Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

KEDMA Cosmetics review

 

KEDMA Cosmetics


Γειά σας Glamorous,

O Αύγουστος είναι ο μήνας που κάνουμε οι περισσότεροι διακοπές, αλλά είναι και ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και αποτελεί το κατώφλι του φθινοπώρου.

Αυτό σημαίνει ότι από τα μέσα του μήνα και μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για όλα όσα επιθυμήσαμε και γευτήκαμε για την περίοδο του καλοκαιριού. Aυτό που κάνει πολύ δύσκολη τη μετάβαση από μια περίοδο ηρεμίας και αναψυχής σε μια περίοδο προετοιμασίας, νέων στόχων και επιστροφής στην εργασία είναι τα αμφιθυμικά συναισθήματα που βιώνουν όλοι λίγο-πολύ αυτό τον καιρό. H ματιά και ο προγραμματισμός μας στρέφονται προς το φθινόπωρο που έρχεται, σκεπτόμενοι τι θα αλλάξουμε στη ζωή μας, σε τι θα καινοτομήσουμε και τι πρέπει να περιμένουμε από τη «νέα χρονιά». Δεν είναι περίεργο που το τέλος του καλοκαιριού συνοδεύεται από μια μελαγχολία, που για κάποιους έχει μια γλυκιά αίσθηση, για άλλους όμως είναι βαριά και δυσβάστακτη.

Tο να αφήσεις πίσω την ομορφιά ενός νησιού και την ξεγνοιασιά που σου προσφέρει η εξοχή και να επιστρέψεις στην πόλη και στην εργασία είναι κάτι που κανένας δεν θα το έκανε εάν δεν έπρεπε.

Πώς θα κάνουμε όμως πιο ομαλή τη μετάβαση στην καθημερινότητα;

Μπορεί οι μέρες να έχουν αρχίσει να μικραίνουν, ωστόσο, επιστρέφοντας στις επάλξεις, τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου μπορείτε να προετοιμάσετε το έδαφος για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε από Σεπτέμβριο. Το πρώτο βήμα είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και την επιδερμίδα σας με τα προϊόντα της εταιρίας KEDMA Cosmetics.

 


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστορία του Kedma πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο - στην Κλεοπάτρα, μια βασίλισσα που επαναπροσδιορίστηκε την ομορφιά. Μια γυναίκα που ανακάλυψε τους θησαυρούς που αναβιώνουν και ανανεώνουν το σώμα και το πνεύμα: ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας και ο χρυσός. Η Kedma Cosmetics συνδυάζει τα μυστικά των αρχαίων αιγυπτιακών καλλυντικών με τις αναζωογονητικές ιδιότητες των ορυκτών της Νεκράς Θάλασσας, τις αντιγηραντικές ιδιότητες του χρυσού και τις καινοτόμες τεχνολογίες παραγωγής για να φέρουν τη νεολαία, την υγεία και τη ζωτικότητα σε γυναίκες και άντρες παγκοσμίως. Η KEDMA Cosmetics, που ιδρύθηκε το 2002, συνεργάζεται στενά με κορυφαίους δερματολόγους και ειδικούς στον τομέα των καλλυντικών για την ανάπτυξη προϊόντων αιχμής που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της σήμερα και στο μέλλον, βοηθώντας τους να επιτύχουν και να διατηρήσουν τη νεολαία και τη ζωτικότητά τους.

Εκτός από τα ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας, οι φόρμουλες τους περιλαμβάνουν ενεργά και φυσικά συστατικά που αφυπνίζουν το δέρμα σε δράση που έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο υγιές, ομαλότερο και μαλακότερο δέρμα.

Όλα τα προϊόντα KEDMA Cosmetics είναι πιστοποιημένα κατά ISO, δεν περιέχουν παραμπέν και ζωικά συστατικά και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

 



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



 

KEDMA GOLD BODY BUTTER


Beauty butter… λιώνει για σένα!

Καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία και διασκέδαση. Σημαίνει να γιορτάζουμε την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού μας, που παγιδεύεται στους άλλους μήνες. Το καλοκαίρι είναι εποχή χαλάρωσης, ψυχαγωγίας και ανανέωσης, αλλά μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για την ομορφιά. Είναι ιδιαίτερα σκληρό με το σώμα που μένει ολημερίς εκτεθειμένο στον ήλιο, ενώ η συνεχής έκθεση στο νερό και στον ιδρώτα μπορεί να καταστρέψει το σώμα μας…. Το καλοκαίρι όμως το δέρμα μας αντιμετωπίζει άλλες ανάγκες σε σχέση με τον χειμώνα. Η περίοδος του καλοκαιριού είναι πάντοτε μια εποχή  που το δέρμα τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο ταλαιπωρείται και αφυδατώνεται. Αυτό συμβαίνει τόσο από την εκούσια έκθεση μας στον ήλιο, για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο μαύρισμα, αλλά επίσης και άθελα μας, τμήματα του σώματος μας εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες και παράλληλα στην ξηρή ατμόσφαιρα.

Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο ιδίως με την αύξηση της θερμοκρασίας.Το δέρμα για να διατηρήσει την ελαστικότητα και την νεανικότητα του το καλοκαίρι πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. 

Μικρές, όμως, αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να μας βοηθήσουν να εκμεταλλευτούμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε ατέλειες, αποκτώντας το «καλύτερό μας σώμα». 

Για να τα ζήσουμε όλα , να τα απορροφήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις και εάν θέλουμε η επιδερμίδα του σώματος μας να είναι τέλεια, δεν έχουμε παρά να την ταξιδέψουμε με το KEDMA GOLD BODY BUTTER.

Το KEDMA GOLD BODY BUTTER είναι θρεπτικό-ανανεωτικό  βούτυρο σώματος, με ανάλαφρη κρεμώδης ύφη. Θρέφει και καταπραΰνει το σώμα σας και κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνοντας την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει το δέρμα και κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα.

Ιδανική σύνθεση που επιτρέπει να απλώνεται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Ένας ειδικός συνδυασμός με βούτυρο καριτέ, μέταλλα της Νεκράς Θάλασσας, φυσικά έλαια και εκχύλισμα Hamamelis που χαρίζει στο δέρμα σας την επιπλέον υγρασία που χρειάζεται. Ο χρυσός 24Κ που περιέχεται στην κρέμα κλειδώνει την υγρασία και διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη της επιδερμίδας, αναγεννώντας τα σφριγηλά κύτταρα του δέρματος. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικό Ε που θρέφει το δέρμα και μειώνει το σχηματισμό ελεύθερων ριζών.

Όλα αυτά προσφέρουν στην επιδερμίδα μια απίστευτη ενυδάτωση που θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο ξηρές και απαιτητικές επιδερμίδες. Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση του και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα.

Η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα είναι όμορφη. Από τη στιγμή δε που δοκιμάσετε το KEDMA GOLD BODY BUTTER έχετε ένα λόγο παραπάνω να αφιερώσετε, πολύ ευχάριστα μάλιστα, λίγο περισσότερο χρόνο στην ενυδάτωση του σώματος αφού οι πολυτελείς υφές και το μοναδικό άρωμα του μας χαλαρώνουν ακόμα περισσότερο!

Η καθημερινή χρήση διατηρεί το δέρμα θρεπτικό και ενυδατωμένο.

Έρχεται σε μια κομψή συσκευασία!

Ιδανικό για ξηρό δέρμα και σπασμένους αγκώνες και γόνατα.

Τρόπος χρήσης:

Μετά το μπάνιο απλώνουμε στο σώμα μας το γαλάκτωμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Ιδανικό και για καθημερινή χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Κατάλληλο και για σημεία του σώματος, όπως αγκώνες και φτέρνες.

 



KEDMA GOLD HAND CREAM


Τα χέρια μας είναι οι αφανείς ήρωες!

Η ξηρότητα του δέρματος είναι ένα πολύ συνηθισμένο, κατ’ εξοχήν πρόβλημα. Αν και σπανίως η ξηρότητα είναι σοβαρή πάθηση, μπορεί να είναι δυσάρεστη και αντιαισθητική . Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το δέρμα «σκάει» και είναι πολύ ξηρό. Το φαινόμενο της έντονης ξηροδερμίας στα χέρια οφείλεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας, το νερό αλλά και διάφορες εργασίες επηρεάζουν το υδρολιπιδικό φιλμ και την κεράτινη στιβάδα στην επιδερμίδα των χεριών αλλά και στη μείωση της παραγωγής του σμήγματος,  που είναι το φυσικό λίπος του σώματος ..

Τα χέρια μας είναι μία από τις περιοχές που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο ,ορμονικές αλλαγές και την ατμοσφαιρική ρύπανση, είναι οι βασικές αιτίες διαταραχής της φυσικής διαδικασίας παραγωγής μελανίνης του δέρματος, με αποτέλεσμα το δέρμα να ταλαιπωρείται, χάνοντας τη φυσική του φρεσκάδα, το σφρίγος και τη λάμψη. Η εμφάνιση και η καλή φυσική κατάσταση των χεριών, είναι ένα πολύτιμο στοιχείο ένδειξης υγείας, νεότητας και ομορφιάς, ενώ φανερώνει την ηλικία μας. «Η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται από το λαιμό και τα χέρια της», υποστηρίζουν αυτοί που ξέρουν. Για να μην έχετε λοιπόν πιθανότητα μεγαλώνοντας τα χέρια σας να μαρτυρήσουν πόσα κεράκια σβήσατε στα τελευταία σας γενέθλια, ξεκινήστε από νωρίς και νικήστε κάθε «χειροπιαστό» σημάδι του χρόνου.

Το δέρμα στα χέρια είναι εξαιρετικά λεπτό, για αυτό και τα σημάδια γήρανσης πάνω τους είναι ορατά όταν δεν τα φροντίζουμε με το σωστό τρόπο.Για αυτό η εντατική φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας των χεριών είναι ιδιαίτερα απαραίτητη καθώς βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένα .

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη θρεπτική και επανορθωτική κρέμα χεριών KEDMA GOLD HAND CREAM, η οποία δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για την προστασία της επιδερμίδας.

 

Η KEDMA GOLD HAND CREAM, είναι μια ενυδατική κρέμα χεριών , που προστατεύει κι ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα χέρια. Δίνει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα των χεριών και καταπολεμάει ερεθισμούς και συμπτώματα ηλιακής ακτινοβολίας. Καταπολεμάει και ανακουφίζει άμεσα από την υπερβολική αίσθηση τραβήγματος και ξηρότητας, χάρη στην πλούσια σύνθεσή της που είναι εμπλουτισμένη με χρυσό και φυσικά ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας. Η κρέμα ενυδατώνει το δέρμα σας χωρίς την λιπαρή αίσθηση, ενώ ο χρυσός κλειδώνει στην υγρασία για πολλές ώρες και αποτρέπει τη διάσπαση του δέρματος. Χάρη στην ειδική, ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεσή της απορροφάται άμεσα χαρίζοντας αίσθηση άνεσης. Μία πολύ μικρή ποσότητα αρκεί για να ανακουφίσει και να προστατεύσει τα πολύ ξηρά ή σκασμένα χέρια. Διάφανη μετά την εφαρμογή, σχηματίζει ένα μονωτικό φραγμό πάνω στο δέρμα σας προστατεύοντάς το όπως ένα "δεύτερο δέρμα".

Ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, αφήνει τα χέρια ορατά απαλότερα και πιο λεία.

Θα χαρίσει στα χέρια σας την απαλότητα που τους λείπει, προστατεύοντας παράλληλα την ευαίσθητη επιδερμίδα τους, και ενισχύοντας το προστατευτικό της φράγμα, κάνοντάς τα βελούδινα κι έτοιμα για… χάδια! Πλούσια δράση, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα, προσφέροντας καθημερινή φροντίδα για ενυδάτωση, απαλότητα και καταπράυνση. Διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών και αφήνει την επιδερμίδα  απαλή και ενυδατωμένη.

Γιατί όπως λένε πως η υγεία των χεριών αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα μας.

Το δροσερό άρωμα της αναδύει φρεσκάδα και απόλαυση. Η συσκευασία της επιτρέπει να την κουβαλάμε μέσα στην τσάντα μας ώστε να τη χρησιμοποιούμε όποτε τη χρειαστούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες.

Τρόπος χρήσης:

Σε στεγνό δέρμα απλώνουμε την κρέμα με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία όποτε έχουμε ανάγκη.

 



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία KEDMA Cosmetics βασίζεται στο συνδυασμό των νεότερων επιτευγμάτων της κοσμητολογίας και της θρεπτικής δύναμης των φυσικών συστατικών. Τα προϊόντα τους κέρδισαν την αναγνώριση των καταναλωτών που εκτιμούν την αξία των καινοτομιών, της υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας των φυσικών καλλυντικών. Παρακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς, καινοτομούνε με τα προϊόντα τους, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της ομορφιάς.



Ευχαριστώ την εταιρία KEDMA Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.kedmacosmetics.com

https://www.facebook.com/KedmaCosmeticsCyprus/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου