Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Histoplastin review


Histoplastin






Τι οχυρώνει σωστά την επιδερμίδα;

Γειά σας Glamorous,

Η επιδερμίδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει στη διάρκεια του …βίου της. Από λεία, απαλή, ροδαλή στη βρεφική ηλικία, «ανήσυχη» στην εφηβεία, σφριγηλή, φωτεινή και ελαστική στα νεανικά μας χρόνια καταλήγει έντονα ξηρή, λεπτή, τραχιά με ορατή χαλάρωση στην ωριμότητα. Το ίδιο, ακριβώς, και οι ανάγκες της. Γεννιόμαστε με ένα συγκεκριμένο τύπο δέρματος. Όμως είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουμε …..μαζί όλη μας τη ζωή. Ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες που μεσολαβούν στο πέρασμα του χρόνου μπορούν να αλλάξουν άρδην τη φυσιολογία και τον τύπο του δέρματος. Και τις περισσότερες φορές προς το χειρότερο..

Γνωρίζουμε πως ο τύπος της επιδερμίδας είναι γενετικά προκαθορισμένος και τα βασικά του χαρακτηριστικά φαίνονται στην εφηβεία. Ωστόσο το δέρμα , όπως κάθε ζωντανός οργανισμός στη διάρκεια του βίου του αλλάζει αφού επηρεάζεται, όπως είναι φυσικό, είτε από το περιβάλλον, είτε από τις ορμονικές μεταβολές είτε πάλι και από τον τρόπο ζωής. Και δεν εννοούμε τις τυχόν μικροαλλαγές που μπορεί να εντοπίσουμε σε κάθε εποχή του χρόνου - η λιπαρή, για παράδειγμα, να γίνει ακόμη πιο λιπαρή στη διάρκεια του καλοκαιριού ή η ξηρή να υποφέρει περισσότερο το χειμώνα- αλλά για ουσιαστικές μεταβολές του τύπου δέρματος, που αποτυπώνονται σταδιακά μέχρι να τις αντιληφθούμε, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούνται οι καθημερινές του ανάγκες άρα και η ρουτίνα περιποίησης.


Κι εμείς μαθαίνουμε να τις «διαβάζουμε» σωστά για να προσαρμόζουμε ανάλογα την καθημερινή της περιποίηση. Στο χέρι μας είναι να ενισχύσουμε τους φυσικούς επανορθωτικούς μηχανισμούς, Ξεκινώντας την ανάπλαση του δέρματος του προσώπου και σώματός σας με την Histoplastin Red!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Heremco pharmaceuticals ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα, αρχικά ως φαρμακαποθήκη. Το 2005 υπήρξε μια χρονιά ορόσημο για την Heremco που επαναπροσδιόρισε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες ως φαρμακευτική εταιρία.
Την επόμενη πενταετία αναπτύχθηκε δυναμικά στους τομείς της Παθολογίας, Δερματολογίας, Καρδιολογίας, Γυναικολογίας και της Νευρολογίας.

Η ακεραιότητα αποτελούσε ανέκαθεν την βασική αξία του εταιρικού τους χαρακτήρα. Η συμπεριφορά τους χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, ειλικρίνεια και συνέπεια. Στον ανταγωνισμό που διέπει την σύγχρονη αγορά, η Heremco διατηρεί την προσήλωση της στο κέρδος του ασθενούς και των πελατών της. Δημιουργεί μία σχέση εμπιστοσύνης που παραβλέπει πρόσκαιρα οφέλη και στοχεύει στη μακροπρόθεσμη συνεργασία με οφέλη για όλους. Στη Heremco σεβόμενοι την σχέση με το κοινό και ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας βρίσκονται διαρκώς σε διαδικασία βελτίωσης των προϊόντων τους.





Τα προϊόν που δοκίμασα είναι:




Histoplastin Red




Το δέρμα είναι ο καθρέπτης της υγείας μας. Το όμορφο δέρμα που ακτινοβολεί υγεία και ομορφιά είναι πάντοτε το μεγάλο ζητούμενο στην περιποίηση του προσώπου & σώματος.
Είναι σημαντικό να  προσδιορίζουμε κάθε φορά τα μηνύματα που στέλνει στο σώμα μας για την κατάσταση υγείας μας. Είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και αυτό που αναπτύσσεται ταχύτερα. Αποτελεί την πρώτη αμυντική γραμμή του οργανισμού, αλλά δέχεται συνεχή πλήγματα από κάθε πιθανό εξωτερικό παράγοντα.
Το δέρμα μας, όταν εκτίθεται σε αντίξοες συνθήκες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία και οι υψηλές θερμοκρασίες, «διψά» και έχει ανάγκη από ανάπλαση.

Τι εννοούμε με τον όρο ανάπλαση προσώπου & σώματος;

Με τον όρο ανάπλαση, αναφερόμαστε στη βελτίωση με ασφαλή τεχνική, της τραχύτητας της υφής του δέρματος, των διχρωμιών, των ουλών και των επιφανειακών και βαθύτερων ρυτίδων του. Αλλοιώσεις που αποκτούμε κατά την διάρκεια της ζωής μας σαν συνέπεια τόσο της ηλικιακής γήρανσης όσο και της επίδρασης του ήλιου, του καπνίσματος και πολλών άλλων παραγόντων.
Η κατάσταση του δέρματος καθορίζεται και από τις γενικότερες συνήθειες μας και τον τρόπο ζωής μας. Η φροντίδα του δέρματος μας λοιπόν αποτελεί σημαντικό κομμάτι της φροντίδας του εαυτού μας. Η εξωτερική περιποίηση του δέρματος είναι σημαντική και δεν πρέπει να αμελείται.

Ποιά είναι λοιπόν τα μυστικά για να διατηρήσουμε –από μέσα και από έξω– την επιδερμίδα μας όμορφη και λαμπερή;

Με τη βοήθεια της Histoplastin Red, γίνεται επαναστατική ανάπλαση του δέρματος και σημαντική, μακροχρόνια βελτίωση στη γενική υφή του, στις ρυτίδες, στις ουλές και σε κάθε ατέλεια.
Η Histoplastin Red είναι μια κρέμα για πρόσωπο και σώμα με ισχυρές, αναπλαστικές, αντιφλογιστικές και επιδιορθωτικές (restore) ιδιότητες.
Προορίζεται για την εντατική περιποίηση των ανώτερων στοιβάδων του δέρματος και για τη γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση όλων των φυσιολογικών χαρακτηριστικών τους, όπως η όψη και η υφή.
Η ισχυρή και ταχεία αναγεννητική δράση της Histoplastin Red, επαναφέρει τη φυσιολογική λειτουργία στην περιοχή του δέρματος όπου εφαρμόζεται, γι’ αυτό έχει θεαματικά αποτελέσματα σε πλήθος δερματολογικών εφαρμογών.

Προσφέρει άμεσα και εξαιρετικά αποτελέσματα, που διαρκούν. Αντιμετωπίσει ένα ευρύτατο φάσμα προβλημάτων, ατελειών και παθήσεων του δέρματος (απαλές ρυτίδες, δυσχρωμίες, ραγάδες, πανάδες προσώπου, ουλές ακμής, καφέ κηλίδες), προσφέροντας μια πιο φρέσκια και νεανική όψη χωρίς ταλαιπωρία.
Οι εξαιρετικά ισχυροί αναγεννητικοί παράγοντες του τυποποιημένου εκχυλίσματος της ρίζας του φυτού Alkanna tinctoria σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό με τα  βιοενεργά μόρια, τετρα-και πεντα- κυκλικά τριτερπένια της ελαιορητίνης Pistacia Lentiscus var. Chia και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αποτελούν το αναπλαστικό, αντιφλογιστικό και επιδιορθωτικό οπλοστάσιο της κρέμας Histoplastin Red.

Με την Histoplastin Red επιτυγχάνουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα και μια επιδερμίδα απαλλαγμένη από προβλήματα και σημάδια του χρόνου.

Η πλούσια σύνθεσή της ενυδατώνει τόσο επιφανειακά όσο και εις βάθος την επιδερμίδα και παράλληλα ενδυναμώνει τη δερματική ελαστικότητα, επουλώνει τις βλάβες στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος και συγχρόνως αποκαθιστά την ομοιομορφία της επιδερμίδας σε υφή και χρώμα. Ταυτόχρονα, καταπραΰνει το δέρμα ενώ η αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακή δράση της, προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και της χαρίζει ευεξία και αναζωογόνηση.

Η Histoplastin Red είναι ένα 100% φυσικό προϊόν. Δεν περιέχει καθόλου χημικά έκδοχα ή συνθετικά συστατικά, προκειμένου να μην απενεργοποιούν τη δράση των βιοενεργών συστατικών της. 

Η Histoplastin Red μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δέρμα με:

  • Δυσχρωμίες, πανάδες, μέλασμα, μελαγχρωματικές κηλίδες.
  • Ουλές ακμής, ουλές - σημάδια από τραυματισμούς, χειρουργικές τομές, piercing. 
  • Λιπαρότητα και τάση για ακμή.
  • Τάση για ατοπική δερματίτιδα, τάση για ευρυαγγείες τάση για ροδόχρους ακμή, τάση για ερεθισμούς, ερυθρότητα, καύσο.
  • Ευαισθησία στον ήλιο (λευκές επιδερμίδες, δέρμα με λεύκη).
  • Ραγάδες (εγκυμοσύνης ή αυξομειώσεων βάρους).
  • Ερεθισμούς μετά από χημικό peeling, laser, τατουάζ, αποτρίχωση ή ξύρισμα.
  • Ρυτίδες και λεπτές γραμμές, πρόωρη γήρανση.
  • Σημάδια από καθημερινή έκθεση σε δυσμενείς συνθήκες του εξωτερικού  περιβάλλοντος όπως, ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση, κακές καιρικές συνθήκες, χλώριο πισίνας.
  • Σημάδια από κούραση, αϋπνία, κακή διατροφή ή πλημμελή φροντίδα .
  • Αφυδάτωση, ξηροδερμία, ξεφλούδισμα, κνησμό, ερεθισμούς από τσιμπήματα από έντομα, τσούχτρες.


Συμβάλλει στην επιτάχυνση της αποκατάστασης του δέρματος, στη διατήρηση της συνολικής υγείας και στην πρόληψη μελλοντικών βλαβών.
Είναι σε κομψή συσκευασία με ειδικό στόμιο για καλύτερη κατανομή του προϊόντος και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Για την προστασία του καταναλωτή από απομιμήσεις, κάθε αυθεντικό προϊόν Histoplastin Red φέρει στην εξωτερική του συσκευασία και το εμπορικό σήμα της αυθεντικής φόρμουλας του εφευρέτη Καθηγητή Β. Παπαγεωργίου.


Τρόπος χρήσης:

Η Histoplastin Red είναι εύκολη στη χρήση και εφαρμόζεται με απλή επάλειψη της απαραίτητης ποσότητας κρέμας στην επιθυμητή περιοχή.  Κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθούν τα ευεργετικά συστατικά της.    
Η επάλειψη μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Όσο περισσότερο χρόνο παραμένουν τα βιοενεργά         μόρια πάνω στο δέρμα σας, τόσο περισσότερο το αναπλάθουν. Γι’ αυτό ανανεώνετε συχνά, ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε σπίτι και έχετε αυτή την ευχέρεια.
Το ερυθρό χρώμα της κρέμας δεν βάφει, ούτε λεκιάζει το δέρμα. Μπορεί όμως να λερώσει τα ρούχα. Χρειάζονται 1-2 λεπτά για να απορροφηθεί.
Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως στο χαρτοφυλάκιο της Heremco περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών . Προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, πάντα με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η εταιρία Heremco επιλέγοντας τα ωφελιμότερα συστατικά παρασκευάζει εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη μας. Φροντίζουν, ώστε τα προϊόντα τους,  να επιλύουν προβλήματα και να ικανοποιούν ανάγκες κάθε τύπου.



Ευχαριστώ πολύ την Heremco pharmaceuticals για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://histoplastin.com









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου