Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Carroten review





Carroten


Ζήσε το καλοκαίρι σου!

Γειά σας Glamorous,

Ήλιος, θάλασσα, βόλτες, ηλιοθεραπεία… Η «καλή ζωή» ξεκινάει από νωρίς στην Ελλάδα, αφού τα πρώτα κιόλας μπάνια πραγματοποιούνται την άνοιξη, ενώ το καλοκαίρι η καθημερινότητά μας, μάς βρίσκει να απολαμβάνουμε τον ήλιο και την καλοκαιρία όσο περισσότερο μπορούμε.
Κι εκεί που ο ήλιος μας φτιάχνει τη διάθεση αυξάνοντας την παραγωγή των ορμονών ευχαρίστησης, βοηθώντας το σώμα παράλληλα να συνθέσει την απαραίτητη για τα οστά βιταμίνη D, την ίδια στιγμή μας φανερώνει και την κακή του πλευρά, αυτή που μας βλάπτει χωρίς να το καταλαβαίνουμε και που χρειάζεται να πάρουμε τα μέτρα μας για να βγούμε αλώβητοι από την επαφή μαζί του.
Όλοι μας γνωρίζουμε για τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου στο δέρμα μας. Ωστόσο, φαίνεται πως στην καθημερινή μας πρακτική λησμονούμε τις μη αναστρέψιμες συνέπειες, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τη δική μας, καθώς επίσης και το μέλλον των παιδιών μας. 

Μήπως τελικά είναι ζήτημα διαπαιδαγώγησης και όχι ελλιπούς ενημέρωσης;

Ο ήλιος δίνει φως και ζωή, είναι η χαρά της ζωής! Είναι όμως και ένας φίλος που μπορεί να γίνει επικίνδυνος, αν εμείς δε του δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και αν δε λάβουμε τις προφυλάξεις εκείνες, που θα μας επιτρέψουν να τον χαιρόμαστε, χωρίς να γίνεται επικίνδυνος για το δέρμα, τόσο των ενηλίκων αλλά κυρίως των παιδιών μας.

Πώς μπορείτε να προστατευτείτε;

Σίγουρα το να κυκλοφορείτε μόνο βράδυ θα ήταν λίγο… υπερβολικό.
Ζήστε φυσιολογικά την καθημερινότητά σας, και τηρήστε τις συμβουλές της εταιρίας Carroten για να είστε σίγουροι ότι κάνετε το καλύτερο δυνατό για να προφυλάξετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Εδώ και 35 χρόνια η Carroten Greece φροντίζει για τη σίγουρη προστασία μας κάτω από τον ήλιο, χαρίζοντάς μας ένα ασφαλές και φυσικό μαύρισμα. Πηγή έμπνευσης του Carroten ήταν το καρότο, γνωστό για τις εξαιρετικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες και την ενισχυτική του δράση στη διαδικασία του μαυρίσματος.
Στο πολυετές ταξίδι του, το Carroten εξελίσσεται συνεχώς, με γνώμονα τη διατήρηση της υγείας και ομορφιάς της επιδερμίδας μας, κάθε φορά που εκτιθόμαστε στον ήλιο. Υψηλής ποιότητας συστατικά, καινοτόμες φόρμουλες, προηγμένη τεχνολογία, καλοκαιρινά αρώματα, μεταξένιες υφές.

Όπου ήλιος, Carroten… Ζήσε το καλοκαίρι σου!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Carroten Kids WET SKIN SPF 50
(ΔΙΑΦΑΝΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPRAY ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ SPF50)



Ο ήλιος είναι λαμπερός και αναζωογονητικός. Δημιουργεί συναισθήματα αισιοδοξίας, χαράς και ευτυχίας. Δυστυχώς, όμως, είναι και επικίνδυνος και έχει αποδειχθεί, βάσει πολλών μελετών, ότι η συχνή έκθεσή μας σε αυτόν - χωρίς προστασία - μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό μας.
Γι’ αυτό και πρέπει κάθε φορά που πρόκειται να εκτεθούμε στον ήλιο να φροντίζουμε να προστατευόμαστε. Κι αν εμείς οι ενήλικες πρέπει να προστατεύσουμε μία φορά το δέρμα μας, φανταστείτε πόσο πιο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε με το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών μας.

Οι γονείς ξεχνιούνται ξαπλωμένοι στην αμμουδιά, πόσο μάλλον τα παιδιά, που τους αρέσει να βουτούν και να χαίρονται με τις ώρες τη θάλασσα. Μπορούν να κολυμπήσουν, να κάνουν βουτιές και να “στήσουν” παιχνίδι στην ακροθαλασσιά είτε με τους φίλους, είτε με τα μικρότερα και μεγαλύτερα αδέρφια τους! Η παραλία είναι ένας τόπος γεμάτος νέες εμπειρίες για το παιδί και συνήθως το σημείο όπου αυτό συναντά άλλα παιδιά και παίζει μαζί τους. Η θάλασσα κάνει καλό στα παιδιά. Το ακούμε εδώ και χρόνια από τις μαμάδες, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. Το βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια στα προσωπάκια των παιδιών μας που αστράφτουν από ευτυχία με το που θα βρέξουν τα πατουσάκια τους στην άκρη της παραλίας. Το διαπιστώνουμε λίγες εβδομάδες αργότερα από τα ροζ μαγουλάκια που δίνουν τη θέση τους στο χλωμό χρώμα της επιδερμίδας.

Tα καλοκαιρινά μπάνια στη θάλασσα είναι η χαρά των παιδιών, ταυτόχρονα όμως γεννούν και ανησυχία καθώς οι διακοπές με τα παιδιά θα πρέπει να προβληματίζουν τους γονείς και να... «κλέβουν» κάτι από την ανεμελιά, αφού τόσο ο ήλιος όσο και η θάλασσα εγκυμονούν κινδύνους για τους μικρούς παραθεριστές.
Ο ήλιος είναι απαραίτητος, καθώς βοηθάει τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά. Όμως, χρειάζεται και πολλή προσοχή, γιατί κρύβει κινδύνους.
Η χρήση του αντηλιακού Carroten Kids WET SKIN SPF 50 αποτελεί μία από τις βασικότερες οδηγίες για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Το Carroten Kids WET SKIN SPF 50 είναι διάφανο παιδικό αντηλιακό και προσφέρει ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας. Ενισχυμένο με ειδικούς μαλακτικούς παράγοντες, που επιτρέπουν τη διάφανη εφαρμογή σε βρεγμένο ή στεγνό δέρμα. Υψηλής προστασίας και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. . Προστατεύει αποτελεσματικά από την ήλιο και παράλληλα περιποιείται εντατικά την επιδερμίδα.

Με ειδικά προσαρμοσμένες συνθέσεις για τις ανάγκες ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος των παιδιών. Εμπλουτισμένο με provitamin D, για ενίσχυση της άμυνας της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, απέναντι στη UV ακτινοβολία. Η ήπια φόρμουλα είναι ειδικά μελετημένη, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης. Με αντηλιακή τεχνολογία :supreme light 3πλό ενισχυμένο σύστημα προστασίας (UVB+UVA+IRA), για ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας, υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση και άλλες βλάβες της επιδερμίδας. Αποτελεί ασπίδα κατά των βλαπτικών ιδιοτήτων του ήλιου, ιδιαίτερα στην παιδική ηλικία.

Πολλαπλή ανθεκτικότητα (νερό, άμμος, ιδρώτας). Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού. Ανθεκτικό στο νερό. Ευρεία προστασία UVB-UVA. Φωτοσταθερό. Λεπτόρρευστη υφή που ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού.
Προσφέρει αποτελεσματική και ασφαλή προστασία. Με το Carroten Kids WET SKIN SPF 50 μπορούν όλοι οι γονείς να υιοθετήσουν την ασφαλή συμπεριφορά στον ήλιο και να γίνουν «φύλακες» της υγείας των μικρών αγαπημένων μας όλο το χρόνο!

Προσφέρει αποτελεσματική και ασφαλή προστασία. Εύκολο στην εφαρμογή, απαλό και χωρίς να ασπρίζει, η αντηλιακή προστασία ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη!
Δεν περιέχει parabens και χρώμα. Σε πρακτική συσκευασία των 200ml.

Τρόπος χρήσης:

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε ομοιόμορφα άφθονη ποσότητα σε όλο το σώμα, πριν από την έκθεση στον ήλιο. Για το πρόσωπο, ψεκάστε πρώτα στα χέρια και απλώστε, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Επαναλάβετε τακτικά, ειδικά μετά το κολύμπι, το σκούπισμα και την εφίδρωση. Μείωση της ποσότητας αυτής θα περιορίσει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες (10π.μ – 4 μ.μ). Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ακόμη και με τη χρήση αντηλιακού, αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Τα αντηλιακά προϊόντα δεν παρέχουν 100% προστασία από τη UV ακτινοβολία. Τα βρέφη και τα μικρά παιδιά, δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο. Προστατευθείτε, φορώντας καπέλο, μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου. Συνιστάται η χρήση σε παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών.




Carroten SUMMER COOL
(ΑΦΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ)




Αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει οι διακοπές σας, είμαστε σίγουροι ότι μετράτε τις ημέρες ανάποδα για την πολυπόθητη άδεια. Να κλείσετε το κομπιούτερ στο γραφείο, να αφήσετε τη βαριά ατζέντα στο σπίτι, να ξεχάσετε υποχρεώσεις και προγράμματα και ελαφριές από άγχη και ωράρια να χαλαρώσετε και να (ξανά)θυμηθείτε τις μικρές απολαύσεις, τότε που όλα είναι πιο απλά.
Υπάρχουν μερικά πράγματα που τώρα στις διακοπές οφείλετε να ξεχάσετε και άλλα που πρέπει να θυμάστε.
Κάθε δέρμα μπορεί να εκφραστεί με το δικό του διαφορετικό τρόπο κάτω από τον ήλιο. Τι συμβαίνει όμως όταν, παρά τις προφυλάξεις που παίρνουμε, η επιδερμίδα μας μοιάζει να μην αντέχει τις ακτίνες του ;
Οι στατιστικές δείχνουν ότι η σχέση μας με τον ήλιο δεν είναι πάντα αρμονική. Περίπου 1 στις 3 γυναίκες αναφέρει ότι έχει εμφανίσει δυσανεξία με συμπτώματα όπως εξανθήματα, έντονο κνησμό και ερυθρότητα.

Η επιδερμίδα επιβαρύνεται ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα την αφυδατώνουν και την ερεθίζουν. Η φροντίδα της, λοιπόν, με ειδικά προϊόντα μετά την έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη για την ωραία εμφάνιση, αλλά και την καλή υγεία της, καθώς μπορεί να αποκαταστήσει κάποια από τα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Αν υποθέσουμε ότι το αντιηλιακό είναι το μέτρο προφύλαξης από τον ήλιο, το after sun είναι το αντίδοτο σε τυχόν φθορές που μπορεί να προκαλέσει. Πρόκειται για προϊόντα με μελετημένη σύνθεση που ενυδατώνουν την επιδερμίδα και -το σημαντικότερο- μειώνουν τους ερεθισμούς που προκύπτουν από την έκθεση στον ήλιο. Η σύνθεσή τους είναι μακράν πιο ευεργετική από τις κανονικές κρέμες σώματος και η χρήση τους επιβάλλεται κατευθείαν μετά την έκθεση στον ήλιο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν φλεγμονές. Τα δραστικά συστατικά τους ενισχύουν την προστασία των κυττάρων και ενυδατώνουν σε βάθος.

Ανεξάρτητα αν φεύγετε  για τις πολύ αναμενόμενες διακοπές σας ή αν αναγκαστικά θα μείνετε να… φυλάτε την καυτή, άδεια πόλη, υιοθετήστε τo Carroten SUMMER COOL για να διατηρήσετε την ομορφιά και κυρίως το κέφι σας.

Το Carroten SUMMER COOL είναι «δροσερός» αφρός προσώπου και σώματος και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, ιδανικός για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο αλλά και για ενυδάτωση σώματος για καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών.
Τον χρησιμοποιούμε φανατικά στις καλοκαιρινές διακοπές μας για να ανακουφίζει καθημερινά την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μας από την ολοήμερη ηλιοθεραπεία. Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται γρήγορα και εύκολά στην επιδερμίδα και προσφέρει μια άμεση αίσθηση ανανέωσης και δροσιάς.
Αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία της επιδερμίδας και προσφέρει αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα.

Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με 10% D-Panthenol, καταπραΰνοντας την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς και προστατεύοντας από την ξηρότητα. Προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς και μοναδικά απαλή επιδερμίδα. Χαρίζει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζει και φροντίζει το δέρμα. Αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας καταπραΰνοντας άμεσα την κοκκινίλα και την αίσθηση καψίματος.
Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του μετά την έκθεση στον ήλιο.
Αγνοώντας τα κλισέ που θέλουν μια after sun να χρησιμοποιείται σαν… after sun, εμείς αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε σαν κανονική ενυδατική. Η δροσερή, απαλή υφή του μας πάει πολύ, ιδιαίτερα τώρα που ζεσταίνει ο καιρός.


Γιατί να επιλέξετε το Carroten SUMMER COOL:

  • Έχει δροσερή υφή, ώστε να ανακουφίζει την αίσθηση καύσου που δημιουργεί ο ήλιος.
  • Περιέχει συστατικά που μας δίνουν μοναδική, απαλή επιδερμίδα.
  • Αποκαθιστά και ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας.



Με ελαφριά, δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα. Είναι σε όμορφο, στρογγυλό μπουκάλι και έχει ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.
Η χρήση τού προϊόντος συνιστάται μέχρι να τελειώσει όλο το μπουκάλι, ακόμα κι όταν η περίοδος της ηλιοθεραπείας έχει τελειώσει.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε after sun από την πρώτη στιγμή που θα εκτεθείτε στον ήλιο και σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ξεβγάλετε πρώτα από την επιδερμίδα σας το αλάτι, τον ιδρώτα ή το χλώριο και ύστερα απλώστε τα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Προσοχή! Τα προϊόντα after sun δεν θα σας βοηθήσουν σε περίπτωση ηλιακού εγκαύματος. Τα συμπτώματα (κοκκινίλα, οίδημα, έντονος πόνος, ακόμη και εμφάνιση φυσαλίδων) εμφανίζονται συνήθως 2-4 ώρες μετά την έκθεση στον ήλιο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του.



Carroten SUNCARE COMPACT POWDER
(ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΟΥΔΡΑ)





Summer mood always ON…

Καλοκαίρι = ήλιος και διασκέδαση! Το καλοκαίρι αφήνει ανοιχτή τη διάθεση στην απλότητα και στη χαλάρωση. 
Τα διλήμματα το καλοκαίρι είναι πολλά και φυσικά δε γίνεται να μην αγγίζουν και το κομμάτι της περιποίησής μας. Το καλοκαίρι μάλιστα έρχονται να προστεθούν ολοένα και περισσότερα στη λίστα μας, αφού στο προσκήνιο κάνει δυναμικά την εμφάνισή του ο παράγοντας «ήλιος» που ανατρέπει τα δεδομένα. Τους καλοκαιρινούς μήνες, λοιπόν, γεννιέται ένα ακόμη μεγάλο ερώτημα ομορφιάς που μας ταλανίζει κάθε πρωί που φεύγουμε από το σπίτι: πώς να μαγνητίζουμε τα βλέμματα με το πιο όμορφο και λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Άλλωστε κάθε μια μας, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθουμε τα βλέμματα των γύρω μας, στραμμένα επάνω μας.
Εκτός λοιπόν από το προσεγμένο ντύσιμο, λάμψη σε κάθε γυναίκα προσφέρει το περιποιημένο μακιγιάζ …. για αυτό το πρώτο βήμα είναι η σωστή καλλυντική φροντίδα, με εξειδικευμένα προϊόντα που χαρίζουν νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.
Μία πούδρα προσθέτει την τελευταία πινελιά σε κάθε beauty look σας κι έτσι δεν θα πρέπει να λείπει από τη λίστα σας καθώς δημιουργεί ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες. Η πούδρα θα τονίσει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και είναι απαραίτητη για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η πούδρα στο πρόσωπο είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας αφού μπορεί να κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει άψογη χωρίς να τις στερεί τη φυσικότητά της. Η πούδρα είναι ένα από τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους.
Εμπνευστήκαμε από την Carroten SUNCARE COMPACT POWDER για να μας συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ.

Η Carroten SUNCARE COMPACT POWDER είναι το απαραίτητο συστατικό της ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου. Είναι αντηλιακή πούδρα προσώπου SPF30 και προσφέρει τις ιδιότητες Make up σε μορφή compact powder, με UV προστασία. To προηγμένο σύστημα προστασίας προφυλάσσει από τα ηλιακά εγκαύματα και μακροχρόνιες βλάβες της επιδερμίδας.
Φυσικό, ανάλαφρο, ματ αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας διάρκεια στο αποτέλεσμα. Η όψη παραμένει φρέσκια και βελούδινη, με μεταξωτή υφή , δεν φράζει τους πόρους. Είναι μία ελαφριά πούδρα που δίνει ομοιομορφία στο δέρμα. Η εξαιρετικά λεπτή υφή της ,διασφαλίζει ότι το χρώμα δένει τέλεια και παραμένει σταθερό ενώ διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος όλη την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για retouche κάθε στιγμή της ημέρας για να τελειοποιήσει την επιδερμίδα και να διορθώσει μικροατέλειες.

Το αποτέλεσμα είναι η επιδερμίδα είναι πιο ομοιόμορφη και ενισχυμένη με ματ αποτέλεσμα. Οι πόροι μειώνονται και συσφίγγουν. Η πούδρα είναι ελαφριά, φυσική και διακριτική με λαμπερό, βελούδινο τελείωμα. Αφήνει το δέρμα άνετο και διατηρεί την φυσική του υγρασία. Η εξαιρετικά απαλή και ανάλαφρη υφή της προσφέρει άνεση και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σέβεται ακόμα και το ευαίσθητο δέρμα.
Το πρόσωπο τροφοδοτείται, ακτινοβολεί, αποκαθιστά μια υγιή και νεανική εμφάνιση.

Με τη μη λιπαρή υφή του που διαχέεται άμεσα, η Carroten SUNCARE COMPACT POWDER αγκαλιάζει απαλά το περίγραμμα του προσώπου, με ένα άγγιγμα, ελαφρύ σαν πούπουλο. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα για να προσφέρει ομοιόμορφη και στοχευμένη διόρθωση ,με βάση το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τέλεια εφαρμογή και το μακράς διαρκείας κράτημα δίνουν νέα διάσταση στην υπέροχη όψη, πιο ζωντανή, πιο άνετη και πιο φωτεινή.

Τυλίγει το δέρμα με ένα ελαστικό πέπλο, σαν αόρατο καλσόν.
Η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη, με βελούδινο αποτέλεσμα, οι ατέλειες εξασθενούν, η επιδερμίδα βρίσκει την υγιή της πλευρά και ακτινοβολεί.

Ετοιμαστείτε για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Ιδανικό προϊόν για χρήση όλη τη μέρα.

Είναι σε όμορφη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης:

Τοποθετείστε το σφουγγαράκι, στεγνό ή ήπια νοτισμένο πάνω στην επιφάνεια της πούδρας και εφαρμόστε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο, από το κέντρο προς τα έξω. Εφαρμόστε την πούδρα πριν από την έκθεση στον ήλιο και επαναλάβετε τακτικά, ειδικά μετά το κολύμπι, το σκούπισμα και την εφίδρωση. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες (10π.μ – 4 μ.μ). Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, ακόμη και με τη χρήση αντηλιακού, αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Τα αντηλιακά προϊόντα δεν παρέχουν 100% προστασία από τη UV ακτινοβολία. Προστατευθείτε, φορώντας καπέλο, μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως στην εταιρεία Carroten, η κινητήρια δύναμη πίσω από την ύπαρξή τους είναι το πάθος τους για τη δημιουργία προϊόντων που είναι καθαρά και  αποτελεσματικά για όλη την οικογένεια. Δημιουργούνε προϊόντα όσο το δυνατόν ασφαλέστερα. Στοχεύουνε να δώσουνε στους ανθρώπους έναν τρόπο να αξιοποιήσουν την ευημερία τους και παράλληλα, δημιουργώντας προϊόντα χωρίς ανησυχητικές χημικές ουσίες, να αξιοποιήσουνε τη δική μας. Το κάνουνε για τις οικογένειές μας, για την ευημερία μας και από μέριμνα του ενός για τον άλλον. Η κατεύθυνσή τους δείχνει το δρόμο προς την καλύτερη ζωή, προς το να ζούμε συνειδητά.


Ευχαριστώ πολύ την Carroten για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:http://www.carroten.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου