Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Wasteless Design review


Wasteless Design



Περίοδος: Μιλήστε άφοβα!

Γειά σας Glamorous,

«Είναι αυτή η μέρα του μήνα». «Κόκκινος Οκτώβριος». «Είμαι αδιάθετη». Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να αναφέρονται στην εμμηνόρροια μετωνυμικά αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουν την ίδια τη λέξη.

Η περίοδος είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό βιολογικό φαινόμενο, που σχετίζεται με την ανθρώπινη αναπαραγωγή και σηματοδοτεί για ένα κορίτσι το πέρασμα από την παιδική ηλικία στο κόσμο των ενήλικων γυναικών!

Παρόλο που δεν χρειάζεται να νιώθετε ούτε άβολα ούτε ντροπή, είναι απόλυτα φυσιολογικό στην αρχή να νιώθετε αμηχανία για όσα θέλετε να ρωτήσετε.

Συμβαίνει μία φορά το μήνα σε όλες τις γυναίκες, ανεξαιρέτως. Η περίοδος θεωρείται ως κάτι δεδομένο στη ζωή των γυναικών, οι οποίες έχουν μάθει να ζουν με αυτή και να προσαρμόζουν τη ζωή τους ανάλογα με «εκείνες τις μέρες του μήνα».

Αυτό σημαίνει πως όταν εμφανίζεται η περίοδος φέρνει μαζί της και ένα σωρό άβολες καταστάσεις. Εκτός από τις αφόρητες κράμπες, πρέπει να προσέχετε όλη την ώρα μήπως κάτι σας έχει ξεφύγει και υπάρξει καμία διαρροή.

Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε! Τα τελευταία χρόνια κερδίζουν έδαφος προϊόντα περιόδου όπως οι επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες που μπορείτε να φοράτε τις μέρες τις περιόδου σας και να τις χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά!

Για την καθημερινή σας ασφάλεια κατά τις "δύσκολες μέρες" επιλέξτε τα μοναδικά προϊόντα της εταιρίας Wasteless Design που θα σας προσφέρουν άνεση και φροντίδα. Για να νοιώθετε ανάλαφρη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ανακαλύψτε ανάμεσα στα διαφορετικά είδη σερβιετών που έχει τα κατάλληλα για τη δική σας άνεση.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η Wasteless Design με βάση τη Θεσσαλονίκη από το 2018 προσφέρει προϊόντα που διευκολύνουν και εμπνέουν έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής με λιγότερα απορρίμματα (zero waste lifestyle). Η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται με κριτήρια τη βιωσιμότητα και την δίκαιη παραγωγή τους, πάντα προτιμούνται τα βιολογικά υλικά, τα υλικά δίκαιου εμπορίου και τα τοπικά υλικά που είναι διαθέσιμα. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φυτικά και χωρίς πειράματα σε ζώα. Οι επαναχρησιμοποιούμενες υφασμάτινες σερβιέτες που παράγουνε αποτελούν μια πιο βιώσιμη εναλλακτική που σας προσφέρει ασφάλεια με λιγότερα απορρίμματα. Εκτός από τις υφασμάτινες σερβιέτες και τα σερβιετάκια θα βρείτε στο e-shop τους επαναχρησιμοποιούμενους δίσκους ντεμακιγιάζ, υφασμάτινες τσάντες τροφίμων ενώ η γκάμα των προϊόντων τους συνεχώς επεκτείνεται πάντα με γνώμονα την οικολογική συνείδηση.


Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Wasteless Design Σερβιέτες & Σερβιετάκια






Ούτε αμηχανία, ούτε άγχος, ούτε ντροπή. Τίποτα απ’ αυτά μη νιώθετε, αν ήρθε η ώρα να μιλήσετε για την περίοδο, γιατί είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Σας κάνει να νιώθετε φουσκωμένη και πρησμένη, πονάτε παντού, αντιδράτε σαν υστερική, φωνάζοντας και κλαίγοντας. Και μαντέψτε, όλα αυτά… χωρίς κανένα απολύτως λόγο.

Ωστόσο, αυτό που ξέρετε από την πρώτη κιόλας φορά που σας ήρθε η περίοδος, είναι ότι θα έπρεπε να περνάτε αυτές τις μέρες του μήνα, όσο γίνεται πιο …αθόρυβα και διακριτικά.

Δείτε το αλλιώς! Η περίοδος μας και η παρατήρηση του έμμηνου κύκλου μας μπορεί να είναι η καλύτερη επαφή με το σώμα μας, οι μέρες της περιόδου μπορούν να γίνουν μέρες ενδοσκόπησης και ουσιαστικής αυτο-φροντίδας. Και σίγουρα η περίοδος μας δεν μπορεί να είναι λόγος για απομόνωση και ντροπή. Μην ξεχνάτε ποτέ, πως το αίμα της περιόδου, είναι το μόνο αίμα που απελευθερώνει το σώμα μας χωρίς βία!

Το σώμα μας με την περίοδο αναγεννάται και ανανεώνεται και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση.

Για να αισθανθείτε έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που βοηθούν στον έλεγχο της ροής του αίματος θα καλύψουν όλες τις διαφορετικές ανάγκες του "γυναικείου φύλου".

Η πραγματική αλλαγή στην φροντίδα του σώματός μας έρχεται τώρα με τις επαναχρησιμοποιούμενες υφασμάτινες σερβιέτες που αποτελούν μια πιο βιώσιμη εναλλακτική που σας προσφέρει ασφάλεια με λιγότερα απορρίμματα. Είναι οικονομικές καθώς επαναχρησιμοποιούνται για πολλά χρόνια, οικολογικές καθώς δεν δημιουργούν απόβλητα και υγιεινές καθώς δεν αλληλοεπιδρούν με τον οργανισμό και δεν περιέχουν χημικά! Το κυριότερο όμως είναι ότι είναι άνετες καθώς μπορείτε να τις φοράτε για πολλές ώρες!

Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να δοκιμάσει τις επαναχρησιμοποιούμενες Σερβιέτες & Σερβιετάκια της εταιρίας Wasteless Design και κάνε μια κίνηση με θετικό αντίκτυπο για τον εαυτό σου και το περιβάλλον.

Οι Wasteless Design Σερβιέτες & Σερβιετάκια θα τις λατρέψετε! Χρησιμοποιούνται αντίστοιχα με τα συμβατικά προϊόντα ενώ παράλληλα προσφέρουν οφέλη στο περιβάλλον και στην υγεία μας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται προσφέρουν απορροφητικότητα και αδιαβροχότητα ενώ παράλληλα αναπνέουν με αποτέλεσμα να μην προκαλούν εφίδρωση, φαγούρα και κακοσμία προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση από τα συμβατικά προϊόντα. Για αυτό το λόγο μπορείτε να τις φορέσετε ακόμη και για 8 ή και περισσότερες ώρες χωρίς ερεθισμούς. Τα φτερά κουμπώνουν κάτω από το εσώρουχο με μεταλλικό κούμπωμα και κρατούν τη σερβιέτα σταθερή στη θέση της, για μεγαλύτερη σταθερότητα επιλέξτε εφαρμοστά εσώρουχα από σταθερό υλικό (π.χ. όχι σατέν ή δαντέλα) με αντίστοιχο φάρδος στο καβάλο. Η απορροφητική πλευρά είναι αυτή με την ραφή περιμετρικά του πυρήνα και στο κέντρο της σερβιέτας, αν δεν είστε σίγουρες κοιτάξτε τις φωτογραφίες που δείχνουν με ποιόν τρόπο κουμπώνει η κάθε σερβιέτα.

Οι υφασμάτινες σερβιέτες του Wasteless Design είναι κατασκευασμένες από πιστοποιημένα βιολογικά και υποαλλεργικά υλικά όπως το βιολογικό βαμβάκι, το μπαμπού, η κάνναβη, το βιολογικό βαμβάκι με διαπνέουσα επίστρωση TPU και τα μεταλλικά κουμπώματα χωρίς νικέλιο.  Δεν χρησιμοποιούνται συνθετικά υλικά που προκαλούν εφίδρωση, φαγούρα και δυσάρεστες οσμές και δεν περιέχουν ίχνη φυτοφαρμάκων, συνθετικών αρωμάτων, δισφαινόλης Α, διοξινών, γλυφοσάτη, φθαλικών εστέρων ή άλλων επικίνδυνων χημικών που βρίσκονται στα συμβατικά προϊόντα μιας χρήσης και μπορεί να προκαλέσουν ενδοκρινικές διαταραχές, γυναικολογικά προβλήματα. Αυτά τα χαρακτηριστικά όχι μόνο τις καθιστούν ιδανικές για όσα άτομα αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως αλλεργίες και ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή αλλά και μια πιο υγιεινή και ασφαλή επιλογή για όλες μας.

Η μετάβαση στην αρχή: μπορείτε να κάνετε συνδυασμό των σερβιετών μίας και πολλών χρήσεων. Θα παρατηρήσετε μόνη σας πότε βολεύεστε πιο πολύ τη μία και πότε την άλλη λύση. Ανάλογα με την περίπτωση, αν έχετε κάποιες αμφιβολίες, μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε μόνο όταν είστε μέσα στο σπίτι σας, ή μόνο το βράδυ, ή μόνο για τις τελευταίες μέρες με μικρότερη ροή κτλ. Σύντομα θα δείτε ότι η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη, και μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε και όταν ταξιδεύετε, εργάζεστε, έχετε μεγαλύτερη ροή, ή είστε σε ξένο χώρο, κτλ.

Συχνότητα αλλαγής: ανάλογα με το άτομο, την περίοδο, τη φάση του κύκλου που περνά η κάθε γυναίκα, και πολλούς άλλους προσωπικούς παράγοντες, η αλλαγή της σερβιέτας μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο συχνή. Σίγουρα είναι θέμα υγιεινής να αλλάζετε σερβιέτα όταν αισθάνεστε ότι έχει γεμίσει. Μετά από μερικές χρήσεις, θα μπορείτε μόνη σας να καταλαβαίνετε πόσο συχνά χρειάζεται να γίνει η αλλαγή.

Ποσότητα: η συχνότητα αλλαγής συχνά καθορίζει την ποσότητα που θα πρέπει να αγοράσετε για να είστε καλυμμένη όλες τις ημέρες του έμμηνου κύκλου. Αυτό εξαρτάτε από την ροή και την διάρκεια του κύκλου σας και το αν ξαναχρησιμοποιείτε τις ίδιες σερβιέτες στον ίδιο κύκλο. Κατά μέσο όρο θα χρειαστείτε 2-3 ανά ημέρα και  5-10 για όλο τον κύκλο σας. Τα διαφορετικά μεγέθη αντιστοιχούν σε διαφορετικές απορροφητικότητες και μήκη. Επιλέξτε small για τις μέρες με μικρή ροή, medium για μεσαία, large για μεγάλη και xl για πολύ μεγάλη ροή. Αν δεν είστε βέβαιες για το τι μεγέθη χρειάζεστε σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα σετ από διαφορετικά μεγέθη και αφού τις δοκιμάσετε να συμπληρώσετε ανάλογα με το ποιες θα σας βολέψουν περισσότερο.

Είναι οικονομικές: γιατί είναι προϊόν πολλαπλών χρήσεων που σημαίνει ότι το κόστος αποσβήνεται. Δεύτερον τα υλικά που χρησιμοποιούνται έχουν επιλεχθεί με τα υψηλότερα κριτήρια και είναι ανώτερης ποιότητας από την πλειοψηφία όσων χρησιμοποιούνται σε αντίστοιχα επαναχρησιμοποιήσιμα προϊόντα. Τρίτον τα προϊόντα δεν σχεδιάζονται απλά στην Ελλάδα αλλά κατασκευάζονται κιόλας εδώ και όχι σε κάποια χώρα με χαμηλό εργατικό κόστος που πολλές φορές συνδυάζεται με επισφαλής συνθήκες εργασίες. Οι τιμές λοιπόν αντικατοπτρίζουν την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και τις δίκαιες συνθήκες εργασίας ενώ παράλληλα καταβάλλεται η μέγιστη προσπάθεια ώστε να παραμένουν προσιτά τα προϊόντα στο ευρύ κοινό και να μην αποτελούν είδη πολυτελείας για τους λίγους.

Αν ανήκετε σε κάποια ευαίσθητη οικονομικά ομάδα και αντιμετωπίζετε δυσκολία στην αγορά των προϊόντων επικοινωνήστε μαζί τους ώστε να βρούνε μια κατάλληλη λύση. Δεν θέλουνε να αποκλείουνε κανένα άτομο ή κοινωνική ομάδα από την πρόσβαση σε πιο οικολογικές και υγιεινές εναλλακτικές, στόχος τους είναι να τις κάνουνε προσιτές σε όλες και όλους.

Οικολογικές: Οι πρώτες ύλες είναι επιλεγμένες με τα αυστηρότερα οικολογικά κριτήρια και αποτελούνται κατά κύριο λόγο από βιολογικά και φυτικά υλικά. Κάθε σερβιέτα Wasteless Design έχει μίνιμουμ 2 χρόνια διάρκεια ζωής και αντικαθιστά πολλαπλά προϊόντα μιας χρήσης μειώνοντας κατά πολύ τα απορρίμματα που παράγουμε και συμβάλλοντας σε έναν low waste τρόπο ζωής.

Με τις Wasteless Design Σερβιέτες & Σερβιετάκια νιώστε άνετα με το σώμα και τις φυσιολογικές λειτουργίες του!


Μεγέθοι & Τυπώματα:

XL : για πολύ μεγάλη ροή σε τύπωμα Hot Pink και το πίσω ύφασμα είναι μονόχρωμο ροζ .

L: για μεγάλη ροή σε τύπωμα Blue Tassels και το πίσω ύφασμα είναι μωβ με σχεδιάκια.

Μ: για μεσαία ροή σε τύπωμα Plants in Pots και το πίσω ύφασμα είναι μονόχρωμο πράσινο.

S: για μικρή ροή σε τύπωμα Pink Tassels Pots και το πίσω ύφασμα είναι μονόχρωμο μωβ.

XS: για καθημερινή χρήση ή πάρα πολύ ελαφριά ροή σε τύπωμα Cactus και το πίσω ύφασμα είναι μονόχρωμο μωβ.


Τρόπος χρήσης:

Φοριούνται εξωτερικά, και πλένονται στο πλυντήριο ή στο χέρι.


Συμβουλές:

  • Απαραίτητα πλύσιμο πριν την πρώτη χρήση. Αποφύγετε τη χρήση χλωρίνης ή προϊόντα χλωρίου!
  • Μετά από κάθε χρήση, ξεβγάλτε με κρύο νερό και αφού σαπουνίσετε πάνω στους λεκέδες,
  • Φροντίστε να παραμείνει αρκετή ώρα στο νερό (8-12 ώρες μούλιασμα. Μπορούν να πλυθούν μέχρι και στους 60) αλλάζοντας το νερό.
  • Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες από ένα ήπιο φυσικό αντισηπτικό, όπως το tea-tree oil, σε καμία όμως περίπτωση χλωρίνη ή μαλακτικά.
  • Σε περίπτωση πλύσης σε πλυντήριο πλύνετε σε χαμηλές θερμοκρασίες.
  • Αποφύγετε πρακτικές όπως βράσιμο σε νερό ή στεγνωτήριο.
  • Μετά το πλύσιμο αφήστε τις σερβιέτες να στεγνώσουν πλήρως σε σημείο με ηλιοφάνεια.

 


Wasteless Design ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Το ντεμακιγιάζ είναι πάντα ένα ζήτημα. Με όσο κέφι και όρεξη (και φιλαρέσκεια) απλώνει μια γυναίκα το μέικ-απ στην αρχή της μέρας, με άλλη τόση βαρεμάρα, αναβλητικότητα και οκνηρία το αφαιρεί στο τέλος της. Αν το αφαιρέσει βέβαια και δεν πέσει για ύπνο με τα τρία χιλιοστά χρωστικών ουσιών που επικαλύπτουν το δέρμα. Είναι περιττό να επαναλάβουμε ότι ο καθαρισμός είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στην ομορφιά μας. Όσο ακριβά προϊόντα περιποίησης και αν χρησιμοποιούμε δεν έχουν αποτέλεσμα όταν δεν προχωράμε σε αυτό το τόσο απλό βήμα φροντίδας. Στην αναζήτηση του τέλειου καθαριστικού που θα αφαιρεί όλες τις χρωστικές με μία μόνο κίνηση περνάμε από πολλά στάδια. Σαπούνια, αφρώδη προϊόντα, μαντιλάκια, κρέμες, λοσιόν, τα πάντα. Τις περισσότερες φορές το μακιγιάζ απλώς δεν φεύγει. Η λευκή πετσέτα που σκουπίζει στο τέλος το πρόσωπο γίνεται μπεζ-καφέ και τα μάτια την επόμενη μέρα έχουν ένα πολύ μουντζουρωμένο smokey. Άλλες πάλι φορές το μακιγιάζ φεύγει. Αλλά μαζί του φεύγει και η ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας, αφήνοντας το πρόσωπο ξηρό, στεγνό και ταλαιπωρημένο.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρεθεί το μακιγιάζ και συγχρόνως να τραφεί η επιδερμίδα είναι τα Wasteless Design ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Τα Wasteless Design ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ είναι φτιαγμένα από απορροφητικό φλις απο μπαμπού και βιολογικό βαμβάκι στη μία πλευρά και απαλό λεπτό πετσετέ ύφασμα από μπαμπού και βιολογικό βαμβάκι στην άλλη και έχουν μοναδική αποστολή, να απομακρύνουν μακιγιάζ, σκόνη, ατμοσφαιρικούς ρύπους και νεκρά κύτταρα και να απελευθερώσουν αποτελεσματικά τους πόρους για να αναπνέει και να αναζωογονείται σωστά η επιδερμίδα. Κι όλα αυτά χωρίς να την απογυμνώνουν από τα φυσικά της λιπίδια και να διαταράσσουν έτσι την ισορροπία στην επιφανειακή στιβάδα.

Είναι τετράγωνα γιατί το πατρόν ακολουθεί την zero waste λογική ώστε να αποφεύγεται η σπατάλη υφάσματος. Επίσης με αυτόν τον τρόπο ένα μαντήλι είναι αρκετά μεγάλο για να αφαιρέσει ένα ελαφρύ μακιγιάζ από όλο το πρόσωπο. Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, είναι ραμμένα με GOTS πιστοποιημένη κλωστή από 100% βιολογικό βαμβάκι. Απολαυστικά στη χρήση τους, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Απαλά και απορροφητικά από 100% φυσικά υλικά που είναι φιλικά προς την επιδερμίδα. Χωρίς να αφήσουν υπολείμματα στο πρόσωπο είναι κατάλληλα και  για δέρματα με προβλήματα ακμής.

Το δέρμα γίνετε πιο υγιές, απαλό, καθαρό αλλά και πιο ελαστικό σε σχέση με πριν. Προσφέρουν αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και ασύγκριτα εύκολο και απαλό καθαρισμό.


Πλεονεκτήματα:

  • Πρακτικά για ταξίδια και για την τσάντα μας .
  • Οικολογικά και φιλικά ως προς το περιβάλλον.
  • Απλά στην χρήση με απίστευτα αποτελέσματα .
  • Οικονομικά και ξοδεύουμε λιγότερο χρόνο.
  • Είναι για κάθε τύπο δέρματος.

 

Μπορείτε να τα βρείτε σε σετ των 5 ή 10 τεμαχίων και έρχονται σε ένα μικρό διχτυωτό πουγκί από βιολογικό βαμβάκι.

Κομποστοποιήσιμα αφού κατασκευάζονται από 100% φυτικά υλικά.


Τρόπος χρήσης:

Τα μαντηλάκια χρησιμοποιούνται με όποιο προϊόν ντεμακιγιάζ χρησιμοποιείτε ήδη και απλά αντικαθιστούν τους βαμβακερούς δίσκους ντεμακιγιάζ μιας χρήσης.

Πλύσιμο:

Πριν την πρώτη χρήση πλύνετε στο πιο μικρό πρόγραμμα του πλυντηρίου σας μέσα στο συνοδευτικό διχτάκι και στεγνώστε. Μετά την χρήση ξεπλύνετε με ζεστό νερό για να φύγει το περισσότερο make up. Πλύνετε στο πλυντήριο στους 40 με 60 βαθμούς μέσα στο δίχτυ για να μην μπλέκονται με τα υπόλοιπα λευκά. Στεγνώστε καλά έξω στον ήλιο ή σε ζεστό χώρο.

 


Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πω η εταιρία Wasteless Design προσφέρει καινοτόμα προϊόντα εγγυημένης αποτελεσματικότητας. Το αποτέλεσμα είναι επαγγελματική φροντίδα υψηλών προδιαγραφών! Κάθε ένα από τα προϊόντα τους έχει μοναδικό στόχο τη φροντίδα της γυναίκας και είναι μία μοναδική εμπειρία που θα σας κάνει να αλλάξετε τρόπο σκέψης για όσα ξέρατε μέχρι σήμερα. Θα έχετε την εμπειρία του <<κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα>>. Έχουν άριστη ποιότητα και θα δείτε πόσο επαγγελματικά προϊόντα είναι… που θα τα χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια!!


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Wasteless Design για την χορηγία των προϊόντων .

Τα προϊόντα τα βρίσκετε εδώ:https://wastelessdesign.gr

https://www.facebook.com/WastelessDesignGR/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου