Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Ewas collection review

 

Ewas collection


Τσάντες .. το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ!


Γειά σας Glamorous,

Γυναικεία τσάντα! Γιατί μία γυναικεία τσάντα έχει αποκτήσει τόση σημασία; Πώς είναι δυνατόν, μέσα σε λίγα, μόλις χρόνια, ένα αξεσουάρ να κυριαρχεί ως status symbol ή αλλιώς απλά μία τσάντα να μας προσδίδει γόητρο;

Αρχικά είναι ένα όμορφο αξεσουάρ που ακολουθεί μόδες και τονίζει τη θηλυκότητά μας, είναι πρακτικές , χρήσιμες και παράλληλα προσδίδουν στιλ και κομψότητα. Πολλές γυναίκες μάλιστα δίνουν εξαιρετικά μεγάλη βαρύτητα στις τσάντες που θα επιλέξουν καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι στην συνολική εξωτερική τους εμφάνιση, ακόμα και η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Πόσο μάλλον μια ποιοτική τσάντα η οποία σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως λεπτομέρεια. Σταδιακά αποκτά πολυτελή υφή και τελικά μετατρέπετε σε σύμβολο κύρους.  Αποτελεί ένα μικρόκοσμο από μόνη της και οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται πως δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι χωρίς αυτή. Διότι μέσα στις τσάντες, οι γυναίκες έχουν πάντα μαζί τους όλα εκείνα τα αντικείμενα τα οποία τις κάνουν να αισθάνονται ασφάλεια, προστασία και άνεση, κάθε στιγμή.

Κομψές χειρός, λειτουργικές ώμου για το πρωινό τρέξιμο, mini διακοσμημένες επιλογές για parties για φρέσκια και cool διάθεση- σε κάθε περίπτωση η τσάντα είναι ο κύριος σύμμαχος του γυναικείου στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στην εταιρία Ewas collection μπορείτε να δείτε μια τεράστια συλλογή με εξαιρετικά ελκυστικές γυναικείες τσάντες καθώς και προτάσεις για το ποιες να επιλέξετε ανάλογα με το στιλ σας αλλά και την περίσταση, σε προσιτές τιμές. Η ποικιλία στις τσάντες που διαθέτει η συλλογή είναι τόσο μεγάλη που είναι δεδομένο ότι θα βρείτε την τσάντα που σας αρέσει. Ακόμα και για τις πιο απαιτητικές.

 



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η EwasCollection δημιουργήθηκε από δύο ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, από δύο ανθρώπους με γνώση, επαγγελματισμό και απόλυτη αγάπη και σεβασμό προς τη γυναίκα. Πρόκειται για την Αναστασία Γκούμα και την Λίλιαν Ραφτούδη.

Με σύνθημα «ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ», οι εμπνευστές της EwasCollection, κάνουν τα όνειρα κάθε γυναίκας πραγματικότητα, χαρίζοντάς της μοναδικές και υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες, που θα της δώσουν αυτοπεποίθηση και θα την κάνουν να ξεχωρίζει.

Στην EwasCollection θα βρείτε υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες αποκλειστικά για τη γυναίκα, αποκλειστικά για την... ΕΥΑ! Οι handmade δημιουργίες της EwasCollection εμπνέονται αποκλειστικά από τη ΓΥΝΑΙΚΑ, εξ ου και το όνομά της, EWA (EYA).Η Ewa (ΕΥΑ) είναι η ομορφιά, το κάλλος, η ωραιότητα, στοιχεία άμεσα συνυφασμένα με τη γυναικεία παρουσία.

Τσάντες με μοναδικά σχέδια, τυπώματα και κεντήματα, τσάντες για όλες τις εποχές και για όλες τις ώρες της ημέρας, τσάντες φάκελοι, σακίδια πλάτης και νεσεσέρ. Θα βρείτε επίσης πανέμορφα φουλάρια, αλλά και άλλα αξεσουάρ, όπως BookSleeves (θήκες για τα βιβλία σας), θήκες για τα tablet σας, που θα σας συντροφεύουν στην καθημερινότητα και τα ταξίδια σας.

Μοντέρνες επιλογές για μία σύγχρονη γυναίκα, για μία ΕΥΑ, για την κάθε ΕΥΑ που σέβεται τον εαυτό της.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



WAVE SET



Πόσο στιλ χωράει σε μια τσάντα;

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται διαρκώς με ταχύτατους ρυθμούς, σε αυτόν της μόδας, η ιστορία γράφεται μέσα από το πιο διαχρονικό και δημοφιλές γυναικείο αξεσουάρ, την τσάντα μας. Οι τσάντες ανήκουν στις κατηγορίες των αξεσουάρ που χρειάζεται μια γυναίκα με στυλ. Και οτιδήποτε έχει να κάνει με στυλ, χρειάζεται την προσοχή μας αφού μπορούμε να το αναβαθμίσουμε με πολλούς τρόπους.

Πολλοί θεωρούν ότι το να ξεχωρίζεις είναι περιστασιακό και πως μπορεί να συμβαίνει σε συγκεκριμένες εμφανίσεις. Όμως αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ισχύει.

Μπορείς να ξεχωρίζεις αρκεί να το κάνεις με τρόπο που αισθάνεσαι άνετα, σε βοηθά πρακτικά και ταυτόχρονα βάζει σε τάξη κάποια από τα σημαντικότερα πράγματα σου. Και όλα τα παραπάνω, μπορούν να τα κάνουν οι γυναικείες τσάντες. Ανάλογα με τις συνήθειες και τις ανάγκες σας,  τις τσάντες μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε για αμέτρητους λόγους. Για οποιαδήποτε περίπτωση όμως χρειάζεστε την τσάντα, είναι ωραίο να ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας.

Κλασική, κομψή, άκρως απαραίτητη. Καθεμιά μια σελίδα μόδας και must item .

Ωστόσο, η τσάντα δεν αποτελεί απλά ένα «κιτ επιβίωσης» αλλά ένα πολύτιμο αντικείμενο της γυναικείας γκαρνταρόμπας, μια πραγματική επένδυση, που άλλοτε χαρακτηρίζεται από ένα πιο casual, άλλοτε ένα πιο κοσμοπολίτικο ή ένα vintage attitude.

Η τσάντα από χρηστικό αντικείμενο γίνεται αντικείμενο «φετίχ» για πολλές γυναίκες. Μεταμορφώνεται, αλλάζει σχήματα, μεγέθη και χρώματα ανάλογα με την εποχή, την περίσταση και τη διάθεση, «μία τσάντα μπορεί να χωρέσει μέσα της όλα τα συναισθήματα του κόσμου».

Αγοράζοντας το WAVE SET έχετε ένα σύμμαχο στην καθημερινότητά σας που θα είναι πάντα στη μόδα.

Το WAVE SET περιλαμβάνει τσάντα ώμου και τσαντάκι καρπού. Είναι κατασκευασμένες από 100% εκρού βαμβακερό ύφασμα και ένα πολύχρωμο ύφασμα 70% πολυεστέρα-30% βαμβάκι, ενισχυμένο με foam και επενδυμένες με φόδρα.

Για τις λάτρεις των τσαντών ή για κάποια που αναζητά μια πιο εξατομικευμένη επιλογή, αυτή είναι μια υπέροχη προσθήκη στη συλλογή με τα αξεσουάρ σας, ανανεώνοντας την καθημερινή σας τσάντα.


ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ :



Αυτού του τύπου τσάντα είναι φτιαγμένη για να φοριούνται αποκλειστικά στον ώμο. Άνετη, μοντέρνα και sporty, αποτελεί βασικό κομμάτι που επιβάλλεται να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Σχεδιασμένη για σύγχρονη χρησιμότητα και απλή κομψότητα, διαθέτει τσέπη άμεσης πρόσβασης και τον ιμάντα ώμου που μπορεί να μεταφερθεί δεξιά ή αριστερά και να φορεθεί σε όποιον ώμο βολεύει καλύτερα.

Προσδίδει κομψότητα και φινέτσα χωρίς να θυσιάζει άνεση και λειτουργικότητα. Είναι μεγάλη και διαθέτει την απαραίτητη χωρητικότητα που απαιτεί η μοντέρνα γυναίκα. Η τσάντα αυτή είναι πρακτική, εύκαμπτη και σας δίνει περισσότερη ευελιξία, επιβάλλοντας έτσι την τάξη στη ζωή σας. Η τσάντα ώμου κλείνει με φερμουάρ για την ασφάλεια του περιεχομένου της και είναι κεντημένη με βαρκούλες.

Είναι η τέλεια τσάντα  και η εξαιρετική επιλογή  για ένα πρωινό καθημερινό look που επιβάλλεται να είναι σωστό και μελετημένο, αλλά και εξίσου για μια απογευματινή  έξοδο,  που θα σας κάνει ξεχωριστές και όμορφες. Μπορεί να συνδυαστεί με κάθε outfit.

Διάσταση τσάντας: 32 μήκος x 45 ύψος x 10 πάτος.

Συνοδεύεται και από προστατευτική θήκη.



ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΚΑΡΠΟΥ :


Πρόκειται για ένα τσαντάκι καρπού  και είναι μία safe διαχρονική  επιλογή  που τώρα κρατιέται όλη μέρα, βασικό κομμάτι για να απογειώσει το καθημερινό σας street look, ιδανική αν ζητάτε μια τσάντα τέλεια για τη βόλτα σας. Είναι  κατάλληλη για κομψές καθημερινές εμφανίσεις αλλά μπορεί να σας συνοδεύσει και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις.

Αυτό το κομψό τσαντάκι καρπού έρχεται στα πιο φρέσκα χρώματα της σεζόν. Με κομψή σιλουέτα, διαθέτει λουράκι για τον καρπό και είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά υψηλής αντοχής και premium εμφάνισης. Το πλήρως φοδραρισμένο εσωτερικό προσφέρει αρκετό χώρο για τα απαραίτητα σας (κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά κλπ). Το τσαντάκι καρπού κλείνει με φερμουάρ το οποίο διακοσμείται από φούντα και είναι κεντημένη με βαρκούλες.

Αυτό το έξυπνο και κομψό τσαντάκι μπορεί λειτουργήσει με πολλούς τρόπους για εσάς και είμαστε σίγουροι δε θα θέλετε να το αποχωριστείτε. Ταιριάζει με κάθε σας ντύσιμο και μπορεί να σας χαρίσει τέλειο στυλ. Επενδύστε λοιπόν σε ένα τσαντάκι καρπού και ολοκληρώστε την κάθε σας εμφάνιση με τον καλύτερο τρόπο.

Διάσταση τσάντας καρπού: 29 μήκος x 18 ύψος x 7 πάτος

Συνοδεύεται και από προστατευτική θήκη.


Φροντίδα:

  • Απαγορεύεται το πλύσιμο.
  • Απαγορεύεται η χλωρίνη.
  • Απαγορεύεται το σιδέρωμα.
  • Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα.
  • Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο.

 

 


Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η εταιρία Ewas collection με εξαιρετικό όραμα και πολύ αγάπη για τη γυναικεία τσάντα, το όμορφο, το διαφορετικό, με επιλεκτικότητα και επιμονή, προσοχή στη λεπτομέρεια προσφέρει ένα μοναδικές τσάντες για όλες τις  γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν. Συνδυάζει το minimal style και το luxury chic με έναν μοναδικό τρόπο. Μέσα από μια μεγάλη συλλογή με διαφορετικά σχέδια και χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας πρακτικό τσαντάκι για καθημερινή χρήση.

Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε, αν αγαπάτε τους νέους συνδυασμούς, αν θέλετε να δημιουργείτε μόδα που να ταιριάζει με τα γούστα σας τότε οι γυναικείες τσάντες Ewas collection, θα γίνουν για εσάς το πιο αγαπημένο αξεσουάρ.

 

Ευχαριστώ την εταιρία Ewas collection για την χορηγία των προϊόντων.

 

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ: http://ewascollection.com/

https://www.facebook.com/ewascollection

Instagram: ewas_collection

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου