Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Linkia Marine Cosmetics review

 

Linkia Marine Cosmetics



Καλλυντικά σε μέγεθος ταξιδιού!


Γειά σας Glamorous,

Υπάρχει αυτό το κλισέ: κάθε τέλος μια νέα αρχή. Μήπως αρνείστε να παραδεχτείτε ότι η εποχή άλλαξε! Φθινόπωρο, γλυκό και μελαγχολικό. Το φθινόπωρο είναι εδώ! Και σε λίγους μήνες ο Χειμώνας θα κάνει την εμφάνιση του! Αυτές οι δύο εποχές του χρόνου έχουν τις πιο απαιτητικές απόψεις ομορφιάς! Σε αντίθεση με το καλοκαίρι που είναι πιο ανάλαφρο και ελεύθερο στις επιλογές μας! Με τον ερχομό κάθε καινούριας σεζόν εμφανίζονται ποικίλες και διαφορετικές τάσεις ομορφιάς που συντείνουν στο να ολοκληρώσουν και να τελειοποιήσουν μία εμφάνιση.

Οι συσκευασίες ταξιδιού σε καλλυντικά προϊόντα όπως και ο ελεύθερος χρόνος σας στις προετοιμασίες είναι στοιχεία δυσεύρετα, για αυτό θα πρέπει να βρείτε μία λύση ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Το Packing  του necessaire τρομάζει πολλές από εμάς. ΄Εχουμε την αίσθηση ότι χρειαζόμαστε τα πάντα. Απλά σκεφτείτε τη χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα σας και ακολουθήστε τον κανόνα τον  Mini size καλλυντικών!! Δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας «είδη πρώτης ανάγκης» επειδή βαραίνουν την τσάντα σας. Η ομορφιά διατίθεται και σε μικρά μεγέθη. Το beauty case γεμίζει με τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς στις σωστές δόσεις. Ευτυχώς όμως υπάρχουν οι μίνι συσκευασίες και τα travel kits που μας επιτρέπουν να μην αποχωριζόμαστε τίποτα, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Στο σημερινό άρθρο μας, θα σας προτείνουμε καλλυντικά από την εταιρία Linkia Marine Cosmetics ,που δεν θα πιάσουν καθόλου χώρο στην τσάντα μας!!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο σκοπός της Linkia είναι να παρέχουνε φυσικά και αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα για το κοινό. Όλα τους τα προϊόντα βασίζονται στην μοναδική φόρμουλα του εκχυλίσματος μπλε Αστερία.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:


Diamond Soaps set

(Σετ Σαπουνιών – Διαμάντια)


Έρχεται βροχή, έρχεται κρύο… για την επιδερμίδα!

Μολονότι δεν μας είχε πειράξει και τόσο που δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού του, ο φθινοπωρινός καιρός εντέλει αποφάσισε να κάνει τις πρώτες... σποραδικές εμφανίσεις του . Οι έντονες καιρικές αλλαγές των τελευταίων ημερών και τα απότομα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας έρχονται να μας θυμίσουν πως και η επιδερμίδα, όπως , άλλωστε, κάθε ζωντανός οργανισμός, επηρεάζεται άμεσα από το ….δελτίο καιρού. Παγωμένος αέρας, απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους ταλαιπωρούν την επιδερμίδα μας στη διάρκεια του χειμώνα.

Η επιδερμίδα στο σώμα, μας φαίνεται πιο ξηρή, πιο θαμπή και άτονη, τη νοιώθουμε να «τραβάει». Όχι, δεν είναι ιδέα μας, είναι η αντίδρασή της στο κρύο, τη βροχή και τον αέρα, τα συνήθη καιρικά φαινόμενα δηλαδή που σηματοδοτούν το πέρασμα στο χειμώνα.

Μην ξεχνάτε πως η επιδερμίδα είναι η ασπίδα του οργανισμού μας προς τον …έξω κόσμο. Αυτή η διαυγής , λεπτή-  επιφανειακή, προστατευτική στιβάδα, είναι μόνιμα εκτεθειμένη στον ήλιο, στο περιβάλλον και βέβαια, πάνω απ όλα στις καιρικές συνθήκες. Είναι το πρώτο και ίσως το μοναδικό όργανο που αντιδρά άμεσα στις εναλλαγές του καιρού. Και φροντίζει να στείλει το μήνυμα. Αρκεί εμείς να το αναγνωρίζουμε.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται, όπως κι εμείς, ενισχυμένη προστασία, ίσως και κάποιες μικροαλλαγές στις συνήθειες μας.

Γνωρίζοντας λοιπόν τις ξεχωριστές της ανάγκες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες φροντίζουμε να προσαρμόζουμε την καθημερινή μας φροντίδα.

Η σωστή ενυδάτωση και ένα ζεστό ντους είναι ο καλύτερος τρόπος για να την αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα .Θα  ενισχύσει και θα προστατεύσει την επιδερμίδα όταν το θερμόμετρο πέφτει.

Ένα ντους με τα Diamond Soaps set μπορεί να βοηθήσουν στην ενυδάτωση του σώματός μας ,να μας τονώσουν και να έχουμε καλή διάθεση!!


Τα Diamond Soaps set είναι ένα αγνά και τρυφερά σαπούνάκια, που είναι συνώνυμα με την απαλή περιποίηση και την αστραφτερή καθαριότητα . Φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά είναι ιδανικά για χαλάρωση ακόμα και για ώριμα και απαιτητικά δέρματα. Μια μοναδική αίσθηση φυσικού σαπουνιού με ιδιαίτερα μοναδικά αρώματα θαλάσσιων ορυκτών.. Περιποιούνται και θρέφουν την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa.

Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρουν αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική τους ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής του από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας τους να δεσμεύουν το νερό. Είναι αυτό που είναι: 100% ελληνικό χειροποίητο σαπούνι - και είναι τα καλύτερο!.

Τα Diamond Soaps set είναι γνωστά για την αντιβακτηριακή τους δράση. Ξεκουράζουν σώμα και πνεύμα. Είναι ιδανικά για χρήση σε ένα χαλαρωτικό ντους μετά από μία ημέρα γεμάτη άγχος και ένταση.

Το άρωμα τους θυμίζει κάτι οικείο και απαλό!! Είναι ιδανικά να τονώσουν και να αναζωογονήσουν το δέρμα σας.


Τρόπος χρήσης:

Κάνουμε πλούσιο αφρό, σε τρεχούμενο νερό. Ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.

 




Orange Linkia & Red Sea Linkia & Royal Blue Linkia



Επιδερμίδα σε διαδικασία…ανάκαμψης!


Οι αλλαγές των εποχών είναι πάντα μια καλή αφορμή για να επανεξετάσουμε τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούμε και, γιατί όχι, να την αναβαθμίσουμε.

Μπορεί το καλοκαίρι σιγά σιγά να ξεμακρύνει από τη σκέψη μας, όμως η επιδερμίδα …το θυμάται ακόμα και ζητά ενισχύσεις για να σβήσει επιτέλους τα σημάδια της αφυδάτωσης -θαμπάδας και τραχύτητας- να επανορθώσει τις φθορές της και να θωρακιστεί απέναντι στις νέες επιθέσεις που την περιμένουν. Ώρα λοιπόν για εντατική ενυδάτωση. Τι κάνουμε όμως αν οι ανάγκες της είναι αυξημένες ή πιο σύνθετες;

Μπορούμε να της προσφέρουμε κάτι περισσότερο, χωρίς να αλλάξουμε ριζικά τη ρουτίνα ομορφιάς που ήδη ακολουθούμε; Ευτυχώς, η Linkia Marine Cosmetics φροντίζει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, με τα “ενισχυτικά” της καθημερινής κρέμας περιποίησης που μπήκαν στη ζωή της…επιδερμίδας μας για να καλύψουν μια ή πολλαπλές ανάγκες της.

Η ανάγκη για πλούσια ενυδάτωση, αυτήν την περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Επιλέγοντας τα σωστά συστατικά έχουμε κάνει το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα. Η συνέπεια στην καθημερινή εφαρμογή είναι το επόμενο..Η εντατική ενυδάτωση είναι η «χείρα βοηθείας» που περιμένει από εμάς για να επανορθώσει τις φθορές της και να θωρακιστεί απέναντι στις νέες επιθέσεις που την περιμένουν.

Η σωστή λοιπόν ενυδάτωση, βάζει τα θεμέλια για υγιή, φωτεινή και με νεανική όψη επιδερμίδα. Το ζητούμενο είναι να διαφυλάξουμε την ισορροπία στα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας αποτρέποντας, κατά το δυνατόν, τις μεγάλες απώλειες νερού. Να αναπληρώσουμε, δηλαδή, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος.

Η ενυδάτωση λοιπόν, είναι η βασική, καθημερινή κίνηση ομορφιάς εκατομμυρίων γυναικών ανά τον πλανήτη, η μοναδική ενέργεια που αποδεδειγμένα σώζει την επιδερμίδα σε κάθε δεκαετία ζωής. Η περιποίηση της επιδερμίδας μας έχει, λοιπόν, πρωταγωνιστικό σε κάθε εποχή! Εφαρμόστε τις κρέμες Orange Linkia & Red Sea Linkia & Royal Blue Linkia και διατηρήστε ένα λαμπερό, υγιές δέρμα όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Orange Linkia: Είναι ενυδατική κρέμα ημέρας για ξηρές επιδερμίδες. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο, που προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει μια αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Ενυδατωμένο σε βάθος αλλά και έχοντας καταπραϋνθεί, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό. Φυσικά ομοιόμορφη αλλά και τονισμένη ταυτόχρονα, η απόχρωση της επιδερμίδας αποκαλύπτει όλη τη φυσική της λάμψη. Προσφέρει θρέψη, περιποίηση και ενυδάτωση στην ξηρή επιδερμίδα. Δίνει στο διψασμένο πρόσωπό μας πραγματική ενυδάτωση !

Είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Α , εκχύλισμα αστερία και Γέλη Αλόης. Κλινικές έρευνες έδειξαν ότι η εφαρμογή της αναζωογονεί και επανορθώνει ακόμα και τους πιο ξηρούς και ταλαιπωρημένους τύπους δέρματος.

Oι δροσιστικοί τόνοι του αρώματός της θα δώσουν ένταση και μια έκρηξη δύναμης.


Red Sea Linkia: Είναι κρέμα ημέρας για λιπαρές επιδερμίδες και τύπους δέρματος ακμής. Βοηθά στη μείωση των ατελειών και διατηρεί το δέρμα χωρίς λιπαρότητα. Είναι μια απαλή κρέμα  που δεν ξηραίνει, δεν ερεθίζει ενώ παράλληλα κατευνάζει και περιορίζει τα επίπεδα λιπαρότητας του δέρματος.

Επιπλέον είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά που προσδίδουν ομορφιά στην επιδερμίδα! Η σύσταση της αποτελείται από τον ορό των κόκκινων φυκιών και το εκχύλισμα του αστερία.

Θα αφήσει το δέρμα σας να νιώθει φρέσκο ​​και αναζωογονημένο. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας εύκολα και γρήγορα, χωρίς να την κάνει να ασφυκτιά. Ένας νέος σύμμαχος ομορφιάς για επιδερμίδα χωρίς ατέλειες με όλα τα οφέλη της κρέμας ημέρας.


Royal Blue Linkia: Είναι ενυδατική κρέμα νυκτός για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Δημιουργήθηκε σύμφωνα με τους νυχτερινούς ρυθμούς του σώματος και υπόσχεται ενυδάτωση, αναζωογόνηση, σύσφιξη και νεανική όψη για την επιδερμίδα. Ενυδατώνει άμεσα, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, βοηθώντας το να δείχνει νεότερο και φυσικά λαμπερό.

Αποτελεί μια καινοτόμα τεχνολογία στον χώρο των καλλυντικών προερχόμενη από την ένωση των εκχυλισμάτων θαλάσσιου σαλιγκαριού και αστερία αντίστοιχα. Η μοναδική αυτή φόρμουλα προσδίδει στις δερματικές στοιβάδες βαθιά και διαρκή ενυδάτωση. Επιπλέον κατέχει αντιοξειδωτική και ελαφρά απελπιστική δράση καθώς παράλληλα ενισχύει και την σύνθεση κολλαγόνου. Όσο το σώμα ξεκουράζεται , η Royal Blue Linkia λειτουργεί κατά την διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα μια λαμπερή και αστραφτερή επιδερμίδα.

Η απαλή και ορατά πιο λεία υφή της επιδερμίδας σας θα μαρτυρά ότι η Royal Blue Linkia δεν είναι μόνο απολαυστική, είναι και αποτελεσματική! Θα δώσει τροφή στο δέρμα σας και τροφή… για σχόλια θαυμασμού!

 

Τρόπος χρήσης:

Τις εφαρμόζουμε, απλώνοντας καθημερινά με μικρές κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Κάνοντας απαλό μασάζ για καλύτερη διείσδυση. Η καθημερινή τους χρήση βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας, ενώ την διατηρεί ενυδατωμένη, μοναδικά απαλή, νεανική και λαμπερή.

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως παρόλο που η όλη διαδικασία μοιάζει με ταξίδι, αν θέλετε να καταλήξετε λίγο πιο σύντομα στην τέλεια επιλογή, ακολουθείστε μας σε ένα ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο της ομορφιάς, μια περιπέτεια στον καταπληκτικό και πανέμορφο κόσμο της εταιρίας Linkia Marine Cosmetics.. Κάθε φορά προχωράνε σε καινοτομίες και προσπαθούνε να ανοίξουνε νέους ορίζοντες για εμάς. Στόχος τους είναι κάθε σύνθεση στα προϊόντα τους, όχι μόνο να είναι ξεχωριστή αλλά και να ταιριάζει στις καθημερινές μας ανάγκες.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Linkia Marine Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.linkiacosmetics.com

https://www.facebook.com/Linkiacosmetics/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου