Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Green Rays Cup review

 

Green Rays Cup


Για τη δύσκολη… περίοδο κάθε γυναίκας!


Γειά σας Glamorous,

Πολλές φορές αισθανόμαστε ότι η ζωή μας κάνει κύκλους. Επαναλαμβανόμενα γεγονότα βιώνουμε όλοι μας  αλλά ιδιαίτερα το γυναικείο φύλλο κάθε μήνα έρχεται αντιμέτωπο με ένα συγκεκριμένο είδος κύκλου, τον εμμηνορροϊκό. Ιδανικά, οι γυναίκες επιθυμούν ο εμμηνορροϊκός κύκλος να μην περιλαμβάνει προβλήματα, δηλαδή να είναι συμμετρικός, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα τέτοιο σχήμα. Ωστόσο, στην εποχή μας είναι μεγάλο το ποσοστό του γυναικείου κοινού που κάθε μήνα έχει τις δύσκολες μέρες του.

Η περίοδος είναι η φυσιολογική λειτουργία στο πλαίσιο της οποίας ο γυναικείος οργανισμός απομακρύνει μόνος του ένα ωάριο που δεν γονιμοποιήθηκε, πράγμα που συνδέεται με μια σειρά από άλλα σωματικά και ψυχολογικά συμπτώματα. Ναι, όταν περιμένουμε ή όταν έχουμε περίοδο, ενίοτε θέλουμε να φάμε ένα ολόκληρο ψυγείο (μαζί με τα ράφια), ενίοτε κλαίμε επειδή σπάσαμε κατά λάθος ένα ποτήρι ή πατήσαμε ένα μυρμήγκι και γενικώς είμαστε πιο ευερέθιστες, κυκλοθυμικές ή άκεφες - πράγμα φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς πως συνεχίζουμε ό,τι κάναμε, απλώς αυτή τη φορά αιμορραγούμε ταυτόχρονα.

Ας μην ξεχνάμε πως ο εμμηνορροϊκός κύκλος είναι μια σύνθετη, συντονισμένη ακολουθία συμβάντων που περιλαμβάνει τον υποθάλαμο, την πρόσθια υπόφυση, την ωοθήκη και το ενδομήτριο. 

Από την εφηβική ηλικία μέχρι και την εμμηνόπαυση, θα ζείτε με αυτή κάθε μήνα. Αυτό μπορεί να σημαίνει υπερβολική χρήση σερβιετών ή ταμπόν και γι’ αυτό το λόγο θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές πληροφορίες για τα κύπελλα συλλογής εμμήνου ρύσης της εταιρίας Green Rays Cup.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Green Rays γεννήθηκε στην Κύπρο μέσα από την επιθυμία να ενδυναμώσει τις γυναίκες και να τους δώσει καλύτερες, πιο υγιεινές και οικολογικές εναλλακτικές επιλογές στην υγιεινή της εμμήνου ρύσης. Διότι έχοντας πιο κατάλληλες και βολικές λύσεις, κερδίζουμε καλύτερο έλεγχο στο σώμα μας, στις επιλογές και στη ζωή μας. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον τρόπο ζωής μας, είτε βρισκόμαστε εν μέσω της εμμήνου ρύσης είτε όχι.

Αγώνας τους είναι να ομαλοποιήσουνε την έμμηνο ρύση και να απελευθερώσουνε τις γυναίκες από την ντροπή. Γιατί ναι, το να έχεις έμμηνο ρύση είναι φυσιολογικό και σύνηθες.

Δεσμεύονται να βελτιώσουνε και να προάγουνε την προσωπική υγιεινή των γυναικών κατά την εμμηνόρροια με έναν οικολογικό τρόπο. Προσφέροντας ασφαλή, ανθεκτικά και επαναχρησιμοποιήσιμα προϊόντα, βοηθάνε τις γυναίκες να αγκαλιάσουν καλύτερα την φροντίδα του εαυτού τους, και τους δίνουνε λόγο να αγαπήσουν και να νιώσουν κυρίες του σώματός τους.

Φιλοδοξούνε να γίνουνε η φίρμα που θα εκπροσωπεί τη γυναικεία φύση και εκτιμάει το σώμα και θα ηγείται της προώθησης βιώσιμης υγιεινής της εμμήνου ρύσης. Είναι σκοπός τους να εμπνέουνε αυτοπεποίθηση στην ευαισθησία και να υποστηρίζουνε και να ενδυναμώνουνε τις γυναίκες τόσο εγχώρια όσο και παγκόσμια.


Το προϊόν που δοκίμασα είναι:


Green Rays Cup | Size B

 


Η εμφάνιση της περιόδου, παρόλο που αποτελεί μια φυσιολογική διαδικασία, δεν είναι κάτι εύκολο για κάθε γυναίκα, καθώς επηρεάζεται από την αλλαγή αυτή τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. Σίγουρα δεν είναι και ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή, όμως μήπως να το δείτε και από μια πιο αισιόδοξη οπτική γωνία;

Είναι από τα πράγματα εκείνα στη ζωή που σας κάνουν να επικεντρώνεστε μονάχα στα αρνητικά τους. Και όχι άδικα. Κάθε φορά που περιμένετε αυτόν τον ανεπιθύμητο «επισκέπτη», ο οποίος κάθε μήνα δεν σας ξεχνά, αναλογίζεστε αυτόματα τα προβλήματα που θα φέρει μαζί του και ομολογουμένως δεν είναι λίγα. Πόσες φορές υποφέρετε από πόνους, αναγκάζεστε να πάτε στην δουλειά σας και σε όλες τις άλλες υποχρεώσεις σας άκεφη, ακυρώνετε εξόδους και διακοπές, καταστρέφετε το αγαπημένο σας παντελόνι;

Όλα αυτά είναι αρκετά για να κατηγορείτε την τύχη σας, ωστόσο ήρθε η ώρα να δείτε και τα καλά αυτού του... βάσανου, που λέγεται εμμηνόρροια ή απλά έμμηνος κύκλος, και τελικά δεν είναι και λίγα.

Σου αποδεικνύει πως... είσαι γυναίκα..

Όσο κι αν δεν θα θέλατε να έχετε αυτόν τον βραχνά κάθε λίγο και λιγάκι, θα πρέπει να αποδεχθείτε πως αυτή είναι η θηλυκή σας φύση. Θα πρέπει να θυμηθείτε πως κάθε κοριτσάκι νιώθει γυναίκα, όταν ζει κάτι τέτοιο για πρώτη φορά -το έκανες κι εσύ, αλλά και να αναλογιστείτε πως λόγω του «μηχανισμού» αυτού τους σώματος και του οργανισμού σας, θα γίνετε –ή έχεις ήδη γίνει- μάνα, το πιο ευτυχές γεγονός στη ζωή. Εν ολίγοις, αφήστε τις γκρίνιες, γιατί είναι αυτό που σας κάνει μοναδική, σας κάνει πραγματική γυναίκα, μητέρα, και έναν ευτυχισμένο άνθρωπο. Είναι απλά ένα από τα θαύματα της ζωής! Επομένως, αν η περίοδός σας εξακολουθεί να έρχεται κάθε μήνα με ομαλή συχνότητα, θα πρέπει απλά να είσαστε υπερήφανη και ευτυχισμένη για τον εαυτό σας, αφού αποτελεί δείγμα ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Η εμμηνόρροια είναι μια από τις πιο αξιόπιστες φίλες που θα έχετε σαν γυναίκα. Γι' αυτό καλό είναι να γνωρίζετε για τα κύπελλα συλλογής εμμήνου ρύσης Green Rays Cup | Size B.


Tι είναι το Green Rays Cup | Size B?

Είναι ο νέος καινοτόμος πρωτοποριακός και αποτελεσματικός τρόπος διαχείρισης του έμμηνου κύκλου. Το υγιεινό εμμηνορροϊκό κυπελάκι Green Rays Cup | Size B, είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, είναι απολύτως ανεκτό, κατασκευάζεται από πιστοποιημένη, υποαλλεργική, 100% ιατρική σιλικόνη, και είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε γυναίκα, ακόμη και με ευαίσθητο δέρμα. Η λειτουργία του είναι να συλλέγει αντί να απορροφά τη ροή της περιόδου. Θα σας βοηθήσει να ζήσετε πιο άνετα και υγιεινά τις ημέρες της περιόδου ... μόνο το ημερολόγιο θα σας θυμίζει την περίοδο!

Έχει μορφή που ακολουθεί το σχήμα των τοιχωμάτων του κόλπου και μοιάζει με καμπάνα. Είναι επαναχρησιμοποιούμενο και έχει διάρκεια ζωής πολλών χρόνων. Είναι  χωρίς τοξίνες, χωρίς BPA, λάτεξ, χωρίς αρωματικές ουσίες, βλαβερές βαφές και λευκαντικά.

Το εμμηνορροϊκό κύπελλο έχει ΜΟΝΟ πλεονεκτήματα στη χρήση του.

  • Άνετο – Κατάλληλο για έναν ενεργό τρόπο ζωής: κολύμπι, χορός, εργασία, ύπνος, σέρφινγκ ή τρέξτε ένα μαραθώνιο χωρίς να χρειάζεται να φτάσετε στην τουαλέτα κάθε δύο ώρες.
  • Υγειονομικό και ασφαλέστερο – Δεν υπάρχουν άλλα χημικά. Κρατήστε τη φυσιολογική σας χλωρίδα PH κανονική ενώ συμβάλλετε στην πρόληψη των συνθηκών που σχετίζονται με τη χρήση ταμπόν, όπως ξηρότητα, ερεθισμός, αλλεργίες ή τσίχλα.
  • Φιλικά προς το Περιβάλλον – Για χάρη της περιόδου με μηδενικά απόβλητα, κρατήστε τη Γη καθαρή μήνα με μήνα.
  • Οικονομικό – Επαναχρησιμοποιείται για έως και 10 χρόνια, μια πραγματικά οικονομική εναλλακτική λύση Money-Smart.
  • Δεν μυρίζει – Δεν υπάρχουν πλέον "περίεργες-μυρωδιές"! Η ελάχιστη έκθεση στον αέρα εμποδίζει τις δυσάρεστες οσμές.
  • Βολικό για εσένα – Δεν χρειάζεται να τρέχεις στο φαρμακείο στη μέση της νύχτας, το κύπελλο είναι προσβάσιμο, εκεί όταν το χρειάζεσαι.

 

Σε γενικές γραμμές το κύπελλο περιόδου είναι μία πρακτική εναλλακτική για τη διαχείριση της εμμήνου ρύσεως. Είναι ασφαλές και γενικά καλώς αποδεκτό και αποτελεί μία οικονομική λύση καθώς ένα κύπελλο περιόδου δεν κοστίζει πολλά λεφτά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια. Τέλος, αντικαθιστώντας τα προϊόντα μίας χρήσης συμβάλλει στην μείωση παραγωγής απορριμμάτων, επιβαρύνοντας λιγότερο το περιβάλλον.

Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, ένα μικρότερο για άτοκες γυναίκες κάτω των 30 ετών, και ένα μεγαλύτερο για γυναίκες άνω των 30, ή για γυναίκες οι οποίες έχουν γεννήσει ή έχουν μεγαλύτερη ροή.

Συμπεριλαμβάνει πιστοποιημένη οργανική βαμβακερή θήκη.


Τρόπος χρήσης:

Κατά την εισαγωγή του κυπέλλου είναι απαραίτητο να πάρετε το χρόνο σας και να βρείτε τη μέθοδο που σας διευκολύνει περισσότερο. Θα χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικές φορές μέχρι να ανακαλύψετε ποια τεχνική εξυπηρετεί περισσότερο το σώμα σας. Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε επειδή μετά από μερικές προσπάθειες θα σας είναι πιο εύκολο.

Σε αντίθεση με τα ταμπόν και τις σερβιέτες που απορροφούν την έμμηνο ρύση, το κύπελλο συλλογής εμμήνου ρύσης τη συλλέγει και την εμποδίζει να βγει από το σώμα. Επομένως, το μόνο που χρειάζεστε είναι να εισάγετε το κύπελλο μέσα στον κόλπο σας και να το αφήσετε εκεί για 8 με 12 ώρες.

Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, απλά αφαιρείτε το κύπελλο και το αδειάζετε. Για καλή υγιεινή, καλό είναι το πλένετε με καθαρό νερό πριν το εισάγετε ξανά.

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πω η εταιρία Green Rays Cup προσφέρει τη δυνατότητα στις γυναίκες να επαναπροσδιορίσουν τη διαχείριση της περιόδου τους, διεκδικώντας κορυφαία υγιεινή του κόλπου, σιγουριά, άνεση και διακριτικότητα, οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος. Χάρη στην ειδική τεχνολογία, προσφέρει ενισχυμένη προστασία, εκεί δηλαδή όπου τη χρειάζεστε περισσότερο.  Είναι αφιερωμένη στην εύρεση των καλύτερων, μη-τοξικών και ηθικά παραγόμενων προϊόντων, για έναν υγιεινό τρόπο ζωής και λιγότερα απορρίμματα. Είναι η καλύτερη επιλογή για την περίοδο μας.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Green Rays Cup για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:http://www.getgreenrays.com

https://www.facebook.com/GetGreenRays/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου