Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ALOE VERA NAXOS review


ALOE VERA NAXOS


Ολική Ανανέωση!

Γειά σας Glamorous,

One step at a time…”. ‘Έτσι τον προχωράμε αυτόν τον μακρύ Αύγουστο: βήμα-βήμα, μέχρι να ξαναμπούμε σε ρυθμούς καθημερινότητας – ρουτίνας – υποχρεώσεων. Κι εκεί που λέμε ότι τα καταφέρνουμε, το μυαλό μας αυτονομείται και κάνει πισωγυρίσματα σε μέρες γεμάτες ήλιο, θάλασσα, ανεμελιά. Και φτου κι απ’ την αρχή να το επαναφέρουμε στην τάξη.

Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα ζούμε την μετα-καλοκαιρινή άρνησή μας και κάπως έτσι πιάνουμε τον εαυτό μας να «πνίγεται» ώρες -ώρες. Είμαστε έτοιμη να μπούμε στο πρώτο πλοίο της γραμμής και να αποδράσουμε ξανά. Είναι δυνατόν να «φοβόμαστε» τόσο την ολική επαναφορά στην πραγματικότητα; Μήπως βλέπουμε το ποτήρι μόνο μισοάδειο; Άραγε αυτό συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο εγώ έμεινα κολλημένη να αναπολώ τις μέρες της ραστώνης;

Και επειδή αυτά τα βασανιστικά ερωτήματα δε θα απαντηθούν μόνα τους, πάρτε μια βαθιά ανάσα, και αποφασίστε να ανασυνταχθείτε. Ο φόβος και το άγχος για τα δύσκολα και απαιτητικά που έρχονται, είναι αναμενόμενα. Σε μεγάλες δόσεις όμως σε κολλάνε σε μια δυσάρεστη καθημερινότητα, σε τέλμα και αδράνεια. Διώξτε την ανησυχία και το άγχος και αφιερώστε τον πολύτιμο χρόνο σας ,στον εαυτό σας!!
Το τέλος του Αύγουστου είναι ο ιδανικός μήνας του χρόνου, για νέα ξεκινήματα, νέες υποσχέσεις στον εαυτό μας και μια νέα, φρέσκια ματιά στα πράγματα! Καιρός για ανανέωση λοιπόν!

Και επειδή η αλλαγή φυσικά ξεκινά από μέσα μας, αλλά είναι όμορφο να αντικατοπτρίζεται και στο πρόσωπό & σώμα μας, σας έχουμε το ιδανικό δώρο, για να δείξετε τον πιο φρέσκο εαυτό σας από την εταιρία ALOE VERA NAXOS..





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Αλόε Βέρα Νάξου ξεκίνησε στις αρχές του 2014 και είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες που εδρεύει στην Νάξο. Δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και επεξεργασία αλόης της ποικιλίας Aloe Vera barbadensis Miller. Αποτελείται από μια ομάδα παραγωγών αλόης οι οποίοι ξεκίνησαν με όραμα να προβάλουν την βιολογική καλλιέργεια της αλόης και να την αναπτύξουν δημιουργώντας μια καινοτόμο μονάδα επεξεργασίας πρώτης ύλης. Ο εξοπλισμός της εταιρίας με τα κατάλληλα μηχανήματα των οποίων η ανάθεση για την κατασκευή τους έγινε σε ελληνικές εταιρίες και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE), την καθιστά μοναδική στο να παράγει φιλτραρισμένο και επεξεργασμένο τζελ αλόης.
Σήμερα η Αλόε Βέρα Νάξου παράγει υψηλής ποιότητας βιολογικό τζελ αλόης καθώς και παρασκευάσματα επ’αυτού με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλόης στην αγορά.


Το όραμα της εταιρίας είναι μια κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά βιολογικού ζελέ αλόης την οποία θα κατακτήσει στηριζόμενη σε ξεκάθαρες αξίες και στόχους.






Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




ALOVEN – PURE ORGANIC POWER
(ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ & ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ)







Το καλοκαίρι είναι εποχή χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και ανανέωσης, αλλά μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για την ομορφιά. Λίγο το μαυρισμένο δέρμα, λίγο τα ανέμελα μαλλιά, λίγο η χαλαρή διάθεση και όλα είναι καλύτερα.
Η περίοδος του καλοκαιριού είναι πάντοτε μια εποχή  που το δέρμα τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο ταλαιπωρείται και αφυδατώνεται. Αυτό συμβαίνει τόσο από την εκούσια έκθεση μας στον ήλιο, για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο μαύρισμα, αλλά επίσης και άθελα μας, τμήματα του σώματος μας εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες και παράλληλα στην ξηρή ατμόσφαιρα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η υπεριώδης ακτινοβολία αποτελεί την κυριότερη αιτία πρόωρης γήρανσης. 
Στη διάρκεια των διακοπών απολαμβάνουμε τον ήλιο και το μπρούντζινο χρώμα που αποκτήσαμε, όμως μόλις αυτό αρχίσει να ξεθωριάζει ερχόμαστε αντιμέτωπες με τα νέα ενοχλητικά σημάδια που έχουν αποτυπωθεί στο πρόσωπό μας: ξηρότητα, απώλεια λάμψης, δυσχρωμίες και ρυτίδες είναι μερικές από τις ανεπιθύμητες συνέπειες που φέρνουμε μαζί μας επιστρέφοντας.

Μήπως όμως ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσουμε περί ομορφιάς;
Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα και πετάξτε όλα τα περιττά από το ράφι. Σταματήστε να ωραιοποιείτε με ψεύτικους τρόπους το σώμα σας και φροντίστε το στα αλήθεια γιατί τα μυστικά ομορφιάς βρίσκονται «κρυμμένα» στη… φύση! 
Μικρές, αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε ατέλειες, αποκτώντας το «καλύτερό μας σώμα». Το δέρμα για να διατηρήσει την ελαστικότητα και την νεανικότητα του το καλοκαίρι πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα.

Λίγο πριν το τέλος των διακοπών είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναφέρετε τη λάμψη και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας, ειδικά αν κάνατε υπερωρίες στον ήλιο.
Για να τα ζήσουμε όλα , να τα απορροφήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις και εάν θέλουμε η επιδερμίδα του προσώπου & σώματος μας να είναι τέλεια, δεν έχουμε παρά να την ταξιδέψουμε με την περίφημη ALOVEN – PURE ORGANIC POWER

Το τζελ ALOVEN – PURE ORGANIC POWER αναζωογονεί και καταπραΰνει ταλαιπωρημένο και ξηρό δέρμα και προσφέρει άμεση ανακούφιση σε διάφορες δερματικές παθήσεις, αλλεργίες, ερεθισμούς και έκζεμα. Είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία των εγκαυμάτων, της ακμής, τσιμπήματα εντόμων και κοψίματα.
Ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα και αυτό την κάνει ιδανική για όσους έχουν ήδη λιπαρή επιδερμίδα. Για τους άνδρες το τζελ της ALOVEN μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για μετά το ξύρισμα αφού μπορεί να θεραπεύσει τα μικρά κοψίματα που προκαλούνται από αυτό. 

Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας  καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη.
Μέσα στις δυνατότητες του ALOVEN – PURE ORGANIC POWER συγκαταλέγονται η βαθιά ενυδάτωση που μπορεί να προσφέρει, η ανάπλαση, οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και η ανανέωση που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας . Μετά το καλοκαίρι , η Αλόη είναι το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσουμε, γιατί είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδας , αλλά και θα μας διατηρήσει υπέροχες και λαμπερές για όλη τη χρονιά . Δρα ως προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα και συμβάλλει στην αναπλήρωση της υγρασίας του. Επίσης η αντιγηραντική δράση της Aloven προωθεί την φυσική αναγέννηση του δέρματος, ενθαρρύνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνοντας την ελαστικότητα με αποτέλεσμα τη μειωμένη εμφάνιση ρυτίδων, ραγάδων και πανάδων γήρανση.

Δροσίζει, ενυδατώνει σε βάθος & ανακουφίζει άμεσα από την αίσθηση «καψίματος» από τον ήλιο, αφήνοντας μία ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και ηρεμίας. Απορροφάται γρήγορα.
Είναι σε ,κομψή συσκευασία ,με πολύ ποσότητα και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, και είναι ιδιαίτερα ευεργετική για δέρμα εκτεθειμένο σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες (ήλιος, άνεμος, κρύο, ρύπανση, κλπ). Επίσης αντιμετωπίζει και ενισχύει ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.


Τρόπος χρήσης:

Το Aloven μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά για την περιποίηση πρόσωπου, το σώματος και μαλλιών. Ιδανικά χρησιμοποιείται μετά το μπάνιο σε καθαρό, ζεστό, υγρό δέρμα, για περαιτέρω ενισχύσεις απορρόφησης του τζελ. Επειδή η αναγέννηση και επανόρθωση του δέρματος εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του ύπνου χρησιμοποιείτε και ως κρέμα νύχτας. Απλώστε μια μικρή ποσότητα με ανοδικές κινήσεις στο πρόσωπο και λαιμό.



Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η Aloven είναι ένα Journey to Fantasy…..Ας μην ξεχνάμε πως η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας. Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.
Το Aloven είναι εξαιρετικό προϊόν με βελούδινη υφή, εξαίσια άρωμα, υπέροχη συσκευασία προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομική, υπόσχεται πως αν την γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να την αποχωριστείτε. Είναι μια από τις καλύτερες φυσικές και οικονομικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία ALOE VERA NAXOS για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.aloeveranaxos.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου