Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Galesyn review


Galesyn


Βάλτε «STOP» στα κουνούπια!

Γειά σας Glamorous,

Είναι μικρά, σχεδόν αόρατα, ενοχλητικά και το τσίμπημά τους μπορεί να μας φαγουρίζει για ώρες. Λένε πως πάνε σε «γλυκοαίματους» ανθρώπους ,έχουν πολύ δυνατή όσφρηση και επιλέγουν το θήραμά τους με βάση τον ιδρώτα του..
Είναι ικανά να σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού σε όποια κατάσταση και αν είσαστε. Αραχτοί, στην δουλειά, την ώρα που τρώτε, την ώρα που οδηγάτε, παντού...
Δεν είναι όμως, μόνο ότι διαταράσσουν τον ύπνο μας σφυρίζοντας ενοχλητικά δίπλα στο αυτί μας, ούτε ότι τα τσιμπήματά τους προκαλούν εκνευριστική φαγούρα...To καλοκαίρι είναι η εποχή που κάνουν πιο έντονη την εμφάνιση τους τα κουνούπια, τα οποία εκτός από ενοχλητικά, πολλές φορές αποδεικνύονται επικίνδυνα κυρίως για τα παιδιά. Πρόκειται για έντομα που μεταφέρουν ιούς ή βακτήρια ικανά να δημιουργήσουν πυρετό, εμετούς, διάρροιες, αλλεργικές αντιδράσεις, σύγχυση κ.ά.
Για το λόγο αυτό, καλό είναι να τα αποφεύγουμε και να τα κρατάμε μακριά μας όσο περισσότερο γίνεται.

Πώς μπορείτε να τα αποφύγετε αποτελεσματικά, για να μην κλειστείτε μέσα φέτος το καλοκαίρι; Τι πρέπει να κάνετε για να μειώσετε τις πιθανότητες να σας επισκεφτούν τα ενοχλητικά αυτά έντομα και άρα να αποφύγετε τα τσιμπήματα;

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, για το λόγο αυτό διώξτε τα κουνούπια μακριά πριν καν τολμήσουν να πλησιάσουν.  Ένας τρόπος για να προστατευτείτε από τα κουνούπια είναι τα εντομοαπωθητικά προϊόντα της εταιρίας Galesyn .



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Σύνδεσμος Α.Ε είναι μιας 2ης γενιάς 100% Ελληνική εταιρία που για πάνω από 25 χρόνια προμηθεύει φαρμακαποθήκες & φαρμακεία με προϊόντα και πρώτες ύλες.
Η διαρκής ανοδική πορεία της εταιρίας την καθιστά την μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παραφαρμακευτικών & ιατροτεχνολογικών και πρώτων υλών στην Ελλάδα.
Από το 2012 η εταιρία έχει αναλάβει την αποκλειστική εμπορία, εισαγωγή και διάθεση των υψηλής ποιότητας προϊόντων HARTMANN.
Όραμα της εταιρίας είναι η στήριξη του Έλληνα φαρμακοποιού, προσφέροντας του υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Galesyn-Insect Repellent
(Ενυδατικό Γαλάκτωμα με Εντομοαπωθητική Δράση)




Το καλοκαίρι, μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουμε τον ήλιο, τη θάλασσα, την ανεμελιά των διακοπών και φυσικά τα παγωτά!
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και μαζί με τα καλά έρχονται και τα αρνητικά του: Οι ενοχλητικοί ιπτάμενοι βραδινοί επισκέπτες που μας χαλάνε τον ύπνο και κάθε χρόνο κάνουν αναπόφευκτα αισθητή την παρουσία τους αφήνοντας κοκκινίλες και τσιμπήματα στο δέρμα μας. Για να μην αναφερθούμε στην επίμονη και εκνευριστική φαγούρα που προκαλεί και πολλές φορές μας κάνει να χάνουμε τον ύπνο μας μέσα στη νύχτα.

Ναι, σωστά καταλάβατε. Αναφερόμαστε στα κουνούπια, αυτά τα μικροσκοπικά φτερωτά έντομα  που μας στοχεύουν και ζουν πίνοντας το αίμα μας. Αν πάλι ανήκετε στους τυχερούς που τα κουνούπια τους προσπερνούν τότε αξίζετε τα σέβη μας γιατί εμείς σχεδόν όλο το καλοκαίρι δεν περνά ημέρα που να μην μας έχει τσιμπήσει ένα κουνούπι.
Πώς επιλέγουν όμως το στόχο τους και πόσο αθώοι είναι τελικά για την υγεία μας;
Τα κουνούπια – και μάλιστα κατ’ αποκλειστικότητα τα θηλυκά-  μας τσιμπούν γιατί χρειάζονται μια πρωτεΐνη την οποία βρίσκουν στο ανθρώπινο αίμα και η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των αυγών τους. Χωρίς το αίμα, τα αυγά δεν θα μπορούσαν να αναπτυχθούν, γιατί τα κουνούπια τρέφονται κυρίως με νέκταρ λουλουδιών και χυμούς δέντρων και φρούτων, που συνήθως έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

Βάζοντας λοιπόν στόχο φέτος το καλοκαίρι τα κουνούπια να μην μας  πιούν το αίμα οικογενειακώς, ψάξαμε, βρήκαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας τα μυστικά για να διώξουμε μια και καλή τα κουνούπια από κοντά μας.
Για να απαλλαγείς από αυτά, υπάρχει το Galesyn-Insect Repellent.

Το Galesyn-Insect Repellent είναι ενυδατικό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση και ιδιαίτερα ευχάριστη οσμή. Εμπλουτισμένο με κατάλληλο συνδυασμό ενεργών συστατικών που κρατούν  τα έντομα μακριά από τα ακάλυπτα σημεία του σώματος. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση  και εντομοαπωθητική δράση. Προσφέρει ένα προστατευτικό film που παρέχει απωθητική δράση κατά των εντόμων που σας ενοχλούν ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα σας.
Το Galesyn Insect Repellent έχει σχεδιαστεί για να έχει την καλύτερη συγγένεια με την επιδερμίδα ώστε να μπορεί να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιτρέποντας την πλήρη απορρόφηση των συστατικών του και την αποδέσμευση των εντομοαπωθητικών συστατικών (αιθέρια έλαια και βανίλια) σταδιακά και με ελεγχόμενο τρόπο.

Το Galesyn-Insect Repellent προσφέρει φυσική προστασία από τα κουνούπια, καταπραΰνει και περιποιείται την επιδερμίδα. Προφυλάσσει από τα ενοχλητικά τσιμπήματα των κουνουπιών αποτελεσματικά και η δράση του διαρκεί για πολλές ώρες!

Μοναδική σύνθεση:
  • Έλαια ευκαλύπτου, κέδρου, γαρυφάλλου και ινδικής πασχαλιάς.
  • Βανίλια.
  • Πανθενόλη.
  • Αλλαντοΐνη.
  • Φυσική και μεγάλης διάρκειας προστασία .
  • Κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά
  • Μη λιπαρή υφή, απορροφάται αμέσως
  • Συνιστάται η χρήση πριν από πιθανή έκθεση στα έντομα.
  • Ο συνδυασμός των αιθέριων ελαίων, εκτός από το ευχάριστο άρωμα, λειτουργεί και ως φυσικό εντομοαπωθητικό.
  • Έχει ευχάριστο άρωμα και διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη χαρίζοντας αίσθηση δροσιάς.


Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, χαρίζοντας στην επιδερμίδα απαλή υφή.
Σε μορφή σπρέι για καλύτερη επάλειψη, ιδανικό για παιδιά αλλά κατάλληλο και για ενηλίκους.

Δερματολογικά ελεγμένο.


Τρόπος χρήσης:

Το Galesyn Insect Repellent εφαρμόζεται και απλώνεται εύκολα στο δέρμα δημιουργώντας ευχάριστη αίσθηση. Τα ειδικά ρεολογικά χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με την ικανότητα σχηματισμού μήτρας δρουν συνεργιστικά παρέχοντας σταθερή ενσωμάτωση των πτητικών συστατικών (π.χ. αιθέρια έλαια) τα οποία περιλαμβάνονται στη σύνθεση. Το φαινόμενο αυτό διασφαλίζει ότι το προϊόν δεν θα χάσει τη δραστικότητα του κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης του ή μετά το πρώτο του άνοιγμα.




Galesyn After Nip
(Τζελ για μετά τα Τσιμπήματα)



After Bite!

Ο εχθρός συνεχίζει τις εφορμήσεις με τον κλασικό οπλισμό του και φέτος εμφανίζεται ενισχυμένος λόγω καθαρής αριθμητικής υπεροχής. Έχουν καταγράψει ότι απαιτούνται τουλάχιστον 12 μέρες χειμερινού παγετού για να συμβεί μια «κανονική» αφύπνισή τους. Χωρίς αυτές, τα κουνούπια είναι πολύ περισσότερα, βγαίνουν από τις κρυψώνες τους με το σφρίγος του λυσσασμένου κτήνους και τσιμπούν τους ανθρώπους βάναυσα, προκαλώντας συχνά επιδημίες, όπως συνέβη, για παράδειγμα, προ ετών, με τη διάδοση του ιού του Δυτικού Νείλου.
Ειδικά τα καλοκαιρινά βράδια, έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα άγαρμπα παλαμάκια από προσπάθειες διάφορων ταλαίπωρων που παλεύουν να πιάσουν και να ξεπαστρέψουν τα κουνούπια. Πόδια, χέρια και κοιλιά είναι οι πρώτες περιοχές στις οποίες «επιτίθενται» αυτοί οι φτερωτοί υπαίτιοι της φαγούρας που σας ακολουθεί την επόμενη ημέρα και το βασικό ερώτημα είναι «γιατί;». Γιατί σε εσένα; Τι σου βρίσκουν; 

Σε κάθε παρέα υπάρχει κάποιος που χρησιμεύει ως «αντικουνουπικό» (όπως συνηθίζει να λέει ο αστείος της παρέας και να γελάνε όλοι) αφού -και καλά- όλα τα κουνούπια τσιμπούν εκείνον. Αν τυγχάνει να είσαστε εσείς αυτός ο άνθρωπος, ήρθε η ώρα να πάρετε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Γιατί ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε έναν «εχθρό» είναι να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε γι' αυτόν.

Το εξωφρενικό παρατεταμένο ΖΖΖΖ –ο βόμβος του κώνωπα πριν από το τσίμπημα– παράγεται κατά την κάθετη εφόρμηση του θηλυκού κουνουπιού επάνω στη γυμνή ανθρώπινη σάρκα. Η σωστή σειρά έχει ως εξής: το κουνούπι πετά αρχικά προς το ταβάνι. Φτάνοντας εκεί, οσμίζεται το θύμα του, το επιλέγει και ξεκινά την κάθετη εφόρμηση εναντίον του. Επειδή κατά τη διάρκεια της εφόρμησης μπορεί να τύχει να περάσει κοντά από το αυτί μας, εμείς ακούμε τον γνωστό αποτρόπαιο βόμβο. Και φυσικά, μετά... μόνο φαγούρα.
Το τσίμπημα ενός κουνουπιού μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες μέχρι και μερικές ημέρες. Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του τσιμπήματος και το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου που τσίμπησε το κουνούπι. Το ξύσιμο του τσιμπήματος μπορεί μάλιστα να αυξήσει τον χρόνο που διαρκεί το τσίμπημα!

Μερικές φορές ένα τσίμπημα κουνουπιού μπορεί να αφήσει μικρά, σκουρόχρωμα σημάδια στο δέρμα, ακόμα και καιρό αφότου έχει σταματήσει η φαγούρα και έχει εξαφανιστεί το ίδιο το τσίμπημα. Οι άνθρωποι που έχουν ευαίσθητο δέρμα συνήθως εμφανίζουν αυτά τα επίμονα σημάδια, αλλά δεν είναι και μόνιμα.

Ιδανικά, όλοι θέλουμε να αποφεύγουμε τα τσιμπήματα αυτά φορώντας μακριά μανίκια και μακριά παντελόνια ή άλλα προστατευτικά μέτρα. Εαν σας τσιμπήσει ένα κουνούπι, υπάρχει το Galesyn After Nip που μπορεί να σας προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα...

To Galesyn After Nip Gel, είναι απαλό gel -ένα προϊόν τελευταίας γενιάς για γρήγορη και φυσική ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος μετά από τσιμπήματα εντόμων, επαφή με μέδουσες, τσουκνίδες ή άλλα ερεθίσματά. Προσφέρει αντιφλεγμονώδη προστασία , καταπραΰνει τον ερεθισμό, άμεση δράση με αίσθηση δροσιάς και απομακρύνει τα συμπτώματα έντονου κνησμού, χάρη στη σύνθεση του με εκχυλίσματα φυλλώματος Plantago, της Αλόης Βέρα του Αιθέριου Λαδιού και εκχύλισμα χαμομηλιού, εκχύλισμα πεντάνευρου και αιθέριο έλαιο λεβάντας. Η αποτελεσματικότητα της φόρμουλας κατά των ερεθισμών ενισχύεται από την παρουσία αλλαντοΐνης, εκχυλίσματος χαμομηλιού και ϋ-πανθενόλης.

Οι αντιφλεγμονώδεις και μαλακτικές ιδιότητές του, καταπραΰνουν την ερεθισμένη περιοχή άμεσα, ενώ βοηθάει στη μείωση της φλεγμονής.
Το προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να έχει άριστη σχέση με όλους τους τύπους δέρματος και να απορροφάται πολύ γρήγορα.
Ο χρόνος δράσης ανακούφισης εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, αλλά τα πειράματα έχουν δείξει ότι δρα αρκετά γρήγορα σε όλους τους τύπους δέρματος.

Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και αρκετές ώρες μετά το τσίμπημα. Η αναζωογονητική του αίσθηση διαρκεί για πολλή ώρα.
Το Galesyn After Nip Gel είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Δερματολογικά ελεγμένο.


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε άμεσα το Galesyn After Nip Gel στην πάσχουσα περιοχή με απαλές κινήσεις. Επαναλάβετε όσο διαρκεί ο ερεθισμός.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η αγαπημένη μας Galesyn βάλθηκε να μας προστατέψει μια και καλή και από τα κουνούπια. Με τα προϊόντα τους βοηθάνε να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας… χωρίς την ενοχλητική «συντροφιά» των κουνουπιών!
Με τα προϊόντα τους, το οπλοστάσιο μας κατά των κουνουπιών θα είναι εξοπλισμένο με ό,τι καλύτερο και ασφαλέστερο κυκλοφορεί στην αγορά. Τα δοκιμάσαμε και τα ξεχωρίσαμε για την άμεση δράση τους, τη γρήγορη απορροφητικότητα αλλά και για το γεγονός ότι είναι ασφαλή τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας που ταλαιπωρούνται από τα τσιμπήματα.

Καλό καλοκαίρι, λοιπόν, αν όχι χωρίς κουνούπια, σίγουρα χωρίς κουνούπια κοντά μας!


Ευχαριστώ την εταιρία Galesyn για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.syndesmossa.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου