Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Solanie Professional Cosmetics review


Solanie Professional Cosmetics



Γειά σας Glamorous,

Φθινόπωρο! Ήρθανε τα πρωτοβρόχια και τα πρώτα κρύα ,η γη γεμίζει φύλλα. Κυκλάμινα και  χρυσάνθεμα έχουν την τιμητική τους . Έχει τόσο όμορφα χρώματα και η φύση είναι ντυμένη στις αγαπημένες μας αποχρώσεις. Μια εποχή που πραγματικά λατρεύουμε όχι μόνο γιατί ή φύση αναδεικνύει τον πιο όμορφο εαυτό της αλλά και γιατί ξεκινάμε να φοράμε τα πρώτα πουλόβερ, τα πρώτα καλσόν και μπότες. Ο αέρας μυρίζει βρεγμένο χώμα και φύλλα και μέσα σε όλη την ατμόσφαιρα της βροχής δεν μπορούμε να μη διακρίνουμε την ομορφιά . Βροχή, αστραπές, σκοτεινός ουρανός, βροντές και η μυρωδιά της βροχής να μπαίνει από το παράθυρο. Δε θέλετε κάτι άλλο από το να πιείτε το αγαπημένο σας ζεστό τσάι ή καφέ στην αγαπημένη σας κούπα και να χουχουλιάσετε στον καναπέ ή στο κρεβάτι με μια λεπτή κουβερτούλα βλέποντας ταινία, σειρά ή απλά διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Με μια διάθεση ρομαντισμού του φθινοπώρου οδεύουμε προς το τέλος του γλυκού Οκτώβρη. Τα χρώματα αλλάζουν, οι μέρες μικραίνουν, το σκηνικό γίνεται όλο και πιο θεατρικό τον μήνα Οκτώβρη.

Ο Οκτώβρης τρέχει φουριόζος να προλάβει  να μπει σε τάξη . Όλα ετοιμάζονται για το χειμώνα και κάτι μας κάνει αυτόν τον μήνα και θέλουμε να εστιάσουμε στον εαυτό μας.

Καθώς ο βαρύς χειμώνας είναι προ των πυλών και μαζί του θα φέρει χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και βροχές είναι ώρα να προετοιμάσετε το δέρμα σας έτσι ώστε να αποφύγετε προβλήματα όπως έντονη ξηρότητα και αφυδάτωση. Για να αντιμετωπίσετε την ξηροδερμία και να έχετε ένα δέρμα υγιές και λαμπερό ακόμα και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, θα πρέπει να έχετε μια ρουτίνα περιποίησης.

Για το τέλος του Οκτώβρη και για όσους δεν λένε να το βάλουν κάτω και να «χωθούν» στη χειμερινή καθημερινότητα, ετοιμαστείτε, λοιπόν, να ακολουθήσετε τις συμβουλές της εταιρίας Solanie Professional Cosmetics για να μην έχετε <<φθινόπωρο>> στο δέρμα σας!

 



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Όλα ξεκίνησαν στο οικογενειακό φαρμακείο...

Η ιστορία της μάρκας Solanie ξεκίνησε το 1936 όταν ο φαρμακοποιός Mihaly Pito επέλεξε ως αποστολή του να ομορφύνει το σώμα και να αναθρέψει την ψυχή εκτός από την επούλωσή τους.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην ανανέωση και τον δυναμισμό, με αποτέλεσμα η φίρμα να κατορθώσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στη διεθνή αγορά. Τώρα η Solanie είναι παρούσα σε περισσότερες από 20 χώρες, από τη Σλοβακία μέχρι τη Μαλαισία.

Τα τελευταία χρόνια, η Solanie κέρδισε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων αρκετών βραβείων ποιότητας προϊόντων της Ουγγαρίας και βραβείων προϊόντος της χρονιάς. Πέρα από 100.000 ικανοποιημένους χρήστες, όλο και περισσότερα αστέρια τους κινηματογράφου και του θεάτρου πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων και αποδεικνύουν την πίστη τους στο εμπορικό σήμα.

Τα προϊόντα Solanie δεν κάνουμε δοκιμές σε ζώα, είναι vegan και όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρούς και λεπτομερείς ελέγχους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Solanie Grape-Hyaluron Facial Scrub


Let's scrub!

Το θερμόμετρο όσο περνάν οι μέρες θα κατεβαίνει.  Οι περισσότεροι έχουμε τελειώσει με τους στόχους και βρισκόμαστε σε ένα ενδιάμεσο, μα τόσο απαραίτητο στάδιο, ανάληψης δυνάμεων για τον κρύο χειμώνα που έρχεται.

Το φθινόπωρο είναι γεγονός και όλοι προετοιμάζεστε για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είστε αποφασισμένοι να το φροντίσετε ώστε να υποδεχτείτε το χειμώνα που έρχεται με ένα πρόσωπο γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;

Το όμορφο δέρμα απαιτεί προσπάθεια. Όταν κοιτάμε στον καθρέφτη και βλέπουμε γραμμές, κηλίδες, σημάδια στη μύτη και τα μάγουλα, θυμόμαστε τη σημασία της απολέπισης του προσώπου.

Για τα οφέλη της απολέπισης έχουμε γράψει πολλές φορές. Είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να διατηρούμε υγιές το δέρμα μας σε βάθος χρόνου. Δεν είναι μόνο ότι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια, διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης και επανόρθωσης που σταδιακά χάνουν τους φυσιολογικούς τους ρυθμούς και επιπλέον διευκολύνει τα ενεργά, δραστικά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης να διεισδύουν ευκολότερα και σε μεγαλύτερο βάθος. Τα οφέλη της είναι άμεσα και ανεκτίμητα με την προϋπόθεση ότι επιλέγονται οι σωστοί απολεπιστικοί παράγοντες που σέβονται τις ιδιαίτερες ανάγκες και φυσιολογία του δέρματος σε κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά.

Φανταστείτε την απολέπιση ως την πιο εύκολη και ανέξοδη μέθοδο αντιγήρανσης. Όταν η φυσική διαδικασία ανανέωσης αρχίζει να φθίνει, η απολέπιση «επεμβαίνει» για να τονώσει τους ρυθμούς της βασικής αυτής κυτταρικής λειτουργίας. Το γεγονός ότι διατηρεί ανοιχτό το…δρόμο στα νέα και υγιή κύτταρα ώστε να ανέρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην επιφάνεια, είναι η πιο σημαντική προσφορά στην καλή υγεία του δέρματος. Βασικός στόχος είναι να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, χωρίς όμως να απογυμνώνεται ο προστατευτικός φραγμός. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το μυστικό για την επιλογή της σωστής φόρμουλας.

Το Solanie Grape-Hyaluron Facial Scrub με τις πολύτιμες ουσίες του ενδείκνυνται για την επιδερμίδα του προσώπου γιατί, συμβάλλει στην απόπτωση των νεκρών κυττάρων και επιπλέον διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να λειαίνουν αισθητά τις λεπτές γραμμές.


Το Solanie Grape-Hyaluron Facial Scrub είναι μηχανικό πίλινγκ με πραγματικούς κόκκους απο σπόρους  σταφυλιού.. Χρησιμοποιήστε το όταν θέλετε να νιώσετε άμεση επαναφόρτιση στο πρόσωπο και το πνεύμα σας. Ξεπερνάει ότι είχατε γνωρίσει μέχρι στιγμής. Μεταξένιο, ενυδατικό, καθόλου λιπαρό. Με φυσικούς κόκκους που αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και απαλύνουν το δέρμα. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσετε και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα.

Απομακρύνει σκόνες χωρίς να αφυδατώνει, και κάνει αποσυμφόρηση των πόρων από σμήγμα, ιδρώτα, και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Μας προσφέρει καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς να νιώθουμε το δέρμα μας να τραβάει.

Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει επιφανειακή ενυδάτωση και δημιουργεί ένα film προστασίας του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή. Χάρη στη διεισδυτική του δράση, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα εκ των έσω, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας το δερματικό ιστό ,ενώ τροφοδοτεί το δέρμα με φυσικά συστατικά αφήνοντάς το υγιές και λαμπερό..

Τα συστατικά που περιέχει είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, έχει εξαιρετική αντιοξειδωτική δράση και εμποδίζει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών. Ακόμη και στη φάση καθαρισμού προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος και αποτρέπει την οξειδωτική βλάβη του δέρματος. Η γλυκερίνη, που προέρχεται από το φυτό, βελτιώνει την ικανότητα δέσμευσης νερού της επιδερμίδας, επομένως το δέρμα δεν στεγνώνει κατά τη διάρκεια της απολέπισης. Το συστατικό Squalane παρέχει μεταξένια αίσθηση.

Αφήνει την επιδερμίδα του προσώπου σας να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!

Είναι σε υπέροχη συσκευασία και έχουμε άφθονο προϊόν και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!

Δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι κατάλληλο για τύπο δέρματος: Ώριμο, Ξηρό, Μικτό, Κανονικό.

 

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε σε καθαρό υγρό δέρμα σε μια μέτρια παχιά στρώση αποφεύγοντας τα μάτια και τα χείλη, κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια ξεπλύνετε.



Solanie Grape-Hyaluron TO Complex Moisturizing CreamGel



Θέλετε να γκρινιάξουμε μαζί για το φθινόπωρο;

Οι ημέρες είναι μικρές, μερικές φορές πολύ κρύες και σιγά σιγά χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ντυθούμε… αλλά το χειρότερο με αυτή τη σεζόν είναι ότι το δέρμα μας κυριολεκτικά τρελαίνεται.

Είχατε ισορροπημένη επιδερμίδα το περασμένο καλοκαίρι; Καλώς ήρθατε στο φθινόπωρο: τώρα είναι προβληματική, ξηρή, με κοκκινίλες. Αιτία: οι εναλλαγές της θερμοκρασίας (κρύο έξω, αέρας και ασφυκτική θέρμανση στο εσωτερικό). Το φθινόπωρο καλά κρατεί και η ξηρή ατμόσφαιρα μόνο ευνοϊκή δεν είναι για την επιδερμίδα.

Τους κρύους μήνες του φθινοπώρου, η φροντίδα του δέρματος δεν είναι απλή υπόθεση. Εκτός αυτού, το πιθανότερο είναι ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για μια έστω και μικρή καθημερινή περιποίηση δεν επαρκεί. Έτσι, η αντιμετώπιση της ξηρότητας σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσεται σε έναν άνισο αγώνα ενάντια στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στο παραφορτωμένο πρόγραμμά σας.

Η ανάγκη για πλούσια ενυδάτωση, αυτήν την περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Επιλέγοντας τα σωστά συστατικά έχουμε κάνει το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα. Η συνέπεια στην καθημερινή εφαρμογή είναι το επόμενο….

Η πρώτη σας επιλογή πρέπει να είναι τα προϊόντα που συγκρατούν την υγρασία. Είναι αυτό που χρειάζεστε ώστε το δέρμα σας να διατηρεί την απαλότητά του κατά τη διάρκεια των παγερών χειμωνιάτικων ημερών. Φτάσαμε λοιπόν στην ουσία: Επιλέξτε προϊόντα που σας δίνουν αυτό που χρειάζεστε χωρίς να αφυδατώνουν το δέρμα.

Για να μεταμορφώσετε το δέρμα σας και να επαναφέρετε τη λάμψη που είναι αλληλένδετη με την υγρασία, εφαρμόστε μερικές απλές οδηγίες με το προϊόν Solanie Grape-Hyaluron TO Complex Moisturizing CreamGel που χωρά άνετα στο πρόγραμμά σας.


Το Solanie Grape-Hyaluron TO Complex Moisturizing CreamGel είναι μια ελαφριά κρέμα ημέρας που μοιάζει με τζελ. Ενυδατώνει το δέρμα σας, το κάνει φρέσκο και βελούδινο. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος του δέρματος σας. Αναδομεί τον λιπώδη ιστό, για να προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στον επανακαθορισμό του περιγράμματος του προσώπου μαζί με μια υπέροχη εμπειρία αισθήσεων.

Αποκαθίσταται το πρόβλημα άμεσα, ορατά και αποτελεσματικά καθώς επιτυγχάνεται η μεταφορά ενυδατικών και αντιγηραντικών ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Αποτέλεσμα είναι ένα νεανικό, βαθιά αναζωογονημένο και ενυδατωμένο δέρμα. Προσφέρει φρέσκο, βαθιά ενυδατωμένο και νεανικό πρόσωπο καθώς εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πολύτιμες ουσίες.

Το TO Complex εξουδετερώνει εύκολα τις ελεύθερες ρίζες επιβλαβείς για τα κύτταρα του δέρματος. Το πολυλειτουργικό γαλακτωματοποιητικό βελτιώνει την κατακράτηση νερού και διατηρεί έναν υγιή φραγμό του δέρματος. Το λάδι Argan στην κρέμα-γέλη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε και ακόρεστα λιπαρά οξέα, το υαλουρονικό οξύ τριπλής δράσης δεσμεύει πολύτιμη υγρασία. Βοηθά το δέρμα να διατηρεί την υγρασία όλη την ημέρα για διαρκή ενυδάτωση και να μειώνει την εμφάνιση των ορατών αποτελεσμάτων της αφυδάτωσης του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών.

Προσφέρει ανανέωση, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Ιδανική βάση για μακιγιάζ. Αποτελεί το ιδανικό τζελ για θρέψη και ανανέωση της επιδερμίδας.

Το όνειρο για φρέσκο, νεανικό και αψεγάδιαστο δέρμα μπορεί να βγει αληθινό με το Solanie Grape-Hyaluron TO Complex Moisturizing CreamGel.

Αποκαλύψτε το νέο σας πρόσωπο!

Έχει αέρινο άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος χρήσης:

Μετά τον καθαρισμό και τονισμό του δέρματος το πρωί, απλώστε μία ή δύο δόσεις ομοιόμορφα στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού, κάνοντας απαλό μασάζ του προϊόντος στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί.



Solanie Grape-Hyaluron TO Complex Night Cream



Νυκτερινή αναγέννηση!

Στη διάρκεια της μέρας, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, η επιδερμίδα είναι σε θέση άμυνας. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει, όσο φυσικά είναι δυνατόν, τις πολλαπλές επιθέσεις . Όταν όμως ο ήλιος δύσει και ανάψουν τα φώτα της νύχτας , το δέρμα μπαίνει σε …recovery mode. Ή, αλλιώς σε ανασύνταξη δυνάμεων για να αναπληρώσει τις απώλειες , να διορθώσει τις ζημιές και να οχυρωθεί για το επόμενο πρωί.

Το εσωτερικό ρολόι που διαθέτει κάθε κύτταρο της επιδερμίδας μας, γνωρίζει πολύ καλά πότε είναι ώρα για beauty sleep- ανεξάρτητα αν εμείς δεν το ακούμε πάντα. Το lifestyle μας όμως, όπως και το εχθρικό περιβάλλον που ζούμε, το  αποσυντονίζουν.  Και τότε χρειάζεται ένα μικρό… κούρδισμα εκ μέρους μας, για να ξαναβρεί τους-κιρκάδιους- ρυθμούς του.

Οι συνέπειες από τον αποσυντονισμό του φυσικού ρυθμού του οργανισμού με το πέρασμα του χρόνου και την έκθεση σε περιβαλλοντικούς παράγοντες στρες, που δυσχεραίνουν τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, γίνονται αντιληπτές το επόμενο πρωί, αλλά τότε είναι αργά…

Τι μπορούμε να κάνουμε για να τις προλάβουμε;

Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω αδύνατον. Να αλλάξουμε lifestyle δύσκολο. Να προστατευτούμε από το εχθρικό περιβάλλον πιθανό αλλά όχι αρκετό. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε είναι να μην προξενούμε κι εμείς… δολιοφθορές στο εσωτερικό μας ρολόι, αγνοώντας ορισμένους βασικούς κανόνες στη νυχτερινή φροντίδα της επιδερμίδας.

Δεν παραλείπουμε τη βραδινή ενυδάτωση. Όπως έχουμε ξαναπεί, η αντίληψη ότι το δέρμα θα πρέπει να «αναπνέει» κατά τη διάρκεια του ύπνου, είναι μύθος. Τη νύχτα μάλιστα που η δεκτικότητα των κυττάρων σε δραστικά συστατικά είναι υψηλή, τα οφέλη της κρέμας πολλαπλασιάζονται. Αντίθετα, αφήνοντας την επιδερμίδα «γυμνή», η φυσική υγρασία της εξατμίζεται ευκολότερα, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται αφυδατωμένα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια και να τη θαμπώνουν.

Διευκολύνουμε και ενισχύουμε τη διαδικασία επιδιόρθωσης των φθορών, εξυγίανσης και ανανέωσης των κυττάρων που έχει …προγραμματιστεί για τη νύχτα , επιλέγοντας την Solanie Grape-Hyaluron TO Complex Night Cream.


Η Solanie Grape-Hyaluron TO Complex Night Cream μια πλούσια και πολυτελής κρέμα νυκτός για πρόσωπο, λαιμό και το ντεκολτέ που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη. Τα φυσικά συστατικά που εμπεριέχονται στη κρέμα βοηθούν στην αποβολή των νεκρών κυττάρων, καθιστώντας έτσι πιο αποτελεσματική την απορρόφηση των ευεργετικών στοιχείων από την επιδερμίδα και την ενίσχυση της φυσική ενυδάτωσης του δέρματος. Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, αναδομεί σε βάθος την επιδερμίδα, καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και βοηθά στην πρόληψη εμφάνισης νέων.

Η αποκλειστική φόρμουλα της ενεργοποιεί εκ νέου, τονώνει, ενυδατώνει, θρέφει και βοηθά την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας , ακόμα και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. Το ειδικό σύμπλεγμα TO Complex εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που είναι επιβλαβείς για τα κύτταρα του δέρματος, επίσης προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες μέσω της ανώτερης αντιοξειδωτικής του δράσης. Το συστατικό Mg-Relax βελτιστοποιεί τις διαδικασίες παραγωγής ενέργειας νέων κυττάρων, ενώ παράλληλα η δράση του τύπου botox μειώνει τη δράση των μιμητικών μυών και έτσι εξομαλύνει την επιφάνεια του δέρματος μειώνει τις μικρές ρυτίδες και λειαίνει την επιδερμίδα. Πλούσια σε βιταμίνες A, C και E.

Αυτή η πλούσια κρέμα ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα. Απόλυτη περιποίηση, θρυλική ανόρθωση και σύσφιξη.. Λειτουργεί ευεργετικά στην ελαστικότητα και την νεανική εμφάνιση του δέρματος. Μειώνει τα σημάδια της κόπωσης, τις λεπτές γραμμές, τη θαμπή όψη, την ξηρότητα και ενισχύει την αντίσταση της επιδερμίδας ενάντια στους στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν γήρανση.

Η σύνθεση της κρέμας νυκτός αποκαθιστά την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα , βελτιώνει την υφή και επαναφέρει την εσωτερική φωτεινότητα της επιδερμίδας καθώς κοιμάστε. Συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας, αφήνοντάς την με μια ήπια λάμψη που φαίνεται να προέρχεται από το εσωτερικό.

Η πλούσια υφή αυτής της κρέμας περικλείει την επιδερμίδα στην απόλυτη χλιδή.

Για μια όμορφη, δροσερή και λαμπερή επιδερμίδα.

Αποτέλεσμα νεανικό δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία!

Το άρωμα της είναι αέρινο και δεν ενοχλεί καθόλου στον ύπνο!! Είναι σε πολυτελή  συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια!

Συνιστάται για τον τύπο δέρματος: Ώριμο, Ξηρό, Μικτό, Κανονικό Λιπαρό, Προβληματικό.


Τρόπος χρήσης:

Το βράδυ μετά από καθαρισμό και την τονωτική Λοσιόν απλώνεται την Grape-hyaluronl  Night cream ομοιόμορφα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ κάνετε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

 

 


Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως το μυστικό για ένα απαλό και λαμπερό δέρμα είναι ή σωστή φροντίδα με προϊόντα Solanie Professional Cosmetics. Γιατί όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί. Με άλλα λόγια, ένα δέρμα που σε προκαλεί να το αγγίξεις.

Είναι μια εταιρία που χαρακτηρίζετε από υψηλή φιλοσοφία και συστατικά φυσικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα μας.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που για ακόμη μία φορά ξεχωρίσαμε  την εταιρεία Solanie Professional Cosmetics και τα προϊόντα της . Με την εταιρία Solanie Professional Cosmetics απολαμβάνουμε όλον το χρόνο υγιή και απαλή επιδερμίδα…

Η εταιρία Solanie Professional Cosmetics είναι ο ορισμός της αγνής περιποίησης!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Solanie Professional Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.facebook.com/Solanie-Professional-Cosmetics-Greece-102690527820763/

 

https://www.facebook.com/elva.cosmetic



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου