Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

essence cosmetics review

 essence cosmetics


Το φθινόπωρο γίνεται η εποχή της λάμψης!


Γεια σας Glamorous,

Το φθινόπωρο είναι μία λαμπερή εποχή του χρόνου, μιας και σηματοδοτεί πολλές αλλαγές στη ζωή μας. H ματιά και ο προγραμματισμός μας στρέφονται στο φθινόπωρο, σκεπτόμενοι τι θα αλλάξουμε στη ζωή μας, σε τι θα καινοτομήσουμε και τι πρέπει να περιμένουμε από τη «νέα χρονιά». Δεν είναι περίεργο που συνοδεύεται από μια μελαγχολία, που για κάποιους έχει μια γλυκιά αίσθηση, για άλλους όμως είναι βαριά και δυσβάστακτη.

Η νέα σεζόν είναι στο κατώφλι μας η διάθεσή μας προετοιμάζεται για αλλαγές και το νεσεσέρ μας αποκτά νέες προσθήκες που συμβαδίζουν με τις τάσεις του φθινοπώρου.

Οι τάσεις ομορφιάς ακολουθούν και αντικατοπτρίζουν τις κοινωνικές τάσεις και έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που φέτος θα δούμε να κυριαρχούν προϊόντα που αναδεικνύουν τη φυσικότητα και τον δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας. Η νέα γυναίκα έχει δυναμικά πρότυπα που την βοηθούν να αντιλαμβάνεται τα “ψεγάδια” ως στοιχεία που την χαρακτηρίζουν αξιοποιώντας τη δύναμη της διαφορετικότητάς της.  Έτσι οι τάσεις ομορφιάς στο μακιγιάζ φέτος αποδεικνύονται άκρως ενδιαφέρουσες.

Ας μη ξεχνάμε πως μακιγιάζ δε σημαίνει μόνο καλλωπισμός. Μπορεί, άνετα, να αποτελέσει μια δεξαμενή στην οποία μπορείτε να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας.

Ένας πολύτιμος σύμμαχος αποπλάνησης, με μια φθινοπωρινή, "μοιραία" συλλογή βάζει φωτιά ,δίνοντας  λάμψη με νέα  ανατρεπτικά και σοφιστικέ προϊόντα και είναι η εταιρία essence cosmetics.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα καλλυντικά essence σου προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε καταπληκτικά προϊόντα που σε εμπνέουν να εκφράσεις τον εαυτό σου με στυλ, αυτοπεποίθηση και χαρά.Λένε ΌΧΙ στα τεστ σε ζώα και ΝΑΙ στην ποιότητα σε προσιτές τιμές αρκετό για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική νέα εμφάνιση όποτε θέλετε. Με μία πλήρης επαναστατική γκάμα από προϊόντα ομορφιάς με τα πιο hot χρώματα της σεζόν, θα δείχνετε εκπληκτική και το δέρμα σας θα έχει τέλεια υφή! Η ποιότητα προέχει στην essence. Ξεκινά με την κατασκευή του προϊόντος. Οι κατασκευαστές τους δεν είναι ανώνυμοι παραγωγοί κάπου στον κόσμο. Παράγουνε μόνο με αξιόπιστους συνεργάτες - κυρίως στην Ευρώπη.

Όλες τους οι διαδικασίες ελέγχονται διεξοδικά και δοκιμάζονται, τόσο στην κατασκευή, όσο  και στα ίδια τα προϊόντα. Για αυτούς, η ποιότητα είναι σημαντικότερη από μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. H essence,  προτιμά να επενδύει τα χρήματα της στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας  προϊόντων στις τάσεις της εποχής  και σε καινοτομίες που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Εκφραστείτε με essence- Νο.1 μάρκα καλλυντικών στην Ευρώπη!



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Essence The Nude Edition Eyeshadow Palette- Pretty In Nude



Tα χρώματα του φθινοπώρου!

Ελπίδες και όνειρα… από Οκτώβρη. Θα βρεθούν περισσότεροι λόγοι να ενθουσιαστούμε με τον ερχομό του φθινοπώρου και κυρίως για τα χρώματα της φύση που μας τα προσφέρει απλόχερα παρόλο  που θεωρείται η πιο μελαγχολική εποχή του χρόνου .Το φθινόπωρο μπορεί να σημαίνει βροχή, άνεμος και κρύο, είναι ωστόσο η εποχή στην οποία η φύση μας προσφέρει τα πιο όμορφα τοπία με υπέροχα χρώματα. Μια εποχή αντιθέσεων, η έλξη των αντιθέτων, η αλχημεία αντιφατικών αποτελεσμάτων, μιας εποχής με πλούσια χρώματα και υφές.

Η νέα σεζόν φέρνει νοσταλγία, όνειρα και επιβάλλει την ανανέωση: του στιλ, των μαλλιών και του μακιγιάζ μας.

Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη αλλαγή από εποχή σε εποχή συμβαίνει μεταξύ του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Οι υφές γίνονται πιο έντονες, τα χρώματα γίνονται πιο σκούρα και η συνολική ατμόσφαιρα γίνεται πιο ατμοσφαιρική. To φθινόπωρο έρχεται με διάθεση να τα αλλάξει όλα. Η αλλαγή που γίνεται στο φύλλωμα το φθινόπωρο φέρνει τα πιο όμορφα χρώματα της σεζόν. «Χρώματα που εμπλουτίζουν την ζωή μας με γοητεία και κομψότητα».

Μια νέα σεζόν απαιτεί μια φρέσκια, νέα πινελιά στο μακιγιάζ μας! Καθώς τα tan lines ξεθωριάζουν, δεν βλέπουμε την ώρα να φορέσουμε τα σκούρα χρώματα στα μάτια και να αναδείξουμε το πορσελάνινο λευκό της επιδερμίδας μας. Το προσεγμένο μακιγιάζ είναι ένα απαραίτητο «αξεσουάρ» για τη φθινοπωρινή μας εμφάνιση. 

Ενσωματώνοντας πλούσιες αποχρώσεις στην παλέτα της ομορφιάς μας, θα αισθανθούμε και στο πρόσωπό μας τη νέα εποχή! Τα φθινοπωρινά χρώματα είναι φανταστικά διότι δίνουν ζεστασιά και οικεία αίσθηση.

Μεταμορφωθείτε σε ένα μαγευτικό φθινοπωρινό τοπίο, φυτεμένο με πανύψηλα "δέντρα" εμπνευσμένο από την χρωματική παλέτα Essence The Nude Edition Eyeshadow Palette που θέλει να σας θυμίσει ότι η ζωή είναι όμορφη, όπως κι εσείς, αρκεί να είστε ο εαυτός σας, να ξεφεύγετε από τους κανόνες και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Έτσι, νιώθετε δυνατές και έτοιμες να κατακτήσετε τον κόσμο!

Η νέα σειρά σκιών Essence The Nude Edition Eyeshadow Palette αποτελείται από 9 σκιές ματιών με την νέα βελτιωμένη σύνθεση των χρωστικών στοιχείων της που δίνει ματ, σατινέ αλλά και μαργαριταρένιες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό γιατί αναμειγνύονται μεταξύ τους εύκολα, μεταμορφώνοντας το βλέμμα και διαρκούν για πολλές ώρες.

Μια παλέτα για τις πολυάσχολες γυναίκες που θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτή η φθινοπωρινή παλέτα ηλεκτρισμένη από μεταλλική λάμψη διαμορφώνει ένα μανιφέστο ομορφιάς για γυναίκες ισχυρές αλλά εύθραυστες, αισθησιακές αλλά ανατρεπτικές, σχεδόν αυθάδεις αλλά πάντα σοφιστικέ. Ένα προϊόν με απαλές υφές για να διορθώσει, να αποκαλύψει και να τονίσει την ακτινοβολία σας.

 Μια παλέτα κομψή που τολμά να βάλει χρώμα και ξέρει πως να παίξει με τα αποτελέσματα για να δημιουργήσει ένα προσωπικό look που εκπέμπει αυτοπεποίθηση.

Οι τέλειες ευθυγραμμισμένες αποχρώσεις του nude και του τριαντάφυλλου είναι ιδανικές για την πιο ανατρεπτική εμφάνιση είτε το πρωί είτε το βράδυ. Οι εννέα αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε τόνο του δέρματος, είναι μακράς διαρκείας, εξαιρετικά μαλακές και πολύ χρωματιστές.

Εξερευνά τις δυνατότητες του φθινοπώρου - μιας εποχής με πλούσια χρώματα και υφές - δημιουργώντας μια σύγκρουση ζωηρών μεταλλικών και σιωπηρών ματ.

Πρωτοποριακή τεχνολογία ,απαλές συνθέσεις ,πολύ αγνές χρωστικές, πολύ αποτελεσματικές και αισθητήριες υφές, και φωτεινές αποχρώσεις ....είναι το απόλυτο μυστικό για να επιτύχετε μια δροσερή εμφάνιση, με ξεκούραστη, φρέσκια όψη. Ευπροσάρμοστη παλέτα για πολλαπλές χρήσεις .

Η εμβληματική παλέτα Essence The Nude Edition Eyeshadow Palette, δανείζεται το φθινοπωρινό παιχνίδι αντιθέσεων ματ και φωτός. Διαθέτοντας νέες συνθέσεις με υφές που γλιστρούν όμορφα πάνω στο δέρμα.

Όλες οι σκιές είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένες και προσφέρουν σταθερό χρώμα με ευπροσάρμοστη, άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή που παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα.

Είναι εύκολη στην εφαρμογή και πολύ πρακτική συσκευασία για να την έχουμε παντού μαζί μας!!!


Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόστε τις σκιές στα βλέφαρα με πινελάκι, με απλικατέρ από αφρώδες υλικό ή με τα δάχτυλα.



Essence bye bye panda eyes! Smudge-proof volumizing and defining mascara 01 Black



Στην εποχή της εικόνας, τα μάτια είναι το κατεξοχήν μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω μας, γι’ αυτό και χρειάζονται τη φροντίδα μας. Η περιποίηση της περιοχής των ματιών αποτελεί μια από τις προτεραιότητες των γυναικών που θέλουν να προσέχουν την εμφάνισή τους. Τα μάτια είναι από τα μεγαλύτερα όπλα της γοητείας, αφού ένα βαθύ βλέμμα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

Η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, που προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα, είναι η μάσκαρα. Το μυστικό “συστατικό” για ένα περιποιημένο, ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι φυσικά, μερικές στρώσεις από τη μάσκαρά σας, η οποία χαρίζει μήκος, όγκο και λάμψη στις βλεφαρίδες σας. Ακόμη κι αν προτιμάτε τα σχετικά φυσικά beauty looks, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκαρά σας για να αναδείξετε το βλέμμα σας και να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε να έχετε το αγαπημένο σας προϊόν συνεχώς στο νεσεσέρ σας, ώστε να πετυχαίνετε τα πιο λαμπερά μακιγιάζ όπου κι αν βρίσκεστε.

Ακόμα κι αν δεν είστε από τις κοπέλες που βάφονται καθημερινά, αποκλείεται να μη σας αρέσει να τονίζετε τις βλεφαρίδες σας για να κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο και «ξύπνιο». Εσείς πάλι που λατρεύετε το μακιγιάζ, θα έχετε δοκιμάσει κάθε μάσκαρα που κυκλοφορεί στην αγορά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα έχετε πειραματιστεί με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Οι πλούσιες βλεφαρίδες φωτίζουν τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα.

Η μάσκαρα Essence bye bye panda eyes! Smudge-proof volumizing and defining mascara είναι για έκρηξη στον oγκο και την ένταση των βλεφαρίδων σου, χωρίς όριο. Οχι μόνο τονίσει, αλλά θα μετατρέψει τα μάτια σας σε «πρωταγωνιστές» του μακιγιάζ, δίνοντας ένταση, όγκο και θηλυκότητα στο βλέμμα. Είναι μια μάσκαρα για αξεπέραστο χρώμα και πλούσιο όγκο, ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας έντονο πλούσιο μαύρο χρώμα!

Η oil-free και vegan φόρμουλα της μάσκαρα BYE BYE PANDA EYES! απλώνει άψογα στις βλεφαρίδες το μαύρο χρώμα και ταυτόχρονα τυλίγεται γύρω από τις λεπτές τρίχες των βλεφαρίδων – για ένα τέλειο look κάθε μέρα. Και το καλύτερο: δεν συσσωρεύεται ή θρυμματίζεται και είναι εύκολο να αφαιρεθεί με ζεστό νερό χωρίς την ανάγκη για ντεμακιγιάζ ματιών!

Ευκολοφόρετη, ιδανική για κάθε εμφάνιση. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον όγκο των βλεφαρίδων αλλά και στο μήκος τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Προσφέρει όλα όσα θέλετε από μία μάσκαρα. Δίνει ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα. Αφήστε το βλέμμα σας να τα πει ολα με ενα βλέμμα που λέει πολλά.

Επιλέξτε τη μάσκαρα Essence bye bye panda eyes! Smudge-proof volumizing and defining mascara και χρησιμοποιήστε τη σωστά για να σας κοιτούν όλοι στα μάτια!

Το πρωτοποριακό βουρτσάκι «αγκαλιάζει» ακόμη και τις πιο μικρές βλεφαρίδες και της μεγιστοποιεί αυξάνοντας την ένταση , προσφέροντας μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο επιτρέποντας σας να φτάσετε με ευκολία μέσα στη γωνία του ματιού.

Είναι πολύ μοντέρνα και παιχνιδιάρικη συσκευασία!


Τρόπος χρήσης:


Απλώνουμε πάντα τη μάσκαρα σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες χωρίς υπολείμματα ή έλαια από το ντεμακιγιάζ.

Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων. Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι ή με το ειδικό ντεμακιγιάζ ματιών .



Essence 24ever ink liner- Intense Black



Δώστε χρώμα στο βλέμμα σας!

Τα μάτια μας είναι αυτά που μπορούν εύκολα να μαγνητίσουν κάποιον και γι ’αυτό δίνουμε βάση σε κάθε μας μακιγιάζ. Δεν είναι μυστικό ότι το μακιγιάζ των ματιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην εικόνα, και τα μάτια σας να φαίνονται πάντα άψογα.  Με μια ματιά μπορείτε να διαβάσετε τις σκέψεις, το άγχος, ακόμα και τον χαρακτήρα ενός ατόμου.  Οι γυναίκες στην αρχαία Αίγυπτο έφτιαχναν τα μάτια τους για να σαγηνεύσουν τους άνδρες και να επικεντρωθούν σε αυτό το μέρος του προσώπου.

Είναι κάποιες φορές όμως που θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά με το μακιγιάζ μας, θέλουμε να ξεφύγουμε από τις συνηθισμένες επιλογές, να τολμήσουμε χρώματα και προϊόντα που δεν έχουμε δοκιμάσει ξανά και να πειραματιστούμε στο makeup look με σκοπό να το ανεβάσουμε ένα επίπεδο παραπάνω. Όμως η σημερινή makeup πρόταση ίσως αποτελεί κλασσική επιλογή για κάποιες γυναίκες. Ωστόσο σίγουρα πολλές από εσάς δεν θα την έχετε τολμήσει..

Έχει μακρά παρουσία στην ιστορία της γυναικείας ομορφιάς. Και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν πάψαμε να το τιμούμε.  Το eye liner ποτέ δεν έχασε τη θέση του στο νεσεσέρ των καλλυντικών μας, αλλά ούτε και τη δύναμή του να κάνει το βλέμμα μας να μαγνητίζει. Χρησιμοποιώντας ένα eye liner ματιών, μπορείτε να προσθέσετε βάθος και ένταση στο βλέμμα σας, αλλά και να βελτιώσετε το σχήμα των ματιών σας ανάλογα με το πώς θα το χρησιμοποιήσετε.

Eνα αγαπημένο καλλυντικό προϊόν στα χέρια κάθε γυναίκας, το οποίο προσφέρει έντονο βλέμμα, χωρίς καν να έχει γίνει χρήση της σκιάς ματιών. Mε τις σωστές κινήσεις μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα προϊόν μακιγιάζ που θα αλλάξει ολόκληρο το βλέμμα μας, θα τονίσει τα μάτια μας και επομένως θα δείξει διαφορετικό ολόκληρο το πρόσωπό μας.

Αυτό το φθινόπωρο εστιάζουμε στα μάτια και αναδεικνύουμε το σχήμα αλλά και το χρώμα τους με το Essence 24ever ink liner- Intense Black .

 

Το Essence 24ever ink liner- Intense Black είναι για έντονο look σε βαθύ μαύρο με ένα μόνο πέρασμα – όλα είναι εφικτά με το 24ever ink liner. Το έντονο μαύρο πλαισιώνει το μάτι με μεταξένιο ματ φινίρισμα και διαρκεί μέχρι και 24 ώρες. Χάρη στην ακριβή, σταθερή άκρη του και στην ειδική εσοχή του, το eyeliner μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.

Γιατί πρέπει να αγοράσεις ΟΠΩΣ-ΔΗ-ΠΟΤΕ ένα Essence 24ever ink liner- Intense Black;

Επειδή είναι η πιο δημιουργική πρόταση στο μακιγιάζ. Μια μικρή μαύρη πινελιά στο κάτω βλέφαρο κάνει τα μάτια σας να λάμψουν. Ξεκίνησε από τα catwalks και πια θα το φορέσετε και εσείς στις βραδινές σας εμφανίσεις.

Με φόρμουλα που το κάνει να είναι μαλακό και κρεμώδες με έντονο και πλούσιο χρώμα. Είναι απίστευτα μαλακό και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Δεν απαιτεί να βάλετε δύναμη για να τονίσετε τις ρίζες των βλεφάρων σας. Ακόμα λοιπόν και αν είστε ευαίσθητες στο βάψιμο των ματιών σας, δεν θα χρειαστεί να τα ταλαιπωρήσετε αρκετά για να κάνετε έντονο το βλέμμα σας. Εύκολο στη χρήση, στεγνώνει γρήγορα, ,  χωρίς μουτζούρες στο φινίρισμα.

Ένας εύκολος τρόπος για να περιγράψετε το πάνω και το κάτω μέρος του ματιού. Όταν εφαρμόζεται σε μια γωνία 90 μοιρών, παρέχει μια λεπτή γραμμή με ακρίβεια. Για παχύτερο αποτέλεσμα εφαρμόζεται οριζόντια. Στην ρίζα του κάτω βλεφάρου σχημάτισε μια παχιά γραμμή με το μπλε μολύβι ματιών. Εάν στο περίγραμμα θέλετε να περιλάβετε και το εσωτερικό κάτω βλέφαρο, επιλέξτε το Essence 24ever ink liner- Intense Black και δε θα χρειάζεστε πολλές στρώσεις, για να αποδώσει το χρώμα του.

Το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και η εύκολη εφαρμογή δίνουν ένα φωτεινό, καθαρό αποτέλεσμα στα μάτια σας για οποιοδήποτε τύπο μακιγιάζ και αν επιλέξετε.

Είναι σε όμορφη συσκευασία ,πρακτικό και για την τσάντα σας.


Τρόπος χρήσης:


Σχεδιάστε το περίγραμμα των ματιών από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία. Η απαλή υφή του εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και μεγάλη σταθερότητα.


 

essence coconut kiss caring lip peeling 01 Coconut Beauty




Απολέπιση και χείλη… για δάγκωμα!

Οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού μας αποχαιρετούν σιγά σιγά και τη θέση τους παίρνουν μυρωδιές και χρώματα του φθινοπώρου. Από όλες τις εποχές, το φθινόπωρο είναι ίσως η πιο ρομαντική και γλυκιά εποχή του χρόνου. Όλες οι εικόνες είναι γεμάτες με ζεστά χρώματα και θαλπωρή. Όπως κάθε άλλη εποχή, το φθινόπωρο απαιτεί να προσαρμόζεστε στις αλλαγές του καιρού, και να προετοιμάζεστε για τη νέα χρονιά που ξεκινάει. Μπορεί ο καιρός να έχει αρχίσει να δροσίζει, μπορεί να πλησιάζει η ώρα που τα καλοκαιρινά σας φορέματα θα δώσουν την θέση τους στα αφράτα πουλόβερ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα χαλάσει η διάθεσή σας. Το φθινόπωρο είναι εξίσου όμορφο, γεμάτο μυρωδιές και χουζούρι! Είναι η τέλεια ευκαιρία να μείνετε μέσα και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Όχι, δεν χρειάζονται πολλά, ακόμα και κάτι μικρό μπορεί να σας γεμίσει άρωμα και… γεύση αν το κάνετε σωστά.

Πως θα το κάνετε; Με την  απολέπιση χειλιών που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη κάνοντάς τα πιο απαλά ενώ παράλληλα θα αυξηθεί η κυκλοφορία αίματος και έτσι τα χείλη θα φαίνονται πιο ζωηρά και σαρκώδη.

Το αποτέλεσμα είναι να κάνουν την εμφάνισή τους τα νέα κύτταρα που βρίσκονται από κάτω. Από αισθητικής άποψης παρατηρείται μια σημαντική βελτίωση καθώς η διαδικασία κάνει τα χείλη πιο ζουμερά, πιο ελκυστικά και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και ελαφρώς πιο σαρκώδη καθώς η διαδικασία απολέπισης χειλιών βελτιώνει και την κυκλοφορία τοπικά στην περιοχή για κάποιο χρόνο.

Όσον αφορά την υγεία, η απολέπιση χειλιών κάνει το δέρμα πιο ανθεκτικό στο να μην σκάει εύκολα και τα χείλη να μην ξεφλουδίζονται.

Αυτό ανανεώνει τα χείλη σας, τα κάνει πιο ζωντανά, αλλά και πιο σέξι. Παράλληλα το φυσικό χρώμα τους γίνεται πιο έντονο με αποτέλεσμα να δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο σαρκώδη. Αν θέλετε να αποκτήσετε χείλη για φίλημα, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε μια απολέπιση χειλιών με το essence coconut kiss caring lip peeling 01 Coconut Beauty.

Το essence coconut kiss caring lip peeling 01 Coconut Beauty είναι  πίλινγκ χειλιών και θα κάνει τα χείλη απαλά και λεία με τη βοήθεια φυσικών απολεπιστικών σωματιδίων από τριμμένη καρύδα και ζάχαρη, καθώς και 10% λάδι αμυγδάλου.

Ήρθε και υπόσχεται να σας απαλλάξει από το αντιαισθητικό ξεφλούδισμα των χειλιών σας, χαρίζοντας τους απαλότητα. Ένα υπέροχο προϊόν απολέπισης που θα σας χαρίσει λεία, απαλά και ενυδατωμένα χείλη αφού απολεπίζει και συγχρόνως ενυδατώνει σαν balm προετοιμάζοντας τα για άψογη εφαρμογή του κραγιόν και του lip gloss. Είναι σημαντικό ότι τα lip scrubs όχι μόνο βελτιώνουν την όψη των χειλιών αλλά και την απόδοση των προϊόντων μακιγιάζ, συμβάλλοντας στην ομοιόμορφη εφαρμογή τους και στην αύξηση της διάρκειας του χρώματος.


Αναλυτικότερα:

  • Λειαίνει όμορφα το τραχύ δέρμα των χειλιών.
  • Θρέφει και μαλακώνει τα ξηρά χείλη.
  • Αφήνει το δέρμα των χειλιών απόλυτα λείο και απαλό.
  • Προστατεύει τα χείλη από την ξηρότητα.

Αποτελεί απαραίτητο βοήθημα στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος των χειλιών για όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι η απάντηση στις επιθυμίες σας για έντονο χρώμα στα χείλη και είναι ό,τι χρειάζεστε για την προετοιμασία των χειλιών σας.

Χαρίστε στη λεπτή επιδερμίδα των χειλιών σας λίγη αγάπη με αυτό το απολεπιστικό χειλιών. Είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα από το peeling με το πολύ ευχάριστο άρωμα, κάνετε απαλά μασάζ πάνω στα χείλη και στη συνέχεια το αφαιρείτε - για εξαιρετικά μαλακά χείλη για φίλημα.



STAY 8h MATTE liquid lipstick- 02. DUCK FACE & 05. DATE PROOF





«Nτύστε» τα χείλη σας το Φθινόπωρο!

Νέα εποχή.. τώρα σειρά παίρνει το ώριμο φθινόπωρο με τις μακρύτερες σκιές, τις ζεσταμένες καρδιές. Κοιτάζετε ξανά τα χρώματα, που γίνονται όλο και πιο βαθιά κάτω από τον ωριμασμένο ήλιο, όλο και πιο δικά σας. Όταν νιώσετε έντονα την υπέροχη ευωδιά της κανέλας, αυτή τη μυρωδιά που σας ζεσταίνει την καρδιά και σας γεμίζει μια γλυκιά νοσταλγία, ξέρετε ότι το φθινόπωρο είναι εδώ. Ο χειμώνας είναι έργο χαρακτικής, η άνοιξη ακουαρέλας, το καλοκαίρι είναι μια ελαιογραφία, ενώ το φθινόπωρο είναι ένα μωσαϊκό όλων των παραπάνω..

Έχουμε ήδη καλωσορίσει το φθινόπωρο και τι καλύτερο από το να του δώσουμε χρώμα και ζωντάνια φορώντας το αγαπημένο μας κραγιόν. Τα χείλη τη νέα σεζόν παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο μακιγιάζ και καταφέρνουν να αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπο.

Λατρεύουμε τα κραγιόν. Λατρεύουμε το τρόπο που μπορούν να ζωντανέψουν το πρόσωπό μας, την ευκολία με την οποία μπορούν να μας μεταφέρουν από το πρωί στο βράδυ και πολλές φορές την αίσθησή τους.

Τα κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών, καθώς ολοκληρώνει το μακιγιάζ και συμπληρώνει αρμονικά κάθε εμφάνιση. Μην ξεχνάτε ένα ζευγάρι ζουμερά χείλη είναι πάντα επίκαιρα, ανεξαρτήτως εποχής, καιρού ή ντυσίματος. Αυτό το φθινόπωρο, πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις και αναδείξτε το κάθε look σας. Επιλέξτε το κραγιόν που σας ταιριάζει και τραβήξτε όλα τα βλέμματα στα χείλη σας!

Επειδή το βάψιμο των χειλιών δεν αποτελεί σήμερα πολυτέλεια, αλλά αντίθετα μια συνηθισμένη, καθημερινή φροντίδα ομορφιάς, γι' αυτό και το κραγιόν θα πρέπει να επιλέγεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Αν βρίσκεστε στην αναζήτηση της νέας απόχρωσης κραγιόν που θα φωτίσετε το πρόσωπο σας, τότε η φετινή πρόταση της essence είναι το κραγιόν STAY 8h MATTE liquid lipstick.

Το STAY 8h MATTE liquid lipstick έχει ελαφριά φόρμουλα με πολύ μεγάλη διάρκεια και εύκολη εφαρμογή για ένα έντονο, διαρκές αποτέλεσμα που δεν στεγνώνει τα χείλη. Κρατά τις υποσχέσεις του: Η ματ φόρμουλα του αφήνει τις εννέα υπέροχες αποχρώσεις του να παραμένουν άψογες και ελαφριές στα χείλη για έως και οκτώ ώρες. Η υγρή υφή μετατρέπεται σε ένα έντονο ματ φινίρισμα αμέσως μετά την εφαρμογή και προσφέρει ένα όμορφη και μακροχρόνιο αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει!

Αυτό που τα κάνει ακαταμάχητα δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σας προσδίδει με μιας μία σαγηνευτική πινελιά, αλλά ότι μπορεί να φορεθεί μόνο του το πρωί αλλά και να συνοδεύσει το βραδινό smokey look.

Εναρμοσμένο με την απόλυτη τάση της εποχής οι αποχρώσεις του κολακεύουν όλα τα χείλη ενώ ταυτόχρονα τα μαλακώνουν, τα προστατεύουν και τα ενυδατώνουν.

Ανεβάστε τον πήχη στο χρωματικό παιχνίδι και προσφέρετε ασύγκριτη αίσθηση αυτοπεποίθησης με τις εντυπωσιακές αποχρώσεις του. Απίστευτα τολμηρά, για απαράμιλλη ένταση στο χρώμα. Η ανάλαφρη βάση του απορροφάται άμεσα προσφέροντας στα χείλη πλούσιο χρώμα, δίχως να αλλοιώνεται.

Αναδείξτε τη θηλυκή σας γοητεία. Για αισθησιακά χείλη, έντονο αποτέλεσμα, αποχρώσεις που ταιριάζουν στη διάθεσή σας υπάρχουν πάντα τα  02. DUCK FACE & 05. DATE PROOF για εσάς.

Σας δίνουν την ελευθερία να δημιουργήσετε την φθινοπωρινή εικόνα που επιθυμείτε και που ταιριάζει στη διάθεση σας.

Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν. Εφαρμόζονται εύκολα, χάρη στο εργονομικό πινελάκι και η υφή τους είναι τόσο ελαφριά που σχεδόν δεν μπορείτε να την αισθανθείτε!


Τρόπος χρήσης:


Τα απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!



essence RIDGE FILLER BASE COAT SMOOTH NAILS


October’s nail inspiration!


Μπορεί η ευχή "Καλό χειμώνα" να σας κάνει να νιώθετε έναν κόμπο στο στομάχι, όμως, ας μην γελιόμαστε, το φθινόπωρο έχει κάνει και επίσημα την εμφάνισή του και εσείς δεν έχετε παρά να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Όσο μπαίνουμε στην καρδιά του φθινοπώρου, τόσο περισσότερο θα αρχίσουμε να αναζητούμε έμπνευση για την τελική μας εικόνα κατά τις εξόδους μας. Αυτή τη φορά εστιάζουμε στα νύχια και το μανικιούρ, που πρέπει να είναι ταυτόχρονα κομψό, λαμπερό και εντυπωσιακό, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό.

Είτε είσαστε από τις φανατικές του μανικιούρ είτε όχι, επιβάλλεται να έχετε περιποιημένα νύχια. Τα περιποιημένα νύχια  ήταν ανέκαθεν το σύμβολο ομορφιάς, της περιποιημένης και μοιραίας γυναίκας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να «τολμούν» με χρώματα και σχέδια. Κάνουν την διαφορά στο στυλ κάθε γυναίκας και είναι πολύ σημαντικά καθώς ένα καλό μανικιούρ θα τα κάνει να δείχνουν υπέροχα. Κάθε φορά που τα κοιτάζουμε, ακτινοβολούμε ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση.

Αλλά το καλοκαίρι που πέρασε τα νύχια μας ταλαιπωρήθηκαν καθώς και το συχνό ή ακόμα και συνεχόμενο ημιμόνυμο που κάναμε τους περασμένους μήνες είχε σαν αποτέλεσμα τα νύχια μας να αφυδατωθούν και να είναι αδύναμα και εύθραυστα. Τι μπορούμε να κάνουμε τώρα για αυτό; Επιστροφή στη βάση – ενισχύει την υγεία των νυχιών, την ελαστικότητα και ανθεκτικότητά τους, συμβάλλει στην ανάπτυξή τους, επιτυγχάνει ομοιόμορφη επιφάνεια χωρίς ατέλειες, λαμπερή φυσική όψη, θρέφει, φροντίζει το νύχι.

Η νέα σειρά essence RIDGE FILLER BASE COAT SMOOTH NAILS, βελτιώνει την ποιότητα των νυχιών για άψογη εμφάνιση, αλλά και maximum απόδοση του nail colour.

Ενισχυμένη βάση περιποίησης, πολλαπλής άμεσης δράσης που γεμίζει τις ραβδώσεις για απόλυτα λεία και ομοιόμορφα νύχια.. Χάρη στο RIDGE FILLER BASE COAT, τα άριστα γυαλισμένα νύχια είναι τώρα εγγυημένα. Εξομαλύνει και γεμίζει τις ατέλειες και δημιουργεί μία ομοιόμορφη βάση για την άψογη εφαρμογή του βερνικιού. Δυναμώνει τα νύχια, προστατεύοντας από εξωτερικούς παράγοντες γήρανσης και τους χαρίζει μια δυνατή και νεανική επιφάνεια. Το vegan βερνίκι δημιουργεί μια ομαλή και ομοιόμορφη επιφάνεια στα νύχια διευκολύνοντας την εφαρμογή του αγαπημένου σας βερνικιού.

Το νέο base coat προσδίδει ελαστικότητα στο χρώμα, το συγκρατεί σταθερό και αποτρέπει το ξεφλούδισμα. Η γαλακτερή και παχύρευστη σύνθεσή της δημιουργεί μια ιδανική κάλυψη και χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα στα φυσικά νύχια πριν τη διαδικασία του βαψίματος με το βερνίκι.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μια απλή βάση φυσικού νυχιού πριν την εφαρμογή ενός απλού βερνικιού νυχιών.

Εφαρμόζει τέλεια, απλώνεται εύκολα και προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα σε ένα μόνο βήμα. Είναι  εκλεπτυσμένο και στεγνώνει γρήγορα.

Με ιδιαίτερα σχεδιασμένο και εύχρηστο βουρτσάκι που δίνει καλύτερη κάλυψη και ευκολία στην εφαρμογή!! Μόλις το δοκιμάσετε, δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε ποτέ!

Είναι σε γυάλινη συσκευασία ,κατάλληλη για την τσάντα μας!


Τρόπος χρήσης:

Εφάρμοσε σε καθαρά άκρα, πριν από το  βερνίκι της επιλογής σας.



essence STRONG HARDENER NAIL TREATMENT


Ενδυνάμωση νυχιών!

Σίγουρα σε όλες μας έχει τύχει έστω και μια φορά: Να φύγουμε από το nail salon γεμάτες ενθουσιασμό για το απίστευτο χρώμα που κάναμε στα νύχια μας, αλλά τελικά τα σχέδια άλλαξαν και στην αμέσως επόμενη απότομη κίνηση, να έχει σπάσει ένα από αυτά καταστρέφοντας τη διάθεσή και το μανικιούρ μας.

Το θέμα είναι πώς θα τα κάνουμε να δείχνουν και φυσικά να είναι πιο δυνατά.

Η καλή κατάσταση των νυχιών καθρεπτίζει τη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού. Τα φροντισμένα άκρα αποτελούν δείγμα υγείας και καθαριότητας του ατόμου.

Τα νύχια αποτελούν μέρος του δέρματος και καλύπτουν το εξωτερικό πάνω μέρος των δακτύλων με σκληρό περίβλημα  κερατίνης.

Ορισμένοι έχουν την τύχη να έχουν εκ γενετής ανθεκτικά νύχια, ενώ υπάρχουν άλλοι που έχουν πιο μαλακά.

Εύθραυστα νύχια, που ξεφλουδίζουν και σπάνε; Οι "ένοχοι" μπορεί να είναι πολύ περισσότεροι απ' όσοι νομίζετε. Τελικά γιατί σπάνε τα νύχια;

Καθημερινές συνήθειες, όπως το πλύσιμο των χεριών και η χρήση προϊόντων καθαρισμού, τραυματίζουν τα νύχια, κάνοντάς τα αδύναμα και θαμπά, με αποτέλεσμα να σπάνε γρήγορα και να ξεφλουδίζουν.

Από την άλλη όμως, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διατροφικές συνήθειες, σε έλλειψη σιδήρου αλλά και σε ανεπαρκή λήψη βιταμινών από τη διατροφή.

Ποιο είναι  λοιπόν το μυστικό για να τα διατηρούμε υγιή; Πώς θα τα προστατέψουμε από τους εξωτερικούς παράγοντες- εχθρούς που τα κάνουν πιο εύθραυστα και θαμπά; Τι γίνεται στην περίπτωση που ήδη αισθάνεστε πως τα νύχια σας είναι ταλαιπωρημένα ή σπάνε από τα συνεχόμενα ημιμόνιμα μανικιούρ;

Το essence STRONG HARDENER NAIL TREATMENT είναι ο ειδικός στην θεραπεία προβλημάτων των νυχιών, μιας και λύνει στοχευμένα και εγγυημένα το πρόβλημα, επαναφέροντας τα νύχια στην φυσιολογική τους κατάσταση, τα αποτρέπει από το σπάσιμο, το σκίσιμο και το ξεφλούδισμα.

Το essence STRONG HARDENER NAIL TREATMENT είναι ένας ιππότης με αστραφτερή πανοπλία για τα εύθραυστα, μαλακά και λεπτά νύχια! Αυτή η εξαιρετική vegan θεραπεία σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα και σφραγίζει την επιφάνεια των νυχιών για να γίνουν πιο ανθεκτικά.

Θα επισκευάσει τα εύθραυστα νύχια, θα ενισχύσει απαλά και θα προστατεύσει την υγεία των νυχιών. Δυναμώνει, αποτρέπει το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο, ενισχύει την ελαστικότητα και τα καθιστά πιο ανθεκτικά, βοηθώντας στην ανάπτυξή τους. Τα ενισχύει αισθητά δίνοντάς τους ένα γυαλιστερό φινίρισμα.. Τους προσφέρει θρέψη και προστασία με μία κίνηση.

Αποτέλεσμα; εξαιρετική αντίσταση! Δυνατά νύχια, ανθεκτικά στο ξεφλούδισμα και το σπάσιμο.

Είναι σε γυάλινη συσκευασία ,κατάλληλη για την τσάντα μας!


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε τη διαφανή φόρμουλα με ένα γυαλιστερό φινίρισμα δύο φορές την εβδομάδα για μια εντατική θεραπεία των νυχιών.

 

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η essence cosmetics θέλει να γνωρίσετε την παιχνιδιάρικη πλευρά της, η οποία θα σας ενθουσιάσει με τα φανταστικά, γεμάτα χρώματα προϊόντα της. Θα δημιουργήσετε όποιο μακιγιάζ θέλετε ενώ οι πολύχρωμες συσκευασίες θα φτιάξουν την ημέρα σας. Είστε έτοιμες για μια μεγάλη χρωματική καταιγίδα; Παιχνιδιάρικα, λαμπερά και πλούσια σε χρώματα.

Στο χαρτοφυλάκιο της θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τέλειο μακιγιάζ - από μάσκαρα έως κραγιόν, highlighters ή πανέμορφες παλέτες σκιών για τα μάτια. Μας προσκαλεί σε ένα απολαυστικό φθινοπωρινό ταξίδι αισθήσεων με μοναδικές συνθέσεις που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας. Ομορφιά που μας συντροφεύει όλες τις εποχές.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία essence cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.essence.eu/gr


https://www.facebook.com/greeceessence/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου