Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

GLOV Greece



GLOV Greece




Γειά σας Glamorous.


Λατρεύω ,λατρεύω να σας λέω για καινούργια <<μαγικά>>και πρωτοποριακά  προϊόντα που με ενθουσιάζουν. Θα αναφερθώ στην εταιρία GLOV Greece που έχει φέρει στην Ελλάδα το <<μαγικό>> γάντι αφαίρεσής ντεμακιγιάζ με το πλέον εύκολο τρόπο. Το όνομα GLOV βγαίνει από δύο λέξεις , το Glow(=λάμπω), Glov(=γάντι) .


Εγώ προσωπικά βάφομαι καθημερινά και αναγκαστικά πολλές φορές αν και βαριέμαι πρέπει να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου με γαλάκτωμα ή λοσιόν ( που είναι μία απίστευτα βαρετή διαδικασία ,ειδικά αν έχω βγει και πρέπει να το κάνω μέσα στην νύχτα ).Αφήστε που άλλο προϊόν πρέπει να βάλω για τα μάτια και άλλο για το πρόσωπο. Και εκτός από όλα τα παραπάνω τα προϊόντα ντεμακιγιάζ κοστίζουν και περισσότερο και όχι πάντα με τα καλύτερα αποτελέσματα. 


Το γάντι Glov μου δίνει την δυνατότητα να τα κάνω αυτά σε λιγότερο χρόνο και με περισσότερη οικονομία .


Και πώς λειτουργεί? Μόνο με ΝΕΡΟ



Τα προϊόντα Glov που δοκίμασα είναι:



Glov Hydro Demaquillage

On the Go



Το γάντι On the Go το δοκίμασα σε ένα μακρινό μου ταξίδι  που έκανα στο εξωτερικό και δεν ήθελα η βαλίτσα μου να γεμίσει με περιττά προϊόντα ντεμακιγιάζ που πιάνουν χώρο (η βαλίτσα θα ήταν γεμάτη με αναμνηστικά δώρα στο γυρισμό)και εξάλλου θα είχα και το άγχος μην δεν «περάσουν» τον έλεγχο στο αεροδρόμιο. Είναι το μεσαίο μέγεθος και χωρίς γωνίες γάντι με ένα υπέροχο εκρού χρώμα και απίστευτα απαλό στην υφή. Το χρησιμοποίησα βρέχοντας το με χλιαρό νερό (το κρύο νερό το χρησιμοποιώ για να δείχνω  φρέσκια σαν να έχω μόλις ξυπνήσει) για χαλάρωση και ξεκίνησα με το πάνω μέρος του Glov να αφαιρώ το μακιγιάζ από τα μάτια. Σε λίγα δευτερόλεπτα το μακιγιάζ από τα μάτια ήταν παρελθόν. Συνέχισα με την κεντρική επιφάνεια του Glov για να απομακρύνω και το υπόλοιπο μακιγιάζ από το υπόλοιπο πρόσωπο μου μέχρι που όλο το μακιγιάζ ήταν επάνω στο Glov.Αφαίρεσε με ευκολία και την αδιάβροχη μασκαρά μου. Επιπλέον, οι ειδικές μικρό-ίνες στη σύνθεσή του ενεργοποιούνται με το νερό και χαρίζουν στην επιδερμίδα ένα ελαφρύ peeling! Το πρόσωπο μου ήταν ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.
Το Glov αφαίρεσε  σε βάθος το μακιγιάζ μου χωρίς να αφήσει υπολείμματα ενώ  είναι κατάλληλο  για δέρματα με προβλήματα ακμής και απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα .Οι ίνες του GLOV αφαιρούν από την επιδερμίδα το 99,9% των βακτηρίων.Και με την καθημερινή χρήση του GLOV το δέρμα απαλλάσεται από τα νεκρά κύτταρα ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η φυσική ανάπτυξή του. Ταυτόχρονα, αφαιρούνται παθογόνα μικρόβια και ρύποι από το δέρμα που αυξάνουν τη λιπαρότητα και τους ερεθισμούς. Το δέρμα είναι πιο υγιές, απαλό, καθαρό αλλά και πιο ελαστικό σε σχέση με πριν. Το GLOV είναι για κάθε τύπο δέρματος. 
Το Glov είναι η πιο φυσική μέθοδος αφαίρεσης μακιγιάζ και διαρκεί τουλάχιστον για 3-4 μήνες με καθημερινή χρήση. Μετά τη χρήση του για να καθαρίσω το Glov το πλένω με σαπούνι και το κρεμάω να στεγνώσει με το ειδικό κορδελάκι του. 




 GLOV Quick Treat



Είναι το πιο μικρό γάντι και είναι κατάλληλο για να διορθώσουμε το μακιγιάζ μας στην διάρκεια της ημέρας και για αυτό το έχω πάντα στην τσάντα μου!!Είναι μικρό για να μπαίνει στο ένα δάχτυλο ,είναι απαλό και εκρού χρώματος. Το βρέχω ,το βάζω στο δάχτυλό μου και σβήνω οποιαδήποτε μουτζούρα ή ατέλεια του μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα .



Στην ουσία το GLOV είναι μία μαγική <<πετσέτα >> αλλά όχι συνηθισμένη. Διότι οι ίνες τις είναι απίστευτα μικροσκοπικές και απαλές και 100 φορές πιο λεπτές από την ανθρώπινη τρίχα! Και επιπλέον η κάθε μία ίνα έχει σχήμα αστεριού και καθώς περνάτε το GLOV πάνω από την επιδερμίδα εκατομμύρια ίνες «παγιδεύουν» μέσα στην αστεροειδή δομή τους τα κατάλοιπα του μακιγιάζ.

Μετά τη χρήση του για να καθαρίσω το Glov το πλένω με σαπούνι και το κρεμάω να στεγνώσει με το ειδικό κορδελάκι του.




Το ντεμακιγιάζ με το GLOV έχει τόσα πλεονεκτήματα που δεν ξέρω πιο να αναφέρω πρώτο και ...καλύτερο! Πρακτικό(για ταξίδια) ,οικολογικό και φιλικό ως προς το περιβάλλον (δεν έχουμε μπουκαλάκια),απλό στην χρήση με απίστευτα αποτελέσματα(Χωρίς βαμβάκι, χωρίς χημικά, χωρίς υπολείμματα,100% υποαλλεργικό, ανθεκτικό),οικονομικό(είναι για 3 μήνες χρήση) και ξοδεύω λιγότερο χρόνο. Για αυτό All you need is ...GLOV!



Τα προϊόντα GLOV στην Ελλάδα τα φέρνει η εταιρία DERMAMED καιτου ευχαριστώ για την χορηγία .


Τα προϊόντα GLOV τα βρίσκετε εδώ και εδώ

2 σχόλια:

  1. φαίνεται να είναι υπέροχο!!!μακάρι να το κερδίσω για να το δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Δήμητρα για τα καλά σου λόγια.Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

      Διαγραφή