Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

pHformula review


pHformula

Το καλοκαίρι έχει τους δικούς του κανόνες…

Γειά σας Glamorous,

Όταν σκέφτεστε θάλασσα και ήλιο, σκέφτεστε την Ελλάδα. Μια χώρα συνώνυμη με το φως, τις πεντακάθαρες θάλασσες, τις βραβευμένες παραλίες και μαρίνες, τα αναρίθμητα νησιά, τα θαλάσσια σπορ. Ακόμα κι αν δεν έχετε ζήσει τη δεκαετία του 1960 θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Ελλάδα ήταν ήδη από τότε διάσημη σε όλο τον κόσμο για τον ήλιο και τις παραλίες της  και έως σήμερα, παραμένει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως. Στο μπλε της θάλασσας, τις παρθένες και εξωτικές παραλίες, το απαράμιλλο φως του Αιγαίου, τους φιλόξενους ανθρώπους, τα νησιά με τη μοναδική αρχιτεκτονική και το σπουδαίο πολιτισμό. Η Ελλάδα απολαμβάνει το καλοκαίρι και σας προσκαλεί να το χαρείτε κι εσείς με όλες σας τις αισθήσεις. Με βουτιές σε κρυστάλλινα νερά, ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης σε εξωτικές παραλίες και μοναχικούς όρμους.

Η Ελλάδα λούζεται στο φως και ζει πλάι στη θάλασσα όλο το χρόνο! Με το καλοκαίρι να είναι εδώ για τα καλά και τις υψηλές θερμοκρασίες να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.
O ήλιος, η ζέστη και ο ιδρώτας ταλαιπωρούν αρκετά την επιδερμίδα και γι’ αυτό δεν πρέπει να την επιβαρύνετε κι άλλο με ακατάλληλα προϊόντα. Οι καιρικές συνθήκες, η θάλασσα και ο νησιώτικος αέρας ταλαιπωρούν το δέρμα μας και μεταβάλλουν τις ανάγκες του προσώπου μας. Κάπου λοιπόν μέσα στην ταχύτητα που γυρίζει το καλοκαίρι και σε αυτό το vertigo που δε μας επιτρέπει να πολυαντιληφθούμε μέρος, χρόνο, τόπο, νιώθουμε και γινόμαστε πιο ελαστικοί ως προς την περιποίηση της επιδερμίδα μας.
Σας χτυπάμε λοιπόν καμπανάκια, για να σας επαναφέρουμε στην τάξη! Γράψτε σε ένα post it και κολλήστε το στο ψυγείο σας ή στον υπολογιστή σας ή στον καθρέφτη του μπάνιου ή όπου σας βολεύει: ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΩ!!

Αυτή θα είναι η φράση κλειδί, για να καταλάβετε ή μάλλον να θυμηθείτε ότι πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας και να σέβεστε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας! Κόψε λοιπόν τις κακές συνήθειες, όσο είναι νωρίς ακόμα και παραδεχτείτε το – γνωρίζετε ότι είστε φανταστική! Όμως ακόμα και ο πιο σίγουρος άνθρωπος χρειάζεται μια τόνωση ομορφιάς κατά καιρούς.

Εάν έχετε αισθανθεί ποτέ έτσι, δοκιμάστε μερικές από τις συμβουλές ομορφιάς της εταιρίας pHformula για άμεση τόνωση της αυτοπεποίθησής σας και της ομορφιάς σας.





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα Ισπανικά Εργαστήρια της pHformula ιδρύθηκαν στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα και εξακολουθούν να διοικούνται από την τέταρτη γενιά της οικογένειας των φαρμακοποιών που ειδικεύονται στην δερματολογία, γεγονός το οποίο αντανακλά τα οφέλη στην έρευνα για δερματολογικές καινοτομίες.
Τα εργαστήρια της pHformula βρίσκονται στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, και αντλώντας από δεκαετίες συνδυασμένης εμπειρίας, είναι γνωστά για τις επιστημονικές τους γνώσεις και την ποιότητα των προϊόντων στην αισθητική ιατρική και την φαρμακευτική βιομηχανία.
Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην αναδόμηση του δέρματος τα Ερευνητικά Εργαστήρια της pHformula έχουν αναπτύξει ένα μοναδικό σύμπλεγμα βιο-διαθεσιμότητας το οποία αποτελεί θεμέλιο όλων των σκευασμάτων της pHformula.
Η pHformula είναι η πρώτη φαρμακο-κοσμετολογική σειρά αναδόμησης του δέρματος, η οποία είναι αποτέλεσμα μιας καινοτόμου συνεργασίας μεταξύ κοσμετολογίας και ιατρικών συνταγών.

Όλες οι εξελίξεις σχετικά με την αναδόμηση του δέρματος βασίζονται στην πρόσφατη τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής και είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο έχει εισαχθεί στη επαγγελματική αγορά περιποίησης του δέρματος, παρέχοντας έτσι την ιδανική ευκαιρία στον επαγγελματία περιποίησης του δέρματος να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



M.E.L.A. CONCENTRATED CORRECTIVE SERUM
M.E.L.A. ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ)



«Αναμνήσεις» του καλοκαιριού…

Η επιδερμίδα, χάρη στο ζεστό καλοκαιρινό χρώμα και την ξεκούραστη όψη της, δείχνει στα καλύτερά της. Τα κακά νέα είναι πως σύντομα το χρώμα των διακοπών θα αρχίσει να ξεθωριάζει και τότε οι σκουρόχρωμοι λεκέδες που ξαφνικά εμφανίζονται αποκαλύπτουν τι… δεν κάναμε σωστά φέτος το καλοκαίρι.. Μπορεί να κοιτάμε νοσταλγικά τις φωτογραφίες από το καλοκαίρι, αλλά όταν κοιτάμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη και βλέπουμε τις κηλίδες, τις φακίδες και τις πανάδες που έχει αφήσει ο ήλιος στο δέρμα, θα θέλαμε να μην είχαν εμφανιστεί.
Καθώς συνδέουμε τη νεανικότητα με τη φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα, η ανομοιόμορφη απόχρωση της, συνδέεται αυτόματα με τη γήρανση.  Η μελανίνη είναι υπεύθυνη για το χρώμα του δέρματός μας και, επομένως, για το ωραίο μαύρισμα που αποκτήσαμε στις διακοπές. Είναι, όμως, «ένοχη» και για τη δημιουργία κηλίδων και φακίδων στο δέρμα μας, σημάδια και δυσχρωμίες που παρατηρούνται συνήθως στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια. Σε αυτά τα σημεία του δέρματος, για κάποιο λόγο, η παραγωγή μελανίνης αυξάνεται.

Όποιος κι αν είναι ο τύπος του δέρματός σας, ορισμένοι παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν ή να ευνοήσουν την εμφάνιση υπερβολικής ευαισθησίας : το δέρμα σας αντιδρά πιο έντονα, εκεί που θα προτιμούσατε να μην αντιδρά καθόλου...
Η κύρια αιτία είναι φυσικά η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, χωρίς την απαραίτητη αντιηλιακή προστασία. Άλλοι παράγοντες, ωστόσο, είναι η ηλικία, καθώς παρουσιάζονται συνήθως μετά τα 35 (Καθώς γερνάμε, το δέρμα μας χάνει την ικανότητά του να δημιουργεί νέα κύτταρα, αλλά και να ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος που έχουν καταστραφεί. Έτσι, τα κύτταρα που καταστρέφονται από τον ήλιο, δεν αντικαθίστανται. Αυτό είναι που οδηγεί στις κηλίδες γήρατος), η κληρονομικότητα, ορμονικές δια­ταραχές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της εμμηνόπαυσης, η χρήση ορισμένων φαρμάκων (αντισυλληπτικών, αντιβιο­τικών κλπ.) ή καλλυντικών.

Υπάρχουν όμως και καλά νέα . Αναλαμβάνοντας έγκαιρα δράση με το M.E.L.A. CONCENTRATED CORRECTIVE SERUM έχουμε πολλές πιθανότητες να τις απαλύνουμε αισθητά πριν εγκατασταθούν για τα καλά…

Το M.E.L.A. CONCENTRATED CORRECTIVE SERUM είναι συμπυκνωμένος διορθωτικός ορός. Μία εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση με προηγμένα ενεργά συστατικά για την αντιμετώπιση της υπερμελάχρωσης και την ομαλοποίηση του χρωματικού τόνου. Χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα καθώς το προστατεύει από την μελλοντική εμφάνιση δυσχρωμιών. Περιέχει ένα εξειδικευμένο μίγμα ενεργών συστατικών που δεσμεύουν την υγρασία για να εξισορροπήσει τον τόνο του δέρματος και να μειώσει την υπερμελάγχρωση, αφήνοντας το δέρμα υγιές και ενυδατωμένο.

Με την πλούσια σύνθεσή του εξασφαλίζει άριστη λευκαντική δράση , που εφαρμόζεται τοπικά στις κηλίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο, λόγω ηλικίας, έκθεσης στον ήλιο, εγκυμοσύνης ή χρήσης αντισυλληπτικών χαπιών. Είναι απαλός διάφανος ορός για την απομάκρυνση νεκρών κερατινοκυττάρων και τον αποχρωματισμό των επιφανειακών κηλίδων.. με ενισχυμένο 4-Βουτυλορεσορκινόλη, pΗ DETOX, Τετραπεπτίδιο-30, Neuro Light, Υαλουρονικό οξύ, εφαρμόζεται κατευθείαν πάνω στα σημεία και χαρίζει ευχάριστη, δροσερή αίσθηση, στεγνώνει άμεσα και κάνει τους μικρούς μπελάδες να εξαφανίζονται τόσο γρήγορα όσο γρήγορα εμφανίστηκαν. Βοηθά στη μείωση των ήδη υπάρχοντων κηλίδων και προστατεύει από την εμφάνιση νέων. Είναι ένας πολυδύναμος ορός τοπικής εφαρμογής για άμεση και ταχεία δράση. Μειώνει την παραγωγή της μελανίνης και αποχρωματίζει τις καφέ κηλίδες ενώ ενισχύει τη δράση των άλλων προϊόντων της σειράς. Παρέχει μεγάλης διάρκειας υγρασία.


Ενδείξεις:
  • Υπερμελάγχρωση.
  • Δέρμα με ορατά σημάδια φωτογήρανσης.
  • Αφυδατωμένο δέρμα.
  • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  • Συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος.



Ιδανικός για να τον έχετε πάντα μαζί σας χάρη στο πρακτικό του μέγεθος. Η αποτελεσματικότητα του έχει επιβεβαιωθεί δερματολογικά.

* Χωρίς συντηρητικά και Paraben.


Συμβουλή:

Τα λευκαντικά προϊόντα προσώπου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν το δέρμα είναι μαυρισμένο ή σε περιόδους όπου υπάρχει έντονη έκθεση στον ήλιο, καθώς ενδέχεται να προκαλέσουν έντονο και δυσανάλογο αποχρωματισμό του δέρματος. Συστήνεται η χρήση τους κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, όπου η επιδερμίδα εκτίθεται λιγότερο στις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη είναι η χρήση ειδικού αντιηλιακού προϊόντος κατά των πανάδων.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζουμε το M.E.L.A. CONCENTRATED CORRECTIVE SERUM σε καθαρό δέρμα τοπικά πάνω στις κηλίδες κυρίως κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες.





PHformula- C.C CREAM SPF30+


Σαββατοκύριακα στην παραλία, απογεύματα με μπάρμπεκιου στον κήπο, μεσημεριανοί καφέδες. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, θέλετε να είσαστε, όσο το δυνατόν, περισσότερο έξω, για να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες. Κάποιες από εσάς έχετε ήδη κλείσει διακοπές σε ηλιόλουστα νησιά και η διάθεση σας βρίσκεται στα ύψη. Όλοι αγαπούν το καλοκαίρι! Και πως μπορείτε να ισχυριστείτε το αντίθετο αφού είναι η εποχή... που όλα επιτρέπονται!
Το καλοκαίρι οι αλλαγές στη διάθεση και στον εαυτό μας είναι, εκτός από επιταγές της μόδας, και ψυχοθεραπευτικές. Μας δίνουν έναν καμβά να παίξουμε με διαθέσεις και διαφορετικές πλευρές της εικόνας μας, να δοκιμάσουμε χρώματα, υλικά, στιλ και όλα αυτά, φυσικά, με το ανάλογο μακιγιάζ.
Η αλήθεια είναι ότι λατρεύουμε το μακιγιάζ, απλά τις μέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα θέλει άλλη προσέγγιση. Όταν έρχεται το καλοκαίρι και πιάνουν οι ζέστες οι κανόνες του μακιγιάζ είναι πολύ διαφορετικοί και υπάρχει τρόπος να δείχνετε περιποιημένες χωρίς να κάνετε υπερβολές.

Η ζέστη και η υγρασία του καλοκαιριού μπορεί να καταστρέψουν και το καλύτερο μακιγιάζ, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να καλύψετε τις ατέλειες και να τονώσετε τα «δυνατά» σας σημεία. Το καλοκαίρι ο συνδυασμός του foundation με τον ιδρώτα  είναι καταστροφικός για το δέρμα γιατί φράζει τους πόρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλεί μαύρα στίγματα και σπυράκια. Το δέρμα δηλαδή δεν αναπνέει.   Γι’ αυτό είμαστε της άποψης ότι αυτήν την περίοδο δεν χρειάζεται να φορτώνετε το δέρμα σας με πολλά προϊόντα.  Χρησιμοποιείστε μία κρέμα που περιλαμβάνει όλα αυτά που χρειάζεσαι.
Είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αναζητούν μια πιο γρήγορη και ανάλαφρη λύση, είτε ενδιαφέρεστε για το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε το μακιγιάζ σας, χρειάζεστε ένα βασικό προϊόν για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και αυτό είναι η PHformula- C.C CREAM SPF30+.

Η PHformula- C.C CREAM SPF30+ (Color Correction- διόρθωση χρώματος) είναι μια διορθωτική φροντίδα με χρώμα που έχει αναπτυχθεί για να διορθώσει τις χρωματικές ατέλειες του δέρματος. Μια ενυδατική κρέμα με πιο ανάλαφρη και λιγότερο λιπαρή σύνθεση από ότι μια BB σύνθεση αλλά πλούσια σε αντιγηραντικά συστατικά που στοχεύει κυρίως στη διόρθωση του χρώματος της επιδερμίδας.
Αποτελεί διάδοχο της κρέμας BB με μια φροντίδα σε βάθος. Ενυδατώνει το δέρμα, δίνοντας ταυτόχρονα ένα ελαφρύ χρώμα που καλύπτει τις ατέλειες.
Σε αντίθεση με την ΒΒ κρέμα που καλύπτει τις ατέλειες, η κρέμα CC, χάρη στα ενεργά διορθωτικά συστατικά της που στοχεύουν στις ατέλειες και κάνουν την επιδερμίδα πιο φωτεινή, μπορεί ιδανικά να λειτουργήσει ως ιδανική βάση για το μακιγιάζ.

Το πολυλειτουργικό σύμπλεγμα διορθωτικής κρέμας C.C., ελαχιστοποιεί αμέσως την εμφάνιση των ατελειών, ενώ τα αντηλιακά φίλτρα εμποδίζουν την επιτάχυνση της γήρανσης από τις ακτίνες UVA-UVB. Είναι μια εξαιρετική προστατευτική κρέμα ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία, περιέχει βιταμίνη C που συμβάλλει στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, Υαλουρονικό οξύ για την ενυδάτωση του δέρματος και ρετινόλη για αντιγηραντική δράση.
Επίσης είναι λεπτόρρευστες από τις BB και έχουν ελαφρύτερη και πιο ανάλαφρη υφή και δεν προσφέρει ιδιαίτερη κάλυψη, εφόσον δεν περιέχει χρωστικές. Έχει όμως συστατικά που εξισορροπούν τις χρωματικές ατέλειες της επιδερμίδας.

Χαρίζει στο πρόσωπο λάμψη και φωτεινότητα. Ενεργεί κατά των κηλίδων και των δυσχρωμιών και έχει αντιερεθιστική δράση. Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα ενώ παράλληλα έχει και αντιγηραντική δράση.  Δεν φράζει τους πόρους και παρέχει προστασία από UVA/UVB με SPF30.
Διαχέει το φως αλλά και βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και καμουφλάρει οπτικά και συγχρόνως καταπολεμά τις κοκκινίλες, τις κηλίδες, την άτονη και θαμπή επιδερμίδα.
Μέσα σε δευτερόλεπτα, προσφέρει μέτρια κάλυψη, ενυδατώνει, προστατεύει και εξουδετερώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας.
Μπορεί να εφαρμοστεί και σκέτη χωρίς μέικ απ  και να κάνει την επιδερμίδα λεία, φωτεινή και ομοιόμορφη.

Βάλτε και εσείς λοιπόν τη PHformula- C.C CREAM SPF30+ στην καθημερινότητά σας και κερδίστε από όλα τα προτερήματα που έχει να σας προσφέρει ο νέος σας σύμμαχος!

To άρωμα της είναι ελαφρύ και υπέροχο. Είναι σε όμορφη μαύρη συσκευασία. Κατάλληλη και για ταξίδια.
Ιδανικό για χρήση μετά από δερματολογικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένου ελαφρά έως μεσαίου τύπου χημικά peelings, αναδόμηση με laser και IPL.

Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Διαθέσιμο σε 50ml σε απαλές, μεσαίες και σκούρες αποχρώσεις.

Τρόπος χρήσης:

Η χρήση της είναι πάρα πολύ εύκολη. Αφού καθαρίσετε το δέρμα σας απλώνετε μια με δύο στρώσεις από τη CC Cream, μια με δύο φορές την ημέρα. Αν γυαλίζει το πρόσωπό σας μπορείτε να απλώσετε από πάνω λίγη πούδρα.





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως φέτος το καλοκαίρι στα προϊόντα της εταιρίας pHformula θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία και σε διαφορετικές υφές. Είναι μια εταιρία καλλυντικών η οποία έχει αγαπηθεί από γυναίκες σε  όλο τον κόσμο και όχι άδικα μιας και τα προϊόντα τα οποία μας προσφέρει είναι σίγουρα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά.
pHformula.. το επιβάλει το καλοκαίρι…αλλά και η ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία pHformula για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα pHformula τα βρίσκετε εδώ:http://www.phformula.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου