεν  χρειάζεται η χρήση ειδικού προϊόντος (scrub),καθώς η απολέπιση επιτυγχάνεται με την χρήση του σφουγγαριού! Προσφέρει ένα τονωτικό μασάζ στην επιδερμίδα ενώ παραμένει απαλή για τα ευαίσθητα δέρματα. Με μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό, δημιουργεί πλούσιο αφρό, αγγίζει βελούδινα το δέρμα και καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς, ενώ αποτρέπει τη συγκέντρωση βακτηρίων ή μούχλας. 
Είναι πολύ ανθεκτικό, δεν ξεφτίζει , δεν λεκιάζει, είναι υποαλλεργικό, δεν συγκρατεί μυρωδιές και κάνει το μπάνιο, πολυτελή απόλαυση! Χάρη στο βελούδινο άγγιγμά του, το VICAN WISE BEAUTY - KONJAC BODY SPONGE είναι ιδανικό για μασάζ και χαρίζει στο σώμα μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

Λάβετε υπόψη ότι ο σκοπός της απολέπισης είναι απλά να αφαιρέσετε τα κύτταρα του δέρματος που είναι νεκρά. Δεν θα πρέπει να τρίβετε την επιδερμίδα πάρα πολύ σκληρά ή πολύ συχνά για να συμβεί αυτό. Αν το κάνετε, είναι πιθανόν να βγάλετε και υγιή κύτταρα επίσης, το οποίο θα μπορούσε να αφήσει το δέρμα σας με κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Το Vican Wise Beauty Konjac Sponge είναι κατασκευασμένο από τις φυτικές ίνες του Amorphophallus Konjac. Απορροφά αποτελεσματικά από την επιδερμίδα τις τοξίνες την καθαρίζει σε βάθος και σε περίπτωση που είναι ιδιαίτερα λιπαρή, προσροφά το "λάδι" από τους πόρους. Δεσμεύει τους ρύπους που συσσωρεύονται στο δέρμα από την καθημερινότητα, αφήνοντάς το ανθεκτικότερο και υγιέστερο.
Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση ακόμη και για ευαίσθητα ή ξηρά δέρματα. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και καθαρή.

Καθαρίζει βαθιά, απολεπίζει και αποτοξινώνει το δέρμα για μία επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Είναι ο υπέρτατος φυσικός τρόπος για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας!
Το πρακτικό σχήμα του το κάνει να έχει τέλεια εφαρμογή στα χέρια μας.

Τρόπος χρήσης:

Βυθίστε το Vican Konjac Sponge σε χλιαρό νερό μέχρι να διογκωθεί και πιέστε ελαφρά ώστε να απομακρυνθεί η μεγάλη ποσότητα νερού.
Κάντε απαλό μασάζ σε υγρή επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις.
Καθαρίστε το σφουγγάρι πιέζοντας το ελαφρά κάτω από το νερό.
Κρεμάστε το σφουγγάρι σε ένα σημείο που να αερίζεται για να στεγνώσει.
Μετά την χρήση να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με γνώμονα την εξειδίκευση και την παροχή υψηλής ποιότητας ,η εταιρία Vican Healthcare έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία συνεχίζει το όραμα της και μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τον μαγικό της κόσμο… Έχει εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια…

Ευχαριστώ την εταιρία Vican Healthcare για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://www.vican.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου