Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

FEMME-FATALE review

 

FEMME-FATALE


In the rhythm of August!

Γειά σας Glamorous,

Οι ημέρες έχουν έρθει και είναι διαφορετικές. Άλλωστε, το λέει η ίδια η λέξη: διακοπή, παύση, διάλειμμα για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτόν το χρόνο, μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος να τα προλάβετε όλα, και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τη νωχελικότητα και το δικαίωμα στην τεμπελιά. Τις βλέπουμε σαν μια βουτιά στην ελευθερία και την ευτυχία, γι’ αυτό και τις περιμένουμε με ανυπομονησία. Οι διακοπές, ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους, τον τόπο προορισμού, τον προϋπολογισμό τους ή την παρέα, είναι για όλους μας μια ευκαιρία να... γλείψουμε τις πληγές μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο διάστημα.  Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και, αντί για τις βιαστικές φροντίδες ομορφιάς, συνδυάστε τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση της ψυχής με την ανανέωση του σώματος. Αφεθείτε, λοιπόν, σε φροντίδες που η έλλειψη χρόνου συνήθως σας «απαγορεύει» να απολαύσετε. Μια βουτιά στα καταγάλανα νερά της θάλασσας και οι αισθήσεις μας αναζωογονούνται.

Ας μην ξεχνάμε πως και ο ήλιος συνεισφέρει στην χαλάρωσή μας και έχει και τα θετικά του, γι’ αυτό άλλωστε τον αποκαλούν ζωοδότη. Η κύρια ευεργετική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι η σύνθεση της βιταμίνης D, η οποία είναι απαραίτητη για υγιή, δυνατά οστά, και η θετική επίδραση στον ψυχισμό μας, αφού ενεργοποιεί τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας.

Όσο απαραίτητος είναι για την υγεία μας τόσα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στο δέρμα μας από την αλόγιστη έκθεση. Απολαύστε, λοιπόν, τον ήλιο με γνώμονα πάντα την προστασία και την ασφάλειά σας με τα προϊόντα της εταιρίας FEMME-FATALE.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το πρώτο κατάστημα Femme Fatale ιδρύθηκε το 2001, η πείρα τους όμως στον χώρο των καλλυντικών ξεκινάει από το 1979 αφού λειτουργεί υπό άλλη επωνυμία. Επρόκειτο για μία οικογενειακή επιχείρηση προσανατολισμένη στην σωστή εξυπηρέτηση των καταναλωτών με ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Μετά από την μεταφορά του αρχικού καταστήματος το 1989 στον Κορυδαλλό η πορεία συνεχίζεται απρόσκοπτα μέχρι το 2001 όταν το κατάστημα λειτουργεί για πρώτη φορά υπό τον διακριτικό τίτλο Femme Fatale.

Κύριος στόχος των καταστημάτων τους είναι η πληρέστερη ικανοποίηση των καταναλωτών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η ευγένεια, ο σεβασμός και η ειλικρίνεια αποτελούν τις βασικές αρχές εξυπηρέτησης της πελατείας τους. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η εξειδίκευση, ο επαγγελματισμός και η γνώση του αντικειμένου. Η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών, η έρευνα για νέα αποτελεσματικά προϊόντα καθώς και η εμβάθυνση στην γνώση τεχνικών και προϊόντων αποτελούν μόνιμες επιδιώξεις τους.

"Δεν πουλάνε προϊόντα, καλύπτουνε ανάγκες".



Τα προϊόντα που δοκίμασα:



URESIM CONCENTRADO ILUMINADOR

(ΟΡΟΣ ΛΑΜΨΗΣ)


Πώς να περιγράψεις τον ουρανό που μοιράζεται το χρώμα του με την θάλασσα εκεί που συναντιούνται. Το «απέραντο γαλάζιο» είναι πάντα εκεί. Πώς αλλιώς να το περιγράψεις, όμως, όταν το βλέπεις εκεί μπροστά σου. Νετάρεις στον ορίζοντα και εκείνο κοντεύει να σε καταπιεί.

Ήλιος, θάλασσα, βόλτες, ηλιοθεραπεία… Η «καλή ζωή» ξεκινάει από νωρίς στην Ελλάδα, αφού τα πρώτα κιόλας μπάνια πραγματοποιούνται την άνοιξη, ενώ το καλοκαίρι η καθημερινότητά μας, μάς βρίσκει να απολαμβάνουμε τον ήλιο και την καλοκαιρία όσο περισσότερο μπορούμε.

Οι διακοπές για τους περισσότερους ξεκινάνε και ο καθένας μας ψάχνει τρόπους για να παρατείνει τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά των διακοπών, όσο περισσότερο μπορεί.

Μήπως, όμως, οι καταχρήσεις των διακοπών κάτω από τον ήλιο, σας κάνει να νιώθετε ήδη τύψεις;

Σκέφτεστε πως τελικά η παράταση χαλάρωσης που δίνετε στον εαυτό σας, γίνεται μαρτύριο αφού το επόμενο πρωί η εμφάνιση του προσώπου  σας, σας γεμίζει ενοχές; Τύψεις και ενοχές στοπ!

Μπορείτε να απολαύσετε πλέον τις μικρές στιγμές χαλάρωσης αρκεί να ακολουθείτε τους κατάλληλους κανόνες ομορφιάς.

Οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης και θα σας παρασύρουν σε ένα διαφορετικό ταξίδι ομορφιάς.

Ευχαριστηθείτε τις καλοκαιρινές ημέρες ,τον αέρα του νησιού, και την αλμύρα του Αιγαίου, εξαντλώντας τις χάρες της εποχής.

Προστατεύσετε σωστά την επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι, δημιουργήστε ένα κουκούλι σιγουριάς και άνεσης. Μια ζώνη ηρεμίας με το URESIM CONCENTRADO ILUMINADOR για να διατηρήσετε τη λάμψη , τη ζωντάνια της και την ενυδάτωση της!

Το URESIM CONCENTRADO ILUMINADOR ένας ορός προσώπου για λάμψη με συμπύκνωμα Πρωτεογλυκάνης και βιταμίνη C, που προσφέρει στο δέρμα ένα όμορφο αποτέλεσμα. Η θαμπή, άτονη ή αφυδατωμένη όψη είναι σήμα κατατεθέν ότι είναι καιρός να επενδύσετε σε έναν ορό serum, προκειμένου να επαναφέρετε την υγεία της επιδερμίδας σας, o ορός αυτός είναι το URESIM Ορός Λάμψης, γιατί προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου, ενισχύοντας τη σφριγηλότητα στο περίγραμμα του προσώπου και καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης με αποτέλεσμα να αποκτήστε ένα πιο τονωμένο και σφριγηλό δέρμα. Η δράση του URESIM Ορός Λάμψης είναι άμεση, ενεργοποιώντας τις θαμπές επιδερμίδες επαναφέροντας τη λάμψη τους, σβήνοντας τα σημάδια της κόπωσης, αναζωογονώντας έτσι την επιδερμίδα σε βάθος.

Βοηθά στην επαναφορά του όγκου στα σημεία που έχει μειωθεί, αυξάνει ορατά την πυκνότητα και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου. Αναδομεί τον λιπώδη ιστό, για να προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στον επανακαθορισμό του περιγράμματος του προσώπου μαζί με μια υπέροχη εμπειρία αισθήσεων.

Αποκαθίσταται το πρόβλημα άμεσα, ορατά και αποτελεσματικά καθώς επιτυγχάνεται η μεταφορά ενυδατικών και αντιγηραντικών ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Αποτέλεσμα είναι ένα νεανικό, βαθιά αναζωογονημένο και ενυδατωμένο δέρμα.

Αναλυτικότερα:

  • Προσφέρει ανανέωση, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Ιδανική βάση για μακιγιάζ.
  • Αποτελεί το ιδανικό σέρουμ, για επούλωση, θρέψη και ανανέωση της επιδερμίδας.

Το όνειρο για φρέσκο, νεανικό και αψεγάδιαστο δέρμα μπορεί να βγει αληθινό!

Έχει αέρινο άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, ιδανικό για τα πιο αφυδατωμένα δέρματα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.


Τρόπος χρήσης:

Το serum ή ορός χρησιμοποιείται ιδανικά πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και πριν την κρέμα ή το αντιηλιακό. Αρκούν μερικές σταγόνες από το URESIM Ορός Λάμψης.

Δεν απαιτεί μασάζ για να απορροφηθεί, καθώς είναι ένα ελαφρύ προϊόν. Με τα δύο δάχτυλα θα εφαρμόσουμε ταμποναριστά σε πρόσωπο και λαιμό.




URESIM CREMA REPARADORA

(ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ)


Ήλιος και η θάλασσα θα προσφέρουν μεν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, θα  στερήσουν όμως από την επιδερμίδα τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, τη λεία όψη και υφή της.

Η επιδερμίδα επιβαρύνεται ιδιαίτερα το καλοκαίρι, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα την αφυδατώνουν και την ερεθίζουν. Κάθε δέρμα μπορεί να εκφραστεί με το δικό του διαφορετικό τρόπο κάτω από τον ήλιο.

Ο ήλιος μας φτιάχνει τη διάθεση αλλά και την όψη της επιδερμίδας αφού το μαυρισμένο χρώμα μοιάζει να απαλύνει - έστω και για όσο διαρκεί το καλοκαίρι- τυχόν ατέλειες. Όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι η βασική αιτία για την έντονη αφυδάτωση και κυρίως για τη φωτογήρανση της επιδερμίδας.

Δυστυχώς, εκτός από εμάς τους ίδιους, έχει και το δέρμα μνήμη. Κατά το πέρασμα των χρόνων είναι βέβαιο ότι έχει καταγράψει όλες τις ζημιές που έχει υποστεί, μιας και οι ακτίνες UV δρουν συσσωρευτικά, αλλάζοντας το DNA των κυττάρων και προκαλώντας πρόωρη γήρανση. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει μια ακτίνα ελπίδας (και όχι UV...). Μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές, αρκεί από τώρα και στο εξής, εκτός από το αντιηλιακό, να χρησιμοποιούμε μια επανορθωτική κρέμα μετά την έκθεση στον ήλιο. Έτσι, όχι μόνο θα σταματήσουμε την έξτρα συσσώρευση των φθορών, αλλά θα αρχίσουμε να επιδιορθώνουμε όσες έχουν καταγραφεί ήδη στη μνήμη του δέρματος.

Ενισχύστε λοιπόν την υγεία της επιδερμίδας σας, παρατείνετε το μαύρισμά σας και αποκτήστε αψεγάδιαστη, εξωτική όψη με συνοπτικές διαδικασίες.

Η φροντίδα της με URESIM CREMA REPARADORA μετά την έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη για την ωραία εμφάνιση, αλλά και την καλή υγεία της, καθώς μπορεί να αποκαταστήσει κάποια από τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Για καλή μας τύχη, στο πλούσιο «οπλοστάσιο» της σύγχρονης βιομηχανίας της ομορφιάς υπάρχει αυτό το προϊόν που εγγυάται όχι μόνο την ασφάλεια αλλά και την … ολική της επαναφορά.

Η URESIM CREMA REPARADORA είναι μία καινοτόμα κρέμα προσώπου με υπέροχη υφή. Λειτουργεί ως θεραπεία προσώπου για εντατική επανόρθωση της επιδερμίδας. Η σύνθεση της URESIM Επανορθωτική Κρέμα  ξεχωρίζει, γιατί συνδυάζει τις μοναδικές ιδιότητες του ελαίου Αγριοτριανταφυλλιάς και του Υαλουρονικού Οξέος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρει έντονη ενυδάτωση του δέρματος, προλαμβάνει την ξηρότητα του δέρματος, φωτίζει το πρόσωπο σας, καθυστερεί την ανάπτυξη ρυτίδων, μειώνει τις γραμμές έκφρασης και επιδιορθώνει τις βλάβες που προκαλούνται από τη γήρανση του δέρματος. Δηλαδή η URESIM Επανορθωτική Κρέμα συνδυάζει αντιρυτιδική και ενυδατική κρέμα προσώπου σε ένα προϊόν, μία θεραπεία που θα σας μαγέψει βλέποντας άμεσα τα αποτελέσματα στο πρόσωπο σας από τις πρώτες μέρες εφαρμογής της.

Η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει και είναι σε λεπτόρρευστη υφή, γεμάτη φρεσκάδα.. Αποκαθιστά τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και την ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύοντας τους μηχανισμούς άμυνας των κυττάρων της, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και βελτιώνουν την υφή και τη χροιά της, ενισχύοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το δέρμα γίνεται πιο λείο και είναι έτοιμο για την εφαρμογή του make-up.

Μέρα με την μέρα ,η επιδερμίδα γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα. .

Με ένα μόνο άγγιγμα ντύστε το πρόσωπό σας με ένα φυσικό πέπλο που σας προσφέρει άμεσα μία πιο απαλή και νεανική επιδερμίδα.

Το άρωμα της είναι πολύ ευχάριστο και φρέσκο….Η συσκευασία είναι κομψή και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Ενδείκνυται για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες. Είναι δερματολογικά ελεγμένη.


Τρόπος χρήσης:

Καθαρίστε το πρόσωπο σας.

Δεν χρειάζεται να εφαρμόζετε μεγάλη ποσότητα κρέμας για επαρκή ενυδάτωση.

Εφαρμόστε την URESIM Επανορθωτική Κρέμα με ανοδικές κινήσεις ξεκινώντας από τη μύτη, έπειτα, συνεχίστε με το μέτωπο απλώνοντας την κρέμα ομοιόμορφα.

Παίρνοντας ίδια ποσότητα, ξεκινήστε από τα πλάγια της μύτης και στη συνέχεια εφαρμόστε την κρέμα με ανοδικές κινήσεις.

Προσοχή: μην χρησιμοποιείτε την κρέμα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Για να ενυδατωθεί και το υπόλοιπο πρόσωπο, απλώστε την κρέμα με κυκλικές κινήσεις.

Extra tip: μην ξεχάσετε τον λαιμό! Εφαρμόστε τα ίδια βήματα και εκεί. Εφαρμόστε την μία ή δύο φορές την ημέρα.






Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία FEMME-FATALE και τα προϊόντα της είναι ένα ταξίδι στο καλοκαίρι…..

Με εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό πολύ οικονομικά, που αν τα γνωρίσετε θα σας είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Είναι μια από τις καλύτερες φυσικές και οικονομικές επιλογές για την ομορφιά μας καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε σειρές περιποίησης χεριών, προσώπου και σώματος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας εμπλουτισμένες με φυσικά συστατικά και λαχταριστά αρώματα μετατρέποντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σ΄ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία FEMME-FATALE για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.femme-fatale.gr

https://www.facebook.com/femmefatale.gr/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου