Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Parfimo review

 

Parfimo


Believe in You!

Γειά σας Glamorous,

Γυναίκα δεν γεννιέσαι. Γυναίκα γίνεσαι..

Μας αρέσει που είμαστε γυναίκες. Πάντα θαυμάζουμε τις γυναίκες πολύ περισσότερο από τους άντρες γιατί το να γεννηθείς γυναίκα σημαίνει πως πρέπει να παλέψεις περισσότερο για να κατακτήσεις όλα όσα για τους άντρες θεωρούνται ακόμα και σήμερα δεδομένα.

Είμαστε περήφανες που είμαστε γυναίκες για πολλούς λόγους. Γιατί μέσα μας κυριαρχεί το συναίσθημα, γιατί μπορούμε τόσο εύκολα να γελάσουμε όσο εύκολα μπορούμε και να κλάψουμε, να συγκινηθούμε, να επικοινωνήσουμε με την ψυχή μας.

Σε μια εποχή που κυριαρχεί η αναρχία των συναισθημάτων, η υποτίμηση και η κατάλυση των ηθικών αξιών, το να είσαι και να παραμένεις γυναίκα με πάθος είναι μια “τέχνη” που μας αφορά όλες. Χρησιμοποιούμε τη λέξη τέχνη, γιατί εκτός του ότι είναι έμφυτη, η θηλυκότητα είναι τρόπος ζωής. Γυναίκα λοιπόν… Μια λέξη γεμάτη δύναμη που πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα και μόνο χωρίς υποκοριστικά…

Η πρόκληση είναι να αποτυπώσουμε σε λέξεις τον ορισμό αυτό χωρίς να επαναλάβουμε τα τυπικά κλισέ που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα. Άπειρα άρθρα και άπειρες αναλύσεις. Ο καθένας δίνει τη δική του οπτική. Όμως, τελικά όλοι καταλήγουν σε κάτι πάρα πολύ απλό. Πως η γυναίκα είναι ιδιαίτερο πλάσμα. Μοναδική στο να μπορεί να κινεί βουνά με τη θέλησή της ή να λυγίζει μπροστά στην προδοσία. Και στις δύο περιπτώσεις δε χάνει τίποτα από το μεγαλείο της. Πως την αναγνωρίζεις; Από το περπάτημα της, την αξιοπρέπειά της, τον τρόπο που μιλάει, τον τρόπο που αντιδράει, την ηρεμία και την αυτοπεποίθησή της..

Το να είσαι γυναίκα σημαίνει πως πιστεύεις σε εσένα, έχεις πάθος, τόλμη , αποφασιστικότητα να ζεις τη ζωή στο έπακρο και να σαγηνεύεις αφήνοντας στο διάβα σου μια μυρωδιά, μια χρωματισμένη αύρα, που έρχεται να προσθέσει τα κομματάκια του παζλ της προσωπικότητάς σου .

Η εταιρία Parfimo  με τα γυναικεία αρώματα της απελευθερώνει όλο το πάθος της θηλυκής, δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας και αντανακλά μια πρωτόγνωρη πτυχή της διαρκώς μεταβαλλόμενου χαρακτήρα της. Ένα νέο συναίσθημα, μια νέα θηλυκότητα. Ένα νέο πάθος.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

To Parfimo προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουνε και επεκτείνουνε τη συλλογή τους πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουνε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλά και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Το Parfimo προσπαθεί να διατηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες τους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Eau de Parfum- PARIS HILTON SIREN


Πλανεύουν πάντα οι σειρήνες!

Σειρῆνας μὲν πρῶτον ἀφίξεαι, αἵ ῥά τε πάντας ἀνθρώπους θέλγουσιν, ὅτις σφεας εἰσαφίκηται..."

Πλανεύουν πάντα οι σειρήνες ,προσμένουν πάντα να φανείς, ο νους σε σπρώχνει προς εκείνες, μην πας ακόμα, είναι νωρίς...

Αχ Οδυσσέα μου, της Ιθάκης θα δεις την ομορφιά, στης λήθης τα στενά και της σειρήνας την αγκαλιά! Και πρώτος ταξιδεύοντας θα φτάσεις στις σειρήνες, που όλους μαγεύουν τους θνητούς που λάχουνε κοντά τους. Η ομορφιά τους και η απαράμιλλη μελωδία του τραγουδιού τους ξελογιάζει αμέσως όποιον τις πλησιάζει. Ο κίνδυνος, όμως, ελλοχεύει πάντα εκεί.

Το μυθολογικό αυτό σύμβολο της μοιραίας γυναίκας κάνει την καρδιά να στήσει μεθυσμένη τη δική της γιορτή , παγιδεύοντας ολοκληρωτικά τις αισθήσεις μας, όπως το ακαταμάχητο τραγούδι τους που αποπλάνησε τους συντρόφους του Οδυσσέα. Το τραγούδι των σειρήνων διαπερνούσε τα πάντα και το πάθος των σαγηνευμένων δεν ήταν ικανό να σπάσει μόνο αλυσίδες και κατάρτια.

Πανέμορφες, καλλίφωνες και σαρκικά ελκυστικές οι Σειρήνες, είναι το κάλεσμα του πόθου για γνώση, και η προσωποποίηση της σαγήνης μαζί. Στο ταξίδι αυτό, όπου η φαντασίωση περιπλέκεται με την πραγματικότητα και χάνει τα όριά της, η σαγήνη σαν άλλη σειρήνα παραμονεύει και κάνει αισθητή την παρουσία της.

Αγκαλιάζοντας το αρχαιοελληνικό σύμβολο της μοιραίας και επικίνδυνης γυναίκας ,οι σύγχρονες σειρήνες αναβαπτίζονται στο φως και το χρώμα μέσα από το απόλυτα γυναικείο άρωμα που συνεπαίρνει και αναδεικνύει την θηλυκότητά μας.

Το μυθολογικό αυτό σύμβολο της μοιραίας γυναίκας εμπνέει και αποτυπώνει την γυναικεία σαγήνη με το άρωμα Eau de Parfum- PARIS HILTON SIREN.

Το Eau de Parfum- PARIS HILTON SIREN είναι λευκό κρεμώδες ανατολίτικο - λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Παιχνιδιάρικα αισθησιακό και ταυτόχρονα γαλήνιο και μυστηριώδες. Οι υπέροχες νότες συνδυάζονται υπέροχα για να δημιουργήσουν ένα σέξι, φλερτ άρωμα που θα λατρέψουν οι γυναίκες. Είναι ένας απολαυστικός λουλουδένιος ανεμοστρόβιλος που μας ταξιδεύει μία στον παράδεισο και μία στην κόλαση. Αθώο αλλά με έντονο, πλούσιο σώμα, με νότες κορυφής το ροδάκινο, το απαλό γλυκό βερίκοκο που ανθίζει την ημέρα, πλουμέρια , μυρωδιά απο μανταρίνι και πορτοκάλι ,φωτεινές νότες βάσης το σανταλόξυλο, βανίλια, μόσχος, προκαλούν τροπικά αεράκια στο ζεστό δέρμα και υποστηρίζονται από τον απόλυτο πειρασμό που ακολουθεί: ένα εκρηκτικό μπουκέτο από τις "σειρήνες" των λουλουδιών στις νότες καρδιάς με λωτό, αγιόκλημα, ορχιδέες.

Με το ευχάριστο άρωμα του υπάρχει αυτή η αίσθηση ζεστασιάς του ήλιου που λάμπει μέσα από έναν οπωρώνα λουλουδιών που έχει ποτιστεί από τη θάλασσα που χύνεται με ορμή...

Αυτό το άρωμα αναδεικνύει την ισχυρή πλευρά σας. Είναι ένα τολμηρό και ταυτόχρονα πανίσχυρο άρωμα. Έχει προσωπικότητα και είναι μοναδικό. Η μυστηριώδης, αινιγματική φύση του θα σας κερδίσει αμέσως και θα  προσελκύσει όλους γύρω σας.

Ένα ηχηρό και ανθισμένο άρωμα για γυναίκες όλων των ηλικιών, το άρωμα Eau de Parfum- PARIS HILTON SIREN εκπέμπει μια ξεχωριστή αίσθηση κομψότητας, ιδανική για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Έχει δύναμη παραμονής. Ψεκάζοντας με αυτό το άρωμα η διάρκεια του είναι περίπου 7 ή 8 ώρες.

Ψεκάστε με το Eau de Parfum- PARIS HILTON SIREN για να νιώσετε όμορφη και ζωντανή πριν από μια μέρα εργασίας ή ένα ρομαντικό δείπνο. Είναι επίσης ιδανικό για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

To μπουκάλι είναι περίτεχνο και προσθέτει κομψότητα και μοντέρνα αίγλη στον μύθο, εμπνευσμένο από τα σαγηνευτικά πλάσματα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας τις σειρήνες. Εξάλλου, ποιο κορίτσι δεν θέλει να διασκεδάσει να είναι ένα φανταστικό πλάσμα που οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν;

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στους αστραγάλους, πίσω από τα γόνατα, στη μέσα πλευρά του αγκώνα, στους καρπούς, στο λαιμό, πίσω από τα αυτιά. Αυτά τα σημεία έχουν πολλή καλή ροή αίματος και έτσι διασφαλίζεται το ευνοϊκότερο αποτέλεσμα.

 

 


Eau de Parfum- ELODE SO LOVELY



Κατακτώντας το όνειρο!

Κάθε γυναίκα ξεκινά την ζωή της με όνειρα, προσδοκίες, ελπίδες και δίνει την προσωπική της μάχη για να κατακτήσει το μέλλον της.

Λέγοντας όνειρα δεν εννοούνται μόνο τα μεγάλα, πολύπλοκα, ίσως και πολυέξοδα πλάνα και σχέδια αλλά και καθετί που θα μπορούσε να αποτελέσει μια νέα εμπειρία. Εκεί που όλα τα όνειρα μοιάζουν προσβάσιμα και εφικτά. Οι λέξεις δίπλα στο όνειρο «ελπίδα», «αποδοχή», «φροντίδα», «θάρρος», «υπομονή», «μαζί», «αφοσίωση» έχουν τεράστια δύναμη και αυτές ακριβώς οι λέξεις μας δείχνουν τη σπουδαιότητα του να πιστεύουμε στον εαυτό μας αλλά και στον συνάνθρωπό μας, να πορευόμαστε μαζί, να έχουμε θάρρος και να αφοσιωνόμαστε με συνέπεια και φροντίδα στους στόχους που θέτουμε. Εξίσου σημαντικό να είμαστε ανοικτοί στη μοναδικότητα κάθε ατόμου, να αποδεχόμαστε και να σεβόμαστε το γεγονός ότι τα όνειρα είναι για κάθε άνθρωπο διαφορετικά και σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται μόνο μία μικρή αφορμή, μία κουβέντα, ένα βλέμμα, ένα απαλό άγγιγμα στον ώμο, για να πιστέψει το άτομο στον εαυτό του και τις δυνάμεις του και να κυνηγήσει το αληθινό του όνειρο, όποιο κι αν είναι αυτό, όσο μικρό ή μεγάλο φαίνεται στους άλλους, όσο ρεαλιστικό ή ουτοπικό φαντάζει!

Έχουμε την τάση να ονειρευόμαστε, τοποθετώντας αυτά που θα θέλαμε να κάνουμε στο μακρινό μέλλον και δίνοντάς τους ταυτόχρονα μία μη πραγματοποιήσιμη μορφή.

Ποιος ο λόγος όμως να περιμένετε τόσο; Ξεκινήστε από σήμερα να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας! Τα όρια είναι μόνο στην φαντασία.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι μέσα σε μια μόνο σταγόνα κρύβεται ένα ολόκληρο όνειρο. Νιώστε το άρωμα των ονείρων σε ένα άρωμα - σε μια ευτυχισμένη περιπέτεια. Μια αισθησιακή υπόσχεση αποκαλύπτει την μυστηριώδη ομορφιά των γυναικών.

Διεγείροντας την επιθυμία σας να είσαστε ο πραγματικός σας εαυτός και να πραγματοποιήσετε τα δικά́ σας όνειρα, αιχμαλωτίστε όλες τις επιθυμίες σας και «σπάστε» κάθε περιοριστικό μέτρο, ταξιδέψτε σε μαγικούς προορισμούς, ξυπνήστε συναισθήματα και εξερευνήστε νέα οσφρητικά μονοπάτια που ιντριγκάρουν τις αισθήσεις.

Εάν ονειρεύεστε , αρπάζοντας κομμάτια ουρανού, να ξεπεράσετε τους φόβους σας και γίνεται πιο δυνατές ,τότε το άρωμα Eau de Parfum- ELODE SO LOVELY θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Το Eau de Parfum- ELODE SO LOVELY είναι η έκφραση μιας γοητευτικής, αισιόδοξης και δυναμικής γυναίκας, που της αρέσει να ονειρεύεται, να ελπίζει και να ζει παραμυθένιες στιγμές. Ένα ταξίδι στο άπειρο. Εμπνευσμένο από την ελευθερία να ζήσει κανείς το όνειρό του.

Ένα φρουτώδες άρωμα εσπεριδοειδών που αναμειγνύεται με ένα λουλουδάτο μπουκέτο από μανόλια και αγιόκλημα σε συνδυασμό με αισθησιακά ξύλα και musk. Στο τέλος ,σας προσγειώνει στο πιο ωραίο φινάλε, σε ένα ουράνιο μονοπάτι.

Δυναμικό και ταυτόχρονα μυστηριώδες , δημιουργεί γύρω σας μια εντυπωσιακά ελκυστική αύρα. Εμπνέει την αλλαγή που μπορεί να βοηθήσει ώστε να ξεπεραστεί κάθε περιοριστικός παράγοντας. Μας προσκαλεί να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας και να ζήσουμε ουσιαστικές εμπειρίες. Μια έκφραση της σύγχρονης θηλυκότητας – κομψή χάρη, τρυφερότητα και μυστηριώδης αισθησιασμός. Ένα άρωμα σαγηνευτικό, ονειρικό που τονίζει κομψά την αισθησιακή θηλυκή αύρα.

Απόλαυσε την οσφρητική ελευθερία που χαρίζει, σε ένα μέρος όπου ο χρόνος παραμένει ακίνητος. Μια μυθική ανατροπή του σώματος και του νου, σαν ένα όνειρο στην καρδιά του καλοκαιριού. Η νοσταλγία και η διαφυγή αγκαλιάζονται για να διοχετεύσουν τη ζεστασιά σε μια εθιστική εμπειρία για όσους “κυνηγούν” το όνειρο…

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός του μπουκαλιού μας ταξιδεύει σε ένα ροζ σύννεφο και μας χαμογελά.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε το σαν άρωμα απευθείας στους καρπούς και σε άλλα σημεία σφυγμού.

 

 

Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα αρώματα της Parfimo είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του καλοκαιριού, μια οσφρητική παλέτα δίχως όρια, κλεισμένη σε μπουκάλια που ονειρευτήκατε με τη φαντασία σας. Αρώματα γυναικεία με ολόφρεσκα λουλούδια που ανοίγουν τα πέταλά τους στο πρώτο χάδι του ήλιου και κρατούν την πρωινή δροσιά στα φύλλα τους, σπάνια άνθη που ξυπνούν στο φως της σελήνης, ζωηρές, παιχνιδιάρικες, ηλιόλουστες νότες εσπεριδοειδών από τη Μεσόγειο, ζουμερά φρούτα έτοιμα να τα... «δαγκώσεις» αλλά και η αναζωογονητική αύρα και η αρμύρα της θάλασσας…Γυναικεία αρώματα που σαγηνεύουν με την ευωδιά τους.

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Parfimo για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:https://www.parfimo.gr/

https://www.facebook.com/parfimo.gr

https://www.instagram.com/parfimo.gr/

3 σχόλια:

  1. Μπράβο Just glamorous,υπέροχο άρθρο.Το siren δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά έχω δοκιμάσει το CAN CAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας,ευχαριστούμε για την επικοινωνία. To can can είναι εξίσου πολύ καλό άρωμα με νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών,ενώ το siren είναι κρεμώδες ανατολίτικο - λουλουδένιο άρωμα και έχει δύναμη παραμονής( περίπου 7 ή 8 ώρες). Κάποια στιγμή ελπίζουμε να γράψουμε αναλυτικότερα και για το can can.Στην Parfimo μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία απο αρώματα και στις καλύτερες τιμές που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

      Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  2. Γράψτε για περισσότερα αντρικά αρώματα,μας έχετε αφήσει παραπονεμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή