Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Bio – Lab review


Bio – Lab

Summer- It’s getting hotter here..!

Γειά σας Glamorous,

Αύγουστος, ο κατεξοχήν μήνας διακοπών για τους περισσότερους, και αν δεν είναι πολυήμερες, τουλάχιστον υπάρχουν και οι σύντομες αποδράσεις σε παραλίες. Όταν είσαστε κάτω από τον ήλιο, στη σκιά ενός πλάτανου, χωμένη στις σελίδες ενός βιβλίου όλα φαντάζουν πιο ανάλαφρα και υπέροχα. Κάνε εικόνα τον εαυτό σας. Έχετε τα αυτιά στο νερό, είσαστε ανάσκελα στη θάλασσα και δεν ακούτε τίποτα. Ούτε καν το φόβο σας που σας λέει μην πάτε στα βαθιά. Ξέρετε όμως καλά πώς μόνο όταν κολυμπήσετε εκεί που δεν πατώνετε, με τέμπο και ωραίες ανάσες, θα μπορείτε να βγείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην παραλία.
Τώρα όμως, αυτό το κείμενο πιθανόν να σας βρίσκει στη δουλειά ή στο σπίτι, με ζέστη, στρες και πολλές σκέψεις κατά νου. Δεν σας χωράει ο τόπος. Λογικό. Όλοι μαζί μετράμε αντίστροφα για λίγες τζούρες ανεμελιάς δίπλα από τη θάλασσα. Θέλουμε να αφήσουμε την κανονικότητα στο πλάι και να μετρήσουμε επιτέλους παγωτά και μικρές στιγμές με το τίποτα. Να τα βρούμε λίγο με το χρόνο και να βάλουμε σε σειρά τα όνειρά μας.

Είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι στις καλοκαιρινές διακοπές γίνεται το αληθινό restart. Εκεί με την αλμύρα στα μαλλιά και τα τζιτζίκια να τραγουδούν, τακτοποιούμε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Και κάθε χρονιά τα ίδια. Στο περίμενε τα θέλω μας. Γιατί αν δεν ήταν δύσκολοι όλοι οι προηγούμενοι μήνες, το καλοκαιράκι με την άδεια παραμάσχαλα δεν θα ήταν τόσο λυτρωτικό και αναγκαίο.

Ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας του χρόνου, για νέες υποσχέσεις στον εαυτό μας και μια νέα, φρέσκια ματιά στα πράγματα! Καιρός για ανανέωση λοιπόν!
Και επειδή η αλλαγή φυσικά ξεκινά από μέσα μας, αλλά είναι όμορφο να αντικατοπτρίζεται και στο πρόσωπό μας, σας έχουμε το ιδανικό δώρο, για να δείξετε τον πιο φρέσκο εαυτό σας: Με τα καλλυντικά Bio – Lab!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


BioLab New generation!

Nέες φόρμουλες, προσπαθούνε να διασφαλίσουνε ιδιαίτερα με μεγάλη προσοχή τις πρώτες ύλες που περιλαμβάνουν τα καλλυντικά τους από τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές που παρέχουν υψηλά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, από το σπόρο μέχρι το τελικό προϊόν. Παίρνουνε πάνω από 50 ενεργά συστατικά απευθείας από στους κατασκευαστές από πολλά μέρη του κόσμου όπως Ευρώπη, Αυστραλία, Αφρική, την Κεντρική Ασία και τη Νότια Αμερική, έτσι ώστε να προσφέρουνε άριστης ποιότητας προϊόντα.
Bio - Lab κοιτώντας το μέλλον για τις επόμενες γενιές...
Bio Lab με αγάπη προς τη φύση και το περιβάλλον, σκεπτόμενη τα περιβαντολλογικά ζητήματα, παίρνει την πρωτοποριακή απόφαση να διανέμει τα άριστα προϊόντα της δίχως συσκευασία, (χάρτινο κουτί) καθώς με αυτόν τον τρόπο θα γίνει μια προσπάθεια ελαχιστοποίησης των ρύπων.

Όλα τα προϊόντα τους είναι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες για τα καλλυντικά μας. Χωρίς συνθετικά, συντηρητικά, χρωστικές και αρωματικές ουσίες, παραμπενς. Δερματολογικά ελεγμένα. Δεν γίνονται δοκιμές σε Ζώα.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Bio – Lab New Generation- Enzyme Peeling Mask



Πολυήμερες ή ολιγοήμερες, με παρέα ή μόνο για δύο, οι διακοπές είναι η διέξοδος από την καθημερινότητά μας, η ευκαιρία να αλλάξουμε παραστάσεις και να ανακτήσουμε τις χαμένες ισορροπίες. Επιπλέον, πολλοί τις θεωρούν ως ιδανική εποχή για να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους, καθώς η χαλαρότητα του καλοκαιριού, μοιάζει ιδανική για τον στόχο αυτό.
Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ένα απαραίτητο διάλειμμα από το καθημερινό άγχος, την πίεση και την ρουτίνα και ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Είναι σημαντικές, γιατί ως ένα βαθμό μας επανασυνδέουν με την ανεμελιά των παιδικών μας χρόνων, κάτι που για τον ψυχισμό μας μεταφράζεται πως, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα από τα συνηθισμένα, άρα μπορούμε να αφεθούμε σε μια πιο χαλαρή πραγματικότητα χωρίς περιορισμούς και ευθύνες.

Όσο κι αν θέλουμε όλα να πάνε τέλεια την περίοδο αυτή, πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο, διάφοροι λόγοι και αφορμές να αποτελέσουν εμπόδιο για να απολαύσουμε τις διακοπές μας.
Ο ήλιος και η θάλασσα -οι μεγάλες καλοκαιρινές μας αγάπες – μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα υγρασίας. Ένα από αυτά είναι τα σημάδια που αφήνει το καλοκαίρι στο πρόσωπό μας, μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα που πλέον είναι εμφανή. Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες, αφυδατωμένη όψη, είναι μερικά από αυτά.

Άραγε, μπορείτε να έχετε λαμπερό πρόσωπο ανώδυνα;

Αν δεν θέλετε το πρόσωπό σας να δείχνει θαμπό και κουρασμένο, κι αν δεν σας περισσεύει χρόνος και χρήμα για θεραπείες σε ινστιτούτα, δοκιμάστε το πήλινγκ προσώπου BioLab New Generation- Enzyme Peeling Mask και «πολεμήστε» τις επιπτώσεις του ήλιου και της θάλασσας στην επιδερμίδα σας. Το πήλιγκ θα ανανεώσει την εξωτερική στιβάδα του δέρματος (κερατίνη στιβάδα της επιδερμίδας) και θα βελτιώσει κοσμετολογικά/αισθητικά το δέρμα το οποίο θα το νοιώθετε πιο λαμπερό, απαλό, φρέσκο και υγιές.

Το BioLab New Generation- Enzyme Peeling Mask είναι ένα απαλό Προσώπου με ένζυμα, φτιαγμένο ειδικά για καθημερινό καθαρισμό.
Επιτυγχάνει απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα, συμβάλλοντας έτσι στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα. Έτσι βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια, νεανική και λαμπερή. Παράλληλα επιτυγχάνεται η εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και μειώνεται η λιπαρότητα του δέρματος.

Δεν προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Διαλύει ενδοκυτταρικές ενώσεις για καλύτερη διείσδυση των δραστικών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Διατηρεί το δέρμα και μας δείχνει νέους και υγιείς. Διεγείρει την ανανέωση του δέρματος. Βελτιώνει την επιφάνεια του δέρματος και προάγει την κυτταρική ανανέωση. Αποτρέπει τη γήρανση, αποκαθιστά και θρέφει τέλεια το δέρμα. Μειώνει τη δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων, προάγει την αναγέννηση του δέρματος, έχει θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες. Ενυδατώνει, αποκαθιστά την υδατική ισορροπία του δέρματος. Προωθεί την εξομάλυνση των ρυτίδων και βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος.
Είναι ένα ήπιο peeling, που χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη. Η καινοτόμος φόρμουλα του απαλλάξει την επιδερμίδα μας από υπολείμματα σμήγματος κάνοντας απολέπιση. Τονώνει και αναζωογονεί  τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα!!! Συμβάλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου…. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσει και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα.

Το BioLab New Generation- Enzyme Peeling Mask , κάνει το δέρμα να φαίνεται τονωμένο, αφαιρεί τα υπολείμματα μακιγιάζ, τη λιπαρότητα  και τη βρωμιά.

Είναι ο εβδομαδιαίος «ενισχυτής» μας!

Θα κάνει την επιδερμίδα του προσώπου σας, να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!
Έχει ελαφρύ άρωμα και είναι σε όμορφη στρογγυλή συσκευασία!!! Κατάλληλη και για ταξίδια!
Είναι κατάλληλο για νεανικό δέρμα και για τους άνδρες ως προετοιμασία πριν το ξύρισμα.

Για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος Χρήσης:

Απλώνουμε μια μικρή ποσότητα σε υγρό πρόσωπο, κάνοντας μασάζ και ξεπλένουμε καλά.



Bio – Lab New Generation-FACIAL SOAP



Η φύση μας έχει προικίσει με ένα πολύτιμο «περιτύλιγμα», την επιδερμίδα. Οφείλουμε να τη διατηρούμε σε καλή κατάσταση, να την προστατεύουμε και, κυρίως, να τη βοηθάμε να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις για τις οποίες η φύση δεν έχει προνοήσει. Αρκεί να σκεφτούμε πως η επιδερμίδα δεν είναι... γενετικά προγραμματισμένη να ανέχεται καθημερινά στην επιφάνειά της στρώσεις μακιγιάζ, καυσαέρια, ρύπους ή τον καπνό του τσιγάρου μας. Οι... «φύσει απρόβλεπτες» αυτές καταστάσεις την εμποδίζουν να λειτουργήσει φυσιολογικά, να αναπνεύσει, να ανανεωθεί.. Ωστόσο η επιδερμίδα μας ανέχεται αδιαμαρτύρητα πολλά βάρη και, ουσιαστικά, το μόνο που μας ζητά, είναι να της δίνουμε τη δυνατότητα να ανασάνει με καθημερινό καθαρισμό, που θεωρείται απ’ όλους τους ειδικούς το σημαντικότερο μέρος της  καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας….

Ο καθαρισμός προσώπου είναι μια από τις συνήθειες που δεν πρέπει να παραμελούμε. Διατηρεί την επιδερμίδα καθαρή, λεία, λαμπερή και υγιή, γεγονός που βοηθάει στη νεανική όψη, απομακρύνοντας το σμήγμα από τους φραγμένους πόρους του δέρματος. Ο καθαρισμός προσώπου είναι μια διαδικασία που αφορά όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και τύπο δέρματος.
Κάνοντας λοιπόν καθαρισμό προσώπου απομακρύνετε όλους τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται καθημερινά στην επιδερμίδα, καθώς και τα μαύρα στίγματα.
Πρόκειται για μια συνήθεια στην περιποίηση προσώπου που έχει βήματα τόσο σε καθημερινή βάση, όσο και σε εβδομαδιαία ή μηνιαία. Ο συνδυασμός αυτών των βημάτων οδηγεί στην διατήρηση του προσώπου καθαρού και έτοιμου να αναζωογονηθεί. Προλαμβάνει την ακμή, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα βοηθά στην ομοιόμορφη εφαρμογή των καλλυντικών και στην καλύτερη απορρόφηση των ευεργετικών συστατικών τους.

Αν η σκόνη, οι ρύποι, το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μέικ-απ ή του αντηλιακού που «φιλοξενούνται» καθημερινά στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορούσαν να αφαιρεθούν στο τέλος της ημέρας με λίγο δροσερό νερό, όλα θα ήταν καλά. Δυστυχώς όμως οι ουσίες αυτές χρειάζονται κάτι πιο ισχυρό για να απομακρυνθούν. Το ρόλο αυτό αναλαμβάνει το προϊόν καθαρισμού BioLab New Generation-FACIAL SOAP!

Το BioLab New Generation-FACIAL SOAP αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού βασισμένο στη βαθιά γνώση της δύναμης της φύσης. Καθαρίσει, ενυδατώσει και κατευνάσει το δέρμα του προσώπου σε ένα χάδι. Είναι εμπλουτισμένο με albastrele και glycerin. Αναζωογονεί το δέρμα για μια υγιή εμφάνιση και το Βούτυρο Κακάο βοηθά στη διατήρηση του φυσικού επιπέδου υγρασίας του δέρματος.

Έτσι και με το BioLab New Generation-FACIAL SOAP καθαρίζουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας με το άγγιγμα των φυσικών συστατικών.
Με απαλή υφή, που καθαρίζει αποτελεσματικά, βελτιώνει την όψη, έχει μαλακτική δράση και δίνει στο δέρμα φρεσκάδα και υγεία. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Καθαρίζει απαλά σε βάθος, απομακρύνει σκόνες, σμήγμα, ιδρώτα, make-up και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα προλαμβάνοντας τους ερεθισμούς, ενώ βοηθά στην αποκατάσταση της απαλότητάς του διατηρώντας μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την μοναδικά απαλή, αναζωογονημένη και λαμπερή.

Το BioLab New Generation-FACIAL SOAP έχει ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει ένα μη-λιπαρό φιλμ προστασίας στο δέρμα. Θρέφει, ενυδατώνει και διατηρεί την ισορροπία σε όποιο τύπο δέρματος και αν έχετε -είναι τέλειο για την ενυδάτωση της ξηρής αλλά και της λιπαρής επιδερμίδας.
Δίνει απλόχερα υγιή  λάμψη και ζωντάνια!

Είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ καθαριστικό που γλιστράει και διαθέτει αναζωογονητικό άρωμα. Είναι σε πολυτελή συσκευασία και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Απλώνετε μερικές σταγόνες με τα δάκτυλα σε στεγνό πρόσωπο και στην περιοχή γύρω από τα μάτια με απαλές κυκλικές κινήσεις. Προσθέτετε νερό ώσπου να γίνει αφρώδες και ξεπλένετε με άφθονο νερό. Είναι η πιο αποτελεσματική και εύκολη λύση για όλους τους τύπους δέρματος.




Bio – Lab New Generation-Anti –Wrinkle STEM CELLS Day Cream SPF30



Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Τι είναι όμως αυτό που την προκαλεί; Το βιολογικό μας ρολόι που χτυπά ακατάπαυστα ή το εχθρικό περιβάλλον που μας «τραυματίζει»;
Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που ο χρόνος αποτυπώνεται στην επιδερμίδα χωρίς εμείς να μπορούμε να το αποτρέψουμε. Η πρόκληση βρίσκεται στην πρόωρη γήρανση.
Μια μικρή ρυτίδα στο μέτωπο. Λεπτές γραμμές στα μάτια. Αλλαγές ανεπαίσθητες για τους γύρω μας, ανησυχητικά  σημάδια για μας. Από τη στιγμή αυτή, μέχρι ο χρόνος να πάρει οριστικά τη ρεβάνς, συμβαίνουν πολλά  κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας. …
Συνήθως, αντιλαμβανόμαστε το δέρμα σαν ένα τεράστιο περιτύλιγμα του σώματός μας. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι ένα ζωντανό όργανο -το μεγαλύτερο του οργανισμού- πολυλειτουργικό, καθρέφτης της υγείας μας και αξιόπιστος «κυματοθραύστης» των εξωτερικών επιθέσεων που δεχόμαστε.

Επίσημα ο χρόνος αντίστροφης μέτρησης για την επιδερμίδα ξεκινά την επομένη της γέννησής μας. Όμως αυτή η διαδικασία αργεί πολύ να αποτυπωθεί στην επιφάνεια.
Αργεί στα αλήθεια; Γιατί λοιπόν τότε κάποια σημάδια- σκουρόχρωμες κηλίδες, ρυτίδες, θαμπό χρώμα, τραχιά υφή- είναι πολύ νωρίς έντονα ορατά ;

Ξεκινάμε από τη φυσιολογία του δέρματος. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι πιο λεπτή από εκείνη του σώματος άρα και πιο ευάλωτη. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι είναι μόνιμα εκτεθειμένη σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στις, κάθε άλλο παρά ευνοϊκές, περιβαλλοντικές συνθήκες, μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε το λόγο για τον οποίο εμφανίζονται πρόωρα, τις περισσότερες φορές, τα ίχνη γήρανσης.

Στην ηλικία των 20 χρόνων η ανανέωση των κυττάρων γίνεται με ταχείς ρυθμούς, κάθε «γρανάζι» του δέρματος λειτουργεί με ακρίβεια ρολογιού και η νεανική επιδερμίδα -που τροφοδοτείται σταθερά με λιπίδια και την απαραίτητη υγρασία- έχει όψη λαμπερή και σφριγηλή. Στα 30, τα κύτταρα αρχίζουν να... καθυστερούν. Η ανανέωσή τους ακολουθεί πιο αργούς ρυθμούς και η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και άτονη, λόγω της συσσώρευσης νεκρών κυττάρων στην επιφάνειά της. Το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας δεν συγκρατεί ικανοποιητικά την απαραίτητη υγρασία και η ανισορροπία αυτή οδηγεί στην αφυδάτωση και στο σχηματισμό των πρώτων ρυτίδων. Δέκα χρόνια αργότερα, η κυτταρική ανανέωση είναι ακόμα πιο αργή, ενώ γύρω στα 50 η παραγωγή νέων κυττάρων έχει πλέον περιοριστεί στο 50%.

Μπορούμε να την προλάβουμε;

Ναι, χωρίς αμφιβολία.

Η εξωγενής γήρανση ή οι ρυτίδες του σύγχρονου life style- αφού στην πλειοψηφία τους οφείλονται σε μια σειρά από καθημερινές λανθασμένες επιλογές και τρόπο ζωής-, σε αντίθεση με την ενδογενή ή βιολογική που οφείλεται στη φυσιολογική φθορά με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να προληφθεί . Πρώτη και βασική κίνηση η σωστή «εκπαίδευση» . Γνωρίζοντας τους παράγοντες, μπορούμε με την έγκαιρη και σωστή φροντίδα να οχυρώσουμε αποτελεσματικά την επιδερμίδα στις επιθέσεις.

Ξεκινάμε από την καθημερινή αντιοξειδωτική προστασία. Πλήθος ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης, που αξιοποιούνται ανάλογα από τη βιομηχανία της ομορφιάς, προσφέρουν την ασπίδα προστασίας που έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Σε εμάς δεν απομένει παρά η τελική επιλογή. Εννοείται ότι η ενυδάτωση παραμένει βασικός στόχος στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε τις επαρκείς ώρες ύπνου και την αποχή από κακές συνήθειες, βλέπε κάπνισμα, είναι σίγουρο πως έχουμε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προλάβουμε την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Ο λόγος πλέον στα γονίδια…..

Πρωταγωνιστής κατά της γήρανσης είναι η κρέμα ημέρας BioLab New Generation-AntiWrinkle STEM CELLS Day Cream SPF30.

Η BioLab New Generation-AntiWrinkle STEM CELLS Day Cream SPF30 είναι αντιγηραντική, αντιρυτιδική κρέμα ημέρας, για θρέψη, βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και περιορισμό της δημιουργίας ελευθέρων ριζών που προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η επαναστατική αυτή κρέμα που καταπολεμά τις ρυτίδες είναι για γυναίκες που θέλουν ολοκληρωμένη δράση ενάντια στις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο βαθιές, την απώλεια σφριγηλότητας και την αλλοίωση της υφής της επιδερμίδας. Παρέχει συνεχής επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η σύνθεσή της περιέχει ένα ισχυρό συνδυασμό επιλεγμένων δραστικών συστατικών, όπως citrustem,έλαιο macadamia, βούτυρο καριτέ και ελεγμένα UVA/UVB φίλτρα και μείγμα Sunsphere το προστατεύει το δέρμα από τις ηλιακές ακτίνες.

Εχει εξαιρετικές αντι-γηραντικές ιδιότητες, μειώνει τα σημάδια του χρόνου ,ενισχύει τη μείωση των ρυτίδων και ενισχύει τη διείσδυση των δραστικών συστατικών στο δέρμα, σχηματίζοντας ένα λεπτό φιλμ, το οποίο περιορίζει τις αναπόφευκτες απώλειες υγρασίας που προκαλούνται στην επιδερμίδα, βοηθώντας έτσι να διατηρηθεί ένα φρέσκο, ενυδατωμένο και λείο δέρμα. Ενεργούν σε συνέργεια για την αποκατάσταση των δερματικών βλαβών που προκαλούνται, παρέχοντας αντιρυτιδική δράση. Συμβάλλει στην αποκατάσταση και την ομαλή ανανέωση των κυττάρων, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη ζωντάνια στο κουρασμένο δέρμα και ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.
Το δέρμα θωρακίζεται ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και την υπεριώδη ακτινοβολία χάρη στο SPF 30  για προστασία από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας UVA/UVB που προκαλεί πρόωρη γήρανση και εμφάνιση ρυτίδων.

Τα συστατικά της κρέμας προσφέρουν κλινικά αποδεδειγμένη ισχυρή αντιγηραντική δράση, θρέψη και σύσφιξη, για δέρμα λείο και λαμπερό. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα.
Αισθανθείτε την αναζωογονητική δράση της κρέμας BioLab New Generation-AntiWrinkle STEM CELLS Day Cream SPF30, καθώς η επιδερμίδα σε πρόσωπο και λαιμό συσφίγγει και αναδομείται. Είναι η στοχευμένη κίνηση για να λειάνετε και να γεμίσετε τις ρυτίδες . Το πρόσωπό σας γίνεται ορατά πιο νεανικό.
Πρέπει και εσείς να είστε μία από εκείνες που θα απολαμβάνουν τα μεγάλα και πραγματικά οφέλη που μπορούν να προσφερθούν μόνο από αυτή την κρέμα!

Έχει ελαφρύ και υπέροχο άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας!


Τρόπος χρήσης:


Την χρησιμοποιούμε, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή της χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.




Bio – Lab New Generation-Anti –Wrinkle STEM CELLS Night Cream


Το να σταματήσουμε το χρόνο είναι δύσκολο, πόσο μάλλον το να τον γυρίσουμε πίσω. Μήπως, όμως, μπορούμε να τον ξεγελάσουμε;
Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος για την επιδερμίδα αρχίζει να μετρά αντίστροφα από την πρώτη, ήδη, μέρα της γέννησής μας.
Η παράταση της νεότητας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον άνθρωπο από καταβολής κόσμου. Από τα φαρμακευτικά φυτά της αρχαιότητας και τα ελιξίρια νεότητας που εκθείαζαν στο κοινό τον Μεσαίωνα, μέχρι τις σημερινές προσπάθειες να μείνουμε για πάντα νέοι, ανεξάρτητα από το τίμημα, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν έτοιμοι να δαπανήσουν ακόμα και μια περιουσία προκειμένου να σβήσουν τα σημάδια της φθοράς.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει όμως, η γήρανση της επιδερμίδας είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο. Είναι μια προϊούσα φυσική κατάσταση από την οποία δεν γλυτώνει κανείς. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν τα σημάδια αποτυπώνονται πολύ πριν την ώρα τους.

Αν και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τους εαυτούς μας 18 και πάλι σε μεγάλη ηλικία, τα καλά νέα είναι ότι με το σωστό είδος θεραπείας, μπορούμε να βοηθήσουμε το δέρμα μας να παραμείνει απαλό, λείο και πιο νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το κλειδί δεν είναι ακριβό ή επεμβατικές θεραπείες που θα μας κοστίσουν πολλά λεφτά, αλλά το σωστό είδος των συστατικών που μπορεί να ενισχύσει τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας μας για την ανανέωση, για την <<επισκευή>> από καθημερινές βλάβες στο δέρμα μας και να ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματός μας.
Αντί να περιμένουμε την εφεύρεση που θα «παγώνει» το χρόνο, μπορούμε να επωφεληθούμε από την Bio – Lab New Generation-Anti –Wrinkle STEM CELLS Night Cream.

Η κρέμα νύχτας Bio – Lab New Generation-Anti –Wrinkle STEM CELLS Night Cream δημιουργήθηκε σύμφωνα με τους νυχτερινούς ρυθμούς του σώματος για να παρέχει ένα ορατό αποτέλεσμα αντι-γήρανσης. Ενυδατώνει άμεσα, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, βοηθώντας το να δείχνει νεότερο και φυσικά λαμπερό. Εξουδετερώνει αποτελεσματικά αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.

Η Bio – Lab New Generation-Anti –Wrinkle STEM CELLS Night Cream θα δώσει τροφή στο δέρμα σας και τροφή… για σχόλια θαυμασμού!
Είναι μια προηγμένη κρέμα ομορφιάς που θα γίνει η καθημερινή σας προσιτή πολυτέλεια φροντίδας και ανανέωσης αξιοποιώντας  Η απόλυτη αντιγηραντική κρέμα που δρα για να αποκαταστήσει ακαριαία την υφή και τον τόνο του δέρματος. Η αποκλειστική φόρμουλα της ενεργοποιεί εκ νέου, τονώνει, ενυδατώνει, θρέφει και βοηθά την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας , ακόμα και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες.

Μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης και βελτιώνουν την υφή ελαστικότητα του δέρματος. Αποκαθιστά το περίγραμμα και επανακαθορίζει την εμφάνιση της επιδερμίδας. Αυτή η πλούσια κρέμα ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα. Απόλυτη περιποίηση, θρυλική ανόρθωση και σύσφιξη. Περιέχει 955 συστατικά φυσικής προέλευσης. Το citrustem, έλαιο macadamia & Αβοκάντο δρουν επανορθωτικά στον προστατευτικό λιπιδικό ιστό του δέρματος, βοηθώντας το να ανακτήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του. Μειώνει τα σημάδια της κόπωσης, τις λεπτές γραμμές, τη θαμπή όψη, την ξηρότητα και ενισχύει την αντίσταση της επιδερμίδας ενάντια στους στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν γήρανση.
Αντιμετωπίζει τα σημάδια του χρόνου, μειώνει και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Ιδανική για αντιγήρανση, τροφή και σύσφιξη, για καθημερινή περιποίηση . Ενισχυμένη για το απαιτητικό και ώριμο δέρμα, για φρέσκια, αναζωογονημένη και ελαστική επιδερμίδα.
Η σύνθεση της κρέμας νυκτός αποκαθιστά την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα , βελτιώνει την υφή και επαναφέρει την εσωτερική φωτεινότητα της επιδερμίδας καθώς κοιμάστε. Συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας, αφήνοντάς την με μια ήπια λάμψη που φαίνεται να προέρχεται από το εσωτερικό.
Έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει εξαιρετική καθημερινή φροντίδα. Η πλούσια υφή αυτής της κρέμας περικλείει την επιδερμίδα στην απόλυτη χλιδή.

Αποτέλεσμα νεανικό δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία!
Ξεκινήστε τη νυχτερινή τελετουργία σας με την κρέμα Bio – Lab New Generation-Anti –Wrinkle STEM CELLS Night Cream.

Το άρωμα της είναι αέρινο και δεν ενοχλεί καθόλου στον ύπνο!! Είναι σε πολυτελή ,πράσινη συσκευασία με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος, κατάλληλη και για ταξίδια!
Δεν περιέχει parabens,silicones, παραφίνες , χρωστικές.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε το βράδυ σε καθαρό δέρμα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις.



Bio – Lab New Generation- Fiori di Compo


Το καλοκαίρι και οι διακοπές σε λίγο καιρό θα είναι πλέον μια γλυκιά ανάμνηση για τους περισσότερους, τα σημάδια των διακοπών όμως στο δέρμα μας γίνονται ήδη εμφανή. Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα αφήνουν την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος.
Ο ήλιος, πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες, ευθύνεται και για πολλά δερματικά προβλήματα εάν δεν πάρουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Ο ήλιος ρουφάει το νερό από το σώμα σας με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες ενυδάτωσης του δέρματος. Επιπλέον, το αλάτι της θάλασσας, αλλά και το χλώριο της πισίνας, επιτείνουν την αφυδάτωση του δέρματος. Αποτέλεσμα, η επιδερμίδα να έχει ταλαιπωρηθεί χάνοντας τη φυσική φρεσκάδα και λάμψη.
Η αφυδάτωση είναι μια κατάσταση του δέρματος που μπορεί να προσβάλει όλους τους τύπους (κανονικό, ξηρό, λιπαρό, μεικτό). Το αφυδατωμένο δέρμα είναι θαμπό, ρωγμώδες ή τραχύ στην αφή. Απολεπίζεται ελαφρά και καμιά φορά παρουσιάζει γραμμές αφυδάτωσης, ακόμη και σχισίματα. Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει!

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτό που πραγματικά θέλει και εκείνη θα σας το ανταποδώσει, χαρίζοντάς σας μία απαλή και μεταξένια αίσθηση. Ήρθε η ώρα να ''ενδυναμωθεί''.
Μπορεί το αλάτι της θάλασσας και τα μπάνια να σας χάριζουν την ηλιοκαμένη όψη που έναν ολόκληρο χειμώνα ονειρευόσασταν, όμως τώρα στις διακοπές βλέπετε το δέρμα σας θαμπό και αφυδατωμένο. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι το 70% περίπου του σώματός μας αποτελείται από νερό. Το καλοκαίρι με τα μπάνια και την αλμύρα, το δέρμα μας αφυδατώνεται αφού το μεγαλύτερο μέρος του σώματός εκτίθεται στον ήλιο, ιδρώνουμε μέρα και νύχτα, σκουπίζουμε τον ιδρώτα μας, κάνουμε πιο συχνά ντους και αποτρίχωση. Όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα να χάνεται από το σώμα μας και κυρίως από το δέρμα μας μεγάλη ποσότητα νερού, την οποία είναι απαραίτητο να αναπληρώνουμε άμεσα και καθημερινά.

Η σωστή ενυδάτωση θα επαναφέρει το δέρμα στα φυσιολογικά επίπεδα ph μετά την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Για την ενυδάτωση της επιδερμίδας έχουμε το Bio – Lab New Generation- Fiori di Compo.

Το Γαλάκτωμα Σώματος BioLab New Generation- Fiori di Compo είναι για ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος. Εάν το δέρμα σας ''διψά'' για βαθιά ενυδάτωση τότε αυτό το βούτυρο σώματος είναι για εσάς.
Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Η ισορροπημένη του σύνθεση με λάδι ελιάς ,ενισχύει το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη , μπορεί να τονώσει τη θηλυκότητα και τη γοητεία μας. 

Το λάδι ελιάς που περιέχει λειτουργεί με αναπλαστική δράση αναδομώντας την επιδερμίδα. Πλούσιο σε βιταμίνες A, B2, C,D, E,K τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας το δέρμα να μοιάζει πιο λαμπερό. Η βιταμίνη Ε, βοηθάει στην κυτταρική ανάπλαση και θρέψει, ενυδατώνει και εξισορροπεί την επιδερμίδα σας.
Η υφή του, μεταξένια και βουτυρώδης θα περιποιηθεί υπέροχα την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς τη μαλακή σαν του μωρού .Βελούδινο, κρεμώδες και απολαυστικό βούτυρο σώματος με ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση .
Προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας, αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα.

Αφεθείτε στο μοναδικό άρωμα Bio – Lab New Generation- Fiori di Compo και νιώστε περιτριγυρισμένη από τη μεθυστική μυρωδιά του!
Βγαίνει σε 3 λουλουδένια αρώματα που διαρκούν όλη την  ημέρα. Επιλέξτε το άρωμα που σας ταιριάζει.

Είναι σε κομψή συσκευασία!


Τρόπος χρήσης:


Το χρησιμοποιούμε καθημερινά για την αίσθηση απαλότητας που αφήνει. Χωρίς κανόνες! Μόνο διασκεδάστε το! Απλώνοντας το γαλάκτωμα σε όλο το σώμα, για να δημιουργήσετε ένα πέπλο αρώματος διαρκείας, τόσο ξεχωριστό όσο και εσείς!



Bio – Lab New Generation- Hand Cream


Ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του σώματος μας που συχνά αμελούμε να φροντίσουμε είναι τα χέρια μας. Και είναι διπλά ευάλωτο, γιατί είναι συνεχώς εκτεθειμένο στις κλιματικές συνθήκες και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, χειμώνα- καλοκαίρι. Η ξηρότητα του δέρματος είναι ένα πολύ συνηθισμένο, κατ’ εξοχήν χειμερινό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή το καλοκαίρι τα χέρια μας είναι βελούδινα, ότι πρέπει να τα παραμελούμε. Η επιδερμίδα των χεριών γίνεται πιο  ευαίσθητη στις εξωτερικές επιθέσεις και για αυτό τα χέρια μας γίνονται ολοένα πιο ξηρά και τραχιά στην υφή τους.
Το συνεχές βρέξιμο και στέγνωμα των χεριών σε συνδυασμό με την υπερβολική χρήση σαπουνιών, απορρυπαντικών και άλλων ερεθιστικών προϊόντων μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, όπως επίσης και μια πραγματική αλλεργία σε κάποιο από τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν για τον καθαρισμό.

Μην αφήνετε την κατάσταση να επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου και μην παραμελείτε το υφιστάμενο πρόβλημα. Πότε δεν είναι αργά να φροντίσετε να «διορθώσετε» τα ξηρά και σκασμένα χέρια σας σε οποιοδήποτε στάδιο και αν η ξηρότητα και το σκάσιμο έχουν επέλθει, είτε δηλαδή το πρόβλημα είναι ήπιο είτε είναι εμφανές και σοβαρότερο. Βέβαια, είναι πολύ καλό να ενημερωθείτε για τα ξηρά και σκασμένα χέρια, τι ακριβώς συμβαίνει και γίνονται έτσι και πώς καθίσταται δυνατή η επιδιόρθωση του προβλήματος ακόμη και να μην έχετε εμφανίσει κάποια έντονη ξηρότητα στην επιδερμίδα των χεριών σας. Άλλωστε, η πρόληψη είναι – αναντίρρητα – πολύτιμο αγαθό.
Τα ξηρά και σκασμένα χέρια είναι ένα ευρέως ισχύον πρόβλημα που «προσβάλλει» πολλά άτομα, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Επομένως, δεν έχει σημασία εάν είστε άνδρας ή γυναίκα, 15, 30, 45 ή 60 ετών για το αν θα εμφανίσετε σκασμένα χέρια ή / και ξηρότητα στις εν λόγω περιοχές.

Η ξηρότητα και το σκάσιμο τμημάτων του δέρματος στην περιοχή των χεριών οφείλεται στο γεγονός ότι τα χέρια είναι το μοναδικό, ίσως, σημείο του σώματός μας που βρίσκεται χειμώνα- καλοκαίρι εκτεθειμένο αφενός σε πλήθος περιβαλλοντικών ρύπων αφετέρου σε κάθε καιρική αλλαγή, πόσο μάλλον και στις δυσμενέστερες εξ αυτών.
Αν τα πρώτα σημάδια ξηρότητας έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στην επιδερμίδα των χεριών σας, τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε την κρέμα χεριών BioLab New Generation- Hand Cream που μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και φυσικά... τα χέρια σας πιο απαλά!

Η BioLab New Generation- Hand Cream είναι μια κρέμα χεριών που είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι χρειάζεται να χρησιμοποιείς.

Η BioLab New Generation- Hand Cream είναι κρέμα για τα χέρια, η οποία προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό και αποκαθιστά την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα, αντιμετωπίζει την τραχύτητα, αφυδάτωση .
Προσφέρει άμεσο αίσθημα προστασίας και αποκατάστασης .
Η κρέμα χεριών είναι κατάλληλη για την καθημερινή περιποίηση των χεριών σας. Η κρέμα χεριών περιέχει aloe Vera & θαλάσσιο κολλαγόνο που ενυδατώνουν ,καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και εμποδίζουν την γήρανση του δέρματος.
Κρατά τα χέρια μαλακά και εύκαμπτα. Η κρέμα προστατεύει το δέρμα από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιρροές, θρέφει, ενυδατώνει, αποκαθιστά τη δομή του. Επιταχύνει τις αναγεννητικές διεργασίες στο δέρμα, θα μειώσει τον αριθμό των κυττάρων στην κεράτινη στιβάδα, θα αποκαταστήσει την ελαστικότητα και την ομαλότητα στην επιδερμίδα.

Προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση του δέρματος και εξουδετερώνει τις επιζήμιες επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.
Χαρίζει στην επιδερμίδα των χεριών μας ,τη χαμένη τους λάμψη, ελαστικότητα και σφριγγιλότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα υγρασίας στην επιφάνειά τους. Παρέχει ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, χαρίζοντας απαλότητα, καταπράυνση ,ενώ προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από ερεθισμούς, σκάσιμο και κνησμό.


Η κρέμα χεριών BioLab New Generation- Hand Cream φροντίζει αποτελεσματικά τα χέρια σας αφήνοντάς τα απαλά και βελούδινα, προστατεύοντάς τα από την ξηρότητα.
Ο καθημερινός μας συνοδός που φροντίζει για την ενυδάτωση των χεριών μας χαρίζοντας τους μεταξένια απαλότητα!
Η φρέσκια αρωματική υφή της παρέχει έντονα θρεπτικά και όμορφα χέρια που ξαναβρίσκουν την απαλότητα τους. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για ξηρά χέρια.


Δεν περιέχει parabens, χρωστικές.


Τρόπος χρήσης :

Εφαρμόζουμε την κρέμα μετά από κάθε πλύσιμο των χεριών. Κάνουμε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία BioLab με τα προϊόντα της ,είναι ο  «μαγνήτης» της νεότητας με νέες ιεροτελεστίες ομορφιάς με άμεσα, ορατά αποτελέσματα. Κάντε δώρα στον εαυτό σας από την BioLab για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ξεχωριστές, για να είστε όμορφες και με καλή διάθεση φροντίστε από νωρίς την περιποίησή σας. Η BioLab μας προτρέπει να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας ,με πρ
οϊόντα που μας δίνουν λάμψη και φροντίδα στην επιδερμίδα μας και στα μαλλιά μας… Δώρα ομορφιάς για εμάς.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία BioLab για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.facebook.com/Bio-Lab-1622784807960664/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου