Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

DORA LEFA Jewellery review

 

DORA LEFA Jewellery


Καλοκαιρινή απόδραση με κοσμήματα!

Γεια σας Glamorous,

Κάθε στιγμή είναι μοναδική και ξεχωριστή και το καλοκαίρι μας ωθεί να δημιουργήσουμε μαζί με τους αγαπημένους μας όμορφες στιγμές. Σίγουρα θα έχετε σκεφτεί τη δική σας καλοκαιρινή απόδραση. Έχετε οργανώσει ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια και δεν θέλετε να τα αφήσετε όλα τελευταία στιγμή.

Το καλοκαίρι σημαίνει παραλία ή γιατί όχι πισίνα; Λέξεις, που η μία θυμίζει και συμπληρώνει την άλλη. Αυτή την εποχή του χρόνου οι ώρες που περνάμε σε μία οργανωμένη ή μη παραλία ή σε κάποια πισίνα, μπορούν να διαρκέσουν περίπου όσο και το φως της ημέρας ή ακόμα και κατά την διάρκεια της νύχτας, αφού το φεγγάρι φροντίζει να φωτίζει και να μαγνητίζει.

Ένα ζεστό καλοκαίρι μπορεί να μετατραπεί σε μια μοναδική έξοδο με διαφορετικές καθημερινές απολαύσεις αλλάζοντας κάθε φορά το setting και φυσικά τη γεύση και την επίγευση που θέλουμε να έχει η έξοδός μας.

Η ανάγκη για να έχουμε κοντά μας αξεσουάρ για αυτές τις αποδράσεις μας και για την επαφή μας με το υγρό στοιχείο, όπως καλλυντικά και προσωπικά αντικείμενα κάνει την παρουσία τους προέκταση του εαυτού μας. Ευκαιρία, λοιπόν να διατηρήσουμε το style μας φορώντας κομψά κοσμήματα. Ο συνδυασμός κοσμημάτων με αξεσουάρ μαλλιών, κάποιο καφτάνι, παρεό ή μπαντάνα, μπορεί να αναδείξει την εμφάνισή σας σε στιγμές χαλάρωσης και να απολαύσετε τα δώρα της φύσης.

Η καλοκαιρινή σας απόδραση πρέπει να συνοδεύεται με κοσμήματα από τις συλλογές της DORA LEFA Jewellery και θα εντυπωσιάσετε σε κάθε εμφάνισή σας.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η δημιουργός των κοσμημάτων ονομάζεται  Δώρα Λέφα , και ασχολείται με το χειροποίητο κόσμημα εδώ και μια δεκαετία περίπου χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη , κυρίως χαλκό ορείχαλκο, αλπακά και ημιπολύτιμους λίθους. Η χαρά που της προσφέρει η δημιουργική ενασχόληση με την Τέχνη, η χαρά να μοιράζετε δημιουργίες που φέρνουν τη δική της σφραγίδα της έδειξαν το δρόμο για το χειροποίητο κόσμημα, νιώθοντας πως το ταξίδι αυτό μόλις άρχισε.

 



ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟ ΚΑΙ ΚΟΡΑΛΙ


Το κόσμημα του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι σίγουρα η αγαπημένη εποχή του χρόνου!

Είναι η εποχή για "περισσότερα" και για "λιγότερα"! Περισσότερος ήλιος, λιγότερα ρούχα! Περισσότερες επισκέψεις στη θάλασσα, λιγότερο στρες! Περισσότερο χρώμα, λιγότερη μονοτονία! Περισσότερα χαμόγελα, λιγότερο τρέξιμο!

Το καλοκαίρι είναι γεμάτο συναισθήματα. Είναι οι αναμνήσεις δίπλα στη θάλασσα. Οι εξερευνήσεις στην παραλία που κάνουμε. Είναι η μυρωδιά της αλμύρας το πρωί και το ανάλαφρο, δροσερό αεράκι που μας κοιμίζει τα βράδια. Το καλοκαίρι είναι αυτό. Ένα συναίσθημα.

Το ίδιο ισχύει και με τη μόδα και ακόμη περισσότερο με τα κοσμήματα. Ό,τι φοράμε το καλοκαίρι, είτε πρόκειται για το αγαπημένο μας καλοκαιρινό φόρεμα, είτε ένα κομψό σύμβολο που κρεμάμε στο λαιμό, οι εμφανίσεις μας συνδέονται με συναισθήματα και αναμνήσεις που έχουμε από την όμορφη αυτή εποχή του χρόνου.

Εσείς ανανεωθήκατε εμφανισιακά λόγω της εποχής; Καθρεφτίζεται η ανάλαφρη διάθεσή σας στο στυλ και τα κοσμήματά σας;

Είτε η απάντηση είναι ναι είτε όχι, το καλοκαίρι είναι οι κομψές, λαμπερές λεπτομέρειες που κάνουν μια εμφάνιση να ξεχωρίζει. Πειραματιστείτε με κοσμήματα και αποκτήστε στυλ!

Τα κοσμήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στο στυλ μιας γυναίκας, καθώς αποτελούν την λεπτομέρεια που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα ντύσιμο.

Εμπνευσμένο από την πανέμορφη αυτή εποχή του χρόνου, ένα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟ ΚΑΙ ΚΟΡΑΛΙ είναι μια ωδή στην καλοκαιρινή σεζόν, τις ηλιόλουστες μέρες και την ομορφιά της θάλασσας και μας μεταφέρει μονομιάς στο καλοκαίρι.

Το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟ ΚΑΙ ΚΟΡΑΛΙ δημιουργήθηκε έτσι, ώστε κάθε φορά που το κοιτάτε, θα «μεταφέρεστε» κατευθείαν στο καλοκαίρι. Θα το φοράτε και θα νιώθετε το ανέμελο αυτό συναίσθημα που σας πλημμυρίζει την εποχή αυτή. Ένα κόσμημα που θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την προσωπικότητά σας, με μια αίσθηση παιχνιδιού και ελευθερίας. Φωτεινό χρώμα, στοιχεία της φύσης και της θάλασσας συνθέτουν αυτό τον υπέροχο καμβά.

Με το που δείτε θα σας θυμίσει τη μοναδικότητα της φύσης και θα «βυθιστείτε» αμέσως στη μαγεία του ωκεανού με τις περίτεχνες δροσερές λεπτομέρειες από μπρούντζο και κοράλι. Είναι σε ζεστούς ροζ τόνους που θα σας κλέψει την καρδιά και θα συμπληρώσει μοναδικά κάθε καλοκαιρινό σας look. Πάνω στη μαυρισμένη σας επιδερμίδα το χρωματιστό αυτό κρεμαστό αποκτά άλλη ζωντάνια και γοητεία! Ένα κοσμήματα που ακολουθεί τις κινήσεις σας και κάνει τολμηρούς συνδυασμούς χρώματος και μετάλλου. Φλερτάρει με το φως και παίζει με τις αντανακλάσεις! Λάμψτε μαζί του!

θα σας ταξιδέψει ανέμελα σε ένα ονειρεμένο κόσμο... τον κόσμο της DORA LEFA Jewellery.

Θυμηθείτε:

Σίγουρα τίποτα δεν είναι κομψότερο από ένα κόσμημα πάνω σε μαυρισμένο δέρμα όμως τα κοσμήματά μας δεν αγαπούν πολύ τις καλοκαιρινές μας συνήθειες, όπως το κολύμπι στην πισίνα, τα αντιηλιακά και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Τηρείτε τις οδηγίες και προσφέρετε στα κοσμήματά σας τη φροντίδα που χρειάζονται. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να τα φοράτε σε παραλίες και πισίνες, θυμηθείτε: πολύ καλό ξέπλυμα με γλυκό νερό και σκούπισμα με μαλακό πανάκι, ώστε να αφαιρεθούν όλα τα κατάλοιπα που τα επηρεάζουν.

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως εάν ψάχνετε αγαπημένα κοσμήματα που θα πάρετε μαζί σας στις διακοπές, η DORA LEFA Jewellery έφτιαξε καλοκαιρινές προτάσεις για εσάς! Μπορείτε να πειραματιστείτε το καλοκαίρι βάζοντάς βραχιόλια, κρεμαστά λαιμού αλλά και σκουλαρίκια της συλλογής με ξεχωριστά σχέδια, από ποιοτικά υλικά, που ανανεώσουν το στυλ σας. Όπως και το καλοκαίρι, η συλλογές της DORA LEFA Jewellery, μας γεμίζουν συναισθήματα και αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για μια ζωή.


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία DORA LEFA Jewellery για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: https://www.facebook.com/doralefaJewellery

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου